Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

και εγω ετσι σκεφτομαι να τα κανω ολα μαζι στις 17/1 γιατι να τρεχω με τα ραμματα για τουρτες παρτυ και τετοια μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο,απλα ο μικρος μου θα παίρνει μόνο ένα δωρακι και αντε τωρα που ειναι μικρός δεν πειράζει μετά??:tongue::lol:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σας έχασα γιατί τρέχαμε νοσοκομείο και γιατρούς..

Η Λουκίτσα μου γεμισε σπυράκια σε όλο της το σώμα, φοβηθήκαμε για αλλέργική αντίδραση από την αντιβίωση, πήγαμε νοσοκομείο, της έκαναν εξετάσεις αίματος και τα σχετικά, αλλα δεν μπόρεσαν να βγάλουν συμπέρασμα! Μπορεί να είναι και ίωση που εκδηλώνεται με σπυράκι.

Αλλά το καημένο είχε γεμίσει παντού... Μέχρι και μέσα στο φάρυγγα είχε, τα χειλάκια της είχανε πρηστεί, κι εγώ φυσικά τα είδα όλα!!

Παράλληλα έχει και βρογχήτιδα και ξεκινήσαμε είσπνεώμενα και αντιβίωση!

Αϊ στο καλό πια....:(:( Τα νεύρα μου μ'αυτές τις ιώσεις πια...

Στο μεταξύ σήμερα είναι η γιορτή στο σχολείο της κι ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό και την χάσει.... Πήραμε και την στολή... Βλέπω να πάνε τζάμπα τα 30 ευρουλάκια!

Αν τελικά είναι οκ και πάμε θα σας πω αύριο εντυπώσεις!!;)

εφαγα μια σαβούρα εχθές στο δρομο η οποία μου άφησε ένα ωραιότατο διαστρεμμα στο αριστερό μου χέρι.

Ντελάκι περαστικά σου...

Πως πάει το χέρι, συνήλθε καθόλου;

ναι μανάρι μου, αθώωσα!

όντως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα.

είμαι αισθηματίας κ δεν θα άντεχα τίποτα άλλο!

είχα πολύ καιρό να κάνω ποινικό δικαστήριο κ από χθες απόγευμα ήμουν μέσα στο άγχος.

τελικα όλα τέλεια! ήμανΕ άνετη ήμανΕ!

Ησανε ήσανε!!!!:tongue:

Αντε και παρ' Αρειω Πάγω τώρα!!!!;) (αυτό σου το εύχομαι πραγματικά)!!

γεια σας και απο μας,ειχα γραψει και παλια εδω..Σημερα φαγαμε κοτοσουπα μιας και εγω ειμαι αγελαδιτσα και πρεπει να κατεβασω γαλα!:tongue:

Καλώς ξανάλθες λοιπόν!:tongue:

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Χτες είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω το μεσημέρι στο σχολείο ξανά. Μου το θύμισε η κόρη μου την προηγούμενη νύχτα. Κάλεσαν εμάς τις μητέρες να φτιάξουμε κουλουράκια σε μια αίθουσα με ζύμη του σχολείου. Να σας πω την αλήθεια, με το ζόρι πήγα.

Γιατί με το ζόρι κούκλα μου; Καλά έκανες και πήγες για να τους διδάξεις πως να τα κάνουν! Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι έχουνε κοντά τους την καλύτερη σεφ και είπαν να το εκμεταλλευτούν!!!;)

Βρε κορίτσια, κάτι που θυμήθηκα τώρα και δε σας το είπα. Τις προάλλες κατέβαινα στο σταθμό του τραμ (υπόγειος) και μπροστά μου προχωρούσε ένας κύριος καλοβαλμένος, με αυστηρό ντύσιμο από μαύρο-γκρι παντελόνι με κάθετες πολύ λεπτές ρίγες, καμηλό παλτό, καπέλο, γυαλιά και τι παρατήρησα λέτε, όταν κατέβαινε βιαστικά τις σκάλες; Φορούσε φούξια κάλτσες. Μα φούξια;

χαχαχα!!!! Και γμ τους συνδυασμούς!!!!!:lol::lol:

Ο άντρας μου σκέφτηκε σαν δώρο να γράψουμε τη μικρή σε ωδείο να μάθει όποιο όργανο της αρέσει.

Αν της αρέσει και το θέλει πραγματικά είναι τέλειο δώρο!!

Στα παιδιά μου εγώ είχα πάρκο με μεγάλες τρύπες και το μετάνιωσα. Ναι μεν, πιάνονταν εύκολα για το περπάτημα, αλλά πήδαγαν ακόμη πιο εύκολα απ' έξω γιατί, τα ποδαράκια τους χωρούσαν. Έχουν πέσει και οι δύο απ' έξω, πώς δεν έσπασαν κανένα κεφάλι.......

Ελα ρε, σοβαρά; Τελικά έχω παιδί διαμάντι! Τίποτα τέτοιο δεν μου έκανε!

