Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Φεφακι σε παραδεχομαι! μπραβο σου κοπελα μου..

τουλαχιστον τα ειπες και υσηχασες, ο,τι ειναι να γινει θα γινει..

Περιστερακι ποτε δεν ξερεις τι θα χρειαστει, παντως στο επομενο ταξιδα θα παρω λιγοτερα, κουβαλησα 3 φουστανια του παιδιου και 2 παντελονια για 1,5 μερα:rolleyes::rolleyes:

ασε που πηρα και σεντονια, σελτεδακια, πετσετες, ολα διπλα οτι και καλα θα λεραινοντουσαν!

ασε πολυ πραγμα, ευτυχως που δεν ειχα να κουβαλησω και συμπραγκαλα φαγητου μαζι..

Είμαστε της ίδιας αντίληψης

Δυστυχώς θα κουβαλήσω και φαγάκια, γιαούρτια, κρέμα, κυρίως γεύμα, γάλα

Μόνο φρούτα δεν παίρνω.Πού να κουβαλάω και μπλέντερ

Θα πάρω που θα πάρω το γκαζάκι μαζί να ζεστάνω το φαγητό και το νερό για το γάλα

Αύριο θα πάει να δει ο περιστέρης αν ήρθε ο μόσχος ο σιτευτός και θα μαγειρέψω του μικρού

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κοριτσια καλησπερα τι μου κανετε???

περιστερακι, μαρια-ελπιδα και εγω ετσι κανω. παντα παιρνω πολλα, ας υπαρχουν και ας ειναι αχρειαστα. και το πρωτο που βαζω στην τσαντα ειναι το βιβλιαριο και τα βασικα φαρμακα. καλα να περασετε περιστερακι!!!

κάγκλυ μου να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου.αννια περαστικα στον μικρουλη, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

Εβιράκι και love4you ,εύχομαι χρονια πολλα και ναστε παντα ευτυχισμενες.

αγγελικη πολυ πλακα ο αντρας σου!!!ειπε ο ανθρωπος να κανει διαιτα, οχι και να ψωμολυσσαξει:D

φεφη καλα εκανες και τα ειπες.επιτελους , δεν μπορω συνεχως την αικια, την ψευτια και την δολοπλοκια.καλα κανεις και μιλας.οσο υπομονη κανεις, τοσο οι αλλοι το εκμεταλλευονται εις βαρος σου, αυτο εχω καταλαβει εγω.

δωρακι ευχομαι να πανε ολα καλα για τον μικρο ραφαηλ μεσα απτην καρδια μου.

σμαρτακι και σε σενα!!!ελπιζω στα καλυτερα αποτελεσματα. περιμενουμε νεοτερα. μην πανικοβαλλεσαι. να εισαι δυνατη, λογικη και ψυχραιμη, οσο ειναι εφικτο.

καλησπερα και σε ολα τα αλλα κοριτσια και συγνωμη αν ξεχασα καποια. εγω νευρα, πολλα νευρα σημερα.με τον αντρα, τα παθερικα, να δω ποσο αλλο θαντεξω!!!!εφτιαξα γεμιστα για αυριο.καλο βραδυ. φιλια

Φέφη, καταρχήν να σου πω ότι σε θαυμάζω για το κουράγιο σου να τον ξεμπροστιάσεις και φυσικά για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα. Δεύτερον, να σου πω τη γνώμη μου, σχετικά με το αν θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Πιστεύω πως, τη διαφορά δε θα την κάνει ένα διαφορετικό περιβάλλον, αλλά η αλλαγή της στάσης σου. Όπου και να πας κάποιον αςςχολ θα βρεις, είτε αυτός είναι συνάδελφος, είτε προϊστάμενος, είτε η ξαδέρφη του καφετζή που θα παραγγέλνεις. Το σίγουρο είναι ότι, δε μπορείς να φεύγεις κάθε φορά που θα φτάνουν τα πράγματα στο απροχώρητο.

