Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κάντυ-Κάντυ μου πολύ ωραία η περιπέτεια σου με την ζαχαροπλαστική!

Κάτι τέτοια θα έχουμε να θυμόμαστε όταν γίνουμε γριούλες!!

Μπορεί να εκνευρίστηκες,αλλά τα μικρά σου το διασκέδασαν και περάσατε όμορφα τελικά

Μπράβο!!

Σήμερα θα έρθει μια φιλενάδα που έχουμε να τα πούμε από κοντά και με την ησυχία μας εδώ και 3 χρόνια

Λες και ζούμε σε άλλη πόλη

Πολύ χαίρομαι που θα την δω κι αφού φάμε με τον περιστέρη θα φτιάξω κι έναν κέικ για κέρασμα

Φιλάκια πολλά και θα τα ξαναπούμε αργότερα

φέφη εχεις πμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Επισης σήμερα συνέβη και το κοσμοϊστορικό γεγονός!!

Ανοιξα δικό μου καταδικό μου λογαριασμο mail

Κι επειδή fb βαριέμαι να ανοίξω όποιο κοριτσάκι θέλει κι έχει e mail μπορούμε να τα λέμε κι έτσι

καλα ειναι η μπουμπου μου, πηρα στον παιδικο τηλ και μου ειπανε οτι ειναι μια χαρα ευδιαθετη.ευτυχως!!!μετα τα περσινα, που ειμασταν με γιατρους και νοσοκομεια, τρεμω με το παραμικρο!!!

επισης οποια εχει fb, ας μοθυ στειλει πμ..

περιστερακι εχεις πμ

Μαρία, δεν την πας την καραμελίτσα στην παιδίατρο; να την δει μιας κ έχετε κ εμβόλιο; κ το μάτι μην το υποτιμάς, αλλά ένα πάτερ ημών είναι σαφώς σωστή επιλογή, ενώ το "ματάκι" ΟΧΙ"!!!!!! όσα μου έδωσαν για την Χ τα πέταξα όλα!

να μην λες παραέξω ότι είναι ήσυχο παιδί...γιατί ο κόσμος δεν σκέφτεται πάντα το καλό...δυστυχώς!

στην παιδιατρο θα αυριο και για εμβολιο και για εξεταση, παντως βαζει τα χερια μεσα στο στομα ολη μερα!

οσο για το ματι λες ακριβως τα ιδια με την μαμα μου... να μην λεω οτι ειναι ησυχη και οτι θηλαζω, υπαρχει πολυ ζηλεια το ξερω αλλα θελω να σκεφτομαι πιο αθωα... (η χαζη..)

Διαφημίσεις

Α καλά....

Να σας πω τα μαγειρο-νέα μας καλέ ξέχασα :

λοιπόν είμαι ΕΓΩ και η Καταστροφή της Σμύρνης ένα πράγμα !!!! Τί την θέλω την ζαχαροπλαστική μου λέτε ???? Πότε επιτέλους θα βάλω μυαλό και θα μάθω να κάθομαι στα αυγά μου και να τα παίρνω έτοιμα μου λέτε ???

Πάω σπίτι την Παρασκευή φτιάχνω γρήγορα γρήγορα τον κιμά -καλά μέχρι εδώ- το αφήνω στο ψυγείο λίγο να κυκλοφορήσουν τα αρώματα, που λέμε και.........

..........ξεκινάω το γλυκό... ναι καλά... η συνταγή το έγραφε ΚΑΘΑΡΑ & ξάστερα : "βάζετε σε αποσπώμενη φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο περίπου 25 εκ."..... κι εγώ η ξανθιά τί έκανα ???? όχι πείτε μου

Πήρα το τσέρκι, μέτρησα στα 25 εκ., το τοποθέτησα σε μια πιατέλα έβαλα το παντεσπάνι και ΦΥΣΙΚΑ την ώρα που έβαλα την γέμιση ΧΥΘΗΚΑΝ όλα έξω.................. σοκολάτες παντού, πάνω στο τραπέζι, κάτω στα πλακάκια, στην κουρελού, στα ντουλάπια... να μην ξέρω από πού να πρωτο-μαζέψω και τί να περισώσω !!!!

