Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλα πολυ απαραδεκτη η κουμπαρα!!!

εμενα η δικια μου το αντιθετο, πολυ λιτο φορεμα και μαλι τι ηθελε ισιο αλλα τελευταια στιγμη η κομμωτρια της τα επιασε..

Συμφωνω με Μεταξια λευκο δεν βαζει κανεις αλλος, αλλα και μαυρο με Μεταξια μου εγω δεν το πολυθελω, ειχε βαλει εμενα η πεθερα μου, εδω μου καθεται ακομα...

Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένη από αυτήν την κουμπαριά

Κι ευτυχώς που εξαρχής είχαμε πει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας βαφτίσουν το παιδί, όταν θα κάναμε

Βέβαια, νονό δεν έχουμε βρει ακόμα και δεν υπάρχει προσφορά λόγω κρίσης, πλην μίας που ούτε να το σκέφτομαι θέλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μεταξια γαλλικο να κανεις, μακραν το καλυτερο μανικιουρ..

Φεφακι δεν θα παρουμε στρατα, δεν μας αρεσει και δεν την βρισκω καθολου χρηστικη.. θα μπει στο παρκο και θα ξελυσαξει...

εγω θα παρω βιβλια σε παιδακια που γιορταζουν ή εχουν γενεθλια.

το πιο ωραίο δώρο.

αν βρω κάτι καλό σε βιβλίο Χριστουγέννων θα το πάρω διπλό κ για την ανεψούλα!

Είμαι υπέρ του γαλλικού με στρασάκια για τα χέρια

Στο πόδι μπορείς να βρεις και βερνίκι ίδιο με το χρώμα του φορέματος, που μου αρέσει πολύ σαν επιλογή.Γιατί το χειμώνα επιλέγουν πολλές το μαύρο κι είναι κρίμα για γάμο να βάλεις τέτοιο χρώμα

Μπλε ρουά είχε βάλει κι η μάνα μου στον δικό μου το γάμο και ίδιου χρώματος γραβάτα ο μπαμπάς μου με σκούρο μπλε κοστούμι κι ήταν ωραίο ντουετάκι

κάντυ μου εγώ θα σου έλεγα γαλλικό χωρίς στρας!

απλά να βάλεις έντονα σκουλαρίκια, λόγω μαλλιών. δώσε όγκο!

στη βάφτιση της μικρής μου είχα άσπρο εμπριμέ φόρεμα με μπλε ρουά κ φούξια λουλούδια κ λιγάκι πράσινο κυπαρισσί. νύχια είχα μπλε ρουά, μπλε σκούρο μεγάλο δαχτυλίδι κ μεγάλους κρίκους. παπούτσια κ τσάντα ασημί.

θέλω να πω ότι όταν έχεις τόσο έντονο χρώμα παίζεις με αξεσουάρ περισσότερο, όχι με το χρώμα!

ούτε εγώ μπόρεσα να τα δω τελικά.

?ui=2&ik=2510ee19cc&view=att&th=133abf6b9b9d90c4&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_gv276mv00&zw .... Μμμμμ έχω μπερδευτεί. Βασικά, εάν κάνω το ημι-μόνιμο στο χέρι σίγουρα θα κάνω κάτι διακριτικό για να διαρκέσει περισσότερο.. αλλά θα μου άρεσε ένα μαύρο ή ένα blue-black κάτι πιο extreme... ή το κλασικό κόκκινο λόγω των ημερών... :lol: είμαι θεόμουρλη, το ξέρω !!!

Σας το είπα ότι γινόμαστε κουμπάροι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ??? ή μπα ???? γι' αυτό "μαζεύω" γνώμες -- δεν θα είμαι απλή προσκεκλημένη ... "ούτε η νύφη θα είσαι" να μου πεις και θα 'χεις κι ένα δίκιο χι χι :cool:

Λοιπόν στα βιβλία μας

το 1ο λεξικό που είπα Φέφη είναι εδώ

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/150706

και για την γέννηση του Χριστού μου άρεσε αυτό

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/287698

που έχει και cd με τα Κάλαντα και μιλάει πιο πολύ για την ιστορία της γέννησης αυτή-καθεαυτή... Τον Άγιο Βασίλη ας τον έχουν στο νου τους ως εικόνα, κακό δεν είναι, αλλά το νόημα είναι αλλού ;)

η Ζαϊρη πρέπει να είναι πολύ καλή.την είχε γνωρίσει η φίλη μου νηπαγωγός που σας είπα ότι περιμένει το 2ο παιδάκι της. θα πάω να τα δω από κοντά κ θα σας πω.

