Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Είμαι όλο απορίες...

Αν η Κάντυ-Κάντυ έφτιαξε την τούρτα της...

Πώς πέρασε η Αγγελική στην έξοδό της...

Αν είναι εντάξει ο μικρός της Αννιας...

Πού έχουν χαθεί η φαίη και η Αφροδίτη...

Τι κάνουν το Δωράκι, το Σμαρτάκι, το κουφετάκι, η Ελένη, η kagly, η DEL...

Τι νοστιμιές φτιάχνει η Εβίρι σήμερα...

Τι κάνει η φέφη μουυυυυυυυυυ

Αν έχει αναγούλες η Αννα...

Τι να διαβάζει αυτήν την περίοδο η Αγγελίνα...

Τι θα τα κάνει τελικά τα ψωμιά του τοστ το ζωπυρον

Σας σκέφτομαι και σας θυμάμαι κάθε μέρα σα να...έχουμε κάνει μαζί φαντάροι!!

Κάτσε να σου λύσω την απορία....

Πήγαμε σε ένα μαγαζί με πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό ήταν καλό. Αυτό που ήταν άσχετο ήταν η ζωντανη μουσική που είχε το μαγαζι και τραγουδούσαν Κότσιρα, Πουλόπουλο κλπ.....

Καμία σχέση με το φαγητό και το κλίμα του μαγαζίού. Από ότι ξέρω παλιότερα είχαν μία κοπέλα που χέρευε ανατολίτικους χορόυς. Αυτό μάλιστα!

Σημειωτέον, ήρθε τελικά και ο άντρας μου μαζί μας και δεν το μετάνιωσε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα

Σήμερα έκανα μακαρόνια με κιμά.

Απο τη Παρασκευή με γαργαλούσε λίγο ο λαιμός και είχα ένα βράσιμο στο στήθος. Απο χτες το βράδυ έχω καταρροή μπούκωμα και λίγο το λαιμό. Ευτυχώς πυρετό δεν έχω. Τώρα ίωση είναι κρύωμα είναι δεν ξέρω.

Το κακό είναι ότι δεν θα πάω την Τρίτη στη γιορτή του βαφτησιμιού μου. Και καλά να είμαι θα αφήσω να περάσει μια εβδομάδα για να έρθω σε επαφή μαζί του. Θα στείλω τον άντρα μου.

Χτες ευτυχώς πρόλαβα και στόλισα.

Καλό απόγευμα!!!

Περαστικάααααα!

Επιτέλους ξεκινήσαμε το στόλισμα το μεσημέρι!

Ξεκινάω δουλίτσες πάλι

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε εσείς, αλλά εμένα το σπίτι μου από τότε που έχω τον μικρό είναι ρημαδιό...:(

Καθαρίζω κάτι και βρωμίζει κάτι άλλο...

Μαζεύω το ένα και τσαπατσουλεύεται το άλλο

Καμιά φορά τα αφήνω όλα χύμα...

δεν είσαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό. Βάλε κι εμένα στην παρέα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλυτερα εχουμε βηχα και μυξα που ειναι ιωση τελικα(ευτυχως)δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και γενικα καθολου καλη παρεα αυτες τις μερες!Ο Τ εχει να δουλεψει πανω απο 2βδομαδες εγω εχω παρει τηλ σε ποσες δουλειες και δεν βρηκα τιποτα εχει στειλει βιογραφικα σε αλλες τοσες αλλα το τηλ μου δεν χτυπαει τα λεφτα τελειωνουν και να δω τι θα κανουμε,ο Τ μου ειπε οτι αυριο θα απευθυνθει σε μια εταιρεια που κανονιζει για εργασια στο εξωτερικο και θα παει να κανει τα χαρτια να παει στην αυστραλια και βλεπουμε για μετα :(

Αχ βρε κορίτσι μου, οι μέρες που ζούμε είναι πολύ δύσκολες και ο κόσμος ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για να επιβιώσει. Μην στεναχωριέσαι κάτι καλό θα βγει από όλη αυτή την ιστορία. Έτσι πιστέυω κι εγώ για όλους καθως είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος!

