Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σε αυτό μοιάζει με τη μαμά μου! είναι τραντίσιοναλ τύπος!

αλλά αν έχεις μια σαν τη μαμά σου για μαμά κ μια πεθερά σαν τη δική μου, πες μου πού να πας για ψυχανάλυση κ πού για εξομολόγηση μετά το έγκλημα;

προτίμησα να πάρω το όσκαρ που έλεγε η αγγελική.

.

To be or not to be,dear?

Τραντίσιοναλ ας είναι, ζόρι μην τραβάει!

Ακούω για συμπεθέρους που τσακώνονται για τα ονόματα

Κι εμείς είμαστε η αντίθετη περίπτωση :confused:

Δώρα μου ελπίζω να αποβάλεις γρήγορα το άγχος σου κ τότε θα δεις ότι θα έρθει κ το νινί!

όσο για εδώ, νομίζω ότι σε κάνουμε να γελάς με τα γραπτά μας, εγώ πάντως προσφέρομαι για γέλιο!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Ευτυχως που εχω κι εσας και γελαω-ξεσκαω-ξεχναω!!!!!

μακια σε ολες σας.

50 λεπτά για να σχολάσω κ δεν έχω άλλο τσιγάρο. πώς το ξέχασα!!!!

Αη μαρη,ελατωσε το λιγο το ρημάδι!!!!!

Ζωπηρουλα μου,γιατι εχεις νευρα κοριτσακι μου...ποιος σε πειραξε να τον σφάξω στο γόνατο;

Φεφη,

Εμεις 5 μερες πριν την βαπτιση του τον ειχαμε στο νοσοκομειο με εμετους και ανορεξια για μια εβδομαδα,Οταν βγηκαμε ετρεχα σαν τρελη να κανονισω λεπτομερειες και ολα τα τις βαπτισης με την αδερφη μου.

(Και η βαπτηση εγινε βιαστικά λογο της καρδιοπαθειας και το οτι μας ειχε πει τοτε ο γιατρος οτι αρχες του 10 θα τον χειρουργουσαμε)

Οπωτε φανταζεσαι οτι απο διαθεση δεν υπηρχε ίχνος,για ρουχα αξεσουαρ κτλ.Κανονισαμε με την αδερφη μου τα βαπτιστικα του και μετα κοιταξαμε ρουχα για μας...(ηταν Σαββατο...και πεμτη θα γινοταν η βαπτιση....ήμασταν στην πολη και επρεπε να παμε στο χωριο να κλεισουμε μαγαζι για τραπεζι...κομμωτρια....κτλ....)

Ο Θησαυρος μας ηταν ακομα με 30 γρ γαλα ανα 3ωρο..(6 ΜΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....)και αυτο με το ζορι....

Το αγχος μου εμενα ηταν να παιρνω τηλ τον καλο μου να μαθαινω αν εφαγε το μωρο.....

Ετσι χωρις ορεξη και μες το αγχος...δεν εβρησκα τιποτα...μεχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν θα χω ρουχο να βαλω....ασε που επιδη ηταν χριστουγεννα τα πιο πολλα ηταν μαυρα....

και για να μην τα θυμαμαι και στεναχωριεμαι ξανα....πηρα ενα μαυρο με πολλα στρας για σπασουν την μαυριλα.....και ενα γουνακι απο πανω σε ασπρο-καφε-μαυρα σχεδια κατι σαν λεοπαρ....για να σπασω το μαυρο.

Το θεμα ειναι οτι τελικα το χειρουργειο εγινε μαιο μετα απο κριση...λογο λαθος απο μια φυσιοθεραπευτρια....:mad::mad::mad:(Ο Θεος να την κανει..)...

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

δεν ήθελα να σου θυμίσω δυσάρεστα αγαπούλα μου. το αντίθετο ήθελα.

μου έχετε λείψει πολύ κ περισσότερο ο Ρ. πότε θα έρθετε βολτούλα να σας δούμε;

να βρεθούν κ τα παιδάκια μας! να παίξουν μαζί!

έχετε περάσει πολλά δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρη κ σου το εύχομαι να ζήσετε τα ομορφότερα από εδώ κ στο εξής! με υγεία κ πολλά παιδικά χαμόγελα, όχι μόνο του Ρ!

Dwraki δίπλα του έκατσε

Και δίπλα σε μένα ο άντρας της

Α ρε να μην μπορώ να σας δείξω φωτο εδώ μέσα

Κανε κουμπαρα να δεις καλο........βρε ξουτ!!!!!!!

Πού να δεις τι πάθαμε με το όνομα!

