Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι κοριτσάρες και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!

Σορυ που δεν μπόρεσα να γράψω αλλά τρέχαμε στο γιατρό γιατί η Λουκία διαμαρτυρόταν για το αυτί της (το ευαίσθητο σημείο μας), και ξεκινησαμε αντιβίωση.... Γυρίσαμε αργούτσικα και έπρεπε να μαγειρέψω και να την ετοιμάσω για ύπνο, οποτε ξεράθηκα κι εγώ από τις 10!!:tongue:

Στο προκείμενο....

Μας είχε 2 ώρες μέσα,στην αρχή πολύ τσαμπουκαλεμένος.

Του προτείναμε κάποιες εναλλακτικές προκειμένου να μην φύγει κανείς και στην αρχή μας έκανε τον δύσκολο.

Μετά το ξανασκέφτηκε και είδε ότι έτσι θα είναι αυτός ο ήρωας και εμείς ευχαριστημένοι!

Οπότε είμαστε εν αναμονή συμβουλίου για να δούμε ποιο θα είναι το πόρισμα!

kagly81 είπε:
eleni2008 μου δωσες ιδέα με το φαγητό χοιρινό με λάχανο δεν έχω φάει ποτέ αλλά πιστεύω ότι θα' ναι ωραίο. Ολα καλά να πάνε στη δουλειά σου.

Είναι τέλειο φαγητό!!!!

Εγώ έσκασα χθες!!!;)

fefi είπε:
πριν λίγο μίλησα με τον διευθυντή. ούτε αυτός ξέρει τί θα αποφασίσουν οι αφεντικοί.

δεν πέιράζει! υγεία κ καλή καρδιά! του πήγα τις εισπράξεις που έχω κάνει...

ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. έχω ήσυχη συνείδηση.

αυτοί που μου χρωστούν δεν ξέρω πώς κοιμούνται!

Φεφη ότι και να γίνει, εμείς έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό οπότε να παν να ......

χοιρινό με λάχανο=βλάχικο φαγητό.

πες μας πώς έγινε το φαγητό σου.

σου στέλνω τώρα π.μ.

Τέλειο σε λέω!!!! Γλύκαναν τα λάχανα τώρα και είναι κόλαση!

Δεν νομίζω ότι είναι βλάχικο....

Εμείς είμαστε εντόπιοι και είναι το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό μας!

smartaki09 είπε:
Πεστε μου την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?

Κατ'αρχήν να πάρετε οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε!

Εγώ θα πήγαινα και σε έναν γενετιστή... Είναι πολύ εξιδεικευμένη η ιατρική τους και ίσως βρούν κάτι...

dwraki είπε:
Ολα καλα ειναι...αλλα ο κορεσμος μας σιγα σιγα πεφτει...που σημενει οτι ο καιρος για το χειρουργειο φτανει!!!!!!!!

Δώρα μου θα συμφωνήσω με την Αννούλα....

Δες το θετικά! Τώρα φτάνει στο τέλος του ο Γολγοθάς σας....

Αννούλα!!!! Μπήκες στον 3ο!!!!! Ζήτωωωωω!!!!;)

Εβιρι χρόνια πολλά!!! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!!!!

images?q=tbn:ANd9GcR1o2iMAszbAJW_hJWJ2D56b0MFWGMZWqekvwzq29zz7j7IFavQIw

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

φαιη.κ είπε:
καλησπερα...γυρισα κι εγω.....σημερα εχουμε μακαρονια με κιμα..στολισαμε και δεντρο......πολυ ωραιο....εσεις τι κανετε?πως περνατε?δεν σας διαβασα......αλλα ηθελα να σας ρωτισω.....την περκα εσεις εκτος απο τηγανιτη πως την κανετε?

Και του χρόνου να είστε καλά!

kagly81 είπε:
Χτες το βράδυ βγήκαμε για ποτάκι ήπια 3 δεν μέθυσα αλλά ανέβηκε πολλή η διάθεση μου και γέλασα πολύ.

Καλό απόγευμα

Πολύ καλά έκανες! Χρειάζεται να ξεσκάμε και λίγο....

peristeraki είπε:

Μουσκάρι ακόμα δεν βρήκαμε!Στο χωριό δεν εκτρέφει κανένας, γιατί δεν τους συμφέρει από οικονομικής άποψης.Υπάρχουν μόνο κάποια ελευθέρας βοσκής, αλλά αυτοί που τα έχουν δεν τα δίνουν σε κρεοπωλεία και τα πουλάνε ολόκληρα.Τι να το κάνω ολόκληρο μοσχάρι;

Στο χωριό του άντρα μου περιστεράκι συννενοούνται μετάξυ τους 3-4 οικογένειες και λένε του εκτροφέα και τους σφάζει ένα μοσχάρι και το μοιράζονται. Αυτό κάνουμε κι εμείς πολλές φορές.