ΤΑ ΤΕΚΝΑ μου δε, μές στην τρελλή χαρά έτσι ??? περιττό να σας το πω ! μωρέ έφαγαν σοκολάτα... τόση όση δεν έχουν φάει ποτέ όσων χρόνων είναι λέμε ! ο Νικόλας βούτηκε μάλιστα 2 κουτάλια μεγάλα -της σούπας- έδωσε κι ένα στην Σεμίνα και τρώγανε πάνω από το τραπέζι........

Ναι καλά... κι αφού με χτύπησε το ίδιο το εγκεφαλικό κι έβαλα τα κλάμματα, κατάλαβα ότι το λάθος ήταν δικό μου, πως δεν υπήρχε τπτ που να μπορώ να περισώσω εκείνη την ώρα και κάθισα και το διασκέδασα με τα παιδιά μου ! Πήρα κι εγώ ένα κουτάλι και τρώγαμε όλοι μαζί. Πασαλειφτήκαμε από πανω μέχρι κάτω αλλά είχε πλάκα ! Μου είχε τελειώσει και η μπαταρία γμτ από την μηχανή κι έχασα τέτοια ενσταντανέ ! :lol:

Μετά τα πήρα "σηκωτά" και τα έβαλα και τα 2 στην μπανιέρα για γενική απολύμανση !!!

Μάζεψα και την κουζίνα και όλα καλά ! Μου πήρε πολλή πολλή ώρα αλλά... δεν πειράζει !

Και τελικά, κάθησα και την ξανάφτιαξα το Σάββατο επειδή είχα πεισμώσει : βγήκε πολύ καλή η τούρτα, μόνο που εγώ έβαλα 2 παντεσπάνια και όχι ένα όπως το δίνει η συνταγή και εάν την ξανάφτιαχνα θα έκανα 1/2 δοσή κρέμα σοκολάτας όπως αυτή της αρχικής συνταγής για από πάνω και 1/2 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής την άσπρη, επειδή είναι αρκετά γλυκιά έτσι !

Α ! Όσο για τα κεράκια είχα μόνο 6... τα υπόλοιπα 30 τα έφαγε η μαρμάγκα !!! Τα σβήσαμε πολλές φορές: κι εγώ και τα παιδάκια μας και η βαφτιστήρα μου !!! :cool:

Άντε να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία !!! :rolleyes:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα γεννέθλια θα τα θυμάσαι μιά ζωή! Ψέματα???

καλημέρα, καλό μεσημέρι δηλαδή.

πολλή δουλειά κ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

ελπίζω-εύχομαι να είστε όλες καλά, τα παιδιά σας-σποράκια καλύτερα!

το Σάββατο έκανα κιμά αποτυχία για μακαρόνια. το λύσσαξα. ευτυχώς έκανα ομελέτα με αλεύρι για την Χ κ έφαγα κ εγώ. τέλεια!

έστειλε η μανούλα μου γαλατόπιτα, τυρόπιτα στριφτή κ φάγαμε όλοι ανθρώπινα!

το απόγευμα του Σ τζάμπο.

η Χ όμως το μεσημέρι 1 + κάτι χτύπησε στο φρυδάκι της κ πρήστηκε στο βλέφαρο στις 6+ κάτι. αλλά από κέφια ο.κ.!

την Κυριακή ευτυχώς μου έστειλε πάλι η μανούλα μου παστίτσιο για μας κ μοσχάρι με μπρόκολο για την Χ για χθες κ σήμερα.

δεν στόλισα, καθάριζα κ ασχολήθηκα περισσότερο με την Χ, παίζοντας! κ με τον φέφο!

ακύρωσα τον ομοιο! κ το ευχαριστήθηκα!

