Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα γλυκες μου μαγειρισσες τι κανετε???να σας πωβ και γω μια γρηγορη καλημερα γιατι εχω πολυ δουλεια σημ. θα φαμε φασολακια απο χθες και εφτιαξα και 2 μπριζολες για τον συζυγατο.φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα!!!!Εβιρι χρονια πολλα,εχεις γεννεθλιακια βρε αρχηγουλα μας?να εισαι γερη κ ευτυχισμενη κ με το καλο να σας ερθει κ η μεγαλη κορουλα!!!!να σαι καλα βρε περιστουλα που μας ενημερωσες!!!

πως ειστε κοριτσακια?Ελενιτσα ολα καλα με την δουλεια?δε διαβασα τα νεα μετα που σας ζητησε να πατε στο γραφειο,ελπιζω ολα καλα!!!

το ιδιο κ σε σενα Φεφη κ αφου το θελεις τοσο συντομα μωρακι!!!!!

για σημερα ψαρακια ψητα κ μπροκολο!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα φιλεναδες!!

πως ειστε σημερα? εγω μια χαρα! για σημερα δεν ξερω τι θα κανω, θα σας πω αργοτερα..

Σμαρτακι μου δεν μπορω να σε συμβουλεψω ακριβως, θα ελεγα να παρετε σιγουρα και αλλη μια γνωμη τουλαχιστον..

Αννακι πασας στα Γιαννενα εισαι, με τα ψαρακια σου!!!!

Εβιρακι εγινες 25:D βρε?? να σε χαιρομαστε!!!! χρονια σου πολλα!!!

περιστερακι, περιμενουμε κερασμα κορυασανακια... καλη βολτα στην πρωτευουσα!

σμαρτακι μου δε ξερω τι να σου πω,δηλωνω ασχετη...παντως ξερω πως υπαρχει μηχανημα που το βαζει ο ασθενης για 24ωρες κ μετραει πιεση κτλ,κατι παρομοιο ειναι με την καρδια,προσφατα το εκανε μια φιλη μου.ρωτησε το ισως να εχετε καλυτερη εικονα με τις ταχυπαλμιες.σου ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου ολα μα ολα να πανε υπεροχα!

Μαρακι πασας δε λες τιποτα,ολα γυρω μπυ γυριζουν χιχιχιχι!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.

Να μαι κι εγωωω.

Ειμασταν στο νοσοκομειο αυτες τις μερες για εξετασεις και βγήκαμε εχθες το απογευμα.

Ολα καλα ειναι...αλλα ο κορεσμος μας σιγα σιγα πεφτει...που σημενει οτι ο καιρος για το χειρουργειο φτανει!!!!!!!!

Δεν σας διαβασα...(γραψατε και πολλα........που να προλαβω....)

Εχω εδω την μανουλα μου και χθες το απογευμα ηρθε και η ανεψουλα μου απο ολλανδια για λιγες μερες...:P

Κατα τα αλλα καλα.

Σημερα θα φαμε κοτοπουλο με πατατες φουρνου και κοτοσουπα που περισσεψε απο χθες.

Φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αφού 10 κιλά μέχρι την Πέμπτη δεν προλαβαίνω να χάσω, είπα να κάνω λίγο μποτέ μην πάω στο γιατρό στα μαύρα μου χάλια!

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μαλλιά-νύχια

Το δε πόδι το ποδοσφαιρικό-αν και οι ποδοσφαιριστές τα ξυρίζουν πλέον-πήγε περίπατο!Από εκεί και μόνο ένα κιλό έχει φύγει...

Σε λίγο θα βγάλω φρύδι και θα κάνω και καμιά μάσκα να στρώσει κι η μούρη

Σε λίγο θα με στραβοκοιτάει ο περιστέρης και θα σκέφτεται ότι έχω βάλει στο μάτι τον γιατρό...

Να σας πω και καμιά βλακεία να γελάσετε λίγο με τη μούρλια μου...

Τι να κάνω η καημενούλα κι εγώ;

2-3 μερες ελειψα και σε βρισκω αγριεμ ενη.μμμμμμ.......τυχερος ο περιστερης.....:lol:

εβιρακι μου...χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις.....να εχετε υγεια ολοι σας και να περνατε ολο χαροθμενες στιγμες......και με το καλο να γυρισετε στην πατριδα

καλως μας ηρθε Δωρακι,να περασετε τελεια με ολα τα κοριτσακια παρεα!!!!!!κ να σκεφτεσαι θετικα,φτανει η ωρα να τελειωσετε με τα νοσοκομεια,φιλακια πολλα!!

