Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

fefi είπε:
Αγγελική η περιστέρω έχει γιο, όχι κόρη!

θα σου την πει, είμαι σίγουρη...οπότε σας προλαβαίνω...!!!!!

:lol::lol::lol:

Με τόσο παιδομάζωμα εδώ μέσα πού να θυμάται η γυναίκα ποια έχει γιο και ποια κόρη!

Χρόνια πολλά και στα βαφτιστηρια και σε όσους έχουν γενέθλια

Η Αννια που είναι;

Η Ελένη;

Η Εβίρι;

Η φαίη;

ε;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

dr tsoukalas αμα γράψετε στο google θα την βρείτε τη σελίδα

εχει διάφορα θέματα μέσα και γράφει και μεταβολικό σύνδρομο και μεταβολικό άγχος

το βρήκα,αλλά δεν το διάβασα

το βράδυ με την ησυχία μου

Περιέγραψα στην διαιτολόγο τι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να τηρήσω την δίαιτα και τότε μου μίλησε για το μεταβολικό άγχος.

Στην περίπτωση λοιπόν ακατάπαυστης πείνας που τρώμε ό,τι βρούμε μπροστά μας ίσως πάσχουμε από μεταβολικό σύνδρομο.

Λείπουν δηλαδή από τον οργανισμό κάποιες βιταμίνες, διότι τα τρόφιμα έχουν χάσει τις βιταμίνες τους και τα ιχνοστοιχεία λόγω κλιματολογικών συνθηκών ή φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες των λαχανικών και φρούτων και στην εκτροφή των ζώων.

Αλλα συμπτώματα είναι ο κακός ύπνος και το αίσθημα συνεχούς κόπωσης

Η αφεντιά μου τα έχει όλα αυτά

Αν κάνω το τεστ και δείξει ότι έχω πρόβλημα, η θεραπεία είναι χορήγηση βιταμινών που τονώνουν τον οργανισμό και καλύπτουν τις ανάγκες του και τα κιλά χάνονται πολύ πιο εύκολα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι πρέπει να συνδυάσω την διατροφή με άσκηση καθημερινή, μία ώρα περπάτημα ή ασκήσεις στο σπίτι με dvd γυμναστικής που έχουν βάλει κατα καιρούς κάποια περιοδικά υγείας

Να δω πώς θα τα καταφέρω με το περιστεράκι να γυμνάζομαι, να ετοιμάζω τα γεύματα και να τα καταναλώνω ανά 3-4 ώρες

Τελικά το μικράκι μου βγάζει νέο δόντι.Εχει σχιστεί το ούλο του.

fefi είπε:
θα είμαι η σπάνια περίπτωση δικηγόρου που θα σας τα φτιάξω με τέτοιον τρόπο!...

θα σας κλειδώσω στο γραφείο μου μέχρι να πεις ήμαρτον κ να αφήσεις ήσυχο τον περιστέρη να πει κ καμιά κουβέντα παραπάνω!

σίγουρα εσύ φταις...:P:lol:

Ετσι,ε;:evil::evil::evil::evil:

Επειδή γκρινιάζω που λέω ότι λείπει πολλές ώρες για δουλειά και έχω φάει πήξιμο να είμαι συνέχεια με το παιδί που δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω μόνη μου;

Επειδή έχω να δω τις φίλες μου σαν άνθρωπος ένα χρόνο τώρα και η μόνη μου παρέα τον τελευταίο καιρό είναι η δική σας διαδικτυακή κι έχω συνέχεια ανοικτό τον υπολογιστή και πετάγομαι να πω καμιά κουβέντα;

Επειδή κάνω όλες τις δουλειές και με βοηθάει λίγο βάζοντας καμιά σκούπα και του πέφτει βαρύ;Ο χρόνος για να συμμαζεύω κάθε μέρα τις ακαταστασίες του κυρίως στην κουζίνα να ήξερες πόσος είναι!

Θα αλλάξω δικηγόρο κυρία μου:tongue:

Εκτός κι αν κάτσεις να σε κλειδώσω και σένα σε κανένα γραφείο με τον φέφο και πετάξω και τα κλειδιά:lol:

Για να μάθεις...

:lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια καλησπερα...τι κανετε?μου ελειψε πολυ η παρεουλα σας....εχουμε απο της 29 διακοψαμε την συνδεση.μας ηρθε 308 ευρω....και τωρα περιμενουμε να ερθουν για σταθερο.....μας πεσανε τα μαλλια...ελπιζω να ειστε ολες καλες.....φιλακια:D

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώωωωωωω, καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Χρόνια πολλά στο Νίκο και στη Νικολέτα.

Παιδιά, σήμερα είδαμε χιόνι πρώτη φορά εδώ. Χτες και σήμερα η μέρα ήταν βροχερή. Κατά τις 11 το πρωί, εκεί που έβρεχε, ξαφνικά βλέπω ότι, ήταν ανάμικτες οι σταγόνες με νιφάδες. Στην αρχή νόμιζα ότι, κάνω λάθος. Μετά καθώς πύκνωναν, συνειδητοποίησα ότι, αυτό που βλέπω είναι χιόνι. Ενδιάμεσα, σταματούσε και ξαναγυρνούσε σε βροχή. Αργά το μεσημέρι όμως, επιστρέφοντας από το σπίτι της δασκάλας (τα ιδιαίτερα που κάνουμε) ήταν τόσο πυκνή η χιονόπτωση που άσπρισαν τα πάντα, το έστρωσε κανονικά περίπου 1-2εκ. Όμως δεν κράτησε πολύ, το ξαναγύρισε σε βροχή, η οποία έλιωσε το μεγαλύτερο μέρος του χιονιού και από τότε ξανασταμάτησε. Θα δούμε αύριο το πρωί αν θα έχει αρκετό πάγο κάτω ή όχι.

love4four είπε:

Σήμερα γιορτάζει το πρώτο μου αρνάκι ο Νικόλας μου !!!! Και ο πεθερός μου να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας αγαπάει πάρα πάρα πολύ και η ανηψιά μου... χμμμμ. τώρα που το σκέφτομαι γιορτάζει όλο το σόϊ !!!!!!

Χρόνια πολλά Μεταξία μου πρώτα για το δικό σου Νικολάκη και μετά για τους υπόλοιπους συγγενείς που γιορτάζουν.

smartaki09 είπε:
Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο.

Χρόνια πολλά στο γιο σου Σμαρτάκι, αλλά πάνω απ' όλα να είναι γερός, όπως το λες κι εσύ.

love4four είπε:
χα χα είστε θεόμουρλες !!! ακόμα γελάωωωω !

Κι εγώ το ίδιο.

kagly81 είπε:

Σήμερα γιορτάζει ο Νικόλας μου το βαφτηστήρι μου. Εχει γεννέθλια και η νυφούλα μου να' ναι καλά!!!

Να τους χαίρεσαι και τους δύο Κάγκλυ.

Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα μαγείρεψα αυτά τα πρασινοχάλικα, αυτά που μοιάζουν με πράσινα ρεβίθια, μοιάζουν και με μπιζέλια, έχουν και τη γεύση της φάβας. Πού καταλήγουμε λοιπόν; Πρασινοχάλικα.

fefi είπε:

να χαίρεστε το βαφτηστήρι σου γερό, πολύχρονο κ καλότυχο!

κ τη νυφούλα σου! πολύχρονη, γερή, ευτυχισμένη με τον αδερφούλη σου.

μικρός δεν είναι;;)

Ο αδερφός μου εννοείς; Αν ναι είναι 27 χρονών.

love4four είπε:
Καλέ kagly στείλε μου κι εμένα για fb κι όποια δεν με έχει pls δεν θυμάμαι κιόλας !

Θα σου στείλω π.μ.

st5Bp2.png

φαιη.κ είπε:
κοριτσια καλησπερα...τι κανετε?μου ελειψε πολυ η παρεουλα σας....εχουμε απο της 29 διακοψαμε την συνδεση.μας ηρθε 308 ευρω....και τωρα περιμενουμε να ερθουν για σταθερο.....μας πεσανε τα μαλλια...ελπιζω να ειστε ολες καλες.....φιλακια:D

Που είσαι φαίη σκεφτόμουνα ότι έχεις μέρες να γράψεις. Γιατι τι σύνδεση είχατε και ήρθε τόσα πολλά; Βάλε σταθερό καλύτερα.

