Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αγγελική αυτό είναι μεγάλο σοκ και μόνο που το διαβάζουμε. Εγώ θα φοβόμουν μήπως και τυχόν με το σπάσιμο του γυαλιού, έχει πεταχτεί κάποιο ψιλό κομματάκι στον λάρυγγα του παιδιού ή μήπως υπάρχει κάποιο τρίμμα γυαλιού στο στόμα του που δεν είναι ορατό. Ανατρίχιασα και γούρλωσα τα μάτια μόλις το διάβασα, μήπως να το πήγαινες σε γιατρό το παιδί; Πωπω όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Άννα, μόλις γεννήσεις με το καλό, να έρθεις εδώ Γερμανία, ή να βρεθούμε στην Αθήνα να σου κάνω το τραπέζι με ό,τι έχεις λαχταρίσει.

Σμαρτάκι εύχομαι να μας μεταφέρεις γραπτώς τα καλύτερα νέα από τους γιατρούς.

Κάγκλυ, τέτοιες ιστορίες ακούω από τους Έλληνες εδώ. Οικογένειες να χωρίζονται, αδέρφια να μη γνωρίζονται, παρά μόνο μετά από χρόνια. Παροτρύνω τέτοιους ανθρώπους να γράψουν βιβλίο. Έτσι μια μαμά από το σχολείο μου έλεγε ότι, μεγάλωσε με τους γιαγιά-παππού μέχρι τα 18, επειδή οι γονείς της είχαν έρθει μετανάστες στη Γερμανία. Στα 18 ήρθε κι αυτή και τον πρώτο καιρό δεν ήξερε τη γλώσσα, ούτε και να κυκλοφορεί. Η ζωή της ήταν δύσκολη για μεγάλο διάστημα, γι' αυτό και ήταν εξαρτημένη η καθημερινότητά της από τους γονείς της. Αργότερα παντρεύτηκε και μπήκε η ζωή της σε ένα ρυθμό.

Μια άλλη κυρία πάλι, μου είπε ότι η μεγάλη της αδερφή μεγάλωνε με τη γιαγιά και οι γονείς της ήταν εδώ. Μετά από 12 χρόνια γεννήθηκε η γνωστή που μου τα έλεγε και η αδερφή της ήταν στην Ελλάδα. Οι δύο αδερφές μεγάλωναν για αρκετό διάστημα χωριστά και κάποια χρονική στιγμή ενώθηκε η οικογένεια.

Νομίζω ότι, οι ιστορίες των Ελλήνων μεταναστών έχουν πολύ κλάμα και συγκίνηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα

Σήμερα έκανα κολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο.

eleni2008 έλιωσα με τη μικρή σου.

Σας ευχαριστώ όλες που μου ευχηθήκατε για τον αδερφούλη μου, έχω πολύ αδυναμία στα αδέρφια μου. Και νιώθω σα μαμά τους. Αυτό έγινε όταν οι γονείς μας ήταν Γερμανία και μεις εδώ με τη γιαγιά. Ημουνα 18 και τα φρόντιζα εγώ. Το ξέρω ότι δεν είναι υγιές αλλα τώρα που και ο αδερφος μου έχει οικογένεια προσπαθώ να το ξεπεράσω. Συγκινήθηκα πάλι.

fefi σε θαυμάζω καλά έκανες και τα είπες αλλά μη φύγεις μόνη σου.

Φιλάκια σε όλες πάω για καφεδάκι.

Να τα εκατοστησει να τον χαιρεσαι.Μια χαρα υγιες το βλεπω εγω και μπραβο σου.

Καλημέρα!

Σήμερα κι εγώ είμαι ντάουν.... Πλακωθήκαμε με τον χάμπι και του το κρατάω..

να μην του το κρατήσεις άλλο. πάρε τηλεφωνο κ πες του πως σου έλλειψε!κ οι άντρες μας μωρά είναι!

Χθες η σκατούλα μου αφού ξυπνησε και πέρασε 1,5 ώρα (γιατί για πολλή ώρα αφού ξυπνήσει είναι μη του μιλάτε του παιδιού με γκρίνια), έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει "είμαστε και πάλι μαζί μανούλα γλυκειά"... εγώ φυσικά έχω πέσει στα πατώματα μ'αυτό που άκουσα και της λέω "ναι γλυκειά μου, είμαστε και πάλι μαζί" και μου απαντάει "και θα είμαστε μαζί για πάντα!"

