Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Δεν σας διάβασα, δεν είμαι και για πολλά πολλά καθ' ότι άκεφη... Είδα κι ένα παλιόνειρο χθες...

Σήμερα φάγαμε πρόχειρα.

Καλό μας βράδυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ζώπυρον, μην αφήσεις να σε επηρρεάζουν τα όνειρα, ειδικά τα άσχημα. Όταν δεν τα σκέφτεσαι αυτά που είδες, δε βγαίνουν.

Ναι Εβιράκι μου, δεν το πήρα ως "προφητεία" (παρά μόνο ίσως τα πρώτα λεπτά αφού ξύπνησα). Μετά, το σκέφθηκα - σκέφθηκα τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου που με οδήγησαν σ' αυτό το όνειρο... κι εκεί έπεσα...

Τέλος πάντων. Ελπίζω σε καλύτερα όνειρα απόψε...

Ήθελα καιρό να σε ρωτήσω : έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με την μαγειρική ή πως αλλοιώς να το πω, κάτι σχετικό με την οργάνωση γευμάτων/φιλοξενίας κ.λ.π. ή σου είναι κάτι έμφυτο?

Καταλαβαίνω απόλυτα το συνειρμό που κάνεις σχετικά με τα όνειρα και τα βιώματα.

Οι σπουδές μου (αν μπορώ να ισχυριστώ ότι σπούδασα) είναι οι ξένες γλώσσες. Η μαγειρική απλώς μου αρέσει. Οι συμβουλές προέρχονται περισσότερο από την εμπειρία στη μαγειρική, τίποτα περισσότερο.

Οι συμβουλές προέρχονται περισσότερο από την εμπειρία στη μαγειρική, τίποτα περισσότερο.

Νομίζω απλά πως αυτό το μεγάλο ταλέντο που έχεις (κι έχει και πολλές διαστάσεις), κάτι πρέπει να το κάνεις!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ Ζωπυρούλα, αλλά, όπως είπα και στα κορίτσια εδώ σε προηγούμενα ποστς, θα είμαι καλύτερη στην κουτάλα, παρά στη συγγραφή. Ύστερα, να σου πω και κάτι άλλο, ας υποθέσουμε ότι, γράφω ένα βιβλίο ας πούμε μαγειρικής, θα είναι ένα ακόμη βιβλίο μέσα στο μεγάλο σωρό τόμων εγχειριδίων μαγειρικής που ο κόσμος δε θα ενδιαφερθεί καν να το κοιτάξει, όχι να το αγοράσει, επειδή εγώ είμαι άγνωστη και δεν προκαλώ κάποιο ενδιαφέρον. Οπότε δε θα είχα το κίνητρο να κάνω, καν, τέτοια προσπάθεια. Τώρα, για να γράψω ένα άλλο είδος βιβλίου έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να διαθέτω κάποιες γνώσεις ή δε ξέρω κι εγώ τι. Αυτά είναι άγνωστα νερά για μένα.

Με συγκινείτε που σκέφτεστε έτσι για μένα.

Εγώ δεν σκεφθόμουνα βιβλίο μαγειρικής (καταρχήν δεν νομίζω ότι η κλίση σου περιορίζεται μόνο στο μαγείρεμα αλλά γενικότερα στην φιλοξενία/οικοκυρική)

αλλά κάτι σε... αν μπορούσες να δώσεις τις γνώσεις/ιδέες σου ζωντανά... να το διδάξεις βρε παιδί μου. Δεν ξέρω τον τρόπο αλλά αυτό σκέφτομαι.

Και μην ευχαριστείς, απλά αναγνωρίζουμε την αξία σου (δύσκολο πράγμα στους καιρούς μας - και το ένα και το άλλο...).

Λύγισαν τα βλεφαράκια μου, καλό μας ξημέρωμα!

υ.γ. Αποφασίσατε μοντέλο καταψύκτη με το Μαράκι?:-D

Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένη που προσφέρω ό,τι μπορώ εδώ σε σας. Τι να τους κάνω τους υπόλοιπους. Εσείς μου λέτε ζωντανά τα καλά σας λόγια και με τιμάτε με τη γνώμη σας για μένα. Ο πολύς κόσμος περιττεύει. Εσείς μου φτάνετε.

