Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

το εχω πατησει το μουλτι κουοτ και δεν γινεται τιποτα.απλα κοκκινιζει το κουτακι....μμμμ...θα το ψαξω.τωρα τελευταια μας κανει περιεγα το λαπτοπ....και στο fb δεν εκτελει ολες τις εντολες.θα δω.σευχαριστω αννια μου.

το εχω πατησει το μουλτι κουοτ και δεν γινεται τιποτα.απλα κοκκινιζει το κουτακι....μμμμ...θα το ψαξω.τωρα τελευταια μας κανει περιεγα το λαπτοπ....και στο fb δεν εκτελει ολες τις εντολες.θα δω.σευχαριστω αννια μου.

Όταν κοκκινίζει, ανεβαίνεις τέρμα επάνω, και πατάς απάντηση.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Μην σκας !!! Ο δικός μου είναι "άλλη ράτσα" : τύπου ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙ στην γυναίκα μου.... και διαστημόπλοιο να του ζητήσω θα μου απαντήσει εντελώς φυσικά

"Ναι αγάπη μου, όταν μπορούμε θα το πάρουμε / κάνουμε !!!!!" στα λόγια ου ου ου η αγαπούλα μου δεν παίζεται... :lol: έχει κι αυτό την γλύκα του πάντως !!! Εγώ γελάω πολύ με την πάρτη του... σε όλα "ναι" !!!! Και το ωραίο είναι ότι τα λεει και τα πιστεύει ... :cool:

o M είναι το αντίθετο, για να μην πω αντίδοτο...του φέφου!

σπαγγος στα γλυκόλογα!

αλλά αν είναι να ξεκατινιαστούμε στην ειρωνεία...ουυυυυυυυυυυυ! εισαγγελέας! κύλησε ο τέντζερης...:rolleyes::lol:

με πήρε τηλεφωνο πριν κ τί μου είπε; έφαγε το περιεχόμενο της μισής γάστρας! μεγάλη επιτυχία το κοτόπουλο Μυρσίνης!:cool:

Αστα να πανε.........θα ξυπνησουμε μια μερα γριες....και θα λεμε μα ποτε περασε ο καιρος..........:-(:-(

το έχω σκεφτεί κ με εξοργίζει:mad::(

Μμμμμ ωραιο φαγακι!!!!!!

όντως!

Απο την μια λεω αντε να γινει να τελειωνουμε πια...απο την αλλη με τρωει η στεναχωρια....θα ταλαιπωρηθει το θησαυρακι μου...]

δίκιο έχεις!

Σημερα το απογευμα θα βγαλω βολτα ,μαμα και ανεψια...ο μπαμπας θα κρατησει τον θησαυρο μας.

Καιρο εχω να βγω μονη, χωρις αντρουλη και θησαυρουλη.........

να δούμε πότε θα το κάνω κ εγώ!

Δώρα να περάσετε τέλεια!

Γιατί κι εσύ ρε κορίτσι μου;:-(

Για να ανέβουμε λίγο μέρες που έρχονται!

Δόξα το Θεό τα έχουμε όλα...

πρέπει να είναι αρπαγμένος ο ομοιο...δεν εξηγείται τόση απολυτοσύνη!

γέννησα λέξη!

είμαι σε πολλά μέτωπα ορθάνοιχτη...

Ο περιστέρης μου την είπε χοντρά χθες!!!

Που περιποιούμαι για να πάω στον γιατρό

Πω πω κορίτσια, πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο...

Ας λέει αυτός ότι δεν τον πειράζει το πόδι το άξουρο, τελικά τον πειράζει...

Ντροπή μου!!

σε όλους πειράζει...άλλο που κ ο φέφος είναι στο ίδιο στυλ με τον περιστέρη σου κ δεν λέει τίποτα.

όταν με βλέπει περιποιημένη δεν λέει τίποτα! κιχ! αλλά τρώγεται!

να πάνε όλα καλά κ να απολαύσετε το ταξίδι σας!