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε. η μικρη μου ειναι ενα 37 το πρωι. της εδωσα ντεπον και τα ματια της γεματο τσιμπλες οπως χθες. αχ, αυτες οι τσιμπλες!!!!λετε να αρρωστησουμε???:confused:καλη δουλεια και καλα και δημιουργικα μαγειρεματα...

Πως είστε τώρα?

Kαλημερα σε ολες τι κανετε?Να σας πω τα νεα μας την εβδομαδα που μας περασε πηγαμε σε δυο ηλεκτροφυσιολογους και μου ειπαν και οι δυο οτι εφοσον δεν εχουμε εντοπισει το ειδος της αρυθμιας καλο ειναι να γινει ο ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος καθως υπαρχει και το ιστορικο η αποφαση δικη μας,και ειναι μικρο το ποσοστο των επιπλοκων.Εκανε μαγνητικη την απαντηση θα την παρω την Πεμπτη και την Τεταρτη θα κανει τεστ κοπωσεως,περιμενω τηλ να παω και σε αλλον εναν και να αποφασισουμε σε ποιον θα παμε ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.

Υπομονή κορίτσι! Όλα για το καλό του γίνονται. Έιμαι σίγουρη ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

στη δουλεια, εχω πλεον σιχαθει την υποκρισια, το γλιψιμο και τις δηθεν φιλιες που ακολουθουν οι πισωπλατες μαχαιριες !!!!:mad:πως μπορουν????πως μπορουν αλλα να λενε, αλλα να σκεφτονται και αλλα να κανουν???:mad::-xασχετο αλλα επρεπε καπου να τα πω!!!!

Δυστυχώς, παντού συμβαίνουν αυτά. Κι εγώ έχω πάθει κι έχω μάθει από λυκοφιλίες στην δουλειά και πισόπλατες μαχαιριές. Απλά δεν ανοίγομαι καθόλου στην δουλειά, οι σχέσεις μου είναι καθαρά τυπικές και τίποτα παραπάνω.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Kαλημερα σε ολες τι κανετε?Να σας πω τα νεα μας την εβδομαδα που μας περασε πηγαμε σε δυο ηλεκτροφυσιολογους και μου ειπαν και οι δυο οτι εφοσον δεν εχουμε εντοπισει το ειδος της αρυθμιας καλο ειναι να γινει ο ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος καθως υπαρχει και το ιστορικο η αποφαση δικη μας,και ειναι μικρο το ποσοστο των επιπλοκων.Εκανε μαγνητικη την απαντηση θα την παρω την Πεμπτη και την Τεταρτη θα κανει τεστ κοπωσεως,περιμενω τηλ να παω και σε αλλον εναν και να αποφασισουμε σε ποιον θα παμε ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.

Καλημέρα σμαρτάκι μου, χάρηκα πολύ που έμαθα νέα σου!!Μας είχες αφήσει για λίγο, και λογικό είναι,αφού έχεις τρεχάματα

Καταλαβαίνω ότι είναι ψυχοφθόρο,αλλά καλύτερα να πάρετε πολλές γνώμες από ειδικούς για να έχετε και ξεκάθαρη εικόνα

Εύχομαι μόνο το καλύτερο

Διαφημίσεις

Πήγαμε σε ένα μαγαζί με πολίτικη κουζίνα. Το φαγητό ήταν καλό. Αυτό που ήταν άσχετο ήταν η ζωντανη μουσική που είχε το μαγαζι και τραγουδούσαν Κότσιρα, Πουλόπουλο κλπ.....

Καμία σχέση με το φαγητό και το κλίμα του μαγαζίού. Από ότι ξέρω παλιότερα είχαν μία κοπέλα που χέρευε ανατολίτικους χορόυς. Αυτό μάλιστα!

Καλημέρα μαγειροκοριτσάκι μου!