Eviri είπε:
Κορίτσια δείτε το τελευταίο βιντεάκι σ' αυτή τη σελίδα.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1318993#post1318993

Εβιρι το βεντεάκι όλα τα λεφτά..

love4four είπε:

Εμείς στολίσαμε το σπιτάκι μας το Σάββατο το απόγευμα. Χθες είχαν έρθει άλλα 2 παιδάκια και παίζανε τα ζουζούνια... ένα σπίτι ανάστα ο Κύριος, αλλά δεν πειράζει ! Τα μικρά τα ευχαριστήθηκαν !

Για σήμερα θα ψήσω πέρκα στην λαδόκολλα για εμένα και θα φτιάξω κι ένα μπριάμ για τους υπόλοιπους !

Και του χρόνου να είστε καλά να το χαρείτε και πάλι;)

smartaki09 είπε:
Kαλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε τι κανετε?Eviri με το καλο να δεχτεις την κορη σου,πολυ ωραιο το βιντεακι.Maria-elpida πολυ ωραια τα ονοματα τι κανει η μικρουλα σου?Μαμουλα μου τι κανεις?Ο φεφος και το φεφοπαιδο καλα? Σημερα επιτελους θα παμε στον γιατρο-ηλεκτροφυσιολογο για τον γιο μου εχω μια αγωνια δεν φανταζεστε σε αναμενα καρβουνα καθομαι.Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι με κριθαρακι.Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

fefi είπε:
είχα γράψει στο ημερολόγιο σμαρτάκι, αλλά δεν θυμόμουν αν αφρούσε σε εξετάσεις ή γενέθλια.

όλα καλά θα πάνε. έχεις τις ευχές μου κ την προσευχή μου!

μια χαρά όλοι.

βασικά μια αγωνία την έχω, μη σας πω κ δύο, αλλά περισσότερα κ πιο σίγουρα αύριο.

πάντως στη δουλειά έχουν ξεφύγει κ πλέον χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό για να επιβιώσω. από το πρωί ακούω μουσική για να μη σαλτάρω.

χαίρομαι που περάσατε όμορφα!

τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο. αλλά είχα ακούσει για τόσες διαφορετικές αποτυχίες, που είχα φοβηθεί!

Ψυχραιμία....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα,σημερα θα κανω μπριζολες με πατατες στο φουρνο και εγω θα φαω μπριζολα με σαλατα(μπλιαχ)...Ευτυχως ελενη μεχρι στιγμης ολα καλα με την δουλεια...Κοριτσια η Μεταξια εχει σημερα γενεθλια,δεν πρεπει να εχει η Εβιρι μας!!!!

:-D

Διαφημίσεις

DEL είπε:

Ο μικρός αρχίζει πάλι να ψιλοσυνηθίζει στον παιδικό αλλά έχει πολύ κακή συμπεριφορά απέναντί μου τα απογέυματα.Πολύ γκρίνια και γενικά δεν συννενοούμαστε καθόλου.Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η φάση γιατί κοντεύω να σαλτάρω.

Η μικρή θα κάνουν θεατρικό Χριστουγεννιάτικο.Πάλι θα πλαντάξω στο κλάμα!!!!!Το κοριτσάκι μου!!!

πολλά φιλιά

Εγώ να δεις κλάμα με την κόρη μου! Ειδικά στο νηπιαγωγείο που ήταν και η πρωταγωνίστρια τελείωσα ένα πακετάκι χαρτομάντηλα η χαζοβιόλα μάνα....Να δω με τον γιό τι θα κάνω...

peristeraki είπε:
Να περάσει αυτή η εβδομάδα και να έχω καλά νέα από τις εξετάσεις και τίποτα άλλο δεν θέλω...

Μόνο καλά νεά θα έχεις, θα το δεις....

peristeraki είπε:
Εχεις και πμ

Καλέ και η φαίη πού είναι;

Και η Αγγελική;

Παρούσα;););)

annia είπε:
τζα να και εγω εδω, βαριεμε και εχω σιδερο πολυ σιδερο τουλαχιστον 5πληντυρια 2στην απλωστρα και 3 στα απλυτα τα συρταρια μας εχουν αδειασει:lol:αλλα τεμπελιαζω και να φανταστειτε σκ δεν μαγειρεψα εκανε η πεθερα το σαββατο φρικασε και χτες χοιρινο με πρασο εγω απλα τεμπελιαζα :lol::lol::lol:

Χρειάζεαι και λίγη τεμπελιά που και που;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

φαιη.κ είπε:
καλησπερα κοριτσουδια .....ηρθα κι εγω.........εχει τωρα μερικες μερες ο αντρας μου κουβαλαει και το λαπτοπ στη δουλεια για να περναει η ωρα και δεν μπορω να επικοινωνισω.σημερα θα διαβασω τα νεα σας.εμεις φαγαμε τραχανουλι με τυρι και σαλατα....αυτες οι πρωτες μερες διαιτας ειναι κολαση.τσουζει το στομαχι ολη την ωρα.τι πραγμα ειναι αυτο?εσεις πως περνατε?

