Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα μαγειροκοριτσα!!!!τι κανετε???μια βροχερη κια μουντη μερα σημερα , που δεν σου κανει κεφι να σηκωθεις απο το κρεβατι. σημερα με ποναει τρομερα ο λαιμος μου και εχω και συναχι:(. ευτυχως το αγαπουλακι μου εβηχε λιγοτερο το βραδυ. για σημερα εχω κοτοπουλο ψητο απο χθες με σαλατα. αν θελετε φεφη και εβιρυ, βαλτε αυτη τη συνταγη της μπαρμπαριγου για τα μελομακαρονα, pleaseeee...;)περιστερακι πολυ ωραιο το μενου και καθολου φτωχο. δεν νηστευει ομως κανεις απο τους παρευρισκομενους???μαρια τελεια η σαρανταποδαρουσα!!!φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρα κ καλή εβδομάδα.

ντίμι, το χαλασμένο κοτόπουλο βρωμάει κ έχει αλλάξει χρώμα, υποθέτω.

πόσες μέρες το είχες στη συντήρηση;

αφροδίτη, περαστικά στα κοριτσάκια! η συνταγή που κάνω είναι εύκολη. μου την έμαθε η γειτόνισσά μου κ μετά μου είπε ότι είναι της μπαρμπαρήγου. την 2η χρονιά αυτοσχεδίασα κ στη 2η δόση έβαλα αντί για ελαιόλαδο βούτυρο πρόβειο, τα έκανα σχεδιάκια με καρδούλες, αστεράκια!

θα ψάξω να τη βρω εδώ στο ίντερνετ. το μυστικό είναι στο σιρόπιασμα, όχι πολύ για να μη διαλυθούν, όχι λίγο για να μη γίνουν μπισκότα! αν κ σκέτα, χωρίς σιρόπι, τρώγονται πολύ ευχάριστα!

Καλημέρα κούκλες!

καλημερα μαγειροκοριτσα!!!!τι κανετε???μια βροχερη κια μουντη μερα σημερα , που δεν σου κανει κεφι να σηκωθεις απο το κρεβατι.

Μία από τα ίδια....

σημερα με ποναει τρομερα ο λαιμος μου και εχω και συναχι:(. ευτυχως το αγαπουλακι μου εβηχε λιγοτερο το βραδυ.

Να προσέχετε κορίτσια!Είναι ύπουλος ο καιρός

για σημερα εχω κοτοπουλο ψητο απο χθες με σαλατα. αν θελετε φεφη και εβιρυ, βαλτε αυτη τη συνταγη της μπαρμπαριγου για τα μελομακαρονα, pleaseeee...;)

Θέλω κι εγώ..........Μια φορά εχω φτιάξει στη ζωή μου και βγήκαν πέτρες!Καιρός να δοκιμάσουμε μια άλλη συνταγή

περιστερακι πολυ ωραιο το μενου και καθολου φτωχο. δεν νηστευει ομως κανεις απο τους παρευρισκομενους???μαρια τελεια η σαρανταποδαρουσα!!!φιλακια σε ολες και καλη εβδομαδα..

Αφροδιτάκι μου,αυτό είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί!

Αλλά το μόνο άτομο που θα μπορούσε να νηστεύει είναι η γιαγιά μου, που δεν είναι και σίγουρο αν θα έρθει.Οι λοιποί δεν νηστεύουν σιγουρα.Θα την ρωτήσω ωστόσο κι αν είναι θα της φτιάξω κάτι ιδιαίτερο.

Σήμερα δεν μαγειρεύω

Το διαιτολόγιο έχει για μεσημεριανό σαλάτα με 2 αυγά βραστά και τυράκι και γαλοπούλα και το βράδυ σαλάτα με τόνο

Ο περιστέρης θα φάει μπιφτέκια και μακαρονάδα από χθες, που έφτιαξα αρκετά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο

Φιλάκια σε όλες

http://www.tithafame.gr/syntages/ce9cceb5cebbcebfcebcceb1cebaceaccf81cebfcebdceb1.html

απλά αντί για αλεύρι κ σιμιγδάλι βάζω μόνο αλεύρι.

