Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ενταξει ειναι μεχρι να μπουμε σε μια σειρα μετα πιστευω θα ειμαι πιο ελευερη...Χα χα περιστερακι πολυ γελασα απο το καφε νοεμβριου με φωναζουν βικτορια μπεκαμ...Φεφι με κανεις και ντρεπομαι

Φοράς και εικοσάποντα;:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αμ δε,ειμαι 1,74και πριν την εγκυμοσυνη ημουν 56κιλα πηρα 30:rolleyes:και εχω χασει τα 21και ειμαι 65κιλα ευελπιστω να φτασω τα 55ξανα:tongue:

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

αμ δε,ειμαι 1,74και πριν την εγκυμοσυνη ημουν 56κιλα πηρα 30:rolleyes:και εχω χασει τα 21και ειμαι 65κιλα ευελπιστω να φτασω τα 55ξανα:tongue:

Ελα τώρα,γκρινιάρα:tongue:

Και πάλι μοντέλο είσαι

Διαφημίσεις

Χαίρετε!

Σήμερα έφτιαξα ωραιότατα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες, μαρουλοσαλάτα και πιλαφάκι που ζήτησε εξτρά ο ζώπυρος...

Δωράκι, να στον στείλω να τον σφάξεις στο γόνατο που έλεγες εχθές? (είχαμε μια σοβαρή διαφωνία για ένα επαγγελματικό θέμα και δυστυχώς είχα δίκιο!)

Ντελ κοριτσάκι, περαστικά σου!! Έχεις παιδάκι στην Α' ή Β' Δημοτικού?

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε για φαγάκι κριθαράκι στο φούρνο με κιμά.

Πως γίνεται αυτό?:confused:

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια τώρα που το θυμήθηκα : Γιατί το ρολό κιμάς στο φούρνο μου γίνεται άθλιο?:oops: (σαν δε ντρέπομαι κοτζάμ γαιδούρα) Για δώστε μου τα φώτα σας!

Και κάτι άλλο : Έχω μια φίλη (έχει 25 μέρες περίπου που γέννησε) και τα Χριστούγεννα όλοι οι άλλοι θα λείπουν - θα είναι στο σπίτι με το μωρό, τον άντρα της κι ίσως και την αδελφή της και θέλει να μαγειρέψει κάτι απλό αλλά πρωτότυπο (είναι και καλοφαγάς ο σύζυγος...). Για ρίξτε ιδέες. Δεν θέλει να κινηθεί πολύ κλασσικά... (κουράγιο που το 'χει...)

Θα σας διαβάσω το βράδυ πάλι (μάλλον).

Που είναι το Μαράκι και η Εβίρι? Δεν νομίζω να συνομωτούν για τα ψωμιά και την κατάψυξή μου!!:lol::lol:

Πως γίνεται αυτό?:confused:

Φτιάχνεις τιον κιμά, όπως στα μακαρόνια.Τον βάζεις σε πυρίμαχο με μπόλικο νεράκι στο φούρνο και μόλις πάρει βράση ρίχνεις το κριθαράκι

Νόστιμο φαγάκι

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια τώρα που το θυμήθηκα : Γιατί το ρολό κιμάς στο φούρνο μου γίνεται άθλιο?:oops: (σαν δε ντρέπομαι κοτζάμ γαιδούρα) Για δώστε μου τα φώτα σας!

Δυο φορές το έχω φτιάξει.Την πρώτη βγήκε τέλειο, την δεύτερη στραπατσάδα

Τι φώτα να σου δώσω

Η συνταγή που φτιάχνω είναι από το συνταγές από σπίτι

Και κάτι άλλο : Έχω μια φίλη (έχει 25 μέρες περίπου που γέννησε) και τα Χριστούγεννα όλοι οι άλλοι θα λείπουν - θα είναι στο σπίτι με το μωρό, τον άντρα της κι ίσως και την αδελφή της και θέλει να μαγειρέψει κάτι απλό αλλά πρωτότυπο (είναι και καλοφαγάς ο σύζυγος...). Για ρίξτε ιδέες. Δεν θέλει να κινηθεί πολύ κλασσικά... (κουράγιο που το 'χει...)

