Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σήμερα το ψυγείο έχει λίγο από όλα τα φαγητά της εβδομάδας οπότε έχει ξεκαθάρισμα;););)

Σήμερα πριν έρθω στην δουλειά είχα πάει κομμωτήριο και έβαψα μαλλί, κουρέυτικα και χτενίστικα και έγινα άνθρωπος επιτέλους!!!!

Αύριο το βράδυ έχει έξοδο, εκτός απροόπτου, μετα από πολύ καιρό...

Αγγελική να περάσετε τέλεια και να το ευχαριστηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αγγελική να περάσετε τέλεια και να το ευχαριστηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε!!!

Ευχαριστώ Ελενίτσα, κι εσείς να περάσετε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σήμερα πριν έρθω στην δουλειά είχα πάει κομμωτήριο και έβαψα μαλλί, κουρέυτικα και χτενίστικα και έγινα άνθρωπος επιτέλους!!!!

Και πολυ καλα εκανες.Η περιποίηση στον εαυτο μας ,μας φτιαχνει την διαθεση.

Να περασετε σουπερ..!!!!

Καλησπέρα μαγείρισσες!!!

1 βγήκε και μετά έσπασε το καλούπι ρε γμτ;;)

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΤΥΧΕΡΗ,ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!

Έτσι νομίζεις;;;;;; Έλα να γνωρίσεις και την δικιά μου.....:mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να σου πω, δεν ξέρω αν θα έρθει μαζί ο αντρούλης μου γιατί μου κάνει τον δύσκολο, εγώ πάντως έχω κανονίσει να βγω με τον αδερφούλη μου, την γυναίκα του και την ξαδέρφη μου με τον άντρα της....

Και πολυ καλα θα κανεις κοριτσακι.

Αν δεν θελει ας μην ερθει!!!!

Περιστερακι,

για δες μηπως βαζεις το λαθος κωδικο,εχει 2.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Περιστέρι,

Καλώς ήρθες !!!

Δώρα ,

Περαστικά σας !

Τα διάβασα όλα τα μνμ. Χαίρομαι για τα ζευγάρια που τα βρίσκουν στην τελική... Φέφη μου,

Ναι. Έχεις τραβήξει πολλά - και σίγουρα είναι πολύ πολύ άσχημο να παίζουν παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου. Εμένα αυτό με ενοχλεί στον άλλο : η φουστιά ! Έχεις κάτι κύριος ? Έλα να μου το πεις. Μην μιλάς πλαγίως, άλλα μπροστά μου, άλλα πίσω μου, άλλα στον άντρα μου και κυριώς αυτό.... αφού το πρόβλημα το έχεις με μένα στην τελική ΓΙΑΤΊ τον βάζεις τον άλλον στην μέση ???????????

Δεν μπορώ να πω πώς θα αντιδρούσα εάν βρισκόμουν στην θέση σου. Ούτε ξέρω εάν θα ήθελα να μου κρατάει το παιδί. Όχι να το κάνω από ανάγκη. Να το θέλω λέω. Εκεί σε θαυμάζω -ειλικρινά-.

Ευτυχώς ο δικός μου αντρούλης και θα σηκωθεί το βράδυ εάν κλάψει κάποιο παιδί (και δεν το ακούσω εγώ πρώτη) - όταν είναι σπίτι θα τους φτιάξει πχ το γάλα τους, να τους κάνει εισπνοές. ΟΚ, να τα μπανιάρει μόνος του ολομόναχος και τα 2 δεν έτυχε ποτέ, αλλά, νομίζω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέρθει.

DEL,

Περαστικά στον μικρό ! Και με συγκίνησαν απίστευτα τα λόγια της μικρής σου ! Πόσο μα πόσο δίκιο έχουν τα μανάρια μου !

