Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοτιτσακια και καλη εβδομαδα.τι κανετε???δευτερα, δυσκολη μερα!!!εμεις καλα. σημερα εχουμε και εμεις φασολακια και μπιφτεκια απο εχθες.πολυ ωραιο το βιντεακι σου εβιρυ.να ρωτησω και κατι αλλο τις θεσσαλονικιες φιλες???ξερετε κανενα μαγαζι στην θεσ/νικη, εκτος του τζαμπο, κουκου, που να εχει διαφορετικα παιχνιδια? σκεφτομουν να παρω για τις γιορτες στη μικρη μου κατι ξυλινο, οπως μεγαλη κουζινα η κουκλοθεατρο(αν και μπορει να ειναι μικρη για κατι τετοιο).τι θα παρετε εσεις στα δικα σας??απο παιχνιδια του στυλ fisher price, chicco, κλπ εχουμε πολλα και ολα μου φαινονται στο ιδιο στυλ. ηθελα κατι διαφορετικο.θα μου πειτε βιαζομαι, αλλα εχω ξεκινησει να κανω λιστα με δωρακια που πρεπει να παρω για να βγαλουμε και τον απαραιτητο προυπολογισμο!!!:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

KALHMERA ΟΥΚΛΙΤΣΕς!ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!α ειδα την ταινια τα στρουμφακια,καλε πολυ με αρεσε τη συστηνω ανεπιφυλακτα!

γεια σου κισσα και εμεις την ειδαμε, καλα τελεια!!!

να σε ρωτησω, τι παιδακι εχεις? ολα καλα με τηνν εγκυμοσυνη?

Μαρια ειπες αρνακι κοκκινιστο με κριθαρακι????φτου σου,δε με λυπασαι καλε αχαχαχα!!!

φιλια σε ολες!!!

Αννακι μου ταλαιπωρημενο:D:D... υπομονη το καλοκαιρι θα τα τσακισουμε ολα!!!!!

γεια σας κοριτσακια,

γυρισα απο την μαμα, περασαμε ωραια, αρνακι κοκκινιστο με κριθαρακι ειχε το μενου..

Φεφακι μου δεν το εχουμε αποφασισει το ονομα οριτσικα, χαιρομαι που σας αρεσει θα δουμε...

απλα θελουμε να τιμησουμε την μαμα μου αλλα δεν μας πολυαρεσει το Εφη και σκεφτομαστε οτι αν την φωναζουμε Ελπιδα μηπως της κακοφανει..

ο αντρουλης θελει τον γιο για να βγαλει τον μπαμπα του..

αχ, αυτονόητα κ λογικά όσα λες για το όνομα...αλλά άμα οι απέναντι είναι στραβοί...το αυτονόητο ανατρέπεται από το παράλογο!

εύχομαι να γίνει χριστιανόπουλο με το καλό!

κ εγώ θα στενοχωριόμουν αν ήμουν μάνα σου κ την φώναζες ελπίδα.

αλλά μπορεί κ να μη το έδειχνα, για να μη σε στενοχωρέσω.

γερά παιδιά να κάνεις!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπήκα να σας πω ότι τα κόλλυβα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Δεν έχει μείνει ούτε σπόρι! :D Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ για τη συνταγή. Έβαλα και ρόδι και γίνανε αριστούργημα, μέχρι και στον άντρα μου αρέσανε, που δεν τα τρώει.

Η πεθερά μου έλειπε σε μια κηδεία (όλο ευχάριστα εμείς πάλι σήμερα :cool:) και της άφησα ένα μπωλάκι πάνω στο τραπέζι της. Έρχεται πάνω το απόγευμα και μου λέει "μπράβο νύφη, ωραία τα κόλλυβα" και της απαντάει ο άντρας μου "εντάξει, μάνα, κι εσένα τέτοια θα σου κάνει". :lol: Μας πιάνει όλους ένα νευρικό γέλιο...τι να σας πω! Να κατουρηθούμε κοντέψαμε!

Πέρα από κόλλυβα, σήμερα φάγαμε και βραστό. Ωραίο το ΣΚ με τη μανούλα μου, τα παιδιά την είχαν επιθυμήσει πολύ. Άντε καλή μας εβδομάδα.

