Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αληθεια ε, δεν τα ειχα βαλει.. αχ το ξεχασα... συγνωμη ρε κουκλα!!!

Οριστε και καλη επιτυχια..

δοκιμαστε και αλμυρα με παριζα και τυρι...

Συστατικά

• 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 αυγό
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

1. Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
  2. Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα
  3. Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω)
  4. Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά)
  5. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σε λαδόκολλα.

Καλέ δεν έχει σημασία ποιος είναι....Ενας γιατρός όπως όλοι είναι.Και είναι και μεγάλος.

Οποιος κι αν ήταν, έτσι θα πήγαινα άξουρη;Με το μαλλί αφάνα;Με το πόδι άφτιαχτο;

Ντροπή...

καλε δεν ρωταω να μας πεις το ονομα, δεν το εγραψα καλα..., σορυ,

απλα λεω κανα καλο γκομενακι ειναι και εχουμε καλλωπισμο??

εγω παντως εχω παει αξυριστη στον δικο μου..

και εμενα ειναι 50αρης..

ειχα παει σε εναν ομως μια φορα στην πατρα, αλλο να σας λεω...

πολυ καλος "γιατρος"!!!

καλε δεν ρωταω να μας πεις το ονομα, δεν το εγραψα καλα..., σορυ,

απλα λεω κανα καλο γκομενακι ειναι και εχουμε καλλωπισμο??

εγω παντως εχω παει αξυριστη στον δικο μου..

και εμενα ειναι 50αρης..

ειχα παει σε εναν ομως μια φορα στην πατρα, αλλο να σας λεω...

πολυ καλος "γιατρος"!!!

Ευχαριστώ συμπεθερούλα για την συνταγή

Εύκολη φαίνεται και γρήγορη

Ρε, το κατάλαβα εξαρχής ότι δεν ρωτάς για το όνομα, μην αγχώνεσαι.Απλά εννοούσα οποιος και να είναι, κούκλος ή κουασιμόδος, μην πάω και χάλια...

Ο δικός μου είναι 65 φεύγα!!!Του κρύβω και χρόνια

Τι λες;Μήπως είναι καλό γκομενάκι;:lol::lol:

Διαφημίσεις

καλησπερα τι μου κανετε???σμαρτακι εχουμε κανενα νεο???πως πηγε??ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα.α να περιστερακι κοιτα να εκμεταλλευτεις τον καλλωπισμο με τον περιστερη αποψε:wink:!!!μαρια ευχαριστουμε για τη συνταγη.φαιη, καγκλθ,αννια τι κανετε???del και φεφη, εγω μεχρι πριν 2 μηνες επαιρνα μονο βιολογικα φρουτα και λαχανικα, αλλα τωρα παιρνω κανονικα. αν και μας προμηθευει και ο μπαμπακουλης μου με πολλα εποχης λαχανικα. απο κρεατα κουνελια απο τον θειο μου που εχει δικα του, μοσχαρι απο αλλο θειο, κοτες απο τον παππου. οτι μπορουμε να αποφυγουμε το αποφευγουμε.

εκανα ενα διαλλειμμα απο το σιδρωμα και παω να συνεχισωωωω...ουφφφφ

Καλησπερα κοριτσια τωρα γυρισαμε λοιπον τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Μας ειπε οτι μεχρι στιγμης η ταχυπαλμια του ειναι αδιαγνωστη διοτι δεν εχει προλαβει να καταγραφει στο καρδιογραφημα δλδ πρεπει να προλαβει να παει την ωρα που τον πιανει και σε 5-10 λεπτα το πολυ.Η αλλη λυση που προτεινει ειναι ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος ο οποιος εγκυμονει και κινδυνους οπως να βγαλει προβληματα στην καρδια τα οποια μπορει και να μην εμφανιζοταν ποτε και μπορει να χρειαστει βηματοδοτη τα ποσοστα που μου εδωσε ειναι 1 προς 100.Οταν ανεφερα το περιστατικο του ανιψιου μου μου ειπε οτι καποιες ταχυπαλμιες κανουν ανακοπη καρδιας και οτι αυτα ειναι γενετικα-κληρονομικα.Αυτος βεβαια προτεινει να γινει αλλα η αποφαση δικη μας.Μας εδωσε να κανει τεστ κοπωσεως και μαγνητικη καρδιας.Πεστε μου την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Φάγαμε και σήμερα από τη χτεσινή σούπα για να μη μαγειρεύω πάλι. Τώρα το βράδυ όμως, έφτιαξα ένα ζυμάρι με σκοπό να το γεμίσω με τυράκι και να το ψήσω για να πάρει κολατσιό στο σχολείο η κόρη μου. Στην πορεία όμως, το μετάνιωσα και σκέφτηκα να τα γεμίσω με τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη.

