Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια καλησπέρα...

Εβίρι είχες δεν είχες όρεξη το αποκάλυψα το "μυστικό"των γενεθλίων σου...

Τι κάνετε κορίτσια μου;

Εχει γεμίσει το χωλ συμπράγκαλα, λες και θα μεταναστεύσουμε...

Μέχρι φυσιολογικό ορό, φουσκίτσα που ξεβουλώνουν τη μύτη και θερμόμετρο και ντεπόν έχω ετοιμάσει να πάρω μαζί για τον μικρό...Αχρείαστα να'ναι...

Αύριο όπως καταλαβαίνετε δεν έχει μαγείρεμα, από Παρασκευή πάλι...

Φιλάκια σε όλα τα μαγειροκόριτσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ πόσο θα μου λείψετε 'όλες!!Αύριο φεύγουμε και θα γυρίσουμε την Πέμπτη

Ετοιμάζω τα μπαγκάζια μας

Για μια μέρα θα μετακομίσουμε το σπίτι

Καλό δρόμο και καλά να περάσετε!!!

Σμαρτακι,

Εγω ως μαμα παιδιου με προβλημμα καρδιοπαθειας

θα σου ελεγα να το κοιταξεις πολυ καλα...

μην αφησεις το παιδι χωρις ελεγχο.......

Παρε και αλλες γνωμες.....

Αλλα ψαξτο!!!!!!!

Σας ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και σύντομα να είναι παρελθόν το άγχος σας.

αααααααααααααα.................δεν πειραζει......η υγιεις ζηλια ειναι σαν τονοτικες ενεσεις στο γαμο :lol::lol:λενε οι ψυχολογοι.......πολυ σε χαιρομαι....η μαμα μου ειναι 42 και ξεκινησε να φτιαχνει μαλλια και νυχια οταν μεγαλωσαμε εμεις..δηλαδη εμεις τις τα φτιαχναμε...οι κορες...ο μπαμπας ειχε παραξενευτει παρα πολυ....αλλα προς το καλο....:lol::lol::lol:

Και μένα η μαμά μου που είναι 46 την καλωπίζουμε. Αγαπάω τη μαμουλίτσα μου πολυ πολύ.

χαχαχαχαχα φαιη τι να του πεις???Εμενα εχει ψιλοαδυνατισει τωρα,εκοψε και το τσιγαρο μαχαιρι εδω και 15μερες θελει λεει να γινει φιτ χαχαχαχα...Ω μοντιε

Καλέ και ο δικός μου το κοψε και τον βλέπω να γεννάει σε κανα τρίμηνο.

Αντε να γινει το φαγακι μου λυσαξα σημερα εχμ λεω να σιδερωσω αν δεν με παρει παλι ο υπνος στο καναπε,ρε κοριτσια τρελη υπνηλία,μαλλον φταιει το οτι τα βραδυα θα σηκωθω στανταρ 2φορες με τον μικρο...Φαιη το καταλαβες αυτο με τα κουοτ?

Και γω αυτο που σκέφτεται η φεφη σκέφτηκα.

Ρε γμτ σκατα ο μικρος παλι βηχα και μυξα εχει ξεροβηχα ομως αντε παλι στην παιδιατρο...Φφεη μου δεν καταλαβα για την υπνηλια και τις ζαλαδες??Για εγκυμοσυνη δεν θελω ουτε με σφαιρες στην χρονικη περιοδο αυτη 1γιατι οικονομικα ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες 2δεν κανει μεχρι τον ιουνιο,3πηρα υσχυρα φαρμακα και παιρνω για τους μυκητες και 4δεν εχω ουτε ψυχολογικα ουτε σωματικα το κουραγιο για 3παιδι

Περαστικά στο μικρό σου. Μήπως φέρνουν τα χάπια υπνηλία; Με το καλό όποτε αποφασίσετε για τρίτο γιατί όμως δεν κάνει μέχρι τον ιούνιο αν θες απαντας, δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη.

fefi η συνταγή για τα ρεβύθια είναι:

(την εκτέλεση θα σου πω γιατί με το μάτι το κάνα αφου ούτε το περιστεράκι θυμόταν ποσότητες)

Βράζουμε τα ρεβύθια με ένα κρεμμύδι.(εγω αφου τα ξάφρισα έκλεισα τη χύτρα και τα έβρασα 20 λεπτά)

Τσιγαρίζουμε σκόρδο με ψωμί σε κυβάκια για να κάνουμε κρουτόν, τα ρίχνουμε στο μπλέντερ και τα αλέθουμε, το προσθέτουμε στο φαγητό.