Άννα, η δική μου μάνα και η πεθερά μου σιδέρωναν τα μωρουδιακά στο πρώτο μου και τα τραγουδούσαν.

μπράβο Αγγελίνα. ξαναβάλε τη συνταγή πληζ!

έχει χιούμορ η πεθερά.

ας ήταν καμιά άλλη να σε πω!;)

KALHMERA ΟΥΚΛΙΤΣΕς!ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!α ειδα την ταινια τα στρουμφακια,καλε πολυ με αρεσε τη συστηνω ανεπιφυλακτα!

γειά σου κισάκι!

θα το μεταβιβάσω στον φέφο για τα στρουμφάκια!

καλημερα κοτιτσακια και καλη εβδομαδα.τι κανετε???δευτερα, δυσκολη μερα!!!εμεις καλα. σημερα εχουμε και εμεις φασολακια και μπιφτεκια απο εχθες.

διαφορετικα παιχνιδια? σκεφτομουν να παρω για τις γιορτες στη μικρη μου κατι ξυλινο, οπως μεγαλη κουζινα η κουκλοθεατρο(αν και μπορει να ειναι μικρη για κατι τετοιο).τι θα παρετε εσεις στα δικα σας??απο παιχνιδια του στυλ fisher price, chicco, κλπ εχουμε πολλα και ολα μου φαινονται στο ιδιο στυλ. ηθελα κατι διαφορετικο.θα μου πειτε βιαζομαι, αλλα εχω ξεκινησει να κανω λιστα με δωρακια που πρεπει να παρω για να βγαλουμε και τον απαραιτητο προυπολογισμο!!!:wink:

κ εγώ το σκέφτομαι αφροδιτουλα μου. σωστή η σκέψη σου.

δεν εχω καταλήξει. νομίζω για κουκλοθέατρο είναι μικρές, τόσο η δική σου, όσο κ η δική μου...χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη.πάντως κ εμενα μου αρέσει πολύ.

είμαι μεταξύ κατσαρολικών-κουζίνας κ τραπέζι δραστηριοτήτων, αν κ με το θρανίο καρέκλα με τις πριγκίπισσες έχει καταβολευτεί. το έχουμε από την ανεψιά μου.

αυτό που την εξιτάρει για ώρες είναι κοκκαλάκια, κολιέ κ κουτί ή νεσεσέρ! μπορεί να παίζει ώρες!

Kαλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε τι κανετε?Eviri με το καλο να δεχτεις την κορη σου,πολυ ωραιο το βιντεακι.Maria-elpida πολυ ωραια τα ονοματα τι κανει η μικρουλα σου?Μαμουλα μου τι κανεις?Ο φεφος και το φεφοπαιδο καλα? Σημερα επιτελους θα παμε στον γιατρο-ηλεκτροφυσιολογο για τον γιο μου εχω μια αγωνια δεν φανταζεστε σε αναμενα καρβουνα καθομαι.Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι με κριθαρακι.Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα

στην μαγειρο-παρέα !!!

Σας διάβασα, αλλά δεν έχω συγκρατήσει και πολλά....

Θυμάμαι μόνο την μαμά της ΆNNAΣ που τραγούδαγε στο ζιπουνάκι !!!! Συγκινητικό !

Φέφη,

Είδες τί εύκολο και νόστιμο φαγάκι είναι τα γιουβαρλάκια ???? Μπράβο σου που τα πέτυχες !

Εμείς στολίσαμε το σπιτάκι μας το Σάββατο το απόγευμα. Χθες είχαν έρθει άλλα 2 παιδάκια και παίζανε τα ζουζούνια... ένα σπίτι ανάστα ο Κύριος, αλλά δεν πειράζει ! Τα μικρά τα ευχαριστήθηκαν !

Για σήμερα θα ψήσω πέρκα στην λαδόκολλα για εμένα και θα φτιάξω κι ένα μπριάμ για τους υπόλοιπους !

Διαφημίσεις

Kαλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε τι κανετε?Eviri με το καλο να δεχτεις την κορη σου,πολυ ωραιο το βιντεακι.Μαμουλα μου τι κανεις?Ο φεφος και το φεφοπαιδο καλα? Σημερα επιτελους θα παμε στον γιατρο-ηλεκτροφυσιολογο για τον γιο μου εχω μια αγωνια δεν φανταζεστε σε αναμενα καρβουνα καθομαι.Για σημερα εχω φτιαξει μοσχαρι με κριθαρακι.Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

είχα γράψει στο ημερολόγιο σμαρτάκι, αλλά δεν θυμόμουν αν αφρούσε σε εξετάσεις ή γενέθλια.

