Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ξέχασα το πιο σημαντικό : ο Νικόλας πριν από καμάι ώρα ανέβασε ένα 37.5. Τους είπα αν πάει 38 να του δώσουν αντι-πυρετικό.

Με την παιδίατρο όμως που μίλησα ήταν καθυσηχαστική. Περίπου στο 24ωρο ξανανέβηκε πράγμα που σημαίνει ότι όντως υπάρχει υποχώρηση και γενικά το παιδί στην διάθεσή του είναι ΟΚ. ΜΟΝΟ εάν κάνει υψηλό πυρετό θα ξαναμιλήσω μαζί της να της τον πάω, οπότε, βλέποντας και κάνοντας κόρες !

Άντε το μαναράκι μου να γίνει καλά μην χρειαστούν τπτ εξετάσεις περαιτέρω ! ουφ

Τίποτα άλλο δεν θα χρειαστεί, πάει πέρασε.......

Αν δεν το έλεγες, χαμπάρι δεν θα έπαιρνα, καθότι γνωστό γκαβομούλαρο!!

Χαριτωμένα ζουζουνάκια τα παιδάκια σου!

Στη δεύτερη φωτογραφία που είναι μόνος του ο μικρός, μιλάμε για τρομερή φάτσα!!!

Να σου ζήσουν Αγγελικούλα μου, να είναι καλότυχα και γερά!!

Ευχαριστώ:oops::oops::oops::oops:

από το σπίτι γιατί δεν μπαίνεις στο φ.μπ.;

εδώ θα σε δω. ήμασταν φίλες κ δεν σε τσέκαρα φωτογραφικώς...:tongue:

Στο σπίτι δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο να μπω ίντερνετ. Την ώρα που τελειώνω τις δουλειές κλείνουν τα μάτια μου συνήθως οπότε δεν έχω το κουράγιο να μπω...

!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2,

Τα είδα κι εγώ τα καμάρια σας ! Τί καλά που είναι !!! Να τα χαίρεστε !

Μοιάζουν πολύ ή μήπως είναι η ιδέα μου ????

Καλά για τον μικρό δεν το συζητώ : φατσόνι τρελό - φαίνεται τα ματάκι του γυαλίζει, αλλά και η μεγάλη σού βγάζει κάτι πολύ ευγενικό σαν φυσιογνωμία ! Και πώς τον αγκαλιάζει το κοριτσάκι μου !

Φτου φτου σκόρδα ! Γερά να είναι, καλότυχα και μονιασμένα !

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2,

Καλά για τον μικρό δεν το συζητώ : φατσόνι τρελό - φαίνεται τα ματάκι του γυαλίζει, αλλά και η μεγάλη σού βγάζει κάτι πολύ ευγενικό σαν φυσιογνωμία ! Και πώς τον αγκαλιάζει το κοριτσάκι μου !

Να είσαι καλά Μεταξία μου! Όχι απλώς μοιάζουν, αλλά έδειξα στην νονά της Κωνσταντίνας μία φωτογραφία της στην ίδια ηλικία με τον Χρήστο και με ρώτησε αν φοράω στο αγοράκι μου ροζ!!!!!

Όσο για το ....φατσόνι και το μάτι που γυαλίζει δεν το συζητώ...η μάχη με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έιναι μόνο η αρχή....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ευχωριστώ Φεφάκι!Κι εσείς το ίδιο!!

Αχ μωρε πρέπει να βρω κάποιον που να σχολείται με φ-μπ γιατί εγώ δηλώνω καθόλα άσχετη!!!:rolleyes:

ότι οι υποδέλοιπες είμαστε χάκερ...:lol:

μαρή μέηλ έχεις; ε, τότε όλα ταάλλα θα σου τα πει η περιστέρω:tongue:.

Κορίτσια σας αφήνω να πάω στο κοριτσάκι μου!

Φιλάκια!!!

να το γλυκοφιλήσεις από τις παλαβιάρες ιντερνετικές φιλενάδες σου! να της πεις ότι την καμαρώνουμε κ εμείς!

koritsia δεν σας εχω διαβασει, εδω τριγυρναω αλλα κανω και δουλειες.

