Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα μαγειρισσούλες μου

Επιτέλους έβρεξε εδώ!Μου αρέσει η βροχούλα

Δεν θα μαγειρέψω γιατί υπάρχει πίτα από χθες και κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες που μου έδωσε η μαμά μου και μη σας πω και τα γιουβαρλάκια πό το Σάββατο(είχα φτιάξει πολλά)

Καλή εβδομάδα σε όλες εύχομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα φιλεναδιτσες!!! πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, ειχαμε μια υσηχη και καλη Κυριακη αλλα το βραδυ ειχαμε τα γνωστα παρατραγουδα... το παιδι μου να ξυπναει και να θελει κατι..

μια πιπιλα, μετα φαι, μετα αγκαλια... αχ....

Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γιατι με ειχε μαθει 2.5 μηνες να κοιμαται σερι ολη νυχτα και ειχα καλομαθει η δολια μανα...

Για σημερα θα κανω καποιο λαδερο ή φακες, θα δουμε νωρις ειναι ακομα, παντα κατι σκεφτομαι και μετα αλλαζω γνωμη, θα σας πω αργοτερα..

Αφροδιτακι δυσκολα μου φαινονται τα σπιτακια, να το εχεις ομως δοκιμασε τα.. καλη επιτυχια και περαστικα στο κοριτσακι σου..

Οζαλινακι μου δεν καθεται καλα ο ατακτος Θωμακος? αχ, το εχει το ονομα μαλλον...!χιχιχιχι!!

Περιστερω βλεπω εχεις κανει αποθεμα σε φαγητο... Μπραβο!

Φιλακια πολλα σε ολη την μαγειροπαρεα!

το βραδυ ειχαμε τα γνωστα παρατραγουδα... το παιδι μου να ξυπναει και να θελει κατι..

μια πιπιλα, μετα φαι, μετα αγκαλια... αχ....

Ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γιατι με ειχε μαθει 2.5 μηνες να κοιμαται σερι ολη νυχτα και ειχα καλομαθει η δολια μανα...

Καλημέρα συμπεθερούλα:Pπου όλο με μαλώνεις

Μήπως ετοιμάζει δοντάκι η μικρή;

Στο έχω ξαναπει

Ο δικός μου 5,5 μηνών έβγαλε το πρώτο δόντι και μέσα σε ένα μήνα είχε 7!

Μπορεί να πονάει το αστεράκι σου, μωρέ

Υπομονή θέλει

Οταν σκάσει το πρώτο δοντάκι θα καταλάβεις επιτέλους γιατί στα κάνει αυτά, γιατί κι εγώ δεν πίστευα ότι βγάζει δόντια

Καμιά φορά στα πολύ ζόρικα του έδινα ντεπονάκι

Θυμάμαι που μια μέρα είχε μείνει 10 ώρες νηστικός και όλο έφτιαχνα και πέταγα γάλατα, κρέμες,φρουτόκρεμες...Ηταν από τα δόντια

ελα περιστερακι μου που μου παραπονιεσαι..

σου στελνω ενα φιλακι!

κοιτα να δεις αυριο εχουμε γιατρο, να το δει το στοματακι της και βλεπουμε..

Μπορει και να ειναι αλμα αναπυξης θα δουμε..

Να σας ρωτησω κατι αλλο, εσας τις μανουλες,

Το ξερετε πως αν δινουμε λιγοτερο ντεπον απο την δοση που πρεπει βαση του βαρους τους, δεν τα πιανει?

Μου το ειπε μια φιλη μου, εγω εδωσα πολυ λιγο την Παρ. που εκλαιγε παρα πολυ και μετα απο κανα τεταρτο ηρεμησε..

Να ηταν τυχαιο?

μάκια κι από ένα!

Αυτό με το ντεπόν δεν το έχω ακούσει

Πάντα του έδινα όσο έπρεπε ανάλογα με το βάρος του

Αλλά αν ήταν πολύ τζαναμπέτης και χανόταν και λίγο ντεπονάκι πάνω στην γκρίνια όταν του το έδινα,τον έπιανε

Διαφημίσεις

εγω σκεφτηκα να μην δωσω οσο το βαρος της γιατι δεν ηξερα οτι πραγματικα το χρειαζεται.. εννοω δεν ειχε κατι το παιδι και γαι πλακα δεν θελω να δινω φαρμακα..