όλα καλά θα πάνε. έχεις τις ευχές μου κ την προσευχή μου!

μια χαρά όλοι.

βασικά μια αγωνία την έχω, μη σας πω κ δύο, αλλά περισσότερα κ πιο σίγουρα αύριο.

πάντως στη δουλειά έχουν ξεφύγει κ πλέον χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό για να επιβιώσω. από το πρωί ακούω μουσική για να μη σαλτάρω.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα

στην μαγειρο-παρέα !!!

Σας διάβασα, αλλά δεν έχω συγκρατήσει και πολλά....

Φέφη,

Είδες τί εύκολο και νόστιμο φαγάκι είναι τα γιουβαρλάκια ???? Μπράβο σου που τα πέτυχες !

Εμείς στολίσαμε το σπιτάκι μας το Σάββατο το απόγευμα. Χθες είχαν έρθει άλλα 2 παιδάκια και παίζανε τα ζουζούνια... ένα σπίτι ανάστα ο Κύριος, αλλά δεν πειράζει ! Τα μικρά τα ευχαριστήθηκαν !

Για σήμερα θα ψήσω πέρκα στην λαδόκολλα για εμένα και θα φτιάξω κι ένα μπριάμ για τους υπόλοιπους !

χαίρομαι που περάσατε όμορφα!

τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο. αλλά είχα ακούσει για τόσες διαφορετικές αποτυχίες, που είχα φοβηθεί!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπήκα να σας πω ότι τα κόλλυβα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Δεν έχει μείνει ούτε σπόρι! :D Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ για τη συνταγή. Έβαλα και ρόδι και γίνανε αριστούργημα, μέχρι και στον άντρα μου αρέσανε, που δεν τα τρώει.

Η πεθερά μου έλειπε σε μια κηδεία (όλο ευχάριστα εμείς πάλι σήμερα :cool:) και της άφησα ένα μπωλάκι πάνω στο τραπέζι της. Έρχεται πάνω το απόγευμα και μου λέει "μπράβο νύφη, ωραία τα κόλλυβα" και της απαντάει ο άντρας μου "εντάξει, μάνα, κι εσένα τέτοια θα σου κάνει". :lol: Μας πιάνει όλους ένα νευρικό γέλιο...τι να σας πω! Να κατουρηθούμε κοντέψαμε!

Πέρα από κόλλυβα, σήμερα φάγαμε και βραστό. Ωραίο το ΣΚ με τη μανούλα μου, τα παιδιά την είχαν επιθυμήσει πολύ. Άντε καλή μας εβδομάδα.

Άννα, η δική μου μάνα και η πεθερά μου σιδέρωναν τα μωρουδιακά στο πρώτο μου και τα τραγουδούσαν.

Το Ελπίδα μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα, παρεμπιπτόντως.

Εβιρι, πήγα να ανοίξω το βίντεο και μου κολλάει. :confused: Είναι αργά, σας φιλώ και πάω για ύπνο.

mpravo χρυσοχερα μας!!!(εμενα το βιντεο δεν το δειχνει καν μονο μια ασπρη οθονη)

κ εγω την ειδα ειναι πολυ καλη.

μακαρονια με κιμα σημερα!εβιρι δεν ηξερα οτι εχεις τοσο μεγαλη κορη,αααα εσενα θα χω να με συμβουλευεις.με το καλο να σου ρθει.ειναι ωραιο να χεις μεγαλα παιδια...και καλα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

είχα γράψει στο ημερολόγιο σμαρτάκι, αλλά δεν θυμόμουν αν αφρούσε σε εξετάσεις ή γενέθλια.

όλα καλά θα πάνε. έχεις τις ευχές μου κ την προσευχή μου!

μια χαρά όλοι.

βασικά μια αγωνία την έχω, μη σας πω κ δύο, αλλά περισσότερα κ πιο σίγουρα αύριο.