επιτέλους αδιαθέτησα 4/12 από 24/10!!!αλληλούια!

κατά τα άλλα...σας γλυκοφιλώ! τρέχω σαν τον Βέγγο!

το πρωί μηνύσεις κ χαρτούρες...

να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση;

μια γύφτισσα με 2 κορίτσια πανέμορφα κ ένα εγγονάκι μωρό στο καρότσι πάλι κορίτσι!

πόσο την καμάρωνα!

περιττό να πω ότι θέλω κ άλλα παιδιά...

τον έχω ζαλίζει στη μίρλα τον φέφο!

Άντε φεφάκι να σας φέρει ακόμη ένα ο ....Άγιος Βασίλης!;););)

Τι φάγατε;

Εγώ και ο άντρα μου φάγαμε κεμπαπ γιαουρτλού. Ο αδερφός μου κεμπάπ γεμιστό με χαλούμι και γαρνιρισμένο με κοκκινη σάλτσα και η ξαδέρφη μου κοτόπουλο ανατολίτικο με μία κίτρινη σως, πατατούλες και κατι ακόμη που δεν θυμάμαι.

Στο τέλος φάγαμε και γλυκάκια, εγώ τάρτα σοκολάτα, ο άντρας μου και η ξαδέρφη μου καζαν ντιπί και ο αδερφούλης μου σουφλέ σοκολάτας. Όλα συνοδεύονταν από παγωτό καιμάκι το οποίο ήταν θεικό!

Καλό απόγευμα

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εγώ και ο άντρα μου φάγαμε κεμπαπ γιαουρτλού. Ο αδερφός μου κεμπάπ γεμιστό με χαλούμι και γαρνιρισμένο με κοκκινη σάλτσα και η ξαδέρφη μου κοτόπουλο ανατολίτικο με μία κίτρινη σως, πατατούλες και κατι ακόμη που δεν θυμάμαι.

Στο τέλος φάγαμε και γλυκάκια, εγώ τάρτα σοκολάτα, ο άντρας μου και η ξαδέρφη μου καζαν ντιπί και ο αδερφούλης μου σουφλέ σοκολάτας. Όλα συνοδεύονταν από παγωτό καιμάκι το οποίο ήταν θεικό!

Καλά σου Αγγελική,

Πρώτα μας "κατέστρεψες" και μετά φεύγεις !!!! Ά-σπλα-χνήηηηη !!!!

δόντι είναι καλή μου κ ας μην το δει η γιατρός! αν βάζει χεράκι στο στόμα, έχει ζόρι η αγαπούλα!

το πάτερ ημών να το λες κ ρίξτο στο γυαλό! καλά κάνεις κ σκέφτεσαι αθώα! να μην δίνεις κ μεγάλη αξία στην κακία!!!!!

μου άρεσε που λέμε τα ίδια με τη μανούλα σου!

Αγγελική, μου τρέχουν τα σάλια!

ευχαριστώ για την ευχή!

πώς να τον πείσω να πει το ναι! με έσκασε!

κ τον βλέπω που το θέλει κ αυτός, αλλά βάζει τη λογική κ δώστου ανάλυση αρνητικών κ μπούρου μπούρου!

ενώ τα πράμγατα είναι απλά!

1 παιδί=μεγάλη χαρά!

2 παιδιά=μεγαλύτερη χαρά!

εεεεεεε, ........να μην το χοντρύνω κ άλλο, ε; δεν θα τον πείσω!

κάντυ, τελικά τη συνταγή από την τούρτα μας την έγραψες;

Γιατί μαρή ???? Μου την ζήτησες ???????????:cool:

κάτσε να την βρω κι επανέρχομαι -- μισόοοοο

Ιδού :

Η γνωστή τούρτα «περίπτερο» έβαλε τα γιορτινά της! Με ένα έτοιμο παντεσπάνι **, με μια πανεύκολη μους και λίγα πουράκια από το περίπτερο, στήνουμε μια εντυπωσιακή γιορτινή τούρτα. Αντί για παντεσπάνι, μπορούμε να βάλουμε σπασμένες γκοφρέτες.

Τοποθετούμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση (αρχίζει να φουσκώνει) αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε τη σοκολάτα. Σκεπάζουμε και αφήνουμε 1΄. Ανακατεύουμε μέχρι η σοκολάτα να λιώσει τελείως και να γυαλίσει το μείγμα. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Κουταλιά κουταλιά προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα και με σύρμα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τέλος προσθέτουμε το ποτό (κονιάκ, ρούμι ή κουαντρό). Βάζουμε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη με το νερό και ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε να βράσει το σιρόπι 2΄. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το αλκοόλ. Θα χρησιμοποιήσουμε φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ. με αποσπώμενη βάση. Τοποθετούμε το παντεσπάνι στη φόρμα. Με πινέλο βρέχουμε καλά το παντεσπάνι. Απλώνουμε μια λεπτή στρώση μους σοκολάτας. Κόβουμε τα πουράκια στη μέση και τα στήνουμε γύρω γύρω στη φόρμα. Αδειάζουμε όλη τη μους στη φόρμα. Στρώνουμε με κουτάλι την επιφάνεια. Παγώνουμε την τούρτα (χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 30΄ να σφίξει), την ξεφορμάρουμε και τη μεταφέρουμε σε τουρτιέρα. Γαρνίρουμε με σπασμένα πουράκια και άχνη ζάχαρη λίγο πριν σερβίρουμε.

μερίδες 8 (παραπάνω βγαίνουν)

Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος ψύξης 90 λεπτά - Αυτό δεν παίζει με την καμία. Θέλει να την αφήσεις τουλάχιστον μια νύχτα στο ψυγείο να πήξει καλά για να μπορείς να ξε-φορμάρεις !

**όσο για το ένα (1) παντεσπάνι κι εκεί νομίζω πως της πέφτει πολύ λίγο. την 2η φορά που την δοκίμασα έβαλα 2 παντεσπάνια και ήταν ΟΚ. Και δεν πρόσθεσα το έξτρα κονιάκ (2 κ.σ. που λέει) στην γέμιση επειδή φοβήθηκα μην μεθύσουμε στο τέλος !

Η γέμιση σοκολάτας ήταν ελαφριά - τύπου μους. Θα της πήγαινε όμως και κανένα φρουτάκι ψιλοκομμένο μέσα .... περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα !

serf.gif Υλικά

• 1 (25 γραμμ.) παντεσπάνι κακάο
  • 2 μικρά κουτιά πουράκια σοκολάτας κομμένα στη μέση
  • 500 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 300 γραμμ. γάλα
  • 500 γραμμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
  • 2 κ.σ. κονιάκ ή ρούμι ή κουαντρό
  • Για το σιρόπι
  • 50 γραμμ. ζάχαρη
  • 50 γραμμ. νερό
  • 50 γραμμ. ρούμι
  • λίγη άχνη για το γαρνίρισμα

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω ότι πήγα επιτέλους χθες κ είδα τις αγάπες μου, αδερφούλα, ανεψούλες! αποχαζώθηκα!!!!!τέλεια!

η μικρή μικρή είναι όμορφη σαν τη μεγάλη, αλλά στο αθόρυβο

κ εντελώς ίδια στο "χέζος", όπως η κόρη μου στα νεογέννητά της! πολλές φορές κακά! κ στον ύπνο της! χθες με το που πήγα με καλωσόρισε...

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε;

Μόνο η Αννα. η Αφροδίτη και η Μαρία συμπεθέρα έγραψαν...

5 στόχοι για το 2012 είναι ο τίτλος

και το βρίσκετε στα παιχνίδια λέξεων

Αντε...

Είμαι ΤΟ ζώπυρον και είμαι καλά! χαχαχαχα!