Πέθανα κορίτσια.... Ότι πιο όμορφο έχω ακούσει ποτέ!!

αχ, έλιωσα! μπούτυρο! χαδιάρικα πλάσματα! είμαστε τυχερές γυναίκες!

η Σύσα μου κ μόνο "μαζί" που μου λέει προτάσσοντάς μου το χεράκι της να πάμε μαζί είτε στη βεράντα, όπου θέλω να πάω να καπνίσω (όταν με βλέπει ότι βάζω τη ρόμπα μου), όταν της λέω πάω να απλώσω ρούχα, να βάλω πλυντήριο, κλπ γίνομαι κ εγώ παιδί!

αχ, "μαμούλα ή κ μουμούλα" κ ξερό ψωμί!

χθες τον πατέρα της τον φώναζε φέφο!:o εμένα φέφη με είπε 1-2 φορές κ έκτοτε τέβη!

της λέω τί είσαι εσύ; φεφόπαιδο;

-τέπαιδο, απαντούσε!

-αλήθεια; της λέω

-αλήχεια!μου απαντούσε!:tongue::lol:

Φέφη κατ'εμέ πολύ καλά έκανες και του τα είπες! Τουλάχιστον τώρα θα ξέρει ότι δεν τον παίρνει για πολλές που...τιές!

Επίσης να σου πω ότι σε θαυμάζω για το θάρρος, τον τσαμπουκά και την ευθύτητα που σε διακρίνει!

σε ευχαριστώ ελένίτσα μου. μακάρι να τα πάμε όλες καλά με τις δουλειές μας. χθες σε είχα στο νου μου, όπως κ όλα τα κορίτσια που έχουν θεματάκια, να είμαστε όλες καλά στην υγεία, να έχουμε αγάπη στην οικογένεια κ δουλειές, τίμια λεφτά!

Καλημέρα κοριτσουλίνια μου.

Ζύμωσα το ψωμάκι μου και έβαλα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο στην κατσαρόλα.

αγαπημένο φαγητό. δεν το έκανα ποτέ. για το ψωμί δεν θα μιλήσω, τα σέβη μου.

Φέφη μου τιμή μου που αισθάνεσαι έτσι για μένα, και για τα λόγια που είπες, θέλω να σ' ευχαριστήσω για άλλη μια φορά.

Να ξέρεις ότι, ύστερα απ' αυτό κέρδισες περισσότερη εκτίμηση και σεβασμό από τους σωστούς και ευθείς συναδέλφους στη δουλειά σου, (οι οποίοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν ένα δυνατό σύμμαχο) αλλά και το φόβο και δέος της αντίπαλης πλευράς, όσων επιβουλεύονται τη δουλειά των συναδέλφων τους.

Έχεις γεννηθεί αγωνίστρια και δυναμική, και έτσι θέλουμε να παραμείνεις.

με κάνεις να κοκκινίζω...

αλλά κ πάλι με καθήλωσες!;)

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χρήστος - δέντρο σημειώσατε 2!!

Όταν στόλιζα το δέντρο έιχα φροντίσει κάποιες λίγες γυάλινες μπάλες που έχουν απομείνει από παλιά να τις κρεμάσω ψηλά για να μην τις φτάνει το βλαστάρι μου:rolleyes:

Έλα όμως που μία μπάλα ενώ φαινόταν πως ήταν πλαστική στην πραγματικότητα ήταν γυάλινη και με ξεγέλασε...Και φυσικά επειδή εγώ γέννησα τον Ηρακλή Πουαρό τζούνιορ την ανακάλυψε ανάμεσα σε τόοοοοσα άλλα στολίδια του δέντρου και την ξεκρέμασε. Την βάζει λοιπόν στο στόμα του, την σπάει και γεμίζει γυαλάκια. Αποτέλεσμα η κόρη μου που ήταν μπροστά να χάσει το χρώμα της και η μαμά μου να τον βάλει κάτω και να του βγάλει ένα - ένα τα κομματάκια από το στόμα. Ευτυχώς δεν κατάπιε κανένα να έχουμε τρεχάματα:confused:

Παναγία μου, τί είπες ρε Αγγελική! πω πω. Δόξα τω Θεώ! να πας να ανάψεις ένα κεράκι! διάβαζα κ μου κόπηκε η ανάσα!:(

ο Χρήστος σου είναι από το ίδιο καλούπι με την Χ μου!:tongue:

άμα σου πω ότι τόσο εγώ όσο κ η αδερφή μου σπάγαμε κρυστάλλινα ποτήρια στο στόμα μας για να κάνουμε πλάκα στη μαμά μας κ στη θεία μας που είχαν τα ίδια ποτήρια; τί θα πεις; κ μετά απορώ με το σπλάχνο μου!:rolleyes:

φεφι όπως σου είπε και η Εβιρι πολύ καλά έκανες και τα είπες και έθεσες κάποια όρια. Και φυσικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δώσεις την ικανοποίηση πως κέρδισε με το να αποχωρήσεις από το γραφείο.

