Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

;)

Λοιπόν θέλω την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί :

Την περασμένη εβδομάδα είχα ζητήσει το μάθημα του Ν της Πέμπτης εάν γίνεται να μεταφερθεί άλλη μέρα -για να μην το χάσει επειδή είχαμε το κρεβάτι των παιδιών-. Ως εδώ καλά.

Μιλάω την Δευτέρα με την γραμματεία και μου ζητάει να το κάνουμε Δευτέρα + Τρίτη απόγευμα (αντί Τρίτης/Πέμπτης).

Την Δευτέρα πήγε κανονικά ΑΛΛΑ την Τρίτη, αν θυμάστε, σας έγραψα ότι είχε για κάποιο λόγο πολλή κίνηση κι ενώ ξεκίνησα να πάμε,, μένοντας ακινητοποιημένη επί ένα 20λεπτο στο κέντρο του Πειραιά κι ενώ η ώρα είχε πάει ήδη 7 παρά 10 (και το μάθημα ήταν στις 7 παρά 15 στο Μοσχάτο), πήρα τηλ και της το ακύρωσα εξηγώντας τους λόγους...

Με ενημέρωσε τότε η κοπέλα πως υπάρχει πολιτική ακυρώσεων για την οποία δεν γνώριζα κι ότι το μάθημα θα το χρεωθώ. ΟΚ.

Πάμε στο "χθες". Είναι ο Ν αδιάθετος όπως ήδη ξέρετε. Μιλάω χθες το απόγευμα με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν ανεβάσει και σήμερα πυρετό να της τον πάω να τον δει. Και στα καπάκια τηλεφωνώ και στις λογοθεραπείες και της λέω "το και το", εν κατακλείδι της το ακύρωσα το σημερινό μάθημα επειδή δεν είμαι ο μάντης Κάλχας να ξέρω αν και πόσο πυρετό θα κάνει το παιδί !

Κατάλαβα ότι η κυριούλα "στράβωσε" , μου λέει "'εχει χάσει πολλά μαθήματα" και της ανταπαντώ "Το γνωρίζω. Θα τα αναπληρώσει. Αντί πχ να κάνει ένα 6μηνο μαθήματα ας κάνει και 7, τί έγινε ???? από το να πληρώνω χωρίς να κάνει μάθημα δεν είναι καλύτερα να πληρώνω 40 ευρώ το 45λεπτο και να γίνεται όντως το μάθημα?"

Δεν πήρα απάντηση.

Και ερωτώ : είμαι "κακιά, δύστροπη" ????? εσείς τί θα κάνατε στην θέση μου ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέραααα!!!!!

Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου!

Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή, όπως και για όλα τα παιδάκια!!

...............:tongue:

Ελένη μας,

Να χαίρεστε την μικρή Λουκία που καίει καρδιές !!!! Να είναι γερή, καλότυχη και και καλόμυαλη !!!!

Σε φαντάζομαι μανδάμ να φουσκώνεις σαν το παγόνι !!! χε χε

............

Όσο για την περηφάνεια σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω ανέβει σε δέντρα και δέντρα από το καμάρι μου για την κόρη μου! Και μάλλον έπεται και συνέχεια με τον γιό μου.....

Και μια και είπαμε για καμάρι, πήγα χτες να πάρω τους βαθμούς της Κωνσταντίνας μου από τα αγγλικά και όλοι μου δίνανε συγχαρητήρια για το παιδί μου!

Και αν σκεφτώ ότι φέτος προσπαθεί μόνη της γιατί λόγω του μικρού δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με το διάβασμα μαζί της, τότε καμαρώνω περισσότερο:oops::oops::oops:

Αχ βρε Αγγελική κι εσύ στο κλαμπ ε ?????

