Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Πες του καλού σου πως ωραιότατες τούρτες έχουν και τα ζαχαροπλαστεία της Καλλίπολης. Αυτοί τι θα κάνουν, κλέφτες θα γίνουν????

Οσο γι' αυτό συμφωνώ κι εγώ...

Από τούρτες δεν σκαμπάζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Πες του καλού σου πως ωραιότατες τούρτες έχουν και τα ζαχαροπλαστεία της Καλλίπολης. Αυτοί τι θα κάνουν, κλέφτες θα γίνουν????

όχι Αγγελικούλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ εκείνος !!!

:rolleyes: εμένα με τρώει ο απαυτός μου... του είχα γράψει τα υλικά και του είπα "αν πας/αν θυμηθείς πάρ'τα" πιο πολύ για να την φτιάξω μετά του υιού μου που μουρλένεται για κάτι τέτοια !

Αλλά το θέμα είναι ότι το είχα ξεχάσει τελείως λέμε !!!! :lol:

πλάκα θα έχουμε , θα δω πώς θα το κάνουμε all together ...

Βρε κόρες,

Συγγνώμη κιόλας : το master chef jr το είδατε ???? καλέ τί παιδιά είναι αυτά ???? μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω με αυτά τα καλούδια που κάνουν ???? το άλλο χθες έφτιαξε ξεροτήγανο :confused: !!!!!!!!!!!!!!!! και το πέτυχε κιόλας !!!!!

άμα τα έχεις καλά με ζαχαροπλάστες, στείλε κ καμιά από εδώ!

και σου ευχομαι να μην χωριστειτε ποτε φεφουλα!!!!εμεις μονο για λογους δουλειας εχουμε χωριστει. το παιδι το αφησα ενα βραδυ στην πεθερα για να παμε σενα γαμο και δε μεπιανε υπνος!!!!:Pτον ξυπνησα τον καημενο απτο χαραμα για να παει να μου τηνφερει!!!:P:p

το έχω κάνει κ αυτό!;)

το οτι με βοηθαει, το αναγνωριζω!!!!

κ εσείς να είστε αγαπημένοι! όλες με τους αγαπούληδες!

ούτε ο φέφος ξέρει υλικά τούρτας. θα με έπαιρνε τηλέφωνο στη δουλειά, όσο θα ψώνιζε από το σούπερ μάρκετ που είναι κοντά στη δουλειά μου-πριν έρθει να με παρει (γιατί κάνει κ τον σωφέρ μου, αφού δεν οδηγώ) εγώ δεν θα μπορούσα να του μιλήσω γλυκά, γιατί έχω κόσμο γύρω μου, εκείνος θα μούτρωνε κ μετά που θα τον ξαναέπαιρνα τηλέφωνο να του πω υλικά, θα ακουγόταν ένα μμμμμμμμμ!!!!!

εύγε Μ!

κάντυ, κ πάλι πολύχρονη, γερή, καλότυχη, ευτυχισμένη με την ομορφοοικογένειά σου!

όλα τα καλά να έχετε, υγεία, αγάπη κ να καμαρώνετε τα πιτσιρίκια σας να μεγαλώνουν με χαρά!

Διαφημίσεις

ούτε ο φέφος ξέρει υλικά τούρτας. θα με έπαιρνε τηλέφωνο στη δουλειά, όσο θα ψώνιζε από το σούπερ μάρκετ που είναι κοντά στη δουλειά μου-πριν έρθει να με παρει (γιατί κάνει κ τον σωφέρ μου, αφού δεν οδηγώ) εγώ δεν θα μπορούσα να του μιλήσω γλυκά, γιατί έχω κόσμο γύρω μου, εκείνος θα μούτρωνε κ μετά που θα τον ξαναέπαιρνα τηλέφωνο να του πω υλικά, θα ακουγόταν ένα μμμμμμμμμ!!!!!

Εμείς είμαστε ζευγάρια σε παράλληλο σύμπαν τελικά...

Ο καημός του περιστέρη...Που μου κάνει τον σωφέρ...

Συν τα υπόλοιπα που γράφεις...

Τουλάχιστον έχω και δίπλωμα και δικαιολογείται ο καημός του...

Να δω πότε θα το χρησιμοποιήσω

Είναι κάτι σαν δίπλα, παρασοδιακό γλυκό, σαν ζύμη που το τηγανίζεις και το γυρίζεις γύρω γύρω από το πηρούνι για να πάρει σχήμα... στην Κρήτη τα φτιάχνουν και θέλει τέχνη όχι αστεία !!!!!

Ντράπηκα βρε ! Και είχα και τον Μ από δίπλα που είχε αρχίσει το δούλεμα "Έλα αγάπη, εσύ που κρατάς από Κρήτη σήκω τώρα κάνε μας ένα ξεροτήγανο !!!! " και δώσ' του και γέλαγε !!!!