Χρυσοχέρα η φιλενάδα σου και χαρα στο κουράγιο της

Εχω βάλει μια εύκολη πλην όμως καλή συνταγή για τέτοια περίσταση στο τόπικ των Χριστουγέννων

Κάνε ενα κόπο να της βρεις

Γεια σας

Σήμερα έκανα κοτόπουλο μπουκιτσες τα έβαλα σε πήλινα με πατατες κυβάκια καροτα μουστάρδα φέτα πιπεριά ντοματούλα και απο πάνω μοτσαρέλα. Οτι έβρισκα δηλ. έβαζα. Καλό βγήκε.

annia το μαύρο τσάι πως το φτοιάχνεις. Δηλ μια μεγάλη ποσότητα τη μέρα και πίνεις ή ας πούμε πινεις 4-5 κούπες τη μέρα. Χαζή απορία το ξέρω.

fefi ευχαριστω για την ευχή. Απ' το στόμα σου και στου θεού το αφτί. Απ' τα τούρκικα αυτο στο μέγκα βλέπω.Θα σου απαντήσω στο π.μ. δεν το ξέχασα.

peristeraki κι εμένα ο παπούς μου 6 Δεκεμβρίου πέθανε το 73 δεν το γνώρισα δυστυχώς.

love και del περαστικα σας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ευχαριστω για το π.μ να' σαι κάλα.

αννιτα να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να σου ζήσει και η μπουμπού.

Παιδιά και γω πιστεύω στα όνειρα και εγω δει 2 που με συγκλόνισαν.

Το ένα πριν 6 χρόνια περίπου 2 μέρες πριν μπει ο μπαμπας μου στο χειρουργίο για τριπλο μπαι πας τον ονειρεύτηκα μέσα στο χειρουργίο με μια πράσσινη στολή και πάνω στο στήθος του η εικόνα της παναγίας. Πόσο θάρρος πήρα μέσα στη στεναχώρια μου και όλα δόξα το Θεώ πήγαν καλά.

Το άλλο θα σας το πω άλλη φορά μη σας ζαλίζω.

Σας αφήνω

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και πάλι βράδυ.

Χτες είχα ξεχάσει ότι έπρεπε να πάω το μεσημέρι στο σχολείο ξανά. Μου το θύμισε η κόρη μου την προηγούμενη νύχτα. Κάλεσαν εμάς τις μητέρες να φτιάξουμε κουλουράκια σε μια αίθουσα με ζύμη του σχολείου. Να σας πω την αλήθεια, με το ζόρι πήγα. Γιατί μεσολαβούσαν 2 ώρες από την ώρα που σχολάει το παιδί, μέχρι την ώρα που θα μαζευόμασταν και θα έπρεπε να βρίσκομαι εκεί μέχρι τις 16:00. Στο σπίτι τελικά γύρισα το απόγευμα, γιατί βρήκα ευκαιρία να πάρω μετά το σχολείο, κάτι δωράκια για ένα πάρτι που έχει η κόρη μου να πάει το Σάββατο. Έτσι χτες φάγαμε έξω, ενώ για τον άντρα μου είχα φροντίσει να φτιάξω μακαρόνια με σάλτσα.

Σήμερα έφτιαξα γιουβαρλάκια. Έκανα όμως και μια απίθανη ζημιά το μεσημέρι. Μάλλον με τιμώρησε ο Θεός επειδή δεν έχω αρχίσει ακόμη τη νηστεία. Πήγα να βάλω το πλαστικό κουτί της φέτας που περιείχε τυρόγαλο στο ψυγείο. Από τη μια δεν το έπιασα καλά, από την άλλη μου άνοιξε το καπάκι και την ώρα που άνοιξα την πόρτα του ψυγείου, βρέθηκε αλλού το κουτί, αλλού η φέτα, αλλού το τυρόγαλο. Για την ακρίβεια χύθηκε όλο το τυρόγαλο κάτω και πίσω από το ψυγείο. Η φέτα ήταν ποσότητα ενός κιλού με πολύ υγρό μέσα. Πάλι καλά που σ' εκείνο το σημείο δεν υπάρχει μοκέτα.

Βρε κορίτσια, κάτι που θυμήθηκα τώρα και δε σας το είπα. Τις προάλλες κατέβαινα στο σταθμό του τραμ (υπόγειος) και μπροστά μου προχωρούσε ένας κύριος καλοβαλμένος, με αυστηρό ντύσιμο από μαύρο-γκρι παντελόνι με κάθετες πολύ λεπτές ρίγες, καμηλό παλτό, καπέλο, γυαλιά και τι παρατήρησα λέτε, όταν κατέβαινε βιαστικά τις σκάλες; Φορούσε φούξια κάλτσες. Μα φούξια;

το απόγευμα θα κάνω ρωξάκια...αύριο δεν θα υπάρχουν

Τα λατρεύω τα ρωξάκια. Μπράβο Λινάκι.

[quote name=eleni2008;1340124

στολίσαμε σπίτι' date=' στολίσαμε μπαλκόνια

Και του χρόνου.