Κι εγώ όταν μου λένε μια καλή κουβέντα, να σου το το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, αλλά παθαίνω και "το άλλο": είμαι ευσυγκίνητη.... μέχρι βλακείας όμως.... πολύυυυυ ευσυγκίνητη λέμε !:rolleyes:

Καμιά φορά σκέφτομαι όμως πως πρέπει να αρχίσω να δουλεύω και λίγο την άλλη όψη του νοσμίσματος (αυτή της αποτυχίας), να μάθω να τους δίνω κουράγιο στις "στραβές", να στέκομαι δίπλα τους και να τα εμψυχώνω -άσχετο βέβαια με αυτό που γράφετε αλλά μου ήρθε τώρα- !

Μεταξία μου δεν είσαι ούτε κακιά ούτε δύστροπη. Εννοείται πως δεν θα πληρώνεις για μάθημα που δεν κάνει το αγοράκι σου. Προφανώς αυτοί λόγω κρίσης υπολογίζουν σε κάθε μάθημα και κάθε ένα που ακυρώνεται τους βγάζει μείον στους υπολογισμούς τους. Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Κι εγώ ευσυγκίνητη είμαι. Την πρώτη φορά που η κόρη μου πήρε βαθμούς στην Πέμπτη δημοτικού και είδα στον έλεγχο της μόνο δεκάρια κόντεψα να βάλω τα κλάμματα μπροστά στην δασκάλα της! Ρεζίλι θα γινόμουνα:confused:

Αφού μόλις μς είδε το παιδί με ρώτησε τι έχω και της είπα πως με έκοβε ο φακός επαφής. Τι να της έλεγα, πως έχεις μία χαζοβιόλα μάνα που κλαίει επειδή εσύ πήρες σε όλα τα μαθήματα 10?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Πριν λίγο έβαλα στο φούρνο το αυριανό μας φαγάκι, ένα κοτόπουλο ολόκληρο και 7 φτερούγες και 2 λαιμούς από τα βιολογικά κοτόπουλα του μπούλη που τα είχα κατάψυξη και δεν ήξερα τι να τα κάνω.Κι είναι κι άλλα...Σε επόμενη φουρνιά

Για την ακρίβεια έβαλα δύο ταψιά,γιατί πού να χωρέσουν όλα αυτά σε ένα;

Στο ένα έριξα λεμόνι- μουστάρδα,σκόρδο και στο άλλο ένα μείγμα μπαχαρικών ειδικό για κοτόπουλο που μου έχουν φέρει από Κωνσταντινούπολη.

Από αυτό το φαγάκι θα τρώω δύο μέρες κι επιτέλους θα το συνοδέψω με λίγες πατάτες που το προβλέπει το διαιτολόγιο.

Περπάτημα γιοκ,καθότι πολλή βροχή όλο το απόγευμα

Λέω να βάλω και σίδερο γιατί μαζεύτηκαν πολλά πάλι

κ εμένα η πεθερούλα μου μου έφερε από Κωνσταντινούπολη μείγμα μπαχαρικών για πολλά φαγητά, μεταξύ αυτών κ για κοτόπουλο.

καλή ιδέα! μπράβο αδερφούλα!

σε είδα στο φ.μπ. κ τον περιστερούκο! τί φατσουλίνι, τί χαμογελάκι! τί ωραία παιχνίδια του έχεις κ βιβλία!

ωραίο ζευγάρι μπάη δε γουέη! ταιριάζετε!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

΄

γειά σου εβίρι. συμφωνώ με την ζώπυρον. είσαι θησαυρός!

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω ετσι και ετσι.εχει κλεισει τελειως ο λαιμος μου και ποναει:rolleyes:.ευτυχως ομως το μικρουλακι μου ειναι καλυτερα.το απογευμα το περασαμε στον καναπε. κυλιστηκαμε , την ετριβα στην πλατη και μου ελεγε κιαλλο :D.την γαργαλουσα και ελεγε ανει, ανει μαμαμου(φτανει, φτανει), ξελιγωμενη απτα γελια:D.μαγειρεψα γεμιστα για αυριο και μεθαυριο.αχ αυτα τα καταραμενα τα κιλα. εγω για βραδυνο ειχα χορτοσουπα, την εφαγα αλλα πειναωωωω:(.οποτε παω για υπνο για να μην ορμηξω στο ψυγειο...φιλακια πολλα

περαστικά σου αφροδιτούλα!