Το περίμενα ότι τελικά θα ερχόταν ο αντρούλης σου

Κι ο δικός μου παλιότερα που βγαίναμε πιο συχνά μου έκανε κάτι τέτοια και στο τέλος ερχόταν και πέρναγε και πολύ ωραία

Τωρα η πολίτικη κουζίνα σίγουρα δεν κολλάει με τον Κότσιαρα και τον Πουλόπουλο,αλλά δεν πειράζει!

Σημασία έχει ότι βγήκατε!!

Τελικα στολισαμε εχθες....οχι πολλα πολλα λιγα και λυτα.

Δλδ δεν στολισα το μεγαλο (2μετρο)δεντρο,αλλα ενα μικρο ενως μετρου και το εβαλα επανω στον παγκο.Εβαλα οτι Αγιο Βασιλη ειχα στο παιδικο δωματιο και περα απο ενα πιατο με κερακια στο τραπεζι του σαλονιο και πλαστικα γιορτινα λουλουδια σε ενα βαζο,δεν εκανα τιποτα αλλο.

Ουτε εξω στο μπαλκονι δεν εβαλα φωτακια......δεν μου εκανε κεφι φετος για τιποτα!!!!!

Και του χρόνου Δωράκι μου!Καλές γιορτές να έχετε!

Μια χαρά είναι και ο λιτός στολισμός.Τον προτιμώ!

Λόγω μικρού που ανακατεύει τα πάντα δεν στόλισα κάποια σημεία του σπιτιού που συνήθιζα και είναι πολύ καλύτερα τελικά

Εβγαλε πάλι ήλιο εδώ!Κρίμα...

Μη μου αγχώνεσαι και κοίτα να φτιάξεις με κάποιο τρόπο την διάθεσή σου, γιατί τα παιδάκια τα διαισθάνονται όλα

Φιλάκια

Και του χρόνου Δωράκι μου!Καλές γιορτές να έχετε!

Μια χαρά είναι και ο λιτός στολισμός.Τον προτιμώ!

Λόγω μικρού που ανακατεύει τα πάντα δεν στόλισα κάποια σημεία του σπιτιού που συνήθιζα και είναι πολύ καλύτερα τελικά

Εβγαλε πάλι ήλιο εδώ!Κρίμα...

Μη μου αγχώνεσαι και κοίτα να φτιάξεις με κάποιο τρόπο την διάθεσή σου, γιατί τα παιδάκια τα διαισθάνονται όλα

Φιλάκια

Και του χρονου περιστερακι μου.Με υγεια...υγεια...υγεια!!!!!!

Μακια σου!!!!:P

Αγγελικη,

Ειδες τελικα.....τραβατε με κι ας κλαιω,ο αντρουλης σου!!!:lol::lol::lol::lol:

Η Αννα και Φεφη που ειναι σημερα;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπέρα, καλησπέρα και

Καλή Εβδομάδα !!!!

Χαίρομαι που είστε καλά.

smartaki μου,

Εύχομαι και οι εξετάσεις σας να είναι καλές και τελικά να επιλέξετε τον καλύτερο γιατρό να σας παρακολουθεί !

maria-elpida,

Έλα μωρέ το ψυχάκι μου κάτι θα την ενοχλεί... θες λίγο τα δοντάκια, μήπως κολικοί, κάν' την μια αγκαλίτσα την ζουζούνα που σε έχει καλομάθει μανούλα !!! ;)

Δώρα μου,

Θα υσμφωνήσω με τα κορίτσια... το πένθος το έχουμε μέσα μας. Συνεννοείσαι με τον αντρούλη σου εάν (κατά πόσο δλδ) αντέχει ή το θέλει.

Νομίζω πως και για τον μικρό θα μπορούσες να στολίσεις κάτι λίγο, κάτι διακριτικό, βάλε πιο πολλά φωτάκια... μη νομίζεις κιόλας, εγώ τουλάχιστο με 2 πιτσιρίκια δεν κάνω την υπερ-παραγωγή ένα δέντρο και περιφερειακά λίγα κουκλάκια κάνα δυο κεράκια ένα στεφάνι πίσω από την πόρτα... διακριτικά πράγματα !

