Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Απίθανη το λες εσύ αυτό καλό μου ?????? α πα πα πα :confused::confused::confused: πιο πολύ από όλα εμένα θα με αρρώσταινε αυτή η μυρωδιά - η "τυρίλα"- .....

Αυτή τη μυρωδιά φοβήθηκα κι εγώ Μεταξία, γι' αυτό έκανα πρώτα το μάζεμα του τυρόγαλου και μετά γονατιστή πλακάκι-πλακάκι με το βετέξ βουτηγμένο στο καθαριστικό που μυρίζει λεμόνι και κάθε λίγα εκατοστά το σκούπιζα με χαρτί κουζίνας για να μην περιμένω να στεγνώσει. Ευτυχώς Παναγία μου δεν έμεινε καθόλου μυρωδιά.

θέλω τα φώτα σας ιδέες.

έχω πολλές μπανάνες κ σκέφτηκα να δοκιμάσω τη συνταγή της Νικολάου για κροκ μπανάνας με κανέλα.

Και μαρμελάδα μπορείς να κάνεις αν είναι πολλές.

έχω πολλά μήλα κ σήμερα θα τα κάνω ψητά, απλά με λίγη κανέλα.

Πολύ ωραίο.

κ ρωτάω για την Κυριακή. τί να μαγειρέψω;

έχω κιμά, μοσχάρι από κρεατικά.

κ από λαδερά που θέλω να ετοιμάσω για να έχω κάβα στην κατάψυξη: φασολάκια, μπάμιες, πιπεριές, ντομάτες.

αλλά σκέτες μπάμιες ο φέφος δεν τρώει, όπως κ φασολάκια σκέτα...

έχω κ αρακά.

ακούω!

Τώρα σίγουρα επαναλαμβάνω κάποια από αυτά που είπαν τα κορίτσια, αλλά φταίει ότι δε θυμάμαι αυτά που διάβασα.

Το μοσχάρι:

Μοσχαράκι με αρακά,

Λεμονάτο με πατάτες στην κατσαρόλα

Μοσχαρόσουπα (ανάλογα τον καιρό)

Με μανιτάρια πόρτο μπέλλο και καρότα χωρίς σάλτσα

Με πουρέ και το κρέας κοκκινιστό ή άσπρο

Γιουβέτσι

Κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια (σαν αυτά του παστίτσιου περίπου)

Κοκκινιστό με πιλάφι

Κοκκινιστό μοσχαράκι σε κομμάτια τυλιγμένα σε φέτες τηγανητής μελιτζάνας

Μοσχαράκι στιφάδο

Μοσχαράκι με μελιτζάνες όπως το φτιάχνει κάποιο από τα κορίτσια μας εδώ.

Κιμάς:

Ρολό (που το λέγαμε σήμερα)

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο

Κεφτεδάκια και τηγανητές πατάτες (τα κεφτεδάκια μπορείς να συνοδεύσεις και με σάλτσα)

Μπιφτέκι γεμιστό με φέτα ή κίτρινο τυρί

Μακαρόνια με κιμά

Γιουβαρλάκια

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Μουσακά

Παστίτσιο

Κανελλόνια

Κεμπάπ με συνοδεία τζατζίκι, πατάτες, φέτες ντομάτας κι αν θες και πίτα αραβική ή για σουβλάκι

Σουτζουκάκια

Λαχανοντολμάδες

Ντολμάδες με κλιματόφυλλο

Κιμαδόπιτα

Εβιρι θα στειλουμε μονο ψωμια ή και ζαμπον και τυρια μαζι με τον καταψυκτη???:lol::lol:

Αν στείλουμε και ζαμπόν-τυρί δε θα χωράνε πολλά ψωμιά. Όχι, όχι μόνο ψωμιά. Πολλά ψωμιά.....χιλιάδες ψωμιά, εκατομμύρια ψωμιά.....