Ούτε σκαρφάλωνε ούτε τίποτα.. Μόνο έπαιζε, κι όταν βαριόταν άπλωνε τα χέρια για να την πάρω αγκαλίτσα!

Σήμερα γιορτάζει η πριγκιπισσούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι πάντα γερή δυνατή τυχερή και πάντα ευτυχισμένη.

Επίσης να χαίρομαι και την πεθερούλα μου.Να είναι πάντα γερή και να την έχει ο Θεός καλά γιατί μου προσφέρει τεράστια βοήθεια με τα παιδιά.

Λιτσάκι αν και καθυστερημένα να τις χαίρεσαι!

Να δεις το κοριτσάκι σου όπως επιθυμείς!

καλημερα κοριτσακια ομορφα!!!!!σας ευχαριστω για τις ευχουλες,ειναι μια γιορτη για μας απο τις αγαπημενες μας,κ παντα στο σπιτι μου τετοια μερα ξεκινουσαν τα χριστουγεννα!!!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάσετε μαζί!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μεταξακι παντα αξια(κουμπαρα δεν ησουν η κανω λαθος)γερα να ειναι τα παιδια και να ζησουν μαζι σαν τα ψηλα βουνα!!!!Περιστερακι μπραβο για τα κιλα,εγω ζυγιστηκα χτες και εδειξε κρατηθειτε......54,800 αφου ανεβηκα 2-3φορες μηπως χαλασε χαχαχαχαχα αλλα κρατιεμε οτι καταφερω απο γυμναστικη μεχρι της 23 και μετα μονο προσοχη στην διατροφη..

Βρε κοριτσια δε ξερω τι να κανω στις 2/1 ειναι τα γενεθλια του μικρου στις 7/1γιορταζω εγω και στις 17/1 γιορταζει ο μικρος!!!Να τα κανω ολα σε ενα λετε?

Και κάνεις δίαιτα;

Θα πέσω στο κενό από ουρανοξύστη!!:tongue:

Με τι ύψος;

Ολα σε ένα θα έλεγα κουκλα μου.Γιατί να παιδεύεσαι και να ξοδεύεσαι κιόλας;

Κι αφού θα έχεις και την επέμβαση, διάλεξε ποια ημερομηνία σε βολεύει καλύτερα και κάνε μια γιορτή και για τις τρεις περιστάσεις.

Μεταξάκι πάντα άξια!!!!

Περαστικα στο γιόκα σου! Τ μάτι τι έγινε; Ήταν οκ στον γάμο;

και εγω ετσι σκεφτομαι να τα κανω ολα μαζι στις 17/1 γιατι να τρεχω με τα ραμματα για τουρτες παρτυ και τετοια μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο,απλα ο μικρος μου θα παίρνει μόνο ένα δωρακι και αντε τωρα που ειναι μικρός δεν πειράζει μετά??:tongue::lol:

Όλα μαζί να τα κάνεις Αννια μου! Δεν είναι εποχές για πολλά πολλά τώρα...

Το ότι θα τα κάνεις φέτος όλα μαζί δεν σημαίνει ότι θα το καθιερώσεις κιόλας, οπότε αυτό μη σε απασχολεί!

4Suap3.png

Η Λουκίτσα μου γεμισε σπυράκια σε όλο της το σώμα, φοβηθήκαμε για αλλέργική αντίδραση από την αντιβίωση, πήγαμε νοσοκομείο, της έκαναν εξετάσεις αίματος και τα σχετικά, αλλα δεν μπόρεσαν να βγάλουν συμπέρασμα! Μπορεί να είναι και ίωση που εκδηλώνεται με σπυράκι.

Αλλά το καημένο είχε γεμίσει παντού... Μέχρι και μέσα στο φάρυγγα είχε, τα χειλάκια της είχανε πρηστεί, κι εγώ φυσικά τα είδα όλα!!

Καλώς το το Λενάκι!Περαστικά στο παιδί.Αυτήν την ίωση με τα σπυράκια κάπου την έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα τώρα κοντά.Μάλλον στις μανούλες Δεκεμβρίου 2010.Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο.Αλλά να που βλέπω κι άλλη περίπτωση

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ σήμερα είναι η γιορτή στο σχολείο της κι ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό και την χάσει.... Πήραμε και την στολή... Βλέπω να πάνε τζάμπα τα 30 ευρουλάκια!

....

Πω πω τί έπαθε το παιδί ! Και δλδ συγγνώμη θες να μου πεις ότι και φάγατε όλη την ταλαιπωρία του νοσοκομείου και πως δεν σας είπαν σε τί οφείλεται αυτό ????

Εμότικον που να δέρνει έχουμε ????? Το παιδί είχε πυρετό και αν ναι, πόσο / με ποιά συχνότητα ????

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου !

Εμένα πάλι ο δικός μου μου παραπονιέται για το στομάχι του και κατά καιρούς θυμάται και το δεξί του αυτί... τί να πω, δεν ξέρω... θα τον δω και το απόγευμα πώς θα τα πάει !

