Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ο δικός μου έχει φάει βέβαια χέρια και πόδια ουκ ολιγες φορές αλλά δεν πτοείται

Στο τσακ έχουμε γλυτώσει τις περισσότερες φορές. Αλλά καναδυό φορές που έπιασε το δάχτυλο ναι μεν διαμαρτυρήθηκε λίγο αλλά γνωρίζοντας πως είναι καθαρά από σκανταλιά δεν συνέχισε να κλαίει και επέστρεψε απτόητος στην πόρτα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Και ο καλος μου εχει λιγο κοιλιτσα και μια χαρα ειναι εμενα μου αρεσει,σε οποιον σεν αρεσει ας κοιταει αλλου!!!!;););)

ευτυχώς αυτό το κολπάκι δεν το έμαθε ακόμα.

το μόνο που κάνει σχετικά, είναι που κλείνει την ασφάλεια από το πορτοπαράθυρο κ εγώ είμαι στη βεράντα...ευτυχώς έχω ανοιχτά από αλλού.

Αν το βαστά η καρδιά σου χτύπα με κακούργα αδερφή:cool:

είσαι για επίδαυρο μαρή! χαραμίζεσαι!

να το πω; κλαψοΝούνα!:tongue::lol:

Εμένα κάτι παθαίνει με τα ταβάνια και τα φώτα!!

Στο χωριό που έχουμε ξύλινο το κοιτάζει με τις ώρες!!!

Εμαθε και μου κάνει και παλαμάκια μωρέ και τρελαίνομαι η χαζομάνα!

Και κάνει και ζήλεια με το ένα δαχτυλάκι καρφωτό στην παλάμη,αλλά δεν τα πολυκαταφέρνει

Αχ περυσι τέτοιες μέρες ετοιμαζόμουν να φύγω για Αθήνα να πάω να γεννήσω

Αυτές τις μέρες όλο αυτό σκέφτομαι

είπες ταβάνι κ ξέχασα να σας πω. η Σύσα Π κ Σ βράδυ ίδια ώρα έβλεπε εφιάλτη κ μάλλον τον ίδιο. "τοίχο", τί είναι τοίχο, πού είναι τοίχο, κακό είναι τοίχο κ δώστου επανάληψη με μίξη άλλων ακατάληπτων" .

γύρω στις 2 το βράδυ ξυπνούσε, κοιτούσε τον τοίχο εκεί που είναι το καλοριφέρ κ κάνει σκιά κ μιλούσε μεγαλόφωνα.

προσπαθούσε να κοιμηθεί, κρατούσε τα χέρια μου σφιχτά στο κορμάκι της, αλλά μιλάμε την είχε πιασει η πάρλα!

τί το σταύρωσα, τί της μίλησα...τίποτα.

ήπιε γάλα κ μετά από πολύ "τοίχο τοίχο" κοιμηθήκαμε.

Πάντως ο άντρας μου είναο από αυτούς που θέλουν την γυναίκα με ....πιασίματα οπότε δεν θέλει να με δει να χάνω πολλά κιλά.

μερακλής κ ο δικός σου!

Σιγα μην εισαι λεω εγω......εγω σε ειδα στις καλοκαιρινες φωτο στη θαλλασα μια χαρα αστερι εισαι....

μπουτού, οπισθόβαρη, με κοιλίτσα!

δεν θα πω τα πάχια μου τα κάλλη μου, αλλά τα πάχια μου τα έχτισα μπουκιά μπουκιά, απολαυστικά!

αμ, πώς!;)

ατάκες του ρίζου δεν μου έρχονται, λυπάμαι...;)

σε χατζηχρήστο βρίσκω.

Επιτέλους!Βρέθηκε κι άλλη χανούμ μπουρέκ στο καφέ:tongue:

Κι είχα αρχίσει να μελαγχολώ

βάλτε με κι έμενα στις χανούμ μπουρέκ. πληρώω όλες τις προδιαγραφές!