συνήθως χρειάζεται ολόκληρο το σακκουλάκι αλεύρι-1 κιλό. καλό είναι να έχετε κ δεύτερο, σε περίπτωση που χρειαστεί.

κάνω κάθε χρόνο κ γίνονται ανάρπαστα.

εκεί που λέει ελαιόλαδο, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε.

να κάνετε μίξη ελαιολάδου κ βούτυρου ή πλήρη αντικατάσταση με βούτυρο!

να κάνετε ό,τι σχήματα θέλετε. αρκεί να είναι ισομεγέθη, ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα!

πω πω! πάλι πείνασα!

Διαφημίσεις

καλημερουδια!καλα δε διαβαζω συνταγες σας,θα διαβαζω μονο τα κοριτσακια που κανουν διατροφη χιχιχιχι!!

λοιπον σημερα εγω θα φαω μπαμιες,ο καλος μου αρακα κ οι δυο λαχανο-καροτο σαλατα,απο την μανουλα!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ο μικρούλης μου έκανε κάτι δέκατα μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχε και λίγη γκρινίτσα. Μάλλον βγάζει δόντι γιατί δαγκώνει ότι βρει μπροστά του....

Kαλησπερα.

Τα νεα μας τωρα..

Εχω απο χθες το βραδυ στις 9 τον θησαυρουλη μου με πυρετο.

στα καλα καθουμενα...εκει που τον πηρα αγκαλια για του δωσω το γαλα,μου φανηκε ζεστος....του βαζω θερμομετρο και τι να δω....38.8:shock::shock::shock: εμεινα!!!!!Μα ηταν ζωηρος,επαιζε και τραγουδουσε....δεν το περημενα με τιποτα να εχει τοσο πολυ,αντε σκεφτηκα...το πολυ κανα 37μισο θα εχει και θα ναι απο τα δοντια...κι ομως!!!!!

του εδωσα πονσταν, του εκανα κι ενα χλιαρο ντουζακι και πεφτει στο 37 και τον βαζω για υπνο με τον μπαμπα του.

Στις 05 το πρωι...38.9...του δινω παλι πονσταν και αφου επεσε στο 37 τον δινω γαλα και κοιμαται μεχρι τις 11 που ξυπναει παλι με 39.3....

τον βουταμε και παμε παιδιατρο.ευτυχως δεν εχει ακροαστικα,τα αυτακια ειναι οκ.μονο λιγο ο λαιμος του ειναι κοκκινος.

Αλλα μου ειπε πως να τον παρακολουθησω αυτες τις μερες...γιατι ισως ειναι μια ιωση που κανει 39αρια-40αρια και μετα το 3ο 24ωρο βγαζει σπυρακια σε ολο το σωμα.

Τι να πω παναγια μου,περαστικα να ειναι....μπουχτησα πια απο αρρωστιες...αλλα και παλι ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ θα πω,υπαρχουν και χειροτερα.

Καλο σκ σε ολες.

Δωράκι το πιθανότερο είναι ιώση γιατί έχω ακούσει και άλλα παιδάκια με τα ίδια συμπτώματα. Ελπίζω να είστε ήδη καλύτερα σήμερα!

η μικρη μου ειχε ολο το απογευμα τρομερη γκρινια. εχει και πολυ βηχα το πουλακι μου και την πιανει στον υπνο περισσοτερο. τωρα την ακουω, κοιμαται και βηχει.:-(:sad::-(και εγω πραγματικα βαρεθηκε μαυτες τις αρρωστιες!!!περαστικα και στον θησαυρουλη και σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας...προς το απρον παιρνουμε σολντεσανιλ σταγονες και θα την παω απο δευτερα να την δει ο παιδιατρος, αν ειναι ετσι και αυριο!!!κατα ταλλα εχω τρομερα νευρα με τον αντρα μου:mad::x:x:x...