Τελικά,

εκείνη την ημέρα που σας είπα ότι ήθελα να πάρω άδεια... δεν. Το ξανασκέφτηκα και μάλλον θα χρειαστώ κάποιες μέρες μέσα στις γιορτές που θα είναι κλειστός ο σταθμός, οπόταν να μην την χάσω έτσι μια ημέρα. Νύχια θα πάω να φτιάξω την Τετάρτη το απόγευμα, ευτυχώς ο Μ θα πάει να πάρει τα παιδιά και μαλλί ... δεν ξέρω. Ίσως κλείσω ένα ραντεβού Πέμπτη πρωί πρωί στις 8.30 σε ένα κομμωτήριο Πειραιά και να έρθω απευθείας στο γραφείο. Κοντά είναι... τί θα μου κάνει ???? τον κότσο ???? χα χα

Στο θέμα μας: έχω ξεπαγώσει κιμά. Λέω να κάνω το μισό κεφτεδάκια (ψητά στον φούρνο) και το άλλο μισό σουτζουκάκια με πιλάφι για απόψε.

Και χταπόδι έχω βγάλει. Θα το βράσω από σήμερα να το τελειώσω αύριο εννοώ να ρίξω το κοφτό μακαρονάκι...

Για να δούμε. Θα με αφήσουν τα τέκνα μου ? Και πλυντήρια έχω να βάλω χα χα

Φεφουλα....μακιαααααααα

Αμεεεε πως δεν την ξερω....Η πεθερουλα μου το ελεγε αυτο παντα για μενα.

Οτι δλδ της εμοιαζα πολυ και κυριως σε ψυχολογικο τομεα.ειμαι πολυ ευαισθητη,οπως και εκεινη ηταν στα νιατα της..

και ελεγε παντα στον αντρουλη μου να με προσεχει!!!!!

Ηταν υπεροχος ανθρωπος...κριμα που "εφυγε"τοσο νωρις...:-(

Καλημερα ειπα;

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Σημερα φευγει η μαμα μου με την ανεψουλα μου.......:-(

καλημέρα, περαστικά κ γρήγορα!

τί όμορφο πράγμα να θυμάσαι κάποιον με αγάπη!

εγώ να πω την αλήθεια μου δεν είμαι σίγουρη αν θα στενοχωρεθώ...θα την ξαναλυπηθώ για την ψυχή της που την έχει πουλημένη στον έξω από 'δω!

κ θα προσευχηθώ για τη συγχώρεσή της! όπως κάνω ήδη!

αλλά δεν θα στενοχωρεθώ!:cool:

Σου βγάζω το καπέλο που κατάφερες να την αντιμετωπίσεις. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι αντίστοιχο αν ήμουν στην θέση σου....

όχι, δεν θέλω καπέλα! να βγάλετε κανά τάπερ θέλω!:tongue:

όλες είμαστε ικανές να τα καταφέρουμε στα δύσκολα!

Σήμερα το ψυγείο έχει λίγο από όλα τα φαγητά της εβδομάδας οπότε έχει ξεκαθάρισμα;););)

με γειές! να περάσετε τέλεια κ μακάρι να έρθει ο συζυγάτος σου να είναι ακόμα καλύτερα για σας!:)

Καλησπέρα μαγείρισσες!!!

Έτσι νομίζεις;;;;;; Έλα να γνωρίσεις και την δικιά μου.....:mrgreen::mrgreen:

συμπάσχουσα, πώς τα πάτε τελευταία;

εσύ μαρή την έχεις μακριά!:P

Εχω βάλει όλους τους κωδικούς!Κάποια στιγμή βγήκε η υπογραφή,αλλά μόνο ο σύνδεσμος, όχι το τικεράκι

Ουφ, εγκαταλείπω την προσπάθεια

Το έχω προσπαθήσει κι άλλες μέρες

Φέφη μου,

Ναι. Έχεις τραβήξει πολλά - και σίγουρα είναι πολύ πολύ άσχημο να παίζουν παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου. Εμένα αυτό με ενοχλεί στον άλλο : η φουστιά ! Έχεις κάτι κύριος ? Έλα να μου το πεις. Μην μιλάς πλαγίως, άλλα μπροστά μου, άλλα πίσω μου, άλλα στον άντρα μου και κυριώς αυτό.... αφού το πρόβλημα το έχεις με μένα στην τελική ΓΙΑΤΊ τον βάζεις τον άλλον στην μέση ???????????

