Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλώς την love;)

Προσπαθησε να βρεις λίγο χρόνο για κούρα ομορφιάς και θα δεις πως θα αλλάξει η ψυχολογία σου;)

φεφάκι αν θέλει να έρθει ας έρθει. Κι εγώ θα χαρώ, αλλά αν δεν έρθει δικό του πρόβλημα.... Έχω ανάγκη να ξεδώσω με ή χωρίς σύζυγο....

Περιστεράκι keep trying....

Ετσι μπράβο,δυναμική!

Και να μην ακολουθήσει, στο τέλος θα ζηλέψει λίγο...

Να το θυμηθείςΓυναικουλίστικη συμβουλή,αλλά πιάνει!

Τι να κάνουμε;

Για να τους δελεάσουμε πια...

Εμένα ο περιστέρης όλο "απειλές"είναι...ότι θα μου δείξει αυτός που πήγα κι έκανα μποτέ για τον γιατρό και τέτοια χαριτωμένα

Και τι μας απειλείς κύριος;

Θα σε φοβηθούμε;

Αντε...

Γιατί μέχρι να υλοποιήσεις τις...απειλές θα έχει πάει το μποτέ περίπατο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ευχαριστώ αφροδιτούλα!

μπράβο του που τα κατάφερε μόνος του! δεν είναι εύκολο πράγμα! πρέπει να το αναγνωρίσουμε!

οι γυναίκες έχουμε κ το μητρικό ένστικτο που λειτουργεί σαν αυτόματος πιλότος σε πολλά θέματα του παιδιού, ενώ οι άντρες είναι αλλιως.

εμείς δεν έχουμε χωριστεί ούτε μισό βράδυ με τον φέφο. κ δεν το αντέχω ούτε στη σκέψη.

2-3 βράδια η Χ κοιμήθηκε σε παππούδες όταν ήταν νινί, κ αυτό γιατί είχαμε υποχρεώσεις.

από τότε, κ οι 3 μαζί!

δεν θέλω να αδικείται ο φέφος μου με μια λειψή εικόνα.

είναι ό,τι καλύτερο για μένα κ ό,τι παράπονα έχω από εκείνον είναι αντιμετωπίσιμα!

Γιατί δεν την έχω δει αυτή τη λειψή εικόνα εδώ μέσα;

Πάντα πολύ καλά είναι όσα λες για τον φέφο εδώ

Τώρα τα παραπονάκια κι αυτά στο πρόγραμμα είναι

Διαφημίσεις

Ετσι μπράβο,δυναμική!

Και να μην ακολουθήσει, στο τέλος θα ζηλέψει λίγο...

Να το θυμηθείςΓυναικουλίστικη συμβουλή,αλλά πιάνει!

καλά μην νομίζεις, εκ του ασφαλούς μιλάει. Σου λέει θα είναι με τον αδερφό της, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.....

Όσο για το μποτέ, περιστέρηηηηηηη βιάσου, ξανάρχεται ο Καραγκούνης.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τί σας έλεγα ότι θέλω να μεγειρέψω ????

Ναι. Μόλις μίλησε με τον αντρούλη. Μου είπε ότι πήγε και σούπερ και πήρε όλα τα υλικά για τούρτα !!!! Οπότε, θα πέσει πολλή χαρά απόψε σπίτι μας... θα κάνουμε ΚΑΙ τούρτα *.... για να σβήσουμε τα κεράκια μου (καθυστερημένα) αύριο το απόγευμα !!!

*Είμαι περίεργη να δω ποιός θα επιζήσει: εγώ, τα τέκνα, η κουζίνα... ή μήπως κανείς ????

εμείς δεν έχουμε χωριστεί ούτε μισό βράδυ με τον φέφο. κ δεν το αντέχω ούτε στη σκέψη.

Εμείς χωριστήκαμε για ένα μήνα το καλοκαίρι γιατί είχε πολλές δουλειές και σχιζοφρένιασα!!Κάθε μέρα τον έβλεπα, αλλά τα βράδια δεν έμενε στο σπιτι

Ναι. Μόλις μίλησε με τον αντρούλη. Μου είπε ότι πήγε και σούπερ και πήρε όλα τα υλικά για τούρτα !!!! Οπότε, θα πέσει πολλή χαρά απόψε σπίτι μας... θα κάνουμε ΚΑΙ τούρτα *.... για να σβήσουμε τα κεράκια μου (καθυστερημένα) αύριο το απόγευμα !!!

*Είμαι περίεργη να δω ποιός θα επιζήσει: εγώ, τα τέκνα, η κουζίνα... ή μήπως κανείς ????

Πες του καλού σου πως ωραιότατες τούρτες έχουν και τα ζαχαροπλαστεία της Καλλίπολης. Αυτοί τι θα κάνουν, κλέφτες θα γίνουν????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

και σου ευχομαι να μην χωριστειτε ποτε φεφουλα!!!!εμεις μονο για λογους δουλειας εχουμε χωριστει. το παιδι το αφησα ενα βραδυ στην πεθερα για να παμε σενα γαμο και δε μεπιανε υπνος!!!!:Pτον ξυπνησα τον καημενο απτο χαραμα για να παει να μου τηνφερει!!!:P:p

το οτι με βοηθαει, το αναγνωριζω!!!!

περιστερακι , δεν θυμαμαι αν στο ειπα:confused:, καλως ορισατε!!!

καλά μην νομίζεις, εκ του ασφαλούς μιλάει. Σου λέει θα είναι με τον αδερφό της, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.....

Όσο για το μποτέ, περιστέρηηηηηηη βιάσου, ξανάρχεται ο Καραγκούνης.....

Κι ο Καραγκούνης ο συμπατριώτης μου μποτέ θα κάνει πλέον, μην ανησυχείς...

Εγώ όμως σε λίγο θα γίνω πάλι σωστή καραγκούνα

περιστερακι , δεν θυμαμαι αν στο ειπα:confused:, καλως ορισατε!!!

Να είσαι καλά γλυκιά μου

Τα διάβασα τα νέα σου διπλα

Μια από τα ίδια κι εγώ αυτές τις μέρες...Βράστα!

Γιατί δεν την έχω δει αυτή τη λειψή εικόνα εδώ μέσα;

Πάντα πολύ καλά είναι όσα λες για τον φέφο εδώ

Τώρα τα παραπονάκια κι αυτά στο πρόγραμμα είναι

είναι όλα στο πρόργαμμα! κ τα εκτός προγράμματος τα προγραμματίζουμε στα μέτρα μας!:P

τί καλός!!!!!!!

χαιρετισμούς στον Μ! να περάσετε τέλεια! βγάλτε κ καμιά φωτό να την ανεβάσεις στο φμπ!

Εμείς χωριστήκαμε για ένα μήνα το καλοκαίρι γιατί είχε πολλές δουλειές και σχιζοφρένιασα!!Κάθε μέρα τον έβλεπα, αλλά τα βράδια δεν έμενε στο σπιτι

θα κουβαλιόμουν κ εγώ μαζί.

του το έχω ξεκαθαρίσει.

για π.χ. με τη διατριβή του χρειαζόταν κάποιες φορές να ανεβαίνει Σαλόνικα.

ή θα έρθουμε κ εμείς ή θα πηγαίνεις αυθημερόν.

κ το κατάλαβε κ πηγαινοερχόταν την ίδια μέρα, ενώ έχει σπίτι η μανούλα του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...