Μόλις είδαμε το φύλο και το είπαμε στους δικούς μας,το βάφτισε η μάνα μου αμέσως το παιδί με το όνομα του πεθερού μου

Ο περιστέρης έγινε έξαλλος με την πρωτοβουλία κι άδικο δεν του δίνω

Είχα το μωρό στην κοιλιά και με ρωταγαν όλοι "τι κάνει ο ΤΑδε"γιατί η κυρά το είχε διαδώσει.Στην αρχή νόμιζα ότι με ρωτάνε για τον πεθερό μου και ο περιστέρης το ίδιο

Ηταν έτοιμος να ανακοινώσει άλλο όνομα για να της την σπάσει

Αλλά τον κράτησα εγώ,γιατί έτσι κι αλλιώς τον πεθερό μου θα τιμούσαμε

Απλά μας ενόχλησε σαν συμπεριφορά

ΤΑ δε πεθερικά ουδέποτε ασχολήθηκαν με το όνομα και ακόμα τον λένε "μπέμπη"

Δηλαδή αντί να τραβά ζόρι η πεθερά κι ο πεθερός,τραβά ζόρι η μάνα μου!

Απαπαπα....καλε μερικες φορες κι αυτες οι μαναδες μας ειναι πολυ υπερβολικες...μη τυχων και δεν τιμήσουμε τα πεθερικα μας....λες και με το ονομα φαινεται η τιμη!!!!!!
Κόρίτσια σε 3 λεπτά σχολάω! Σας εγκαταλείπω για σήμερα λοιπόν, θα τα πούμε μάλλον το πρωί.

Φιλάκια!!!!

Φιλακια κουκλα,καλη ξεκουραση.

r.gif

Διαφημίσεις

Αη μαρη,ελατωσε το λιγο το ρημάδι!!!!!

Ζωπηρουλα μου,γιατι εχεις νευρα κοριτσακι μου...ποιος σε πειραξε να τον σφάξω στο γόνατο;

Φεφη,

Εμεις 5 μερες πριν την βαπτιση του τον ειχαμε στο νοσοκομειο με εμετους και ανορεξια για μια εβδομαδα,Οταν βγηκαμε ετρεχα σαν τρελη να κανονισω λεπτομερειες και ολα τα τις βαπτισης με την αδερφη μου.

(Και η βαπτηση εγινε βιαστικά λογο της καρδιοπαθειας και το οτι μας ειχε πει τοτε ο γιατρος οτι αρχες του 10 θα τον χειρουργουσαμε)

Οπωτε φανταζεσαι οτι απο διαθεση δεν υπηρχε ίχνος,για ρουχα αξεσουαρ κτλ.Κανονισαμε με την αδερφη μου τα βαπτιστικα του και μετα κοιταξαμε ρουχα για μας...(ηταν Σαββατο...και πεμτη θα γινοταν η βαπτιση....ήμασταν στην πολη και επρεπε να παμε στο χωριο να κλεισουμε μαγαζι για τραπεζι...κομμωτρια....κτλ....)

Ο Θησαυρος μας ηταν ακομα με 30 γρ γαλα ανα 3ωρο..(6 ΜΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....)και αυτο με το ζορι....

Το αγχος μου εμενα ηταν να παιρνω τηλ τον καλο μου να μαθαινω αν εφαγε το μωρο.....

Ετσι χωρις ορεξη και μες το αγχος...δεν εβρησκα τιποτα...μεχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν θα χω ρουχο να βαλω....ασε που επιδη ηταν χριστουγεννα τα πιο πολλα ηταν μαυρα....

και για να μην τα θυμαμαι και στεναχωριεμαι ξανα....πηρα ενα μαυρο με πολλα στρας για σπασουν την μαυριλα.....και ενα γουνακι απο πανω σε ασπρο-καφε-μαυρα σχεδια κατι σαν λεοπαρ....για να σπασω το μαυρο.

Το θεμα ειναι οτι τελικα το χειρουργειο εγινε μαιο μετα απο κριση...λογο λαθος απο μια φυσιοθεραπευτρια....:mad::mad::mad:(Ο Θεος να την κανει..)...

Αχ Δωράκι μου, έχετε περάσει πολλά

δεν ήθελα να σου θυμίσω δυσάρεστα αγαπούλα μου. το αντίθετο ήθελα.

μου έχετε λείψει πολύ κ περισσότερο ο Ρ. πότε θα έρθετε βολτούλα να σας δούμε;

να βρεθούν κ τα παιδάκια μας! να παίξουν μαζί!

έχετε περάσει πολλά δύσκολα, αλλά είμαι σίγουρη κ σου το εύχομαι να ζήσετε τα ομορφότερα από εδώ κ στο εξής! με υγεία κ πολλά παιδικά χαμόγελα, όχι μόνο του Ρ!