Ελένη κάτι τέτοια μας λένε τα ζουζούνια μας κι εμέις γινόμαστε ένα με τα πατώματα;););)

Φεφι ετσι ακριβως,συνεχισε δυναμικα κ στο τελος,οποιο κ αν ειναι αυτο,εσυ θα βγεις κερδισμενη!!!!

Ελενιτσα ελιωσα με τα λογια της κορουλας,κ λογω ορμονων εριξα κ ενα δακρυ....φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!!

καλέ κ εγώ δάκρυσα κ δεν είμαι γκαστρούλα!:P

Έχεις δίκιο Έβιρι. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε να παρακολουθώ τα κακά του μικρού μήπως δω αιματάκι. Όμως σήμερα το πρωί που έκανε ήταν καθαρά. Πάντως η μαμά μου που ήταν μπροστά μου είπε πως δεν πρόλαβε να καταπιεί τίποτα γιατί του άνοιξε αμέσως το στόμα και του έβγαλε 1-2 κομματάκια που είχε μέσα.

Τον παρακολουθούμε πάντως συνέχεια....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

σμαρτάκι μου, κορούλα μου, έκανες πολύ καλά. αύριο βράδυ θα μας γράψεις για το παιδί τα καλύτερα. όλες σου το ευχόμαστε ολόψυχα! να είναι γερά όλα τα παιδάκια!

κάγκλυ μου, μη με θαυμάζεις τόσο. χθες όταν έφευγα, χτυπώντας την κάρτα μου, έτρεμα!

δεν ήμουν καθόλου καλά κ φυσικά δεν ένιωθα περήφανη για ό,τι έγινε.

απλά δεν άντεχα το άδικο.

επειδή ο φέφος χθες έφαγε το περιεχόμενο της μισής γάστρας, το άλλο μισό θα το φάει σήμερα.

οπότε για μένα χθες βράδυ έκανα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, κρεμμυδιού. με ελάχιστο κεφαλοτύρι, έγινε θεϊκό! πήρα μαζί μου σήμερα στη δουλειά.

αλλά σήμερα το απόγευμα θα κάνω αρνάκι με ρυζάκι, σουφλιώτικο, όπως το κάνει η πεθερούλα μου, κατά παραγγελιά φέφου-έχει γκαστριές σαν τον περιστερη!

δηλαδή με κρεμμυδάκια φρέσκα κ άνηθο.

εγώ ήθελα να δοκιμάσω φρικασέ, αλλά άμα του μύρισε του φέφου, εγώ υπακούω με χαρά!

θα μου στείλει σήμερα η μανούλα αρνάκι, κρεμμυδάκια φρέσκα, κ λαλάντζα.

θα μου στείλει κ κοτόπουλο τεμαχισμένο για Χ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Καταρχήν σας ευχαριστώ και από εδώ πολύ-πολύ-πολύ για τις ευχές σας και την "ζεστή σας αγκαλιά"... δεν ξέρω, μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί face to face αλλά εγώ αισθάνομαι ότι σας ξέρω και με ξέρετε !!!!

Kagly μου,

Να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου ! Πολύχρονος να είναι και να του έρχονται όλα δεξιά ! Κατάλαβα πόσο μεγάλη αδυναμία του έχεις -και δικαιολογημένα βέβαια εάν τον έχεις μεγαλώσει εσύ- !!!

Και ξεκινώ :

Καλημερα σε ολες τι κανετε? Για σημερα εχω φτιαξει φακες.Εκλεισα για αυριο ραντεβου για μαγνητικη,το πρωι και επισκεψη σε γιατρο το βραδυ.

Smartaki09,

Περιμένουμε τα νέα σας που θα είναι σούπερ ! Α εγώ ως Τοξοτίνα είμαι αισιόδοξο πλάσμα ! Στέλνω λοιπόν όλη μου την θετική ενέργεια για το παιδί !

Καλημέρα!

