Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χαχαχαχαχα βρε Περιστερω εχεις πλακα!!!!!!!κ για να σου λυσω μια απορεια με τις αναγουλες τα παμε καλα,με θυμουνται αλλα οχι τοσο συχνα :)!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Ούτε σήμερα, ούτε αύριο θα μαγειρέψω. Από τη μια βέβαια, δεν είναι ωραίο να τρως ένα φαγητό τρεις μέρες συνέχεια, αλλά από την άλλη γλιτώνω χρόνο. Σήμερα το πρόγραμμα είχε ξεκούραση και διάβασμα με τη μικρή στα αγγλικά και γερμανικά. Ευτυχώς με βοήθησε ο άντρας μου στις δουλειές, γιατί με είδε χτες ότι πήρα παυσίπονα για να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα με πόνο στην πλάτη, τη μέση, τα πόδια.....όμως τα νύχια μου και τα μαλλιά μου δεν πονούσαν καθόλου.

Πήγα εχθές σούπερ μάρκετ φόρτωσα για να κάνω γλυκά για την γιορτή της μικρής μου και μελομακάρονα και κουραμπιεδες.Να δώ βέβαια πότε θα τα φτιάξω...

Καλή Κυριακή να έχετε όλες

Αχ τι ωραία, κι ύστερα λέτε εμένα χρυσοχέρα, να που φτιάχνετε κι εσείς οι κοπελιές όμορφα πράγματα. Μπράβο Λίτσα!!! Ποια μέρα γιορτάζει το κοριτσάκι σου;

Το περίμενα ότι κάποια θα γελούσε με τα κοτερά.

Περιστεράκι μου πιάστηκα αδιάβαστη, αύριο θα έρθω με τον κηδεμόνα μου και με τα αφτιά κατεβασμένα. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που το ακούω.

Αλλά το σοκ το έπαθα στο τέλος που έχει όλη τη σειρά φορμάκια του cookshop και έχει κάτι τέλεια κουπ-πατ και φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια, ακόμα και σε σχήμα γόβας

Τώρα που είπες φόρμες σιλικόνης Περιστεράκι, βρήκα εδώ στη Γερμανία σε ένα πολυκατάστημα μία φόρμα που είναι σε σχήμα σπιτιού με στέγη από κεραμίδια. Την είχε 20 ευρώ και σκέφτηκα να την πάρω άλλη μέρα, αυτό που δεν ξέρω, είναι, αν θα την ξαναβρώ γιατί την έχω δει εδώ και 2-3 εβδομάδες περίπου. Για παιδικά γενέθλια είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα.

Είμαι όλο απορίες...

Αν η Κάντυ-Κάντυ έφτιαξε την τούρτα της...

Πώς πέρασε η Αγγελική στην έξοδό της...

Αν είναι εντάξει ο μικρός της Αννιας...

Πού έχουν χαθεί η φαίη και η Αφροδίτη...

Τι κάνουν το Δωράκι, το Σμαρτάκι, το κουφετάκι, η Ελένη, η kagly, η DEL...

Τι νοστιμιές φτιάχνει η Εβίρι σήμερα...

Τι κάνει η φέφη μουυυυυυυυυυ

Αν έχει αναγούλες η Αννα...

Τι να διαβάζει αυτήν την περίοδο η Αγγελίνα...

Τι θα τα κάνει τελικά τα ψωμιά του τοστ το ζωπυρον

Σας σκέφτομαι και σας θυμάμαι κάθε μέρα σα να...έχουμε κάνει μαζί φαντάροι!!

Είσαι καταπληκτική, στα χνάρια της Φέφης.

Απο τη Παρασκευή με γαργαλούσε λίγο ο λαιμός και είχα ένα βράσιμο στο στήθος. Απο χτες το βράδυ έχω καταρροή μπούκωμα και λίγο το λαιμό.

Περαστικά σου Κάγκλυ, πάρε λίγη βιταμίνη C και πολλά ζεστά ροφήματα, λίγο ρακόμελο, κοτόσουπες, καμμιά εντριβή με οινόπνευμα ή ακόμη και με ζεστή τσικουδιά στην οποία να έχεις ρίξει μέσα δύο ασπιρίνες. Αυτό το έκανα όταν ήμουν στο πατρικό μου στην εφηβεία και βοηθούσε πολύ.

