Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

μια πιτα,αχ λαχταριστη κ με ενα φυλλο θεικο κ πανευκολο.αυριο τι να κανουμε,καμμια ιδεα?????

Για δώσε ωρέ κοπελιά καμιά συνταγή λαχταριστή, θεϊκή και πανεύκολη! (Δεν έχω ανοίξει ποτέ φύλλο, αλλά πήγα και αγόρασα έναν πλάστη ναααααααα μετά συγχωρήσεως!)

Εγώ πάντως σήμερα θα κάνω μια ωραιότατη και πανεύκολη καρμπονάρα.:)

Καλημέρες!!!

Καλημέρα! Πέρκα με πατατούλες στο φούρνο και ζυμωτό ψωμί από την πεθερά μου!

Εγώ σήμερα το απόγευμα μελομακάρονα! Πάλι θα δημιουργήσω...(ωχ)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τα κουλουράκια βουτύρου έγιναν θεσπέσια.

απόγευμα μελομακάρονα, μάλλον.

Δεν μας δίνεις και καμιά συνταγή;

Εγώ για σήμερα δεν μαγείρεψα γιατί μου περίσσεψε φαγητό από χθες, αλλά μόλις επιστρέψω θα ετοιμάσω μαι φασολάδα σπεσιαλ!!

Τραβιέται πολύ μ'αυτό το κρύο, και θα την συνοδέψω με μια ωραιότατη ρεγγα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα.

για μας σημερα τσιπουριτσες ψητες

και μοσχαρακι με τραχανα και ντοματουλα για τον θησαυρο μας:P

αννα για στειλε απο δω την συνταγη της πιτας.......:rolleyes:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπερα κοριτσακια.σημερα φαγαμε φασολαδα στην πεθερουλα,αχ το κρυο τα τραβαει αυτα τα φαγητα!!!!

λοιπον η συνταγη για το φυλλο ειναι αυτη:

1 βιτάμ μαλακό

3 ποτήρια αλεύρι

1 ποτήρι παγωμένο νερό

1αυγο (κροκο)για να αλλειψουμε την πιτα

Για να φτιάξουμε το ζυμάρι βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι και το βιτάμ και το δουλεύουμε με τα χέρια μας μέχρι να απορροφηθεί τελείως το βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό για να τελειώσουμε το ζύμωμα.

Λογικά δεν θα χρειαστείτε άλλο αλεύρι, αλλά ας έχετε μαζί σας μισό ποτήρι ακόμα. Το ζυμάρι μπαίνει στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.Εγω το αφησα ολη την ημερα κ εκανα την πιτα την επομενη.

Χωρίζουμε το ζυμάρι σε δύο μέρη και ανοίγουμε με τον πλάστη ένα φύλλο γιαιτον πάτο της πίτας και ένα για σκέπασμα. Λαδώνουμε ένα μέτριο πυρέξ, στρώνουμε το ένα φύλλο, ρίχνουμε τη γέμιση, στρώνουμε και το πάνω φύλλο και με ένα μαχαίρι χαράσσουμε ελαφρώς τα κομμάτια της πίτας χωρίς να την κόψουμε. Αλείφουμε με αυγό την επιφάνεια και ψήνουμε για μία ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.

για την γεμιση εγω εβαλα σπανακι,ανηθο,φρεσκο κρεμ,λιγη φετα,μανουρι,μοτσαρελλα,ενα αυγο,αλατι κ πιπερι.τα λαχανικα τα εβαλα ολα μαζι σε τηγανι με λιγο λαδι ισα ισα να μαραθουνε κ επειτα τα ανακατεψα ολα μαζι.το αποτελεσμα ηταν καταπλ,το φυλλο μοιαζει σαν της κρουστας,ειναι νοστιμο κ ελαφρι κ φυσικα το πιο βασικο πανευκολο!!!καλη επιτυχια!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερα εχθες φαγαμε αρακα αναμεικτο με καλαμπ κ πατατουλες!!!σημερα γεμιστα στην μανουλα μου,οποτε εχω χρονο για βολτες κ χριστουγεν ψωνια!!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα σημερα μαγειρευω κατσικακι με φιδε για τον μικρο μας θησαυρο.

εμεις θα φαμε goodys,αν και θα πρεπε να φαω σουπιτσα γιατι ειμαι αρρωστουλα

αλλα που κουραγιο και για αλλο φαγητο!!!!!!!!!!!

αχ και για σημερα κανονισαμε να κανουμε τα ψωνια του σπιτιου,

ας ελπισουμε να ειμαι καλυτερα μεχρι το απογευμα:rolleyes:

r.gif

καλησπεραααααααα,και περαστικα Δωρακι!!!!εμεις σημερα φαγαμε κοτσι στην γαστρα με πατατουλες,κ ηταν γιαμιγιαμι!!!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

σημερα λογω το οτι γιορταζει ο αντρουλης μου,:P:D:pπηγαμε εξω για φαγητο!!!!!!!

αυριο καλαμαρακια τηγανητά με πατατουλες για μας

και ψαρακι με λαχανικα για τον θησαυρο μας!!!!!

ευχαριστω αννα!!!!!!!

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...