Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα!!!Ολο το σκ το περασαμε αγκαλια με το τζακι εμ 5χρονια στο σπιτι τωρα το φτιαξαμε και το αναβουμε,εγω ειμαι ψιλοχαλια γιατι με τα χαπια που παιρνω για τους μυκητες μου φερνουν ζαλαδα για καποια ωρα...Ελενη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια σου,εβιρι καλως να υποδεχτεις την κορη σου,περιστερακι αυθημερον θα ρθεις αθηνα??Να βρεθουμε αμα ειναι :D

Ωραία θα ήταν αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται

Θα μας έχει αγκαζάρει ο κουνιάδος μου, όπως γίνεται συνήθως!!Και δεν θα μας αφήσει σε χλωρό κλαρί!!Γρρρρρρ...Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που έχω τα νεύρα μου.Θα πάρει και άδεια από τη δουλειά, είπε.Αφού τον κόβω να έρθει στο γιατρό να πει την γνώμη του για την εξέταση:confused:

Θα κάνουμε μια διανυκτέρευση, κυρίως για να μην ταλαιπωρήσουμε το μωρό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα

Σήμερα τρώμε peristeraki μάνταψε;

Ρεβύθια με σπανάκι κλπ.

Φιλάκια

Σήμερα τα είχα φτιάξει στο φούρνο, όπως κάνουμε τους γίγαντες, με κρεμμύδι,καρότο, ντομάτα, πιπεριές κέρατο και Φλωρίνης, σκορδάκι

Ωραία βγήκαν

Φιλάκια και σε σένα

Κάτι με είχες ρωτήσει για την ταινία, αλλά ξέχασα να σου απαντήσω

Στο βίντεο κλαμπ που πάμε κατεβάζουν και νέες ταινίες από ένα εγκεκριμένο site που είναι και νόμιμο (ετσι λένε τουλάχιστον)και αυτή που είδαμε One day ήταν νέα κυκλοφορία

Εισαι μέσα στο μυαλό μου!!!Και εγώ δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα!!!!!

πριν λίγο μίλησα με τον διευθυντή. ούτε αυτός ξέρει τί θα αποφασίσουν οι αφεντικοί.

δεν πέιράζει! υγεία κ καλή καρδιά! του πήγα τις εισπράξεις που έχω κάνει...

ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. έχω ήσυχη συνείδηση.

αυτοί που μου χρωστούν δεν ξέρω πώς κοιμούνται!

πίιιιιτι μου τώραααα!

Γεια σας μαγειρισσούλες μου!!

Τι κάνετε;

Φέφη και Ελένη εύχομαι να πάνε όλα καλά στις δουλειές σας και να έχετε μόνο καλά νέα!

μακάρι κ για Ελένη κ για Λίτσα κ για μένα κ για όσες έχουμε ανάγκη από τη δουλειά.

Αφροδίτη ωραία παιχνίδια είναι και τα παζλ.Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και για την ηλικία της κόρης σου με μεγάλα κομμάτια.Από παιχνίδια μου αρέσουν πολύ τα ξύλινα.Εχουμε εδώ ένα παιχνιδάδικο που φέρνει παιχνίδια της εταιρείας "Κύκλος", έχει και ιστοσελίδα.Μου είχαν δώσει ένα φυλλάδιο, όταν πήρα τα τουβλάκια του μικρού και βρήκα αρκετά ωραία ξύλινα που σκέφτομαι να του πάρω.Είδα ότι έχει και κουζίνες.kyklostoys.gr είναι η διεύθυνησ και βλέπω ότι έχει σε πολλές πόλεις καταστήματα που τα πουλάνε.Ωραία είναι και τα βιβλία!Πήρα ένα χριστουγεννιάτικο του μικρού και τον εντυπωσιάζουν τα έντονα χρώματα

ωραία ιδέα. θα τα ψάξω.

Κατά τ' αλλα χάλια διάθεση...

Λέτε να περνάω την επιλόχειο κατάθλιψη ένα χρόνο μετά;Μπα...

2 χρόνια μετά γίνεται;

θέλω κ άλλο μπεμπέ!

είπα να πω κ τον άλλο πόνο μου.:rolleyes::lol:

Μήπως να τα γράψουμε όλα και να το παίξουμε τρελλές!!!!!!!

αλλιώς δεν παλεύεται;)

Ναι, ναι!!

Και να έχουμε και ύμνο το τραγουδάκι"Δεν το παίζω τρελή, αλλά είμαι":lol:

το αυτό!:tongue:

Ετοιμάζομαι και για το ταξιδάκι μας στην Αθήνα

να περάσετε τέλεια κ όλα θα είναι καλά!

Δεν είμαι και υστερικιά με το θέμα σαν τον περιστέρη, αλλά ξέρω ότι τα μοσχάρια που τρώμε είναι τίγκα στο άζωτο και στα αντιβιωτικά

άμα δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!

