Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες

Πού χαθήκατε σήμερα;

Μαγείρεψα κοτόπουλο στήθος στην κατσαρόλα με καροτάκι, έβρασα μπρόκολο και ρύζι πιλάφι.Αυτά προβλέπει το σημερινό διαιτολόγιο.Και το βράδυ τοστάκι.

Μετά το χθεσινό περπάτημα νιώθω πολύ καλυτερα και θα το επαναλάβω μετά το μεσημεριανό,αφήνοντας το περιστερόπουλο στη μαμά μου.

Αγγελική έχεις δίκιο που λές ότι η εποχή είναι γεμάτη πειρασμούς γευστικούς,αλλά όσο αφορά εμένα δεν πήγαινε άλλο.Αφού η διαιτολόγος είπε ότι πρέπει να χάσω 20 κιλά!Αν το άφηνα μετά τις γιορτές θα ήταν χειρότερα τα πράγματα.

Δεύτερη μέρα δίαιτας η σημερινή και όλη την ημέρα τρώω!Δεν προλαβαίνω να κάνω μια δουλειά και κοιτάζω το ρολόι κι όλο κάτι μου έχει για μάσα.Δεκατιανό και απογευματινό έχω φρούτο με αμύγδαλα ή καρύδια.Πολύ ξηροκάρπι και δεν ξέρω γιατί.Και φρούτο 3-4 φορές την ημέρα.

Μου είπε να πίνω και πράσινο τσάι κάθε απόγευμα και περίπου 2-2,5 λίτρα νερό.Οπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω να τρώω και να μαζεύω τα βρακιά μου!

Αννούλα μου έχεις δίκιο,αλλά είναι για καλό σκοπό!Αυτό να σκέφτεσαι μόνο!Αύριο έχεις και γιορτούλα,ε;Του χρόνου θα την περάσεις μαζί με το στρουμφάκι σου και θα είναι υπέροχα!

Μπράβο Αννια, καλή συνέχεια!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα.

Αχ κι εγω θελω να κανω διατροφη,αλλα οπως λεει και η Αννουλα.....καλεεεε ερχονται χριστουγεννα....και θελω μελομακαρονα και κουραμπιεδες και οτι νοστημια φτιαξει η μανουλιτσα μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευτυχως τωρα με τη νηστεια,θα κρατηθω λιγο και δεν θα φαω ουτε γλυκα,ουτε ψωμια.

Βεβαια ακομα τρωμε γαλακτοκομικα...(βλεπε σοκολατες..:rolleyes:)..αλλα θα κρατηθω απο τους γλυκους πειρασμους και θα το ριξω στα ψαρια και στα θαλασσινα.

Οποτε ολο και κατι θα χασω.....λεω εγω τωρα!!!!!!

Αννια, αυτο με το τσαι το κανω κι εγω,αλλα οχι σε τετοιες ποσότητες..

πινω 2 κουπες καθημερινα,αλλα δεν με τραβαει καθολου το νερο.......

Σημερα εκανα κριθαράκι με κατσικακι για τον θησαυρο και για μας σκετο κριθαράκι.

Βρε κοριτσια,εχω πολλες μερες τωρα,αλλα πιο εντονα χθες-προχθες και σημερα,που με ποναει πολυ η πλατη μου στο σημειο που κουμπωνει το σουτιεν...περιπου.

Σημερα ας πουμε δεν μπορω να ανασανω πολυ βαθεια,με κραταει εκεινο το σημειο.

Ξερει καμια σας τι μπορει να ειναι;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημερα.

Αχ κι εγω θελω να κανω διατροφη,αλλα οπως λεει και η Αννουλα.....καλεεεε ερχονται χριστουγεννα....και θελω μελομακαρονα και κουραμπιεδες και οτι νοστημια φτιαξει η μανουλιτσα μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευτυχως τωρα με τη νηστεια,θα κρατηθω λιγο και δεν θα φαω ουτε γλυκα,ουτε ψωμια.

Βεβαια ακομα τρωμε γαλακτοκομικα...(βλεπε σοκολατες..:rolleyes:)..αλλα θα κρατηθω απο τους γλυκους πειρασμους και θα το ριξω στα ψαρια και στα θαλασσινα.

Οποτε ολο και κατι θα χασω.....λεω εγω τωρα!!!!!!

Οποτε έχω νηστέψει το ρίχνω στις ψωμούρες και στα κριτσίνια και στους χαλβάδες και τσιμπάω κιλάκια αντί να χάνω

Αννια, αυτο με το τσαι το κανω κι εγω,αλλα οχι σε τετοιες ποσότητες..

πινω 2 κουπες καθημερινα,αλλα δεν με τραβαει καθολου το νερο.......

Σημερα εκανα κριθαράκι με κατσικακι για τον θησαυρο και για μας σκετο κριθαράκι.