Απλα μαλλον κατι την πονουσε, αφου ηρεμησε..

εγω σκεφτηκα να μην δωσω οσο το βαρος της γιατι δεν ηξερα οτι πραγματικα το χρειαζεται.. εννοω δεν ειχε κατι το παιδι και γαι πλακα δεν θελω να δινω φαρμακα..

Απλα μαλλον κατι την πονουσε, αφου ηρεμησε..

Σε αυτό θα συμφωνήσω

Κι εμείς του δίνουμε ντεπονάκι μόνο όταν φτανουν τα πράγματα στο απροχώρητο

Kαλημερα σε ολες τι κανετε?Να σας πω τα νεα μας την εβδομαδα που μας περασε πηγαμε σε δυο ηλεκτροφυσιολογους και μου ειπαν και οι δυο οτι εφοσον δεν εχουμε εντοπισει το ειδος της αρυθμιας καλο ειναι να γινει ο ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος καθως υπαρχει και το ιστορικο η αποφαση δικη μας,και ειναι μικρο το ποσοστο των επιπλοκων.Εκανε μαγνητικη την απαντηση θα την παρω την Πεμπτη και την Τεταρτη θα κανει τεστ κοπωσεως,περιμενω τηλ να παω και σε αλλον εναν και να αποφασισουμε σε ποιον θα παμε ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.

Κορίτσια καλημέρα!

Για σήμερα μαγείρεψα γεμιστά.

Και του χρόνου όσα κορίτσια στολίσατε!

βάρα μου το ντέφι...

σε μένα ήταν "πολύ σωστά επιλέγεις για τη διατροφή της Χ, έτσι μου είπε η διατροφολόγος μου ..."κ άλλα τέτοια.

τα ίδια και με την ομοιοπαθητική. για να κουρδίζει τον πεθερό πισώπλατα κ εκείνος τον φέφο κ να γίνουμε μύλος!

ρε θα την κάνω ντεφι!

όσο γελάω, τόσο χαπακώνεται!

Σου το είπα και άλλη φορά, σου βγάζω το καπέλο κορίτσι μου! Και πολλά μπράβο εννοείται και στον φέφο που δεν είναι μαμάκιας και δεν έχει θέμα με το να την λες στην μανούλα του....

Για αύριο έχουμε καλέσει την οικογένεια συναδέλφου του άντρα μου. Ψωνίσαμε από το σούπερ απόψε και μου έκανε εντύπωση το βλέμμα των πελατών, αλλά και κάποιων υπαλλήλων. Βρε παιδιά μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι, μόλις έβλεπαν τίγκα το καρότσι μας κοιτούσαν από την κορυφή ως τα νύχια. Λέτε να μας πέρασαν για πεινασμένους; Η αλήθεια είναι ότι, εδώ δε βλέπω τον κόσμο να γεμίζει καρότσια. Μάλλον έρχονται συχνά και ψωνίζουν λίγα πράγματα, ποιος ξέρει!!!

Έτσι όπως το λες ¨εβιρι, αυτοί ψωνίζουν λίγες ποσότητες και τους φαίνεται πολύ περάξενο που εμείς γεμίζουμε καρότσια με τα ψώνια μας!

Έκανα συνδυασμό στις επιθυμίες του άντρα μου γύρω από το μενού και σ' αυτά που βολεύουν κι εμένα. Έτσι, θα φτιάξω αύριο μεζεδάκια κυρίως, όχι κανονικό φαγητό. Συγκεκριμένα, θα κάνω: κοτόπουλο ψητό στη λαδόκολλα, κεφτεδάκια ή μπιφτέκια δεν είμαι σίγουρη, πατάτες φούρνου σε ροδέλες, λουκάνικο τηγανητό, πίτσα, ντάκους για ορεκτικό, σαλάτα (με λάχανο-καρότο-κόκκινα φασόλια-τυρί), πιατέλα με τυριά και αλλαντικά την οποία θα διακοσμήσω με κομμένα ραπανάκια ακτινωτά, σγουρό μαϊντανό, και πράσινες γεμιστές ελιές, θα ζυμώσω φρέσκο ψωμί. Επίσης, τα κεφτεδάκια μάλλον θα τα βάλω πάνω στην πρασινάδα που κράτησα από τα καρότα, μιας και είναι αρκετά πράσινο το φυλλαράκι τους και μεγάλη η πρασινάδα. Για γλυκό έφτιαξα πριν από λίγο κορμό μωσαϊκό και το περιμένω να παγώσει για το πλάσω στο σχήμα. Αυτά.

