Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!!

Τι κάνετε μαγείρισσες όμορφες;

Μου λείψατε τόσες μέρες...

Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, αν εξαιρέσουμε ένα βήχα και κάτι μυξούλες!

έλεν; γουέρ άρ γιου;

Εδώ είμαι Φεφάκι μου! Μουατς!!!!;)

Δεν μπήκα αυτές τις μέρες γιατί έκανα σπίτι, στολίσαμε σπίτι, στολίσαμε μπαλκόνια, ψάχναμε για κρεβάτι για την Λουκίτσα, και τις έλευθερες μου ώρες μου έκανε κατάληψη η κόρη μου στο λαπτοπ!!!:tongue:

Και το χρόνου κορίτσια να είμαστε όλοι γεροί να ξαναστολίσουμε!

Εγώ φέτος το ευχαριστήθηκα πααααααααρα πολύ γιατί στολίζαμε Μαζί με την μπουμπίτσα μου!!!! Τι όμορφο συναίσθημα....

Βάλαμε το μεγάλο δέντρο κανονικά, και όλα μέρα το ξεστολίζει και το ξαναστολίζει!!!:lol::lol:

Κοριτσάρες μήπως έχετε να μου δώσετε καμιά ιδέα για κρεβάτι;

Θέλω κάτι οικονομικό γιατί σκέφτομαι όταν θα γίνει 9-10 χρονών να το αλλάξουμε και να διαλέξει η ίδια..

Σήμερα γιορτάζει το πρώτο μου αρνάκι ο Νικόλας μου !!!! Και ο πεθερός μου να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας αγαπάει πάρα πάρα πολύ και η ανηψιά μου... χμμμμ. τώρα που το σκέφτομαι γιορτάζει όλο το σόϊ !!!!!!

Να τους χαίρεσαι όλους Μεταξάκι, αλλά κυρίως τον γιόκα σου και να τον καμαρώσεις παλίκαρο!!!!

Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο.

Το ίδιο σου εύχομαι κι εγώ σμαρτάκι! ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ!!!!!

Για σήμερα έκανα φακούλες και έγιναν νοστιμότατες!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

που εχει φυγει ο κ@λος μου κ εαν περασω απο καμια βιτρινα ξαφνικα τον βλεπω κ τρομαζω!!!προσεχε μωρο μου προσεχε!!!!

χιχιχιχχιχιχιχι!!!!!ελα θα σε βοηθαμε θα τα τρωμε εμεις εσυ τπτ!!!

Εμένα το ευαίσθητο σημείο μου είναι η κοιλιά μου

Τέτοια υδρόγειο, ούτε εγκυούλα δεν είχα

Εντάξει υπερβάλλω τώρα

Για να δούμε αν θα λειτουργήσει και το θέμα "διαιτολόγος"

Μάλλον θα ντρέπομαι και δεν θα τρώω

Θα σκέφτομαι και τα λεφτάκια που τις δίνω, όχι ότι δεν τα αξίζει ή ότι είμαι σπαγγόραμμα.Αλλά είναι δύσκολες κι οι εποχές

είναι γλύκα το χρυσουλάκι μου!

με κάνει μάκια στο στόμα κ μου λέει "μαμούλα όμοση"=μαμούλα όμορφη! κ δώστου σφιχτή αγκαλιά!λιώνω!

Αχχχχχχ μωρέ μωρέ!!!! Δαν να σας βλέπω μπροστά μου!

Τι γιαβράκια.... Κι εμένα το ίδιο μου κάνει και γίνομαι ένα με το πάτωμα Φέφη!

4Suap3.png

Καλημέρααααααα!!!!

Μας έλειψες κι εμάς!

Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, αν εξαιρέσουμε ένα βήχα και κάτι μυξούλες!