Καλά, σχετικό είναι... Είχα κάτι επαγγελματικά ντράβαλα... Τέλος πάντων.

Για σήμερα, πρασόρυζο - συνοδεία από πατάτες τηγανητές και φορμαέλα σαγανάκι!!!

Μαράκι, ντεπόν δίνουμε το μισό του βάρους του παιδιού.

Αγγελική μου, σ' ευχαριστώ για την ιδέα του σουφλέ.

Σμαρτάκι, είπες πως σας συστήνουν μαγνητική και κοπώσεως?

Περιστεράκι, τελικά καταλήξατε σε βιολογικό κρέας, ε? Δεν θυμάμαι τι είπες - συσκευασμένο ή χύμα από οικολογική φάρμα?

Αννούλα, πως τα πας με τις ναυτίες? Ξεκουράζεσαι?

Δώρα μου,

ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑ ΤΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ -- ΤΕΛΟΟΟΟΣ !Συμφωνω απολυτως.Με την πεθερα μου περασαμε πολλες ομορφες στιγμες μαζι.......και ειναι οι πρωτες γιορτες χωρις εκεινη......

λοιπόν είμαι ΕΓΩ και η Καταστροφή της Σμύρνης ένα πράγμα !!!!Πολυ μου αρεσει πως τα λες....:lol:...... Τί την θέλω την ζαχαροπλαστική μου λέτε ???? Πότε επιτέλους θα βάλω μυαλό και θα μάθω να κάθομαι στα αυγά μου και να τα παίρνω έτοιμα μου λέτε ???

:rolleyes:

Ποσο πολυ σε χαιρομαι...που παρολη την καταστροφη,εσυ και το χαρικες και τα παιδακια σου διασκεδασες......και στο τελος ανταμειφθηκες!!!!

Ετσι θα εχεις μια γλυκύτατη αναμνηση απο αυτη την μερα και θα την θυμασαι με αγαπη.

Να εισαι παντα γερη,να χαιρεσαι μονο ομορφες στιγμες με την οικογενεια σου.

Δώρα μου, συμπεθερούλα μου, ...είσαι γλυκός άνθρωπος. όσα αισθάνεσαι για την πεθερά σου, κ ας πέθανε, αυτά μετράνε! πολύ καλά έκανες. είμαι σίγουρη ότι το συζήτησες με τον αντρούλη σου!Φυσικα,δεν θα μπορουσα να κανω κατι αν δεν ήμουνα σιγουρη οτι κι εκεινος αυτο θελει! τί κάνει ο θησαυρός μου;Καλα ειναι το παλικαρακι μου,δεν χορταίνει αγκαλιες και χαδακια...;)

καλημέρα, καλό μεσημέρι δηλαδή.

πολλή δουλειά κ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

ελπίζω-εύχομαι να είστε όλες καλά, τα παιδιά σας-σποράκια καλύτερα!

το Σάββατο έκανα κιμά αποτυχία για μακαρόνια. το λύσσαξα. ευτυχώς έκανα ομελέτα με αλεύρι...Πως την κανεις;Θελω να κανω κι εγω για το θησαυρουλη μου... για την Χ κ έφαγα κ εγώ. τέλεια!

έστειλε η μανούλα μου γαλατόπιτα, τυρόπιτα στριφτή κ φάγαμε όλοι ανθρώπινα!Αρε μαναααααα

το απόγευμα του Σ τζάμπο.Κι εμεις ειχαμε παει το σαββατο

η Χ όμως το μεσημέρι 1 + κάτι χτύπησε στο φρυδάκι της κ πρήστηκε στο βλέφαρο στις 6+ κάτι. αλλά από κέφια ο.κ.!Ωχ το πουλακι μου,περαστικα.

την Κυριακή ευτυχώς μου έστειλε πάλι η μανούλα μου παστίτσιο για μας κ μοσχάρι με μπρόκολο για την Χ για χθες κ σήμερα.Μανουλες.......