Κοριτσάρες μήπως έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα για κρεβάτι;

Θέλω κάτι οικονομικό γιατί σκέφτομαι όταν θα γίνει 9-10 χρονών να το αλλάξουμε και να διαλέξει η ίδια..

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο εργοστάσιο, αλλά να συμπεριλάβεις στα υπ' όψιν ότι το παιδί θα θέλει αλλαγή στην ηλικία περίπου των 14-15 ετών που θα είναι στην εφηβεία. Καλύτερα να πάρεις κάτι διαχρονικό που θα μπορείς να κάνεις κάποιες μικροαλλαγές για να φαίνεται αργότερα εφηβικό, όπως για παράδειγμα τις κουρτίνες και τα σκεπάσματα του κρεβατιού, καθώς και τα μπιμπελό, καδράκια και λοιπά στολίδια του δωματίου.

εχθες ειδαμε ττο σπορακι,ολα καλα μεγαλωνει το στρουμφακι μας!

Μπράβο Άννα, έτσι να σε ακούμε πάντα ευτυχισμένη και με το καλό και στο επόμενο βήμα εξετάσεων.

η εβίρι πάλι θα τρέχει!

Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις.....

Βρε κορίτσια χθες απολύσανε τον αδερφό μου από την εταιρία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση????

Δε φαντάζεσαι πόσο λυπάμαι που ακούω τέτοια νέα καθημερινά. Μακάρι να βρει κάτι άλλο ο αδερφός σου. Όπως φαίνεται κορίτσια έχει ήδη ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ή μάλλον το παγκόσμιο ντόμινο. Γιατί όλα είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Πριν από λίγο μου έλεγε ο άντρας μου ότι, ένας εργαζόμενος (Έλληνας) σε μια περιοχή έξω από τη Στουτγκάρδη, του είπε πως, στο εργοστάσιο που δουλεύει, σχετικό με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, απολύθηκαν από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα 6.000 άτομα. Μιλάμε για μεγάλο εργοστάσιο γνωστής γερμανικής μάρκας. Μα φυσικά, στις μέρες που διανύουμε, όταν ο καθένας κοιτάει να περιορίσει τα έξοδά του για να έχει 1 ευρώ να πάρει ψωμί την επόμενη μέρα, τι θα αγοράσει αυτοκίνητα καινούργια; Να δείτε πώς θα αρχίσει και η κυρία Γερμανία να έχει πρόβλημα οσωνούπω. Ας μη ξεχνάμε ότι μία χώρα στην οποία εξάγει αρκετά αυτόκινητά της είναι και η Ελλάδα.

τι δώρα θα πάρετε στα παιδάκια σας; έχω προβληματιστεί.

Ο άντρας μου σκέφτηκε σαν δώρο να γράψουμε τη μικρή σε ωδείο να μάθει όποιο όργανο της αρέσει. Δε ξέρω ακόμη, θα το συζητήσουμε κι άλλο. Διαφορετικά θα δούμε σε κάποιο κατάστημα με παιχνίδια τι υπάρχει και αναλόγως θα αγοράσουμε.

Μαρία πάρκο να προτιμήσετε με μεγάλες τρύπες για να μπορεί να πιάνεται και να σηκώνεται!

Στα παιδιά μου εγώ είχα πάρκο με μεγάλες τρύπες και το μετάνιωσα. Ναι μεν, πιάνονταν εύκολα για το περπάτημα, αλλά πήδαγαν ακόμη πιο εύκολα απ' έξω γιατί, τα ποδαράκια τους χωρούσαν. Έχουν πέσει και οι δύο απ' έξω, πώς δεν έσπασαν κανένα κεφάλι.......Στη μικρή το πάρκο ήταν με λίγο μικρότερες τρύπες αλλά και πάλι αυτή έβαζε τα δαχτυλάκια κι ανέβαινε. Μωρέ καλύτερα σήτα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όταν θα έχεις την πλάτη γυρισμένη.

ξερετε τι παθαινω καθε μερα απο τις 1,30 και μετα???με πονανε παρα πολυ οι πατουσες μου!!!μη γελατε, αληθεια.με πονανε πολυ τα ποδια μου απο τον αστραγαλο και κατω....:-(

Μου συμβαίνει κι εμένα. Ακόμη περισσότερο τα τελευταία 3 χρόνια περίπου. Έχω σκεφτεί ακόμη και τα αρθριτικά, αλλά δεν πήγα στο γιατρό να το κοιτάξω. Ίσως είναι η καθιστική ζωή και η κακή κυκλοφορία του αίματος, λόγω του ότι, τα πόδια μένουν πολύ ώρα διπλωμένα στην καρέκλα, Αφροδίτη.