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Ούτε σήμερα, ούτε αύριο θα μαγειρέψω. Από τη μια βέβαια, δεν είναι ωραίο να τρως ένα φαγητό τρεις μέρες συνέχεια, αλλά από την άλλη γλιτώνω χρόνο. Σήμερα το πρόγραμμα είχε ξεκούραση και διάβασμα με τη μικρή στα αγγλικά και γερμανικά. Ευτυχώς με βοήθησε ο άντρας μου στις δουλειές, γιατί με είδε χτες ότι πήρα παυσίπονα για να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα με πόνο στην πλάτη, τη μέση, τα πόδια.....όμως τα νύχια μου και τα μαλλιά μου δεν πονούσαν καθόλου.

Και μετά είσαι όλο παράπονα ότι κουράζεσαι!!:P

Αχ τι ωραία, κι ύστερα λέτε εμένα χρυσοχέρα, να που φτιάχνετε κι εσείς οι κοπελιές όμορφα πράγματα.

Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...

Περιστεράκι μου πιάστηκα αδιάβαστη, αύριο θα έρθω με τον κηδεμόνα μου και με τα αφτιά κατεβασμένα. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που το ακούω.

Δεν θα σε μαλώσω:tongue:Θα γράφω κι άλλα τέτοια να γελάτε!

Τώρα που είπες φόρμες σιλικόνης Περιστεράκι, βρήκα εδώ στη Γερμανία σε ένα πολυκατάστημα μία φόρμα που είναι σε σχήμα σπιτιού με στέγη από κεραμίδια. Την είχε 20 ευρώ και σκέφτηκα να την πάρω άλλη μέρα, αυτό που δεν ξέρω, είναι, αν θα την ξαναβρώ γιατί την έχω δει εδώ και 2-3 εβδομάδες περίπου. Για παιδικά γενέθλια είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα.

Κάνε με να σκάω!:-(

Είσαι καταπληκτική, στα χνάρια της Φέφης.

Είμαστε αδερφές...Γι' αυτό μήπως;

Επιτέλους ξεκινήσαμε το στόλισμα το μεσημέρι!

Αύριο θα βγω να κοιτάξω και για ένα μικρό δεντράκι να στολίσουμε τον πάνω όροφο, να χαζεύει ο μικρός μου

Του άρεσε πολύ η διαδικασία του στολίσματος.Ξαφνιάστηκε!

Περιμένω να ξυπνήσει να δει το δέντρο τώρα που έχει σκοτεινιάσει.

Είδα και την ταινιούλα μου και χαλάρωσα

Ξεκινάω δουλίτσες πάλι

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε εσείς, αλλά εμένα το σπίτι μου από τότε που έχω τον μικρό είναι ρημαδιό...:(

Καθαρίζω κάτι και βρωμίζει κάτι άλλο...

Μαζεύω το ένα και τσαπατσουλεύεται το άλλο

Καμιά φορά τα αφήνω όλα χύμα...

Εβιρακι παντα γελαω με τα ωραια μυν. σου... να εισαι καλα!!

μου εχει περισεψει λιγο φιλλο κρουστας και εκανα μερικα μπαστουνακια γεμστα με ζαχαρη και κανελλα, σαν σαραγλακια και τα σιροπιασα.

Το βραδυ θα παμε να στολισουμε το δεντρο στις γειτονισσες και να μην παω με αδεια χερια.. (θα εχω το πλασμα βεβαια, αγκαλια..χιχιχι)

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλυτερα εχουμε βηχα και μυξα που ειναι ιωση τελικα(ευτυχως)δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και γενικα καθολου καλη παρεα αυτες τις μερες!Ο Τ εχει να δουλεψει πανω απο 2βδομαδες εγω εχω παρει τηλ σε ποσες δουλειες και δεν βρηκα τιποτα εχει στειλει βιογραφικα σε αλλες τοσες αλλα το τηλ μου δεν χτυπαει τα λεφτα τελειωνουν και να δω τι θα κανουμε,ο Τ μου ειπε οτι αυριο θα απευθυνθει σε μια εταιρεια που κανονιζει για εργασια στο εξωτερικο και θα παει να κανει τα χαρτια να παει στην αυστραλια και βλεπουμε για μετα :(

:-D

Διαφημίσεις

Μαγειροκαλησπέρες!!