δεν στόλισα, καθάριζα κ ασχολήθηκα περισσότερο με την Χ, παίζοντας! κ με τον φέφο!Το καλυτερο εκανες...;)

ακύρωσα τον ομοιο! κ το ευχαριστήθηκα!Κι εγω ,που το διαβασα.

επιτέλους αδιαθέτησα 4/12 από 24/10!!!αλληλούια!Γιατι πουλι μου τοση μεγαλη καθυστέρηση;

περιττό να πω ότι θέλω κ άλλα παιδιά...Κι εγω το ιδιοοοο

τον έχω ζαλίζει στη μίρλα τον φέφο!

Αντε μωρε βιασε τον κανα βραδυ,που τον ρωτας κι ολας!!!!!!(:lol::lol::lol::lol:)

Ανοιξα δικό μου καταδικό μου λογαριασμο mail Στειλε μου πμ να μου γραψεις ΠΩΣ το εκανες......Θελω κι εγω!!!!!

Κι επειδή fb βαριέμαι να ανοίξω όποιο κοριτσάκι θέλει κι έχει e mail μπορούμε να τα λέμε κι έτσι

καλα ειναι η μπουμπου μου, πηρα στον παιδικο τηλ και μου ειπανε οτι ειναι μια χαρα ευδιαθετη....Μπραβο... ευτυχως!!!μετα τα περσινα, που ειμασταν με γιατρους και νοσοκομεια, τρεμω με το παραμικρο!!!Λογικο...

επισης οποια εχει fb, ας μοθυ στειλει πμ..

περιστερακι εχεις πμ

Εγω εχω,σου στελνω πμ....οποια εχει και δεν ειμαστε φιλες ας μου στειλει επισης πμ.

ξέχασα να σας πω ότι πήγα επιτέλους χθες κ είδα τις αγάπες μου, αδερφούλα, ανεψούλες! αποχαζώθηκα!!!!!τέλεια!Τι καλααααααααααααα

η μικρή μικρή είναι όμορφη σαν τη μεγάλη, αλλά στο αθόρυβο

κ εντελώς ίδια στο "χέζος", όπως η κόρη μου στα νεογέννητά της! πολλές φορές κακά! κ στον ύπνο της! χθες με το που πήγα με καλωσόρισε...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε; Μαρηηηη,εγω δεν το ειδα καν...Μπααααα

Μόνο η Αννα. η Αφροδίτη και η Μαρία συμπεθέρα έγραψαν...

5 στόχοι για το 2012 είναι ο τίτλος

και το βρίσκετε στα παιχνίδια λέξεων

Αντε...

Παω να δω.....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Εφτιαξα νέο τόπικ και δεν με υποστηρίζετε παλιοκόριτσα,ε;

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=3210

αυτο το τοπικ εννοει η γλυκια Περιστερω!!! αυντε να γραψουμε ολες!!

Μαράκι, ντεπόν δίνουμε το μισό του βάρους του παιδιού.

Το ξερω αυτο αγαπουλα, απλα επειδη το παιδι δεν ειχε καποια συγκεκριμενη ενδειξη, εννοω πυρετο ή κατι αλλο εδωσα 2μλ αντι για 4 που επρεπε..

απλα ανρωτιεμαι, την επιασε ή ηταν να ηρεμησει?

Παντως ηρεμησε..

Δωρακι μου τι κανεις? και του χρονου να στολισετε περισσοτερο και αν ειστε παντα γεροι!!!

Μεταξια μου πολυ σας χαρηκα με την τουρτα, μπραβο σας!!! γι'αυτο εγω δεν πολυ φτιαχνω τετοια μπελαλιδικα γλυκα..χαχαχ!!

το μεσημερι εκανα και ενα σνιτσελ για την γειτονισσα γιατι δεν ειχε μαγειρεψει και εφαγε σε εμας..

καθαρισα και σπανακι και τωρα θα κανω ενα σπανακορυζο για το βραδυ και για αυριο... Κοντεψαν να χαλασουν τα ερμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...