Τώρα βέβαια αν κάτσεις να μπεις στο "τρυπάκι" του τί θα πει ο κόσμος... ε καλά, εκεί, το έχασες το παιχνίδι ! Ο κόσμος πάντα θα βρει να πει κάτι. Που συνήθως είναι και κακοπροαίρετο... αν εγώ σαν Μεταξία τα είχα καλά με την συνείδησή μου και με τον άντρα μου κατ' επέκταση, δεν θα έδινα σημασία !

ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ -- ΤΕΛΟΟΟΟΣ !

Άννια μου,

Λυπάμαι που διαβάζω ότι είστε στριμωγμένα κι εσείς γμτ... εύχομαι γρήγορα να βρεθεί κάτι και για τον αντρούλη σου αν και δεν κουνιέται φύλλο εκεί έξω.... το εχετε εξετάσει καλά το γεγονός να φύγετε δλδ ????

Α καλά....

Να σας πω τα μαγειρο-νέα μας καλέ ξέχασα :

λοιπόν είμαι ΕΓΩ και η Καταστροφή της Σμύρνης ένα πράγμα !!!! Τί την θέλω την ζαχαροπλαστική μου λέτε ???? Πότε επιτέλους θα βάλω μυαλό και θα μάθω να κάθομαι στα αυγά μου και να τα παίρνω έτοιμα μου λέτε ???

Πάω σπίτι την Παρασκευή φτιάχνω γρήγορα γρήγορα τον κιμά -καλά μέχρι εδώ- το αφήνω στο ψυγείο λίγο να κυκλοφορήσουν τα αρώματα, που λέμε και.........

..........ξεκινάω το γλυκό... ναι καλά... η συνταγή το έγραφε ΚΑΘΑΡΑ & ξάστερα : "βάζετε σε αποσπώμενη φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο περίπου 25 εκ."..... κι εγώ η ξανθιά τί έκανα ???? όχι πείτε μου

Πήρα το τσέρκι, μέτρησα στα 25 εκ., το τοποθέτησα σε μια πιατέλα έβαλα το παντεσπάνι και ΦΥΣΙΚΑ την ώρα που έβαλα την γέμιση ΧΥΘΗΚΑΝ όλα έξω.................. σοκολάτες παντού, πάνω στο τραπέζι, κάτω στα πλακάκια, στην κουρελού, στα ντουλάπια... να μην ξέρω από πού να πρωτο-μαζέψω και τί να περισώσω !!!!

ΤΑ ΤΕΚΝΑ μου δε, μές στην τρελλή χαρά έτσι ??? περιττό να σας το πω ! μωρέ έφαγαν σοκολάτα... τόση όση δεν έχουν φάει ποτέ όσων χρόνων είναι λέμε ! ο Νικόλας βούτηκε μάλιστα 2 κουτάλια μεγάλα -της σούπας- έδωσε κι ένα στην Σεμίνα και τρώγανε πάνω από το τραπέζι........

Ναι καλά... κι αφού με χτύπησε το ίδιο το εγκεφαλικό κι έβαλα τα κλάμματα, κατάλαβα ότι το λάθος ήταν δικό μου, πως δεν υπήρχε τπτ που να μπορώ να περισώσω εκείνη την ώρα και κάθισα και το διασκέδασα με τα παιδιά μου ! Πήρα κι εγώ ένα κουτάλι και τρώγαμε όλοι μαζί. Πασαλειφτήκαμε από πανω μέχρι κάτω αλλά είχε πλάκα ! Μου είχε τελειώσει και η μπαταρία γμτ από την μηχανή κι έχασα τέτοια ενσταντανέ ! :lol:

Μετά τα πήρα "σηκωτά" και τα έβαλα και τα 2 στην μπανιέρα για γενική απολύμανση !!!

