Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλα ειναι η μπουμπου μου, πηρα στον παιδικο τηλ και μου ειπανε οτι ειναι μια χαρα ευδιαθετη.ευτυχως!!!μετα τα περσινα, που ειμασταν με γιατρους και νοσοκομεια, τρεμω με το παραμικρο!!!

επισης οποια εχει fb, ας μοθυ στειλει πμ..

περιστερακι εχεις πμ

Θα σου στειλω π.μ.

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε;

Μόνο η Αννα. η Αφροδίτη και η Μαρία συμπεθέρα έγραψαν...

5 στόχοι για το 2012 είναι ο τίτλος

και το βρίσκετε στα παιχνίδια λέξεων

Αντε...

Ούτε εγώ το είδα, θα πάω τώρα.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=3210

αυτο το τοπικ εννοει η γλυκια Περιστερω!!! αυντε να γραψουμε ολες!!

Εγραψα ηδη εγω.....

Το ξερω αυτο αγαπουλα, απλα επειδη το παιδι δεν ειχε καποια συγκεκριμενη ενδειξη, εννοω πυρετο ή κατι αλλο εδωσα 2μλ αντι για 4 που επρεπε..

απλα ανρωτιεμαι, την επιασε ή ηταν να ηρεμησει?

Παντως ηρεμησε..Ισως την επιασε....

στον θησαυρο μου πιανει παντως!

Δωρακι μου τι κανεις? και του χρονου να στολισετε περισσοτερο και αν ειστε παντα γεροι!!!Σε ευχαριστω Μαρακι μου.Υγεια στην οικογενεια σας.

καθαρισα και σπανακι και τωρα θα κανω ενα σπανακορυζο για το βραδυ και για αυριο... Κοντεψαν να χαλασουν τα ερμα...

Εγω τα καθαριζω οταν τα αγοραζω και τα βαζω στην καταψυξη...ετσι και δεν χαλανε αλλα και μαγειρευονται πολυ πιο ευκολα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπέρα κορίτσια.

Δέκα φορές ήρθα να διαβάσω και να διακόψω τα μηνύματά σας, γι' αυτό δεν είμαι σίγουρη ότι, τα σχολίασα όλα.

Για σήμερα, που λέτε, φάγαμε διάβασμα. Δηλαδή, είναι η τρίτη μέρα που σας έλεγα ότι περίσσεψε φαγητό και το λουστήκαμε (χωρίς αφρό). Εν τω μεταξύ, μετά το σχολείο πέρασα από τη βιβλιοθήκη να επιστρέψω τα προηγούμενα βιβλία και να δανειστούμε με την κόρη μου καινούργια. Στο σπίτι είχα τις καθιερωμένες δουλειές και το διάβασμα μαζί με την κόρη μου.

Να πω σε όσες στολίσατε και του χρόνου και καλές γιορτές.

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλυτερα εχουμε βηχα και μυξα που ειναι ιωση τελικα(ευτυχως)δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και γενικα καθολου καλη παρεα αυτες τις μερες!Ο Τ εχει να δουλεψει πανω απο 2βδομαδες εγω εχω παρει τηλ σε ποσες δουλειες και δεν βρηκα τιποτα εχει στειλει βιογραφικα σε αλλες τοσες αλλα το τηλ μου δεν χτυπαει τα λεφτα τελειωνουν και να δω τι θα κανουμε,ο Τ μου ειπε οτι αυριο θα απευθυνθει σε μια εταιρεια που κανονιζει για εργασια στο εξωτερικο και θα παει να κανει τα χαρτια να παει στην αυστραλια και βλεπουμε για μετα :-(

Τι να πω τώρα; Άδικο έχεις; Να σου πω να μην απελπίζεσαι, δε φτάνει. Περαστικά στα παιδάκια σου.

δεν ξερω γιατι, ηταν κακοκεφη.και καπως ητανε τα ματακια της. σαν κλειστα και με αρκετες τσιμπλες. ελπιζω να μην μας γυροφερνει καμμια γριπη!!!:-(της εβρασα λιγο χαμομηλι και της εκανα κομπρεσες. ελπιζω ναναι πιο ευδιαθετο αυριο το μαναρι μου.

Να ρωτήσεις τον παιδίατρο να σου γράψει ένα κολύριο για τα ματάκια και θα περάσει σε 1-2 μέρες το πολύ. Εμένα μου έδινε (και τηλεφωνικά) πότε το Τομπρέξ και πότε το Τομπραντέξ. Έβλεπα αποτέλεσμα αμέσως.