Τωρα θα κανω μελομακαρονα...

ποιά συνταγή τελικά;πες μπαρμπαρίγου...έχω ποσοστά!:P πλάκα κάνω!

φαγαμε κοτοπουλο λεμονατο με πατατες τηγανητες, τι αλλο? αλλα εγω εφαγα με σαλατα.

φιλακια σε ολες!!!

κ εσύ δίαιτα;

με έπρηξε η αδερφούλα μου να κάνω δίαιτα, τουλάχιστον να δείξω αυτοσυγκράτηση...γιατί λέει ότι χάνω εύκολα κ είναι κρίμα να δέχομαι τα παραπανίσια έτσι αδιαμαρτύρητα...:confused::(;)

Όχι Φέφη μου και λοιπές κόρες,

ΔΕΝ με είχε ενημερώσει κανείς για την τακτική που ακολουθείται... μ' έπιασε στον ύπνο δλδ και από ευγένεια, θες γιατί ντράπηκα, από βλακεία της είπα ΟΚ θα σας το πληρώσω...

και κάτι άλλο: όλες αυτές οι στιχομυθίες είναι μεταξύ εμού και της γραμματέως. ΔΕΝ έχω μιλήσει ούτε με την λογοθερ. του Ν (την Πέμπτη πρώτα ο Θεός που θα πάμε θα της εξηγήσω πολύ ευγενικά πως αυτά τα μαθήματα φυσικά και θα αναπληρωθούν - δεν σκοπεύω να το αφήσω), πόσο μάλλον με την υπεύθυνη του Κέντρου !

Δεν έχω πρόβλημα εάν είμαι λάθος, αλλά με θυμώνει το στυλάκι ότι το κάνω λες και δεν θέλω να πάω τα παιδί μου για να βελτιωθεί η ομιλία του.... ή ότι βαρέθηκα και αντ' αυτού πήγα να κάνω κούρα ομορφιάς ! :(

καλή μου, η χρέωση δεν είναι νόμιμη. έπρεπε να γίνει γραπτώς εκ των προτέρων κ κανονικά με απόδειξη ότι ενημερώθηκες.-

τώρα το ότι το δέχτηκες, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απευθείας στη γιατρό ως όπλο...παράπονο, ότι το γνωρίζεις ποιό είναι το σωστό, αλλά θα ήθελες να το συζητήσεις με εκείνη προσωπικά! ευγενικά, αλλά με σταθερότητα!

για π.χ. ο ομοιοπαθητικός που πήγα είχε πολτική ακύρωσης, αλλά με γραπτό μήνυμα με ειδοποίησαν κ μου έδιναν επιλογές από την προηγούμενη ημέρα για ακύρωση σε συγκεκριμένες ώρες κ τηλέφωνα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2,

προσυπογράφω.

γλύκας ο μικρός, εξυπνόφατσα κ ζημιαρόγατος!

η κοράκλα σου πρέπει να είναι πολύ καλό παιδί, φαίνεται στα μάτια της!

να τα χαίρεστε με τον άντρα σου γερά, ευτυχισμένα κ με καλή πρόοδο κ κυρίως καλότυχα!

προσυπογράφω.

γλύκας ο μικρός, εξυπνόφατσα κ ζημιαρόγατος!

η κοράκλα σου πρέπει να είναι πολύ καλό παιδί, φαίνεται στα μάτια της!

να τα χαίρεστε με τον άντρα σου γερά, ευτυχισμένα κ με καλή πρόοδο κ κυρίως καλότυχα!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

φεφακι μου δεν κανω διαιτα απλα δεν θελω τις πατατες τηγανητες καθε μερα!!

μελομακαρονα συνταγη της μαμας, ψηνονται τωρα, θα δουμε!!:tongue:

Γεια σας κοπέλες!!

Εχω να δηλώσω ότι η fefi και η del είναι δύο γλύκες και τα παιδάκια τους το ίδιο!!!

