Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Είμαι ΤΟ ζώπυρον και είμαι καλά! χαχαχαχα!

Καλά, σχετικό είναι... Είχα κάτι επαγγελματικά ντράβαλα... Τέλος πάντων.

Για σήμερα, πρασόρυζο - συνοδεία από πατάτες τηγανητές και φορμαέλα σαγανάκι!!!

Μαράκι, ντεπόν δίνουμε το μισό του βάρους του παιδιού.

Αγγελική μου, σ' ευχαριστώ για την ιδέα του σουφλέ.

Σμαρτάκι, είπες πως σας συστήνουν μαγνητική και κοπώσεως?

Περιστεράκι, τελικά καταλήξατε σε βιολογικό κρέας, ε? Δεν θυμάμαι τι είπες - συσκευασμένο ή χύμα από οικολογική φάρμα?

Αννούλα, πως τα πας με τις ναυτίες? Ξεκουράζεσαι?

Ναι Ζωπυρακι μαγνητικη την οποια και καναμε και αυριο τεστ κοπωσεως.Γιατι για πες?

Καλή σας μέρα μαγειροκόριτσα!!!

Σήμερα έχει σπανακόρυζο με λεμονάκι.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που φάγατε.Ειδικά το καζαν ντιπί. Που είναι αυτό το μαγαζί; Απο τιμές τι παίζει;Απο μουσική μας είπες;

Και γω είχα μπόλικο σπανάκι και για να μην το πετάξω έκανα έναν πλαστό.

Καληνύχτα

Λοιπόν το μαγαζί είναι στην Άνω Γλυφάδα. Οι τιμές είναι σχετικά οκ. Μας ήρθε περίπου 20 ευρώ το άτομο με κυρίως πιάτο, σαλάτα, κρασί και τσίπουρο και γλυκό στο τέλος. Η μουσική με ξενέρωσε λίγο, θα προτιμούσα κάτι σε ανατολίτικο και χορεύτριες παρά ορχηστρούλα με ελαφριά μουσική.

Καλημέρα !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν !!!

Σήμερα γιορτάζει το πρώτο μου αρνάκι ο Νικόλας μου !!!! Και ο πεθερός μου να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας αγαπάει πάρα πάρα πολύ και η ανηψιά μου... χμμμμ. τώρα που το σκέφτομαι γιορτάζει όλο το σόϊ !!!!!!

Και φυσικά, έχουμε λογοθεραπεία το απόγευμα . Κατ' εξαίρεση, είχαμε κι εχθές αντί για την Πέμπτη που πηγαίνουμε συνήθως... οπότε μάλλον θα παίξει επιχείρηση "εκκαθάρισης ψυγείου"....

Kαλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο. Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι στο φουρνο με πατατες.

Να τα χαίρεσται τα παιδάκια σας αλλά και τους δικούς σας που γιορτάζουν σήμερα! Να είναι πάντα υγιή και δυνατά...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε;

Μόνο η Αννα. η Αφροδίτη και η Μαρία συμπεθέρα έγραψαν...

5 στόχοι για το 2012 είναι ο τίτλος

και το βρίσκετε στα παιχνίδια λέξεων

Αντε...

Απάντησα κι εγώ παραπονιάρικο περιστεράκι:tongue::tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε;

Μόνο η Αννα. η Αφροδίτη και η Μαρία συμπεθέρα έγραψαν...

5 στόχοι για το 2012 είναι ο τίτλος

και το βρίσκετε στα παιχνίδια λέξεων

Αντε...

εντάξει, θα το δω κ θα απαντήσω κ εδώ

να κάνω κ άλλο παιδί,

να κάνω κ άλλο παιδί,

να κάνω κ άλλο παιδί,

να κάνω κ άλλο παιδί,

να κάνω κ άλλο παιδί!:tongue:

Είμαι ΤΟ ζώπυρον και είμαι καλά! χαχαχαχα!

Καλά, σχετικό είναι... Είχα κάτι επαγγελματικά ντράβαλα... Τέλος πάντων.