κοντούλα, περιφέρεια, αφρατούλα! λαιμαργούλα!

Εγώ πάντως Δωρούλα στο έχω ξαναπεί.Ο θησαυρούλης σου μοιάζει πολύ.

ειδικα στο βλέμμα και στο χαμόγελο.Εχει απίστευτη γλυκα!!!!!

κ ο μπαμπάς τους είναι γλυκούλης. κ καλό παιδί! στα μάτια της κοιτάζει την Δώρα!

το καρφί θα τα βγάλει όλα στη φόρα!:rolleyes:

Χανούμ μπουρέκ

Αλλά κρατάω τα άλλα τα ωραία που λέει...

να μας τα πεις τα άλλα με δικά σου λόγια.

αάμα κυρία μου δεν έχεις περιφέρεια, απορρίπτεσαι ως μπουρεκάκι!:tongue:

χμμμ ησυχια επιτελους ροχαλιζουν και τα 2!!!Βλεπω ολες για τα κιλα λεμε..Εγω παντα ημουν 47κιλα:oμε την εγκυμοσυνη της μ πηγα 60κιλα και οταν γεννησα μεσα σε 2μηνες ημουν 50κιλα με λιγη χαλαρη κοιλιτσα στον Α απο 50 πηγε και γεννησα 75:rolleyes: μεσα σε 3μηνες 58κιλα το μοναδικο που ανοιξε ειναι η κοιλια μου και η λεκανη..Αγγελικη μου για αυτο προσπαθω να κανω 3-4φορες την εβδομαδα αυτο το 35λ προγραμμα μπας και ξαναμπω σε κανενα παντελονι χωρις να πεταγονται τα καρβελια μου:-(Η Εβιρι που ειναι βρε κοριτσια?

:-D

Διαφημίσεις

αδερφούλα βάλε γρήγορα φ.μπ.

θα τα λέμε κ από εκεί. άσε που οι φωτό εκεί ανεβαίνουν πιο γρήγορα.

κ εμενα ο φέφος μου έκανε λογαριασμό κ εκεί κ εδώ κ δίπλα. γενικά χωρίς τον φέφο τίποτα!

το φεφόπληκτο!

περιστερακι μπορεις να βαλεις και εδω φωτος και να μας κανεις φιλες :D

Πιο εύκολα θα αδυνατίσω από το να ανεβάσω εδώ φωτογραφίες!!!

Μιλάμε ότι είμαι στόκος σε αυτά

Κι υποτίθεται ότι έκανα και μαθήματα η/υ κάποτε

Ενα τίκερ παλεύω να βάλω η δόλια και δεν τα καταφέρνω λέμε!

αδερφούλα βάλε γρήγορα φ.μπ.

θα τα λέμε κ από εκεί. άσε που οι φωτό εκεί ανεβαίνουν πιο γρήγορα.

κ εμενα ο φέφος μου έκανε λογαριασμό κ εκεί κ εδώ κ δίπλα. γενικά χωρίς τον φέφο τίποτα!

το φεφόπληκτο!

αδερφές ψυχές!!!

Διαφημίσεις

φιλάκια Αγγελικούλα!

περιστερακο μου να κάνεις σελίδα στο φέης μπουκ να βλεπόμαστε κιόλας, να έχεις κ εικόνα!

εγώ που έχω κ πιστοποίηση η σι ντι ελ;

η πρώτη πρέπει να ήμουν που πήρα το πτυχίο.

δεν είχα όμως πι σι για εξάσκηση, περασαν χρόνια κ πάει!

μάκια σε όλες. κ εγώ σχολάω λογικά...