Ευχαριστούμε για τις ευχές ! Και στα παιδάκια μας εύχομαι να είμαστε καλά να τα καμαρώσουμε γαμπρούς και νυφούλες στην εκκλησία (και ναι, ήμανε, καρα-κουκλάρα, πώς να τα κάνουμε !!! κι ο αντρούλης μου "φύσαγε" !!!!* το μάτι από το Σάββατο είναι μια χαρά *) !

'Αννια μου,

Κι εγώ θα σου πω το ένα στα τρία να επιλέξεις από καθαρά και μόνο λόγους οικονομικούς και πρακτικούς -δεν είναι εύκολο να τραπεζώνεις τόσα άτομα 3 φορές μέσα σε 15 μέρες μην τρελλαθούμε τελείως !- είσαι και μωρομάνα, θα έχεις χειρουργηθεί όλα μαζί ένα πράγμα !

Ξέχασα να σας πω, τελικά την αγόρασα εκείνη τη φορμούλα-σπιτάκι. Είναι από σιλικόνη, έχει δύο θέσεις για τη στέγη από κεραμίδια, δύο θέσεις για τους πλαϊνούς τοίχους που ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό, μία θέση για τον πιο στενό τοίχο και κάμποσες θεσούλες για δεντράκια, γατούλα, ανθρωπάκια κλπ. Έχει και έναν οδηγό για συνταγή τζίντζερ μπρεντ με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε ζύμη για τη φόρμα και μία συνταγή ακόμη για σοκολατένιο σπιτάκι.

Οταν φτιαξεις κεικ να μας βαλεις φωτο να χορτασει ο ματις μας τουλαχιστων,απο τις νοστιμιες σου....

Αυτό θα είναι πολύ ωραία ιδέα να φτιαχτεί για παιδικό πάρτυ και να το γεμίσουμε με καραμέλες, ζαχαρωτά και διάφορα μικροπραγματάκια για τα παιδιά.

Οντως.....

η σαρανταποδαρουσα που σας ελεγα:

dsc04132sh.jpg

Ουαουυυυυυ,Μαρια σουπερ ειναι.....,αλλα κανα ψιχουλο δεν μας εστειλες....

καλό ΣΚ.

ξεπατώθηκα στις δουλειές. δέντρο ακόμα δεν στόλισα...Αντε συμπεθερα,στολισε το να χαρει η νυφουλα μου....

περνανε οι μερες και μεχρι να το στολισεις θα χρειαστει ξεστολισμα....

τα ψητά μήλα έγιναν μούρλια.Μμμμμμμ...

έκανα την αγγλική πουτίγκα που είχε βάλει σε σάητ η εβίρι ως λύση για την ζώπυρον κ έχω να δηλώσω ότι είναι πολύ καλό!Τι μας κανεις παλι βρε Φεφη..

αντίθετα της νικολάου είναι μάπα!

το Σ έκανα γαρίδες σαγανάκι κ τις καταβρόχθισε ο φέφος.Τυχερος!!!!!!

Κ έκανα μοσχάρι κοκκινιστό με ...πατάτες που ζήτησε ο φέφος.Κακοπερναει οΦεφος......;)

πολύ πατάτα ρε γμτ!

κατά τα άλλα καλά!

Χαιρομαι...

όχι ρε γμτ...περαστικά κ γρήγορα.:(

τουλάχιστον να τρώει το μανάρι μου.

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

!

Δεν μου κολλάει ύπνος με τίποτα!

Κι έτσι μπήκα να σας ζαλίσω λίγο με την πολυλογία μου...Καλα κανεις....

Τελικά αποφάσισα για το τραπέζι των γενεθλίων του μπούλη κάνοντας έναν συνδυασμό των προτάσεων Eviri και Μαρίας.Το κυρίως πιάτο θα είναι κοτόπουλο,αλλά θα το παραγγείλω σε ρολό από τον χασάπη μας που το κάνει γεμιστό με λαχανικά.Θα το φτιάξω με πατατούλες στο φούρνο και θα το ψήσω μέσα σε έναν ζωμό-να τον πώ;-πορτοκαλιού, κονιάκ και ζωμού κότας.Θα φτιάξω ολίγον από γέμιση γαλοπούλας(αλλά χωρίς την γαλαπούλα)με τον τρόπο που πρότεινε η Δημαρχεσσα που λέει κι η φέφη.Θα κάνω για πρώτο μια τάρτα με πράσο και γαλοπούλα καπνιστή(η συνταγή έλεγε μπέικον, αλλά θα το αλλάξω).Θα φτιάξω δύο σαλάτες, μια κάπως κλασική και άλλη μια στο πνεύμα των ημερών και θα έχω και μια πιατέλα με τυράκια.Αααχ πεινασαααα.......