Τα σημερινά νέα μου για να μην γίνομαι γραφική και τα γράφω δυό φορές : http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1334721&postcount=30968

Είμαι όλο απορίες...

Αν η Κάντυ-Κάντυ έφτιαξε την τούρτα της...

Πώς πέρασε η Αγγελική στην έξοδό της...

Αν είναι εντάξει ο μικρός της Αννιας...

Πού έχουν χαθεί η φαίη και η Αφροδίτη...

Τι κάνουν το Δωράκι, το Σμαρτάκι, το κουφετάκι, η Ελένη, η kagly, η DEL...

Τι νοστιμιές φτιάχνει η Εβίρι σήμερα...

Τι κάνει η φέφη μουυυυυυυυυυ

Αν έχει αναγούλες η Αννα...

Τι να διαβάζει αυτήν την περίοδο η Αγγελίνα...

Τι θα τα κάνει τελικά τα ψωμιά του τοστ το ζωπυρον

Σας σκέφτομαι και σας θυμάμαι κάθε μέρα σα να...έχουμε κάνει μαζί φαντάροι!!

αι στο καλο σου ρε σουργελο, με εκανες και γελασα... ακου τι θα τα κανει τα ψωμια η ζωπυρων????

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Βέβαια Μαράκι, το πολύ αστείο δεν είναι η ανησυχία της περιστέρας για τα ψωμιά μου αλλά το άρθρο πριν τ' όνομά μου : το ζώπυρον!!!!! αχαχαχαχαχαχα!!!!! σε καλό σας βρε κορίτσια!!!!!:lol::lol:

Βέβαια Μαράκι, το πολύ αστείο δεν είναι η ανησυχία της περιστέρας για τα ψωμιά μου αλλά το άρθρο πριν τ' όνομά μου : το ζώπυρον!!!!! αχαχαχαχαχαχα!!!!! σε καλό σας βρε κορίτσια!!!!!:lol::lol:

xaxaxxaxaxxa!!!!!!!δεν το ειχα προσεξει....χαχαχαχχαχχα!!!

το ζωπυρον!! βλεπω να σου μενει φιλεναδα..

κοριτσακι μου καλησπερα τι μου κανετε???μου λειψατε!!!!δεν μπορεσα καθολου να μπω απο χθεσ...παει και αυτο το σκ.πολυ με μελαγχωλει η κυριακη και ειδικα απο το απογευμα και μετα...:(χθεσ ειχα γυναικα στο σπιτι, εκανα γενικη και το απογευμα σουπερ μαρκετ. η κορη αργησε πολυ να κοιμηθει. δεν ξερω τι την επιασε!!μεχρι τις 1 τη νυχτα ντουρασελ!!!το πρωι στις 9 μου λεει:μαμα μουυυ..σηκω!!!και με ξεσκεπαζει.:D:Dαλλα σημερα δεν ειχε πολυ ορεξη ρε κοριτσια!!1δεν ξερω γιατι, ηταν κακοκεφη.και καπως ητανε τα ματακια της. σαν κλειστα και με αρκετες τσιμπλες. ελπιζω να μην μας γυροφερνει καμμια γριπη!!!:(της εβρασα λιγο χαμομηλι και της εκανα κομπρεσες. ελπιζω ναναι πιο ευδιαθετο αυριο το μαναρι μου.ο χασμπι λεει οτι ειναι επειδη δεν κοιμηθηκε καλα χθες. σημερα που λετε στολισαμε. το δεντρο, το σπιτι. τι καλα!!αλλαζει ανεσως η διαθεση σου!!!:)η μικρη δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκε κιολας!!ξεκινησαμε μαζι αλλα στην πορεια βαρεθηκε μεχρι να συναρμολογησουμε ολο το δεντρο ακι πηγε στα παιχνιδια τησ:D.της αρεσανε βεβαια τα φωτακια μετα και το απογευμα πειραζε τς μπαλες.σημερα δεν ειχε μαγειρεμα. μας καλεσανε καποιοι φιλοι για φαγητο και το απογευμα ηρθε μια δικη μου φιλη με τα παιδια και παιξανε. ωραια περασαμε. για αυριο εφτιαξα φασολακια. το μεσημερι προσπαθησα να φτιαξω www.sintagespareas.gr/.../xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html αυτα τα σπιτακαι με πτι μπερ. τα εχει δοκιμασει καμμια μηπως???αυτη η ζαχαρη δεν εγινε με τιποτα σιροπι!!!τι πραγμα κι αυτο!!!απογοητευτηκα.φιλακια . ειπα να σιδερωσω αλλα βαριεμαι. παω για υπνο, καλο βραδακι σε ολες