Να μην την πω κι εγώ τη γνώμη μου δηλαδή;:tongue:

να την πεις καλή μου!;)

Είχα πάει πρόσφατα βιβλιοπωλείο και πήρα του δικού μου ένα βιβλίο με εικόνες για τα Χριστούγεννα και είδα πολλά βιβλία

Μου άρσε πολύ ένα που είχε γνωστά τραγουδάκια και ιστορίες και είχε και cd

Υπάρχουν πολλά με τον Αη-βασίλη και την προετοιμασία για τα δώρα των παιδιών και τους ταράνδους του

Γενικά υπάρχει ποικιλία στα Χριστουγεννιάτικα και σε χοντρό χαρτί και σε λεπτό

Θα βρεις ωραία πράγματα

Μεταξια κι εγω για γαλικο με στρασακια θα σου προτεινα.

Αχ βρε κοριτσια........

Ο Θησαυρος μου γενικα ειναι πολυ ησυχο παιδακι,δεν με κουραζει ιδιαιτερα..

Αλλα εμενα μου μαυριζει η καρδια που τον βλεπω ετσι μοναχουλι του να γυριζει μεσα στο σπιτι και αφου βαρεθει να ερχετε εκει που μαγειρευω εγω και να χωνεται στους γοφους μου,κανοντας μου αγκαλιτσες και χαρουλες με παιχνιδιαρικο υφος!!!

Θελει παρεουλα το αγαπακι μου,παιδακια εννοω....

Παρολο που εγω ασχολουμε πολυ μαζι του και παιζουμε μαζι,νοιωθω οτι αισθανεται μοναχουλης.....

Ποσο πολυ θα ηθελα να ειχε ενα αδερφακι να παιζουν μαζι.......

Εμεις και οι 2 θελουμε 2ο παιδακι..αλλα ειναι τωρα καιρος που προσπαθουμε και τιποτα ακομα....

Στεναχωριεμαι πολυυυυυ...

συμπεθερούλα, σου το εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να έχετε κ άλλο θησαυρούλη στην οικογένειά σας, όχι μόνο για τον Ρ αλλά κ για σας!

πόσο σε νιώθω!!!!!

είσαι ήρωας!

Είμαι περιπτωσάρα από μόνη μου Φέφη... το λίγο που με είδες, το οσμίστηκες !!! τώρα για το άξια άσε με να διατηρώ αμφιβολίες !!!

εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία, είσαι άξια!

Ευχαριστώ DEL μου... βλέπω ότι έκλεισε "γαλλικό" με στρας για το χέρι -- το πόδι θα δείξει !

Τι θυμήθηκα τώρα άσχετο!Και συγχίζομαι κάθε φορά που μου έρχεται στο μυαλό

Η δική μου κουμπάρα είχε φορέσει ένα τέλειο λευκό φόρεμα, ιδανικό και για πολιτικό γάμο και μου ήρθε νταμπλάς όταν την είδα στην εκκλησία

Και την ρωτούσα μέρες τι θα βάλει και δεν μου έλεγε

Είχε και κότσο υπερπαραγωγή

Μου ρίχνει κι ένα κεφάλι

Είχα νιώσει πολύ άσχημα, κυρίως για την επιλογή του χρώματος στο ρούχο της

γιατί το λες αυτόοοοοοοοο;:lol:

ψωνάρα η κουμπαρούλα σου! να την χαίρεσαι βρε!

η πεθερούλα μου είχε φαγωθεί τί θα βάλει η μάνα μου. είχε άνα ύφος σε όελς τις φωτό, τί να σας λέω!

αλλά μπροστά στην εκκλησία έδωσε σόου μέχρι να ανέβω τα σκαλιά...

"τί όμορφη, .." ,"θα σπάσει η καρδιά μου από τη χαρά..." κ άλλα συναφή. μιλάμε τσίριζε!

τόσο που μετά από εβδομάδες όποιος από το σόι μου με έβλεπε μου μιλούσε για την πεθερά μου που με αγαπάει πολύ κ φαίνεται!

πού να ήξεραν τί είχε προηγηθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα όμως είμαστε τάτσι μήτσι κώτσι!

..

Συμφωνω με Μεταξια λευκο δεν βαζει κανεις αλλος, αλλα και μαυρο με Μεταξια μου εγω δεν το πολυθελω, ειχε βαλει εμενα η πεθερα μου, εδω μου καθεται ακομα...

Είθισται οι γονείς να μην φοράνε μαύρα.... θεωρείται γρουσουζιά ...όλα στο μυαλό μας είναι :confused:

αλλά, και πάλι, πχ στην βάφτιση της κόρης μου όσες έχετε fb θα το εχετε δει. Φόραγα λευκο πουά φόρεμα μακρύ με μαύρες βούλες και είχα βάψει μαύρο το νύχι χέρι-πόδι... δεν είμαι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ καθόλου και δεν με νοιάζει ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ όμως το λευκό το βρίσκω "κάπως"... ντου στην κουμπάρα !!!!