Ερώτηση (τις γνώμες σας)

Το φόρεμα που θα φορέσω στον γάμο είναι μπλε ρουά: ΤΙ ΧΡΩΜΑ νύχι λέτε ???

Μου αρέσει πολύ η ιδέα των κοριτσιών. Καλό θα είναι να αποφύγεις το κόκκινο γιατί η τριχρωμία δε δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Με το καλό η κουμπαριά σου εύχομαι.

Τα λάτρεψα και τα δύο με 'γεια σου. Έχεις πολύ ωραίο γούστο.

Εμεις 5 μερες πριν την βαπτιση του τον ειχαμε στο νοσοκομειο...........

Κορίτσι μου γλυκό, αυτό που έκανες ήταν άθλος και Μαραθώνιος μαζί, δεν ήταν βάφτιση.

Βρε κοριτσια,εχω πολλες μερες τωρα,αλλα πιο εντονα χθες-προχθες και σημερα,που με ποναει πολυ η πλατη μου στο σημειο που κουμπωνει το σουτιεν...περιπου.

Από την περιγραφή σου το μυαλό μου πάει σε μερικά πράγματα όπως, ψύξη που συμβαίνει όταν είμαστε ανάμεσα σε ρεύμα, σε κήλη δίσκου που μπορεί να προέρχεται από κακή στάση στην καρέκλα, από τράβηγμα βάρους, ή από κάποια έντονη εργασία γενικότερα. Αν πιστεύεις ότι, εκτέθηκες σε κρύο ή έμεινες ξεσκέπαστη, τότε βάλε για λίγη ώρα κάποια θερμοφόρα σε εκείνο το σημείο και κάνε εντριβή με θερμαντική αλοιφή. Αν όμως έκανες κάτι που έχει σχέση με βάρος και κούραση, τότε πιες δύο παυσίπονα, όπως είναι το ντεπόν και το πονστάν ταυτόχρονα. Εγώ όσες φορές το έχω κάνει μου περνάνε διάφοροι πόνοι. Αυτά τα παυσίπονα έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση.

το αριστερό μου μάτι θεοκόκκινο, να μην μπορώ ούτε να το ανοίξω...... και με πονάει...

Τι άσχημο και σπαστικό πράγμα, όταν έχεις κάποια σημαντική έξοδο και τα έχεις σχεδιάσει όλα τέλεια (μαλλιά, ρούχα, αξεσουάρ) να συμβαίνουν τέτοια ενοχλητικά φαινόμενα. Διατάζω το μάτι σου να περάσει μέχρι αύριο.

Λοιπόν, σήμερα έκανα σπανακόπιτα και σουπίτσα γιατί ο Τζότζος είναι πάλι αρρωστούλης...

Περαστικά στο Γιωργάκη σου Παστάκια.

εφαγα μια σαβούρα εχθές στο δρομο η οποία μου άφησε ένα ωραιότατο διαστρεμμα στο αριστερό μου χέρι.

Ωχ, με πόνεσες. Σιδερένια να είσαι και μην το κουράζεις πάρα πολύ κάθε μέρα, αλλά επιλεκτικά. Για να έχεις δυνάμεις να φτιάξεις και τα γλυκά.

Εγώ στον μπαμπά μου δεν πατάω πόδι καθότι αρνούμαι να πάω!!Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι κλεισμένος σε ένα κουτάκι.Τον έχω στη φωτογραφία στο σπίτι νέο και εκεί τον βλέπω και του μιλάω.

Ο μπαμπάς σου δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί. Βρίσκεται αλλού τώρα κι από 'κει σε βλέπει και χαίρεται με τις χαρές σου και λυπάται με τις λύπες του. Ίσως να ήθελε να πας να τον επισκεφθείς στο νεκροταφείο και ίσως να ήθελε να του ανάψεις ένα κεράκι. Έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσεις τις σκέψεις σου.

γεια σας και απο μας,ειχα γραψει και παλια εδω.

Γεια σου ήρωα. Χάθηκες, αλλά δικιολογημένα. Να σου ζήσει η πριγκίπισσα, να είναι γερή κι ευτυχισμένη κι εσύ σιδερένια.

Δωράκι, να στον στείλω να τον σφάξεις στο γόνατο που έλεγες εχθές? (είχαμε μια σοβαρή διαφωνία για ένα επαγγελματικό θέμα και δυστυχώς είχα δίκιο!)