χορτόσουπα όταν λες, τί βάζεις μέσα;

κ εγώ πέρασα το απόγευμα με την Σύσα, ταίζοντάς την, χορεύοντας τον ρούντολφ, τα τρίγωνα κάνταντα, κ τον μικρό τυμπανιστή! τελικά με άφησε να της βάλω κ τον ρούντολφ σε εκτέλεση χορωδίας τυπάλδου! γουάου. ως χθες μόνο ο καλλίρης είχε το προνόμιο.

της δοκίμασα κ 2 φορέματα βελούδινα, ένα παλτουδάκι...με αποτέλεσμα, επειδή της άρεσαν πολύ να μην βγάζει το ένα φ΄΄ορεμα κ να παίζει στο σπίτι με το βελούδινο φόρεμα κ με τα καλτσάκια της...μέχρι να έρθει ο μπούλης να την δει!

στο μεσοδιάστημα της τραγουδούσα το "βασίλισσα, της μόδας η βασίλισσα, λαμπερή" κ η Χ τέντωνε τα χεράκια της καμαρωτή κ τραγούδαγε "γιαμπεγιή"!

μόνο πιάτα έπλυνα χθες, της έδωσα κοτοσουπίτσα που της έκανε η πεθερούλα μου, μετά από 2-3 κουταλιές, σφράγισε. την έφαγα εγώ. τέλεια!

της έκανα ψωμάκι με βούτυρο κ μέλι, έφαγε 3 μπουκιές, σφράγισε. το έφαγα εγώ συνοδεία κασεριού σοχού, που μου έφερε ο πεθερός. τέλειο.

μετά της έκανα χυλοπιτούλες με τυρί, γιατί μου ζήτησε τυλί. έφαγε 3 κουταλιές κ μετά σφράγισε.

δεν το έφαγα, παρότι ήταν τέλειο:rolleyes:;)

με έφαγε ο νεροχύτης!

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Δεν σας διάβασα, δεν είμαι και για πολλά πολλά καθ' ότι άκεφη... Είδα κι ένα παλιόνειρο χθες...

Σήμερα φάγαμε πρόχειρα.

Καλό μας βράδυ.

γειά σου ζωπυρούλα!

Εβίρι χαιρόμαστε που σου δίνουμε χαρά κι εσυ μας συγκινείς και μας τιμάς με την φιλία σου.

Οσα λέμε για σένα τα πιστεύουμε και βγαίνουν από την καρδιά μας.Το λέω εκ μέρους όλων μας και ξέρω ότι καμιά δεν έχει αντίρρηση σε αυτό

Να είσαι πάντα καλά Εβίρι μας αγαπημένη

Φιλάκια

έτσι, ιέτς!

Αχ βρε Φέφη,

Είσαι τόσο ευγενική.... όχι τίποτις άλλο θα διαβάζουν και οι λοιπές και θα νομίζουν ότι πω πω Παναγία μου :confused:,

σε είδα από κοντά:cool:. είσαι μια κούκλα! δεν το έγραψα από ευγένεια! μη θυμώσω!:(:mad:

Κι εγώ στις "χανέμ-μπουρέκ" με 1,60 ύψος... ναι ναι μου το είχαν πει και στην Τουρκία, ενώ ο μπαμπάς ενός φίλου μας οικογενειακού -πιο μεγάλος σε ηλικία από εμάς- λέει το πολύ ωραίο και χαριτωμένο

"Γυναίκα δίχως κ....λο , λιμάνι δίχως μώλο" ... σας μιλάω Γαλλικά φαρσί έτσι ???? Να μην ξεχνώ και την επιστήμη μου ! :lol:

Κατά τα λοιπά, χθες γύρισα σπίτι και φακές δεν είχα.... λάθος θυμόμουν... ναι. Καλά που τάισα τα παιδιά κοτόσουπα και το κοτόπουλο που περίσσεψε έκανα μια γρήγορη ομελέττα φούρνου με σαλατούλα και την βγάλαμε με τον σύζυγο...