Συγκεκριμένα ζύμωσα το ίδιο ζυμάρι όπως αυτό του ψωμιού, το άφησα 1 ώρα να φουσκώσει, έκοψα μπάλες, τις άνοιξα στο τραπέζι σε μακρόστενες λωρίδες να μοιάζουν με γλώσσα πάχους μισού εκατοστού περίπου, τις άλειψα με βούτυρο, έριξα μια γραμμή στη μέση της κάθε λωρίδας από τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη. Τις έκλεισα καλά και τις έστριψα ελαφρά όπως στρίβουμε μία μπούκλα. Μετά το κάθε φιδάκι που σχηματίστηκε το έκανα σαλιγκάρι, όμως τις κουλούρες του δεν τις ένωσα μεταξύ τους, αλλά άφησα αρκετό κενό στη σπείρα, επειδή ξέρω ότι φουσκώνει το ζυμάρι με το ψήσιμο. Στο ταψί έβαλα σπορέλαιο και άπλωσα τα σαλιγκαράκια. Κατόπιν, έπιασα στα χέρια μου βούτυρο και με τα δάχτυλά μου το άπλωσα πάνω στα ζυμαράκια. Τα έψησα στους 180 για 30', μόλις έβγαλα το ταψί το σκέπασα με μια χοντρή πετσέτα σαν αυτές του προσώπου, ώστε με την υγρασία που θα συσσωρευτεί από τη θερμοκρασία να μαλακώσουν. Τώρα σκέφτομαι να τους βάλω ένα απλό γλάσο από πάνω.

Μπήκα να σας πω ότι τα κόλλυβα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Δεν έχει μείνει ούτε σπόρι!

Μπράβο Αγγελίνα, 'γεια στα χέρια σου, να είσαι καλά να θυμάσαι, όσο μπορείς τους εκλιπόντες.

Eviri με το καλο να δεχτεις την κορη σου,πολυ ωραιο το βιντεακι.

Σ' ευχαριστώ Σμαρτάκι μου.

εβιρι δεν ηξερα οτι εχεις τοσο μεγαλη κορη,αααα εσενα θα χω να με συμβουλευεις.με το καλο να σου ρθει.ειναι ωραιο να χεις μεγαλα παιδια...και καλα!!!!

Ό,τι θες εδώ είμαι Κουφετάκι, σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

,εβιρι καλως να υποδεχτεις την κορη σου

Άννια μου σ' ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα κοριτσια τωρα γυρισαμε λοιπον τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Μας ειπε οτι μεχρι στιγμης η ταχυπαλμια του ειναι αδιαγνωστη διοτι δεν εχει προλαβει να καταγραφει στο καρδιογραφημα δλδ πρεπει να προλαβει να παει την ωρα που τον πιανει και σε 5-10 λεπτα το πολυ.Η αλλη λυση που προτεινει ειναι ηλεκτροφυσιολογικος ελεγχος ο οποιος εγκυμονει και κινδυνους οπως να βγαλει προβληματα στην καρδια τα οποια μπορει και να μην εμφανιζοταν ποτε και μπορει να χρειαστει βηματοδοτη τα ποσοστα που μου εδωσε ειναι 1 προς 100.Οταν ανεφερα το περιστατικο του ανιψιου μου μου ειπε οτι καποιες ταχυπαλμιες κανουν ανακοπη καρδιας και οτι αυτα ειναι γενετικα-κληρονομικα.Αυτος βεβαια προτεινει να γινει αλλα η αποφαση δικη μας.Μας εδωσε να κανει τεστ κοπωσεως και μαγνητικη καρδιας.Πεστε μου την γνωμη σας τι θα κανατε στην θεση μου?

Σμαρτάκι να σε ρωτήσω πρώτα, ο γιατρός που έχεις είναι καταξιωμένος, γνωστός με μεγάλη εμπειρία; Τον γνωρίζεις αν είναι καλός στη δουλειά του και τον εμπιστεύεσαι; Έχεις πάρει 2η και 3η γνώμη. Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει αυτό και ίσως να επαναλαμβάνω πράγματα που έχεις ήδη γράψει. Σε περίπτωση που θες να σου προτείνω κάποιο καλό γιατρό στείλε μου πμ να σου πω.

σμαρτακι νομιζω οτι σου τα ειπα πολυ μπερδεμενα ο γιατρος. και επειδη ειναι και αρκετο σοβαρο και λεπτο το θεμα, αν θες τη γνωμη μου, πηγαινε και σε κανεναν αλλο γιατρο, ετσι για να παρετε και μια δευτερη γνωμη, πριν μπειτε στη διαδικασια των εξετασεων. μην απελπιζεσαι και μην απογοητευεσαι. φιλια πολλα

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Φάγαμε και σήμερα από τη χτεσινή σούπα για να μη μαγειρεύω πάλι. Τώρα το βράδυ όμως, έφτιαξα ένα ζυμάρι με σκοπό να το γεμίσω με τυράκι και να το ψήσω για να πάρει κολατσιό στο σχολείο η κόρη μου. Στην πορεία όμως, το μετάνιωσα και σκέφτηκα να τα γεμίσω με τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη.