Κάπως φτωχό για τα δικά μου δεδομένα που μαγειρεύω συνήθως ένα σωρό,αλλά πλέον δεν υπάρχει χρόνος, είμαι και σε δίαιτα και ας μην ξεχνάμε τον βασικότατο λόγο που είναι η σύνθεση του τραπεζιού(ιατρικό συμβούλιο)

Κάθε παρέμβαση ή άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη

. σημερα με ποναει τρομερα ο λαιμος μου και εχω και συναχι:(Περαστικα σου..... ευτυχως το αγαπουλακι μου εβηχε λιγοτερο το βραδυ Ευτυχως το πουλακι μου.. για σημερα εχω κοτοπουλο ψητο απο χθες με σαλατα...
Καλημέρα κορίτσια!!!

Ο μικρούλης μου έκανε κάτι δέκατα μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχε και λίγη γκρινίτσα. Μάλλον βγάζει δόντι γιατί δαγκώνει ότι βρει μπροστά του....Ψυχουλα μου....

Δωράκι το πιθανότερο είναι ιώση γιατί έχω ακούσει και άλλα παιδάκια με τα ίδια συμπτώματα. Ελπίζω να είστε ήδη καλύτερα σήμερα!

Ετσι ειναι,ιωση εχει.Η παιδιατρος μας ειπε ειναι 3ημερη.Οποτε ευχομαι απο αυριο να ειναι καλυτερα.

Καλημερα κι απο μας και καλη εβδομαδα.

Εμεις ακομα ειμαστε αρρωστουλια....

χθες ο πυρετος ηταν μεχρι 38.3,αλλα την νυχτα στις 4μιση το πρωι,εφτασε παλι 38.8.... το παιδακι μου....καιγοταν το κορμακι του.ευτυχως με το υποθετο που του εβαλα επεσε πολυ γρηγορα και μεχρι στιγμης δεν εχει ανεβασει καθολου.

Πηρα ξανα την παιδιατρο χθες και μου ειπε ακομα σημερα θα εχει πυρετο....απο αυριο θα ελατωθει κατα πολυ.

Αντε να δουμε.

Ευτυχως ομως ειναι ευδιαθετος και τρωει....,με δυσκολια ναι μεν,αλλα τρωει.Ο λαιμος του ειναι χαλιααα!!!

Εκανε και 2 εμετους εχθες με φλεμματα μεσα....

Την νυχτα στον υπνο του πινει παρα πολυ νερο....συνεχεια ζηταει.

Σημερα ποναει κι ο δικος μου λαιμος...ειμαι και αυπνη....

Για σημερα ευτυχως δεν εχω καθολου μαγειρεμα.

Εμεις θα φαμε το σπαγγετι με θαλλασινα κι για τον θησαυρο εχω κανει εχθες τραχανα σουπα και εμεινε και για σημερα.

Σας φιλω!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δωρακι μου περαστικά στον θησαυρούλη.Ταλαιπωρείται μωρέ η ψυχούλα...Ενα φιλάκι από μένα να περάσει ό,τι τον πονάει και πολλές ευχές για περαστικά

Στο μεταξύ περιττό να σας πω ότι είμαι ΤΟ σούργελο

Κάνω δουλειές και σας έχω και στο νου μου και συμμετέχω στην κουβεντούλα

Αλλη μια τζαμαρία κι ένα δωμάτιο ΟΚ.Πάω για το μπάνιο τώρα.Εκεί έχει ζόρι

Καλώς το το Λενάκι!Περαστικά στο παιδί.Αυτήν την ίωση με τα σπυράκια κάπου την έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα τώρα κοντά.Μάλλον στις μανούλες Δεκεμβρίου 2010.Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο.Αλλά να που βλέπω κι άλλη περίπτωση

Από την Δώρα το άκουσες!

Κι εγώ από προχθές το ακούω συνέχεια.

Είμαστε φασιονίστες εμείς! Ότι καινούριο μικρόβιο κυκλοφορεί το δοκιμάζουμε!!!!:tongue::tongue::lol:

Πω πω τί έπαθε το παιδί ! Και δλδ συγγνώμη θες να μου πεις ότι και φάγατε όλη την ταλαιπωρία του νοσοκομείου και πως δεν σας είπαν σε τί οφείλεται αυτό ????

Δεν μπορούν να ξέρουν Μεταξάκι μου... Οι εξετάσεις βγήκαν καλές και δεν μπορούσαν να πουν για το ένα ή το άλλο επειδή δεν είχε εξελιχθεί ακόμη η λοίμωξη!

Δεν έχω παράπονο από τους γιατρούς.. Το αντίθετο! Ήτανε τόσο καλοί οι γιατροί που δεν το πιστευα!!!:shock::shock::shock:

Εμότικον που να δέρνει έχουμε ????? Το παιδί είχε πυρετό και αν ναι, πόσο / με ποιά συχνότητα ????

Από την Παρασκευη 38άρια.. Δεν το αφήνω να ανέβει παραπάνω για να μην ταλαιπωρείται.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου !

Ευχαριστώ!!!