Κατ΄αρχήν περαστικά σας και δεύτερον ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα με τον αντρούλη σου....

Καλημέρα μαγείρισσές μου!

Το πρωί μπήκα και στον πειρασμό να ζυγιστώ μετά από 4 μέρες διατροφή με την διαιτολόγο και είδα να μου λείπουν 2,2 κιλά!!Απίστευτο;

Ελπίζω να χαθούν με γρήγορο ρυθμό τα 10 πρώτα, να νιώσω κάπως καλύτερα

Φιλάκια πολλά

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο:wink:;-):wink:;-):wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Να ' μαι πάλι!!

Ξεκίνησα καθαριότητα.Εχω καθαρίσει τζάμια σε τρεις μπαλκονόπορτες και ένα παράθυρο και δύο δωμάτια.

Ηρθε και η μαμά μου και προσφέρθηκε να πάρει λίγο το περιστερόπουλο να τελειώσω καμιά δουλειά.Θα είμαι και όλη μέρα στο σπίτι και κάτι θα προλάβω.Τουλάχιστον στα γενέθλια του μικρού να είναι κάπως καθαρά και να βάλω μια σκούπα μόνο.

Την κουζίνα την έχω κάνει μέσα σε μια βδομάδα δυο φορές κι αυτή την στιγμή γίνεται πάλι της κακομοίρας.Αναρωτιέμαι τι θα έκανα,αν εργαζόμουν καθημερινά και με πλήρες ωράριο τι θα γινόταν.Μπράβο στις ηρωίδες που τα καταφέρνουν!!

Φέφη μου άρεσε πολύ η συνταγή και την αποθήκευσα ήδη.Θα την κάνω το ερχόμενο Σ/Κ.Εχω και τα περισσότερα υλικά.

dimmi καλώς ήρθες στο μαγερειό μας.Μερικά φαγητά που ξέρεις ότι δεν θα τα καταναλώσετε άμεσα, μπορείς να τα βάζεις στην κατάψυξη.Τα περισσότερα δεν παθαίνουν τίποτα και όταν τα ξεπαγώνεις είναι σαν φρέσκα.Η πατάτα δεν πολυβγαίνει καλή,αλλά τα περισσότερα μια χαρά.Το κοτόπουλο εφόσον είναι λευκό, μπορείς να το φιλοκόψεις και σε σαλάτες.Ταιριάζει ωραία.Πάντως τα φαγητά διατηρούνται αρκετό καιρό στο ψυγείο.Μέχρι και βδομάδα, μη σου πω.Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν τα πολυπροτιμώ,αλλά ο αντρούλης μου σε κρίσεις πείνας έχει φάει φαγητό εβδομάδας στη συντήρηση και δεν έχει πάθει τίποτα.

Καλημέρα, Καλή εβδομαδα και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Σπύρους/Σπυριδούλες !!!!

Δώρα,

Περαστικά στον θησαυρό σας ! Κι εμάς ο Νικόλας είναι αδιάθετος από την Παρασκευη το απόγευμα... γενικά, με το που γυρίσαμε σπίτι ήταν "κάπως" μη ευδιαθέτος, σαν κουρασμένος , κατά τις 8+ άρχισαν τα δέκατα. Πρώτη φορά αντιπυρετικό του έδωσα στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου, είχε πολύ βήχα γενικότερα... έχει κάνει κάτι "ρουκέτες" μετά συγχωρήσεως. Ο πυρετός του δεν είναι συνεχόμενος και το μέγιστο που ανέβασε ήταν 39.3 το βράδυ του Σαββάτου....

Σήμερα το πρωί είχε ένα 38λαρι πάλι. Από διάθεση τα πάμε καλά πάντως...