καλή αρχή φαίη μου! θα γίνεις στυλάκι! αυτό να σκέφτεσαι!

εγώ πότε θα το πάρω απόφαση;

χθες ξεκατινιάστηκα με τα πρινγκλς, τους κουραμπιέδες κ τη σοκολάτα...ντροπή μου!

kagly81 είπε:
fefi έκανα τα ρεβύθια με σπανάκι και μπέικον που είχε βάλει συνταγή το περιστεράκι απλά τέλεια.

Φιλάκια

ξαναβάλτε τη συνταγή ρε κόρες!

annia είπε:
τζα να και εγω εδω, βαριεμε και εχω σιδερο πολυ σιδερο τουλαχιστον 5πληντυρια 2στην απλωστρα και 3 στα απλυτα τα συρταρια μας εχουν αδειασει:lol:αλλα τεμπελιαζω και να φανταστειτε σκ δεν μαγειρεψα εκανε η πεθερα το σαββατο φρικασε και χτες χοιρινο με πρασο εγω απλα τεμπελιαζα :lol::lol::lol:σημερα εκανα φακες λιγο αποτοξινωση απο το κρεας...φεφη μου μακαρι αλλα μπα με πιανει καμια ωρα μετα το χαπι οποτε ειναι απο αυτο...

άμα παίρνεις χαπάκια, να προσέχεις!

κ εγώ τεμπέλιασα στο σιδέρωμα κ τώρα με περιμένει βουνό!

για να δούμε αν θα προσφερθεί ο φέφος.:mrgreen:

peristeraki είπε:
Αφού 10 κιλά μέχρι την Πέμπτη δεν προλαβαίνω να χάσω, είπα να κάνω λίγο μποτέ μην πάω στο γιατρό στα μαύρα μου χάλια!

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μαλλιά-νύχια

Το δε πόδι το ποδοσφαιρικό-αν και οι ποδοσφαιριστές τα ξυρίζουν πλέον-πήγε περίπατο!Από εκεί και μόνο ένα κιλό έχει φύγει...

Σε λίγο θα βγάλω φρύδι και θα κάνω και καμιά μάσκα να στρώσει κι η μούρη

Σε λίγο θα με στραβοκοιτάει ο περιστέρης και θα σκέφτεται ότι έχω βάλει στο μάτι τον γιατρό...

Να σας πω και καμιά βλακεία να γελάσετε λίγο με τη μούρλια μου...

Τι να κάνω η καημενούλα κι εγώ;

αν πω ότι δεν ζήλεψα θα είμαι ψεύτρα κ δεν το θέλω.

θέλω κομμωτήριο, πεντικιούρ, να βγάλω μουστάκι-σας βλέπω που γελάτε- να κάνω μασκούλα προσώπου δική μου, να βάλω κρεμούλες στο σώμα, να βαφτώ επιτέλους ένα πρωινό, που φεύγω τον τελευταίο καιρό σαν την τρελή τα πρωινά!

κ να πάω διατροφολόγα να σουλουπωθώ!:(

stafroditi2353 είπε:
del και φεφη, εγω μεχρι πριν 2 μηνες επαιρνα μονο βιολογικα φρουτα και λαχανικα, αλλα τωρα παιρνω κανονικα. αν και μας προμηθευει και ο μπαμπακουλης μου με πολλα εποχης λαχανικα. απο κρεατα κουνελια απο τον θειο μου που εχει δικα του, μοσχαρι απο αλλο θειο, κοτες απο τον παππου. οτι μπορουμε να αποφυγουμε το αποφευγουμε.

εκανα ενα διαλλειμμα απο το σιδρωμα και παω να συνεχισωωωω...ουφφφφ

γειά σου αφροδιτούλα.

περίπου έτσι κ εμείς με τη διατροφή του παιδιού.

χθες συζήτηση με πεθερά από τηλέφωνο, ενώ την είχα ενημερώσει από Κυριακή απόγευμα για το μενού της Τρίτης, Τετάρτης της Χ, ότι θα της ετοίμαζε κοτόπουλο με τραχανά:

-θα κάνω κοτόπουλο,

-σου έχει περισσέψει από τα κομμάτια που σου έδωσα για την Χ;

-όχι, θα στείλω τον πεθερό σου να αγοράσει...