Εμένα πάλι ο δικός μου μου παραπονιέται για το στομάχι του και κατά καιρούς θυμάται και το δεξί του αυτί... τί να πω, δεν ξέρω... θα τον δω και το απόγευμα πώς θα τα πάει !

Μήπως μας παίζουνε και λίγο;

Ευχαριστούμε για τις ευχές ! Και στα παιδάκια μας εύχομαι να είμαστε καλά να τα καμαρώσουμε γαμπρούς και νυφούλες στην εκκλησία

Μακάρι να το ζήσουμε αυτό!

(και ναι, ήμανε, καρα-κουκλάρα, πώς να τα κάνουμε !!! κι ο αντρούλης μου "φύσαγε" !!!!* το μάτι από το Σάββατο είναι μια χαρά *) !

Να στείλεις καμιά φωτό να θαυμάξουμε κι εμείς!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα...

εβαλα φασολακια χαντρες να γινονται. εχω αντρουλη εδω με αδεια και την καλη μου κουμπαρα για καφεδακι.

Ειναι παλι αρρωστουλης ο Ραφαηλακος μας? περαστικα του μωρε,

Αννια μου μην το σκεφτεσαι για 3 τραπεζωματα, ενα και πολυ ειναι..

και εμενα γιορταζει ο αντρουλης σε λιγες μερες, δεν θα κανω τιποτα σπουδαιο, γλυκο και καμια πιτσα απο τα χερακια μου και απο κοσμο μεταξυ μας, οι γονεις μου και οι κουμπαροι μας..

πιαδια πολλα τα εξοδα και πολυ φασαρια, εχουμε και μωρο..

Μεταξια μου παντα αξιοι, βαλε καμια φωτο νασε καμαρωσουμε..

φιλακια σε ολες!!

.................

Να στείλεις καμιά φωτό να θαυμάξουμε κι εμείς!!!;)

Φωτογραφία είπες ???? χα χα τί είναι αυτό ????????:confused::confused:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ... προσωπικά, για τον φωτογράφο τους διατηρώ πολλές μα πολλές επιφυλάξεις... έβγαζε πόδια, κεφάλια, μόνο χέρια (???)... δεν το κατάλαβα... στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό και τα δείγματα θα δείξουν .... άσε που μετά το πέρας του μυστηρίου είχε στήσει το ζευγάρι μες στον ήλιο για να βγουν οι "κλασσικές" φωτο με το σόϊ, από αυτές τις στημένες.... μα καλά ? χάθηκε ο κόσμος να τους πει ελάτε ένα βήμα πιο δεξιά να είναι στον ίσκιο, έστω ? ούτε φλας είχε στήσει μέσα στο ιερό, ούτε τπτ... δεν μίλησα όμως επειδή εγώ είχα συστήσει αρχικά και την δική μου φωτογράφο και την απέρριψαν - οπότε, για να μη νομίζουν ότι παίρνω και ποσοστά στο τέλος, μόκο - ! :cool: περί ορέξεως, κολοκυθόπιττα !

1η φορά σε τόοοοσα μυστήρια έχω πάει/παντρέψει/βαφτίσει κλπ κλπ δεν ήρθε να ρωτήσει "Ποιός είναι βρε παιδιά ο κουμπάρος τέλος πάντων" να μας βγάλει μια φωτογραφία........ βιντεο δεν είχε - δεν ήθελαν τα παιδιά δλδ - :lol:

καλημερουδια! φιλακια σε ολες!!!

Μάκια σου αννούλα κ μάκια στο σποράκι!

φεφουλα καλημερα και ευχαριστω για τη συνταγη. να ρωτησω κατι???βαζουμε τα κρυα μελομακαρονα σε ζεστο σιροπι???

σωστά!

αλλά κ αντίστροφα να τα κάνεις πάλι καλά θα βγουν. το ένα κρύο, το άλλο ζεστό.

προτιμώ καυτό σιρόπι κ κρύα μελομακάρονα! μετράς μέχρι το 10 στο περίπου! αργά! χρόνος σιροπιάσματος για κάθε μελομακάρονο βουτηγμένο στο σιρόπι.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ο μικρούλης μου έκανε κάτι δέκατα μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχε και λίγη γκρινίτσα. Μάλλον βγάζει δόντι γιατί δαγκώνει ότι βρει μπροστά του....

ωωωωω, να είναι περαστικό.

Να ' μαι πάλι!!

Ξεκίνησα καθαριότητα.Εχω καθαρίσει τζάμια σε τρεις μπαλκονόπορτες και ένα παράθυρο και δύο δωμάτια.

Ηρθε και η μαμά μου και προσφέρθηκε να πάρει λίγο το περιστερόπουλο να τελειώσω καμιά δουλειά.Θα είμαι και όλη μέρα στο σπίτι και κάτι θα προλάβω.Τουλάχιστον στα γενέθλια του μικρού να είναι κάπως καθαρά και να βάλω μια σκούπα μόνο.