Για σήμερα που είναι έτσι ο καιρός λίγο μουντός σκέφτομαι να τους φτιάξω μια σουπίτσα μινεστρόνε ....

σωστός ο μπάρμπας! τα γαλλικά όμως τα μιλάς φαρσί, όπως κ εγώ!

κ εγώ στην Τουρκία περνιόμουν για δικιά τους!

από μώλο, έχουμε!;)

Καλημέραααα!!!!!

Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή, όπως και για όλα τα παιδάκια!!

Χθες πήγαμε τελικά στην γιορτή και ήτανε φανταστικά!!!

Συγχαρητήρια στις δασκάλες που έκαναν τέτοια δουλειά!!

Η Λουκία ήταν χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο ντυμένη στα κόκκινα με υπέροχο καπέλο, το κομμάτι τους ήταν ισπανικό τανγκό και ο καβαλιέρος της κύριος, δεν μπορώ να πω!!!!:tongue::tongue:;)

Κορίτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ....:oops::oops: Και ένιωσα πολύ περήφανη...

Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να κάνει πράγματα....

Καποια στιγμή γυρνάει ο διπλανός μου και μου λέει "αυτή είναι η Λουκία που ακούμε συνέχεια;" "ναι του λέω, αυτή είναι" οπότε μου απαντάει..."έχει να κάψει καρδιές!!!" και φυσικά εγώ ανέβηκα στο δέντρο και κουκουβα!!!:tongue:

Ελένη μου το είχα σημειώσει να σου ευχηθώ, αλλά με έφαγαν οι υποχρεώσεις έξω...

να το χαίρεσαι το λουλούδι σου με τον αντρούλη σου, να έχετε υγεία, αγάπη κ να την καμαρώνετε ευτυχισμένη, να προοδεύει κ να σας κάνει περήφανους!

βάλε μαρή φ.μπ!

Καλημέρα σε όλη την μαγειροπαρέα μας!

μάκια!

σήμερα κανόνισα ντελίβερυ μανούλας πίτσα!

σήμερα έδωσα πουκάμισα ασιδέρωτα στην πεθερούλα, να τα σιδερώσει η κοπέλα που έρχεται κ της κάνει δουλειές!

το απόγευμα θα ασχοληθώ με το μπουμπούκι μου, σκούπα, σφουγγάρισμα, μπανιάρισμα!

αυτή την Κυριακή θα πάμε στη γιορτούλα που θα έχει ο όμιλος που δουλεύω για τα παιδάκια των εργαζομένων.

έτσι μου μένει το Σάββατο για στόλισμα κ μελομακάρονα, με την προυπόθεση να μου την κρατήσει η πεθερά!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!!

Η Λουκία ήταν χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο ντυμένη στα κόκκινα με υπέροχο καπέλο, το κομμάτι τους ήταν ισπανικό τανγκό και ο καβαλιέρος της κύριος, δεν μπορώ να πω!!!!:tongue::tongue:;)

Κορίτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ....:oops::oops: Και ένιωσα πολύ περήφανη...

Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να κάνει πράγματα....

Χρόνια της πολλά να της χαίρεσαι Λενάκι μου την κορούλα σου, που πρέπει να είναι και κούκλα!!!

Βάλε και μένα στο κλαμπ των κουκουβαγιομανάδων:tongue:

Και μια και είπαμε για καμάρι, πήγα χτες να πάρω τους βαθμούς της Κωνσταντίνας μου από τα αγγλικά και όλοι μου δίνανε συγχαρητήρια για το παιδί μου!