το μεσημερι προσπαθησα να φτιαξω www.sintagespareas.gr/.../xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html αυτα τα σπιτακαι με πτι μπερ. τα εχει δοκιμασει καμμια μηπως???αυτη η ζαχαρη δεν εγινε με τιποτα σιροπι!!!τι πραγμα κι αυτο!!

Τα σπιτάκια αυτά τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ, αλλά δεν τα έχω φτιάξει ποτέ. Δε ξέρω αν γίνονται τόσο εύκολα, όσο λένε, πάντως δε δείχνουν και ιδιαίτερα δύσκολα. Εγώ θα αγχωνόμουν σχετικά με την επιτυχία τους.

χαιρομαι που περασατε καλα και κυριως που κανατε ωραια παρειτσα, γιατι αυτο ειναι που μετραει.κοιτα να ξεκουραστεις και λιγο τωρα.

Αφροδίτη σ' ευχαριστώ για όλα τα καλά σου λόγια.

η μικρη μου ειναι ενα 37 το πρωι. της εδωσα ντεπον και τα ματια της γεματο τσιμπλες οπως χθες. αχ, αυτες οι τσιμπλες!!!!λετε να αρρωστησουμε???

Ξέρεις κάτι Αφροδίτη, όταν το παιδί έχει κάτω από 38-38,5, καλύτερα να μην του δίνεις αντιπυρετικό, αφενός γιατί, αν τυχόν ανέβει ο πυρετός μετά από ώρα, τότε δε θα μπορείς να ξαναδώσεις τόσο γρήγορα κι άλλη δόση ντεπόν κι αφετέρου ο πυρετός δρα ευεργετικά στον οργανισμό, όταν είναι μέτριος γύρω στο 38, επειδή βοηθάει να καταπολεμηθεί ο ιός.

Kαλημερα σε ολες τι κανετε?Να σας πω τα νεα μας την εβδομαδα που μας περασε πηγαμε σε δυο ηλεκτροφυσιολογους και μου ειπαν και οι δυο οτι εφοσον δεν εχουμε εντοπισει το ειδος της αρυθμιας καλο ειναι να γινει ο ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος καθως υπαρχει και το ιστορικο η αποφαση δικη μας,και ειναι μικρο το ποσοστο των επιπλοκων.Εκανε μαγνητικη την απαντηση θα την παρω την Πεμπτη και την Τεταρτη θα κανει τεστ κοπωσεως,περιμενω τηλ να παω και σε αλλον εναν και να αποφασισουμε σε ποιον θα παμε ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.

Εδώ που τα λέμε και λίγα λες. Μόνο ψυχοφθόρο είναι αυτό; Ελπίζουμε κι εμείς μαζί σου, να είναι κάτι που να διορθώνεται εύκολα και θέλουμε κι ευχόμαστε κάθε φορά να μας λες τα καλύτερα δυνατά νέα.

Πήρα το τσέρκι, μέτρησα στα 25 εκ., το τοποθέτησα σε μια πιατέλα έβαλα το παντεσπάνι και ΦΥΣΙΚΑ την ώρα που έβαλα την γέμιση ΧΥΘΗΚΑΝ όλα έξω.................. σοκολάτες παντού, πάνω στο τραπέζι, κάτω στα πλακάκια, στην κουρελού, στα ντουλάπια... να μην ξέρω από πού να πρωτο-μαζέψω και τί να περισώσω !!!!

Δεν πειράζει μωρέ, εσύ να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις τούρτα, χωρίς ατυχήματα. Εμένα μου άρεσε πολύ η αντίδρασή σου. Ήταν το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις μετά απ' αυτό που έγινε. Χαρά στο κουράγιο σου.

εβίρι, πολύ κουράζεσαι! αλλά σε θαυμάζω κ σε χαίρομαι που προσφέρεις τόσα στην οικογένειά σου! άξια!

Φεφάκι μου, Φεφάκι μου σ' ευχαριστώ και πάλι.

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που φάγατε.Ειδικά το καζαν ντιπί. Που είναι αυτό το μαγαζί; Απο τιμές τι παίζει;Απο μουσική μας είπες;

Και γω είχα μπόλικο σπανάκι και για να μην το πετάξω έκανα έναν πλαστό.

Καληνύχτα

st5Bp2.png

καλημερα σε ολες!!!!

γαι σημερα εχω σπανακορυζο οπως ειπα..