xaxaxxaxaxxa!!!!!!!δεν το ειχα προσεξει....χαχαχαχχαχχα!!!

το ζωπυρον!! βλεπω να σου μενει φιλεναδα..

Γιατί βρε κορίτσια;

Δεν λέμε το σμαρτάκι, το κουφετάκι, το περιστεράκι, το Μαράκι;

Τι φταίω που το ζώπυρον είναι γένους ουδετέρου;:tongue:ως όνομα στη γραμματική εννοώ

το μεσημερι προσπαθησα να φτιαξω www.sintagespareas.gr/.../xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html αυτα τα σπιτακαι με πτι μπερ. τα εχει δοκιμασει καμμια μηπως???αυτη η ζαχαρη δεν εγινε με τιποτα σιροπι!!!τι πραγμα κι αυτο!!!απογοητευτηκα.φιλακια .

φιλεναδούλα δεν μου ανοίγει η σελίδα να τα δω τα σπιτάκια

Διαφημίσεις

περιστερακι μου και γω το παθαινω αυτο. με 1 παιδι και 1 αντρα σαν παιδι, ολη μερα μαζευω και ολη μερα χαλια ειναι το σπιτι!!!και πολλεσ φορεσ νευριαζω πολυ με αυτο. αννια περαστικα σας γρηγορα και ευχομαι το καλυτερο για την οικογενεια σας!!!μαρια-ελπιδα καλα να περασετε στη γειτονισσα. καγκλυ περαστικα γλυκια μου και σε σενα και καλη αναρρωση. εβιρυ τι χρυσοχερα εισαι εσυ!!!χαιρομαι που περασατε καλα και κυριως που κανατε ωραια παρειτσα, γιατι αυτο ειναι που μετραει.κοιτα να ξεκουραστεις και λιγο τωρα.del καλη επιτυχια στα γλυκα και να την χαιρεσαι τη μικρουλα σου.ζωπυρον μου, εγω το ψωμι του τοστ το βαζω στην καταψυξη και το βγαζω την ωρα που θελω να το χρησιμοποιησω.καντυ, φεφη, αγγελικη,φαιη, δωρακι, σμαρατακι, κουφετακι, ελενη ,αγγελινα, ελπιζω ναστε ολες καλα.

σορρυ αλλα δεν θυμαμαι αλλα. γραψατε και πολλα:D!!!!

Είναι πολύ ωραία,αλλά μου φαίνονται δύσκολα

Είχα δει και μια ανάλογη κατασκευή στο "συνταγές από σπίτι"αλλά εκεί έκοβες το σπιτάκι σε πατρόν και έκοβες την ζύμη, την έψηνες...

Πονοκεφαλος!

καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε. η μικρη μου ειναι ενα 37 το πρωι. της εδωσα ντεπον και τα ματια της γεματο τσιμπλες οπως χθες. αχ, αυτες οι τσιμπλες!!!!λετε να αρρωστησουμε???:confused:καλη δουλεια και καλα και δημιουργικα μαγειρεματα...

καλημέρα και καλή εβδμάδα κορίτσια μου απο την βροχερή(επιτέλους) και ομιχλώδη πόλη μας......;);)

ελπίζω να είχτε όμορφο σ-κ.

εμείς στολίσαμε χθές μετα κόπων και βασάνων:rolleyes:.Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα έχω κοτόπουλο με πατάτες στην γάστρα από χθες.και το απόγευμα θα κάνω μια αλευρόπιτα για τον λατρεμένο μου.

σας φιλώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...