:cool:

Μια και λέμε για κουμπαριές να σας πω και το άλλο κουλό που μου έκανε...

Η βαφτιστήρα μου ήταν στο γάμο μου δύο ετών μόνο κι όταν η μαμά της με ρώτησε,αν ήθελα να την ντύσουμε παρανυφάκι της αρνήθηκα πολύ ευγενικά με την αιτιολογία ότι είανι πολύ μικρή και θα υπάρξει ταλαιπωρία κι ότι γενικά δεν ηθελα παρανυφάκια

Ρωτάει λοιπόν και η κουμπάρα, αν θέλω να ντύσει τα δικά της κορίτσια παρανυφάκια και της είπα το σκηνικό με την βαφτιστήρα μου και της αρνήθηκα με την αιτιολογία ότι θα παρεξηγηθεί η άλλη μου κουμπάρα.

Κι έκανα και το σταυρό μου,γιατί τα κορίτσια της είναι πολύ ατίθασα!

Και τι έκανε;

Τα έντυσε κι αυτά στα λευκά με δαντέλες και λουλούδια στα μαλλιά και μου τα επέβαλε στο γάμο ως παρανυφάκια

Η μικρή είχε κάτσει μπροστα΄μου οκλαδόν, είχε βγάλει το παπούτσι της και κοπαναγε την κούκλα της κι η μεγάλη πήγε να βάλει στον κουμπάρο φωτιά με το κερί

Και δεν τα μάζευε κανένας!Κι είχαμε καλέσει και τους γονείς και τα αδέρφια των κουμπάρων και κάναν όλοι τους κινέζους

Είμαι υστερικιά που με λέει ο περιστέρης;

Ή μήπως αυτά είναι λεπτομέρειες και δεν έπρεπε να ασχοληθώ μαζί τους;Που επίσης λέει το πουλάκι μου

όχι Περιστέρω μου

2 ετών + παρανυφάκι είναι πολύ μικρό... σαν να προσπαθούσα εγώ πχ να ακινητοποίησω την Σεμίνα να κάτσει σε όλο το μυστήριο "μπότσος"! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν ήταν 3,5+ θα έλεγα μετά χαράς ναι... κι έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου !

Κι εγώ θα εκνευριζόμουν !

Διαφημίσεις

στη βάφτιση της μικρής μου είχα άσπρο εμπριμέ φόρεμα με μπλε ρουά κ φούξια λουλούδια κ λιγάκι πράσινο κυπαρισσί. νύχια είχα μπλε ρουά, μπλε σκούρο μεγάλο δαχτυλίδι κ μεγάλους κρίκους. παπούτσια κ τσάντα ασημί.

Πολύ ωραία επιλογή!

γιατί το λες αυτόοοοοοοοο;:lol:

ψωνάρα η κουμπαρούλα σου! να την χαίρεσαι βρε!

Να ΄σαι καλα,σε ευχαριστώ

η πεθερούλα μου είχε φαγωθεί τί θα βάλει η μάνα μου. είχε άνα ύφος σε όελς τις φωτό, τί να σας λέω!

αλλά μπροστά στην εκκλησία έδωσε σόου μέχρι να ανέβω τα σκαλιά...

"τί όμορφη, .." ,"θα σπάσει η καρδιά μου από τη χαρά..." κ άλλα συναφή. μιλάμε τσίριζε!

Αυτό που υπογράμμισα,αν το σχολιάσω όπως θα ήθελα, θα με πείτε σκατόψυχη...

τόσο που μετά από εβδομάδες όποιος από το σόι μου με έβλεπε μου μιλούσε για την πεθερά μου που με αγαπάει πολύ κ φαίνεται!

Αυτός ήταν μάλλον και ο στόχος

πού να ήξεραν τί είχε προηγηθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα όμως είμαστε τάτσι μήτσι κώτσι!

Ευτυχώς που από πεθερά στάθηκα τυχερή

Κάνω το σταυρό μου και δοξάζω τον Θεό

Είθισται οι γονείς να μην φοράνε μαύρα.... θεωρείται γρουσουζιά ...όλα στο μυαλό μας είναι :confused:

αλλά, και πάλι, πχ στην βάφτιση της κόρης μου όσες έχετε fb θα το εχετε δει. Φόραγα λευκο πουά φόρεμα μακρύ με μαύρες βούλες και είχα βάψει μαύρο το νύχι χέρι-πόδι... δεν είμαι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ καθόλου και δεν με νοιάζει ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ όμως το λευκό το βρίσκω "κάπως"... ντου στην κουμπάρα !!!!