εχει ρεπο ο αντρουλης, εχουμε παιδιατρο και μετα βολτουλες και κερακι στον Αγ. Νικολαο που γιορταζει σημερα...

Χρονια Πολλα σε οσες εχουν καποιο να γιορταζει!!!

φιλακια σε ολες!!

καλημερα, καλημερα!!!!τι κανετε???μια συννεφιασμενη μερα και σημερα.καθολου ορεξη για δουλεια δεν εχω αλλα τελοςπαντων...καγκλυ , αγγελικη το καζαν ντιπι ειναι το αγαπημενο του αντρα μου.αννια πως ειστε σημερα?γλυκια μου εβιρυ δικιο ειχες. πηρα την παιδιατρ και μου εδωσε την τομπρεξ. βαλαμε χθες βραδυ και το πρωι και της κανω και κρυες κομπρεσες χαμομηλι για να της το καθαρισω κιολας.δεν καθεται μεττιποτα!!!!βηχα παλι εχουμε., την ακουγα το βραδυ:confused:!!!οσο για τα μπισκοτακια, ποια ειναι η :confused:κρυσταλλικη ζαχαρη???σμαρτακι καλη δυναμη και να μας πεις μονο ευχαριστα νεα..δωρακι συμφωνω με τα κοριτσια , το πενθος ειναι μονο στην ψυχη μας.να στολισεις να χαρει και ο μικρος σου κουκλος.φεφη ελπιζω να τον πεισεις και σε λιγο καιρο να μας φερεις νεα χαρμοσυνα:D.love4you ωραια φαινεται η τουρτα και ευκολη. παρα την αποτυχια το ευχαριστηθηκατε!!!!παρεστερακια σημερα ξεκιναω διατροφη!!!!φιλια και στις υπολοιπες κοπελες.σημερα θα φαμε ψαρι ψητο στο φουρνο με το παιδι και ο αντρας μου μπιφτεκια της πεθερας..φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν

Πάλι δεν μαγειρεύω σήμερα.Απεργώ!!

Ο αντρούλης μου δήλωσε ότι θα φάει ό,τι έχει μείνει από τα φαγητά των τελευταίων ημερών,οπότε δεν μπαίνω στην κουζίνα

Θα πάμε και μια μεγάλη βόλτα με τον μικρό μας σε γειτονική πόλη για κάτι δουλίτσες, όπου σίγουρα θα πιούμε και το καφεδάκι μας

Μαράκι καλά να περάσετε.Περμένουμε νέα με την πρόοδο ανάπτυξης της καραμελίτσας σου!

Κάντυ μας ξελίγωσες με αυτήν την τούρτα...

Αγγελική το ίδιο κι εσύ με τις νοστιμιές σου

Καλημέρα !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν !!!

Σήμερα γιορτάζει το πρώτο μου αρνάκι ο Νικόλας μου !!!! Και ο πεθερός μου να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας αγαπάει πάρα πάρα πολύ και η ανηψιά μου... χμμμμ. τώρα που το σκέφτομαι γιορτάζει όλο το σόϊ !!!!!!

Και φυσικά, έχουμε λογοθεραπεία το απόγευμα . Κατ' εξαίρεση, είχαμε κι εχθές αντί για την Πέμπτη που πηγαίνουμε συνήθως... οπότε μάλλον θα παίξει επιχείρηση "εκκαθάρισης ψυγείου"....

Kαλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο. Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι στο φουρνο με πατατες.

Καλημέρα !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν !!!

Σήμερα γιορτάζει το πρώτο μου αρνάκι ο Νικόλας μου !!!! Και ο πεθερός μου να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας αγαπάει πάρα πάρα πολύ και η ανηψιά μου... χμμμμ. τώρα που το σκέφτομαι γιορτάζει όλο το σόϊ !!!!!!

Και φυσικά, έχουμε λογοθεραπεία το απόγευμα . Κατ' εξαίρεση, είχαμε κι εχθές αντί για την Πέμπτη που πηγαίνουμε συνήθως... οπότε μάλλον θα παίξει επιχείρηση "εκκαθάρισης ψυγείου"....

Να χαιρεσαι το αγορακι σου Μεταξια μου υγεια ευχομαι.

Kαλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.Γιορταζει ο γιος μου σημερα και το μονο που ευχομαι ειναι να εχει υγεια και τιποτα αλλο. Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι στο φουρνο με πατατες.

Να τον χαίρεστε smartaki Μου !

Να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις του παιδιού ! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σαν μανούλα και να είναι η τελευταία σας περιπέτεια !;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...