Με αυτό που έκανες, έθεσες τα περιθώρια και όριά σου. Έδειξες σε όλους ότι δε μασάς κι ότι απλά ανεχόσουν τόσο καιρό με δική σου πρωτοβουλία κι όχι λόγω χαρακτήρα. Έτσι θα κερδίσεις άλλα πράγματα τώρα. Θα κάνεις και τον υπεύθυνο και τους άλλους να διστάσουν να επαναλάβουν ό,τι εξοργιστικό είχαν κάνει μέχρι τώρα. Νομίζω πως, αυτό είναι το κλειδί σε όποια εργασία και να είναι κανείς. Να θέτει όρια στα πάντα. Έτσι θα επιβιώσει. Αν φύγεις θα είναι σα να του λες ότι κέρδισε εκείνος επειδή μπορεί και τολμά να κάνει αυτό που θέλει κι εσύ αποχωρείς. Άσχετα ότι, εσύ θα φεύγεις επειδή δεν ανέχεσαι άλλο τα μούτρα του ή σου έρχεται να ξεράσεις με την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Επίσης, δε μας ζάλισες, αλλά αντιθέτως ξέρεις τι ζουμί βγήκε απ' αυτά που έγραψες; Μας έδωσες το παράδειγμα, να μη δειλιάζουμε και να διεκδικούμε το δίκιο μας.

Ιωάννα, τότε ίσως αρρωσταίνουν επειδή κάτι κάνουν και το προκαλούν τόσο συχνά. Δηλαδή, ίσως κυκλοφορούν πολύ ώρα με γυμνά πόδια, ή ντύνονται πολύ ελαφρά για το κρύο που κάνει, ή μήπως το νερό που πίνουν (ακόμη κι αυτό της βρύσης) είναι πιο παγωμένο απ' αυτό που αντέχει ο λαιμός τους.

Κάγκλυ να τα εκατοστήσει ο αδερφός σου.

Μαρία, καλό.

Αφροδίτη σ' ευχαριστώ πολύ.

καλημερουδια σε ολη την μαγειροπαρεα!!!!!σημερα θα φαμε γιγαντες στην γαστρα,γιαμιιιιιιιιι!!!!

Φεφη καλα εκανες,τα ειπες κ ξελαφρωσες αλλα κ εθεσες τα ορια σου!παντα απο τις δουλειες που ημουν εφευγα μονη μου κ μετα απο σκεψη σου λεω κακος!!!!!δε επρεπε σε κανενα να χαρισω την αποζημιωση μου,οποτε κατσε κ αν ειναι να σε διωξουν τουλαχιστον θα παρεις αυτα που πρεπει!!!!!!

Κάγκλυ να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου!!!Μεταξακι χρονια πολλα κ απο εδω στα εγραψα κ στο face!τωρα που ειπα face ποια εχει κ δε με εχει κανει φιλη εεεεεε????περιμενω πμ αλλιως θα γινει μεγαλος σαματας αχαχαχαχαχαχαχα!!!

φιλακια σε ολες!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα μαγειροκόριτσα αγαπημένα!

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για αναχώρηση

Βρέθηκε και ο μόσχος κι έχει σε λίγο τεμαχισμό και αποθήκευση

Φιλιά σε όλες σας και θα τα πούμε αύριο

Διαφημίσεις

καλο ταξιδι περιστεροοικογενεια!!!!!

Ευχαριστούμε!!

Καλέ θα ταξιδέψουμε με πολλα μπαγκάζια

Σαν τον Χατζηχρήστο που πάει στην πρωτεύουσα

Μόνο η κότα από την καλαθούνα λείπει

Ευτυχώς που δεν είχε καμιά τέτοια φαεινή ιδέα ο πεθερούλης μου:P

Ευχαριστούμε!!

Καλέ θα ταξιδέψουμε με πολλα μπαγκάζια

Σαν τον Χατζηχρήστο που πάει στην πρωτεύουσα

Μόνο η κότα από την καλαθούνα λείπει

Ευτυχώς που δεν είχε καμιά τέτοια φαεινή ιδέα ο πεθερούλης μου:P

αχαχαχαχαχαχαχα!που θα μεινετε τελικα?θυμαμαι λαθος,Θεσσαλονικη δεν ερχεστε?

9892a30fbd.png

Καλημέρα!