Μου φαίνεται ότι, θα δει το βράδυ στον ύπνο της η Ζώπυρον, ότι ένα γιγάντιο πακέτο ψωμί την κυνηγάει να την ταΐσει με το ζόρι μια φέτα ψωμί του τοστ;

Λοιπον πηραμε 600γρ και φτασαμε 7640γρ και πηραμε και 2 ποντους και γιναμε 73!

Φτου, φτου κοπελάρα η καραμελίτσα.

Και μιας και αναφέρθηκαν τα γενέθλια του περιστερόπουλου έχω να σας θέσω ένα πρόβλημα και περιμένω τις προτάσεις σας

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες παθήσεις συν τη δίαιτα, συγκλίνουν στο ψητό. Γιατί να μην κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο που είναι πολύ κοντά οι μέρες, είτε με γαλοπούλα είτε 2 κοτόπουλα ψητά στο φούρνο ολόκληρα - αν θες για ευκολία μπορείς να τα αλατοπιπέρωσεις, να βάλεις λίγο λάδι και λεμόνι, κάποιο μπαχαρικό της αρεσκείας σου όπως το καρίνο και να τα κλείσεις στη λαδόκολλα. Χωριστά να φτιάξεις λίγο κιμά όπως τον κάνουμε για τη γεμιστή γαλοπούλα και από την κατσαρόλα να τον σερβίρεις στο πιάτο. Αν όμως, θες να έχει κι ο κιμάς γεύση ψητού, όπως της γέμισης, μόλις τον βγάλεις από την κατσαρόλα, τον βάζεις σε ένα ταψάκι ανοιχτό στο φούρνο που θα ψήνει τα υπόλοιπα, ή για λίγη ώρα στο γκριλ. Έτσι, όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι και θα φάνε γιορτινά. Τα υπόλοιπα θα είναι κυρίως λαχανικά και σαλάτες. Μόνο λίγο τυρί για όσους μπορούν να φάνε άφοβα και μπορείς να παίξεις με το στόλισμα των πιάτων και το κόψιμο των λαχανικών. Για παράδειγμα, αν έχεις όλα αυτά τα τζάτζαλα μάτζαλα που κόβουν με περίεργο σχήμα σαν αστέρι τα ραπανάκια, τα καρότα, τα αγγουράκια, σαν λουλουδάκι τις κόκκινες πιπεριές κλπ θα φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι ζηλευτό κι ας είναι και πιο διαιτητικό. Καλύτερα για να μη βαρύνει και το στομάχι μέσα σε μία βραδιά. Να χρησιμοποιήσεις αρκετό ρόδι, ειδικά στις σαλάτες, καρύδι όσο πιο ολόκληρο γίνεται, ρόκα, σγουρό μαϊντανό, λόλο ρόσσο, λόλο άσπρο, ξινόμηλα και σταφίδες (αυτοί που δεν κάνει να τις φάνε επειδή στο πιάτο τους δε θα πέσουν πολλές θα τις βγάλουν).

αυτό δεν θα είναι παιδικά γενέθλια, ιατρικό συμβούλιο θα είναι.

μια μέρα είναι να φάνε λιγάκι!:eek::cool:

χαχαχαχαχαχα

Πάω να γυμνάσω την απολλώνεια κορμάρα,που θα έλεγαν και τα ημισκούμπρια!

Αμα πούνε στις ειδήσεις για μια χοντρή που δέθηκε κόμπος και πήγε η πυροσβεστική να την λύσει,εγώ θα είμαι

χαχαχαχαχαχα

ειμαι στη 2η εβδομαδα διαιτας.την πρωτη εχασα 4 κιλα.τα 3 ηταν λιπος.ειμαι πολυ χαρουμενη.,εσεις πωσ περνατε?

Μπράβο βρε Φαίη, συνέχισε έτσι δυναμικά τις προσπάθειές σου. Γιατί, οι άλλες που είναι αδύνατες τόσο, όσο θες εσύ να γίνεις, καλύτερες είναι;

Να σας ευχηθώ κι εγώ καλό Σαββατοκύριακο.

Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες παθήσεις συν τη δίαιτα, συγκλίνουν στο ψητό. Γιατί να μην κάνεις ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο που είναι πολύ κοντά οι μέρες, είτε με γαλοπούλα είτε 2 κοτόπουλα ψητά στο φούρνο ολόκληρα - αν θες για ευκολία μπορείς να τα αλατοπιπέρωσεις, να βάλεις λίγο λάδι και λεμόνι, κάποιο μπαχαρικό της αρεσκείας σου όπως το καρίνο και να τα κλείσεις στη λαδόκολλα. Χωριστά να φτιάξεις λίγο κιμά όπως τον κάνουμε για τη γεμιστή γαλοπούλα και από την κατσαρόλα να τον σερβίρεις στο πιάτο. Αν όμως, θες να έχει κι ο κιμάς γεύση ψητού, όπως της γέμισης, μόλις τον βγάλεις από την κατσαρόλα, τον βάζεις σε ένα ταψάκι ανοιχτό στο φούρνο που θα ψήνει τα υπόλοιπα, ή για λίγη ώρα στο γκριλ. Έτσι, όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι και θα φάνε γιορτινά. Τα υπόλοιπα θα είναι κυρίως λαχανικά και σαλάτες. Μόνο λίγο τυρί για όσους μπορούν να φάνε άφοβα και μπορείς να παίξεις με το στόλισμα των πιάτων και το κόψιμο των λαχανικών. Για παράδειγμα, αν έχεις όλα αυτά τα τζάτζαλα μάτζαλα που κόβουν με περίεργο σχήμα σαν αστέρι τα ραπανάκια, τα καρότα, τα αγγουράκια, σαν λουλουδάκι τις κόκκινες πιπεριές κλπ θα φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι ζηλευτό κι ας είναι και πιο διαιτητικό. Καλύτερα για να μη βαρύνει και το στομάχι μέσα σε μία βραδιά. Να χρησιμοποιήσεις αρκετό ρόδι, ειδικά στις σαλάτες, καρύδι όσο πιο ολόκληρο γίνεται, ρόκα, σγουρό μαϊντανό, λόλο ρόσσο, λόλο άσπρο, ξινόμηλα και σταφίδες (αυτοί που δεν κάνει να τις φάνε επειδή στο πιάτο τους δε θα πέσουν πολλές θα τις βγάλουν).

Σε ευχαριστώ πολύ Εβίρι μου για τις ωραιες ιδεες σου

Σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω ένα Χριστουγεννιάτικο χρώμα στο τραπέζι.

Κοτόπουλο θα φτιάξω σίγουρα και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προτείνεις

Κι ίσως φτιάξω κι ένα χοιρινό καρέ με δαμάσκηνα και βερύκοκα και κάποιο πιλαφάκι κάπως εορταστικό

Οπότε θα φάνε οι ελαφρώς διαιτώμενοι το κοτόπουλο και οι υπόλοιποι θα φάνε από το άλλο φαγητό

Και θα δώσω έμφαση στις σαλάτες

Για πρώτο ίσως φτιάξω την τάρτα σπανάκια

Αλλά μπορεί και να μην φτιάξω τίποτα για να φαγωθεί το κυρίως πιάτο, να μην μου μένουν πολλά φαγητά και μπαίνω κι εγώ σε πειρασμό

Θα ακολουθήσουν και μέρες με πολύ φαγητό,οπότε καλό είναι να μην προετοιμάσω πολλά

Να βάλεις και κουκουνάρι στο χοιρινό με δαμάσκηνα και στις σαλάτες επίσης.

Πριν λίγο κοιτούσα μια φωτογραφία στις συνταγές της παρέας, που είχε αγγουράκια κομμένα σαν κυλίνδρους, γεμιστά με τυρί κρέμα κι από πάνω μία γαρίδα βρασμένη.

http://www.sintagespareas.gr/forum/31-menou-sta-grigora/388553-entupwsiako-grigoro-kai-prwtotupo-menou

http://www.sintagespareas.gr/sintages/aggourakia-gemista1.html

Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό με γιαούρτι όσο πιο λάιτ μπορείς ανακατεμένο με δυόσμο, πιπέρι και πίσω από τη γαρίδα να βάλεις μια φουντίτσα άνηθο.