Φέφη μόλις γύρισα από το πεντικιούρ κι απορώ πώς περπατούσα τόσο καιρό!!Είχα ένα χρόνο να κάνω επαγγελματικό.Και το μεησμέρι κομμωτήριο.Μουστάκι δεν βγάζω, γιατί δεν έχω κιόλας ιδιαίτερα.Μου απαγορεύει κι ο περιστέρης, γιατί αμα το πειράζω πολύ λέει θα γίνω σαν μπαρμπάΓιώργος στα γεράματα και ποιος θα μου το βγάζει

εγώ χρειάζομαι μπαρμπέρη...άσε που πλέον εδώ νιώθω σαν την καρέζη στο δεσποινίς διευθυντής.

να μου ξουρίσει το μούσι!-μουστάκι!

η υγιεις ζηλια ειναι σαν τονοτικες ενεσεις στο γαμο :lol:λενε οι ψυχολογοι.......πολυ σε χαιρομαι....η μαμα μου ειναι 42 και ξεκινησε να φτιαχνει μαλλια και νυχια οταν μεγαλωσαμε εμεις..δηλαδη εμεις τις τα φτιαχναμε...οι κορες...ο μπαμπας ειχε παραξενευτει παρα πολυ....αλλα προς το καλο....:lol:

τί καλές κόρες!

σωστή η μαμά!

φεφη ναι βρε παιρνω ενα αντιμιτιακο καπως ετσι,υπομονη τελευταιο χαπι σημερα.....Παντως εγω με το σιδερο εχω καλη σχεση το βολεμα μου την δινει μετα....Σημερα βρεξει χιονισει θα σιδερωσω...Εδω πολυ κρυοοοοο μπρρρρρρ......Και μια ερωτηση αν κανεις ομοιοπαθητικη κανει να πιεις πρασινο τσαι??Εχει καφεινη?

ρε άννια, μια ζαλίζεσαι, μια νυστάζεις...

μια φορά πήγα σε ομοιο κ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω...ακόμα το σκέφτομαι...

κατεχίνες έχει το πράσινο τσάι, αλλά δεν είμαι αρμόδια!

πάντως οι κατεχίνες βοηθούν το μεταβολισμό να πάρει μπροστά!

όπως κ την κακή χοληστερίνη να πέσει!

ο καφές δεν βοηθάει στη δίαιτα-διατροφή, γιατί όσο καφέ πίνεις, διπλάσια ποσότητα πρέπει να πίνεις σε νερό. τάδε έφη η διατροφολόγα μου όταν πήγαινα.

Περιστερακι εγω παραδεχομαι οτι ζηλευω αρκετα τον αντρα μου,και αυτος με ζηλευει αλά δεν το παραδεχετε ...Μια μερα λοιπον ετοιμαζομουνα να παω για καφε με μια φιλη μου απο εδω και εκανα μπανιο και με το που βγαινω μου λεει καλα εκανες μπανιο για να πας για καφε???Μα τι να παω βρωμιαρα του λεω....χαχαχαχα

:lol:

κουραμπιεδες,εεεε?μμμ τα χριστουγεννα που εχω 2 μερες να φαω οτι θελω.......θα τους ξετιναξω....χαχαχα....γελιο εχει ο αντρας μου......του ειπανε απο την δουλεια οτι πρεπει να χασει 3-4 κιλακια και λεει θα κανω κι εγω τι διαιτα που κανεις εσυ..ερχεται χθες το μεσημερι ειχα τραχανα.2 κουταλες εγω 6 αυτος.απογευμα 4 μανταρινια εγω 17 αυτος.καθαριζα απογευματιατικα τοσα μανταρινια.το κολυτερο ηταν το βραδυ.1 τοστ εγω κασερι γαλοπουλα 3 αυτος..ενα μπολ με δημητριακα και γαλα μεχρι πανω και 7-8 φετες γαλοπουλα που τσιμπουσε οσο εψηνα εγω .πεφτουμε για υπνο και μου λεει¨'μπορει να κανω διαιτα αλλα δεν πειναω...:lol:νομιζει οτι μπορει να τρωει οσο θελει αλλα συγκεκριμενα πραγμανα.....:lol:

δεν παίζεται ο αντρούλης σου!

μου θυμίζει τον φέφο.