Φιλάκια

st5Bp2.png

DEL είπε:
Πρώτον σιγά μην σε ενημέρωνε.Μπορεί βέβαια και να μην ισχύει πια αυτό.

Εγώ πάντως έκανα αίτηση και τους 2 μήνες που είχα γεννήσει τον μικρό δεν τους πλήρωσα.

Βέβαια αυτό πρίν από 4 χρόνια περίπου.

Ρώτησε πάντως δεν έχεις να χάσεις κάτι.Εστω και τον ένα μήνα να γλυτώσεις κάτι είναι και αυτό.

θα ρωτησω αύριο. θα πάρω τηλέφωνο στο δήμο.

dwraki είπε:
Kαλησπερες.

Θα ευχηθω και στο Φεφακι να αποκτησει γρηγορα ενα δευτερο μωρακι.

μερσί μποκού μπουμπού!αμήν. κ εσύ ό,τι επιθυμείς!

και που εισαι συμπεθερα,καλα εκανες και τους τα πες στο σταθμο...ενα ομως δεν καταλαβα....τη σταματας την Χ απο κει;

πληρώνω κανονικά, αλλά για τους μήνες που έχει έξαρση ιώσεων δεν την στέλνω. από μάρτιο θα την ξαναστείλω. έτσι δεν θα χάσω το δικαίωμα

Για να μαζευομαστε!!!!!!

love4four είπε:
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχεις επιλογές, αυτό ακριβώς που γράφεις !

ναι, μεγάλη υπόθεση. γι' αυτό θέλω 2ο τώρα. αργότερα δεν μπορώ να ξέρω.

Άσε που η Χ είναι πολύ προχώ παιδί .... τί να της κάνει ο σταθμός !

η παρέα θα της έκανε καλό, αλλά πέραν αυτού τίποτα άλλο. ούτε διατροφή ούτε απασχόληση..νιέντε!

Αλλά τώρα μου γεννήθηκε η απορία: αν διακόψεις θα στην πάρουν πχ Μάρτιο/Απρίλιο ? είναι σίγουρο ? και με πιο σκεπτικό ? ότι και καλά είχε μπει το παιδί από Σεπτέμβρη οπότε η θέση υπάρχει ας πούμε ? δεν θα κοιτάξουν δλδ να αναπληρωθεί το κενό ???? :confused:

με μπέρδεψες Φέφη μου την ξανθιά οέο !

τα εξήγησα κ στην Δώρα παραπάνω.:)

peristeraki είπε:
Περιέγραψα στην διαιτολόγο τι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να τηρήσω την δίαιτα και τότε μου μίλησε για το μεταβολικό άγχος.

Στην περίπτωση λοιπόν ακατάπαυστης πείνας που τρώμε ό,τι βρούμε μπροστά μας ίσως πάσχουμε από μεταβολικό σύνδρομο.

Λείπουν δηλαδή από τον οργανισμό κάποιες βιταμίνες, διότι τα τρόφιμα έχουν χάσει τις βιταμίνες τους και τα ιχνοστοιχεία λόγω κλιματολογικών συνθηκών ή φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες των λαχανικών και φρούτων και στην εκτροφή των ζώων.

Αλλα συμπτώματα είναι ο κακός ύπνος και το αίσθημα συνεχούς κόπωσης

Η αφεντιά μου τα έχει όλα αυτά

Αν κάνω το τεστ και δείξει ότι έχω πρόβλημα, η θεραπεία είναι χορήγηση βιταμινών που τονώνουν τον οργανισμό και καλύπτουν τις ανάγκες του και τα κιλά χάνονται πολύ πιο εύκολα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι πρέπει να συνδυάσω την διατροφή με άσκηση καθημερινή, μία ώρα περπάτημα ή ασκήσεις στο σπίτι με dvd γυμναστικής που έχουν βάλει κατα καιρούς κάποια περιοδικά υγείας

Να δω πώς θα τα καταφέρω με το περιστεράκι να γυμνάζομαι, να ετοιμάζω τα γεύματα και να τα καταναλώνω ανά 3-4 ώρες

Τελικά το μικράκι μου βγάζει νέο δόντι.Εχει σχιστεί το ούλο του.