Κατά τα λοιπά, ο γάμος εχθές πήγε πολύ καλά σε ότι αφορά στο μυστήριο, στην τέλεσή του κλπ... το φαγητό τους ήταν υπέροχο ειλικρινά και πλούσιο αλλά βγήκε "μάπα" η μουσική... "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα" ένα πράγμα, δεν σηκώθηκε ούτε μισός άνθρωπος να χορέψει βέβαια... εμείς την κάναμε και σχετικά νωρίς (κατά τις 17:30 -6 παρά) γιατί δεν μπορούσα άλλο να αφήσω τα παιδιά στην πεθερούλα και όντας άρρωστος ο μικρός... η αλήθεια είναι πως το μυαλό μου ήταν αλλού...

Εύχομαι να είναι γερά τα παιδιά, να ευτυχήσουν και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη και "δεμένη" οικογένεια !

Σήμερα σέρνομαι και όταν γυρίσω σπίτι έχω δουλειές ου ! Σκούπα, ξεσκόνισμα, να βαλω πλυντήριο και οπωσδήποτε να μαγειρέψω... λέω να κάνω φακές που γίνονται και γρήγορα κι έχω σούπα για τα παιδιά -μου έδωσε η πεθερούλα να είναι καλά !-. Α! Και να τα κάνω μπάνιο βεβαίως βεβαίως !

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ο μικρούλης μου έκανε κάτι δέκατα μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχε και λίγη γκρινίτσα. Μάλλον βγάζει δόντι γιατί δαγκώνει ότι βρει μπροστά του....

Και ο δικός μου γκρίνια και πάλι γκρίνια.Αλλά όταν τον παίρνουμε αγκαλιά, γκρίνια τέλος

Είναι ένας εκβιαστάκος αυτός...

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο:wink:;-):wink:;-):wink:

Ευχαριστώ Αγγελική.Σήμερα -2,5.Το θέμα είναι τι θα δείξει η λιπομέτρηση,γιατί το ζητούμενο είναι να χαθεί λίπος.Μακάρι να χάσω τίποτις μέχρι τις γιορτές, μήπως χορέσω και σε κανένα ρούχο.Τα παντελόνια μου μου πάνε.Με τις μπλούζες έχω πρόβλημα.Αλλά βλέπω ότι η στομάχα έχει υποχωρήσει κάπως.

Μακάρι να μπορέσω να ξαναπάω για περπάτημα.

Φέφη σε ένα περίπτερο χθες βρήκα μια σειρά 3 dvd γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη με 9.90.Πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα,γιατί είχε αρκετά.Δεν τα πήρα όμως.Πήρα το prevention Δεκεμβρίου χωρίς το δώρο του και ένα περιοδικό με παιδικά μοτίβα σταυροβελονιάς.Ετσι μου έρχεται να φτιάξω ένα της μικρής σου και να στο στείλω!!

Καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα στις αννουλες αν και καθυστερημενα,δεν ειχα pc του καναμε ενα format Και αγαλιασε επιτελους φτιαξανε ολα :D...Eμεις ειμαστε καλα μονο ο Αντωνης που επιτελους αλλαξα παιδιατρο :D:D:D:D τελικα εχει ιωσουλα και πολλα φλεμματα και για αυτο εχει βηχα μου εδωσε σιροπακι και μου ειπε να τον πλακωσω σε υγρα και τον εμαθα να φτυνει τα φλεμματακια του και εχει ηρεμησει κατα πολυ8-):cool:Σημερα θα φαμε φακες γιατι ολο το σκ τρωγαμε κρεατα μπουχτησα,και για τα μικρα εχω ψαροσουπα!!Φιλια σε ολες!!!

:-D

Καλημέρα, Καλή εβδομαδα και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Σπύρους/Σπυριδούλες !!!!