Την κουζίνα την έχω κάνει μέσα σε μια βδομάδα δυο φορές κι αυτή την στιγμή γίνεται πάλι της κακομοίρας.Αναρωτιέμαι τι θα έκανα,αν εργαζόμουν καθημερινά και με πλήρες ωράριο τι θα γινόταν.Μπράβο στις ηρωίδες που τα καταφέρνουν!!

Φέφη μου άρεσε πολύ η συνταγή και την αποθήκευσα ήδη.Θα την κάνω το ερχόμενο Σ/Κ.Εχω και τα περισσότερα υλικά.

dimmi καλώς ήρθες στο μαγερειό μας.Μερικά φαγητά που ξέρεις ότι δεν θα τα καταναλώσετε άμεσα, μπορείς να τα βάζεις στην κατάψυξη.Τα περισσότερα δεν παθαίνουν τίποτα και όταν τα ξεπαγώνεις είναι σαν φρέσκα.Η πατάτα δεν πολυβγαίνει καλή,αλλά τα περισσότερα μια χαρά.Το κοτόπουλο εφόσον είναι λευκό, μπορείς να το φιλοκόψεις και σε σαλάτες.Ταιριάζει ωραία.Πάντως τα φαγητά διατηρούνται αρκετό καιρό στο ψυγείο.Μέχρι και βδομάδα, μη σου πω.Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν τα πολυπροτιμώ,αλλά ο αντρούλης μου σε κρίσεις πείνας έχει φάει φαγητό εβδομάδας στη συντήρηση και δεν έχει πάθει τίποτα.

ο περιστέρης μοιάζει στον φέφο. κ ο φέφος είναι βολικός σε αυτό το θέμα! βοηθάει ο φούρνος μικροκυμάτων βέβαια!

πατάτες δεν έχει νόημα να μπουν κατάψυξη. αλλά κρέατα, όσπρια, λαδερά ναι!

να την κάνεις να με πεις νοστιμιά τα μελομακάρονα!

Καλημέρα, Καλή εβδομαδα και

Περαστικά στον θησαυρό σας ! Κι εμάς ο Νικόλας είναι αδιάθετος από την Παρασκευη το απόγευμα... γενικά, με το που γυρίσαμε σπίτι ήταν "κάπως" μη ευδιαθέτος, σαν κουρασμένος , κατά τις 8+ άρχισαν τα δέκατα. Πρώτη φορά αντιπυρετικό του έδωσα στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου, είχε πολύ βήχα γενικότερα... έχει κάνει κάτι "ρουκέτες" μετά συγχωρήσεως. Ο πυρετός του δεν είναι συνεχόμενος και το μέγιστο που ανέβασε ήταν 39.3 το βράδυ του Σαββάτου....

Σήμερα το πρωί είχε ένα 38λαρι πάλι. Από διάθεση τα πάμε καλά πάντως...

περαστικά του!

Κατά τα λοιπά, ο γάμος εχθές πήγε πολύ καλά σε ότι αφορά στο μυστήριο, στην τέλεσή του κλπ... το φαγητό τους ήταν υπέροχο ειλικρινά και πλούσιο αλλά βγήκε "μάπα" η μουσική... "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα" ένα πράγμα, δεν σηκώθηκε ούτε μισός άνθρωπος να χορέψει βέβαια... εμείς την κάναμε και σχετικά νωρίς (κατά τις 17:30 -6 παρά) γιατί δεν μπορούσα άλλο να αφήσω τα παιδιά στην πεθερούλα και όντας άρρωστος ο μικρός... η αλήθεια είναι πως το μυαλό μου ήταν αλλού...

Εύχομαι να είναι γερά τα παιδιά, να ευτυχήσουν και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη και "δεμένη" οικογένεια !

πάνταάξιοι!εξκιούζ μη, τί ώρα ήταν ο γάμος κ "σχολάσατε" τόσο νωρίς;

Σήμερα σέρνομαι και όταν γυρίσω σπίτι έχω δουλειές ου ! Σκούπα, ξεσκόνισμα, να βαλω πλυντήριο και οπωσδήποτε να μαγειρέψω... λέω να κάνω φακές που γίνονται και γρήγορα κι έχω σούπα για τα παιδιά -μου έδωσε η πεθερούλα να είναι καλά !-. Α! Και να τα κάνω μπάνιο βεβαίως βεβαίως !

αν δεν είχαμε βοήθεια, θα παίρναμε τα βουνά!:rolleyes:

Μακάρι να μπορέσω να ξαναπάω για περπάτημα.

αυτό είναι ό,τι πιο ουσιαστικό κάνεις μαζί με τη διατροφή. μπράβο αδερφούλα!

εμένα μου αρέσει το ποδήλατο, αλλά δεν έχω κανένα να αφήσω την αγαπούλα κ απόγευμα.:(

Φέφη σε ένα περίπτερο χθες βρήκα μια σειρά 3 dvd γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη με 9.90.Πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα,γιατί είχε αρκετά.Δεν τα πήρα όμως.Πήρα το prevention Δεκεμβρίου χωρίς το δώρο του και ένα περιοδικό με παιδικά μοτίβα σταυροβελονιάς.Ετσι μου έρχεται να φτιάξω ένα της μικρής σου και να στο στείλω!!