Εμένα θα μου άρεσε να δω το τζούνιορ μάστερ σεφ, αλλά φοβάμαι ότι θα τσαντιστώ

Νομίζω ότι τα σκηνοθετούν σαν μικρομέγαλα τα παιδάκια, ότι τους "διδάσκουν"ρόλους...Εχω δει αποσπάσματα σε πρωινάδικο μόνο κι αυτό έχω καταλάβει

Διαφημίσεις

Είναι κάτι σαν δίπλα, παρασοδιακό γλυκό, σαν ζύμη που το τηγανίζεις και το γυρίζεις γύρω γύρω από το πηρούνι για να πάρει σχήμα... στην Κρήτη τα φτιάχνουν και θέλει τέχνη όχι αστεία !!!!!

Ντράπηκα βρε ! Και είχα και τον Μ από δίπλα που είχε αρχίσει το δούλεμα "Έλα αγάπη, εσύ που κρατάς από Κρήτη σήκω τώρα κάνε μας ένα ξεροτήγανο !!!! " και δώσ' του και γέλαγε !!!!

Να πώς η τιβι απομακρύνει τα ζευγάρια:tongue:

Αντί να μας κοιτάνε σαν ξερολούκουμα, μας ζητάνε ξεροτήγανα!!Και μας την λένε κι από πάνω!!Οτι το νινι μπορεί και τα κάνει...

καλε ποιος γιορταζει? Μεταξια μου τι εχετε γενεθλια?? Χρονια σας Πολλα βρε!! θα κανετε και τουρτιτσα?? Μπραβο!

καλα εγω ειδα μαστερ σεφ και ντραπηκα που λεω οτι μαγειρευω κιολας.. αν και θα συμφωνησω με την συμπεθερα οτι κατι παιζει.. τοσο ταλεντο πια!!!

Να πώς η τιβι απομακρύνει τα ζευγάρια:tongue:

Αντί να μας κοιτάνε σαν ξερολούκουμα, μας ζητάνε ξεροτήγανα!!Και μας την λένε κι από πάνω!!Οτι το νινι μπορεί και τα κάνει...

να 'σαι καλά !!!! μ' 'εκανες και γέλασα... και θα λένε "πάαααει αυτή το 'χασε!":confused:.... είναι σαν αυτό το ανέκδοτο με τις πίτες.... :tongue:

καλε ποιος γιορταζει? Μεταξια μου τι εχετε γενεθλια?? Χρονια σας Πολλα βρε!! θα κανετε και τουρτιτσα?? Μπραβο!

Πέρασαν !!!!την Τρίτη ήταν αλλά μας βλέπω να τα γιορτάζουμε για 40 μέρες .... ευχαριστώ για τις ευχές ! ;)

καλα εγω ειδα μαστερ σεφ και ντραπηκα που λεω οτι μαγειρευω κιολας.. αν και θα συμφωνησω με την συμπεθερα οτι κατι παιζει.. τοσο ταλεντο πια!!!

Όχι βρε. Λογικά όλα αυτά τα πιτσιρίκια έχουν πάει σε κάποια σχολή ή έχουν ασχοληθεί πολύ οι γονείς τους... δεν εξηγείται διαφορετικά... το άλλο έφτιαξε τιραμισού !!!! Απ' έξω έτσι ???? ΧΩΡΙΣ να διαβάζει συνταγή :cool:

Εμείς είμαστε ζευγάρια σε παράλληλο σύμπαν τελικά...

Ο καημός του περιστέρη...Που μου κάνει τον σωφέρ...

Συν τα υπόλοιπα που γράφεις...

Τουλάχιστον έχω και δίπλωμα και δικαιολογείται ο καημός του...

Να δω πότε θα το χρησιμοποιήσω

κ εγώ το πήρα κ μόλις το πήρα, έμεινα έγκυος κ μετά γειάσου!

είμαστε αντέρφια, ηντάξ!:lol:

το έχω δει, νομίζω. σαν τις δίπλες, αλλά με σχεδιάκια στις άκρες;

κ εμενα μου ζήτησε δίπλες για Χριστούγεννα. με βλέπω να κατεβάζω τον παρλιάρο, γιατί δεν τις έχω κάνει.:confused: ούτε τις τρώω.

Εμένα θα μου άρεσε να δω το τζούνιορ μάστερ σεφ, αλλά φοβάμαι ότι θα τσαντιστώ

Νομίζω ότι τα σκηνοθετούν σαν μικρομέγαλα τα παιδάκια, ότι τους "διδάσκουν"ρόλους...Εχω δει αποσπάσματα σε πρωινάδικο μόνο κι αυτό έχω καταλάβει

εγώ όπως λέει κ η μαρία θα ένιωθα πολύ λίγη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...