Ελπίζω να λύθηκε το ζήτημα αυτό, ή να λυθεί σύντομα

Γιατί το ρολό κιμάς στο φούρνο μου γίνεται άθλιο?

Να σου πω την αλήθεια, κι εμένα τις μισές φορές μου ανοίγει στο ψήσιμο. Έχω δοκιμάσει να το βάλω και στη λαδόκολλα σφιχτά τυλιγμένο. Άλλες φορές γίνεται καλό κι άλλες φορές ανοίγει. Δε ξέρω να σου πω σε τι οφείλεται.

Για μένα τα καλύτερα φαγητά για Χριστούγεννα είναι:

η γεμιστή γαλοπούλα (δε γίνεται να μην υπάρχει κάτι χριστουγεννιάτικο κι ας είναι συνηθισμένο)

το χοιρινό με σέλινο (που είναι παραδοσιακό σε κάποια μέρη της Ελλάδας)

το χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα

χεράκια αρνίσια ή κατσικίσια (είχα δει φωτογραφία παλιότερα με τα χεράκια ψημένα, βαλμένα όρθια στην πιατέλα και στολισμένα με πρασινάδα νομίζω σγουρού μαϊντανού)

Άσε να σκεφτώ λίγο ακόμη και να ξαναγράψω κι άλλες ιδέες.

Που είναι το Μαράκι και η Εβίρι? Δεν νομίζω να συνομωτούν για τα ψωμιά και την κατάψυξή μου!!:lol::lol:

Ναι σκέφτομαι να ψήσω τη Μαρία να σου κάνουμε δώρο έναν καταψύκτη 300 λίτρων γεμάτο με ψωμιά του τοστ. Δώσε μας τη διεύθυνσή σου να σου το στείλουμε.

Το ανοίγω εγώ το μαγειρείο μας σήμερα :

ΑΝΝΑ4

annia

αννιτα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!

Έχω κι εγώ Αννούλες του χιονιά - αγαπημένο όνομα!! Να τις χαίρομαι!!!

Ζώπυρον στη βρήκα την συνταγή και στη στέλνω

Εχεις πμ

Eυχαριστώ!!!!!

Ναι σκέφτομαι να ψήσω τη Μαρία να σου κάνουμε δώρο έναν καταψύκτη 300 λίτρων γεμάτο με ψωμιά του τοστ. Δώσε μας τη διεύθυνσή σου να σου το στείλουμε.

χαχαχαχα!! Καλό!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α

καλημερα κοριτσαρες!!!σημερα ειναι της αγ.αννας?καλε γιορταζω η μιση χαχαχαχα!!!!ενα μεγαλο κ ολοκληρο χρονια πολλα στις αννουλες μας!!!σημερα μαλλον δεν αθ μαγειρεψω τπτ,εχω μακαρονια με κιμα απο χτες κ σουπιτσα σορβα αντε κ κανα τηγανιτο αυγουλακι κ ημαστε κομπλε!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου,τι κάνετε;

Χρόνια πολλά στην Αννούλα μας και στην Αννίτα και σε όλες τις Αννούλες του κόσμου

Και στο κουφετάκι μας που γιορτάζει κατά το ήμισυ

Η Αννια δεν νομίζω να γιορτάζει σήμερα, εκτός κι αν κάνω λάθος

Σε χάσαμε Εβίρι μου,αλλά είχες κι εσύ τρεχάματα,όπως συνήθως.Το φούξια χρώμα το έχω δει σε βιτρίνες με αγορίστικα και αντρικά από πέρυσι.Αλλά κάλτσες και με τόσο προσεγμένο και σοβαρό το υπόλοιπο ντύσιμο δεν μου κολλάνε!Ωραίες συνήθειες εχουν τα σχολεία στη Γερμανία, να μαζεύονται οι μανούλες να φτιάχνουν κουλουράκια.Φανταστείτε να αποφάσιζαν να το κάνουν κι εδώ αυτό.Εβίρι μου τα γράφεις πάντα τόσο ωραία,σα να είμαστε εκεί και να τα βλέπουμε όλα!Σκέφτηκες ποτέ την συγγραφή;Πολύ σοβαρά στο λέω και σίγουρα υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που θα συμφωνήσουν ότι γράφεις πολύ όμορφα

Κουφετάκι η σουπίτσα σορβά τι είναι;Πρώτη φορά το ακούω

Οπως σας είπα και χθες θα φάμε σήμερα καλαμαράκια με σπανάκι

Η Μαρία η συμπεθερούλα μου πού είναι;Ούτε χθες φάνηκε...

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια

Σπεύδω στο παιδάκι μου που μόλις ξύπνησε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...