Χρυσοχέρα, θα το λέω συνέχεια...

Με 'γεια τα μαλλιά, αααααα αααααα τι ωραία που είναι!!!!!!!!! Καλή διασκέδαση να έχεις.

Ευχαριστώωωωωωωω!!!!

Φυσικα εκεινος δεν εχει προβλημμα και μου λεει να στολισω κανονικα,αλλα εγω δισταζω.......

Τι λετε κι εσεις;

Για πειτε μου γνωμες.....

Στολιζω η οχι;

Κοριτσάκι η γνώμη μου είναι να στολίσεις το σπίτι μέσα και να μην στολίσεις το μπαλκόνι. Εγώ αυτό έκανα την πρώτη χρονιά που έιχε πεθάνει ο πεθερός μου. Δεν μας πήγαινε η καρδιά να στερήσουμε από την Κωνσταντίνα μας την χαρά του ΄δεντρου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα μαγειρισσούλες μου

Επιτέλους έβρεξε εδώ!Μου αρέσει η βροχούλα...Κι εμενα...

Δεν θα μαγειρέψω γιατί υπάρχει πίτα από χθες και κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες που μου έδωσε η μαμά μου και μη σας πω και τα γιουβαρλάκια πό το Σάββατο(είχα φτιάξει πολλά)

Καλή εβδομάδα σε όλες εύχομαι

Eδω παλι ηλιο εχει.....θελω κι εγω βροχηηηη

καλημέρα και καλή εβδμάδα κορίτσια μου απο την βροχερή(επιτέλους) και ομιχλώδη πόλη μας......;);)Θελω βροχη λεμεεεε

ελπίζω να είχτε όμορφο σ-κ.

εμείς στολίσαμε χθές μετα κόπων και βασάνων:rolleyes:.Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα έχω κοτόπουλο με πατάτες στην γάστρα από χθες.και το απόγευμα θα κάνω μια αλευρόπιτα για τον λατρεμένο μου.

σας φιλώ.

Μιαμ μιαμ,ζηλεψα...αν εχω χρονο θα κανω κι εγω....αλευροπιτα!!!!

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε. η μικρη μου ειναι ενα 37 το πρωι. της εδωσα ντεπον και τα ματια της γεματο τσιμπλες οπως χθες. αχ, αυτες οι τσιμπλες!!!!λετε να αρρωστησουμε???:confused:καλη δουλεια και καλα και δημιουργικα μαγειρεματα...

Ντεπον γιατι εδωσες;το 37 δεν ειναι πυρετος......

καλημερα φιλεναδιτσες!!! πως ειστε σημερα?

εμεις καλα, ειχαμε μια υσηχη και καλη Κυριακη αλλα το βραδυ ειχαμε τα γνωστα παρατραγουδα... το παιδι μου να ξυπναει και να θελει κατι..

μια πιπιλα, μετα φαι, μετα αγκαλια... αχ....Σιγουρα ποναει......

Αφροδιτακι δυσκολα μου φαινονται τα σπιτακια,Κι εμενα..... να το εχεις ομως δοκιμασε τα.. καλη επιτυχια και περαστικα στο κοριτσακι σου..

Να σας ρωτησω κατι αλλο, εσας τις μανουλες,

Το ξερετε πως αν δινουμε λιγοτερο ντεπον απο την δοση που πρεπει βαση του βαρους τους, δεν τα πιανει?

Μου το ειπε μια φιλη μου, εγω εδωσα πολυ λιγο την Παρ. που εκλαιγε παρα πολυ και μετα απο κανα τεταρτο ηρεμησε..

Να ηταν τυχαιο?

Μαρακι,εγω δινω μιση δοση στον θησαυρουλη μου....οταν εχει ανησυχιες και παντα ηρεμει.Οποτε θεωρω οτι ποναει.....

Συνηθως στα δοντια το κανω αυτο...οχι σε πυρετο.

Καλημερα και καλη εβδομαδα.

Τελικα στολισαμε εχθες....οχι πολλα πολλα λιγα και λυτα.