Περνάμε και το σπανάκι απο το τηγάνι το βάζουμε και αυτό στο φαγητό.

Τέλος το μπέικον και αυτό στο φαγητό.

Τα βράζουμε 10 λεπτά όλα μαζί.

Λάδι δεν έβαλα άλλο γιατι είχαν και τα κρουτό και το σπανάκι και το μπέικον.

love4four χρόνια πολλά, χιλιόχρονη ότι επιθυμείς. Εχει και ο αδερφός μου σήμερα γεννέθλια.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Καλά Χριστούγεννα να έχετε και να μας λες πως συμπεριφέρεται ο μικρός στο δέντρο.

Καλο βράδυ

st5Bp2.png

καλησπερα και απο μενα,

εκανα πολλα πραγματακια για βραδυ, εκανα λουκουμαδες και μια ζαμπονοτυροπιτα.

το μεσημερι φαγαμε σουπα κοτοπουλενια, πολυ νοστιμη..

περιστερακι, καλο δρομο και καλα να περασετε..

και εμεις που ανεβηκαμε Αθηνα πολλα πραγματα πηραμε, ακριβως αυτα που πηρες και εσυ, και βιβλιαριο υγειας να παρεις του παιδιου..

Βεβαια ουτε τα μισα δεν χρειαστηκαμε, αλλα ποτε δεν ξερεις..

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Για σήμερα είχαμε κοτόπουλο ψητό με πατάτες.

Δεν είμαι πολύ σόι τον τελευταίο καιρό και δεν σας έχω παρακολουθήσει.

Εβιράκι σου εύχομαι να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!

Έχει προγραμματιστεί χειρουργείο για τον θησαυρούλη (Δωράκι)?

Καλό μας βράδυ.

Ίσα, ίσα Περιστεράκι που μου άρεσε πολύ, καλά έκανες και το έβαλες. Καλό ταξίδι για Αθήνα και να περάσετε καλά.

Μαρία, τι νοικοκυρούλα είσαι εσύ; Βλέπω φροντίζεις πολύ την οικογένεια, μπράβο σου.

Διαφημίσεις

Μήπως έχει κανένα χαμένο αδερφό? Σαν πολύ μοιάζουν με τον δικό μου!!!

...

λες;

Ρε γμτ σκατα ο μικρος παλι βηχα και μυξα εχει ξεροβηχα ομως αντε παλι στην παιδιατρο...Φφεη μου δεν καταλαβα για την υπνηλια και τις ζαλαδες??Για εγκυμοσυνη δεν θελω ουτε με σφαιρες στην χρονικη περιοδο αυτη 1γιατι οικονομικα ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες 2δεν κανει μεχρι τον ιουνιο,3πηρα υσχυρα φαρμακα και παιρνω για τους μυκητες και 4δεν εχω ουτε ψυχολογικα ουτε σωματικα το κουραγιο για 3παιδι
'περαστικά του Α!

για τα άλλα, δίκιο έχεις κυρίως για 2ο κ 3ο λόγο.

Μπήκα να πω μια καλησπέρα...

Εβίρι είχες δεν είχες όρεξη το αποκάλυψα το "μυστικό"των γενεθλίων σου...

Τι κάνετε κορίτσια μου;

Εχει γεμίσει το χωλ συμπράγκαλα, λες και θα μεταναστεύσουμε...

Μέχρι φυσιολογικό ορό, φουσκίτσα που ξεβουλώνουν τη μύτη και θερμόμετρο και ντεπόν έχω ετοιμάσει να πάρω μαζί για τον μικρό...Αχρείαστα να'ναι...

Αύριο όπως καταλαβαίνετε δεν έχει μαγείρεμα, από Παρασκευή πάλι...

Φιλάκια σε όλα τα μαγειροκόριτσα

καλό ταξίδι!

να σας πω τον πόνο μου, όσο προλαβαίνω, γιατί ανά πάσα ώρα κ στιγμή μπορεί να νιαουρίσει το φεφόπαιδο-που σήμερα με είπε με το όνομά μου "Τέβη".

στο γραφείο έγινε το έλα να δεις κ φεύγα!

αφορμή μου έδωσε πάλι ο "συνάδελφος" κ εκεί πλέον ξεσπάθωσα κ δεν κράτησα καθόλου το στόμα μου. μου βγήκε η απόλυτη ειλικρίνεια, τον ξεμπρόστιασα, δεν υπολόγισα τίποτα ούτε διπλωματία ούτε μισόλογα τίποτα.