-σου είπα μαμά ότι η μαμά μου μου έστειλε για την Χ κοτόπουλα τεμαχισμένα. θα σου τα δώσω αύριο, θα της βάλεις κ τραχανά της μαμάς μου κ θα φάει το παιδί για 2 μέρες.

-το κοτόπουλο της μαμάς σου είναι πιο δυνατό!

:confused::roll::mad:

ΑΝΝΑ4 είπε:
καλημερα!!!!το ιδιο κ σε σενα Φεφη κ αφου το θελεις τοσο συντομα μωρακι!!!!!

για σημερα ψαρακια ψητα κ μπροκολο!φιλακια σε ολες!

μάκια σου κ μάκια στο σποράκι!

σ' ευχαριστώ Αννούλα! μακάρι!

dwraki είπε:
Καλημερα κοριτσακια.

Να μαι κι εγωωω.

Ειμασταν στο νοσοκομειο αυτες τις μερες για εξετασεις και βγήκαμε εχθες το απογευμα.

Ολα καλα ειναι...αλλα ο κορεσμος μας σιγα σιγα πεφτει...που σημενει οτι ο καιρος για το χειρουργειο φτανει!!!!!!!!

Εχω εδω την μανουλα μου και χθες το απογευμα ηρθε και η ανεψουλα μου απο ολλανδια για λιγες μερες...:P

Κατα τα αλλα καλα.

Φιλια.

όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Καλημέρα!!!

Την Παρασκευή και χθες γινόταν στην δουλειά το έλα να δεις.... Η μία στραβή μετά την άλλη.....:confused::confused::confused:

Χριστέ μου σήμερα δείχνει να είναι ήσυχη η μέρα μας, φτου φτου σκόρδα:rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν καταρχήν σήμερα τρώμε φασολάκια κοκκινιστά με πατατούλες φτιαγμένα από τα χεράκια της μανούλας μου.

Το Σαββατοκύριακο στολίσαμε. Ο Χρήστος μου μόλις είδε το δέντρο εντυπωσιάστηκε από τα φωτάκια αλλά κυριώς από τις γυαλιστερές κόκκινες μπάλες. Πλησίασε αρχικά με δισταγμό και με το δαχτυλάκι του άγγιζε τις μπάλες και τις έβλεπε που κουνιόντουσαν. Μόλις όμως τις συνήθισε πέρασε στην επίθεση χτυπώντας δυνατά τις μπάλες για να κουνιούνται πιο πολύ και μετά έπιανε τα κλαδιά του δέντρου και τα τραβούσε σαν καμπάνα. Εκεί αφού δεν του ήρθε καπέλο το δέντρο είπαμε οκ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τον τραβήξαμε λίγο πιο μακρυά από το δέντρο λέγοντας του πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό κι εκείνος ασχολήθηκε με τα παιχνίδια του μετά. Που και που πλησίαζε το δέντρο και έδινε και καμία σε κάποια μπάλα αλλά όσο περνούσαν οι ώρες τόσο λιγότερα ασχολούνταν μαζί του.

Αυτά για την ώρα....

πλάκα έχει ο Χρήστος σου!

eleni2008 είπε:
Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι κοριτσάρες και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!

ζήτω!

Σορυ που δεν μπόρεσα να γράψω αλλά τρέχαμε στο γιατρό γιατί η Λουκία διαμαρτυρόταν για το αυτί της (το ευαίσθητο σημείο μας), και ξεκινησαμε αντιβίωση.... Γυρίσαμε αργούτσικα και έπρεπε να μαγειρέψω και να την ετοιμάσω για ύπνο, οποτε ξεράθηκα κι εγώ από τις 10!!:tongue:

περαστικά της κ γρήγορα!

Στο προκείμενο....

Μας είχε 2 ώρες μέσα,στην αρχή πολύ τσαμπουκαλεμένος.

Του προτείναμε κάποιες εναλλακτικές προκειμένου να μην φύγει κανείς και στην αρχή μας έκανε τον δύσκολο.

Μετά το ξανασκέφτηκε και είδε ότι έτσι θα είναι αυτός ο ήρωας και εμείς ευχαριστημένοι!

Οπότε είμαστε εν αναμονή συμβουλίου για να δούμε ποιο θα είναι το πόρισμα!

Τέλειο σε λέω!!!! Γλύκαναν τα λάχανα τώρα και είναι κόλαση!

Δεν νομίζω ότι είναι βλάχικο....

Εμείς είμαστε εντόπιοι και είναι το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό μας!

ο θείος μου είναι βλάχος κ μου το είπε. πάντως είναι πολύ νόστιμο!

Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα στην Ρούλα για χθες κ στην κάντυ για σήμερα!

υγεία κ αγάπη κ να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

χθες έκανα κοτόπουλο στη γάστρα με πατάτες, δενδρολίβανο (μαρία εσύ μου είχες πει για δενδρολίβανο, αν θυμάμαι καλά ότι πάει με κοτόπουλο), κρασί, ντομάτες, κρεμμύδια. έγινε θεϊκό! μοσχομύρισε το σπίτι ωσάν Χριστούγεννα. βασικά πήρα τη συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη από το βιβλίο της κ το έκανα στην πιο γρήγορη εκδοχή με τα υλικά που διέθετα!

το κοτόπουλο ήταν της μαμάς μου, μόνο στήθος έβαλα κ σίγουρα ήταν 1 κιλό! μεγαλύτερο κ από γαλοπούλας!

αυτό θα φάει ο φέφος σήμερα κ αύριο.

εγώ σήμερα τρώω φασολάδα, αύριο το κοτοπουλάκι μου.

smartaki09 είπε:
Καλησπερα κοριτσια τωρα γυρισαμε λοιπον τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Μας ειπε οτι μεχρι στιγμης η ταχυπαλμια του ειναι αδιαγνωστη διοτι δεν εχει προλαβει να καταγραφει στο καρδιογραφημα δλδ πρεπει να προλαβει να παει την ωρα που τον πιανει και σε 5-10 λεπτα το πολυ.Η αλλη λυση που προτεινει ειναι ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος ο οποιος εγκυμονει και κινδυνους οπως να βγαλει προβληματα στην καρδια τα οποια μπορει και να μην εμφανιζοταν ποτε και μπορει να χρειαστει βηματοδοτη τα ποσοστα που μου εδωσε ειναι 1 προς 100.Οταν ανεφερα το περιστατικο του ανιψιου μου μου ειπε οτι καποιες ταχυπαλμιες κανουν ανακοπη καρδιας και οτι αυτα ειναι γενετικα-κληρονομικα.Αυτος βεβαια προτεινει να γινει αλλα η αποφαση δικη μας.Μας εδωσε να κανει τεστ κοπωσεως και μαγνητικη καρδιας.Πεστε μου την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?

smartaki

Διάβασα τα νέα σας .... βασικά, σίγουρα θα πήγαινα να διασταυρώσω άποψη ή που θα έκανα τις εξετάσεις -αν τον εμπιστεύεστε απόλυτα δλδ-. Ούτως ή άλλως τα ποσοστά που σας δίνει είναι πολύ λίγα. Υπάρχει στη μέση το κληρονομικό που περιπλέκει ολίγον τί την κατάσταση.

Γι 'αυτό σου λέω μάλλον ότι θα έκανα τις εξετάσεις στο παιδί. Να ξέρω τί μας γίνεται.

Έχω έναν καλό Καρδιολόγο να σου πω αν ενδιαφέρεσαι. Από οικογενειακό μας φίλο επίσης γιατρό που τον κουράρει έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αν θες να σου στείλω με πμ τα στοιχεία του, πολύ ευχαρίστως !

Έλα - όλα καλά θα είναι για το σπλάχνο σου !!!!!

eviri μου,

Είχες γενεθλιάκια εχθές μάνα μου ????? Και μου ξέφυγε ????

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ! Να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν -κι εμείς μαζί - !!!

Δώρα,

Έλα αγαπάκι, θα δεις που θα γίνει το χειρουργείο και θα είναι το τέλος μιας διαδρομής, δύσκολης μεν, αναγκαίας δε ... για τον θησαυρούλη σας !

:wink:

Ελένη,

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νεα από την δουλειά σου !

Αγγελική,

Να χαρείτε τις μέρες που έρχονται το σπιτι σας, το δέντρο σας... με υγεία και χαρά ! Αγάπη βρε παιδιά χρειαζόμαστε -- μόνο αυτό !

Τα γράφω επειδή δεν ξέρω τί με έχει πιάσει κι εμένα και είμαι ολίγον τί στην τσίτα... κάτι έχω σε ανάδρομο -- δεν παίζει !!! Συνήθως ξεσπάω τα νεύρα μου... πού αλλού στον αντρούλη μου... ωχ ο έρμος τί τραβαέι κι αυτός !!!

Ελπίζω ότι είναι θέμα 4-5 ημερών μέχρι να τακτοποιηθούν περισσότερο κάτι υποχρεώσεις μας στο οικονομικό που τρέχουν και πρέπει να κλείσουν.. α πα πα όταν "χρωστάω" χρήματα ΔΕΝ μπορώ να κλείσω μάτι λέμε ! Είμαι πολύ πολύ αγχώδης με αυτό !