9892a30fbd.png

καλημερα λοιπον.....τι κανετε ομορφες?σημερα θα κανω την περκα που σας ειπα...με σαλατα.για τον αντρουλη μου θα βαλω και πατατουλες μεσα....χθες το βραδυ στουπωσα με μανιταρια και αγγουρακι.μου ειπε οτι μπορω να τρωω ελευθερα...ρε κοριτσια ριξτε καμια ιδεα,,,,πως τα κανετε τα μανιταρια ψητα?εμενα δεν μου αρεσαν καθολου........

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Ξύπνησα απ'τα χαράματα σήμερα 6:30. Ούτε εγω κατάλαβα γιατι.

Εκανα μοσχάρι λεμονάτο θα κάνω και ρύζι.

smartaki ευχομαι πραγματικά οτι καλύτερο.

eviri χρόνια πολλά χιλιόχρονη να' σαι πάντα καλά.

annia σου έστειλα π.μ.

Φιλάκια

st5Bp2.png

καλημερα λοιπον.....τι κανετε ομορφες?σημερα θα κανω την περκα που σας ειπα...με σαλατα.για τον αντρουλη μου θα βαλω και πατατουλες μεσα....χθες το βραδυ στουπωσα με μανιταρια και αγγουρακι.μου ειπε οτι μπορω να τρωω ελευθερα...ρε κοριτσια ριξτε καμια ιδεα,,,,πως τα κανετε τα μανιταρια ψητα?εμενα δεν μου αρεσαν καθολου........

συνηθως αγοραζω τα μεγαλα στρογυλα,κοβω το κοτσανι τους,τα καθαριζω κ μετα τριβω σκορδο,ντοματουλα,λιγο μαιντανο,φρεσκο θυμαρι,αλατι-πιπερι ελαχιστο λαδακι(αν σου επιτρεπει κ λιγο τυρι) κ τα βαζω για 10-15λεπτα στο φουρνο!ε θα παθεις πλακα,σα να τρως κρεας ειναι!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια δεν έχω προλάβει να διαβάσω κανένα νέο σας, θα προσπαθήσω κατά την διάρκεια της ημέρας. Την Παρασκευή και χθες γινόταν στην δουλειά το έλα να δεις.... Η μία στραβή μετά την άλλη.....:confused::confused::confused:

Χριστέ μου σήμερα δείχνει να είναι ήσυχη η μέρα μας, φτου φτου σκόρδα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν καταρχήν σήμερα τρώμε φασολάκια κοκκινιστά με πατατούλες φτιαγμένα από τα χεράκια της μανούλας μου.

Το Σαββατοκύριακο στολίσαμε. Ο Χρήστος μου μόλις είδε το δέντρο εντυπωσιάστηκε από τα φωτάκια αλλά κυριώς από τις γυαλιστερές κόκκινες μπάλες. Πλησίασε αρχικά με δισταγμό και με το δαχτυλάκι του άγγιζε τις μπάλες και τις έβλεπε που κουνιόντουσαν. Μόλις όμως τις συνήθισε πέρασε στην επίθεση χτυπώντας δυνατά τις μπάλες για να κουνιούνται πιο πολύ και μετά έπιανε τα κλαδιά του δέντρου και τα τραβούσε σαν καμπάνα. Εκεί αφού δεν του ήρθε καπέλο το δέντρο είπαμε οκ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τον τραβήξαμε λίγο πιο μακρυά από το δέντρο λέγοντας του πως δεν πρέπει να το κάνει αυτό κι εκείνος ασχολήθηκε με τα παιχνίδια του μετά. Που και που πλησίαζε το δέντρο και έδινε και καμία σε κάποια μπάλα αλλά όσο περνούσαν οι ώρες τόσο λιγότερα ασχολούνταν μαζί του.

Αυτά για την ώρα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

χαχα....η γιαγια μου τα κανει κοκκινιστα βαζει σαλτσα και την φωναζε ο μπαμπας μου και λεει γιατι βαζεις σαλτσα?και λεει η γιαγια δεν βαζω...ξεβαφουν τα καροτα και κοκκινιζει

Σούπερ η ατάκα της γιαγιάς!! Θα την λέω κι εγώ μου φαίνεται:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;

Μας ξύπνησε πρωί πρωί το ζουζούνι μας να πιει το γαλατάκι του και από εκείνη σχεδόν την ώρα κάνω δουλίτσες

Αδειασα όλο το ψυγείο!!Καλέ τι σαβούρα είχε μαζευτεί;Απαπαπα

Ο περιστέρης είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης γιατί εδώ και τρεις μέρες ψάχνει να βρει βιολογικό μοσχάρι για το παιδί και τελικά σήμερα κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να ξαναφέρει κανείς απ' όσους έφερναν, γιατί λόγω κρίσης δεν το πουλούσαν.