Σήμερα κι εγώ είμαι ντάουν.... Πλακωθήκαμε με τον χάμπι και του το κρατάω..

Χθες η σκατούλα μου αφού ξυπνησε και πέρασε 1,5 ώρα (γιατί για πολλή ώρα αφού ξυπνήσει είναι μη του μιλάτε του παιδιού με γκρίνια), έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει "είμαστε και πάλι μαζί μανούλα γλυκειά"... εγώ φυσικά έχω πέσει στα πατώματα μ'αυτό που άκουσα και της λέω "ναι γλυκειά μου, είμαστε και πάλι μαζί" και μου απαντάει "και θα είμαστε μαζί για πάντα!"

Πέθανα κορίτσια.... Ότι πιο όμορφο έχω ακούσει ποτέ!!

Εχουμε κανέναν ή καμία που γιορτάζει σήμερα;

Α, για σήμερα έκανα φασολάδα!

Αννούλα το προτιμώ το φαγάκι σου αλλά δεν είχα γίγαντες!

Φέφη κατ'εμέ πολύ καλά έκανες και του τα είπες! Τουλάχιστον τώρα θα ξέρει ότι δεν τον παίρνει για πολλές που...τιές!

Επίσης να σου πω ότι σε θαυμάζω για το θάρρος, τον τσαμπουκά και την ευθύτητα που σε διακρίνει!

Αφροδίτη έλα να κάνουμε παρέα! Συμπάσχουσες!:tongue:

Σμαρτάκι ψάξτε το όσο γίνεται καλύτερα... Ίσως βρεθεί η άκρη σύντομα και ηρεμήσετε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Φεφακι σε παραδεχομαι! μπραβο σου κοπελα μου..

τουλαχιστον τα ειπες και υσηχασες, ο,τι ειναι να γινει θα γινει..

Περιστερακι ποτε δεν ξερεις τι θα χρειαστει, παντως στο επομενο ταξιδα θα παρω λιγοτερα, κουβαλησα 3 φουστανια του παιδιου και 2 παντελονια για 1,5 μερα:rolleyes::rolleyes:

ασε που πηρα και σεντονια, σελτεδακια, πετσετες, ολα διπλα οτι και καλα θα λεραινοντουσαν!

ασε πολυ πραγμα, ευτυχως που δεν ειχα να κουβαλησω και συμπραγκαλα φαγητου μαζι..

την Δευτέρα έτσι κ αλλιώς έχουμε κανονισμένο μήτινγκ για το δικό μου θέμα. θα δείξει. όμως πλέον δεν ανέχομαι απωθημένα!

όσο για μπαγκάζια παιδιού...στις διακοπές μας κουβάλησα την άρτα κ τα γιάννενα.

κ από ρούχα χρησιμοποίησα ελάχιστα!

Μόνο μία;

Δύο θα πάρω!!

Καλέ να μας τα λες να τα βγάζεις από μέσα σου.

Καλά κάνεις!

Τώρα αν έκανες καλά που του τα έχωσες αυτουνού, ο χρόνος θα δείξει...

Στη θέση σου το ίδιο θα έκανα

Τα κρατάω, τα κρατάω και στο τέλος κάνω μπαμ!!

του τα έχω πει πολλές φορές,...

από τότε που πάτησα εδώ το πόδι μου δεν κάνει άλλη δουλειά!

ε, τώρα το έφτασε στο απροχώρητο!

κοριτσια καλησπερα τι μου κανετε???

φεφη καλα εκανες και τα ειπες.επιτελους , δεν μπορω συνεχως την αικια, την ψευτια και την δολοπλοκια.καλα κανεις και μιλας.οσο υπομονη κανεις, τοσο οι αλλοι το εκμεταλλευονται εις βαρος σου, αυτο εχω καταλαβει εγω.

καλησπερα και σε ολα τα αλλα κοριτσια και συγνωμη αν ξεχασα καποια. εγω νευρα, πολλα νευρα σημερα.με τον αντρα, τα παθερικα, να δω ποσο αλλο θαντεξω!!!!εφτιαξα γεμιστα για αυριο.καλο βραδυ. φιλια

έτσι είναι.

για μεγάλο διάστημα έκανα την κότα, αλλά αποτυχημένα. δεν μου πάει.