Σωστά τους ξέχασα!Χρόνια τους πολλά.Εχουμε κανένα εορτάζοντα στο καφέ;

Δώρα,

Περαστικά στον θησαυρό σας ! Κι εμάς ο Νικόλας είναι αδιάθετος από την Παρασκευη το απόγευμα... γενικά, με το που γυρίσαμε σπίτι ήταν "κάπως" μη ευδιαθέτος, σαν κουρασμένος , κατά τις 8+ άρχισαν τα δέκατα. Πρώτη φορά αντιπυρετικό του έδωσα στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου, είχε πολύ βήχα γενικότερα... έχει κάνει κάτι "ρουκέτες" μετά συγχωρήσεως. Ο πυρετός του δεν είναι συνεχόμενος και το μέγιστο που ανέβασε ήταν 39.3 το βράδυ του Σαββάτου....

Περαστικά στα αρρωστούλια ζουζουνάκια

Κατά τα λοιπά, ο γάμος εχθές πήγε πολύ καλά σε ότι αφορά στο μυστήριο, στην τέλεσή του κλπ... το φαγητό τους ήταν υπέροχο ειλικρινά και πλούσιο αλλά βγήκε "μάπα" η μουσική... "κλαίει η μάνα μου στο μνήμα" ένα πράγμα, δεν σηκώθηκε ούτε μισός άνθρωπος να χορέψει βέβαια... εμείς την κάναμε και σχετικά νωρίς (κατά τις 17:30 -6 παρά) γιατί δεν μπορούσα άλλο να αφήσω τα παιδιά στην πεθερούλα και όντας άρρωστος ο μικρός... η αλήθεια είναι πως το μυαλό μου ήταν αλλού...

Εύχομαι να είναι γερά τα παιδιά, να ευτυχήσουν και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη και "δεμένη" οικογένεια !

Πάντα άξια κουμπάρα!!Σίγουρα θα ήσουν μια κούκλα και θα εντυπωσίασες με το ωραίο φόρεμα και τα αξεσουάρ.Το ματάκι σου είναι εντάξει;

Σήμερα σέρνομαι και όταν γυρίσω σπίτι έχω δουλειές ου ! Σκούπα, ξεσκόνισμα, να βαλω πλυντήριο και οπωσδήποτε να μαγειρέψω... λέω να κάνω φακές που γίνονται και γρήγορα κι έχω σούπα για τα παιδιά -μου έδωσε η πεθερούλα να είναι καλά !-. Α! Και να τα κάνω μπάνιο βεβαίως βεβαίως !

Τα ίδια κάνω σήμερα κι εγώ.Και έχω και τρελό σιδέρωμα

Μεταξακι παντα αξια(κουμπαρα δεν ησουν η κανω λαθος)γερα να ειναι τα παιδια και να ζησουν μαζι σαν τα ψηλα βουνα!!!!Περιστερακι μπραβο για τα κιλα,εγω ζυγιστηκα χτες και εδειξε κρατηθειτε......54,800 αφου ανεβηκα 2-3φορες μηπως χαλασε χαχαχαχαχα αλλα κρατιεμε οτι καταφερω απο γυμναστικη μεχρι της 23 και μετα μονο προσοχη στην διατροφη..

Βρε κοριτσια δε ξερω τι να κανω στις 2/1 ειναι τα γενεθλια του μικρου στις 7/1γιορταζω εγω και στις 17/1 γιορταζει ο μικρος!!!Να τα κανω ολα σε ενα λετε?

:-D

Πάντα άξια Μεταξία και να ζήσουν τα κουμπαράκια σου!

Περαστικά στον Νικόλα σου, κυκλοφορεί ιωσούλα γαστρεντερίτιδας αυτή την περίοδο....

Βρε κοριτσια δε ξερω τι να κανω στις 2/1 ειναι τα γενεθλια του μικρου στις 7/1γιορταζω εγω και στις 17/1 γιορταζει ο μικρος!!!Να τα κανω ολα σε ενα λετε?

Το όλα σε ένα Ιωάννα είναι μια πολύ καλή λύση για να μην είσαι με κόσμο κάθε λίγο και λιγάκι στο σπίτι. Εγώ στην θέση σου τουλάχιστον έτσι θα έκανα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...