Και αν σκεφτώ ότι φέτος προσπαθεί μόνη της γιατί λόγω του μικρού δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με το διάβασμα μαζί της, τότε καμαρώνω περισσότερο:oops::oops::oops:

έλα ρε! κ εγώ ευσυγκίνητη. με κοροϊδεύει ο φέφος! σέστηκα!

απολαμβάνω τη συγκίνηση να καμαρώνω το σπλάχνο μου!

σας νιώθω όλες τις ευσυγκίνητες μανούλες!

κάντυ μου αυτό που λες για την προετοιμασία της αποτυχίας είναι τόσο σωστό, το έχω σκεφτεί, αλλά δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.

καμιά ιδέα;

όσο για τα μαθήματα...παραείσαι καλή μάνα μου!

σαν τον φέφο σήμερα. τον παίρνουν τηλ για ιδιωτική ασφάλεια κ τον ακούω να μιλάει αμυνόμενος, να δικαιολογείται που δεν μπορεί, δεν ξέρει πότε, δεν είναι τα οικονομικά μας καλά κοκ.

αφού το κλείνει μετά από πολλές επαναλήψεις κ μου εξηγεί περί τίνος πρόκειται, του λέω "γι'αυτό δεν με παίρνουν εμένα, γιατί εγώ ξέρω ότι ως υποψήφια πελάτισσα είμαι στην επίθεση κ αυτή στην άμυνα...θέλω, μπορώ, δεν θέλω, δεν μπορώ, χαίρετε". τόσο απλό!

μα τον έβλεπα που κόμπιαζε, που δικαιολογούσε, που εξηγούσε, τα ίδια, τα ίδια..

άει μαρή που θα σου δώσω αναφορά τί θα κάνω κ γιατί!τέλος.-

αχ, τα 'πα κ ξεσπάθωσα!

Κι εγώ ευσυγκίνητη είμαι. Την πρώτη φορά που η κόρη μου πήρε βαθμούς στην Πέμπτη δημοτικού και είδα στον έλεγχο της μόνο δεκάρια κόντεψα να βάλω τα κλάμματα μπροστά στην δασκάλα της! Ρεζίλι θα γινόμουνα:confused:

Αφού μόλις μς είδε το παιδί με ρώτησε τι έχω και της είπα πως με έκοβε ο φακός επαφής. Τι να της έλεγα, πως έχεις μία χαζοβιόλα μάνα που κλαίει επειδή εσύ πήρες σε όλα τα μαθήματα 10?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιατί φοβόμαστε να δέιξουμε στα παιδιά μας ότι είμαστε ευσυγκίνητες;

δεν κατάλαβα! από πότε είναι αδυναμία να λες ότι κλαίω από χαρά;

είναι ό,τι πιο όμορφο να νιώθεις, να αισθάνεσαι, να εκδηλώνεις τον εσωτερικό σου κόσμο!

εγώ έχω κλάψει μπροστά στην Χ κ όχι μόνο από χαρά, συγκίνηση, αλλά κ από στενοχώρια, θυμό, ...

τί είναι η μαμά; πέτρα;

γιατί θα πρέπει να ντρέπεται το παιδί να κλάψει αν νιώθει ότι το χρειάζεται;

ελπίζω να μην σας κούρασα...;):lol:

καλημερα μαγειροκοριτσα.τι κανετε???εγω δουλεια, δουλεια...εμενα χθες μου εστειλαν περιοδικο απτον παιδικο και ειχε φωτο του παιδιου μου να παιζει, να χορευει, να διαβαζει...κουκουβαααα.εκει να δειτε συγκινηση!!!πρεπει ομως να μαθω να διαχειριζομαι και να στηριζω το παιδι και στην αποτυχια.να δουμε, με τον καιρο και στην πραξη μαθαινουμε, σωστα???;)ελενακι να χαιρεσαι την λουκιτσα σου, να την καμαρωνεις και να την δεις οπως ποθεις.περιστερακι εκανες facebook???στειλε μου πμ για να σε κανω φιλη και οποια αλλη εχει και δεν ειμαστε ηδη φιλες, ας μου στειλει. πρεπει να τον εχετε μαθει απεξω και ανακατωτα τον ρουντολφ:D:D