πάντως στη δουλειά έχουν ξεφύγει κ πλέον χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό για να επιβιώσω. από το πρωί ακούω μουσική για να μη σα

Σε ευχαριστω μαμουλα μου θα μπω το βραδακι να σας ενημερωσω.Ευχομαι να ειναι ολα καλα με την δουλεια σου και να αγωνιας αδικα.

Καλημέρααααα!!!!

Ωχ, Παναγία μου βόηθα, όταν ακούω τέτοια σφίγγεται η καρδιά μου. Ελένη μου μακάρι να μην τραβήξεις κλήρο εσύ. Λυπάμαι για τους υπόλοιπους που θα είναι οι άτυχοι, όπως άτυχοι θα είναι κι άλλοι σε όλη την Ελλάδα για το επόμενο διάστημα.
Ελενιτσα ευχομαι να γλυτωσετε απο τα ασχημα,μα επιτελους τι γινετε ρε παιδια παντου ανεργοι...που θα παει αυτο...
ελενη ελπιζω το καλυτερο για σενα...που θα φτασει επιτελους αυτη η ανεργια???
Ελενάκι ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη δουλειά σου.

Να χαίρεσαι την αδελφούλα σου!

καλημερα φιλεναδιτσες!

Σημερα ειναι του Αγιου-Στυλιανου, Χρονια Πολλα σε οσες εχουν καποιον να γιορταζει και ο Αγιος να προστατευει ολα τα μωρακια του κοσμου..

Αμήν Παναγίτσα μου.... Να είναι όλα γερά..

Κατι διαβασα απο την Ελενη οτι ερχονται δυσκολα στην δουλεια σου..:confused:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, οι οπόιες μάλιστα πιάσαν και τόπο!!!

Για να καταλάβετε, μετά από αυτά που μας είπε ο Δ/ντης πανικοβληθήκαμε και εγώ και ένας συνάδελφός μου απευθυνθήκαμε στον ανώτερό του, μεταφέροντας του το τρομοκρατημένο κλιμα που επικρατεί μεταξύ όλων των συναδέλφων, και μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση!!!

Κάναμε πάλι τη βόλτα μας σήμερα. Το κέντρο της πόλης είναι στολισμένο πλέον, με χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια, με στέγη σαν αυτή που έχει κεραμίδια.

Τι τέλεια περιγραφή!

Καλά οι Γερμανοί φημίζονται για τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς!!

Κορίτσια δείτε το τελευταίο βιντεάκι σ' αυτή τη σελίδα.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1318993#post1318993

Κορυφαίο!!!!!:lol::lol::lol:

ξερετε κανενα μαγαζι στην θεσ/νικη, εκτος του τζαμπο, κουκου, που να εχει διαφορετικα παιχνιδια? σκεφτομουν να παρω για τις γιορτες στη μικρη μου κατι ξυλινο, οπως μεγαλη κουζινα η κουκλοθεατρο(αν και μπορει να ειναι μικρη για κατι τετοιο).

Αφροδίτη ενα πολύ ωραίο μαγαζί ανατολικά, είναι η "ΑΝΕΜΗ". Έχει ξύλινα παιχνίδια σε πολύ μεγάλη ποικιλία και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Απολλώνια πολιτεία.

Κατά τα άλλα, χθες φάγαμε μπριζολίτσες και σουβλάκια τα οπόια και ψήσαμε στο τζάκι, τηγανητές πατατούλες και κουνουπίδι.

Για σήμερα μου έδωσε η μανούλα χοιρινό με λάχανο!!!! Γιάμι γιάμι!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρααααα!!!!

Για να καταλάβετε, μετά από αυτά που μας είπε ο Δ/ντης πανικοβληθήκαμε και εγώ και ένας συνάδελφός μου απευθυνθήκαμε στον ανώτερό του, μεταφέροντας του το τρομοκρατημένο κλιμα που επικρατεί μεταξύ όλων των συναδέλφων, και μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση!

Ευτυχως ολα καλα και παντα ετσι να ειναι Ελενη μου.Η μικρουλα σου ειναι καλα?

Διαφημίσεις

Ευτυχως ολα καλα και παντα ετσι να ειναι Ελενη μου.Η μικρουλα σου ειναι καλα?

Αν εξαιρέσουμε έναν χαζόβηχα που έχει, κατά τα αλλα μια χαρά είναι!