για το ότι καρπωνόταν τη δουλειά μου, ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του να καπηλεύεται τις ιδέες μου, το χρόνο μου, τον κόπο μου κ ότι όλως τυχαίως προωθούσε την δουλειά μου ως δική του αποκλειστικά κ όλως τυχαίως πουθενά δεν εμφανιζόμουν εγώ.

το θέμα είναι ότι δεν τον αντέχω, δεν τον συγχωρώ δεν αναγνώρισε τίποτα από τα ψέμματά του, τις στημμένες φάσεις, τα γεγονότα, τα λάθη του, τις παραλείψεις του κ ...

πολύ θα ήθελα να σηκωθώ να φύγω από αυτό το τοξικό περιβάλλον εργασίας.

αλλά ο φέφος μου λέει να κάνω υπομονή, να διαχειριστώ το άγχος μου κ να ζητήσω βοήθεια από ειδικό.

αξίζει τον κόπο; να δώσω λεφτά για να συνεχίσω να αρρωσταίνω;

από εκεί θα φύγω με φτου κακά...ανυπόφορη κατάσταση.

τρικλοποδιές, ειρωνείες, υποκρισία, υποτίμηση, μυστικά, ψέμματα, γλειψίματα...μπλιαχ!

Παναγία μου δώσε μου δύναμη να κάνω το σωστό.

σαν να με έχουν βάλει στην πρίζα κ να πρέπει να αποφύγω το ηλεκτροσοκ!

δεν γίνεται!

σας ζάλισα, αλλά ήθελα είχα ανάγκη να τα πω κ μόνο εσάς έχω. ο φέφος τα ξέρει, τα ζει καθημερινά.:(:cry:

Τζα να μαι και εγω πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και εχω την μαρια τωρα λιβανιζει το γαλα,εφαγε 1σουβλακι που εφτιαξε η κουνιαδα μου και τωρα περιμενει να φαει μπριζολα που ψηνει ο Τ στο τζακι θα σκασει αυτο το παιδι...Εβιρι μου τι να πω δεν ξερω και πορτοκαλαδα πινουν και λαχανικα τρωνε ο δε γιος μου απο ολα και φρουτοκρεμα τρωνε και τα 2ακομα:wink:...Καγκλυ εχω κανει 2φορες αποξεση γιατι ειχα παλινδρομη και 1βιοχημικη και ο γιατρος μου ειπε να το αφησω κανενα χρονο ακομα

:-D

Αχ πόσο θα μου λείψετε 'όλες!!Αύριο φεύγουμε και θα γυρίσουμε την Πέμπτη

Ετοιμάζω τα μπαγκάζια μας

Για μια μέρα θα μετακομίσουμε το σπίτι

Σμαρτακι,

Εγω ως μαμα παιδιου με προβλημμα καρδιοπαθειας

θα σου ελεγα να το κοιταξεις πολυ καλα...

μην αφησεις το παιδι χωρις ελεγχο.......

Παρε και αλλες γνωμες.....

Αλλα ψαξτο!!!!!!!

Σας ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και σύντομα να είναι παρελθόν το άγχος σας.

αααααααααααααα.................δεν πειραζει......η υγιεις ζηλια ειναι σαν τονοτικες ενεσεις στο γαμο :lol::lol:λενε οι ψυχολογοι.......πολυ σε χαιρομαι....η μαμα μου ειναι 42 και ξεκινησε να φτιαχνει μαλλια και νυχια οταν μεγαλωσαμε εμεις..δηλαδη εμεις τις τα φτιαχναμε...οι κορες...ο μπαμπας ειχε παραξενευτει παρα πολυ....αλλα προς το καλο....:lol::lol::lol:

Και μένα η μαμά μου που είναι 46 την καλωπίζουμε. Αγαπάω τη μαμουλίτσα μου πολυ πολύ.

χαχαχαχαχα φαιη τι να του πεις???Εμενα εχει ψιλοαδυνατισει τωρα,εκοψε και το τσιγαρο μαχαιρι εδω και 15μερες θελει λεει να γινει φιτ χαχαχαχα...Ω μοντιε

Αντε να γινει το φαγακι μου λυσαξα σημερα εχμ λεω να σιδερωσω αν δεν με παρει παλι ο υπνος στο καναπε,ρε κοριτσια τρελη υπνηλία,μαλλον φταιει το οτι τα βραδυα θα σηκωθω στανταρ 2φορες με τον μικρο...Φαιη το καταλαβες αυτο με τα κουοτ?