Δλδ δεν στολισα το μεγαλο (2μετρο)δεντρο,αλλα ενα μικρο ενως μετρου και το εβαλα επανω στον παγκο.Εβαλα οτι Αγιο Βασιλη ειχα στο παιδικο δωματιο και περα απο ενα πιατο με κερακια στο τραπεζι του σαλονιο και πλαστικα γιορτινα λουλουδια σε ενα βαζο,δεν εκανα τιποτα αλλο.

Ουτε εξω στο μπαλκονι δεν εβαλα φωτακια......δεν μου εκανε κεφι φετος για τιποτα!!!!!

Σημερα φτιαχνω φακες...

Ειπαμε να νηστεψουμε απο σημερα το κρεας....

Συνηθως νηστευουμε ολη την νηστεια αλλα φετος με τα νοσοκομεια και τις ιωσης.....δεν τα καταφεραμε.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες τι κανετε?Να σας πω τα νεα μας την εβδομαδα που μας περασε πηγαμε σε δυο ηλεκτροφυσιολογους και μου ειπαν και οι δυο οτι εφοσον δεν εχουμε εντοπισει το ειδος της αρυθμιας καλο ειναι να γινει ο ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος καθως υπαρχει και το ιστορικο η αποφαση δικη μας,και ειναι μικρο το ποσοστο των επιπλοκων.Εκανε μαγνητικη την απαντηση θα την παρω την Πεμπτη και την Τεταρτη θα κανει τεστ κοπωσεως,περιμενω τηλ να παω και σε αλλον εναν και να αποφασισουμε σε ποιον θα παμε ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο.

Υπομονη κοριτσακι....

Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

πω πω!!!τι περνατε βρε κοπελα μου!!!κουραγιο και με τα καλυτερα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!

γεια σας κοριτσακια μου και παλι!

πηρα την ησυχη και ηρεμη σημερα κορη μου, πηγαμε κομμωτηριο, εφταξε η μαμα και τα νυχακια της και γυρισαμε..

τωρα κοιμαται σαν φεγγαρακι.. εχτες ηξερε να μας λαχταρησει..

τελικα δεν μαγειρεψα γιατι με πηρε τηλ η γειτονισσα και εκανε εκεινη μακαρονια με μια σαλτσα μουρλια και φαγαμε επανω..

Δωρακι καλο θα ηταν στολισεις, να χαρει και ο μικρος, πιστευω αυτο θα ηθελε και η πεθερα σου...

Αυτό είναι.....Μία καλή γειτόνισα σου λύνει τα χέρια.....

Καλησπέρα καλησπέρα!

Αν καταφέρω δε να φτιάξω φέτος και μελομακάρονα - κουραμπιέδες, θα είμαι για το Γκίνες!:cool:

Να ρωτήσω και κάτι : Από λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε μένα, τον άντρα μου και την μάνα μου... έχω τρία πακέτα ψωμί του τοστ! Τι να τα κάνω βρε κορίτσια? Κάποια συνταγή? Κάτι?

Κι εγώ θα σου πρότεινα την λύση της κατάψυξης που σου είπε η Εβιρι.

Εναλλακτικά εγώ φτιάχνω κι ένα εύκολο σουφλέ:

Κόβω την κόρα κα στρώνω μία στρώση ψωμί του τόστ σε πυρέξ. Τα βρέχω με λίγο γάλα και από πάνω βάζω μία στρώση ζαμπόν και τριμμένο τυρί. Βάζω άλλη μιά στρώση ψωμί το οποίο βρέχω πάλι με γάλα και ξανά ζαμπόν , τυρί. Πάνω από την τελευταία στρώση τυριού περιχύνω με μία κρέμα γάλακτος και τό ψήνω μέχρι να τραβήξει τα υγρά και να ροδίσει. Είναι πολύ νόστιμη και τώρα που την θυμήθηκα θα την φτιάξω λίαν συντόμως!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

στη δουλεια, εχω πλεον σιχαθει την υποκρισια, το γλιψιμο και τις δηθεν φιλιες που ακολουθουν οι πισωπλατες μαχαιριες !!!!:mad:πως μπορουν????πως μπορουν αλλα να λενε, αλλα να σκεφτονται και αλλα να κανουν???:mad::-xασχετο αλλα επρεπε καπου να τα πω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...