όταν έτρωγα εγώ ένα τοστ εκείνος έπαιρνε τη σαλατιέρα γεμάτη με τοστ! κ μετά την γέμιζε με φρούτα! είναι κ ο δικός μου ντιπ φιτ!:rolleyes:

χχαχαχα φαιη και εμενα χτες μου λεει φτιαξε μου κατι ελαφρυ και ηθελε 2ντακο με ντοματα φετα και ελιες πανω χαχαχαχα

αυτό είναι δίαιτα! δίκιο είχε ο χριστιανός!

Κοριτσια γεια σας σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας.Απο το πρωι εχω μιλησει με πολλους γιατρους η ειδικοτητα που ψαχνω ειναι ηλεκτροφυσιολογος.Η εξεταση πρεπει να γινει για να δουμε ποια παθηση του δημιουργει τις ταχυπαλμιες,και την στιγμη που υπαρχει ιστορικο ενας λογος παραπανω.Ο Χθεσινος θεωρειτε αυθεντια στο ειδος του,εχω κανονισει να παω και σε αλλους δυο.Ολα ειναι θεμα χειρισμου της εξετασης. Eviri και Μεταξακι χρονια σας πολλα.

Σμαρτακι,

Εγω ως μαμα παιδιου με προβλημμα καρδιοπαθειας

θα σου ελεγα να το κοιταξεις πολυ καλα...

μην αφησεις το παιδι χωρις ελεγχο.......

Παρε και αλλες γνωμες.....

Αλλα ψαξτο!!!!!!!

Ναι κοριτσι μου αυτο θα κανω δεν γινετε να μεινει χωρις ελεγχο ευχομαι και στον θησαυρουλη σου να πανε ολα καλα.

άμα σου το έταξε ο Μ κάντυ μου το δείπνο, είσαι σε καλό δρόμο!

εμένα ο φέφος ούτε στα λόγια!

σπιτάκι μας να μείνω με θέλει. τρελαίνεται άμα του λέω να πάμε βόλτα με την Χ εννοείται. μια φορά την εβδομάδα! κ πολύ μας είναι! κουράζεται, ενώ εγώ ξεκουράζομαι!!!!!!!!

οι δυό μας με τον φέφο...το έχω ξεχάσει! δεν υπάρχει! δεν το συζητάω, δεν το ακούω!

μόνο στα όνειρα!

όπως καταλάβατε το ανάδρομο στοιχείο έχει καταλάβει κ την φέφη!

σήμερα έχω διάθεση να κλάψω.

Μήπως έχει κανένα χαμένο αδερφό? Σαν πολύ μοιάζουν με τον δικό μου!!!

Σημερα το απογευμα θα βγαλω βολτα ,μαμα και ανεψια...ο μπαμπας θα κρατησει τον θησαυρο μας.

Καιρο εχω να βγω μονη, χωρις αντρουλη και θησαυρουλη.........

Να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται....

Αγγελική μου έλειψες

Αχ πόσο θα μου λείψετε 'όλες!!Αύριο φεύγουμε και θα γυρίσουμε την Πέμπτη

Ετοιμάζω τα μπαγκάζια μας

Για μια μέρα θα μετακομίσουμε το σπίτι

Κι εμένα μου έλειψε το χιούμορ σου περιστεράκι! Όσο για την μετακόμιση σε καταλαβαίνω απόλυτα....

ειπανε απο την δουλεια οτι πρεπει να χασει 3-4 κιλακια και λεει θα κανω κι εγω τι διαιτα που κανεις εσυ..ερχεται χθες το μεσημερι ειχα τραχανα.2 κουταλες εγω 6 αυτος.απογευμα 4 μανταρινια εγω 17 αυτος.καθαριζα απογευματιατικα τοσα μανταρινια.το κολυτερο ηταν το βραδυ.1 τοστ εγω κασερι γαλοπουλα 3 αυτος..ενα μπολ με δημητριακα και γαλα μεχρι πανω και 7-8 φετες γαλοπουλα που τσιμπουσε οσο εψηνα εγω .πεφτουμε για υπνο και μου λεει¨'μπορει να κανω διαιτα αλλα δεν πειναω...:lol::lol::lol:νομιζει οτι μπορει να τρωει οσο θελει αλλα συγκεκριμενα πραγμανα.....:lol::lol::lol:

Γιατί βρε κοριτσάκι μου το κοροιδεύεις το αγόρι σου. Αφού είναι άντρας καταρχήν, θέλει περισσότερες θερμίδες!!!:rolleyes:

Και εκτός από αυτό ως κολώνα του σπιτιού και κουβαλητής κάνει περισσότερες καύσεις:rolleyes:

Αμέσως να το κατηγορήσεις το παιδί....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Γιατί βρε κοριτσάκι μου το κοροιδεύεις το αγόρι σου. Αφού είναι άντρας καταρχήν, θέλει περισσότερες θερμίδες!!!:rolleyes:

Και εκτός από αυτό ως κολώνα του σπιτιού και κουβαλητής κάνει περισσότερες καύσεις:rolleyes:

Αμέσως να το κατηγορήσεις το παιδί....

χαχα...φυσικα και θελει περισσοτερες θερμιδες...αλλα εφ'οσον λες οτι θες να κανεις διαιτα δεν τρωσ 1 κιλο μανταρινια και 3 τοστ με γαλα και δημητριακα...εχει πολυ φαση ο καλος μου

.....:lol::lol:

χαχα...φυσικα και θελει περισσοτερες θερμιδες...αλλα εφ'οσον λες οτι θες να κανεις διαιτα δεν τρωσ 1 κιλο μανταρινια και 3 τοστ με γαλα και δημητριακα...εχει πολυ φαση ο καλος μου

.....:lol::lol:

Υπερβολική!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Υπερβολική!!!!!!

πραγματικα ειμαι υπερβολικη πολλες φορες αλλα τωρα καθολου....τι να τον κανω ομως ενα τον εχω και 100 τοστ να μου ζητησει θα του τα κανω:D

Ρε γμτ σκατα ο μικρος παλι βηχα και μυξα εχει ξεροβηχα ομως αντε παλι στην παιδιατρο...Φφεη μου δεν καταλαβα για την υπνηλια και τις ζαλαδες??Για εγκυμοσυνη δεν θελω ουτε με σφαιρες στην χρονικη περιοδο αυτη 1γιατι οικονομικα ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες 2δεν κανει μεχρι τον ιουνιο,3πηρα υσχυρα φαρμακα και παιρνω για τους μυκητες και 4δεν εχω ουτε ψυχολογικα ουτε σωματικα το κουραγιο για 3παιδι

:-D

Γεια σας κι από μένα.

Πάει κι αυτή η κουραστική μέρα της εβδομάδας. Έφτιαξα φακές για σήμερα.

Εβίρι είδα ότι είχες γενέθλια!!!

Να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να μας δίνεις τις όμορφες ιδέες σου.Φιλάκια!!!

Περιστεράκι μου πουπουλένιο, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και κυρίως που το ποστάρεις εδώ. Φιλιά κι από μένα.

Εβιρι χρονια πολλα,εχεις γεννεθλιακια βρε αρχηγουλα μας?να εισαι γερη κ ευτυχισμενη κ με το καλο να σας ερθει κ η μεγαλη κορουλα!!!

Χαρά της παρέας, σ' ευχαριστώ για όλες τις ευχές σου. Με το καλό να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι μόλις περάσουν οι 9 μήνες.

Εβιρακι εγινες 25:grin: βρε??

Μαρία, κι εγώ μετρώντας τα, τόσα τα έβγαλα.

να σε χαιρομαστε!!!! χρονια σου πολλα!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου.

εβιρακι μου...χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις.....να εχετε υγεια ολοι σας και να περνατε ολο χαροθμενες στιγμες......και με το καλο να γυρισετε στην πατριδα

Σ' ευχαριστώ πολύ Φαίη μου κι αντεύχομαι να πραγματοποιηθούν σύντομα οι στόχοι σου.

.ρε κοριτσια ριξτε καμια ιδεα,,,,πως τα κανετε τα μανιταρια ψητα?εμενα δεν μου αρεσαν καθολου........

Εγώ στο φούρνο, τα βάζω σε ένα ταψί τα ραντίζω με ελάχιστο λάδι και τα αλατίζω. Μόλις ψηθούν τα βάζω στο πιάτο και τα ραντίζω με μπαλσάμικο. Όμως περισσότερο μου αρέσουν τηγανητά, αλευρωμένα.

eviri χρόνια πολλά χιλιόχρονη να' σαι πάντα καλά.

