Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

λίτσα θέλω τη γνώμη σου για βιβλίο Χριστουγέννων για την Σύσα!

όσα έγραψες για τα δώρα είανι τόσο μα τόσο σωστά!

όπως κ όσα έγραψε η Αγγελική!

Να μην την πω κι εγώ τη γνώμη μου δηλαδή;:tongue:

Είχα πάει πρόσφατα βιβλιοπωλείο και πήρα του δικού μου ένα βιβλίο με εικόνες για τα Χριστούγεννα και είδα πολλά βιβλία

Μου άρσε πολύ ένα που είχε γνωστά τραγουδάκια και ιστορίες και είχε και cd

Υπάρχουν πολλά με τον Αη-βασίλη και την προετοιμασία για τα δώρα των παιδιών και τους ταράνδους του

Γενικά υπάρχει ποικιλία στα Χριστουγεννιάτικα και σε χοντρό χαρτί και σε λεπτό

Θα βρεις ωραία πράγματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

?ui=2&ik=2510ee19cc&view=att&th=133abf6b9b9d90c4&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_gv276mv00&zw Το παπούτσι είναι αυτό - με μαύρο 7 denier καλσόν-

Αφού το παπούτσι και το καλσόν είναι μαύρα καλύτερα να κάνεις γαλλικό και στο πόδι

Ενα πιο σκούρο χρώμα θα φαίνεται μαύρο

?ui=2&ik=2510ee19cc&view=att&th=133abf6b9b9d90c4&attid=0.3&disp=thd&realattid=f_gv278as42&zw και το σκουλαρίκι αυτό -είναι ακριβώς το μπλε του φορέματος-

Τέλεια!

.... Μμμμμ έχω μπερδευτεί. Βασικά, εάν κάνω το ημι-μόνιμο στο χέρι σίγουρα θα κάνω κάτι διακριτικό για να διαρκέσει περισσότερο.. αλλά θα μου άρεσε ένα μαύρο ή ένα blue-black κάτι πιο extreme... ή το κλασικό κόκκινο λόγω των ημερών... :lol:είμαι θεόμουρλη, το ξέρω !!!

Ε όχι και θεόμουρλη, κουμπάρα θα είσαι!Καλά κάνεις και ρωτάς

Σας το είπα ότι γινόμαστε κουμπάροι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ??? ή μπα ???? γι' αυτό "μαζεύω" γνώμες -- δεν θα είμαι απλή προσκεκλημένη ... "ούτε η νύφη θα είσαι" να μου πεις και θα 'χεις κι ένα δίκιο χι χι :cool:

Ό,τι θα σε ρωτούσα για την περίσταση

Πάντα άξια να είσαι κουμπάρα κι εσύ και ο αντρούλης σου

Το μαλλι πώς θα το κάνεις;Βασικότατο κι αυτό

Ωραία τα βιβλία που προτείνεις!

Μεταξια κι εγω για γαλικο με στρασακια θα σου προτεινα.

Αχ βρε κοριτσια........

Ο Θησαυρος μου γενικα ειναι πολυ ησυχο παιδακι,δεν με κουραζει ιδιαιτερα..

Αλλα εμενα μου μαυριζει η καρδια που τον βλεπω ετσι μοναχουλι του να γυριζει μεσα στο σπιτι και αφου βαρεθει να ερχετε εκει που μαγειρευω εγω και να χωνεται στους γοφους μου,κανοντας μου αγκαλιτσες και χαρουλες με παιχνιδιαρικο υφος!!!

Θελει παρεουλα το αγαπακι μου,παιδακια εννοω....

Παρολο που εγω ασχολουμε πολυ μαζι του και παιζουμε μαζι,νοιωθω οτι αισθανεται μοναχουλης.....

Ποσο πολυ θα ηθελα να ειχε ενα αδερφακι να παιζουν μαζι.......

Εμεις και οι 2 θελουμε 2ο παιδακι..αλλα ειναι τωρα καιρος που προσπαθουμε και τιποτα ακομα....