Το βράδυ θα μελετήσω καλύτερα τη νέα μου ανακάλυψη(fb)

Κατάλαβα πώς φτιάχνεις και άλμπουμ και σουλούπωσα το αρχικό χάλι

Εχω όμως πολλήηηηη δουλειά ακόμα για να το μάθω

maria καλή επιτυχία στα μελομακάρονα.Το αποφάσισα να φτιάξω την συνταγή της φέφης φέτος.Αμα δεν βγει καλή,άμα δεν βγει καλή χμμμμ.......

Πως τα καταφέρνω και μπαίνω πάντα απόγευμα;

Ολο το πρωι πάντα κάτι κάνω να πω ότι είχα και τη μεγάλη φαμίλια, 2 άτομα είμαστε.

Το μένου σήμερα είχε χοιρινό κατσαρόλας με λαχανικά και συνοδεία ρυζιού. Εγώ έφαγα ψωμί και τυρί.

Eviri συμφωνώ με όλα τα κορίτσια σε ότι σου λένε. Οταν γράφεις μου θυμίζεις "μαμά". Επίσης μπορείς να γράψεις εγχειρίο της καλής νοικοκυράς. Σκέψου τι πωλήσεις θα έκανες πρώτα από εμάς.

peristeraki σου στέλνω π.μ. για fb και αν θες φυσικά με κάνεις φίλη.

love4four συμφωνώ με ότι είπαν τα κορίτσια και φυσικά έχεις και τη νομική συμβουλή της δικηγορίνας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ κάνε με και μένα φίλη αν θες.

eleni να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και πάντα να το καμαρώνεις.

Ολες όσες φουσκώνεται απο χαρά για τα καμάρια σας να μην ξεφουσκώσετε ποτέ.

Νομίζω οτι εδω μέσα είμαι η μοναδική που δεν μου αρέσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ούτε να τα δω.

Φέτος θέλω να κάνω σοκολατάκια καμια καλή συνταγούλα;

Σας αφήνω

Καλό απόγευμα

st5Bp2.png

Γεια σας!

Ελπίζω να δέχεστε και ανεπίδεκτες μαγείρισσες στην παρέα...

έμαθα ότι το fefaki τριγυρίζει από δω και είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας μήπως και βελτιωθώ λιγάκι γιατί ο γιος μου καθόλου δεν εκτιμάει τις μαγειρικές μου επιδόσεις...

εμείς σήμερα φάγαμε απ'έξω αλλά το βραδάκι αν έχει πέσει ο πυρετός του μικρού λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κουραμπιέδες...θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

peristeraki σου στέλνω π.μ. για fb και αν θες φυσικά με κάνεις φίλη.

Αυτή η προτασούλα που έχετε γράψει είτε εδώ μέσα είτε σε πμ, μου τη δίνει!!!

Για να σας βλέπω δεν το έκανα το fb ρε χαζούλια;

Μου αρέσει που ρωτάτε!!

Μου την είπε κι ο περιστέρης χοντρα για τις φωτο που ανέβασα!!Αφού αυτές βρήκα στον Η/Υ εύκαιρες,αυτές έβαλα:PΜάλλον ντροπολογιέται που τον εβαλα σε αυτην την...κατάσταση, μετά την εκτέλεση:lol:

Τις άλλες,από γιορτές, διακοπές κτλ τις εχει βάλει σε κάτι cd χωρίς να γράφει τι είναι το καθένα κι ούτε ξέρω πού τις εχει βάλει

Θα αδειάσω και τη μηχανούλα να δείτε πώς είναι το περιστερόπαιδο σήμερα

Διαφημίσεις

κοριτσια ασχετο, αλλα σας ηρθε το χαρατσι της δεη???το πληρωσατε???για ενα δικαστηριο που ακουσα οτι θα γινει σχετικα με αυτο, ισχυει???γνωριζετε κατι???φεφη λογω επαγγελματος, μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις???:confused:

Αυτή η προτασούλα που έχετε γράψει είτε εδώ μέσα είτε σε πμ, μου τη δίνει!!!

Για να σας βλέπω δεν το έκανα το fb ρε χαζούλια;

Μου αρέσει που ρωτάτε!!

