Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

τι δώρα θα πάρετε στα παιδάκια σας;Εγω ακομα δεν εχω κατασταλαξει..... έχω προβληματιστεί.

λεφτά για παραπανίσια δεν υπάρχουν, η Σύσα χαίρεται με εντελώς φτηνά παιχνίδια ή κ μη παιχνίδια κ έχουμε γίνει παιχνιδότοπος!Κι ο θησαυρος το ιδιο....

αν της παίρναμε κολιέ 2-3 κ άλλα παζλ ξύλινα, μαζί με κατσαρόλες θα ήμουν πολύ φτηνιάρα; με αυτά χαίρεται η αγαπούλα!:confused:;)Φυσικα και οχι,μια χαρα ειναι....αφου με αυτα χαιρεται το παιδι,αυτα θα παρεις....;)...

στις ανεψούλες σκέφτομαι στη μεγάλη μπάρμπι κ στη μικρή να βρω ένα μουσικό κουτί, καρουζέλ, κάτι τέτοιο!Μια χαρα!!!!!

κ καλσόν για όλες τις τσούπρες!

νομίζω ότι δεν είναι λίγα. τί λέτε;

Οχι καλε,μια χαρα ειναι.

Εγω σκεφτομαι κατι σε τουβλακια,ξυλινα παζλ,αυτοκινητακια τηλεκατευθυνομενα...κ.α..

Ουφφφφφφφφ....

Δωρακι τι κανεις?

Καλα Μαρακι.Ευχαριστω!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδια,δεν εχω διαβασει τιποτα εμεινα απο λαπτοπ εχθες!!!!!!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν,υγεια κ ευτυχια!!!!εχθες ειδαμε ττο σπορακι,ολα καλα μεγαλωνει το στρουμφακι μας!!!!!!!!!εκλεισα σε 3βδομαδες κ για αυχενικη,αντε να φυγει κ αυτο το αγχος,αλλα γενικα μετα απο χθες πεταωωωωωωωωωω!!!!!

οσο για το φαγητακι χθες φαγαμε μπριζολες μοσχαρισιες με κολοκυθακια βραστα κ μαρουλοσαλατα απο πεθερο,κ σημερα εγω φασολακια κ ο αντρουλης πατατουλες γιαγνι απο την μανουλα!!!!!φιλακια πολλα!!!

Τέλεια τα νέα!

Και με την αυχενική όλα καλά θα πάνε

και εγω αυτο το προβλημα εχω. κοιταξα κουκλοθεατρο η ενα κουκλοσπιτο να της παρω. κανουν 100-120 περιπου αλλα αν το παιζει, οκ.φοβαμαι μην μεινει και μας πιανει χωρο στο τελος!!!!ουφφφφ...θα παω και μια βολτα στα ζαρα το σκ να παρω κατι δωρακια για παιδακια-συγγενεις. και αν δεν βρω εκει θα καταληξω σε σκουφακια-κασκολ, μπιτζαμες. δωρακι ωραιο φαι εχεις σημερα. και εγω σε διαιτα ειμαι , αντε να δουμε!!!φεφη μια χαρα τα βρισκω, αν αυτα θελει το παιδι, τοτε κανενα προβλημα.αγγελικη λυπαμαι για τον αδερφο σουκαι προβληματιζομαι για αυτη την κατασταση. ελενη περαστικα στην μπουμπου σου.εγω λεω το καλοκαιρι να της παρω κρεβατι, γραφειο, κλπ. να πας στη νεοσετ, στη σατο, εχουνε ομορφα.

Ευχαριστώ όλα τα κοριτσόπουλα για τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την συμπαράσταση

Το σπαστικό δεν είναι τόσο το ζύγισμα!

Το σπαστικό είναι που τρώω συνέχεια κορίτσια!

Ξέρω ότι εκεί είναι το μυστικό της καλής διατροφής και της απώλειας βάρους

Αλλά βαριέμαι τόση μασαμπούκα

Δεν πρόλαβα να φάω πρωινό,μετά από δυο ωρίτσες να και το δεκατιανό και σε λίγο πάλι θα φάω,ουφ!

Και μου είπε να τα τρώω όλα όσα έχει γράψει

Ευχαριστώ όλα τα κοριτσόπουλα για τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την συμπαράσταση

Το σπαστικό δεν είναι τόσο το ζύγισμα!

Το σπαστικό είναι που τρώω συνέχεια κορίτσια!

Ξέρω ότι εκεί είναι το μυστικό της καλής διατροφής και της απώλειας βάρους

Αλλά βαριέμαι τόση μασαμπούκα

Δεν πρόλαβα να φάω πρωινό,μετά από δυο ωρίτσες να και το δεκατιανό και σε λίγο πάλι θα φάω,ουφ!