Μάζεψα και την κουζίνα και όλα καλά ! Μου πήρε πολλή πολλή ώρα αλλά... δεν πειράζει !

Και τελικά, κάθησα και την ξανάφτιαξα το Σάββατο επειδή είχα πεισμώσει : βγήκε πολύ καλή η τούρτα, μόνο που εγώ έβαλα 2 παντεσπάνια και όχι ένα όπως το δίνει η συνταγή και εάν την ξανάφτιαχνα θα έκανα 1/2 δοσή κρέμα σοκολάτας όπως αυτή της αρχικής συνταγής για από πάνω και 1/2 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής την άσπρη, επειδή είναι αρκετά γλυκιά έτσι !

Α ! Όσο για τα κεράκια είχα μόνο 6... τα υπόλοιπα 30 τα έφαγε η μαρμάγκα !!! Τα σβήσαμε πολλές φορές: κι εγώ και τα παιδάκια μας και η βαφτιστήρα μου !!! :cool:

Άντε να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία !!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλό μεσημέρι δηλαδή.

πολλή δουλειά κ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

ελπίζω-εύχομαι να είστε όλες καλά, τα παιδιά σας-σποράκια καλύτερα!

το Σάββατο έκανα κιμά αποτυχία για μακαρόνια. το λύσσαξα. ευτυχώς έκανα ομελέτα με αλεύρι για την Χ κ έφαγα κ εγώ. τέλεια!

έστειλε η μανούλα μου γαλατόπιτα, τυρόπιτα στριφτή κ φάγαμε όλοι ανθρώπινα!

το απόγευμα του Σ τζάμπο.

η Χ όμως το μεσημέρι 1 + κάτι χτύπησε στο φρυδάκι της κ πρήστηκε στο βλέφαρο στις 6+ κάτι. αλλά από κέφια ο.κ.!

την Κυριακή ευτυχώς μου έστειλε πάλι η μανούλα μου παστίτσιο για μας κ μοσχάρι με μπρόκολο για την Χ για χθες κ σήμερα.

δεν στόλισα, καθάριζα κ ασχολήθηκα περισσότερο με την Χ, παίζοντας! κ με τον φέφο!

ακύρωσα τον ομοιο! κ το ευχαριστήθηκα!

επιτέλους αδιαθέτησα 4/12 από 24/10!!!αλληλούια!

κατά τα άλλα...σας γλυκοφιλώ! τρέχω σαν τον Βέγγο!

το πρωί μηνύσεις κ χαρτούρες...

να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση;

μια γύφτισσα με 2 κορίτσια πανέμορφα κ ένα εγγονάκι μωρό στο καρότσι πάλι κορίτσι!

πόσο την καμάρωνα!

περιττό να πω ότι θέλω κ άλλα παιδιά...

τον έχω ζαλίζει στη μίρλα τον φέφο!

γεια σας και παλι,

γυρισαμε απο την βολτιτσα μας, πηγαμε φαρμακειο για να παρουμε τα εμβολια μας για αυριο και μετα πηγαμε και εκανε η μαμα ενα καθαρισμο προσωπου που το ειχε πολυυυυυ αναγκη...

α! πηρα και ενα σαμπουαν κατα τις τριχοπτωσης μπας και σωσω καμια τριχα, που δεν το βλεπω...

παω τωρα να βαλω μπριζολιτσες να ψηνονται και σαλατα με μαρουλι και ροκα...