Πριν λίγο έβαλα στο φούρνο το αυριανό μας φαγάκι, ένα κοτόπουλο ολόκληρο και 7 φτερούγες και 2 λαιμούς από τα βιολογικά κοτόπουλα του μπούλη που τα είχα κατάψυξη και δεν ήξερα τι να τα κάνω.Κι είναι κι άλλα...Σε επόμενη φουρνιά

Για την ακρίβεια έβαλα δύο ταψιά,γιατί πού να χωρέσουν όλα αυτά σε ένα;

Στο ένα έριξα λεμόνι- μουστάρδα,σκόρδο και στο άλλο ένα μείγμα μπαχαρικών ειδικό για κοτόπουλο που μου έχουν φέρει από Κωνσταντινούπολη.

Από αυτό το φαγάκι θα τρώω δύο μέρες κι επιτέλους θα το συνοδέψω με λίγες πατάτες που το προβλέπει το διαιτολόγιο.

Περπάτημα γιοκ,καθότι πολλή βροχή όλο το απόγευμα

Λέω να βάλω και σίδερο γιατί μαζεύτηκαν πολλά πάλι

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χρόνια πολλά στις Σπυριδούλες και στους Σπύρους.

Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω νηστεία, γι' αυτό εγώ έφαγα ρεβύθια που περίσσεψαν από την Παρασκευή και η οικογένεια κοτόπουλο με πουρέ από χτες.

Σε ευχαριστώ eviri, δεν πετάς τίποτε να υποθέσω έτσι? Ωραίες ιδέες αλλά ποιός τις κάνει και πως.

Παρακαλώ, αλίμονο δεν έκανα κάτι σημαντικό. Μεταξύ μας, να σου πω την αλήθεια κι εγώ πετάω φαγητό. Ο λόγος είναι ότι, μαγειρεύω κάθε μέρα - εκτός από κάποιες λίγες φορές - που περισσεύει αρκετό φαγητό κι όταν έχω καινούργιο φαγητό, ξεχνάω να βγάλω το προηγούμενο και τις περισσότερες φορές το πετάμε. Προσπαθώ βέβαια, να μην το κάνω αυτό γιατί το θεωρώ αμαρτία και σπατάλη. Μην κοιτάς που δίνω σε σας τις συμβουλές. Ανήκω κι εγώ (όπως φαίνεται) στο δάσκαλε που δίδασκες......

Πως διαχειριζόμαστε πρώτες ύλες ήδη μαγειρεμένες?:confused:

Κοίτα, εξαρτάται ποιο τρόπο θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, αν δεν αλλάξει η κατάσταση του φαγητού (δηλαδή να μετατραπεί από λεμονάτο ή ψητό σε κοκκινιστό) τότε δεν κάνεις τίποτα, απλά το προσθέτεις στο καινούργιο φαγητό, που θα είναι π.χ. σαλάτα, σάντουιτς, πίτα, ομελέτα κλπ. Αν όμως, αλλάξει η κατάστασή του, δηλαδή το κάνεις κοκκινιστό, τότε θα κάνεις τη σάλτσα του φαγητού, αν θες τσιγαρίζοντας λίγο κρεμμύδι και μετά να προσθέσεις σάλτσα και νερό, συν μπαχαρικά και το κρέας περίπου στο μισό χρόνο βρασμού της σάλτσας ή προς το τέλος, επειδή είναι ήδη μαγειρεμένο. Αλλιώς θα λιώσει.

Εντωμεταξύ δεν το έκανα σήμερα το κοτόπουλο και πολύ φοβάμαι ότι δεν το πρόλαβα και θα χάλασε.

Κάπου πιο κάτω, αν δεν κάνω λάθος, είδα ότι το έχεις από την Παρασκευή, δεν παθαίνει τίποτα, 3 μέρες δεν είναι πολύ.

Αυτό πάλι πως το καταλαβαίνω?

Στην όψη το αλλοιωμένο φαγητό είναι ή πιο ξερό και στεγνό (αλλά αρκετά εννοώ) ή πιο θαμπό και συρρικνωμένο (τα λαδερά και τα όσπρια) και η γεύση θα είναι προς το ξινό.

σημερα με ποναει τρομερα ο λαιμος μου και εχω και συναχι:(.

Περαστικά σου Αφροδίτη.