κάνε εσυ, γιατί αν περιμένει η Σύσα από εμένα για προίκα...άστα βράστα! νιέντε!

9,90 φτηνό δεν το λες, αλλά θα πω στον φέφο που είναι έξω να μου το πάρει. πώς θα κάνω γυμναστική με την Σύσα στο ίδιο σπίτι, όταν κάνει κατάληψη στην τι βι κ βλέπει τσάρλυ κ λόλα-σας έχω πεί ότι γυαλίζει το μάτι μου κάθε φορά που ζητάει λόλα;

Καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα στις αννουλες αν και καθυστερημενα,δεν ειχα pc του καναμε ενα format Και αγαλιασε επιτελους φτιαξανε ολα :D...Eμεις ειμαστε καλα μονο ο Αντωνης που επιτελους αλλαξα παιδιατρο :D:D:D:D τελικα εχει ιωσουλα και πολλα φλεμματα και για αυτο εχει βηχα μου εδωσε σιροπακι και μου ειπε να τον πλακωσω σε υγρα και τον εμαθα να φτυνει τα φλεμματακια του και εχει ηρεμησει κατα πολυ8-):cool:Σημερα θα φαμε φακες γιατι ολο το σκ τρωγαμε κρεατα μπουχτησα,και για τα μικρα εχω ψαροσουπα!!Φιλια σε ολες!!!

μάκια. χάρηκα για τον Αντωνάκη σου. του έμαθες να φτύνει; μάνα είσαι τσίφτισσα! μια γιορτούλα για όλες να κάνεις κ πολύ είναι!

όσοι θέλουν θα κάνουν του παιδιού κ άλλο δώρο κ για τη γιορτή του! προέχει η υγεία σου, το πορτοφόλι σας κ η καλή διάθεση!

κ άσε τις δίαιτες, γιατί είσαι κορμάρα λέμε!

περαστικά της. με εκνεύρισαν θύμωσαν όσα έγραψες για το ότι δεν σας είπαν τί είχε το παιδί! μακάρι να είναι περαστικό, να τα πάτε περίφημα στη γιορτή να την καμαρώσετε!

Ησανε ήσανε!!!!:tongue:

Αντε και παρ' Αρειω Πάγω τώρα!!!!;) (αυτό σου το εύχομαι πραγματικά)!!

ευχαριστώ πουλάκι μου, αλλά θα ήθελα ένα λαχείο να μην ξαναδουλέψω! μπούχτισα!

Ελα ρε, σοβαρά; Τελικά έχω παιδί διαμάντι! Τίποτα τέτοιο δεν μου έκανε!

Ούτε σκαρφάλωνε ούτε τίποτα.. Μόνο έπαιζε, κι όταν βαριόταν άπλωνε τα χέρια για να την πάρω αγκαλίτσα!

έχεις, έχεις.

η Σύσα σε πάρκο χωρίς δίχτυ με ανοίγματα μεγάλα, σκαρφάλωνε κ έβγαινε μόνη της!

έχω στανιάρει την χαμηλή μου πίεση ουκ ολίγες φορές!!!!:rolleyes::lol:

Ευχαριστούμε για τις ευχές ! Και στα παιδάκια μας εύχομαι να είμαστε καλά να τα καμαρώσουμε γαμπρούς και νυφούλες στην εκκλησία (και ναι, ήμανε, καρα-κουκλάρα, πώς να τα κάνουμε !!! κι ο αντρούλης μου "φύσαγε" !!!!* το μάτι από το Σάββατο είναι μια χαρά *) !

μπράβο κάντυ μου! πολύ χαίρομαι. άξιοι, πάντα άξιοι!:D

Καλημερα κι απο μας και καλη εβδομαδα.

Εμεις ακομα ειμαστε αρρωστουλια....

χθες ο πυρετος ηταν μεχρι 38.3,αλλα την νυχτα στις 4μιση το πρωι,εφτασε παλι 38.8.... το παιδακι μου....καιγοταν το κορμακι του.ευτυχως με το υποθετο που του εβαλα επεσε πολυ γρηγορα και μεχρι στιγμης δεν εχει ανεβασει καθολου.

Πηρα ξανα την παιδιατρο χθες και μου ειπε ακομα σημερα θα εχει πυρετο....απο αυριο θα ελατωθει κατα πολυ.

Αντε να δουμε.

Ευτυχως ομως ειναι ευδιαθετος και τρωει....,με δυσκολια ναι μεν,αλλα τρωει.Ο λαιμος του ειναι χαλιααα!!!

Εκανε και 2 εμετους εχθες με φλεμματα μεσα....

του δίνεις κάποιο σιροπάκι για τα φλέγματα;

Την νυχτα στον υπνο του πινει παρα πολυ νερο....συνεχεια ζηταει.