φιλακια!!!!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλυτερα εχουμε βηχα και μυξα που ειναι ιωση τελικα(ευτυχως)δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και γενικα καθολου καλη παρεα αυτες τις μερες!Ο Τ εχει να δουλεψει πανω απο 2βδομαδες εγω εχω παρει τηλ σε ποσες δουλειες και δεν βρηκα τιποτα εχει στειλει βιογραφικα σε αλλες τοσες αλλα το τηλ μου δεν χτυπαει τα λεφτα τελειωνουν και να δω τι θα κανουμε,ο Τ μου ειπε οτι αυριο θα απευθυνθει σε μια εταιρεια που κανονιζει για εργασια στο εξωτερικο και θα παει να κανει τα χαρτια να παει στην αυστραλια και βλεπουμε για μετα :(

Αχ βρε αννια εύχομαι να βρεθεί σύντομα εδώ κάτι για τον αντρούλι σου και να μην φύγει. Εσένα πως σου φαίνεται η ιδέα να φύγετε;

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε. η μικρη μου ειναι ενα 37 το πρωι. της εδωσα ντεπον και τα ματια της γεματο τσιμπλες οπως χθες. αχ, αυτες οι τσιμπλες!!!!λετε να αρρωστησουμε???:confused:καλη δουλεια και καλα και δημιουργικα μαγειρεματα...

Περαστικά στο κοριτσάκι σου ...

καλημέρα και καλή εβδμάδα κορίτσια μου απο την βροχερή(επιτέλους) και ομιχλώδη πόλη μας......;);)

ελπίζω να είχτε όμορφο σ-κ.

εμείς στολίσαμε χθές μετα κόπων και βασάνων:rolleyes:.Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα έχω κοτόπουλο με πατάτες στην γάστρα από χθες.και το απόγευμα θα κάνω μια αλευρόπιτα για τον λατρεμένο μου.

σας φιλώ.

Καλές γιορτές!!!

Καλημέρα μαγειρισσούλες μου

Επιτέλους έβρεξε εδώ!Μου αρέσει η βροχούλα

Δεν θα μαγειρέψω γιατί υπάρχει πίτα από χθες και κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες που μου έδωσε η μαμά μου και μη σας πω και τα γιουβαρλάκια πό το Σάββατο(είχα φτιάξει πολλά)

Καλή εβδομάδα σε όλες εύχομαι

Εμένα με μελαγχωλεί πολύ η βροχή. Εδω είχαμε ήλιο το πρωί και τώρα αραιή συννεφια.

καλημερα φιλεναδιτσες!!! πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, ειχαμε μια υσηχη και καλη Κυριακη αλλα το βραδυ ειχαμε τα γνωστα παρατραγουδα... το παιδι μου να ξυπναει και να θελει κατι..

μια πιπιλα, μετα φαι, μετα αγκαλια... αχ....

Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γιατι με ειχε μαθει 2.5 μηνες να κοιμαται σερι ολη νυχτα και ειχα καλομαθει η δολια μανα...

Για σημερα θα κανω καποιο λαδερο ή φακες, θα δουμε νωρις ειναι ακομα, παντα κατι σκεφτομαι και μετα αλλαζω γνωμη, θα σας πω αργοτερα..

Αφροδιτακι δυσκολα μου φαινονται τα σπιτακια, να το εχεις ομως δοκιμασε τα.. καλη επιτυχια και περαστικα στο κοριτσακι σου..

Οζαλινακι μου δεν καθεται καλα ο ατακτος Θωμακος? αχ, το εχει το ονομα μαλλον...!χιχιχιχι!!

Περιστερω βλεπω εχεις κανει αποθεμα σε φαγητο... Μπραβο!

Φιλακια πολλα σε ολη την μαγειροπαρεα!

Μεγαλώνει το μικρούλι σου και ίσως κάτι να το ενοχλεί.

Υπομονή, να βρείτε σύντομα τη καλύτερη λύση και να ηρεμήσετε.

Τι φάγατε;

Α καλά....

Να σας πω τα μαγειρο-νέα μας καλέ ξέχασα :

λοιπόν είμαι ΕΓΩ και η Καταστροφή της Σμύρνης ένα πράγμα !!!! Τί την θέλω την ζαχαροπλαστική μου λέτε ???? Πότε επιτέλους θα βάλω μυαλό και θα μάθω να κάθομαι στα αυγά μου και να τα παίρνω έτοιμα μου λέτε ???