Σ' ευχαριστώ Κάγκλυ μου.

Έβιρι οι περιγραφές σου είναι το κάτι άλλο. Θα ήθελα να ήμουν εκεί.....

Χαίρομαι που άρεσαν και σε σένα και στα υπόλοιπα κορίτσια.

Εδώ είμαι κοριτσάρες και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!

Τι ωραία νέα!!!!!!!!!!!

Περαστικά για το αφτάκι της Λουκίας.

Εβιρι χρόνια πολλά!!! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!!!!

Σ' ευχαριστώ Ελένη μου, και τι ωραία τούρτα με το "τουτουάκι" (έτσι το έλεγε η Εβελίνα μικρή)

.Κοριτσια η Μεταξια εχει σημερα γενεθλια,δεν πρεπει να εχει η Εβιρι μας!!!!

Ναι Ιωάννα, δίκιο έχεις τα δικά μου ήταν στις 24/11. Η Μεταξία όμως σήμερα σβήνει κεράκια.

αννια το ιδιο φαγητο θα κανουμε ωραια κ χρονια πολλα σε οποια γιορταζει σημεραααα!!!!

Κουφετάκι με παίρνει και μένα η μπάλα σήμερα, γι' αυτό θα σ' ευχαριστήσω κι εγώ κι ας πέρασε η ημερομηνία μου.

να βγάλω μουστάκι-σας βλέπω που γελάτε-

Ααα Φεφούλα, εγώ δεν το βγάζω, το στρίβω.

Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα στην Ρούλα ........

Σ' ευχαριστώ πολύ Φέφη μου, να χαίρεσαι κι εσύ τη Χ.

eviri μου,

Είχες γενεθλιάκια εχθές μάνα μου ????? Και μου ξέφυγε ????

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν -κι εμείς μαζί - !!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Μεταξία μου κι εύχομαι να σβήσεις ατελείωτα κεράκια στις επόμενες τούρτες γενεθλίων σου. Να τα χιλιάσεις.

Εβιρι

χρονια πολλαααααααα:-P:razz::-P:razz::-P

Δωράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο του Ραφαήλ, και να είναι από 'δω και πέρα πάντα σιδερένιος.

Εβιρι πολύχρονη και να τα χιλιάσεις!!!!

Αγγελικούλα σ' ευχαριστώ πολύ.

η μαμα μου ειναι 42

Φαίη, εγώ είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερη από τη μαμά σου. Για φαντάσου λέει, να έχεις πει στη μαμά σου ότι, έχετε χάσμα ηλικίας μεταξύ σας και διαφορά νοοτροπίας και σκέψης λόγω της διαφορετικής γενιάς, ενώ με μένα κάνεις ιντερνετική παρέα. Πλάκα θα 'χει.

Eviri και Μεταξακι χρονια πολλα και στις 2σας να χαιρεσται τις οικογενειες σας με υγεια και αγαπη...:tongue:

Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου.

Να σου πω κι εγώ, παρόλο που μάλλον το βρήκες με την προηγούμενη εξήγηση των κοριτσιών (δε θυμάμαι ποια ήταν). Αν για παράδειγμα, θέλεις να κάνεις μούλτι-κουότ 3 απαντήσεις, θα πατήσεις με τη σειρά που θες εσύ το κάθε κουτάκι του μούλτι- κουότ. Στην τελευταία (3η απάντηση) θα πατήσεις και το μούλτι- κουότ αλλά και το σκέτο κουότ στην ίδια, την τελευταία απάντηση. Πάντα η τελευταία απάντηση που θα πατήσεις και τα δύο κουότ καθορίζει, πότε θες να σταματήσεις τα κουότ.

Eviri και Μεταξακι χρονια σας πολλα.

Σ' ευχαριστώ Σμαρτάκι μου. Να έχετε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και στις διαγνώσεις.

Ρε γμτ σκατα ο μικρος παλι βηχα και μυξα εχει ξεροβηχα ομως αντε παλι στην παιδιατρο...

Ιωάννα, μήπως να ρωτούσες τον παιδίατρο να σου γράψει βιταμίνη C ή να δώσεις πολλές πορτοκαλάδες και άλλα φρούτα-λαχανικά που περιέχουν μεγάλη ποσότητα C στα παιδιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...