Εχει ξεσηκωθεί για να στολίσουμε το πουλάκι μου!

Εσείς πως είστε;

Η κουμπάρα σου;

4Suap3.png

Σε ευχαριστω μαμουλα μου θα μπω το βραδακι να σας ενημερωσω.Ευχομαι να ειναι ολα καλα με την δουλεια σου και να αγωνιας αδικα.

μακάρι! θα μπω να μας πεις τα καλά νέα!

Καλημέρααααα!!!!

Για να καταλάβετε, μετά από αυτά που μας είπε ο Δ/ντης πανικοβληθήκαμε και εγώ και ένας συνάδελφός μου απευθυνθήκαμε στον ανώτερό του, μεταφέροντας του το τρομοκρατημένο κλιμα που επικρατεί μεταξύ όλων των συναδέλφων, και μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση!!!

Κατά τα άλλα, χθες φάγαμε μπριζολίτσες και σουβλάκια τα οπόια και ψήσαμε στο τζάκι, τηγανητές πατατούλες και κουνουπίδι.

Για σήμερα μου έδωσε η μανούλα χοιρινό με λάχανο!!!! Γιάμι γιάμι!!!!

τη δική μου ευχούλα δεν την έκανες παράθεση κ ξέρεις πόσο παραπονιαρα είμαι.

Η συμπεθερουλα μου πού είναι;

τη δική μου ευχούλα δεν την έκανες παράθεση κ ξέρεις πόσο παραπονιαρα είμαι.

Παραπονιάρα μου, δεν μπορούσα να την κάνω παράθεση γιατί την ευχούλα την έγραψες μέσα στο δικό μου μύνημα!

Την έχω όμως μέσα στην καρδιά μου και αυτή τη στιγμή την χρειάζομαι πιο πολύ γιατί σε 5 λεπτά μας θέλει μέσα!!!:shock::(

Ευχήσου μου καλή τύχη!

4Suap3.png

Αν εξαιρέσουμε έναν χαζόβηχα που έχει, κατά τα αλλα μια χαρά είναι!

Εχει ξεσηκωθεί για να στολίσουμε το πουλάκι μου!

Εσείς πως είστε;

Η κουμπάρα σου;

Ετσι ολα τα μικρουλια ειναι ξεσηκωμενα με το δεντρο και τον Αγιο Βασιλη.Ωποτε γρηγορα να στολισετε Ελενη μου για να δεις τον ενθουσιασμο στα ματια της μικρης σου.Εμεις παμε γιατρο το απογευμα και εχω αγωνια μακαρι να ειναι ολα καλα για το παιδακι μου.Για την κουμπαρα μου να πω καλυτερα θα ειναι ψεμα τωρα αρχιζουν να καταλαβαινουν τι εγινε.Το Σαββατο γιορταζε ο μικρος που εφυγε και ηταν ακομη πιο δυσκολα.Πηρα ενα σκυλακι στο βαφτηστηρι μου κατοπιν συννενοησης με την ψυχολογο και χαρηκε πολυ το καρδουλι μου.

αχ, αυτονόητα κ λογικά όσα λες για το όνομα...αλλά άμα οι απέναντι είναι στραβοί...το αυτονόητο ανατρέπεται από το παράλογο!

εύχομαι να γίνει χριστιανόπουλο με το καλό!

κ εγώ θα στενοχωριόμουν αν ήμουν μάνα σου κ την φώναζες ελπίδα.

αλλά μπορεί κ να μη το έδειχνα, για να μη σε στενοχωρέσω.

γερά παιδιά να κάνεις!

αχ βρε Φεφακι λογικουλι μου.. ποσο δικιο εχεις.. ειλικρινα μου φαινεται χαζο να ασχολουμαι με το ονομα μπροστα στο μεγαλειο του να εχεις παιδι.. αλλα αλλα... αλλα...

για σημερα θα κανω σνιτσελ και χυλοπιτακι με ντοματουλα για την μικρη ξαδελφη μου που θα ερθει απο τον παιδικο μιας και δεν μπορουν οι γονεις της σημερα να την παρουν, εχουν δουλιτσα..

Σμαρτακι καλα νεα να εχεις και περιμενουμε...

Εβιρι τελειο το βιντεο!

Ελενακι ωραια τα νεα σου, μακαρι να πανε ετσι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...