Ε, λογικό!Αφού κάνει 25-30ευρώ το κιλό ανάλογα με το κομμάτι.

Είχαμε καιρό να πάρουμε του μικρού, γιατί είχα αρκετά κομματάκια στην κατάψυξη.

Και τώρα;

Εχω ικανό τον περιστέρη να πάει στην πιο κοντινή μεγάλη πόλη και να αγοράσει

Επίσης τον έχω ικανό να κλείσει μοσχαράκι από την κοιλιά της μάνας του και να το πάρει να το μεγαλώσει!!

Βρε περιστεράκι, άσχημα θα σας κάτσει μία φάρμα!!!!! Να σηκώνεσαι το πρωί να αρμέγεις την αγελάδα, να την αμολάς να βοσκήσει.....Ονειρεμένη ζωη;););)

Βραδυνή, βραδυνή καλησπέρα σας.

Κάναμε πάλι τη βόλτα μας σήμερα. Το κέντρο της πόλης είναι στολισμένο πλέον, με χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια, με στέγη σαν αυτή που έχει κεραμίδια. Τα έχουν στολίσει όλα με αληθινά κλαδιά έλατου, φωτάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορες παραστάσεις για το καθένα ξεχωριστά. Άλλο σπιτάκι είχε πάνω του τον Άη Βασίλη να κάθεται σε άμαξα. Άλλο, είχε 3 αγγέλους με σάλπιγγες και άσπρα φορέματα. Άλλο είχε ελαφάκια, μανιτάρια, λαγούς. Άλλο είχε κουτιά με μεταλλιζέ χαρτί περιτυλίγματος σε χρυσό, κόκκινο και ασημένο σε σχήμα δώρου. Γενικά, η διακόσμηση της κάθε στέγης ήταν πανέμορφη.

Σε άλλο σημείο της πλατείας είχαν στήσει τρενάκι για τα παιδάκια, το οποίο έκανε μια σύντομη διαδρομή 10μ. ανάμεσα σε στημένα γερμανικά σπιτάκια. Απέναντι από το τρενάκι είχαν στήσει μία μικρή σε ύψος ρόδα, σαν αυτή του λούνα παρκ.

Τα σπιτάκια πουλούσαν διάφορα πραγματάκια. Είδαμε πλεκτά ρούχα, είδη σπιτιού χρηστικά για κουζίνα κυρίως, διάφορα διακοσμητικά, δερμάτινα, κοσμήματα, φαγώσιμα, ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Στενοχωρήθηκα που ξέχασα να πάρω μαζί μου τη φωτογραφική μηχανή. Όμως την επόμενη φορά που θα πάω θα βγάλω φωτό. Τώρα με ποιο τρόπο θα τις περάσω εδώ, δεν είμαι σίγουρη. Είναι ότι δεν έχω ξαναβάλει φωτογραφίες από μηχανή σε υπολογιστή και δε ξέρω αν θα τα καταφέρω χωρίς τη βοήθεια της μεγάλης μου κόρης.

Για μεσημέρι φάγαμε εκεί κοντά σε ένα πολυκατάστημα.

Έβιρι οι περιγραφές σου είναι το κάτι άλλο. Θα ήθελα να ήμουν εκεί.....

Αννακι με κανεις να συγκινουμε... αχ μωρε το πρωτο ρουχαλακι....!!!

Περιστερακι ακου τωρα, με λενε σκετο Μαρια το ελπιδα το ειχα βαλει διπλα για να θυμαμαι να μην την χανω μιας και εχω περασει πολλα για αυτο το πλασμα που εφερα στον κοσμο..

Τωρα βεβαια επειδη την μαμα μου την λενε Εφη απο Ευσταθια και δεν μας πολυαρεσει λενε να πουμε την μικρη Ευσταθια-Ελπιδα αλλα ειναι τυχαιο..

απλα μας αρεσει το Ελπιδα..

μαράκι το Ελπίδα είναι πολύ όμορφο όνομα και γεμάτο υποσχέσεις....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...