Δεν μπορώ να πω πώς θα αντιδρούσα εάν βρισκόμουν στην θέση σου. Ούτε ξέρω εάν θα ήθελα να μου κρατάει το παιδί. Όχι να το κάνω από ανάγκη. Να το θέλω λέω. Εκεί σε θαυμάζω -ειλικρινά-.

Ευτυχώς ο δικός μου αντρούλης και θα σηκωθεί το βράδυ εάν κλάψει κάποιο παιδί (και δεν το ακούσω εγώ πρώτη) - όταν είναι σπίτι θα τους φτιάξει πχ το γάλα τους, να τους κάνει εισπνοές. ΟΚ, να τα μπανιάρει μόνος του ολομόναχος και τα 2 δεν έτυχε ποτέ, αλλά, νομίζω ότι θα μπορέσει να ανταπεξέρθει.

Τελικά,

εκείνη την ημέρα που σας είπα ότι ήθελα να πάρω άδεια... δεν. Το ξανασκέφτηκα και μάλλον θα χρειαστώ κάποιες μέρες μέσα στις γιορτές που θα είναι κλειστός ο σταθμός, οπόταν να μην την χάσω έτσι μια ημέρα. Νύχια θα πάω να φτιάξω την Τετάρτη το απόγευμα, ευτυχώς ο Μ θα πάει να πάρει τα παιδιά και μαλλί ... δεν ξέρω. Ίσως κλείσω ένα ραντεβού Πέμπτη πρωί πρωί στις 8.30 σε ένα κομμωτήριο Πειραιά και να έρθω απευθείας στο γραφείο. Κοντά είναι... τί θα μου κάνει ???? τον κότσο ???? χα χα

Στο θέμα μας: έχω ξεπαγώσει κιμά. Λέω να κάνω το μισό κεφτεδάκια (ψητά στον φούρνο) και το άλλο μισό σουτζουκάκια με πιλάφι για απόψε.

Και χταπόδι έχω βγάλει. Θα το βράσω από σήμερα να το τελειώσω αύριο εννοώ να ρίξω το κοφτό μακαρονάκι...

Για να δούμε. Θα με αφήσουν τα τέκνα μου ? Και πλυντήρια έχω να βάλω χα χα

πλυντήρια βάζει ο φέφος κ απλώνει κ μαζεύει...μερικες φορές σιδερώνει...πάει ασιδερωτα παντελόνια κ πουκάμισα στη μανούλα να τα σιδερώσει η αλλοδαπή!

ο φέφος αναλαμβάνει λογαριασμούς, ψώνια, μάρκετ, φάρμακα, βιβλιάρια υγείας...

πολλές φορές έχει πάει μόνος του το παιδί στην παιδίατρο με κάποια γιαγιά.

μπάνιο την Χ την κάνουμε μαζί με τον φέφο πάντα. το απολαμβάνουμε κ οι 3! κ πριν κ μετά!

γάλα συνήθως της κάνει ο φέφος.

παλιά με αποστειρωτή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. μόνο ο φέφος! μόνο εκείνος έκανε τα γάλατα, τις κρέμες, εγώ τάιζα, κοίμιζα.

ο φέφος την κρατούσε αγκαλιά ώρες να ρευτεί, να την παρηγορήσει την ημέρα από τα πονάκια στην κοιλίτσα στους κολικούς!

ο φέφος κυρίως ασχολιόταν με παιδίατρο-τους τάραζε στα τηλέφωνα με ερωτήσεις!

γενικά, πρώτα σκέφτεται εμάς κ τελευταίο τον εαυτό του!