Συμφωνώ μαζί σου Μεταξία για τα χρώματα. Δεν έχω κι εγώ κανένα κόλλημα με το μαύρο. Αντίθετα ο άντρας μου έχει. Βέβαια του το έχει μεταδώσει η πεθερούλα μου η οποία κολλάει με κάτι τέτοια θέματα. Εμένα να φανταστείς μου αρέσει και το τζινάκι στον άντρα με ένα πουκάμισο σαν ντύσιμο για μία βάφτιση ή έστω και έναν γάμο αν δεν είσαι στενός συγγενής.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

όχι Περιστέρω μου

2 ετών + παρανυφάκι είναι πολύ μικρό... σαν να προσπαθούσα εγώ πχ να ακινητοποίησω την Σεμίνα να κάτσει σε όλο το μυστήριο "μπότσος"! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν ήταν 3,5+ θα έλεγα μετά χαράς ναι... κι έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου !

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ!Κι αρνήθηκα

Παρανυφάκια ντύθηκαν για κακή μου τύχη τα παιδιά της κουμπάρας που με πάντρεψε ντε!Οχι η βαφτιστήρα...

Η βαφτιστήρα μου ήταν στο γάμο μου δύο ετών μόνο κι όταν η μαμά της με ρώτησε,αν ήθελα να την ντύσουμε παρανυφάκι της αρνήθηκα πολύ ευγενικά με την αιτιολογία ότι είανι πολύ μικρή και θα υπάρξει ταλαιπωρία κι ότι γενικά δεν ηθελα παρανυφάκια

Ρωτάει λοιπόν και η κουμπάρα, αν θέλω να ντύσει τα δικά της κορίτσια παρανυφάκια και της είπα το σκηνικό με την βαφτιστήρα μου και της αρνήθηκα με την αιτιολογία ότι θα παρεξηγηθεί η άλλη μου κουμπάρα.

Και τι έκανε;

Τα έντυσε κι αυτά στα λευκά με δαντέλες και λουλούδια στα μαλλιά και μου τα επέβαλε στο γάμο ως παρανυφάκια

Η μικρή είχε κάτσει μπροστα΄μου οκλαδόν, είχε βγάλει το παπούτσι της και κοπαναγε την κούκλα της κι η μεγάλη πήγε να βάλει στον κουμπάρο φωτιά με το κερί

Και δεν τα μάζευε κανένας!Κι είχαμε καλέσει και τους γονείς και τα αδέρφια των κουμπάρων και κάναν όλοι τους κινέζους

Ή μήπως αυτά είναι λεπτομέρειες και δεν έπρεπε να ασχοληθώ μαζί τους;Που επίσης λέει το πουλάκι μου

Α! Καλά κορίτσι μου η κουμπάρα σου είχε γενικώς πρόβλημα. Ευτυχώς που δεν θα σας βαφτίσει και το παιδί.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλα πολυ απαραδεκτη η κουμπαρα!!!

εμενα η δικια μου το αντιθετο, πολυ λιτο φορεμα και μαλι τι ηθελε ισιο αλλα τελευταια στιγμη η κομμωτρια της τα επιασε..

η πεθερά ή το μαύρο;:rolleyes::lol:

Βέβαια, νονό δεν έχουμε βρει ακόμα και δεν υπάρχει προσφορά λόγω κρίσης,

αχ, γιατί να μην είμαστε κοντά να σου τον βαφτίσω εγώ τον περιστερούκο!!!!!!!!!!κ δεν έχω ξαναβαφτίσει!!!!!!! σαν δικό μου θα τον έχω!!!!!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο και το πατούμενο και τα σκουλαρίκια Μεταξία!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

το δικό σου το πουά ήταν θεϊκό κ χαρούμενο, γιατί κυριαρχούσε το λευκό!

ήσουν θεά! μπάη δε γουέη!

Και τι έκανε;

:o εντάξει το ολοκλήρωσες! φτάνει!

όχι Περιστέρω μου

συμφωνώ, επειδή έχουν οι τσούπρες μας την ίδια ηλικία.

αρχικά για τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε κ εγώ είχα πει ναι για παρανυφάκι την Χ. μετά ενέδωσα στη γνώμη του φέφου ότι το παιδί θα ταλαιπωρηθεί για τα δικά μου γούστα!

κ χαίρομαι που δεν κούρασα το πιτσιρίκι μου με λαλακίες! έχει καιρό για τέτοια!

Ευτυχώς που από πεθερά στάθηκα τυχερή

Κάνω το σταυρό μου και δοξάζω τον Θεό

κ εγώ κάνω τον σταυρό μου που δεν μας χώρισε!!!!!

Δόξα τω Θεώ!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...