Κι επειδή σήμερα ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: άντε, είπα κι εγώ να μην μαγειρέψω... που δεν θα προλάβαινα ούτως ή άλλως... αλλά να παραγγείλουμε ΚΑΙ θα μου χρωστάει ο συζυγίτος μου δείπνο ρομαντικό δίπλα στην θάλασσα με κεριά κλπ κλπ

ΑΠΟΡΊΑ: κλείνω τα 36 άρα μπαίνω στα 37 ???????? πω πω μάνα μου πώς περνάει έτσι ο καιρός !!!! :confused::confused::confused::confused:

http://www.dinanikolaou.gr/recipe/694?r=edit-tid-4-70

ωραίο φαίνεται. στα προσεχώς!

μου τη δίνει που η ομοιοπαθητική είναι απόλυτη με την απαγόρευση ζάχαρης.

πότε θα φάει γλυκάκι το φεφόπαιδό μου;

άμα σου το έταξε ο Μ κάντυ μου το δείπνο, είσαι σε καλό δρόμο!

εμένα ο φέφος ούτε στα λόγια!

σπιτάκι μας να μείνω με θέλει. τρελαίνεται άμα του λέω να πάμε βόλτα με την Χ εννοείται. μια φορά την εβδομάδα! κ πολύ μας είναι! κουράζεται, ενώ εγώ ξεκουράζομαι!!!!!!!!

οι δυό μας με τον φέφο...το έχω ξεχάσει! δεν υπάρχει! δεν το συζητάω, δεν το ακούω!

μόνο στα όνειρα!

όπως καταλάβατε το ανάδρομο στοιχείο έχει καταλάβει κ την φέφη!

σήμερα έχω διάθεση να κλάψω.

σμαρτάκι μου πάρε κ άλλες γνώμες! κάτι μου λέει ότι ο γιατρός σου είπε λαλακίες! κ ότι το παιδί είναι μια χαρά! δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό μου βγαίνει ρε κορίτσι!

τις εξετάσεις να τις κάνεις έτσι κ αλλιώς στο παιδί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά 2η κ 3η γνώμη οπωσδήποτε!

fefi είπε:
...............

άμα σου το έταξε ο Μ κάντυ μου το δείπνο, είσαι σε καλό δρόμο!

εμένα ο φέφος ούτε στα λόγια!

.........

:tongue::tongue::tongue: Μην σκας !!! Ο δικός μου είναι "άλλη ράτσα" : τύπου ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙ στην γυναίκα μου.... και διαστημόπλοιο να του ζητήσω θα μου απαντήσει εντελώς φυσικά

"Ναι αγάπη μου, όταν μπορούμε θα το πάρουμε / κάνουμε !!!!!" στα λόγια ου ου ου η αγαπούλα μου δεν παίζεται... :lol: έχει κι αυτό την γλύκα του πάντως !!! Εγώ γελάω πολύ με την πάρτη του... σε όλα "ναι" !!!! Και το ωραίο είναι ότι τα λεει και τα πιστεύει ... :cool:

Διαφημίσεις

smartaki09 είπε:
Καλησπερα κοριτσια τωρα γυρισαμε λοιπον τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Μας ειπε οτι μεχρι στιγμης η ταχυπαλμια του ειναι αδιαγνωστη διοτι δεν εχει προλαβει να καταγραφει στο καρδιογραφημα δλδ πρεπει να προλαβει να παει την ωρα που τον πιανει και σε 5-10 λεπτα το πολυ.Η αλλη λυση που προτεινει ειναι ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος ο οποιος εγκυμονει και κινδυνους οπως να βγαλει προβληματα στην καρδια τα οποια μπορει και να μην εμφανιζοταν ποτε και μπορει να χρειαστει βηματοδοτη τα ποσοστα που μου εδωσε ειναι 1 προς 100.Οταν ανεφερα το περιστατικο του ανιψιου μου μου ειπε οτι καποιες ταχυπαλμιες κανουν ανακοπη καρδιας και οτι αυτα ειναι γενετικα-κληρονομικα.Αυτος βεβαια προτεινει να γινει αλλα η αποφαση δικη μας.Μας εδωσε να κανει τεστ κοπωσεως και μαγνητικη καρδιας.Πεστε μου την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?

Κοριτσάκι μια δεύτερη γνώμη ίσως σε έκανε να δεις την κατάσταση πιο ξεκάθαρα. Βρες ακόμη έναν γιατρό που θα σου συστήσουν και πήγαινε τον μικρούλη σου.