Για σήμερα, πρασόρυζο - συνοδεία από πατάτες τηγανητές και φορμαέλα σαγανάκι!!!

φορμαέλα λατρεία! τί είπες τώρααααααααααααα!!!!!!:o

Γιατί μαρή ???? Μου την ζήτησες ???????????:cool:

γρήγορη δεν την λες τη συνταγή.

κουράστηκα κ που την διάβασα.

να χαίρεσαι το αρνάκι σου γερό, καλότυχο, με πρόοδο κ πολύχρονο!

να το καλοπαντρέψεις, να τον δεις γαμπρούλη με πολλά παιδάκια!

Αντε μωρε βιασε τον κανα βραδυ,που τον ρωτας κι ολας!!!!!!(:lol::lol::lol::lol:)

δεν βιάζεται ο τσακ νόρρις!:rolleyes::lol:

Εγω εχω,σου στελνω πμ....οποια εχει και δεν ειμαστε φιλες ας μου στειλει

Εγω τα καθαριζω οταν τα αγοραζω και τα βαζω στην καταψυξη...ετσι και δεν χαλανε αλλα και μαγειρευονται πολυ πιο ευκολα.

χρυσοχέρα! έτσι κάνει κ η μαμά μου. εγώ δεν έχω κάνει ούτε σπανακόρυζο.;)

Καλησπέρα κορίτσια.

Φεφάκι μου, Φεφάκι μου σ' ευχαριστώ και πάλι.

εγώ σε ευχαριστώ. είσαι πηγή έμπνευσης!

Και γω είχα μπόλικο σπανάκι και για να μην το πετάξω έκανα έναν πλαστό.

Καληνύχτα

πώς φαίνεται η καταγωγή!άξια!

καλημερα σε ολες!!!!

γαι σημερα εχω σπανακορυζο οπως ειπα..

εχει ρεπο ο αντρουλης, εχουμε παιδιατρο και μετα βολτουλες και κερακι στον Αγ. Νικολαο που γιορταζει σημερα...

Χρονια Πολλα σε οσες εχουν καποιο να γιορταζει!!!

φιλακια σε ολες!!

χρόνια πολλά! να περάσετε όμορφα!

καλημερα, καλημερα!!!!τι κανετε???μια συννεφιασμενη μερα και σημερα.καθολου ορεξη για δουλεια δεν εχω αλλα τελοςπαντων...

εδώ έχει λιακάδα κ αρκετά ζεστό καιρό! βροχή θέλω για τον μπαμπάκα μου για τα χωράφια!

πηρα την παιδιατρ και μου εδωσε την τομπρεξ. βαλαμε χθες βραδυ και το πρωι και της κανω και κρυες κομπρεσες χαμομηλι για να της το καθαρισω κιολας.δεν καθεται μεττιποτα!!!!βηχα παλι εχουμε., την ακουγα το βραδυ:confused:!!!

τομπρέξ ή τομπραντέξ μας είχε συστήσει κ η δική μας παιδίατρος, κ ο οφθαλμίατρος για τις τσιμπλίτσες από συνάχι.

όχι κομπρέσσες χαμομηλιού όμως γιατί μπορεί να έχει αλλεργία.

οσο για τα μπισκοτακια, ποια ειναι η :confused:κρυσταλλικη ζαχαρη???

η κανονική ζάχαρη.

φεφη ελπιζω να τον πεισεις και σε λιγο καιρο να μας φερεις νεα χαρμοσυνα:D.

αμήν. σήμερα πρωί πρωί πάλι άνοιξα κουβέντα κ μου αράδιασε πόσα εμπόδια....:(

παρεστερακια σημερα ξεκιναω διατροφη!!!!φιλια και στις υπολοιπες κοπελες.σημερα θα φαμε ψαρι ψητο στο φουρνο με το παιδι και ο αντρας μου μπιφτεκια της πεθερας..φιλια

καλή αρχή κ καλά χασίματα!

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Πάλι δεν μαγειρεύω σήμερα.Απεργώ!!