Στεναχωριεμαι πολυυυυυ...

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

είσαι ήρωας!

κ άξια! θα τα καταφέρετε όλη η οικογένεια, δεν σας φοβάμαι. πάντα άξια!

ούτε τα μισά από όσα κάνεις δεν μπορώ! κ που τα διάβασα ζαλίστηκα!

Είμαι περιπτωσάρα από μόνη μου Φέφη... το λίγο που με είδες, το οσμίστηκες !!! τώρα για το άξια άσε με να διατηρώ αμφιβολίες !!!

το μπλε ρουά θα το έχεις κ σε τσάντα, παπούτσι;

όχι τσάντα/παπούτσι μαύρα

Μεταξάκι μου και εγώ σε γαλλικό με στράς προτειμώ.Ωραίο χρώμα όμως το φόρεμα. (ε δεν είναι ???? δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου θυμίζει πολύ Προγκήπισσα Νταιάνα ένα πράγμα --- γι' αυτό ξελύσσαξα να γίνω ξανθιά χα χα )

Ευχαριστώ DEL μου... βλέπω ότι έκλεισε "γαλλικό" με στρας για το χέρι -- το πόδι θα δείξει !

Διαφημίσεις

Τι θυμήθηκα τώρα άσχετο!Και συγχίζομαι κάθε φορά που μου έρχεται στο μυαλό

Η δική μου κουμπάρα είχε φορέσει ένα τέλειο λευκό φόρεμα, ιδανικό και για πολιτικό γάμο και μου ήρθε νταμπλάς όταν την είδα στην εκκλησία

Και την ρωτούσα μέρες τι θα βάλει και δεν μου έλεγε

Είχε και κότσο υπερπαραγωγή

Μου ρίχνει κι ένα κεφάλι

Είχα νιώσει πολύ άσχημα, κυρίως για την επιλογή του χρώματος στο ρούχο της

Αχ βρε κοριτσια........

Αλλα εμενα μου μαυριζει η καρδια που τον βλεπω ετσι μοναχουλι του να γυριζει μεσα στο σπιτι και αφου βαρεθει να ερχετε εκει που μαγειρευω εγω και να χωνεται στους γοφους μου,κανοντας μου αγκαλιτσες και χαρουλες με παιχνιδιαρικο υφος!!!

Τι γλυκό παιδάκι!!Δεν τρελαίνεσαι που σου κάνει τέτοιες αγάπες;

Παρολο που εγω ασχολουμε πολυ μαζι του και παιζουμε μαζι,νοιωθω οτι αισθανεται μοναχουλης.....

Εμεις και οι 2 θελουμε 2ο παιδακι..αλλα ειναι τωρα καιρος που προσπαθουμε και τιποτα ακομα....

Μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι

Το άγχος δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα

Στο τέλος θα τα καταφέρετε και στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά

Περιστέρω ,

Το μαλλί το έχω κοντό οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές ... σαν αυτή που έγραψα πιο πάνω !

Δώρα μου, Δωράκι μου,

Έλα βρε αγαπούλι αφού το θέλετε και οι 2 σας και πρασπαθείτε ήδη ! Είναι απολύτως φυσικό το παιδί να θέλει παιδιά ! Είναι στα 2,5 μια ηλικία που αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ακόμη περισσότερα πράγματα - πιστεύω πως παίρνει τόση αγάπη από εσάς, που θα έχει περίσσευμα όταν μεγαλώσει για να δίνει... κάνε υπομονή, πίστεψε, μην μελαγχολείς και μην στεναχωριέσαι και θα έρθει και το αδερφάκι !!!

Αχ βρε κοριτσια........

Μην στενοχωριέσαι Δωράκι. Όσο το έχεις άγχος δεν θα έρχεται. Χαλαρώστε, σταματήστε να το σκέφτεστε και θα δείτε που θα σας προκείψει εκεί που δεν το περιμένετε.