Το ξερω αγαπη.....:P

Τα χριστουγεννα θα κατεβουμε ,ανημερα.

Θα μεινουμε αρκετες μερες μαλλον μεχρι την παραμονη φωτων....

Θα μιλησουμε να κανονισουμε να βρεθουμε οπωσδήποτε!!!!!

r.gif

Τι έχετε γράψει σήμερα;

Τι να πρωτοσχολιάσω άργησα και να μπω;

Ας αρχίσω απο το φαγητό μας. Είχα εξωτερικες δουλειές σήμερα, έγινα και μουσκεμα με τη βροχή και γύρισα αργά οπότε σιδέρωσα να μην τα έχω και έκανα μια απλη μακαρονάδα. Σκέτη με τυράκι.

peristeraki τι κουμπαρα έχεις χαρά μου; Αφου δεν ήμουνα στο γάμο σου να κουτσομπελέψω την κουτσομπολεύω τώρα. Αν είναι δυνατόν.

Εμένα η πεθερά μου στο γάμο φόραγε μαύρα λόγω πένθους. Αλλά είχε και στη μούρη της ένα πένθος. Αφου ο εγγονός της όταν βλέπαμε φώτο της λέει. Γιατι γιαγιά εσύ είσαι έτσι; και απαντάω δεν θα ήθελε τι νύφη λέω γελαστά. Τι λες καλέ μου λέει και της το γυρνάω στη πλάκα.

Επίσης είπατε για τη Χρύσπα τι τσαχπινιά, τι νάζι τι γλυκό παιδί να το χαίρεται η μανουλα του και ο μπούλης του. Είδα και το Ραφαήλ δωράκι αντράκι όμορφο.Να το χαίρεσαι δωράκι. Επίσης τα παιδιά της del και της annias είναι κουκλάκια. Δεν σας τα ματιάζω μη βαράτε, με πολλη αγάπη τα λεώ.

love4four τα σκουλαρίκια τέλεια. Εντυπωσιακότατα!!! Και τα παπούτσια ωραία.

Και γω δεν ξέρω τι πάρω στο βαφτηστήρι μου για τα Χριστούγεννα ούτε στη μπουμπούκα μας. Χτες που γιόρταζε ο ΝΙκόλας μου του πήραμε ένα άλογο αυτα που ανεβαίνουν και κουνιονται και παπούτσια puma τώρα τι να του πάρω πάλι έχει και σε δυο μήνες γεννέθλια.

Τέλειο το συναίσθημα να βαφτίζεις μωρό. Εγω αυτό το παιδί το λατρεύω. Μέμουμε και δίπλα το βλέπω κάθε μέρα με φωνάζει νονάκα και λιώνω.

Αρχισε το τούρκικο θα ξαναμπώ

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις ειμασυε καλα μολις ξυπνησε ο μικρος και εχει σκαρφαλωσει πανω στο γραφειο,στολισαμε κι ολας το μεσημερι και επιτελους εφτιαξε η διαθεση μου..Εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να σας διαβασω,εγω εχω ξεκινησει διατροφη εδω και 1βδομαδα και εχασα 1,5κιλο και εχω μπολικη ενεργεια,ο Τ εκοψε και το τσιγαρο εδω και 3βδομαδες και με παιρνει καθε απογευμα και κανουμε τζοκινγκ,εχω βαλει στοχο το καλοκαιρι που θα ρθει(να μαστε καλα)να εχω γινει αγνωριστη

:-D

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??

Είχες καιρό να μπεις κι αναρωτιόμουν...

εμεις ειμασυε καλα μολις ξυπνησε ο μικρος και εχει σκαρφαλωσει πανω στο γραφειο,στολισαμε κι ολας το μεσημερι και επιτελους εφτιαξε η διαθεση μου..

Καλές γιορτές και του χρόνου να είστε καλά να ξαναστολίσετε

Εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να σας διαβασω,

είμαστε πολυγραφότατες οι άτιμες

εγω εχω ξεκινησει διατροφη εδω και 1βδομαδα και εχασα 1,5κιλο και εχω μπολικη ενεργεια,ο Τ εκοψε και το τσιγαρο εδω και 3βδομαδες και με παιρνει καθε απογευμα και κανουμε τζοκινγκ,εχω βαλει στοχο το καλοκαιρι που θα ρθει(να μαστε καλα)να εχω γινει αγνωριστη

Πολύ χαίρομαι που με τη διατροφή νιώθεις καλά

Ξεκίνησα κι εγώ σήμερα,αλλά όχι αυτά που έκανα και μετά ξε-έκανα, με διαιτολόγο

Καλή επιτυχία σου εύχομαι

Το απόγευμα γυμνάστηκα μισή ώρα με την Σόφη Πασχάλη.Τρομάρα μου, ούτε να κουνηθώ δεν μπορούσα μετά από τόσους μήνες απραξία