καλό είναι αυτό. σούπες, χυμό πορτοκάλι, ζεστά κ ροφήματα. αν πίνει το χαμομήλι δώσε κ σώσε. μπορείς να το κάνειςκ με μέλι! διαλύεται στο μπιμπερό. η Σύσα δεν το θέλει καθόλου δυστυχώς.

Σημερα ποναει κι ο δικος μου λαιμος...ειμαι και αυπνη....

ωχ. γιατροπορέψου με σούπες, χαμομήλια με μέλι! χυμό πορτοκάλι! λεμόνι στις σούπες, σέληνο, καρότο!

Για σημερα ευτυχως δεν εχω καθολου μαγειρεμα.

Εμεις θα φαμε το σπαγγετι με θαλλασινα κι για τον θησαυρο εχω κανει εχθες τραχανα σουπα και εμεινε και για σημερα.

Σας φιλω!

κ εγώ σας φιλώ.

αν του έβραζες κ κοτοπουλάκι με τον τραχανά του; τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

για απόγευμα να του έβραζες κοτόπουλο σουπίτσα; με ζυμαρικούλι να το καταπίνει πιο εύκολα το παιδί.

αγκαλιά στον θησαυρό μου!

Στο μεταξύ περιττό να σας πω ότι είμαι ΤΟ σούργελο

Κάνω δουλειές και σας έχω και στο νου μου και συμμετέχω στην κουβεντούλα

Αλλη μια τζαμαρία κι ένα δωμάτιο ΟΚ.Πάω για το μπάνιο τώρα.Εκεί έχει ζόρι

άσε έκανα τα μπάνια χθες! βεράντες προχθές. που να προλάβω κ με μαγειρέματα να στολίσω.

δίκιο έχει η συμπεθέρα μου, θα περάσουν οι γιορτές!

αλλά...έπρεπε να πάει ο φέφος να βάλει ίντερνετ στους γονείς του, οπότε δουλειές, μαγειρέματα, Σύσα κ στολισμός ήταν του ματς φορ μη! χρειαζόμουν κάποιον να μου κρατάει το παιδί.:(

Εγω εχω σκεφτει κοριτσια να τα κανω ολα στις 17/1 και του χρονου πρωτα ο θεος θα κανω τα γενεθλια του μικρου μονα τους και γιορτη δικη μου δικη του στης 17:tongue:...Δωρα περαστικα στον θησαυρουλη,παστακια περαστικα και στον τζοτζο,μεταξακι περαστικα και στον Νικολα,τι γινετε ρε κοριτσια φερος με τις ιωσεις???Αυτο το ρωτησα στην παιδίατρο και μου ειπε οτι επειδη δεν εχει πιασει ακομα το κρυο εχουμε πολλες ιωσεις:mad::x...Οσο για τα κιλα μπορει να σας φαινομαι αδυνατη αλλα εγω δεν θελω με εχει πιασει ψυχοπλακωμα γιατι για 21χρονων δεν ειναι κοιλια αυτη που εχω:mad::-x:-xπολυ χαλαρωση σαν σακουλα ενα πραγμα:-(:sad:

:-D

καλημερα και απο μενα...

εβαλα φασολακια χαντρες να γινονται. εχω αντρουλη εδω με αδεια και την καλη μου κουμπαρα για καφεδακι.

και εμενα γιορταζει ο αντρουλης σε λιγες μερες, δεν θα κανω τιποτα σπουδαιο, γλυκο και καμια πιτσα απο τα χερακια μου και απο κοσμο μεταξυ μας, οι γονεις μου και οι κουμπαροι μας..

πιαδια πολλα τα εξοδα και πολυ φασαρια, εχουμε και μωρο..

φιλακια σε ολες!!

σωστή, ολόσωστη Μαρία μου!

Φωτογραφία είπες ???? χα χα τί είναι αυτό ????????:confused::confused:

περί ορέξεως, κολοκυθόπιττα !

1η φορά σε τόοοοσα μυστήρια έχω πάει/παντρέψει/βαφτίσει κλπ κλπ δεν ήρθε να ρωτήσει "Ποιός είναι βρε παιδιά ο κουμπάρος τέλος πάντων" να μας βγάλει μια φωτογραφία........ βιντεο δεν είχε - δεν ήθελαν τα παιδιά δλδ - :lol:

μήπως ήταν οικονομικό το ζήτημα; δεν είναι σωστό, αλλά έχουν κ μια δικαιολογία, αν δεν είχαν χρήματα...

μια φωτογραφία τους κουμπάρους...

άσε, δεν μιλάω καλύτερα!

για ιώσεις...έχει έξαρση, σας είχα πει ότι ο ιατρικός σύλλογος είχε στείλει σε όλους τους παιδιάτρους εγκύκλιο για προειδοποίηση.

οπότε σπιτάκι η Σύσα κ δόξα τω Θεώ. να είναι καλά οι γιαγιάδες!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...