Μου την είπε κι ο περιστέρης χοντρα για τις φωτο που ανέβασα!!Αφού αυτές βρήκα στον Η/Υ εύκαιρες,αυτές έβαλα:PΜάλλον ντροπολογιέται που τον εβαλα σε αυτην την...κατάσταση, μετά την εκτέλεση:lol:

Τις άλλες,από γιορτές, διακοπές κτλ τις εχει βάλει σε κάτι cd χωρίς να γράφει τι είναι το καθένα κι ούτε ξέρω πού τις εχει βάλει

Θα αδειάσω και τη μηχανούλα να δείτε πώς είναι το περιστερόπαιδο σήμερα

Μη με μαλώνεις περιστέρω δεν θα το ξανακάνω.

Γενικά όμως ετσι είμαι λέτε να είναι ψυχολογικό;

Αφου στη κουμπαρά μου π.χ για να πάω που μενει δίπλα πρέπει να την πάρω τηλεφωνο και να ζητήσω αδεια.

Είσαι όμορφη περιστέρω και συ και όλη η οικογένεια.

st5Bp2.png

κοριτσια ασχετο, αλλα σας ηρθε το χαρατσι της δεη???το πληρωσατε???για ενα δικαστηριο που ακουσα οτι θα γινει σχετικα με αυτο, ισχυει???γνωριζετε κατι???φεφη λογω επαγγελματος, μηπως μπορεις να μας διαφωτισεις???:confused:

και μας ήρθε και το πληρώσαμε

τι μου το θύμησες τώρα;

δεν γνωρίζω κάτι για το δικαστήριο

Μη με μαλώνεις περιστέρω δεν θα το ξανακάνω.

Γενικά όμως ετσι είμαι λέτε να είναι ψυχολογικό;

Αφου στη κουμπαρά μου π.χ για να πάω που μενει δίπλα πρέπει να την πάρω τηλεφωνο και να ζητήσω αδεια.

αυτό το έχω κι εγώ

Είσαι όμορφη περιστέρω και συ και όλη η οικογένεια.

Μη μου λες τέτοια, ντρέπουμαι!!!:confused::oops::oops:

Σε ευχαριστώ:P

Καλοί είμαστε, βλεπόμαστε

Αλλά ο πιο ωραίος απ' όλους μας είναι μακράν το περιστερόπουλο

Ξέρεις τι σοβάς έπεσε για να βγω ωραία στις φωτογραφίες;:tongue:

Κι εσύ kagly μου κι όσα κορίτσια είδα είστε κούκλες και πραγματικά ό,τι εκπέμπετε εδώ στο φόρουμ μέσα από τα μηνύματα, φαίνεται και στα προσωπάκια σας, που πρωτοείδα σήμερα κι έχω ειλικρινά μεγάλη χαρά γι'αυτό

Κι αν δεν ήμασταν ωραία παρεούλα εδώ κι είχα αμφιβολίες, να ξέρεις κι εσύ κι οι υπόλοιπες ότι δεν θα άνοιγα την σελίδα

φιλάκια

Γεια σας κορίτσια.

Τρίτη σήμερα και το πρόγραμμα περιείχε πολλά. Γι' αυτό και γράφω βράδυ αργάμιση.

Έφτιαξα μπάμιες στην κατσαρόλα χωρίς κρέας και ένα ρύζι με γάλα για τη μικρή που δεν αγγίζει λαχανικά.

Εβίρι

......Φιλάκια

Μα όταν διαβάζω τέτοια πράγματα πώς να μη συγκινούμαι;

Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου!

Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου Ελένη, να είναι πάντα γερή και να έχει καλή πρόοδο.

Εύχομαι να είναι πάντα έτσι και να σου δίνει χαρές και αισθήματα περηφάνιας, όπως έκανε αυτές τις μέρες.

Συμφωνώ και επαυξάνω:-):smile::-)

γειά σου εβίρι. συμφωνώ με την ζώπυρον.

Και εμείς σε ευχαριστούμε που μας συμβουλεύεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια, όχι μόνο για τα καλά σας λόγια, αλλά για τον τρόπο που με έχετε αγκαλιάσει.