Και μου είπε να τα τρώω όλα όσα έχει γράψει

αυτο ειναι το σωστο, να τρως καθε 2-3 ωρες και απο κατι λιγο για να παιρνει ενεργεια ο οργανισμος και να κανει καυσεις.εγω εχω σωθει με τη δουλεια, δεν σκεφτομαι φαγητο και διαιτα. το σκ ειναι το προβλημα.οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες , μετα συνηθιζεις. καλη δυναμη περιστερω!!!:D

Διαφημίσεις

Φεφάκι μια χαρά είναι τα δώρα που έχεις σκεφτεί!

Αφροδίτη το κουκλοθέατρο το έχω σκεφτεί κι εγώ,αλλά για αργότερα.Να μεγαλώσει λιγάκι

Ο δικός μου έχει και γενέθλια σε λίγες μέρες,οπότε θα του κάνουν κάποια δώρα οι πολύ στενοί,γιατί πάρτυ δεν του κάνω

Μεταξύ μας,παππουδογιαγιάδες, προγιαγιά και η αδερφή μου θα έρθει νωρίτερα ειδικά για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια

Αν με ρωτήσει κανείς θα του πω να φέρει παιχνίδια

Ρούχα έχει ένα σωρό και βολευόμαστε

Σε άλλα παιδάκια δεν έχω σκοπό να πάρω δώρα πλην της ανιψιάς μας και της βαφτιστήρας μου.Κι εκεί περιορισμένα κι όχι όπως τις άλλες χρονιές.Λυπάμαι βέβαια γι'αυτό

Αλλά να σας πω και κάτι;Δισταζω να πάρω κάτι δικό μου για να κάνω ένα πλούσιο δώρο κάθε φορά, όχι για επίδειξη φυσικά, αλλά επειδή το νιώθω.

Τώρα που έχουν ζορίσει πολύ τα πράγματα θα επιλέξω πιο οικονομικές λύσεις.

θα σου πρότεινα ένα καλό κρεβάτι να το έχεις για πάντα!

Η Λουκίτσα έχει βηχα, αν είχα εγώ δεν θα με ένοιαζε και πολύ!

εχθες ειδαμε ττο σπορακι,ολα καλα μεγαλωνει το στρουμφακι μας!!!!!!!!!εκλεισα σε 3βδομαδες κ για αυχενικη,αντε να φυγει κ αυτο το αγχος,αλλα γενικα μετα απο χθες πεταωωωωωωωωωω!!!!!

Μπράβο Αννούλα!!!!! Πόσο ψήλωσε το σποράκι;

Βρε κορίτσια χθες απολύσανε τον αδερφό μου από την εταιρία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση????

Αγγελική λυπάμαι για τον αδερφό σου....:( Γμτ..... Κάθε μέρα για απολύσεις ακούμε..

Πιστεύω ότι το '12 θα είναι η χειρότερη χρονιά. Όποιος καταφέρει κι αντέξει θα είναι ήρωας!

τι δώρα θα πάρετε στα παιδάκια σας; έχω προβληματιστεί.λεφτά για παραπανίσια δεν υπάρχουν, η Σύσα χαίρεται με εντελώς φτηνά παιχνίδια ή κ μη παιχνίδια κ έχουμε γίνει παιχνιδότοπος!

αν της παίρναμε κολιέ 2-3 κ άλλα παζλ ξύλινα, μαζί με κατσαρόλες θα ήμουν πολύ φτηνιάρα; με αυτά χαίρεται η αγαπούλα!:confused:;)

Αφού σκεφτεσαι τόσα πράγματα γιατί δεν της παίρνεις μια κουζίνα που έχει και κατσαρόλες και κουτάλες, και μια συσκευασία με ψέυτικα φρούτα και λαχανικά από το τζάμπο;

Εγώ της είχα πάρει πέρυσι της τεφάλ και την έχει καταευχαριστηθεί και δεν έχει πάθει τίποτα!!!

Για φέτος θα της πάρουμε τρενο και τραπεζάκι με καρεκλίτσα!

Σιγουρα βέβαια θα προκύψουν κι άλλα στην πορεία, αλλά αυτά θα τα φέρει ο Αϊ Βασίλης!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αγγελική πολύ λυπάμαι για τον αδερφό σου...

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

Μια γνωστή μου την απέλυσαν από το γραφείο που δούλευε τα τελευταία 8 χρόνια, επειδή είναι γυναίκα!Κι είχαν και το θράσος να της το πουν κιόλας.

Επειδή ετοιμάζεται για γάμο και αυτό συνεπάγεται παιδιά ,της είπαν, και δεν έχουν όρεξη για επιδόματα και άδειες μητρότητας!!