κουράγια μάνα

peristeraki είπε:
Ετσι,ε;:evil::evil::evil::evil:

Επειδή γκρινιάζω που λέω ότι λείπει πολλές ώρες για δουλειά και έχω φάει πήξιμο να είμαι συνέχεια με το παιδί που δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω μόνη μου;

Επειδή έχω να δω τις φίλες μου σαν άνθρωπος ένα χρόνο τώρα και η μόνη μου παρέα τον τελευταίο καιρό είναι η δική σας διαδικτυακή κι έχω συνέχεια ανοικτό τον υπολογιστή και πετάγομαι να πω καμιά κουβέντα;

Επειδή κάνω όλες τις δουλειές και με βοηθάει λίγο βάζοντας καμιά σκούπα και του πέφτει βαρύ;Ο χρόνος για να συμμαζεύω κάθε μέρα τις ακαταστασίες του κυρίως στην κουζίνα να ήξερες πόσος είναι!

Θα αλλάξω δικηγόρο κυρία μου:tongue:

Εκτός κι αν κάτσεις να σε κλειδώσω και σένα σε κανένα γραφείο με τον φέφο και πετάξω και τα κλειδιά:lol:

Για να μάθεις...

:lol::lol::lol::lol::lol:

κλείδωσέ με με τον φέφο κ από εμένα ό,τι θέλεις:lol:

φαιη.κ είπε:

χάθηκες μικρή μου. μας έλλειψες!

η Χ ξετρελάθηκε με τσάρλυ κ λόλα!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???αλλη μια βροχερη μερα σημερα:rolleyes:.περιστερακι κουραγιο και με τον συζυγο και με το δοντακι του μικρουλη...φεφη τι γλυκια που ειναι η Χ???!!!!το ματακι μας ειναι πολυ καλυτερα σημερα, δεν εχει καθολου τσιμπλες και ειναι λιγοτερο κοκκινο απο χθες. καλη μερα σε ολους...καλη δουλεια. καλα μαγειρεματα...για σημερα εφτιαξα μοσχαρι κατσαρολας με πατατες για τον χασμπι και εγω τονο με σαλατα...

Διαφημίσεις

fefi είπε:
κουφετάκι μου, στείλε μια πιατέλα κ από λουλουδιστάν! πεινάω σαν λύκοςτρώω σαν βόδι!

πώς γίνεται;

γινετε γινετε!!!που εχει φυγει ο κ@λος μου κ εαν περασω απο καμια βιτρινα ξαφνικα τον βλεπω κ τρομαζω!!!προσεχε μωρο μου προσεχε!!!!

peristeraki είπε:
Γεια σου πειραχτηράκι μου

Πάντα να μας κολάζεις

Και αύριο ξεκινάω δίαιτα επισήμως και με τον βούρδουλα:-(

χιχιχιχχιχιχιχι!!!!!ελα θα σε βοηθαμε θα τα τρωμε εμεις εσυ τπτ!!!

αυτο το τραγουδακι παντος ειναι το καλυτερο που υπαρχει για να ξεκινας την μερα σου!!!!κ δεν ειμαι φαν των ελαφρολαικων κτλ αλλα αυτο με αρεσει πολυυυυυυυ!!!

si3gycPVVNc

φαγητο εχω απο χτες τι κλ οχι μαγειρεμα το μεσσημερι ναιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

stafroditi2353 είπε:
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???αλλη μια βροχερη μερα σημερα:rolleyes:.φεφη τι γλυκια που ειναι η Χ???!!!!το ματακι μας ειναι πολυ καλυτερα σημερα, δεν εχει καθολου τσιμπλες και ειναι λιγοτερο κοκκινο απο χθες. καλη μερα σε ολους...καλη δουλεια. καλα μαγειρεματα...για σημερα εφτιαξα μοσχαρι κατσαρολας με πατατες για τον χασμπι και εγω τονο με σαλατα...

είναι γλύκα το χρυσουλάκι μου!

με κάνει μάκια στο στόμα κ μου λέει "μαμούλα όμοση"=μαμούλα όμορφη! κ δώστου σφιχτή αγκαλιά!

λιώνω!