Σήμερα κι εγώ είμαι ντάουν.... Πλακωθήκαμε με τον χάμπι και του το κρατάω..

Χθες η σκατούλα μου αφού ξυπνησε και πέρασε 1,5 ώρα (γιατί για πολλή ώρα αφού ξυπνήσει είναι μη του μιλάτε του παιδιού με γκρίνια), έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει "είμαστε και πάλι μαζί μανούλα γλυκειά"... εγώ φυσικά έχω πέσει στα πατώματα μ'αυτό που άκουσα και της λέω "ναι γλυκειά μου, είμαστε και πάλι μαζί" και μου απαντάει "και θα είμαστε μαζί για πάντα!"

Πέθανα κορίτσια.... Ότι πιο όμορφο έχω ακούσει ποτέ!!

........................

Έλα μωρέ Ελένη/Ελενίτσα μας.....

Κάν'του λίγο γούτσου-γούτσου και μην του το κρατάς του Χριστιανού μανιάτικο !!!!! Αφού κι εσύ κατά βάθος / κάτα ύψος (όπως και να το δεις) στεναχωριέσαι !!!! Καθίστε και μιλήστε όμορφα, κάντε μετά μια αγκαλίτσα ... :cool: εεεεε ?????

Όσο για την μικρή σου και αυτό που ξεστόμισε... τί να γράψω ! Ανατρίχιασα κι εγώ που το διάβαζα !

Αγγελική,

Ήμαρτον κοπέλα μου τί θα παθαίνατε στα καλά καθούμενα !!!!! Μου κόπηκε η ανάσα λέμε... ακούς εκεί να πάει να φάει την μπάλα !!!! Πώς την έφτασε, μου λες ???? Και νόμιζα ότι η δικιά μου ειναι ζωηρή .... αλλά όχι... το δικό σου παιδί είναι και ζωηρό και ΕΥΤΥΧΩΣ τυχερός !!!! :lol:

ΈΛΕΟΣ δλδ και ζωή να έχουνε αλλά δεν παίζονται ώρες-ώρες ! Πρέπει να έχεις μάτια και στον κ.... χμ, συγγνώμη για τα Γαλλικά, αλλά εδώ πάει !!!

Περιστεράκι,

Καλό σας ταξίδι και καλά να περάσετε ! Θα μας λείψεις !

Εβιρι,

Κι εγώ ζήλεψα το φαγάκι σου αλλά τα είχα φτιάξει πρόσφατα...

Για σήμερα λέω να ψήσω μπριζολίτσες και να τις συνοδεύσω με φρέσκια σαλάτα !

Φέφη μου,

Θα συμφωνήσω ακριβώς με όσα σου έγραψε η κα Πρόεδρος !!!! Δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα. Πολύ καλά έκανες και τα είπες ... σιγά που θα καταλήξεις στα φάρμακα για πάρτη τους... ούτε να τους χαριστείς και να φύγεις... να κάτσεις να παλέψεις για τον ιδρώτα που έχεις ρίξει εκεί μέσα τόσα χρόνια, για την οικογένειά σου και τον κόπο σου !!!!

Γιούριαααααα ! Πάνω τους - γερά - με τσαμπουκά !!!! (ΟΚ, ξύπνησε η Κρητικο-Μανιάτισσα μέσα μου) !!!

Νομίζω πως δεν μου διαφέυγει κάποια / κάτι :rolleyes:... φιλάκια !

Καλησπέρα !

Αγγελική,

Ήμαρτον κοπέλα μου τί θα παθαίνατε στα καλά καθούμενα !!!!! Μου κόπηκε η ανάσα λέμε... ακούς εκεί να πάει να φάει την μπάλα !!!! Πώς την έφτασε, μου λες ???? Και νόμιζα ότι η δικιά μου ειναι ζωηρή .... αλλά όχι... το δικό σου παιδί είναι και ζωηρό και ΕΥΤΥΧΩΣ τυχερός !!!! :lol:

ΈΛΕΟΣ δλδ και ζωή να έχουνε αλλά δεν παίζονται ώρες-ώρες ! Πρέπει να έχεις μάτια και στον κ.... χμ, συγγνώμη για τα Γαλλικά, αλλά εδώ πάει !!!