αν θελετε φεφη και εβιρυ, βαλτε αυτη τη συνταγη της μπαρμπαριγου για τα μελομακαρονα, pleaseeee..

Βρήκα τη συνταγή της Αργυρώς για τα μελομακάρονα:

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Β΄(ΑΡΓΥΡΩΣ)

Υλικά: 1κ.γ. γαρύφαλο, 1κ.γ. κανέλα, 4 1/2φλ αλεύρι, 1/2φλ ζάχαρη, 1/2φλ χυμό πορτοκαλιού, 1 1/2φλ λάδι, 1κ.γ. μπέικιν, 1/2κ.γ. σόδα, 2φλ ζάχαρη, 1φλ μέλι, ½ λεμόνι, 2φλ νερό, καρύδι για πασπάλισμα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε σε λεκάνη το λάδι, το χυμό με τη σόδα διαλυμένη, το μπέικιν, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλο κι ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι χωρίς πολύ ζύμωμα το πλάθουμε σε σχήματα και τρυπάμε με πιρούνι. Ψήνουμε στους 180ο για 20΄-25΄. Βράζουμε το σιρόπι και ρίχνουμε κρύα μελομακάρονα σε καυτό σιρόπι. Αν θέλουμε ανακατεύουμε λίγο μέλι με ελάχιστο σιρόπι για να ρευστοποιηθεί και τα αλείφουμε. Πασπαλίζουμε με καρύδι τριμμένο.

Αφροδίτη, επειδή ο τρόπος που τα γράφω είναι για μένα που ξέρω τι εννοώ, αν τυχόν δεν καταλαβαίνεις τα σύμβολα ή κάτι άλλο, πες μου να σου εξηγήσω.

3;1349729]φεφουλα καλημερα και ευχαριστω για τη συνταγη. να ρωτησω κατι???βαζουμε τα κρυα μελομακαρονα σε ζεστο σιροπι???

Αυτό κάνω κι εγώ, ζεστό σιρόπι - κρύα μελομακάρονα.

Κατά τα λοιπά, ο γάμος εχθές πήγε πολύ καλά σε ότι αφορά στο μυστήριο, στην τέλεσή του κλπ...

Μεταξία μου πάντα άξιοι να είστε να ενώνετε καρδιές και να δημιουργείτε οικογένειες. Είμαι κι εγώ σίγουρη ότι έκανες θραύση με το φιγουράτο ντυσιματάκι σου.

μονο ο Αντωνης τελικα εχει ιωσουλα

Περαστικά στο μικρό Ιωάννα μου.

Βρε κοριτσια δε ξερω τι να κανω στις 2/1 ειναι τα γενεθλια του μικρου στις 7/1γιορταζω εγω και στις 17/1 γιορταζει ο μικρος!!!Να τα κανω ολα σε ενα λετε?

Συμφωνώ με όλα τα κορίτσια ότι είναι καλύτερα να κάνεις μία γιορτή για όλους σας. Εδώ που τα λέμε ακόμη και ο κόσμος που θα έρθει, αν κάνεις 2-3 φορές γιορτή χωριστά, δε θα θέλει να έρθει τόσες. Χώρια τα έξοδα, η φασαρία, το μάζευε ξεμάζευε, η δική σου κούραση..........

Η Λουκίτσα μου γεμισε σπυράκια σε όλο της το σώμα,

Πωπω, βρε Ελένη, τι πράγμα είναι αυτό; Άκου και μέσα στο στόμα!!!!!!!!! Λες και είναι ανεμοβλογιά. Για να μη βρούνε τίποτα στις εξετάσεις αίματος, θα πει ότι τα σπυριά οφείλονται στην ίωση, αλλιώς θα έδειχνε το αίμα, αν ήταν κάτι άλλο. Περαστικά της μωρέ, να γίνει γρήγορα καλά.