χθες κόλλησε με το τσάρλυ κ λόλα. τόσο που το κλείσαμε κ έβαλε τα κλάματα κ κλαίγοντας έλεγε "τέλεσε, τέλεσε"!!!! ήπιε το γάλα της κ νάνι αγκαλιά με τις στέκες, που τα κάνει κολιέ!

κοιμήθηκα κ εγώ από τις 10!!!!!!;)

koufetaki είπε:
γινετε γινετε!!!που εχει φυγει ο κ@λος μου κ εαν περασω απο καμια βιτρινα ξαφνικα τον βλεπω κ τρομαζω!!!προσεχε μωρο μου προσεχε!!!!

το ίδιο τρομάζω κ εγώ. βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κ αυτό είναι μείον μου, κ αυτό είναι μείον μου!:tongue:

αυτο το τραγουδακι παντος ειναι το καλυτερο που υπαρχει για να ξεκινας την μερα σου!!!!κ δεν ειμαι φαν των ελαφρολαικων κτλ αλλα αυτο με αρεσει πολυυυυυυυ!!!

φαγητο εχω απο χτες τι κλ οχι μαγειρεμα το μεσσημερι ναιιιιιιιι

πρωί πρωί η μανούλα μου έφερε ένα ταψί κεφτέδες με πατάτες!

έχω κ φασολάδα περίσσευμα από χθες! μια χαρά χαρούλα!

καλημέρα με βροχή.....μμμμμμμμμ μάλλον ήρθε ο χειμώνας και ας αργησε.;)

αν και Τετάρτη σήμερα θα κάνω χοιρινό λεμονάτο με ρυζάκι σπυρωτό και τηγανιτές πατατούλες:tongue:

το απόγευμα θα κάνω ρωξάκια...αύριο δεν θα υπάρχουν

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Τι κάνετε;

Σήμερα φτιάχνω αρακά και για μένα και για τον περιστέρη

Σιγά μην κάτσω τώρα με την δίαιτα να του φτιάχνω ιδιαίτερα φαγητά.Θα τρώει ό,τι κι εγώ κι άντε να του φτιάχνω μια στο τόσο και κάτι άλλο

Αλλωστε βολεύεται και μόνος του αυτός

fefi είπε:
είναι γλύκα το χρυσουλάκι μου!

με κάνει μάκια στο στόμα κ μου λέει "μαμούλα όμοση"=μαμούλα όμορφη! κ δώστου σφιχτή αγκαλιά!

Τι όμορφα!!Γλυκό ζουζουνάκι

stafroditi2353 είπε:
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???αλλη μια βροχερη μερα σημερα:rolleyes:.περιστερακι κουραγιο και με τον συζυγο και με το δοντακι του μικρουλη...φεφη τι γλυκια που ειναι η Χ???!!!!το ματακι μας ειναι πολυ καλυτερα σημερα, δεν εχει καθολου τσιμπλες και ειναι λιγοτερο κοκκινο απο χθες. καλη μερα σε ολους...καλη δουλεια. καλα μαγειρεματα...για σημερα εφτιαξα μοσχαρι κατσαρολας με πατατες για τον χασμπι και εγω τονο με σαλατα...

Καλημέρα Αφροδίτη μου

Πώς θα κρατηθείς να μην δοκιμάσεις το μοσχαράκι;

Κι εμένα μου έχει η διαιτολόγος κάποιες μέρες με τόνο και σαλάτα και σκέφτομαι πώς θα κρατηθώ και δεν φαω από κάτι άλλο που θα έχω φτιάξει του περιστέρη

Εμένα μου έχει και ποσότητες

Επιτέλους θα αποκτήσει λόγο ύπαρξης κι η ζυγαριά κουζίνας που έχω

Ζύγισα κάτι ψωμιά πρωί πρωί

Πού να δεις πόσο είναι τα 15 γρ.που μου έχει βάλει σε κάποια γεύματα!

Καλύτερα να μην τα έβαζε

Αλλά έχει πολλά γεύματα και ποικιλία και θα χορταίνω μωρέ

Θα κάνω και μια ανασκαφή να βρω τα dvd γυμναστικής,αφού είναι κι αυτό στο πρόγραμμα

Θα γελάσει κάθε πικραμένος:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...