Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κ χρονια πολλαααααααα!!!!σημερα ρεφυθαδα,ας φαμε κ κανενα οσπριο θα πεσει τρελλο φαγοποτι απο αυριο!!!!κοριτσακια να ειμαστε γερες κ οτι επιθυμουμε συντομα να το παθουμεεεεεεεεεε!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα κ χρονια πολλαααααααα!!!!σημερα ρεφυθαδα,ας φαμε κ κανενα οσπριο θα πεσει τρελλο φαγοποτι απο αυριο!!!!κοριτσακια να ειμαστε γερες κ οτι επιθυμουμε συντομα να το παθουμεεεεεεεεεε!!!!

μάκι μούκι!

ό,τι επιθυμείς Αννούλα!

χρόνια πολλά με υγεία και πολλές γλυκιές αγκαλιές!:D:D

Σήμερα εδώ βρήκαν και έκοψαν το νερό:evil::evil:, οπότε δεν μαγειρεύω. Θα παραγγείλουμε καμιά πίτσα.

καλημέρα κορτσούδι 'μ!

κι εγώ σήμερα σάπινγκ. ντελίβερυ φορ έβερ!;):tongue::D

Διαφημίσεις

περκα τηγανιτη για τον μικρο και σολομο με κρεμα γαλακτος για μας σημερης.αυριοοοο κοτουλα γεμιστη με καστανα και δαμασκηνα ρολο χοιρινο γεμιστο παντζαροσουπα λουκανικα ψητα χριστουγεννιατικο πιλαφι

καντε το ειναι ζουπερ

Πιλάφι χριστουγενιάτικο

Υλικά:

• 1 ποτήρι του νερού ρύζι μπασμάτι
  • ½ ποτήρι του νερού ρύζι σπυρωτό
  • 3 ποτήρια του νερού ζεστό νερό
  • 2-3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κύμινο
  • 4 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
  • αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει, ρίχνουμε το κύμινο και το ανακατεύουμε 2-3 φορές. Προσθέτουμε το κουκουνάρι, το σοτάρουμε 1-2 λεπτά και ρίχνουμε το ρύζι. Το σοτάρουμε 2-3 λεπτά, προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και αφήνουμε να βράσει το ρύζι. Όταν το ρύζι πιει όλα τα υγρά, τότε είναι έτοιμο.

Τοποθετούμε το ρύζι σε μία φόρμα, το πατάμε καλά με ένα κουτάλι, για να μην κάνει κενά, το σκεπάζουμε με πετσέτα κουζίνας και το αφήνουμε 10 λεπτά να σταθεί. Το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα,το πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο κουκουνάρι και σερβίρουμε.

Μπορεί να συνοδεύσει χοιρινό κρέας, ή κοτόπουλ

και φυσικα την σοκολατοπιτα της πατρινιας παστακια ματσ κουκλαρα μου με παγωτο βανιλια και σιροπι σοκολατας απο πανω.θα ξεκινησουμε το μεσσιμερι και θα τελιωσουμε ...την επομενη μερα ωχ παναγια μου!!!!!!!http://cookbookspecial.files.wordpress.com/2007/12/christmas-meal-setting.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

εμεις αυριο παμε στο χωριο μας (κατα καρδιτσα-τρικαλα μερια!!!!!!)

Τα λεμε λιγο πριν τον νεο ετος.

οσο για το μαγειρεμα.....ευτυχως αυτο θα το αναλαβει η καλη μου μανουλιτσα:P:p:p

εγω αλλωστε παω για διακοπες....και ξεκουραση!!!!!!!!!(χεχεχεχε,ωρα για τεμπελιες!!!!!!!!!!)

ευχομαι να περασετε-με,τελεια αυτες τις αγιες μερες!!!!!!!!!

φιλιαααααααααααααααααααααααααα!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κ χρονια πολλαααααααααα!!!!σημερα φυσικα το μενου ειναι εορταστικο!!!!γαλοπουλα γεμιστη,ωραια κ ζουμερη(ελπιζω δηλ....).

φιλακια πολλα κ του χρονου με υγεια!!!!