;)

Λοιπόν θέλω την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί :

Την περασμένη εβδομάδα είχα ζητήσει το μάθημα του Ν της Πέμπτης εάν γίνεται να μεταφερθεί άλλη μέρα -για να μην το χάσει επειδή είχαμε το κρεβάτι των παιδιών-. Ως εδώ καλά.

Μιλάω την Δευτέρα με την γραμματεία και μου ζητάει να το κάνουμε Δευτέρα + Τρίτη απόγευμα (αντί Τρίτης/Πέμπτης).

Την Δευτέρα πήγε κανονικά ΑΛΛΑ την Τρίτη, αν θυμάστε, σας έγραψα ότι είχε για κάποιο λόγο πολλή κίνηση κι ενώ ξεκίνησα να πάμε,, μένοντας ακινητοποιημένη επί ένα 20λεπτο στο κέντρο του Πειραιά κι ενώ η ώρα είχε πάει ήδη 7 παρά 10 (και το μάθημα ήταν στις 7 παρά 15 στο Μοσχάτο), πήρα τηλ και της το ακύρωσα εξηγώντας τους λόγους...

Με ενημέρωσε τότε η κοπέλα πως υπάρχει πολιτική ακυρώσεων για την οποία δεν γνώριζα κι ότι το μάθημα θα το χρεωθώ. ΟΚ.

Πάμε στο "χθες". Είναι ο Ν αδιάθετος όπως ήδη ξέρετε. Μιλάω χθες το απόγευμα με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν ανεβάσει και σήμερα πυρετό να της τον πάω να τον δει. Και στα καπάκια τηλεφωνώ και στις λογοθεραπείες και της λέω "το και το", εν κατακλείδι της το ακύρωσα το σημερινό μάθημα επειδή δεν είμαι ο μάντης Κάλχας να ξέρω αν και πόσο πυρετό θα κάνει το παιδί !

Κατάλαβα ότι η κυριούλα "στράβωσε" , μου λέει "'εχει χάσει πολλά μαθήματα" και της ανταπαντώ "Το γνωρίζω. Θα τα αναπληρώσει. Αντί πχ να κάνει ένα 6μηνο μαθήματα ας κάνει και 7, τί έγινε ???? από το να πληρώνω χωρίς να κάνει μάθημα δεν είναι καλύτερα να πληρώνω 40 ευρώ το 45λεπτο και να γίνεται όντως το μάθημα?"

Δεν πήρα απάντηση.

Και ερωτώ : είμαι "κακιά, δύστροπη" ????? εσείς τί θα κάνατε στην θέση μου ????

μεταξια και εγω στην θεση σου ετσι θα αντιδρουσα. το να ταλαιπωρεις ενα αρρωστουλικο παιδακι στους δρομους και στα μαθηματα, ουτε καλο του κανεις ουτε και σωστο μαθημα θα γινει. και επιπλεον δεν μας περισσευουν χρηματα για χασιμο...

Eίναι να μην καμαρώνεις για το κοριτσάκι σου;

Μπράβο Αγγελική μου, να την χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!

Διαφημίσεις

Ελενίτσα να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να είναι καλότυχη!!

Όσο για την περηφάνεια σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω ανέβει σε δέντρα και δέντρα από το καμάρι μου για την κόρη μου! Και μάλλον έπεται και συνέχεια με τον γιό μου.....