Συγκεκριμένα ζύμωσα το ίδιο ζυμάρι όπως αυτό του ψωμιού, το άφησα 1 ώρα να φουσκώσει, έκοψα μπάλες, τις άνοιξα στο τραπέζι σε μακρόστενες λωρίδες να μοιάζουν με γλώσσα πάχους μισού εκατοστού περίπου, τις άλειψα με βούτυρο, έριξα μια γραμμή στη μέση της κάθε λωρίδας από τριμμένη κουβερτούρα και ζάχαρη. Τις έκλεισα καλά και τις έστριψα ελαφρά όπως στρίβουμε μία μπούκλα. Μετά το κάθε φιδάκι που σχηματίστηκε το έκανα σαλιγκάρι, όμως τις κουλούρες του δεν τις ένωσα μεταξύ τους, αλλά άφησα αρκετό κενό στη σπείρα, επειδή ξέρω ότι φουσκώνει το ζυμάρι με το ψήσιμο. Στο ταψί έβαλα σπορέλαιο και άπλωσα τα σαλιγκαράκια. Κατόπιν, έπιασα στα χέρια μου βούτυρο και με τα δάχτυλά μου το άπλωσα πάνω στα ζυμαράκια. Τα έψησα στους 180 για 30', μόλις έβγαλα το ταψί το σκέπασα με μια χοντρή πετσέτα σαν αυτές του προσώπου, ώστε με την υγρασία που θα συσσωρευτεί από τη θερμοκρασία να μαλακώσουν. Τώρα σκέφτομαι να τους βάλω ένα απλό γλάσο από πάνω.

Μπράβο Αγγελίνα, 'γεια στα χέρια σου, να είσαι καλά να θυμάσαι, όσο μπορείς τους εκλιπόντες.

Ό,τι θες εδώ είμαι Κουφετάκι, σ' ευχαριστώ για τις ευχές.

Άννια μου σ' ευχαριστώ πολύ.

Σμαρτάκι να σε ρωτήσω πρώτα, ο γιατρός που έχεις είναι καταξιωμένος, γνωστός με μεγάλη εμπειρία; Τον γνωρίζεις αν είναι καλός στη δουλειά του και τον εμπιστεύεσαι; Έχεις πάρει 2η και 3η γνώμη. Συγνώμη αλλά δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει αυτό και ίσως να επαναλαμβάνω πράγματα που έχεις ήδη γράψει. Σε περίπτωση που θες να σου προτείνω κάποιο καλό γιατρό στείλε μου πμ να σου πω.

γεια σου εβιρυ χρυσοχερα!!μπραβο !!!ενθουσιαστηκα με τη συνταγη σου!!!με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ Αφροδίτη μου.

Κανονικά αυτά τα γλυκάκια (δε ξέρω και πώς να τα ονομάσω, μπασταρδεμένα είναι) θέλουν ζύμη που να περιέχει μέσα γάλα, αρκετό βούτυρο, και διάφορα μυρωδικά για γεύση. Ή αλλιώς τη ζύμη του κρουασάν. Μην κοιτάς που εγώ γι' αλλού ξεκίνησα κι αλλού η ζωή με πήγε.

Eviri εχεις π.μ και βεβαια θελω να παω και σε αλλον.

Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα για να μ' ευχαριστείς. Η ευχαρίστηση θα είναι όλη δική μου αν μπορώ να φανώ έστω και λίγο χρήσιμη.

Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου Σμαρτάκι.

Καλημέρα μαγειρισσούλες μου μπήκα να σας πω βιαστικά και θα λείπω έξω για δουλειές σχεδόν όλη μέρα.

Για φαγητό ο περιστέρης έχει μοσχαράκι με χυλοπίτες από την Κυριακή κι εγώ θα βολευτώ με καμιά σαλάτα, με κανένα κουνουπίδι

Σμαρτάκι μου διάβασα το ποστ σου χθες βράδυ και αγχώθηκα.Και δεν ήξερα τι να απαντήσω.Ούτε τώρα ξέρω.Αλλά θα συμφωνήσω με την Εβίρι και θα έλεγα να διασταυρώσεις και με άλλο γιατρό.Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σμαρτάκι αγαπημένο

Εβίρι μπήκα χθες στο προφίλ σου κατά λάθος γιατί αντί να πατήσω στο τόπικ της μαγειρικής έκανα κλικ στο ονομά σου που είχες γράψει στο τελευταίο ποστ και είδα ότι είχες γενέθλια!!!

Σου είπαμε τα χρόνια πολλά;Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο!

Να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να μας δίνεις τις όμορφες ιδέες σου.Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...