Περαστικά στο μικρό σου. Μήπως φέρνουν τα χάπια υπνηλία; Με το καλό όποτε αποφασίσετε για τρίτο γιατί όμως δεν κάνει μέχρι τον ιούνιο αν θες απαντας, δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη.

(την εκτέλεση θα σου πω γιατί με το μάτι το κάνα αφου ούτε το περιστεράκι θυμόταν ποσότητες)

Βράζουμε τα ρεβύθια με ένα κρεμμύδι.(εγω αφου τα ξάφρισα έκλεισα τη χύτρα και τα έβρασα 20 λεπτά)

Τσιγαρίζουμε σκόρδο με ψωμί σε κυβάκια για να κάνουμε κρουτόν, τα ρίχνουμε στο μπλέντερ και τα αλέθουμε, το προσθέτουμε στο φαγητό.

love4four χρόνια πολλά, χιλιόχρονη ότι επιθυμείς. Εχει και ο αδερφός μου σήμερα γεννέθλια.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Καλά Χριστούγεννα να έχετε και να μας λες πως συμπεριφέρεται ο μικρός στο δέντρο.

Καλο βράδυ

st5Bp2.png

καλησπερα και απο μενα,

εκανα πολλα πραγματακια για βραδυ, εκανα λουκουμαδες και μια ζαμπονοτυροπιτα.

το μεσημερι φαγαμε σουπα κοτοπουλενια, πολυ νοστιμη..

Χρυσοχέρα συμπεθερούλα μου εσύ

περιστερακι, καλο δρομο και καλα να περασετε..Ευχαριστούμε

και εμεις που ανεβηκαμε Αθηνα πολλα πραγματα πηραμε, ακριβως αυτα που πηρες και εσυ, και βιβλιαριο υγειας να παρεις του παιδιου..

Βεβαια ουτε τα μισα δεν χρειαστηκαμε, αλλα ποτε δεν ξερεις..

Εσείς είστε χειρότεροι κι απο εμάς!!:D

Ταιριάζουμε ΚΑΙ συμπεθεριάζουμε

Ωραία ιδέα!!:cool:

Θα το πάρω το βιβλιάριο

Θα κουβαλήσουμε και ψυγειάκι ταξιδιού.Θα σκάσουμε μύτη στο ξενοδοχείο και θα τρίβουν τα μάτια τους

Διαφημίσεις

Μαρία, τι νοικοκυρούλα είσαι εσύ; Βλέπω φροντίζεις πολύ την οικογένεια, μπράβο σου.

μου αρεσει Εβιρακι η κουζινα και φροντιζω οπως βλεπεις και την οικογενεια και την περιφερεια μου...:lol::lol:

Ζωπυρονακι, μην πεφτεις...!

Ιωαννακι θα φαει και μπριζολα η Μαριω στις 11? μωρε μπραβο!

Ευχαριστούμε!!!

Καλε τι νέες μαμούλες που έχετε...

Ο δικός μου πάλι ό,τι και να σαβουριάσει, εγώ το παίρνω!!

Αμ εγώ λέτε να μην το σκέφτηκα;

Ετσι, έτσι...Καλό κορίτσια, καλά τα λες

Να χαίρεσαι τον αδερφό σου

Καλο βράδυ

Καλό βράδυ και φιλάκια

Φεφακι σε παραδεχομαι! μπραβο σου κοπελα μου..

τουλαχιστον τα ειπες και υσηχασες, ο,τι ειναι να γινει θα γινει..

Περιστερακι ποτε δεν ξερεις τι θα χρειαστει, παντως στο επομενο ταξιδα θα παρω λιγοτερα, κουβαλησα 3 φουστανια του παιδιου και 2 παντελονια για 1,5 μερα:rolleyes::rolleyes:

ασε που πηρα και σεντονια, σελτεδακια, πετσετες, ολα διπλα οτι και καλα θα λεραινοντουσαν!

ασε πολυ πραγμα, ευτυχως που δεν ειχα να κουβαλησω και συμπραγκαλα φαγητου μαζι..

κάγκλυ μου να τον χαίρεσαι τον αδερφούλη, γερό,ευτυχισμένο!

περιστεράκι μου πιπίλα να πάρεις.

Μόνο μία;

Δύο θα πάρω!!

Καλέ να μας τα λες να τα βγάζεις από μέσα σου.

Καλά κάνεις!

Τώρα αν έκανες καλά που του τα έχωσες αυτουνού, ο χρόνος θα δείξει...

Στη θέση σου το ίδιο θα έκανα

Τα κρατάω, τα κρατάω και στο τέλος κάνω μπαμ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...