όλοι μου δίνανε συγχαρητήρια για το παιδί μου!

Μα αφού έχεις κόρη διαμάντι. Είμαι σίγουρη γι' αυτό. Εύχομαι να τη δεις μια μέρα στα πιο ψηλά σκαλοπάτια που μπορεί να φτάσει.

Λοιπόν θέλω την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί :

Σ' αυτήν την περίπτωση εφόσον δεν έγινε μάθημα, κανονικά δεν πρέπει να χρεωθεί κάποιο ποσόν. Αν δεν κάνω λάθος, η συμφωνία για τον τρόπο πληρωμής είναι με το πέρας εκάστου μαθήματος;

Από τη στιγμή που το πιστοποιεί και η Φέφη, ότι από νομικής πλευράς δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι η δασκάλα σας, τότε να της το πεις την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε.

Άντε το μαναράκι μου να γίνει καλά μην χρειαστούν τπτ εξετάσεις περαιτέρω ! ουφ

Σίγουρα δε θα χρειαστούν, θα γίνει καλά μέχρι να πεις κύμινο. Και γιατί να μην πεις κανέλλα; Ή γαρύφαλλο, ή μοσχοκάρυδο, ή βανίλια, ή..........

Τωρα θα κανω μελομακαρονα...

Τι ωραία που μυρίζουν!!!!!!!!!!!!

Eviri συμφωνώ...........

Και πάλι ευχαριστώ. Αν γράψω ποτέ (μα ποτέ) βιβλίο, εσείς εδώ στο καφέ θα το είχατε δώρο με αφιέρωση από μένα. Καλά λέει ο άντρας μου για άλλες περιπτώσεις, "ακόμη δεν το είδαμε το άλογο, το κοψομεσιάσαμε φορτώνοντάς το".

Νομίζω οτι εδω μέσα είμαι η μοναδική που δεν μου αρέσουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα ούτε να τα δω.

Εγώ αυτό δεν το βρίσκω κακό, μα καθόλου κακό. Ό,τι κουραμπιεδομελομακάρονα σου φέρουν δώρο, ξέρεις τι θα τα κάνεις. Κάτσε να σου στείλω διεύθυνση.

Φέτος θέλω να κάνω σοκολατάκια καμια καλή συνταγούλα;

Σας αφήνω

Μια φορά πριν μερικά χρόνια, είχα βρει συνταγή από το ζαχαρούχο γάλα, που τα έλεγε "Βραχάκια" γιατί έμοιαζαν με βράχο λόγω του ακανόνιστου σχήματός τους. Εκτός από το ζαχαρούχο έβαζε και ξηρούς καρπούς. Δυστυχώς δε θυμάμαι να σου πω τίποτ' άλλο, δηλαδή αν είχε κουβερτούρα ή κακάο και τι άλλα υλικά. Ψάχνοντας στο γκουγκλ, βρήκα συνταγές με την ίδια ονομασία.

http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/08/y-250.html

Γεια σας!

Ελπίζω να δέχεστε και ανεπίδεκτες μαγείρισσες στην παρέα...

Γεια σου Φούμπι κι από μένα. Καλώς ήρθες στην κατσαρόλα μας. Φυσικά και σε θέλουμε. Ίσα-ίσα χαρά μας θα είναι να σου μεταδώσουμε τα μυστικά μας και τις γνώσεις μας και να δεις πόσο γρήγορα θα γίνεις η καλύτερη μαγείρισσα.

εμείς σήμερα φάγαμε απ'έξω αλλά το βραδάκι αν έχει πέσει ο πυρετός του μικρού λέω να δοκιμάσω να φτιάξω κουραμπιέδες...θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

Περαστικά στο παιδάκι σου και καλή επιτυχία στους κουραμπιέδες. Μη ξεχάσεις να στείλεις αρκετούς στην Κάγκλυ.

Κι εμάς μας ήρθε και το πληρώσαμε. Για δικαστήριο το μόνο που πήρε το αφτί μου, είναι ότι κάποιοι έκαναν προσφυγή. Τώρα, τι απέγινε τελικά δε ξανάκουσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...