Η δική μου κουμπάρα είχε φορέσει ένα τέλειο λευκό φόρεμα, ιδανικό και για πολιτικό γάμο και μου ήρθε νταμπλάς όταν την είδα στην εκκλησία

Μου ρίχνει κι ένα κεφάλι

Μεγάλο το φάουλ της κουμπάρας περιστεράκι μου. Που πας μαντάμ, δεν ξέρεις πως σε ένα γάμο λευκά φοράει μόνο η νύφη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Μου ρίχνει κι ένα κεφάλι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς και διά ροπάλου να φορέσεις λευκό σε γάμο. ΜΟΝΟ η νύφη, πόσο μάλλον εάν είσαι η κουμπάρα ! Επομένως, η δική σου ή πολύ κόμπλεξ κουβαλάει ή κατέβηκε από κανένα βουνό -μετά συγχωρήσεως-...

Εγώ σαν κουμπάρα είχα βάλει μαύρο φόρεμα, που θα μπορούσε να θεωρηθεί γρουσουζιά, αλλά είχα ρωτήσει τη νύφη , η οποία μου είχε δωσει την άδεια θεωρώντας το απλά επίσημο χρώμα και όλα καλά !

Αλλά όχι και άσπρο !!!

Μεγάλο το φάουλ της κουμπάρας περιστεράκι μου. Που πας μαντάμ, δεν ξέρεις πως σε ένα γάμο λευκά φοράει μόνο η νύφη.

Δεν υπήρξε καλεσμένος που να μην το σχολίασε αρνητικά

Μόνο ο περιστέρης με έλεγε υστερικιά

Μέχρι και η φωτογράφος το παρατήρησε

Δεν υπήρξε καλεσμένος που να μην το σχολίασε αρνητικά

Μόνο ο περιστέρης με έλεγε υστερικιά

Μέχρι και η φωτογράφος το παρατήρησε

Βρε μπας και μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι παντρευόταν αυτή????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς και διά ροπάλου να φορέσεις λευκό σε γάμο. ΜΟΝΟ η νύφη, πόσο μάλλον εάν είσαι η κουμπάρα ! Επομένως, η δική σου ή πολύ κόμπλεξ κουβαλάει ή κατέβηκε από κανένα βουνό -μετά συγχωρήσεως-...

Εγώ σαν κουμπάρα είχα βάλει μαύρο φόρεμα, που θα μπορούσε να θεωρηθεί γρουσουζιά, αλλά είχα ρωτήσει τη νύφη , η οποία μου είχε δωσει την άδεια θεωρώντας το απλά επίσημο χρώμα και όλα καλά !

Αλλά όχι και άσπρο !!!

Για το πρώτο δεν γνωρίζω,διότι δεν την ξέρω πολύ καλά

Είναι γυναίκα φίλου του περιστέρη

Για το δεύτερο σε διαβεβαιώ ότι από βουνό δεν έχει κατεβεί

Ισα ίσα που είναι και μοντέρνα και φοράει έντονα χρώματα και περίμενα να βάλει κάτι διαφορετικό

Περασμένα, ξεχασμένα

Αλλά όταν βλέπω τις φωτογραφίες φουντώνω

Χώρια που το δικό μου νυφικό ήταν λιτό,σε αρχαιοελληνική γραμμή και το δικό της λευκό φόρεμα γεμάτο δαντέλα και στρας!

Μου ρίχνει κι ένα κεφάλι

καλα πολυ απαραδεκτη η κουμπαρα!!!

εμενα η δικια μου το αντιθετο, πολυ λιτο φορεμα και μαλι τι ηθελε ισιο αλλα τελευταια στιγμη η κομμωτρια της τα επιασε..

Συμφωνω με Μεταξια λευκο δεν βαζει κανεις αλλος, αλλα και μαυρο με Μεταξια μου εγω δεν το πολυθελω, ειχε βαλει εμενα η πεθερα μου, εδω μου καθεται ακομα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...