Βρε κοριτσια,εχω πολλες μερες τωρα,αλλα πιο εντονα χθες-προχθες και σημερα,που με ποναει πολυ η πλατη μου στο σημειο που κουμπωνει το σουτιεν...περιπου.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι άγχος κούκλα μου!

Δεν έχεις ηρεμήσει και καθόλου!

Αλλά για να σιγουρευτείς δεν πηγαίνεις σε κανένα παθολόγο, μην είναι κρύωμα;

Καλημερα.

Μία πρώτη εξήγηση είναι ότι ίσως υπάρχει κάποιο σπυράκι στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεθίζεται από την τριβή του σουτιέν και γι΄αυτό πονάς.

άλλη μήπως έχεις πάρει 1-2 κιλάκια και μεγάλωσε η περιφέρεια οπότε και σου στένεψε λίγο το σουτιέν?

Μήπως κάθεσαι πολύ ώρα σε καρέκλα που σε πιέζει στο συγκεκριμένο σημείο και σου έχει δημιουργήσει τον ερεθισμό αυτό?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

...........

Εμένα η πεθερά μου στο γάμο φόραγε μαύρα λόγω πένθους. Αλλά είχε και στη μούρη της ένα πένθος.

Έχεις πλάκα εσύ ! Α να γεια σου, έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοια με χιούμορ !

Αφου ο εγγονός της όταν βλέπαμε φώτο της λέει. Γιατι γιαγιά εσύ είσαι έτσι; και απαντάω δεν θα ήθελε τι νύφη λέω γελαστά. Τι λες καλέ μου λέει και της το γυρνάω στη πλάκα.

........

love4four τα σκουλαρίκια τέλεια. Εντυπωσιακότατα!!! Και τα παπούτσια ωραία. Ευχαριστώ !!!

............

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις ειμασυε καλα μολις ξυπνησε ο μικρος και εχει σκαρφαλωσει πανω στο γραφειο,στολισαμε κι ολας το μεσημερι και επιτελους εφτιαξε η διαθεση μου..Εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να σας διαβασω,εγω εχω ξεκινησει διατροφη εδω και 1βδομαδα και εχασα 1,5κιλο και εχω μπολικη ενεργεια,ο Τ εκοψε και το τσιγαρο εδω και 3βδομαδες και με παιρνει καθε απογευμα και κανουμε τζοκινγκ,εχω βαλει στοχο το καλοκαιρι που θα ρθει(να μαστε καλα)να εχω γινει αγνωριστη

Βρε Άννια μου....

έλεος δλδ ! Δείξε λίγο οίκτο και σ εμάς τις τσουπωτούλες .... ακούς εκεί , έχεις χάσει λέει 1,5 κιλό... εσύ μωρό μου αν χάσεις άλλα 2 κιλά θα κάνεις παφ (!) και θα εξαϋλωθείς λέμε !!!:tongue:

........

Άγχος είναι Δώρα μου, άγχος.... στα 'γραψα κι εχθές .... Η Ρ Έ Μ Η Σ Ε επιτέλους ! :wink:

Στα "δικά μου" τώρα :

Εγώ σήμερα ξύπνησα σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα ένα πράγμα :cool: με το αριστερό μου μάτι θεοκόκκινο, να μην μπορώ ούτε να το ανοίξω...... και με πονάει...

Το πλάκωσα βέβαια στα φυσικά δάκρυα και στο κολλύριο, μα τί να λέει... θα γίνω η μονόφθαλμη κουμπάρα την Κυριακή ναι ναι ! Θα πω στην κοπέλα να βάψει ΜΟΝΟ το ένα μάτι και σήμερα στο "κρεβάτι" θα πάω με το πατς !!! χα χα φαντάζεστε ? πλάκα θα 'χει :rolleyes:

Πάντως , στα σοβαρά τώρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί, και είναι, εκτός από ανεξήγητο φαινόμενο, άκρως ενοχλητικό....:-(

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Σήμερα έπεσε πολύ δουλειά...

Χθες ετοίμασα κοκκινιστό και μόλις επιστρέψω θα κάνω ή πατατούλες τηγανητές ή μακαρονάκια!

Φεφακι δεν θα παρουμε στρατα, δεν μας αρεσει και δεν την βρισκω καθολου χρηστικη.. θα μπει στο παρκο και θα ξελυσαξει...

Μαρία κι εγώ της ίδιας άποψης ήμουν αλλά η δικιά μου δεν μπουσούλησε

καθόλου και στο πάρκο καθόταν ελάχιστα, οπότε ήθελε να την κρατάω και να περπατάει. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατον να γίνεται όλη μέρα! Ετσι η περπατούρα με βόλεψε πααααάρα πολύ!