Ο αντρούλης μου δήλωσε ότι θα φάει ό,τι έχει μείνει από τα φαγητά των τελευταίων ημερών,οπότε δεν μπαίνω στην κουζίνα

Θα πάμε και μια μεγάλη βόλτα με τον μικρό μας σε γειτονική πόλη για κάτι δουλίτσες, όπου σίγουρα θα πιούμε και το καφεδάκι μας

καλά να περάσετε.

Kαλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο. Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι στο φουρνο με πατατες.

να τον χαίρεσαι, πολύχρονος, γερός, ευτυχισμένος κ καλότυχος!

να τον δεις κ εσύ γαμπρούλη, με πολλά παιδάκια!

Διαφημίσεις

μπα κοριτσια δεν σας προλαβαινω με τπτ καλημερα κ ελπιζω ολες να στε κλ δυο μερες να μην μπω το χανω το παιχνιδι εδω αχου!!!!!σμηερα μαγειρευει η μανουλα παστιτσιο τι κλ!!!erxontai χριστουγεννα christmas-dinner-table.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

σήμερα απέλυσαν έναν

σήμερα πήρα σαντουιτσάκι να φάω, μπανάνα που ήδη έφαγα κ μανταρίνια.

χθες έκανα φαρφάλες για την Χ το βράδυ με βούτυρο κ τυράκι!

σήμερα έβγαλα φασολάδα από κατάψυξη για τον φέφο.

αύριο συνεννοήθηκα με τη μανούλα να μου φέρει φαγητό. ή μοσχάρι με πατάτες ή κεφτέδες με πατάτες στο φούρνο.

κατά τα άλλα, ... χθες αποκοιμήθηκα με την Χ! δεν πρόλαβα να δω όλο το έργο με τον Αθερίδη στο μέγκα, κ μου αρέσει πολύ!

το μικρό μου είχε νυστάξει, πήρε τον μπούλη της από το χέρι κ λέογοντάς του νάνι τον πήγε στο κρεβάτι μας, αγκαλιά με τις στέκες της κ τα κολιέ!

οπότε είπαμε καλητύχια μπούλη κ κοιμηθήκαμε αγκαλιά!

σήμερα έχω σιδέρωμα, ευτυχώς χθες έβαλα σκούπα.

θέλω να δω το απόγευμα το τούρκικο στο μέγκα. έχει αγωνία!

θέλω να στολίσω αυτό το ΣΚ! αλλά κάποιος να κρατάει το φεφόπαιδο.

ξέχασα να σας πω. το πρωί πήγα στον παιδικό, πλήρωσα κ τα είπαμε ένα χεράκι για τη μερέντα κ για το ότι όσες φορές παρέλαβα το φεφόπαιδο χτυπημενο, γρατσουνισμένο, καρουμπαλιασμένο, δαγκωμένο, καμία φορά δεν ήξεραν να μου το δικαιολογήσουν γιατί ποτέ δεν είχαν δει τίποτα οι δασκάλες της κ είναι 4 μέσα σε 10 πιτσιρίκια!

τα είπα κ μου έδωσε δίκιο. όχι ότι το είχα ανάγκη, αλλά να μη νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι ανοχή.

γι τη μερέντα μου είπε ότι του χρόνου θα την αποσύρουν.

χαιρέτισα κ ευχήθηκα για τις γιορτές, γιατί της εξήγησα ότι η Χ θα ξαναπάει την άνοιξη!

φεφουλα ποτισε τον και βιασε τον:D:D!!!! ντομπρεξ μου ειπε, ειναι πιο ηπιο. το ντομπραντεξ εχω την εντυπωση οτι εχει και κορτιζονη, αν κανω λαθος διορθωστε με..λετε με το χαμομηλι να της κανω κακο:confused:????σμαρτακι και love4u να χαιρεστε του γιους σας, ναναι γεροι, καλοτυχοι και ευτυχισμενοι στη ζωη τους...

με τομπρέξ της πέρασαν οι τσιμπλίτσες.

μας είχε πει ο οφθαλμίατρος κ για τομπραντέξ, αλλά δεν χρειάστηκε.