πλέον δεν χαρίζω κάστανο!

πες μου τα δικά σου, μήπως βοηθήσω, πολύ το θέλω.

Φέφη, καταρχήν να σου πω ότι σε θαυμάζω για το κουράγιο σου να τον ξεμπροστιάσεις και φυσικά για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα. Δεύτερον, να σου πω τη γνώμη μου, σχετικά με το αν θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Πιστεύω πως, τη διαφορά δε θα την κάνει ένα διαφορετικό περιβάλλον, αλλά η αλλαγή της στάσης σου. Όπου και να πας κάποιον αςςχολ θα βρεις, είτε αυτός είναι συνάδελφος, είτε προϊστάμενος, είτε η ξαδέρφη του καφετζή που θα παραγγέλνεις. Το σίγουρο είναι ότι, δε μπορείς να φεύγεις κάθε φορά που θα φτάνουν τα πράγματα στο απροχώρητο.

Με αυτό που έκανες, έθεσες τα περιθώρια και όριά σου. Έδειξες σε όλους ότι δε μασάς κι ότι απλά ανεχόσουν τόσο καιρό με δική σου πρωτοβουλία κι όχι λόγω χαρακτήρα. Έτσι θα κερδίσεις άλλα πράγματα τώρα. Θα κάνεις και τον υπεύθυνο και τους άλλους να διστάσουν να επαναλάβουν ό,τι εξοργιστικό είχαν κάνει μέχρι τώρα. Νομίζω πως, αυτό είναι το κλειδί σε όποια εργασία και να είναι κανείς. Να θέτει όρια στα πάντα. Έτσι θα επιβιώσει. Αν φύγεις θα είναι σα να του λες ότι κέρδισε εκείνος επειδή μπορεί και τολμά να κάνει αυτό που θέλει κι εσύ αποχωρείς. Άσχετα ότι, εσύ θα φεύγεις επειδή δεν ανέχεσαι άλλο τα μούτρα του ή σου έρχεται να ξεράσεις με την ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Επίσης, δε μας ζάλισες, αλλά αντιθέτως ξέρεις τι ζουμί βγήκε απ' αυτά που έγραψες; Μας έδωσες το παράδειγμα, να μη δειλιάζουμε και να διεκδικούμε το δίκιο μας.

να μου στέλνεις συχνότερα μηνύματα, γιατί με στήριξαν πολύ τα λόγια σου!

είσαι έξυπνος άνθρωπος εβίρι μου.

κ να σου εξομολογηθώ ότι αρχικά σκεφτόμουν να σου στείλω π.μ. για να με συμβουλεύσεις...αλλά μετά δίστασα, γιατί δεν ήθελα να σε φορτώσω...κ έτσι κατέληξα να τα πω φάτσα φόρα σε όλες τις φιλενάδες μου.

σε ευχαριστώ.

καλημερουδια σε ολη την μαγειροπαρεα!!!!!σημερα θα φαμε γιγαντες στην γαστρα,γιαμιιιιιιιιι!!!!

Φεφη καλα εκανες,τα ειπες κ ξελαφρωσες αλλα κ εθεσες τα ορια σου!παντα απο τις δουλειες που ημουν εφευγα μονη μου κ μετα απο σκεψη σου λεω κακος!!!!!δε επρεπε σε κανενα να χαρισω την αποζημιωση μου,οποτε κατσε κ αν ειναι να σε διωξουν τουλαχιστον θα παρεις αυτα που πρεπει!!!!!!

φιλακια σε ολες!!

όχι δεν θα φύγω μόνη μου, αν κ το σκέφτηκα πολύ σοβαρά χθες!

δεν θα χαριστώ σε κανένα κ για τίποτα!

δεν μου χρωστάει τίποτα το παιδί μου ούτε ο αντρούλης μου να με υφίστανται δαντέλα! σερνόμουν!

δεν πρέπει να το επιτρέψω!

Καλημέρα μαγειροκόριτσα αγαπημένα!