Eviri είπε:
Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Φάγαμε και σήμερα από τη χτεσινή σούπα για να μη μαγειρεύω πάλι. Τώρα το βράδυ όμως, έφτιαξα ένα ζυμάρι με σκοπό να το γεμίσω με τυράκι και να το ψήσω για να πάρει κολατσιό στο σχολείο η κόρη μου. Στην πορεία όμως, το μετάνιωσα και σκέφτηκα να τα γεμίσω με τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη.

Συγκεκριμένα ζύμωσα το ίδιο ζυμάρι όπως αυτό του ψωμιού, το άφησα 1 ώρα να φουσκώσει, έκοψα μπάλες, τις άνοιξα στο τραπέζι σε μακρόστενες λωρίδες να μοιάζουν με γλώσσα πάχους μισού εκατοστού περίπου, τις άλειψα με βούτυρο, έριξα μια γραμμή στη μέση της κάθε λωρίδας από τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη. Τις έκλεισα καλά και τις έστριψα ελαφρά όπως στρίβουμε μία μπούκλα. Μετά το κάθε φιδάκι που σχηματίστηκε το έκανα σαλιγκάρι, όμως τις κουλούρες του δεν τις ένωσα μεταξύ τους, αλλά άφησα αρκετό κενό στη σπείρα, επειδή ξέρω ότι φουσκώνει το ζυμάρι με το ψήσιμο. Στο ταψί έβαλα σπορέλαιο και άπλωσα τα σαλιγκαράκια. Κατόπιν, έπιασα στα χέρια μου βούτυρο και με τα δάχτυλά μου το άπλωσα πάνω στα ζυμαράκια. Τα έψησα στους 180 για 30', μόλις έβγαλα το ταψί το σκέπασα με μια χοντρή πετσέτα σαν αυτές του προσώπου, ώστε με την υγρασία που θα συσσωρευτεί από τη θερμοκρασία να μαλακώσουν. Τώρα σκέφτομαι να τους βάλω ένα απλό γλάσο από πάνω.

Έβιρι είσαι χρυσοχέρα, τελεία και παύλα;););)

Σμαρτάκι να σε ρωτήσω πρώτα, ο γιατρός που έχεις είναι καταξιωμένος, γνωστός με μεγάλη εμπειρία; Τον γνωρίζεις αν είναι καλός στη δουλειά του και τον εμπιστεύεσαι; Έχεις πάρει 2η και 3η γνώμη. Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει αυτό και ίσως να επαναλαμβάνω πράγματα που έχεις ήδη γράψει. Σε περίπτωση που θες να σου προτείνω κάποιο καλό γιατρό στείλε μου πμ να σου πω.

Συμφωνώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

love4four είπε:

Τα γράφω επειδή δεν ξέρω τί με έχει πιάσει κι εμένα και είμαι ολίγον τί στην τσίτα... κάτι έχω σε ανάδρομο -- δεν παίζει !!! Συνήθως ξεσπάω τα νεύρα μου... πού αλλού στον αντρούλη μου... ωχ ο έρμος τί τραβαέι κι αυτός !!!

Ελπίζω ότι είναι θέμα 4-5 ημερών μέχρι να τακτοποιηθούν περισσότερο κάτι υποχρεώσεις μας στο οικονομικό που τρέχουν και πρέπει να κλείσουν.. α πα πα όταν "χρωστάω" χρήματα ΔΕΝ μπορώ να κλείσω μάτι λέμε ! Είμαι πολύ πολύ αγχώδης με αυτό !

και με το δικιο σου καλο μου...

Κι επειδή σήμερα ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ άντε, είπα κι εγώ να μην μαγειρέψω... που δεν θα προλάβαινα ούτως ή άλλως... αλλά να παραγγείλουμε ΚΑΙ θα μου χρωστάει ο συζυγίτος μου δείπνο ρομαντικό δίπλα στην θάλασσα με κεριά κλπ κλπ Αχ τι καλα....

ΑΠΟΡΊΑ: κλείνω τα 36 άρα μπαίνω στα 37 ???????? πω πω μάνα μου πώς περνάει έτσι ο καιρός !!!! :confused::confused::confused::confused:

Αστα να πανε.........θα ξυπνησουμε μια μερα γριες....και θα λεμε μα ποτε περασε ο καιρος..........:-(:-(:-(:-(

fefi είπε:

χθες συζήτηση με πεθερά από τηλέφωνο, ενώ την είχα ενημερώσει από Κυριακή απόγευμα για το μενού της Τρίτης, Τετάρτης της Χ, ότι θα της ετοίμαζε κοτόπουλο με τραχανά:

-θα κάνω κοτόπουλο,

-σου έχει περισσέψει από τα κομμάτια που σου έδωσα για την Χ;

-όχι, θα στείλω τον πεθερό σου να αγοράσει...