Περαστικούλια

Δεν μπήκα αυτές τις μέρες γιατί έκανα σπίτι, στολίσαμε σπίτι, στολίσαμε μπαλκόνια, ψάχναμε για κρεβάτι για την Λουκίτσα, και τις έλευθερες μου ώρες μου έκανε κατάληψη η κόρη μου στο λαπτοπ!!!:tongue:

Εγώ φέτος το ευχαριστήθηκα πααααααααρα πολύ γιατί στολίζαμε Μαζί με την μπουμπίτσα μου!!!! Τι όμορφο συναίσθημα....

Βάλαμε το μεγάλο δέντρο κανονικά, και όλα μέρα το ξεστολίζει και το ξαναστολίζει!!!:lol::lol:

Και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε ξανά!Καλές γιορτές!

Θέλω κάτι οικονομικό γιατί σκέφτομαι όταν θα γίνει 9-10 χρονών να το αλλάξουμε και να διαλέξει η ίδια..

Δεν ψάχνεις να βρεις κανένα κρεβάτι να το έχει και για μετά;

Στη NEOSET για παράδειγμα έχει διαχρονικά κομμάτια και αρκετές επιλογές σε χρωματισμούς

Διαλέγεις ένα που να μην είναι μπεμπέ και το έχει και για μετά

Αλλη εταιρεία δεν μου έρχεται τώρα

Πάντως η μαμά μου που μας είχε πάρει κάποια στιγμή εμένα και της αδερφής μου δίδυμα κρεβάτια NEOSET για να υπάρχει και ομοιομορφία στο δωμάτιο, μια χαρά βγήκαν και υπάρχουν ακόμα

Εμένα το ευαίσθητο σημείο μου είναι η κοιλιά μου

Τέτοια υδρόγειο, ούτε εγκυούλα δεν είχα

Εντάξει υπερβάλλω τώρα

Για να δούμε αν θα λειτουργήσει και το θέμα "διαιτολόγος"

Μάλλον θα ντρέπομαι και δεν θα τρώω

Θα σκέφτομαι και τα λεφτάκια που τις δίνω, όχι ότι δεν τα αξίζει ή ότι είμαι σπαγγόραμμα.Αλλά είναι δύσκολες κι οι εποχές

καλή επιτυχία κα καλή δύναμη........δύσκολο πραμα η διαίτα:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλή επιτυχία κα καλή δύναμη........δύσκολο πραμα η διαίτα:rolleyes:

Να' σαι καλά Λινάκι μου,ευχαριστώ

Τόσους μήνες το παλεύω και δεν!

Είπα να απευθυνθώ σε ειδικό τελικά

καλημερουδια,δεν εχω διαβασει τιποτα εμεινα απο λαπτοπ εχθες!!!!!!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν,υγεια κ ευτυχια!!!!εχθες ειδαμε ττο σπορακι,ολα καλα μεγαλωνει το στρουμφακι μας!!!!!!!!!εκλεισα σε 3βδομαδες κ για αυχενικη,αντε να φυγει κ αυτο το αγχος,αλλα γενικα μετα απο χθες πεταωωωωωωωωωω!!!!!

οσο για το φαγητακι χθες φαγαμε μπριζολες μοσχαρισιες με κολοκυθακια βραστα κ μαρουλοσαλατα απο πεθερο,κ σημερα εγω φασολακια κ ο αντρουλης πατατουλες γιαγνι απο την μανουλα!!!!!φιλακια πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημέρα με βροχή.....μμμμμμμμμ μάλλον ήρθε ο χειμώνας και ας αργησε.;)

αν και Τετάρτη σήμερα θα κάνω χοιρινό λεμονάτο με ρυζάκι σπυρωτό και τηγανιτές πατατούλες:tongue:

το απόγευμα θα κάνω ρωξάκια...αύριο δεν θα υπάρχουν

πείνασα κ με το λεμονάτο κ με τα ρωξάκια!