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για αναχώρηση

Βρέθηκε και ο μόσχος κι έχει σε λίγο τεμαχισμό και αποθήκευση

Φιλιά σε όλες σας και θα τα πούμε αύριο

μάκια, καλό ταξίδι, όλα θα είναι τέλεια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσουλίνια μου.

Ζύμωσα το ψωμάκι μου και έβαλα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο στην κατσαρόλα.

Φέφη μου τιμή μου που αισθάνεσαι έτσι για μένα, και για τα λόγια που είπες, θέλω να σ' ευχαριστήσω για άλλη μια φορά.

Να ξέρεις ότι, ύστερα απ' αυτό κέρδισες περισσότερη εκτίμηση και σεβασμό από τους σωστούς και ευθείς συναδέλφους στη δουλειά σου, (οι οποίοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν ένα δυνατό σύμμαχο) αλλά και το φόβο και δέος της αντίπαλης πλευράς, όσων επιβουλεύονται τη δουλειά των συναδέλφων τους.

Έχεις γεννηθεί αγωνίστρια και δυναμική, και έτσι θέλουμε να παραμείνεις.

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Σήμερα η μαμά μου η καλή μαγειρεύει φασολάδα για όλη την οικογένεια.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χρήστος - δέντρο σημειώσατε 2!!

Όταν στόλιζα το δέντρο έιχα φροντίσει κάποιες λίγες γυάλινες μπάλες που έχουν απομείνει από παλιά να τις κρεμάσω ψηλά για να μην τις φτάνει το βλαστάρι μου:rolleyes:

Έλα όμως που μία μπάλα ενώ φαινόταν πως ήταν πλαστική στην πραγματικότητα ήταν γυάλινη και με ξεγέλασε...Και φυσικά επειδή εγώ γέννησα τον Ηρακλή Πουαρό τζούνιορ την ανακάλυψε ανάμεσα σε τόοοοοσα άλλα στολίδια του δέντρου και την ξεκρέμασε. Την βάζει λοιπόν στο στόμα του, την σπάει και γεμίζει γυαλάκια. Αποτέλεσμα η κόρη μου που ήταν μπροστά να χάσει το χρώμα της και η μαμά μου να τον βάλει κάτω και να του βγάλει ένα - ένα τα κομματάκια από το στόμα. Ευτυχώς δεν κατάπιε κανένα να έχουμε τρεχάματα:confused:

Περιστεράκι περιμένουμε νέα σας από το ταξιδάκι σας!

φεφι όπως σου είπε και η Εβιρι πολύ καλά έκανες και τα είπες και έθεσες κάποια όρια. Και φυσικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του δώσεις την ικανοποίηση πως κέρδισε με το να αποχωρήσεις από το γραφείο.

Ελένη κάτι τέτοια μας λένε τα ζουζούνια μας κι εμέις γινόμαστε ένα με τα πατώματα;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Φεφι ετσι ακριβως,συνεχισε δυναμικα κ στο τελος,οποιο κ αν ειναι αυτο,εσυ θα βγεις κερδισμενη!!!!

Εβιρι τι ωραιο φαγακι,λατρευω τα κολοκυθακια γεμιστα,αντε να δω ποτε θα ξαναφαω ρυζι χιχιχιχι!

Ελενιτσα ελιωσα με τα λογια της κορουλας,κ λογω ορμονων εριξα κ ενα δακρυ....φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα

Σήμερα έκανα κολοκυθάκια με πατάτες στο φούρνο.

eleni2008 έλιωσα με τη μικρή σου.

Σας ευχαριστώ όλες που μου ευχηθήκατε για τον αδερφούλη μου, έχω πολύ αδυναμία στα αδέρφια μου. Και νιώθω σα μαμά τους. Αυτό έγινε όταν οι γονείς μας ήταν Γερμανία και μεις εδώ με τη γιαγιά. Ημουνα 18 και τα φρόντιζα εγώ. Το ξέρω ότι δεν είναι υγιές αλλα τώρα που και ο αδερφος μου έχει οικογένεια προσπαθώ να το ξεπεράσω. Συγκινήθηκα πάλι.

fefi σε θαυμάζω καλά έκανες και τα είπες αλλά μη φύγεις μόνη σου.

Φιλάκια σε όλες πάω για καφεδάκι.

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...