Άλλη μια ιδέα διακόσμησης των πιάτων είναι εκείνα τα μπιλάκια τα κόκκινα (πώς τα λένε μωρέ; φραγκοστάφυλλα; αυτά που μοιάζουν με πυράκανθο αλλά σε κόκκινο χρώμα και είναι σε κλαδάκι, ελπίζω εσύ να κατάλαβες ποια λέω), θα κάνουν φανταστική διακόσμηση.

Καλημέρα μαγειρισσούλες μου!

Τι κάνετε;

Φτιάχνω κοτοπουλάκι με λαχανικά για τον περιστεράκο μου και για μένα θα ψήσω τσιπούρα και θα την συνοδέψω με κουνουπίδι.Εχει λίγο πείνα το σημερινό πρόγραμμα.

Το μεσημέρι οπωσδήποτε θα πάω για περπάτημα,αφού αφήσω τον μικρό στη γιαγιά του.Εχει πολύ ωραία μέρα και θα κοιτάξω να το εκμεταλλευτώ πηγαίνοντας σε έναν παράδρομο που πάνε πολλοί και περπατούν κι εκεί περπατούσα κι εγώ καθημερινά ένα δύωρο πριν από την εγκυμοσύνη.

Εβίρι οι προτάσεις σου είναι πολύτιμες.Θα τις επεξεργαστεί η κεφάλα μου κι ελπίζω να βγει κάτι καλό και εύκολο πλην όμως εντυπωσιακό, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ιατρικού συμβουλίου.

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και καλό σαββατοκύριακo

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααα!!α ρε Εβιρι τι φοβερες ιδεες που μας βαζεις,εισαι αρχσεφ μας!!!!!!!!

σημερα θα φαμε ψαρακια κ καλαμαρακια ψητα με χορτα στην μανουλα!

φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημέραααααααααα

Αννούλα σόρυ χρόνια πολλά για εχθές, πολύχρονη, πολύχρωμη, καλόχρονη κτλ κτλ

σήμερις έφτιαξα κοτόπουλο λαδορίγανη, ρύζι πιλάφι και σαλάτα μαρούλι...

ο Τζότζος θα φάει το μοσχαράκι από εχθές.....σουπίτσα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλησπερα.

Να ευχηθω εστω και καθηστεριμενα,χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν εχθες και κυριως στην Αννουλα μας..Χρονια πολλα καλη μου και με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το υγιεστατο και τελειομηνο μωρακι σου!!!!!!!!:P:p:p

Φεφουλα μου,για την γλυκια παρατηρηση που μου εκανες σχετικα με το φαγητο του θησαυρουλη μου..(για τα λαχανικα)μαλλον δεν με προσεχεις!!!!

Του εδινα πολλα λαχανικα εκεινο το διαστημα που ηταν δυσκοιλιος και δεν ετρωγε καθολου φρουτακια...

Απο την στιγμη ομως,που αρχισε να τρωει 5-6 φρουτα την μερα...οι κενωσεις του ειναι καθημερινες και ετσι ειπαμε με τον γιατρο.να τρωει οτι του αρεσει περισσοτερο και να του δινω μια φορα την εβδομαδα λαχανικα και μια οσπρια.Χθες λοιπον,ειχα σπανακορυζο και εφαγε μια πιαταρονα.

Επισεις τρωει πολες σουπιτσες...που και αυτες βοηθανε στην δυσκοιλιοτιτα.

Εβιρη,τελικα εισαι ο τελειος αρχηγος!!!!!!!!!!!!

Τα νεα μας τωρα..

Εχω απο χθες το βραδυ στις 9 τον θησαυρουλη μου με πυρετο.