εύκολα τα ρωξάκια;

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Τι κάνετε;

Σήμερα φτιάχνω αρακά και για μένα και για τον περιστέρη

Σιγά μην κάτσω τώρα με την δίαιτα να του φτιάχνω ιδιαίτερα φαγητά.Θα τρώει ό,τι κι εγώ κι άντε να του φτιάχνω μια στο τόσο και κάτι άλλο

Αλλωστε βολεύεται και μόνος του αυτός

όταν μια φορά κ εναν καιρό έκανα δίαιτα, μαγείρευα το ίδιο φαγητό κ για τον φέφο. απλά εγώ έτρωγα κ σαλάτες, κ φαγητό σε μικρή ποσότητα, που μου την προσδιόριζε με το μάτι, όχι με ζυγαριά! πολύ βαρετό να ζυγίζεις κ ψυχοφθόρο να μαγειρεύεις 2 φαγητά!

καλή αρχή αδερφούλα!

Καλημέρα Αφροδίτη μου

Θα κάνω και μια ανασκαφή να βρω τα dvd γυμναστικής,αφού είναι κι αυτό στο πρόγραμμα

Θα γελάσει κάθε πικραμένος:tongue:

αυτό είναι το πιο βασικό, να γυμνάζεσαι!

εγώ προτιμώ τον χορό με το φεφόπαιδο.

Καλημέρααααααα!!!!

περαστικά. εσύ η η λουκίτσα;

Εδώ είμαι Φεφάκι μου! Μουατς!!!!;)

κ του χρόου με υγεία κ με ένα ακόμα αγαπάκι!

Για σήμερα έκανα φακούλες και έγιναν νοστιμότατες!!!!

θα σου πρότεινα ένα καλό κρεβάτι να το έχεις για πάντα!

Αχχχχχχ μωρέ μωρέ!!!! Δαν να σας βλέπω μπροστά μου!

Τι γιαβράκια.... Κι εμένα το ίδιο μου κάνει και γίνομαι ένα με το πάτωμα Φέφη!

μπούτυρο!

καλημερουδια,δεν εχω διαβασει τιποτα εμεινα απο λαπτοπ εχθες!!!!!!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν,υγεια κ ευτυχια!!!!εχθες ειδαμε ττο σπορακι,ολα καλα μεγαλωνει το στρουμφακι μας!!!!!!!!!εκλεισα σε 3βδομαδες κ για αυχενικη,αντε να φυγει κ αυτο το αγχος,αλλα γενικα μετα απο χθες πεταωωωωωωωωωω!!!!!

οσο για το φαγητακι χθες φαγαμε μπριζολες μοσχαρισιες με κολοκυθακια βραστα κ μαρουλοσαλατα απο πεθερο,κ σημερα εγω φασολακια κ ο αντρουλης πατατουλες γιαγνι απο την μανουλα!!!!!φιλακια πολλα!!!

τί καλά! πάντα χαρες Αννούλα, με το καλό!:D

πού χάθηκε πάλι η φαίη;

η εβίρι πάλι θα τρέχει!

ντελ;

αγγελική;

αγγελίνα;

κάγκλυ;

σμαρτάκι;

κάντυ μου;

Δώρα;

Το ζώπυρον;

καλημερα και απο μενα, φασολαδιτσα σημερα..

Παλι σας εχασα, αγαπες..

Ξεκιναει η περιστερω διαιτα? καλη αρχη αγαπη!!!

τα αλλα κοριτσια καλα? Το ζωπυρον?? (καλα λιωνω με το "το")!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας ομορφοκοριτσα.

Φεφη μιλαμε,λιωνω με Συσσα!!!!!!!!

Περιστερακι καλη αρχη με την διαιτα κοριτσακι.

Μακαρι να φτασεις στο επιθυμητο βαρος χωρις μεγαλες στερήσεις!!!!

Αννουλα μου γλυκια,ποσο πολυ χαιρομαι μαζι σου..:P

Ελενιτσα εγω θα ελεγα να παρεις ενα κρεβατι για την μικρη που να το εχει μια ζωη.

Εγω ετσι εκανα με το μικρο μου θησαυρο.