Πάω σπίτι την Παρασκευή φτιάχνω γρήγορα γρήγορα τον κιμά -καλά μέχρι εδώ- το αφήνω στο ψυγείο λίγο να κυκλοφορήσουν τα αρώματα, που λέμε και.........

..........ξεκινάω το γλυκό... ναι καλά... η συνταγή το έγραφε ΚΑΘΑΡΑ & ξάστερα : "βάζετε σε αποσπώμενη φόρμα δαχτυλίδι με διάμετρο περίπου 25 εκ."..... κι εγώ η ξανθιά τί έκανα ???? όχι πείτε μου

Πήρα το τσέρκι, μέτρησα στα 25 εκ., το τοποθέτησα σε μια πιατέλα έβαλα το παντεσπάνι και ΦΥΣΙΚΑ την ώρα που έβαλα την γέμιση ΧΥΘΗΚΑΝ όλα έξω.................. σοκολάτες παντού, πάνω στο τραπέζι, κάτω στα πλακάκια, στην κουρελού, στα ντουλάπια... να μην ξέρω από πού να πρωτο-μαζέψω και τί να περισώσω !!!!

ΤΑ ΤΕΚΝΑ μου δε, μές στην τρελλή χαρά έτσι ??? περιττό να σας το πω ! μωρέ έφαγαν σοκολάτα... τόση όση δεν έχουν φάει ποτέ όσων χρόνων είναι λέμε ! ο Νικόλας βούτηκε μάλιστα 2 κουτάλια μεγάλα -της σούπας- έδωσε κι ένα στην Σεμίνα και τρώγανε πάνω από το τραπέζι........

Ναι καλά... κι αφού με χτύπησε το ίδιο το εγκεφαλικό κι έβαλα τα κλάμματα, κατάλαβα ότι το λάθος ήταν δικό μου, πως δεν υπήρχε τπτ που να μπορώ να περισώσω εκείνη την ώρα και κάθισα και το διασκέδασα με τα παιδιά μου ! Πήρα κι εγώ ένα κουτάλι και τρώγαμε όλοι μαζί. Πασαλειφτήκαμε από πανω μέχρι κάτω αλλά είχε πλάκα ! Μου είχε τελειώσει και η μπαταρία γμτ από την μηχανή κι έχασα τέτοια ενσταντανέ ! :lol:

Ευτυχώς το διασκεδάσατε, και του χρόνου με υγεία!!!

Μετά τα πήρα "σηκωτά" και τα έβαλα και τα 2 στην μπανιέρα για γενική απολύμανση !!!

Μάζεψα και την κουζίνα και όλα καλά ! Μου πήρε πολλή πολλή ώρα αλλά... δεν πειράζει !

Και τελικά, κάθησα και την ξανάφτιαξα το Σάββατο επειδή είχα πεισμώσει : βγήκε πολύ καλή η τούρτα, μόνο που εγώ έβαλα 2 παντεσπάνια και όχι ένα όπως το δίνει η συνταγή και εάν την ξανάφτιαχνα θα έκανα 1/2 δοσή κρέμα σοκολάτας όπως αυτή της αρχικής συνταγής για από πάνω και 1/2 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής την άσπρη, επειδή είναι αρκετά γλυκιά έτσι !

Α ! Όσο για τα κεράκια είχα μόνο 6... τα υπόλοιπα 30 τα έφαγε η μαρμάγκα !!! Τα σβήσαμε πολλές φορές: κι εγώ και τα παιδάκια μας και η βαφτιστήρα μου !!! :cool:

Άντε να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία !!! :rolleyes:

καλημέρα, καλό μεσημέρι δηλαδή.

πολλή δουλειά κ δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

ελπίζω-εύχομαι να είστε όλες καλά, τα παιδιά σας-σποράκια καλύτερα!

το Σάββατο έκανα κιμά αποτυχία για μακαρόνια. το λύσσαξα. ευτυχώς έκανα ομελέτα με αλεύρι για την Χ κ έφαγα κ εγώ. τέλεια!