Καλή ξεκούραση Ζωπυρούλα και σε όλα τα κορίτσια βέβαια εύχομαι το ίδιο.

Υ.Γ. το μοντέλο θα είναι έκπληξη.

Καλημέρα μαγειρισσούλες από τον βροχερό περιστερώνα!!!

Ρίχνει καρέκλες από χθες βράδυ

Τα μαγειρέματα τα γνωρίζετε για σήμερα,σας ενημέρωσα αποβραδίς

Ξεκινώ τη μέρα μου με σιδέρωμα που δεν το έκανα τελικά

φιλάκια

τα λέμε μετά

Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένη που προσφέρω ό,τι μπορώ εδώ σε σας. Τι να τους κάνω τους υπόλοιπους. Εσείς μου λέτε ζωντανά τα καλά σας λόγια και με τιμάτε με τη γνώμη σας για μένα. Ο πολύς κόσμος περιττεύει. Εσείς μου φτάνετε.

Εβίρι χαιρόμαστε που σου δίνουμε χαρά κι εσυ μας συγκινείς και μας τιμάς με την φιλία σου.

Οσα λέμε για σένα τα πιστεύουμε και βγαίνουν από την καρδιά μας.Το λέω εκ μέρους όλων μας και ξέρω ότι καμιά δεν έχει αντίρρηση σε αυτό

Να είσαι πάντα καλά Εβίρι μας αγαπημένη

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Χανούμ μπουρέκ

Ως χαρακτηρισμός είναι η παχιά και αφράτη γυναίκα συνήθως κοντού αναστήματος και με ιδιαίτερα μεγάλη περιφέρεια. Ο χαρακτηρισμός αυτός υπονοεί ότι το χανούμ μπουρέκ είναι ένα είδος γαλακτομπούρεκου και ως εκ τούτου η γυναίκα χανούμ μπουρέκ είναι παχιά και αφράτη όπως η κρέμα του γαλακτομπούρεκου. Το χανούμ μπουρέκ με αυτή την έννοια δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά αλλά χρησιμοποιείται από άντρες που τους αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλες περιφέρειες για να εκφράσουν θαυμασμό. Πρέπει να αναφερθεί ότι η γυναίκα χανούμ μπουρέκ ΔΕΝ είναι η νταρντάνα ανδρογυναίκα αλλά η, κατά αυτούς που τους αρέσει, ερωτική χοντρούλα.

QUOTE]

........

τελικά καλά έκανα κ δεν ξοδεύτηκα, γιατί δεν άξιζαν μία!

τί δουλειά είχα να κουμπαριάσω με εργοδοσία!:(

Κι εμένα η "εργοδοσία" με στεφάνωσε.... :rolleyes: στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα Φέφη

......

προσυπογράφω.

κ επειδή κ εσένα μικρή μου σε έχω φακελωμένη-σε έχω καρατσεκάρει από κοντά-είσαι μπουκιά κ συχώριο μάνα μου, πρόσωπο, ματάρες, σώμα!

με 2 παιδιά μικρά, με υποχρεώσεις, κοινωνική, εργαζόμενη, πού να προλάβεις μπουμπούκι μου να κάνεις ιδιαίτερη διατροφή;

όσο για τους άντρες μας κοιλίτσα =καλοπέραση! έτσι μου λέει ο πεθερούλης μου, ότι τον καλοταϊζω τον φέφο!

..

Αχ βρε Φέφη,

Είσαι τόσο ευγενική.... όχι τίποτις άλλο θα διαβάζουν και οι λοιπές και θα νομίζουν ότι πω πω Παναγία μου :confused:, πως τα γράφω έτσι...

Κι εγώ στις "χανέμ-μπουρέκ" με 1,60 ύψος... ναι ναι μου το είχαν πει και στην Τουρκία, ενώ ο μπαμπάς ενός φίλου μας οικογενειακού -πιο μεγάλος σε ηλικία από εμάς- λέει το πολύ ωραίο και χαριτωμένο

"Γυναίκα δίχως κ....λο , λιμάνι δίχως μώλο" ... σας μιλάω Γαλλικά φαρσί έτσι ???? Να μην ξεχνώ και την επιστήμη μου ! :lol:

Κατά τα λοιπά, χθες γύρισα σπίτι και φακές δεν είχα.... λάθος θυμόμουν... ναι. Καλά που τάισα τα παιδιά κοτόσουπα και το κοτόπουλο που περίσσεψε έκανα μια γρήγορη ομελέττα φούρνου με σαλατούλα και την βγάλαμε με τον σύζυγο...