στα καλα καθουμενα...εκει που τον πηρα αγκαλια για του δωσω το γαλα,μου φανηκε ζεστος....του βαζω θερμομετρο και τι να δω....38.8:shock::shock::shock: εμεινα!!!!!Μα ηταν ζωηρος,επαιζε και τραγουδουσε....δεν το περημενα με τιποτα να εχει τοσο πολυ,αντε σκεφτηκα...το πολυ κανα 37μισο θα εχει και θα ναι απο τα δοντια...κι ομως!!!!!

του εδωσα πονσταν, του εκανα κι ενα χλιαρο ντουζακι και πεφτει στο 37 και τον βαζω για υπνο με τον μπαμπα του.

Στις 05 το πρωι...38.9...του δινω παλι πονσταν και αφου επεσε στο 37 τον δινω γαλα και κοιμαται μεχρι τις 11 που ξυπναει παλι με 39.3....

τον βουταμε και παμε παιδιατρο.ευτυχως δεν εχει ακροαστικα,τα αυτακια ειναι οκ.μονο λιγο ο λαιμος του ειναι κοκκινος.

Αλλα μου ειπε πως να τον παρακολουθησω αυτες τις μερες...γιατι ισως ειναι μια ιωση που κανει 39αρια-40αρια και μετα το 3ο 24ωρο βγαζει σπυρακια σε ολο το σωμα.

Τι να πω παναγια μου,περαστικα να ειναι....μπουχτησα πια απο αρρωστιες...αλλα και παλι ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ θα πω,υπαρχουν και χειροτερα.

Σημερα εκανα κοτοσουπιτσα για τον θησαυρο κι εμεις φαγαμε ζυμαροπιτα με ελιες,που ειχα κανει εχθες.

Καλο σκ σε ολες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπερα φιλεναδες!

σημερα δεν προλαβα να σας γραψω, ξυπνησα το πρωι πηγα με την μαμα μου λαικη και σουπερ μαρκετ και μετα βγηκαμε για καφε με κατι φιλους, ηταν πολυ ωραια στην πλατεια ηταν στολισμενα και ειχε πολλα-πολλα παιδακια να παιζουν στο καρουζελ!!

Μαγειρεψα σνιτσελ ψητο για εμενα με σαλατα και τηγανητο του αντρουλη με πατατες, ναι το ομολογω εχω εναν αντρα εξαρτημενο απο τις πατατες τηγανιτες!!!!:lol:

χτες πηγαμε σε παιδικο παρτυ και εφτιαξα μια πολυ ωραια σαρανταποδαρουσα, μπακετα γεμιστη με ζαμπον και τυρι και λουκανικακια με οδοντογλυφιδες για ποδια, θα σας βαλω φωτο να δειτε, πλακα ειχε, αρεσε στα πιτσιρικια!!!

εμεις φαγαμε ζυμαροπιτα με ελιες,που ειχα κανει εχθες.

αυτος ειναι ενας λογος για να γινει ο θησαυρουλης μας καλα!!!!:lol:

περαστικα του!!

Γεια σας κοριτσάκια

Σήμερα που λέτε πήγαμε σε πάρτι με την κόρη μου και μάλιστα στις 11:30 το πρωί. Μη με ρωτήσετε πώς κι έτσι πρωινιάτικα, δε ξέρω να σας πω. Η πρόσκληση πάντως έγραφε ότι, στις 14:00 θα πήγαιναν στο σινεμά κι εμείς θα παραλαμβάναμε τα παιδιά μας στις 16:00. Με λίγα λόγια, όλη μέρα στα πόδια. Δουλειές γιοκ, μαγείρεμα γιοκ, πέρα δώθε ναι. Μόλις πήραμε το παιδί ψωνίσαμε στο σούπερ και αγοράσαμε σουβλάκια, γυρίσαμε στο σπίτι και τα απολαύσαμε με την ησυχία μας τώρα το βραδάκι.

νη.