έστειλε η μανούλα μου γαλατόπιτα, τυρόπιτα στριφτή κ φάγαμε όλοι ανθρώπινα!

το απόγευμα του Σ τζάμπο.

Απέναντι μένει η θεία μου.

η Χ όμως το μεσημέρι 1 + κάτι χτύπησε στο φρυδάκι της κ πρήστηκε στο βλέφαρο στις 6+ κάτι. αλλά από κέφια ο.κ.!

την Κυριακή ευτυχώς μου έστειλε πάλι η μανούλα μου παστίτσιο για μας κ μοσχάρι με μπρόκολο για την Χ για χθες κ σήμερα.

δεν στόλισα, καθάριζα κ ασχολήθηκα περισσότερο με την Χ, παίζοντας! κ με τον φέφο!

ακύρωσα τον ομοιο! κ το ευχαριστήθηκα!

επιτέλους αδιαθέτησα 4/12 από 24/10!!!αλληλούια!

κατά τα άλλα...σας γλυκοφιλώ! τρέχω σαν τον Βέγγο!

το πρωί μηνύσεις κ χαρτούρες...

να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση;

μια γύφτισσα με 2 κορίτσια πανέμορφα κ ένα εγγονάκι μωρό στο καρότσι πάλι κορίτσι!

:P:p:p

πόσο την καμάρωνα!

περιττό να πω ότι θέλω κ άλλα παιδιά...

Στο ευχομαι σύντομα!!!

τον έχω ζαλίζει στη μίρλα τον φέφο!

Hi girls

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα γιατι καλά δεν με λες.

Εκανα μοσχαρόσουπα να φάμε.

Καλό απόγευμα

st5Bp2.png

κάγκλυ μου, σε ευχαριστώ. κ εσύ ό,τι επιθυμείς!

Κάντυ μου, το πόσο σε θαυμάζω με τόση ψυχραιμία ...κ πραγματικά είσαι μπαχτσές! από κοντά περισσότερο!

να μου τα γλυκοφιλήσεις τα μανάρια σου! να είστε όλοι γεροί κ πάντα να περνάτε όμορφα!

μπράβο που στολίσατε περιστερω, ζώπυρον!

Μαρία, δεν την πας την καραμελίτσα στην παιδίατρο; να την δει μιας κ έχετε κ εμβόλιο; κ το μάτι μην το υποτιμάς, αλλά ένα πάτερ ημών είναι σαφώς σωστή επιλογή, ενώ το "ματάκι" ΟΧΙ"!!!!!! όσα μου έδωσαν για την Χ τα πέταξα όλα!

να μην λες παραέξω ότι είναι ήσυχο παιδί...γιατί ο κόσμος δεν σκέφτεται πάντα το καλό...δυστυχώς!

άννια μου πολύ λυπάμαι. εύχομαι το καλύτερο σύντομα. περαστικά.

αφροδιτούλα, πώς είναι η μικρή;

Αγγελική πολύ χάρηκα που ήρθε ο συζυγάτος σου κ που περάσατε όμορφα! να το ξανακάνετε σύντομα!

κορούλα μου σμαρτάκι, ολόψυχα να γίνει το καλύτερο για το παιδί, να είναι πάντα γερό! κουράγιο!

ζώπυρον, μια χαρά η βολτούλα!

εβίρι, πολύ κουράζεσαι! αλλά σε θαυμάζω κ σε χαίρομαι που προσφέρεις τόσα στην οικογένειά σου! άξια!

λίτσα, κάτι ήθελα να σου γράψω κ δεν το θυμάμαι ρε γμτ!

η ελένη μου πού είναι;

Δώρα μου, συμπεθερούλα μου, ...είσαι γλυκός άνθρωπος. όσα αισθάνεσαι για την πεθερά σου, κ ας πέθανε, αυτά μετράνε! πολύ καλά έκανες. είμαι σίγουρη ότι το συζήτησες με τον αντρούλη σου! τί κάνει ο θησαυρός μου;

Λίνα, τί έχεις πουλάκι μου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...