★Merry★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •

•。★Christmas★ 。* 。

° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚

˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛

˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門|

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

κορίτσια μου γλυκά καλημέρα!

και τη γαλοπούλα έκανα, και λουκάνικο έφαγα και χοιρινό και τζατζίκια και γαλακτομπούρεκα και μπλακ φόρεστ και κουραμπιέδες και και και

έβαλα κιλά.

σήμερα θέλω φιδέ να συνέλθω!!!!!!!!!!!

dwraki καρδίτσα city κι εσύ!

δικιά μας!!!!!!!!!!! πούθε;;;

Για σήμερα κεφτεδάκια, γουρνοπούλα, κοτόπουλο, πατάτες και δε συμμαζεύεται... Πάντως χθες έφαγα μόνο κοτόσουπα. Καλά για γλυκά μην το συζητάτε... ΟΡΓΙΟ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Για σήμερα κεφτεδάκια, γουρνοπούλα, κοτόπουλο, πατάτες και δε συμμαζεύεται... Πάντως χθες έφαγα μόνο κοτόσουπα. Καλά για γλυκά μην το συζητάτε... ΟΡΓΙΟ!

τελικά να πω την αλήθεια μου, από όλα όσα κατέβασα αυτές τις μέρες αυτό που απόλαυσα όσο τίποτα ήταν η κοτόσουπα της μανούλας μου.

αμάν πια αυτός ο Στεφ. δεν την τρώει, δεν θελει να την μαγειρεύω, γιατί του μυρίζει κιόλας!:mad::mad::mad:

το κάτι άλλο ήταν η κοτόσουπα.

μάλλον θα πω στη μανούλα μου να μου στείλει ταπεράκι, όταν ξανακάνει, γιατί ήταν νέκταρ! μιαμ μιαμ!;)

Πάντως να σου πω... πάντα μετανιώνω στις γιορτές που τρώω τόσο πολύ... Σάββατο 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχα πλύνει πιάτα είχα συμμαζέψει και καθίσαμε με το Βασίλη λίγο στο σαλόνι με έπιασαν οξύτατοι πόνοι στο έντερο και στο στομάχι. Έκανα εμετό, ανακουφίστηκε το στομάχι αλλά το έντερο με πέθαινε... σαν να γεννούσα ένα πράγμα. Το ίδιο και την Κυριακή και τελικά πήγα σήμερα σε γαστρεντερολόγο, ακτινολόγο, μικροβιολόγο και τελικά θα χρειαστώ και γυναικολόγο. Υγρό από μια κύστη είναι... Τέλος πάντων, δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, απλώς χρειάζεται παρακολούθηση. Την τρομάρα μας πάντως την πήραμε!:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πάντως να σου πω... πάντα μετανιώνω στις γιορτές που τρώω τόσο πολύ... Σάββατο 1 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχα πλύνει πιάτα είχα συμμαζέψει και καθίσαμε με το Βασίλη λίγο στο σαλόνι με έπιασαν οξύτατοι πόνοι στο έντερο και στο στομάχι. Έκανα εμετό, ανακουφίστηκε το στομάχι αλλά το έντερο με πέθαινε... σαν να γεννούσα ένα πράγμα. Το ίδιο και την Κυριακή και τελικά πήγα σήμερα σε γαστρεντερολόγο, ακτινολόγο, μικροβιολόγο και τελικά θα χρειαστώ και γυναικολόγο. Υγρό από μια κύστη είναι... Τέλος πάντων, δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, απλώς χρειάζεται παρακολούθηση. Την τρομάρα μας πάντως την πήραμε!:-(

τί λες βρε αγάπη μου!

να είναι περαστικό! μάκια σου!:o:(:)

Αρετή μου περαστικά! Άντε να συνέρθεις γιατί έρχεται και η Πρωτοχρονιά, έχει και δεύτερο γύρο!

Σέβη μου καλημέρα!

Εμείς σήμερα θα κάνουμε αποτοξίνωση όπως κι εσείς με μακαρονάδα με την ψευτοσάλτσα.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...