Εμεις και οι 2 θελουμε 2ο παιδακι..αλλα ειναι τωρα καιρος που προσπαθουμε και τιποτα ακομα....

Στεναχωριεμαι πολυυυυυ...

Μην το σκέφτεσαι έτσι Δώρα... Αν είναι να έρθει θα έρθει. Μην μπεις σ'αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία..

Μεταξάκι και τα δύο είναι πανέμορφα! Πολύ καλή επιλογή!!

δεν θέλω να το κόψω το ρημαδι, όπως κ το φαγητό.

τσιγάρο κ φαγητό είναι τα ναρκωτικά μου!

αλλιώς θα γίνω πάσαρης με τα νεύρα που έχω.

Το αυτό!!!!

να μην συζητάς παραέξω το όνομα.

κ δική μου συμβουλή!

είδα κ έπαθα!

στο τέλος έμαθα!:cool:

Τι έπαθες πουλάκι μου;:confused:

Εμεις 5 μερες πριν την βαπτιση του τον ειχαμε στο νοσοκομειο με εμετους και ανορεξια για μια εβδομαδα,Οταν βγηκαμε ετρεχα σαν τρελη να κανονισω λεπτομερειες και ολα τα τις βαπτισης με την αδερφη μου.

(Και η βαπτηση εγινε βιαστικά λογο της καρδιοπαθειας και το οτι μας ειχε πει τοτε ο γιατρος οτι αρχες του 10 θα τον χειρουργουσαμε)

Οπωτε φανταζεσαι οτι απο διαθεση δεν υπηρχε ίχνος,για ρουχα αξεσουαρ κτλ.

Ο Θησαυρος μας ηταν ακομα με 30 γρ γαλα ανα 3ωρο..(6 ΜΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....)και αυτο με το ζορι....

Το αγχος μου εμενα ηταν να παιρνω τηλ τον καλο μου να μαθαινω αν εφαγε το μωρο.....

Ετσι χωρις ορεξη και μες το αγχος...δεν εβρησκα τιποτα...μεχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν θα χω ρουχο να βαλω....ασε που επιδη ηταν χριστουγεννα τα πιο πολλα ηταν μαυρα....

Αχ βρε Δωράκι....Δυσκολες καταστάσεις....

Σημασία έχει ότι ο θησαυρούλης σου είναι καλά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εγώ σήμερα ξύπνησα σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα ένα πράγμα :cool: με το αριστερό μου μάτι θεοκόκκινο, να μην μπορώ ούτε να το ανοίξω...... και με πονάει...

Το πλάκωσα βέβαια στα φυσικά δάκρυα και στο κολλύριο, μα τί να λέει... θα γίνω η μονόφθαλμη κουμπάρα την Κυριακή ναι ναι ! Θα πω στην κοπέλα να βάψει ΜΟΝΟ το ένα μάτι και σήμερα στο "κρεβάτι" θα πάω με το πατς !!! χα χα φαντάζεστε ? πλάκα θα 'χει :rolleyes:

Πάντως , στα σοβαρά τώρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί, και είναι, εκτός από ανεξήγητο φαινόμενο, άκρως ενοχλητικό....:-(

χαχαχα!!! Μεταξία πάνε οπωσδήποτε οφθαλμίατρο! Μπορεί να σε στρώσει και να μην είσαι σαν τον κύκλωπα στο γάμο!:lol::lol:

4Suap3.png

χαχαχα!!! Μεταξία πάνε οπωσδήποτε οφθαλμίατρο! Μπορεί να σε στρώσει και να μην είσαι σαν τον κύκλωπα στο γάμο!:lol::lol:

Λες ε ???? Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι ΙΩΣΗ.... στο μάτι ??????:confused:

Εν τω μεταξύ ούτε κριθαράκι είναι -δεν αισθάνομαι κάτι- αλλά ώρες ώρες τραβάει και κάτι σαν "σουβλιές" !!!!

Α, στο "θέμα" μας (ναι ναι μόνο γι' αυτό μιλάμε): δεν θα μαγειρέψω σήμερα*, το είχατε φανταστεί ε ???? θα φάμε κουφέτα, ρύζι και ροδοπέταλα από τριαντάφυλλα... :rolleyes:

Πού είναι οι κες Φέφη/Eviri/smartaki.... Η περιστέρω δε ??? κάνει διατροφή τώρα και δεν μπορεί να γράψει ????

Λες ε ???? Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι ΙΩΣΗ.... στο μάτι ??????:confused:

Οου γιες!!!:tongue:

Πού είναι οι κες Φέφη/Eviri/smartaki.... Η περιστέρω δε ??? κάνει διατροφή τώρα και δεν μπορεί να γράψει ????

Ελα μου ντε;

Που εξαφανίστηκαν όλες σήμερα;

4Suap3.png

Στα "δικά μου" τώρα :

Σε ματιάσαμε χθες διαδικτυακά!

