Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μεταξία, πολυχρονη κούκλα μου!Να είσαι πάντα καλά

Κορίτσια η Εβιρι είχε γενέθλια 24/11.Τώρα αν κάνω λάθος, δεν πειράζει ευχές της δίνουμε, κακό δεν είναι

Ελένη χαίρομαι που τα νέα στη δουλειά είναι καλά

Δωράκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά

Φέφη μόλις γύρισα από το πεντικιούρ κι απορώ πώς περπατούσα τόσο καιρό!!Είχα ένα χρόνο να κάνω επαγγελματικό.Και το μεησμέρι κομμωτήριο.Μουστάκι δεν βγάζω, γιατί δεν έχω κιόλας ιδιαίτερα.Μου απαγορεύει κι ο περιστέρης, γιατί αμα το πειράζω πολύ λέει θα γίνω σαν μπαρμπάΓιώργος στα γεράματα και ποιος θα μου το βγάζει

Αγγελική μου έλειψες

Αχ πόσο θα μου λείψετε 'όλες!!Αύριο φεύγουμε και θα γυρίσουμε την Πέμπτη

Ετοιμάζω τα μπαγκάζια μας

Για μια μέρα θα μετακομίσουμε το σπίτι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Σμαρτακι,

Εγω ως μαμα παιδιου με προβλημμα καρδιοπαθειας

θα σου ελεγα να το κοιταξεις πολυ καλα...

μην αφησεις το παιδι χωρις ελεγχο.......

Παρε και αλλες γνωμες.....

Αλλα ψαξτο!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ο περιστέρης μου την είπε χοντρά χθες!!!:confused:

Που περιποιούμαι για να πάω στον γιατρό

Πω πω κορίτσια, πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο...:confused:

Ας λέει αυτός ότι δεν τον πειράζει το πόδι το άξουρο, τελικά τον πειράζει...

Ντροπή μου!!:lol:

αααααααααααααα.................δεν πειραζει......η υγιεις ζηλια ειναι σαν τονοτικες ενεσεις στο γαμο :lol::lol:λενε οι ψυχολογοι.......πολυ σε χαιρομαι....η μαμα μου ειναι 42 και ξεκινησε να φτιαχνει μαλλια και νυχια οταν μεγαλωσαμε εμεις..δηλαδη εμεις τις τα φτιαχναμε...οι κορες...ο μπαμπας ειχε παραξενευτει παρα πολυ....αλλα προς το καλο....:lol::lol::lol:

φεφη ναι βρε παιρνω ενα αντιμιτιακο καπως ετσι,υπομονη τελευταιο χαπι σημερα.....Παντως εγω με το σιδερο εχω καλη σχεση το βολεμα μου την δινει μετα....Σημερα βρεξει χιονισει θα σιδερωσω...Εδω πολυ κρυοοοοο μπρρρρρρ......Και μια ερωτηση αν κανεις ομοιοπαθητικη κανει να πιεις πρασινο τσαι??Εχει καφεινη?

:-D

Διαφημίσεις

Περιστερακι εγω παραδεχομαι οτι ζηλευω αρκετα τον αντρα μου,και αυτος με ζηλευει αλά δεν το παραδεχετε ;)...Μια μερα λοιπον ετοιμαζομουνα να παω για καφε με μια φιλη μου απο εδω και εκανα μπανιο και με το που βγαινω μου λεει καλα εκανες μπανιο για να πας για καφε???Μα τι να παω βρωμιαρα του λεω....χαχαχαχα

καλή αρχή φαίη μου! θα γίνεις στυλάκι! αυτό να σκέφτεσαι!

εγώ πότε θα το πάρω απόφαση;

χθες ξεκατινιάστηκα με τα πρινγκλς, τους κουραμπιέδες κ τη σοκολάτα...ντροπή μου!

κουραμπιεδες,εεεε?μμμ τα χριστουγεννα που εχω 2 μερες να φαω οτι θελω.......θα τους ξετιναξω....χαχαχα....γελιο εχει ο αντρας μου......του ειπανε απο την δουλεια οτι πρεπει να χασει 3-4 κιλακια και λεει θα κανω κι εγω τι διαιτα που κανεις εσυ..ερχεται χθες το μεσημερι ειχα τραχανα.2 κουταλες εγω 6 αυτος.απογευμα 4 μανταρινια εγω 17 αυτος.καθαριζα απογευματιατικα τοσα μανταρινια.το κολυτερο ηταν το βραδυ.1 τοστ εγω κασερι γαλοπουλα 3 αυτος..ενα μπολ με δημητριακα και γαλα μεχρι πανω και 7-8 φετες γαλοπουλα που τσιμπουσε οσο εψηνα εγω .πεφτουμε για υπνο και μου λεει¨'μπορει να κανω διαιτα αλλα δεν πειναω...:lol::lol::lol:νομιζει οτι μπορει να τρωει οσο θελει αλλα συγκεκριμενα πραγμανα.....:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πως παραθετετε το αρχικο μηνυμα και απο κατω την απαντηση σας?παταω quote και δεν κανει τιποτα παλι....:confused:

Αν θες για ενα μηνυμα μονο θα πατας quote και σε βγαζει αυτοματα και γραφεις το μηνυμα σου..Αν θες για πολλα μηνυματα θα πατας multi-quote σε οποιο μηνυμα θες να σχολιασεις μετα απαντηση και θα σου τα βγαζει ολα και εσυ θα απαντας κατω απο το καθενα,ελπιζω να σε βοηθησα

annia ειλικρινα πεθαινω με τις χαζομαρες που πετανε μερικες φορες.και δεν ξερω αν τα λεει για πλακα η με ειρωνευεται και νευριαζω αλλα αυτος ο καημενουλης τα εννοει:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα φαιη τι να του πεις???Εμενα εχει ψιλοαδυνατισει τωρα,εκοψε και το τσιγαρο μαχαιρι εδω και 15μερες θελει λεει να γινει φιτ χαχαχαχα...Ω μοντιε

Αντε να γινει το φαγακι μου λυσαξα σημερα εχμ λεω να σιδερωσω αν δεν με παρει παλι ο υπνος στο καναπε,ρε κοριτσια τρελη υπνηλία,μαλλον φταιει το οτι τα βραδυα θα σηκωθω στανταρ 2φορες με τον μικρο...Φαιη το καταλαβες αυτο με τα κουοτ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...