Στο μεταξύ σήμερα είναι η γιορτή στο σχολείο της κι ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό και την χάσει.... Πήραμε και την στολή... Βλέπω να πάνε τζάμπα τα 30 ευρουλάκια!

Τι γιορτή θα κάνουνε; Χριστουγεννιάτικη; Πώς και την κάνουν τόσο νωρίς;

Πηρα ξανα την παιδιατρο χθες και μου ειπε ακομα σημερα θα εχει πυρετο....απο αυριο θα ελατωθει κατα πολυ.

Δωράκι, μη φοβάσαι, να ξέρεις ότι, όσο πιο υψηλός είναι ο πυρετός που παρουσιάζεται στα παιδιά τόσο αργεί να περάσει. Δηλαδή, όταν φτάνει 39+ να περιμένεις, ότι θα κάνει περίπου 4 μέρες το παιδί να του πέσει εντελώς. Το πρώτο 24ωρο παρουσιάζεται ένα 38 μέχρι 38+, τη δεύτερη μέρα ανεβαίνει στο 39 ή 39+. Συνήθως, εκείνη την ημέρα κάνει πιο δυναμική εμφάνιση με πιο συχνούς πυρετούς, απ' ότι την πρώτη μέρα, την τρίτη μέρα κυμαίνεται στο 38 και την τέταρτη μέρα κατεβαίνει στα δεκατάκια και κάνει πού και πού μια γκεστ εμφάνιση ένα 38ράκι. Ο πυρετός πέφτει πιο γρήγορα, κυρίως, όταν είναι αραιός μέσα στο 24ωρο. Δηλαδή όταν εμφανίζεται γύρω στο 8ωρο ή 10ωρο. Αν οι πυρετοί είναι συχνότεροι, τότε χρειάζονται λίγο χρόνο για να περάσουν εντελώς.

Το μαγείρεψα Παρασκευή κατά 90%, αλλά και Πέμτπη να το έκανα πάλι οκ δεν είναι οι μέρες?

Εντάξει μωρέ, ειδικά αν έχεις καλό ψυγείο, δεν τρέχει τίποτα. Παρόλ' αυτά εγώ θα σε συμβούλευα, επειδή είσαι έγκυος, να τρως φρέσκο φαγητό, να αποφεύγεις να είναι φαγητό 4ης μέρας. Μέχρι 3 το πολύ.

Είμαι καθηλωμένη με λουμπάγκο σήμερα οπότε για να μη πεταχτεί θα το κόψω κομματάκια και θα το συνοδέψω με μακαρόνια ή ρυζάκι.

Σε συμπονώ γιατί ξέρω πώς είναι. Σου εύχομαι να σου περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οχι πείτε τώρα, τα 2 κουταλάκια λάδι τι θα πρωτοπιάσουν από την σαλάτα...

Παιδί μου αν δεν υπάρχει η τσαλαβούτα με το λάδι, να γίνεται η παπάρα, τι λέμε τώρα;

Στο χωριό που έχουμε ξύλινο το κοιτάζει με τις ώρες!!!

Μετράει τους ρόζους το παιδί.

Χανούμ μπουρέκ

Ως χαρακτηρισμός είναι η παχιά και αφράτη γυναίκα συνήθως κοντού αναστήματος και με ιδιαίτερα μεγάλη περιφέρεια. Ο χαρακτηρισμός αυτός υπονοεί ότι το χανούμ μπουρέκ είναι ένα είδος γαλακτομπούρεκου και ως εκ τούτου η γυναίκα χανούμ μπουρέκ είναι παχιά και αφράτη όπως η κρέμα του γαλακτομπούρεκου. Το χανούμ μπουρέκ με αυτή την έννοια δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά αλλά χρησιμοποιείται από άντρες που τους αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλες περιφέρειες για να εκφράσουν θαυμασμό. Πρέπει να αναφερθεί ότι η γυναίκα χανούμ μπουρέκ ΔΕΝ είναι η νταρντάνα ανδρογυναίκα αλλά η, κατά αυτούς που τους αρέσει, ερωτική χοντρούλα.