ελπίζω να βγει κάτι καλό και εύκολο πλην όμως εντυπωσιακό,

Με κάνεις χαρούμενη που σου άρεσαν οι προτάσεις μου, σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν φτιάξεις.

εισαι αρχσεφ μας

Όχι βρε, Δημαρ-χέσσα είμαι, δεν είπαμε; Φιλάκια.

Εχω απο χθες το βραδυ στις 9 τον θησαυρουλη μου με πυρετο.

Δωράκι, περαστικά στο Ραφαηλάκο. Μη φοβάσαι για τον πυρετό που είναι υψηλός. Να ξέρεις, (κορίτσια το λέω και σε σας που έχετε μικρά παιδάκια και δεν έχετε μεγάλη εμπειρία) όταν βλέπεις υψηλό πυρετό να πηγαίνει το μυαλό σου πρώτα στο λαιμό, ο οποίος ανεβάζει ψηλά το θερμόμετρο. Γι' αυτό ο μικρός σου ήταν ευδιάθετος και δεν έδειχνε σημάδια άρρωστου παιδιού. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρείτε όλες σας στον υψηλό πυρετό, είναι το λαιμό του παιδιού (αν μπορείτε να δείτε μέσα με ένα φωτεινό φακό) και το δεύτερο που θα κοιτάτε είναι για τυχόν εξανθήματα στο θώρακα, κοιλιά και στην πλάτη.

Μη φοβάσαι Δωράκι σε 2-3 μέρες θα αρχίσει να υποχωρεί ο πυρετός.

Αλλα μου ειπε πως να τον παρακολουθησω αυτες τις μερες...γιατι ισως ειναι μια ιωση που κανει 39αρια-40αρια και μετα το 3ο 24ωρο βγαζει σπυρακια σε ολο το σωμα.

Αυτή η ίωση θα είναι καινούργια πάλι, δεν έχω ξανακούσει για τέτοια συμπτώματα.

Τι να πω παναγια μου,περαστικα να ειναι....μπουχτησα πια απο αρρωστιες...αλλα και παλι ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ θα πω,υπαρχουν και χειροτερα.

Έχεις το δίκιο σου βάσει των όσων έζησες, αλλά να λες ευτυχώς, όταν τυχαίνουν τέτοιες μόνο αρρώστιες. Εδώ που τα λέμε, από τέτοιες ιώσεις θα αρρωσταίνουν σίγουρα μία φορά το χρόνο κι από 'κει και πέρα αναλόγως πόσο συχνά θα δίνουν αφορμές.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε???εγω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες!!!!ουφ!!!!χθες ειχαμε την ορκομωσια του αδερφου μου, τελειωσε τη σχολη του το αδερφουλακι μου και ειχαμε μετακινησεις και δρομολογια ολη μερα. σημερα δουλειες με φουντες, μαγειρεματα κλπ. η μικρη μου ειχε ολο το απογευμα τρομερη γκρινια. εχει και πολυ βηχα το πουλακι μου και την πιανει στον υπνο περισσοτερο. τωρα την ακουω, κοιμαται και βηχει.:-(:sad::-(και εγω πραγματικα βαρεθηκε μαυτες τις αρρωστιες!!!περαστικα και στον θησαυρουλη και σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας...προς το απρον παιρνουμε σολντεσανιλ σταγονες και θα την παω απο δευτερα να την δει ο παιδιατρος, αν ειναι ετσι και αυριο!!!κατα ταλλα εχω τρομερα νευρα με τον αντρα μου:mad::x:x:x...

χρονια πολλα στις αννουλες μας, ναστε πολυχρονες και ευτυχισμενες.εβιρυ πολυ ωραιες οι χτιστουγεννιατικες συνταγες. εχεις καμμια δοκιμασμενη συνταγη γαι γευστικα μελομακαρονα. περυσι μου εγιναν σαν κουλουρακια και προπερσυ θρυμματιζονταν μολις τα επιανες!!!τρομερη επιτυχια!!!!περιστερακι με το καλο να γιορτασεις τα γενεθλια του περιστεροπαιδου. φιλια σε ολες μα ολες τις κοριτσαρες και καλο υπολοιπο σαβ/κου...