Φτηνά την γλυτώσαμε κι ελπίζω να μην ασχοληθεί ξανά τόσο πολύ με το δέντρο. Βέβαια εννοείται πως δεν θα τον αφήνουν από τα μάτια τους όταν είναι μέσα στο σαλόνι....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Την βάζει λοιπόν στο στόμα του, την σπάει και γεμίζει γυαλάκια. Αποτέλεσμα η κόρη μου που ήταν μπροστά να χάσει το χρώμα της και η μαμά μου να τον βάλει κάτω και να του βγάλει ένα - ένα τα κομματάκια από το στόμα. Ευτυχώς δεν κατάπιε κανένα να έχουμε τρεχάματα:confused:

Πλάκα κάνεις!!!!! Τι είπες τώρα;:shock::shock:

Ενα έχω να πω... Είσαι τέρας ψυχραιμίας!!

Εγώ θα έφευγα για νοσοκομείο σουμπιτο!!!

Ελένη κάτι τέτοια μας λένε τα ζουζούνια μας κι εμέις γινόμαστε ένα με τα πατώματα;););)

Κάτω από τα πατώματα δεν λες καλύτερα;:tongue:

Ελενιτσα ελιωσα με τα λογια της κορουλας,κ λογω ορμονων εριξα κ ενα δακρυ....φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!!

Θα της τα δώσω Αννούλα μου!!!

Κι η Λουκιτσα θα σου στείλει ένα γλυκό φιλάκι στην κοιλίτσα σου κι ευχομαι να κάνεις ένα γλυκό και καλό παιδάκι σαν την Λουκία!!!!!

Εκλεισα για αυριο ραντεβου για μαγνητικη,το πρωι και επισκεψη σε γιατρο το βραδυ.

εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

σε ευχαριστώ ελένίτσα μου. μακάρι να τα πάμε όλες καλά με τις δουλειές μας. χθες σε είχα στο νου μου, όπως κ όλα τα κορίτσια που έχουν θεματάκια, να είμαστε όλες καλά στην υγεία, να έχουμε αγάπη στην οικογένεια κ δουλειές, τίμια λεφτά!

Αυτό είναι το παν Φεφούλα!

Όλα τα υπόλοιπα και γίνονται και διορθώνονται....

Μόνο να μας έχει ο Θεούλης καλα..

καλέ κ εγώ δάκρυσα κ δεν είμαι γκαστρούλα!:P

Ε, καλά, εγώ περιττό να σας πω ότι έριξα ΤΟ κλάμα!!!:oops::oops:

αλλά σήμερα το απόγευμα θα κάνω αρνάκι με ρυζάκι, σουφλιώτικο, όπως το κάνει η πεθερούλα μου, κατά παραγγελιά φέφου-έχει γκαστριές σαν τον περιστερη!

δηλαδή με κρεμμυδάκια φρέσκα κ άνηθο.

Για ρίξε συνταγή γιατί πολύ γιάμι μου φαίνεται!!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κάν'του λίγο γούτσου-γούτσου και μην του το κρατάς του Χριστιανού μανιάτικο !!!!! Αφού κι εσύ κατά βάθος / κάτα ύψος (όπως και να το δεις) στεναχωριέσαι !!!! Καθίστε και μιλήστε όμορφα, κάντε μετά μια αγκαλίτσα ... :cool: εεεεε ?????

Όσο για την μικρή σου και αυτό που ξεστόμισε... τί να γράψω ! Ανατρίχιασα κι εγώ που το διάβαζα !

Είναι η πρώτη φορά που του το κράτησα τόσο και πριν από λίγο με πήρε και μου είπε πως δεν μπορεί να είμαστε μαλωμένοι!!!;)

Αλλά θα του τα ψάλλω λιγάκι το μεσημέρι!

Ε, μη νομίζει κιόλας πως μπορεί να λέει ότι θέλει και μετά όλα μέλι γάλα!

Και λίγο πισινή δεν βλάπτει!:tongue:

Φτηνά την γλυτώσαμε κι ελπίζω να μην ασχοληθεί ξανά τόσο πολύ με το δέντρο. Βέβαια εννοείται πως δεν θα τον αφήνουν από τα μάτια τους όταν είναι μέσα στο σαλόνι....

Μήπως να το ανεβάζατε κάπου ψηλά να μην το φτάνει;

Γιατί σίγουρα δν μπορείς να τον παρακολουθείς συνέχεια..

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Καταρχήν σας ευχαριστώ και από εδώ πολύ-πολύ-πολύ για τις ευχές σας και την "ζεστή σας αγκαλιά"... δεν ξέρω, μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί face to face αλλά εγώ αισθάνομαι ότι σας ξέρω και με ξέρετε. Και εγω ετσι νιωθω.