για χαμομήλι πάντως ήταν αντίθετος κ ο οφθαλμίατρος κ η παιδίατρος.

δεν μεθάει ο τσακ νόρρις, αφροδίτη!

καλέ τί γλυκιά φατσούλα! τί ωραίο χαμόγελο, τί πρόσωπο, τί μάτια! σκόρδα!

τυχερός ο αντρούλης!

Διαφημίσεις

μα πού εξαφανίστηκαν όλες;

αδερφάκι μου τις πήρες όλες στο μέηλ σου; δεν πιστεύω! περιστεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

σήμερα έμαθα ότι η κολλητή μου, που πλέον μένει σε άλλη πόλη, μακριά, περιμένει το 2ο μπουμπούκι της κ είναι 2,5 μηνών! τί καλά!!!

άντε κ στα δικά μας!

έλεν; γουέρ άρ γιου;

Γεια σας και πάλι κορίτσια μου!

Κάντυ και σμαρτάκι χρόνια πολλά στα παιδάκια σας, να είναι πάντα γερά!

Σήμερα το ζουζουνάκι μου κλαίει ασταμάτητα από το πρωί και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.Δεκατιανό δεν έφαγε και τώρα παλεύει ο περιστέρης να του δώσει το μεσημεριανό του

Κάναμε κι έναν καβγά τρικούβερτο πριν λίγο με τον περιστέρη

Μου έχει τσιτώσει τα νεύρα όσο δεν παίρνει

Η βόλτα μας ωστόσο πήγε καλά, τουλάχιστον για μένα μιας και είχα το πρώτο μου ραντεβού σε διαιτολόγο!

Ναι το αποφάσισα επιτέλους!

Το κακό είναι ότι κάθε φορά θα πηγαίνω στη γειτονική πόλη.Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα με παρακολουθεί

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη σαν πρώτη εντύπωση,αλλά έτσι κι αλλιώς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Γι'αυτό και την επέλεξα κι ας έχουμε κι εδώ διαιτολόγους

Πριν από καιρό είχε και γραφείο εδώ,αλλά πλέον δεν προλαβαίνει και το έκλεισε γιατί κάνει μετεκπαίδευση στις διατροφικές διαταραχές και κάθε Σ/Κ λείπει

Υπάρχει ένα νέο τέστ που κοστίζει αρκετά,αλλά δείχνει τι προβλήματα μεταβολικού άγχους υπάρχουν.

Ισως το κάνω κι εγώ.Υπάρχει ιστοσελίδα του κέντρου που το εφαρμόζει και θα την μελετήσω

Μου έκανε και λιπομέτρηση'

Είμαι νηστική από χθες, ούτε καφέ δεν έχω πιει, ούτε νερό σήμερα και έχω και τα νεύρα μου κι είναι μάλλον από αυτό

μα πού εξαφανίστηκαν όλες;

αδερφάκι μου τις πήρες όλες στο μέηλ σου; δεν πιστεύω! περιστεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Αντε καλέ, δύο άνθρωποι το έχουν το μέηλ!

σήμερα έμαθα ότι η κολλητή μου, που πλέον μένει σε άλλη πόλη, μακριά, περιμένει το 2ο μπουμπούκι της κ είναι 2,5 μηνών! τί καλά!!!

άντε κ στα δικά μας!

έλεν; γουέρ άρ γιου;

Τι ωραία!Και στα δικά σου!

Αμα καταλήξω στους δικηγόρους με τον περιστέρη να ξέρεις θα σε προτιμήσω:tongue:

μπα κοριτσια δεν σας προλαβαινω με τπτ καλημερα κ ελπιζω ολες να στε κλ δυο μερες να μην μπω το χανω το παιχνιδι εδω αχου!!!!!σμηερα μαγειρευει η μανουλα παστιτσιο τι κλ!!!erxontai χριστουγεννα christmas-dinner-table.jpg

Γεια σου πειραχτηράκι μου

Πάντα να μας κολάζεις

Και αύριο ξεκινάω δίαιτα επισήμως και με τον βούρδουλα:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...