Ναι Αφροδίτη, η καλύτερη δοκιμασμένη συνταγή που έχω είναι της γιαγιάς μου. Την είχα αποθηκεύσει και στον προηγούμενο υπολογιστή που χάλασε. Ελπίζω σύντομα να την βρω να σας τη δώσω, είχα πει στον άντρα μου να γράψει τις συνταγές που είχα εκεί, σε ένα σκληρό δίσκο και ελπίζω να μην εκπλαγώ δυσάρεστα.

Σε περίπτωση όμως, που δεν τη βρω, πού καλή συνταγή έχει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Βέφα. Έχω φτιάξει και των δύο και μου έχουν βγει επιτυχημένα.

Καλησπέρα κορίτσια, αύριο περιμένω κόσμο για καφέ, δουλεύω κιόλα κι έτσι ψάχνω εύκολο φαγάκι που να μην είναι πολύ μυρωδάτο και δεν φεύγει με τίποτε η μυρωδιά από το σπίτι :lol:

Εχει περισσέψει κοτόπουλο φούρνου. Εχετε καμμια ιδέα τί να κάνω?

Μήπως να το κόψω κομματάκια και να το κάνω με ρύζι? Αλλά πώς?

-7.5 κιλά :D

Δωράκι μου συνγώμη κιόλας το Πονστανάκι στα σκουπίδια, υπάρχει το Αλγκοφρεν .....το πονσταν κάνει κακό στα νεφρά, ρώτα τον/την παιδίατρό σου....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σου dimmi. Εδώ είμαι εγώ και ήρθα για να βοηθήσω.

Το κοτόπουλο που περίσσεψε, επειδή είναι άσπρο χωρίς κόκκινη σάλτσα, έχει πολλές λύσεις.

1.Καταρχήν, το μετατρέπεις σε κοκκινιστό κι αμέσως έχει τη λύση με ρυζάκι που πρότεινες.

2.Κοκκινιστό με ζυμαρικά ή πατάτες κοκκινιστές κι αυτές μαζί με το κοτόπουλο ή τηγανητές.

3.Να το βάλεις σε σαλάτα πράσινη (μαρούλι, ρόκα, ντοματάκια, κρεμμυδάκι, κλπ)

4.Κοτόπιτα

5.Κρέπες με τα κομματάκια κοτόπουλου και μπεσαμέλ

6.Ακόμη και σούπα βελουτέ μπορείς να κάνεις, (απ' αυτές που μετά το βράσιμο βάζεις μέσα κρέμα γάλακτος) αν το κρέας το κόψεις σε πολύ μικρά κομματάκια.

Με την ευκαιρία που το λέω τώρα, η καλύτερη, μακράν, κοτόσουπα βελουτέ που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου είναι στο Barney's στη Τζέντα. Απίθανη γεύση και τα κομματάκια κοτόπουλου ήταν όσο το νύχι του αντίχειρά μας.

Έχω να σου προτείνω και κάποια κολπάκια για να μη μυρίζει το σπίτι ή για να μυρίζει ωραία η κουζίνα μετά το μαγείρεμα.

1. Έχεις αρκετή ώρα τα παράθυρα ανοιχτά από το ξεκίνημα του μαγειρέματος, μέχρι όσο αντέχεις το κρύο.

2. Ανάβεις ένα, δύο ή και περισσότερα κεριά για μερικές ώρες. Αυτά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις μυρωδιές (όχι μόνο του καπνού αλλά και του μαγειρέματος). Τα κεριά δεν είναι απαραίτητο να είναι αρωματικά. Οποιοδήποτε κερί κάνει δουλειά.

3. Σε μια κατσαρόλα να βράσεις νερό στο οποίο έχεις ρίξει λεμόνι ή κανέλα ή και τα δύο μαζί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...