Για σήμερα που είναι έτσι ο καιρός λίγο μουντός σκέφτομαι να τους φτιάξω μια σουπίτσα μινεστρόνε ....

Καλημέραααα!!!!!

Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου!

Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή, όπως και για όλα τα παιδάκια!!

Χθες πήγαμε τελικά στην γιορτή και ήτανε φανταστικά!!!

Συγχαρητήρια στις δασκάλες που έκαναν τέτοια δουλειά!!

Η Λουκία ήταν χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο ντυμένη στα κόκκινα με υπέροχο καπέλο, το κομμάτι τους ήταν ισπανικό τανγκό και ο καβαλιέρος της κύριος, δεν μπορώ να πω!!!!:tongue::tongue:;)

Κορίτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ....:oops::oops: Και ένιωσα πολύ περήφανη...

Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να κάνει πράγματα....

Καποια στιγμή γυρνάει ο διπλανός μου και μου λέει "αυτή είναι η Λουκία που ακούμε συνέχεια;" "ναι του λέω, αυτή είναι" οπότε μου απαντάει..."έχει να κάψει καρδιές!!!" και φυσικά εγώ ανέβηκα στο δέντρο και κουκουβα!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα σε όλη την μαγειροπαρέα μας!

Σήμερα το μενού έχει τουρλού στον φούρνο με φετούλα.

Εβίρι χαιρόμαστε που σου δίνουμε χαρά κι εσυ μας συγκινείς και μας τιμάς με την φιλία σου.

Οσα λέμε για σένα τα πιστεύουμε και βγαίνουν από την καρδιά μας.Το λέω εκ μέρους όλων μας και ξέρω ότι καμιά δεν έχει αντίρρηση σε αυτό

Να είσαι πάντα καλά Εβίρι μας αγαπημένη

Φιλάκια

Συμφωνώ και επαυξάνω:-):-):-)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέραααα!!!!!

Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου!

Εύχομαι να είναι γερή κι ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή, όπως και για όλα τα παιδάκια!!

Χθες πήγαμε τελικά στην γιορτή και ήτανε φανταστικά!!!

Συγχαρητήρια στις δασκάλες που έκαναν τέτοια δουλειά!!

Η Λουκία ήταν χειμωνιάτικο τριαντάφυλλο ντυμένη στα κόκκινα με υπέροχο καπέλο, το κομμάτι τους ήταν ισπανικό τανγκό και ο καβαλιέρος της κύριος, δεν μπορώ να πω!!!!:tongue::tongue:;)

Κορίτσια συγκινήθηκα πάρα πολύ....:oops::oops: Και ένιωσα πολύ περήφανη...

Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να κάνει πράγματα....

Καποια στιγμή γυρνάει ο διπλανός μου και μου λέει "αυτή είναι η Λουκία που ακούμε συνέχεια;" "ναι του λέω, αυτή είναι" οπότε μου απαντάει..."έχει να κάψει καρδιές!!!" και φυσικά εγώ ανέβηκα στο δέντρο και κουκουβα!!!:tongue:

Ελενίτσα να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να είναι καλότυχη!!

Όσο για την περηφάνεια σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω ανέβει σε δέντρα και δέντρα από το καμάρι μου για την κόρη μου! Και μάλλον έπεται και συνέχεια με τον γιό μου.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Και μια και είπαμε για καμάρι, πήγα χτες να πάρω τους βαθμούς της Κωνσταντίνας μου από τα αγγλικά και όλοι μου δίνανε συγχαρητήρια για το παιδί μου!

Και αν σκεφτώ ότι φέτος προσπαθεί μόνη της γιατί λόγω του μικρού δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με το διάβασμα μαζί της, τότε καμαρώνω περισσότερο:oops::oops::oops:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...