-σου είπα μαμά ότι η μαμά μου μου έστειλε για την Χ κοτόπουλα τεμαχισμένα. θα σου τα δώσω αύριο, θα της βάλεις κ τραχανά της μαμάς μου κ θα φάει το παιδί για 2 μέρες.

-το κοτόπουλο της μαμάς σου είναι πιο δυνατό!

:confused::roll::mad:

ΕΛΕΟΟΟΟΣ...Μα τα θελουν και τα λεν;

Τι να πεις...

Τις ειχες πει οτι ειναι ντοπιο;

χθες έκανα κοτόπουλο στη γάστρα με πατάτες, δενδρολίβανο (μαρία εσύ μου είχες πει για δενδρολίβανο, αν θυμάμαι καλά ότι πάει με κοτόπουλο), κρασί, ντομάτες, κρεμμύδια. έγινε θεϊκό! μοσχομύρισε το σπίτι ωσάν Χριστούγεννα. βασικά πήρα τη συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη από το βιβλίο της κ το έκανα στην πιο γρήγορη εκδοχή με τα υλικά που διέθετα!

το κοτόπουλο ήταν της μαμάς μου, μόνο στήθος έβαλα κ σίγουρα ήταν 1 κιλό! μεγαλύτερο κ από γαλοπούλας!

αυτό θα φάει ο φέφος σήμερα κ αύριο.

εγώ σήμερα τρώω φασολάδα, αύριο το κοτοπουλάκι μου.

Μμμμμ ωραιο φαγακι!!!!!!

eleni2008 είπε:
Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι κοριτσάρες και ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!Μπραβοοοοοο

Σορυ που δεν μπόρεσα να γράψω αλλά τρέχαμε στο γιατρό γιατί η Λουκία διαμαρτυρόταν για το αυτί της (το ευαίσθητο σημείο μας), και ξεκινησαμε αντιβίωση...Περαστικα της.... Γυρίσαμε αργούτσικα και έπρεπε να μαγειρέψω και να την ετοιμάσω για ύπνο, οποτε ξεράθηκα κι εγώ από τις 10!!:tongue:

Δώρα μου θα συμφωνήσω με την Αννούλα....

Δες το θετικά! Τώρα φτάνει στο τέλος του ο Γολγοθάς σας....

Απο την μια λεω αντε να γινει να τελειωνουμε πια...απο την αλλη με τρωει η στεναχωρια....θα ταλαιπωρηθει το θησαυρακι μου...]

Αννααααααααααααααααααα

περναει ο καιρος...μεγαλωνει το σπορακι μας!!!

Εβιρι

χρονια πολλαααααααα:P:p:p:p:p

Σημερα το απογευμα θα βγαλω βολτα ,μαμα και ανεψια...ο μπαμπας θα κρατησει τον θησαυρο μας.

Καιρο εχω να βγω μονη, χωρις αντρουλη και θησαυρουλη.........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

love4four είπε:

Ελένη,

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νεα από την δουλειά σου !

Κι εγώ!!!!!:P

Κι επειδή σήμερα ΓΕΝΕΘΛΙΑΖΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: άντε, είπα κι εγώ να μην μαγειρέψω... που δεν θα προλάβαινα ούτως ή άλλως... αλλά να παραγγείλουμε ΚΑΙ θα μου χρωστάει ο συζυγίτος μου δείπνο ρομαντικό δίπλα στην θάλασσα με κεριά κλπ κλπ

Μεταξία μου χρόνια πολλά, καλά, γεμάτα υγεία, ευτυχία,ευημερία!!!!!!

Ότι καλύτερο για εσένα και τη οικογένειά σου!;)

fefi είπε:
μου τη δίνει που η ομοιοπαθητική είναι απόλυτη με την απαγόρευση ζάχαρης.

Γιατί;;;;;; Αυτό πρώτη φορά το ακούω....

ρε μπας και είναι κανένας βαρεμένος;:tongue:

όπως καταλάβατε το ανάδρομο στοιχείο έχει καταλάβει κ την φέφη!

σήμερα έχω διάθεση να κλάψω.

Γιατί κι εσύ ρε κορίτσι μου;:-(

Για να ανέβουμε λίγο μέρες που έρχονται!

Δόξα το Θεό τα έχουμε όλα...

4Suap3.png

φαιη.κ είπε:
2-3 μερες ελειψα και σε βρισκω αγριεμ ενη.μμμμμμ.......τυχερος ο περιστερης.....:lol:

Ο περιστέρης μου την είπε χοντρά χθες!!!:confused:

Που περιποιούμαι για να πάω στον γιατρό

Πω πω κορίτσια, πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο...:confused:

Ας λέει αυτός ότι δεν τον πειράζει το πόδι το άξουρο, τελικά τον πειράζει...

Ντροπή μου!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...