Κάτσε να το δείξω στον άντρα μου και εγγράφως, όχι τίποτ' άλλο, αλλά για να δει τι θα χάσει, αν αδυνατίσω. Εγώ πάντως ως παιδί ήμουν- όπως λέει η μαμά μου- παιδί της Αιθιοπίας. Με έβλεπε και με φοβόταν, επειδή πετάγονταν τα κόκαλα του θώρακα και των πλευρών μου. Αυτό συνεχίστηκε αρκετά χρόνια. Στα χρόνια της εφηβείας και στην αρχή του γάμου ήμουν απλά πολύ αδύνατη, αλλά όχι Αιθιοπική. Παντρεύτηκα 49 κιλά, με ύψος 1.62μ. Στην εγκυμοσύνη ανακάλυψα τη χαρά του φαγητού. Κάθε χρόνος που περνούσε, αφού πρώτα έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μου πρόσθετε κι από 1-2 κιλά, τα οποία έμεναν και εγώ αδιαφορούσα. Τώρα, είμαι 75κ. και το δυστυχώς είναι ότι, είμαι ακόμη 1.62μ. και απλά δε θέλω να το πάρω απόφαση να αδυνατίσω. Γι' αυτό κορίτσια, όσες το βάλατε στόχο, μην παραιτείστε, να προσπαθείτε καθημερινά. Όταν θα βλέπετε μπροστά σας γευστικούς πειρασμούς, να φέρνετε αμέσως εικόνα στα μάτια σας κάποιο πολύ ωραίο ρούχο που βάλατε στόχο να φορέσετε, που δε θα μπορέσετε να το βάλετε αν δεν αδυνατίσετε.

Η Εβιρι που ειναι βρε κοριτσια?

Έφτασεεεεεεεεεεεεεεε

Βρε Ζωπυρούλα, βρήκα καθυστερημένα τη συνταγή της Νίκης για το ψωμί του τοστ που τελικά ο τίτλος του ήταν "Το γλυκό μυστικό της Νίκης", ίσως τη χρειαστείς άλλη φορά. Εξάλλου τόσα ψωμιά θα έχει ο καταψύκτης, τι θα τα κάνεις;

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ (ΣΤΑΡ)

Υλικά: 6 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, βούτυρο, 1κουτί ζαχαρούχο γάλα, κόντιντα ή σταφίδες, άχνη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στρώνουμε το ψωμί σε πυρέξ. Λιώνουμε το βούτυρο και το περιχύνουμε στο ψωμί. Διαλύουμε το ζαχαρούχο με άλλο τόσο νερό και το ρίχνουμε πάνω τους. Πασπαλίζουμε με κόντιντα ή σταφίδες και ψήνουμε στο φούρνο. Μόλις το βγάλουμε και κρυώσει ρίχνουμε την άχνη.

Τη συνταγή για τα μελομακάρονα της γιαγιάς μου δεν τη βρήκα στο σκληρό δίσκο που έχω, άρα δεν την έχω αντιγράψει και πρέπει να τη ξαναζητήσω από τη μαμά μου.

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω ετσι και ετσι.εχει κλεισει τελειως ο λαιμος μου και ποναει:rolleyes:.ευτυχως ομως το μικρουλακι μου ειναι καλυτερα.το απογευμα το περασαμε στον καναπε. κυλιστηκαμε , την ετριβα στην πλατη και μου ελεγε κιαλλο :D.την γαργαλουσα και ελεγε ανει, ανει μαμαμου(φτανει, φτανει), ξελιγωμενη απτα γελια:D.μαγειρεψα γεμιστα για αυριο και μεθαυριο.αχ αυτα τα καταραμενα τα κιλα. εγω για βραδυνο ειχα χορτοσουπα, την εφαγα αλλα πειναωωωω:(.οποτε παω για υπνο για να μην ορμηξω στο ψυγειο...φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...