αν γύριζα τα χρόνια πίσω, πάλι αυτόν θα διάλεγα για άντρα μου, μόνο που θα τον διάλεγα νωρίτερα να τον χορτάσω στα νιάτα μου, στα ελεύθερά μου!

μαρή έλεν, την έχεις μακριά...εννοούσα την πεθερά!

Διαφημίσεις

Καλώς την love;)

Προσπαθησε να βρεις λίγο χρόνο για κούρα ομορφιάς και θα δεις πως θα αλλάξει η ψυχολογία σου;)

φεφάκι αν θέλει να έρθει ας έρθει. Κι εγώ θα χαρώ, αλλά αν δεν έρθει δικό του πρόβλημα.... Έχω ανάγκη να ξεδώσω με ή χωρίς σύζυγο....

Περιστεράκι keep trying....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

πλυντήρια βάζει ο φέφος κ απλώνει κ μαζεύει...μερικες φορές σιδερώνει...πάει ασιδερωτα παντελόνια κ πουκάμισα στη μανούλα να τα σιδερώσει η αλλοδαπή!

ο φέφος αναλαμβάνει λογαριασμούς, ψώνια, μάρκετ, φάρμακα, βιβλιάρια υγείας...

πολλές φορές έχει πάει μόνος του το παιδί στην παιδίατρο με κάποια γιαγιά.

μπάνιο την Χ την κάνουμε μαζί με τον φέφο πάντα. το απολαμβάνουμε κ οι 3! κ πριν κ μετά!

γάλα συνήθως της κάνει ο φέφος.

παλιά με αποστειρωτή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. μόνο ο φέφος! μόνο εκείνος έκανε τα γάλατα, τις κρέμες, εγώ τάιζα, κοίμιζα.

ο φέφος την κρατούσε αγκαλιά ώρες να ρευτεί, να την παρηγορήσει την ημέρα από τα πονάκια στην κοιλίτσα στους κολικούς!

ο φέφος κυρίως ασχολιόταν με παιδίατρο-τους τάραζε στα τηλέφωνα με ερωτήσεις!

γενικά, πρώτα σκέφτεται εμάς κ τελευταίο τον εαυτό του!

αν γύριζα τα χρόνια πίσω, πάλι αυτόν θα διάλεγα για άντρα μου, μόνο που θα τον διάλεγα νωρίτερα να τον χορτάσω στα νιάτα μου, στα ελεύθερά μου!

μαρή έλεν, την έχεις μακριά...εννοούσα την πεθερά!

τι ωραιο αυτο που ειπεσ!!!!τι γλυκο!!!ευχομαι ναστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι μαζι, χωρις ...παρεμβολες!!!!!

και ο δικος μου βοηθαει πολυ σε ολα.στο παιδι κανει τα παντα.τον ειχα αφησει 2,5μηνων για 3 μερες μονο με το μωρο λογω σεμιναριου με τη δουλεια εκτος, και τα καταφερε αψογα χωρις βοηθεια απτη μανουλα:cool:!!!!

δεν θέλω να αδικείται ο φέφος μου με μια λειψή εικόνα.

είναι ό,τι καλύτερο για μένα κ ό,τι παράπονα έχω από εκείνον είναι αντιμετωπίσιμα!

απλά ήταν ευάλωτος για μια περίοδο κ το κακό δεν άργησε.

όσο για το ότι δεν άλλαζε το παιδί μόνος του...το κάνει, αν είναι ανάγκη!δηλαδή όταν λείπω.

μπάνιο μόνη μου την Χ δεν την κάνω πλέον. είναι πολύ ζωηρή κ δεν στέκεται πουθενά! ντουζ μπορώ να την κάνω, μπάνιο όχι! ούτε ο φέφος!

περιστέρη, εγώ δεν έχω προσπαθήσει καν για τίκερ, γιατί από τώρα ξέρω την αποτυχία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...