συγχαρητηρια στην κορουλα σου και εις ανωτερα

μεταξια και εγω στην θεση σου ετσι θα αντιδρουσα. το να ταλαιπωρεις ενα αρρωστουλικο παιδακι στους δρομους και στα μαθηματα, ουτε καλο του κανεις ουτε και σωστο μαθημα θα γινει. και επιπλεον δεν μας περισσευουν χρηματα για χασιμο...

Μεταξία μου αυτό ακριβώς θα απαντούσα κι εγώ

Σε καμιά περίπτωση δεν είσαι δύστροπη και κακιά

Εβίρι χαιρόμαστε που σου δίνουμε χαρά κι εσυ μας συγκινείς και μας τιμάς με την φιλία σου.

Οσα λέμε για σένα τα πιστεύουμε και βγαίνουν από την καρδιά μας.Το λέω εκ μέρους όλων μας και ξέρω ότι καμιά δεν έχει αντίρρηση σε αυτό

Να είσαι πάντα καλά Εβίρι μας αγαπημένη

Φιλάκια

συμφωνω και εγω απολυτα:)..εισαι καταπληκτικος ανθρωπος και χαιρομαι που μιλαω μαζι σου. οπως και με ολες τις κοπελες δηλαδη, μου αρεσει πολυ η παρεα που κανουμε και την απολαμβανω. αν και θα ηθελα να μιλαω με ολες(...παραπονακι..). εβιρυ ευχαριστω για τη συνταγη. φεφη στην χορτοσουπα βαζω οτι και στου παιδιου. πατατα, καροτο, κολοκυθι, σελινο και αν εχω και κατι αλλο σε λαχανικο , το πεταω μεσα. γρηγορα και ελαφρια(επιτρεπομενο στη διαιτα) για τα κρυα βραδια του χειμωνα

σε είδα στο φ.μπ. κ τον περιστερούκο! τί φατσουλίνι, τί χαμογελάκι! τί ωραία παιχνίδια του έχεις κ βιβλία!

ωραίο ζευγάρι μπάη δε γουέη! ταιριάζετε!

Κάτσε, να δεις κι άλλα...Αμα καταλάβω πώς λειτουργεί και το άλμπουμ

Αφού ακομα απορώ πώς κατάφερα να ανοίξω την σελίδα

Ευχαριστούμε!

Ταιριάζουμε,ε;

σωστός ο μπάρμπας! τα γαλλικά όμως τα μιλάς φαρσί, όπως κ εγώ!

Κι εγώ!κι εγώ!

Με πολύ κόπο σας απαντώ!!

Ο μικρός μου είναι Ταρζάν!

Σήμερα για πρώτη φορά τον είδα να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι που έχω δίπλα στο γραφείο και να αναβοσβήνει το φως!

Μανία με τους διακόπτες!!

Φοβάμαι και μην πέσει από το κρεβάτι

Δεν πρόλαβα να μπω να σας δω

Αργότερα

περιστερακι εκανες facebook???στειλε μου πμ για να σε κανω φιλη και οποια αλλη εχει και δεν ειμαστε ηδη φιλες, ας μου στειλει. πρεπει να τον εχετε μαθει απεξω και ανακατωτα τον ρουντολφ:D:D

Εκανα χθες το βράδυ!

Με έφαγε η hightech fefi!

Οχι ότι δεν ήθελα κιόλας!!

Το fb μου είναι νεογεννητάκι

Τίποτα δεν έχει μέσα εκτός από κάτι φωτο που έβαλα χθες προχείρως κι ανάθεμά με,αν καταλαβαίνω να τις ταξινομήσω

Ευτυχώς όμως βρήκα το απόρρητο, γιατι θα φρίκαρα αν δεν εξασφάλιζα αυτό

Με βοήθησε και η αδερφή μου τηλεφωνικώς

Τρεις φίλους εχω μόνο, άντρα,αδερφή και αδερφή φέφη

Ελα να γίνεις η τέταρτη φίλη!!

Σου στέλνω πμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...