Smartaki09,

Περιμένουμε τα νέα σας που θα είναι σούπερ ! Α εγώ ως Τοξοτίνα είμαι αισιόδοξο πλάσμα ! Στέλνω λοιπόν όλη μου την θετική ενέργεια για το παιδί !Και εγω Τοξοτινα ειμαι αυριο εχω γενεθλια αλλα ειμαι πολυ απαισιοδοξος ανθρωπος σε ευχαριστω για την θετικη ενεργεια.

Όσο για την μικρή σου και αυτό που ξεστόμισε... τί να γράψω ! Ανατρίχιασα κι εγώ που το διάβαζα ! Συμφωνω.Πολυ τρυφερο παιδακι η μικρη σου.

Αγγελική,

ΈΛΕΟΣ δλδ και ζωή να έχουνε αλλά δεν παίζονται ώρες-ώρες ! Πρέπει να έχεις μάτια και στον κ.... χμ, συγγνώμη για τα Γαλλικά, αλλά εδώ πάει !!! Υπομονη θα μεγαλωσουν και θα ησυχασετε απο αυτα.

Περιστεράκι,

Καλό σας ταξίδι και καλά να περάσετε ! Θα μας λειψετε.Περιστερακι καλο ταξιδι.

Φέφη μου,

Θα συμφωνήσω ακριβώς με όσα σου έγραψε η κα Πρόεδρος !!!! Δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα. Πολύ καλά έκανες και τα είπες ... σιγά που θα καταλήξεις στα φάρμακα για πάρτη τους... ούτε να τους χαριστείς και να φύγεις... να κάτσεις να παλέψεις για τον ιδρώτα που έχεις ρίξει εκεί μέσα τόσα χρόνια, για την οικογένειά σου και τον κόπο σου !!!!

Γιούριαααααα ! Πάνω τους - γερά - με τσαμπουκά !!!! (ΟΚ, ξύπνησε η Κρητικο-Μανιάτισσα μέσα μου) !!!

Νομίζω πως δεν μου διαφέυγει κάποια / κάτι :rolleyes:... φιλάκια !

Θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια καλα εκανες και τα ειπες.

παλι γραψατε ενα σωρο βρε αγαπουλες!

Φεφακι ετσι σε παω, ολα θα πανε καλα!!!

Σμαρτακι καλα αποτελεσματα..!

ειχα παει βολτα το καραμελοκοριτσο, και τωρα εβαλα ανα κοτοπουλακι στο φουρνο και θα κανω και πατατες.

φιλακια σε ολες!!!

ρε κορίτσια έφαγε κ το άλλο μισό από τη γάστρα...

όταν καλοτρώει έτσι, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρουμενη είμαι που μαγείρεψα τόσο καλά κ το παραέκανε ο αντρούλης μου!

είμαι αθεράπευτα καψούρα!

το ίδιο βέβαια νιώθω κ όταν τρώει καλά η Χ! πληρότητα, ικανοποίηση με ένα μαγείρεμα! τόσο απλό! αλλά βάζουμε κ λιγάκι ψυχή!

καλά σήμερα θα με πάρουν τα ζουμιά! ευτυχώς προς το παρόν είμαι μόνη.

Ελένη, να του μιλήσεις ναι, αλλά προηγείται να αναγνωρίσεις ότι έκανε το πρώτο βήμα. όταν τον δεις, πρώτα αγκαλιά, φιλάκι! αργότερα μιλάτε! η αγάπη προηγείται του εγωισμού! μη σου πω τον κάνει χώμα.

συνταγή; δεν την έχω ξανακάνει. στο τηλέφωνο μου την είπε η πεθερά.

όπως μου την είπε θα βγει βραστό το αρνί.

θα αυτοσχεδιάσω πάνω στα υλικά. ούτε ποσότητες δεν μου είπε.

αν πετύχει, θα την γράψω. με ξέρεις δεν κρατιέμαι.

Άννα σμουτς!

Μήπως να το ανεβάζατε κάπου ψηλά να μην το φτάνει;

Γιατί σίγουρα δν μπορείς να τον παρακολουθείς συνέχεια..

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά είναι δύσκολο να το ανεβάσω κάπου μια και είναι 2 και κάτι μέτρα. Τέλος πάντων θα τον έχω το νου μου και θα δω τι θα κάνω ανάλογα με τις αντιδράσεις του. Πιστεύω οως θα συνηθήσει την παρουσία του και δεν θα ασχολείται τόσο μαζί του....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...