Του πηρα ενα πολυ ομορφο κρεβατι και γραφειο-βιβλιοθηκη σετ......

για να τα χαρει και τωρα και στην εφηβεια....και μετα!!!!!;)

Μαρακι τι κανει η καραμελα;

Εμεις καλα ειμαστε.

Σημερα θα φαμε ψαρακια που θα ψησουμε εξω στη σχαρα,σαλατα λαχανο-καροτο και εχω και κοτοπουλο με τραχανα για τον θησαυρο.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Σήμερα γιορτάζει ο Νικόλας μου το βαφτηστήρι μου. Το λατρεύω αυτό το μωρό. Πήγα του ψώνισα αλλά δεν θα πάω, θα στείλω τον άντρα μου και θα πάμε ξανά το Σ/Κ.Εχει γεννέθλια και η νυφούλα μου να' ναι καλά!!!

Φιλάκια

Να τους χαίρεσαι όλους!!! Μέσα στην μέρα θα σου στείλω πμ με το μαγαζί.

Αγγελική η περιστέρω έχει γιο, όχι κόρη!

θα σου την πει, είμαι σίγουρη...οπότε σας προλαβαίνω...!!!!!

Δηλώνω ειλικρινή μεταμέλεια για το λάθος μου . Θα γράψω στο τετράδιο μου εκατό φορές τιμωρία ¨Το περιστεράκι έχει γιό¨ :tongue::tongue::tongue:

QUOTE]

Μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβοοοοοο!!!

Σήμερα έχει φασολάδα που είχα στην κατάψυξη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Βρε κορίτσια χθες απολύσανε τον αδερφό μου από την εταιρία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Kαλημερα σας ομορφοκοριτσα.

Φεφη μιλαμε,λιωνω με Συσσα!!!!!!!!

κ εγώ!!!!;)

Εμεις καλα ειμαστε.

Σημερα θα φαμε ψαρακια που θα ψησουμε εξω στη σχαρα,σαλατα λαχανο-καροτο και εχω και κοτοπουλο με τραχανα για τον θησαυρο.

τί καλά!

Δηλώνω ειλικρινή μεταμέλεια για το λάθος μου . Θα γράψω στο τετράδιο μου εκατό φορές τιμωρία ¨Το περιστεράκι έχει γιό¨ :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα έχει φασολάδα που είχα στην κατάψυξη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Βρε κορίτσια χθες απολύσανε τον αδερφό μου από την εταιρία που δούλευε τα τελευταία δέκα χρόνια. Που θα πάει αυτή η κατάσταση????

η κατάψυξη με έχει σώσει άπειρες φορές, όπως κ η χύτρα ταχύτητας! μεγάλες εφευρέσεις!

για τον αδεφούλη σου λυπάμαι ειλικρινά!

το κακό μας το χάλι...

εύχομαι να βρει γρήγορα μια καλύτερη!

κοιμαται Φεφακι μου, και αντι η μαμα να κανει καμια δουλιτσα χαζευει στα δυκτια...

κ καλά κάνει η μανούλα! κ οι μανούλες έχουν ψυχή!

τι δώρα θα πάρετε στα παιδάκια σας; έχω προβληματιστεί.

λεφτά για παραπανίσια δεν υπάρχουν, η Σύσα χαίρεται με εντελώς φτηνά παιχνίδια ή κ μη παιχνίδια κ έχουμε γίνει παιχνιδότοπος!

αν της παίρναμε κολιέ 2-3 κ άλλα παζλ ξύλινα, μαζί με κατσαρόλες θα ήμουν πολύ φτηνιάρα; με αυτά χαίρεται η αγαπούλα!:confused:;)

στις ανεψούλες σκέφτομαι στη μεγάλη μπάρμπι κ στη μικρή να βρω ένα μουσικό κουτί, καρουζέλ, κάτι τέτοιο!

κ καλσόν για όλες τις τσούπρες!

νομίζω ότι δεν είναι λίγα. τί λέτε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...