Πού ήταν οι εποχές που πήγαινα 2 ώρες σερί γυμναστήριο ή για περπάτημα 5 χλμ

Με λυπήθηκε ο περιστέρης και με πήρε να πάμε για περπάτημα, καθότι πιο ήπια άσκηση.Αφήσαμε και τον μπούλη στη γιαγιά του και περπατήσαμε για μια ώρα.Για πρώτη μέρα τρι-καλα

Τωρα έχω βάλει μια μάσκα άργιλο και θα μπω να κάνω μπανάκι και να φάω το βραδυνό πριν τις 9

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε για φαγάκι κριθαράκι στο φούρνο με κιμά.

Φεφη,

Μην τα θυμάσαι κοριτσάκι μου και στενοχωριέσαι. Όλα θα πάνε καλά από εδώ και στο εξής....

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις ειμασυε καλα μολις ξυπνησε ο μικρος και εχει σκαρφαλωσει πανω στο γραφειο,στολισαμε κι ολας το μεσημερι και επιτελους εφτιαξε η διαθεση μου..Εχετε γραψει πολλα και δεν προλαβαινω να σας διαβασω,εγω εχω ξεκινησει διατροφη εδω και 1βδομαδα και εχασα 1,5κιλο και εχω μπολικη ενεργεια,ο Τ εκοψε και το τσιγαρο εδω και 3βδομαδες και με παιρνει καθε απογευμα και κανουμε τζοκινγκ,εχω βαλει στοχο το καλοκαιρι που θα ρθει(να μαστε καλα)να εχω γινει αγνωριστη

Ρε κορίτσια, μήπως αυτήν την διατροφή πρέπει να την ξεκινήσετε μετά τις γιορτές γιατί αυτή η περίοδος είναι μέσα στους γευστικούς πειρασμούς?????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερουδιααααααααααα!!!!βλεπω πολλα κοριτσακια μπηκαν για καλα στην διατροφη,με το καλο να χασατε οσα κιλακια θελετε,αλλα ρε κοριτσια πως το κανετε τετοια εποχη???εγω που εχω συγκεκριμενο προγραμμα τωρα στην εγκυμοσυνη(λογω ζαγχαρου κυησης) υποφερω...οσο σκεφτομαι τα μελομακαρονα,τους κουραμπιεδες,τα υπεροχα φαγητα αχ μανα μου λιωνω!!!!βεβαια για χαρη του στρουμφοσποριου ολα χαλαλη,ομως σε αλλη περιπτωση μονο μετα τα χριστουγεννα οι διατροφες!!!!!

καλε βλεπετε μαστερ σεφ τζουνιορ!!!αχ γελαω τρελλα,το οτι εχουν παει παιδακια τα οποια εχουν τελειωσει παιδικες σχολες ειναι αστειο...καλε κ εμεις μαγειρευουμε αλλα οχι τετοια πιατα δεν τα φτιαχνω,κυριως το στολισμα!!!καλυτερα θα ηταν να διαλεξουν παιδακια ασχετα να δουμε τι μπορουν να πετυχουν!!!!τελος παντων καλο ειναι για να περναμε το βραδυ χιχιχι!!!

για σημερα θα φαμε ψαρακια κ χορταρακια στην πεθερουλα!φιλια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερααααα αχ σημερα ξυπνησα 10η ωρα:eek::lol::lol:μετα απο πολυ καιρο...Μαλλον θα κανω γιουβαρλακια δεν ξερω ακομα...Κοριτσιακαι εγω εχω απορησει με τον εαυτο μου εδω και 10μερες δεν εχω κατρακυλησει καθολου ουτε στο να γουρουνιασω ουτε στο να φαω γλυκο:tongue:..Το πρωι τρωω μιση κουπα δημητριακα στυβω και ενα χυμουδακι μετα κανενα φρουτο και μεσημεριανο κανονικα με μπολικη σαλατα και η καθολου ψωμι η 2φετουλες...Μετα ξανατρωω φρουτα η κανενα αγγουρακι και για βραδυ γιαουρτι η ντακος η σαλατα η κανενα τοστ το πολυ μεχρι της9....και μπολικο νερο περιπου 1,5λιτρο και 1λιτρο σχεδον πρασινο τσαι:wink::wink:επισης κανω γυμναστικη οχι τρελα πραγματα κανω 20λ αερομπικ και 15λ ποδηλατο σε εντονο ρυθμο....Αννουλα εσυ εισαι εγκυουλα εμεις απλα γουρουνιτσες:tongue:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...