περαστικά της! να της κάνεις σουπίτσα, κοτόσουπα ή ψαρόσουπα. πάντως βάλε σέληνο κ καρότο! καλύτερα από αντιβίωση!

η πεθερά μου μου έμαθε κοτόσουπα με σέληνο κ καρότο κ δάφνη! τέλεια! με ελάχιστο ζυμαρικό!

έχει κουζίνα της τεφάλ από την ανεψιά μου. κ φρούτα πλαστικά από το τζάμπο δώρο της νονάς κ καρότσι λαϊκής!

κ καφετιέρα ντελόγκι δώρο του μπούλη όταν ήταν άρρωστη με όλα τα σύνεργα!

πλυντήριο που της πήρε πάλι ο μπούλης της το ξεχαρβάλωσε σε μια μέρα κ το σουτάραμε!

για κουκλοθέατρο είναι μικρή, όπως κ για σιδηρόδρομο. κ για τηλεκατευθυνόμενα.

οπότε κολιέ, ξύλινα παζλ, κατσαρόλια κ καΣό (=καλσόν) που της αρέσουν!

η αδερφή μου της έδωσε κ το θρανίο με τις πριγκίπισσες, θρανίο-κάθισμα κ εκεί παίζει με τις ώρες. σας λέω ότι δεν έχουμε μέρος να διαβούμε μέσα στοσπίτι κ μικρό δεν το λες!

Διαφημίσεις

τα πεθερικά μου ήδη της πήραν ένα σετ μπλούζα-φόρεμα από αλουέτ κ θα της ξαναπάρουν κ μπάρμπι!

κούκλα θα της φέρει η θεία της, κουνιάδα μου από εξωτερικό.

η αδερφή μου με ρωτάει τί να της πάρουν κ δεν ξέρω ειλικρινά.

όταν ρώτησα την Σύσα τί θέλεις να σου φέρει ο νονός κ η νονά μου απάντησε κοκολάκι=κοκαλάκια! κ αυτό της είπα να μας φέρει!

άντε βγάλε άκρη!

εμεις θα της παρουμε καθισμα φαγητου και παρκο, αυτα θα φερει ο αι-Βασιλης.

Τωρα οι γιαγιαδες και οι αλλοι δεν ξερω ακομα... ειναι νωρις..

Μια γνωστή μου την απέλυσαν από το γραφείο που δούλευε τα τελευταία 8 χρόνια, επειδή είναι γυναίκα!Κι είχαν και το θράσος να της το πουν κιόλας.

Επειδή ετοιμάζεται για γάμο και αυτό συνεπάγεται παιδιά ,της είπαν, και δεν έχουν όρεξη για επιδόματα και άδειες μητρότητας!!

Άσε... το έχω ζήσει το εργάκι... Με απέλυσαν 10 μέρες πριν τον γάμο γιατί είχα σκόπό να κάνω παιδιά!

Sorry αλλά αυτό τι σχέση έχει με το κρεβάτι κοριτσούδι μου;

Με ρώτησε η Φέφη παρακάτω

περαστικά της! να της κάνεις σουπίτσα, κοτόσουπα ή ψαρόσουπα. πάντως βάλε σέληνο κ καρότο! καλύτερα από αντιβίωση!

η πεθερά μου μου έμαθε κοτόσουπα με σέληνο κ καρότο κ δάφνη! τέλεια! με ελάχιστο ζυμαρικό!

Πήρα από το φαρμακείο και της δίνω πρόπολη με εχινατσια κι ελπίζω να έχει αποτέλεσμα! Σε μένα πάντως είχε!!

η αδερφή μου της έδωσε κ το θρανίο με τις πριγκίπισσες, θρανίο-κάθισμα κ εκεί παίζει με τις ώρες. σας λέω ότι δεν έχουμε μέρος να διαβούμε μέσα στοσπίτι κ μικρό δεν το λες!

Είσαι πολύ τυχερή! Εγώ αγοράζω τα πάντα... Δεν υπάρχει κανείς να μου δώσει ΤΙΠΟΤΑ!!!

4Suap3.png

εμεις θα της παρουμε καθισμα φαγητου και παρκο, αυτα θα φερει ο αι-Βασιλης.

Τωρα οι γιαγιαδες και οι αλλοι δεν ξερω ακομα... ειναι νωρις..

Μαρία πάρκο να προτιμήσετε με μεγάλες τρύπες για να μπορεί να πιάνεται και να σηκώνεται!

Τις γιαγιάδες πρότεινέ τις καμιά περπατούρα, κανένα καλοκαιρινό καρότσι ή κάτι τέτοιο για να μην τα έχεις μπροστά σου σε λίγους μήνες!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...