στο θέμα διατροφή παίζω μπάλα μόνη μου.

έχω βάλει τους γονείς μου κ μεγαλώνουν πολλά κοτόπουλα! χρήμα κ κόπος! αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει!

τραχανάς μανούλας μου.

γάλα κ τυρί κατσικίσιο.

φασολάκια κ μπάμιες η Σύσα έχει φάει μόνο αγνά, από το χωριό μου.

αλλά κ συμβατικά, γιατί απλά δεν γίνεται κι αλλιώς σε πολλές περιπτώσεις.

το μοσχάρι το προμηθεύομαι από το χωριό μου, ο κρεωπόλης έχει δικά του ζώα κ μιλάμε για κρέας που κ ωμό είναι ζηλευτό! κ κιμά για μας από εκεί μόνο.

Εμένα η παιδίατρος όταν άρχισα να δίνω μοσχάρι στα παιδιά μου είχε πεί να τους δίνω καλύτερα κουνελάκι.Πολύ καθαρό κρέας και έχει και πολύ σίδηρο.Και το έκανα πράξη.

Η αλήθειαείναι ότι εγώ δεν έχω φάει ούτε θέλω να φάω ποτέ αλλά τα παιδιά το έτρωγαν τότε.Τώρα αν τους το πάρω δεν το τρώνε.

κ πού έβρισκες κουνελάκι; δεν αρρωσταίνουν εύκολα τα κουνελάκια;:confused:

τα σιχαίνομαι...μπλιαχ!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα!!!Ολο το σκ το περασαμε αγκαλια με το τζακι εμ 5χρονια στο σπιτι τωρα το φτιαξαμε και το αναβουμε,εγω ειμαι ψιλοχαλια γιατι με τα χαπια που παιρνω για τους μυκητες μου φερνουν ζαλαδα για καποια ωρα...:D

βρε μήπως; μακάρι!

Καλησπέρα

Σήμερα τρώμε peristeraki μάνταψε;

Ρεβύθια με σπανάκι κλπ.

eleni2008 μου δωσες ιδέα με το φαγητό χοιρινό με λάχανο δεν έχω φάει ποτέ αλλά πιστεύω ότι θα' ναι ωραίο. Ολα καλά να πάνε στη δουλειά σου.

fefi επίσης όλα καλά να πάνε στη δουλειά σου, οχι δεν μπου έχεις στείλει π.μ για το fb. Οποτε θες στείλε μου και γω για χρυσόψαρο πάω εκεί που θυμόμουνα τα πάντα.

Σήμερα πήγα λαϊκή γύρισα πήγα σούπερ και με ποιάνει μια ζαλάδα άλλο πράγμα τα μάζεψα και ήρθα σπίτι ούτε στο φούρνο δεν σταμάτησα.

Φιλάκια

χοιρινό με λάχανο=βλάχικο φαγητό.

πες μας πώς έγινε το φαγητό σου.

σου στέλνω τώρα π.μ.

πριν λίγο μίλησα με τον διευθυντή. ούτε αυτός ξέρει τί θα αποφασίσουν οι αφεντικοί.

δεν πέιράζει! υγεία κ καλή καρδιά! του πήγα τις εισπράξεις που έχω κάνει...

ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. έχω ήσυχη συνείδηση.

αυτοί που μου χρωστούν δεν ξέρω πώς κοιμούνται!

πίιιιιτι μου τώραααα!

Θέλω κι εγώ να δουλέψω!!!Μπουααααα.Γι' αυτό τρώω φρίκη μέσα στο σπίτι

ωραία ιδέα. θα τα ψάξω.

Δεν έχει στο Λουλουδιστάν.Και στην ιστοσελίδα κι ας είναι καλλιτεχνική δεν τα έχει όλα

2 χρόνια μετά γίνεται;

θέλω κ άλλο μπεμπέ!

είπα να πω κ τον άλλο πόνο μου.:rolleyes::lol:

Κι εγώ θέλω!!!!Να δω τι θα πει κι ο γιατρούλης μου

άμα δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!

στο θέμα διατροφή παίζω μπάλα μόνη μου.

έχω βάλει τους γονείς μου κ μεγαλώνουν πολλά κοτόπουλα! χρήμα κ κόπος! αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει!

τραχανάς μανούλας μου.

γάλα κ τυρί κατσικίσιο.

φασολάκια κ μπάμιες η Σύσα έχει φάει μόνο αγνά, από το χωριό μου.

αλλά κ συμβατικά, γιατί απλά δεν γίνεται κι αλλιώς σε πολλές περιπτώσεις.

το μοσχάρι το προμηθεύομαι από το χωριό μου, ο κρεωπόλης έχει δικά του ζώα κ μιλάμε για κρέας που κ ωμό είναι ζηλευτό! κ κιμά για μας από εκεί μόνο.