Μακάρι να περάσει γρήγορα!Γιατί θα είσαι και κουμπάρα Κάντυ μου

Διαφημίσεις

Ελά μου ντε,πού είναι;

Η αφεντιά μου το έδωσε το "παρών"!Μπήκα πριν και δεν ήταν καμιά σας

Τι να κάνω;Με τόσα μαγειρέματα και πλυσίματα έχω γίνει η βασίλισσα του νεροχύτη:confused:

Τώρα τρώω με το ζόρι,γιατί από τα νερά και τα συχνά γεύματα έχω σκάσει και θα κάνω τον περίπατό μου,πού λέτε;Στο νεκροταφείο!

Εχω να πάω από πριν την εγκυμοσύνη ενώ παλιά πήγαινα τακτικά

Σας φαίνομαι μακάβρια, το καταλαβαίνω,αλλά είναι πολλά αγαπημενα μου πρόσωπα εκεί

Κι είναι και περίσταση.Αύριο κλείνει 4 χρόνια η γιαγιούλα μου και προχθές έκλεισε 17 χρόνια ο παππούλης μου και θα πάω να ανάψω το καντηλάκι τους

Ηδη νιώθω μεγάλη συγκίνηση, γιατί τους αγαπώ πολύ και τους δύο

Ειδικά τη γιαγιά δεν πρόκειται να την ξεπεράσω ποτέ, γιατί πέρασα το τελευταίο της βράδυ δίπλα της και την είδα να πεθαίνει το ξημέρωμα,την ώρα που χτυπούσαν οι καμπάνες για της Αγίας Αννης και ταυτόχρονα άστραφτε και βρόνταγε

Ηταν επιθυμία της να πεθάνει σε γιορτή και να είναι μέρα

Κι αυτό είναι από μόνο του που προκαλεί το δέος,γιατί το άκουγα χρόνια και τελικά έγινε ετσι ακριβώς

Τι σας λέω τώρα

Βρίστε με να συνέλθω

Στον οφθαλμίατρο πάραυτα!!!! Αν δεν είναι καμία ψύξη θα σου δώσει κανένα δραστικό κολλύριο και θα έχει υποχωρήσει αισθητά μέχρι την Κυριακή.

Αλλιώς αν βαφτίζεις αγόρι κι έχουν σαν θέμα τους πειρατές σκέψου πως θα είσαι μέσα στο πνεύμα αν βάλεις μαύρο πατς!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια...σύγνωμη που δεν σας παρακολούθησα τι λέτε, μπήκαλίγο να γράψω τι μαγείρεψα η νοικοκυρά τώρα που ο Τζότζος κοιμάται...

Λοιπόν, σήμερα έκανα σπανακόπιτα και σουπίτσα γιατί ο Τζότζος είναι πάλι αρρωστούλης...

αυτά, φίλάκια σε όλες σας....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Τώρα τρώω με το ζόρι,γιατί από τα νερά και τα συχνά γεύματα έχω σκάσει και θα κάνω τον περίπατό μου,πού λέτε;Στο νεκροταφείο!

Εχω να πάω από πριν την εγκυμοσύνη ενώ παλιά πήγαινα τακτικά

Σας φαίνομαι μακάβρια, το καταλαβαίνω,αλλά είναι πολλά αγαπημενα μου πρόσωπα εκεί

Κι είναι και περίσταση.Αύριο κλείνει 4 χρόνια η γιαγιούλα μου και προχθές έκλεισε 17 χρόνια ο παππούλης μου και θα πάω να ανάψω το καντηλάκι τους

Ηδη νιώθω μεγάλη συγκίνηση, γιατί τους αγαπώ πολύ και τους δύο

Ειδικά τη γιαγιά δεν πρόκειται να την ξεπεράσω ποτέ, γιατί πέρασα το τελευταίο της βράδυ δίπλα της και την είδα να πεθαίνει το ξημέρωμα,την ώρα που χτυπούσαν οι καμπάνες για της Αγίας Αννης και ταυτόχρονα άστραφτε και βρόνταγε

Ηταν επιθυμία της να πεθάνει σε γιορτή και να είναι μέρα

Κι αυτό είναι από μόνο του που προκαλεί το δέος,γιατί το άκουγα χρόνια και τελικά έγινε ετσι ακριβώς

Τι σας λέω τώρα

Βρίστε με να συνέλθω

Περιστεράκι δεν υπάρχει λόγος να σε βρίσουμε. Είναι πολύ γλυκό να θυμάσαι αυτούς που δεν βρίσκονται πιά κοντά σου. Και μία επίσκεψη στο νεκροταφείο δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακάβρια. Αντίθετα σε τιμά που τους θυμάσαι και τους ανάβεις ένα κεράκι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...