Πράττεις άριστα!Είμαστε σόι εμείς, τελείωσε!

κ πού έβρισκες κουνελάκι; δεν αρρωσταίνουν εύκολα τα κουνελάκια;:confused:

τα σιχαίνομαι...μπλιαχ!

Πού να δεις τι άλλο λένε για τα κουνελάκια...

χοιρινό με λάχανο=βλάχικο φαγητό.

πες μας πώς έγινε το φαγητό σου.

σου στέλνω τώρα π.μ.

Τα βλάχικα τα φαγητά είναι τα καλύτερα!!!Πώς μου ξέφυγε;

Γράψε μας πώς το κάνεις

δεν είμαι βλάχα καρντιά μου. ορίτζιναλ καππαδοκία, από ελληνόφωνο χωριό!

βλάχα είναι η άννια μας! άξια βλάχα!

εγώ ξέρω να το τρώω! δεν το επιχείρησα ποτέ.

άσε μη μου πεις για κουνελάκια! τρώω μανταρίνια...μην έχουμε ατυχήματα κ με περάσουν για γκαστρωμένη, κ τρέχουν πανικόβλητοι όλοι εδώ!

είμαι κ πρησμένη, ....ούυυυυυυυυυυυ!

Διαφημίσεις

όλα καλά θα πάνε αδερφούλα. κ με το καλό να κάνετε με τον περιστέρι κ άλλο μπουμπούκι!

ρε κορίτσια πολύ άγχος όλες μας.

Δώρα που είσαι μαρήηηηηη!

Εχεις και πμ

Καλέ και η φαίη πού είναι;

Και η Αγγελική;

καλησπερα κοριτσουδια .....ηρθα κι εγω.........εχει τωρα μερικες μερες ο αντρας μου κουβαλαει και το λαπτοπ στη δουλεια για να περναει η ωρα και δεν μπορω να επικοινωνισω.σημερα θα διαβασω τα νεα σας.εμεις φαγαμε τραχανουλι με τυρι και σαλατα....αυτες οι πρωτες μερες διαιτας ειναι κολαση.τσουζει το στομαχι ολη την ωρα.τι πραγμα ειναι αυτο?εσεις πως περνατε?

Διαφημίσεις

peristeraki η μαμάτης eleni2008 το έκανε το χοιρινό με λάχανο, εμένα μου άρεσε σαν ιδέα αφου τρελένομαι για λάχανο βραστό σε όλες τις εκδοχές. Θα ψάξω να βρω συνταγή να το κάνω και γω αν και το φαντάζομαι κάπως.

fefi έκανα τα ρεβύθια με σπανάκι και μπέικον που είχε βάλει συνταγή το περιστεράκι απλά τέλεια.

Φιλάκια

st5Bp2.png

τζα να και εγω εδω, βαριεμε και εχω σιδερο πολυ σιδερο τουλαχιστον 5πληντυρια 2στην απλωστρα και 3 στα απλυτα τα συρταρια μας εχουν αδειασει:lol:αλλα τεμπελιαζω και να φανταστειτε σκ δεν μαγειρεψα εκανε η πεθερα το σαββατο φρικασε και χτες χοιρινο με πρασο εγω απλα τεμπελιαζα :lol::lol::lol:σημερα εκανα φακες λιγο αποτοξινωση απο το κρεας...φεφη μου μακαρι αλλα μπα με πιανει καμια ωρα μετα το χαπι οποτε ειναι απο αυτο...Καγκλυ εχω και εγω φεις στειλε μου πμ να σε κανω φιλη.....Αχ βρε περιστερακι κριμα και ηταν ευκαιρια....

:-D

Αφού 10 κιλά μέχρι την Πέμπτη δεν προλαβαίνω να χάσω, είπα να κάνω λίγο μποτέ μην πάω στο γιατρό στα μαύρα μου χάλια!

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μαλλιά-νύχια

Το δε πόδι το ποδοσφαιρικό-αν και οι ποδοσφαιριστές τα ξυρίζουν πλέον-πήγε περίπατο!Από εκεί και μόνο ένα κιλό έχει φύγει...

Σε λίγο θα βγάλω φρύδι και θα κάνω και καμιά μάσκα να στρώσει κι η μούρη

Σε λίγο θα με στραβοκοιτάει ο περιστέρης και θα σκέφτεται ότι έχω βάλει στο μάτι τον γιατρό...

Να σας πω και καμιά βλακεία να γελάσετε λίγο με τη μούρλια μου...

Τι να κάνω η καημενούλα κι εγώ;

Καλέ δεν έχει σημασία ποιος είναι....Ενας γιατρός όπως όλοι είναι.Και είναι και μεγάλος.

Οποιος κι αν ήταν, έτσι θα πήγαινα άξουρη;Με το μαλλί αφάνα;Με το πόδι άφτιαχτο;

Ντροπή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...