Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Άνοιξα το κομπιούτερ και μοσχομύρισε το δωμάτιο από τα φαγητά που φτιάξατε. Εγώ για σήμερα φτιάχνω μοσχαράκι σούπα.

Επειδή σας έχω εξάψει τη φαντασία, θα βάλω τα δυνατά μου, μόλις βγάλω φωτογραφίες να τις περάσω εδώ.

Αληθεια τι κανει η μεγαλη κορη?

Καλά είναι Μαρία μου, πηγαίνει στη σχολή, βγαίνει βολτούλα, έρχονται στο σπίτι οι συγγενείς να τη βλέπουν (γιαγιά, παππούς, θείες), πηγαίνει κι εκείνη στα σπίτια τους για φαγητό, παρακολουθεί αγγλικά, γιατί φέτος προς την άνοιξη θα δώσει για proficiency και γενικά είναι γεμάτη η μέρα της. Σε λίγες μέρες θα ετοιμάσει τα πραγματάκια της να έρθει εδώ μαζί μας για Χριστούγεννα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπερα...γυρισα κι εγω.....σημερα εχουμε μακαρονια με κιμα..στολισαμε και δεντρο......πολυ ωραιο....εσεις τι κανετε?πως περνατε?δεν σας διαβασα......αλλα ηθελα να σας ρωτισω.....την περκα εσεις εκτος απο τηγανιτη πως την κανετε?

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε????ξεκουραζεστε???εγω καθολου παλι. ο αντρας μου λειπει σημερα, εχει αγροτικες εργασιες και ειμαστε μονες με το μπιζελι απτο πρωι. εγω εφτιαξα μπιφτεκια στο φουρνο με ρυζακι. βαλαμε και σκουπα, πηγαμε και μια βολτιτσα με το καροτσι. φτιαξαμε και πιτσα για το βραδυ που θαρθουνε οι νονοι της.τωρα μολις εφαγα. η μικρουλα μου κοιμαται και καθησα στον καναπε να ξεκουραστω λιγο. εχω και σιδερο:-(:-(!!!!αχχχχ...

φαιη μου εγω την περκα την κανω στο φουρνο με πατατουλες, λαδι, λεμονι ριγανη και μυρωδικα. τηγανητη δεν την εχω φτιαξει.

εβιρυ τι ομορφες εικονες!!!!εχεις και αλλη κορη μεγαλυτερη που μενει ελλαδα??

μαρακι μου αρεσει πολυ το Ελπιδα, πολυ αισιοδοξο, με κανει να χαμογελαω οταν το ακουω.

del πολυ καλα εκανες κουκλα μου και ξεκουραστηκες, αλλιως δεν βγαινει η εβδομαδα!!!

αννα τι συγκινητικες στιγμες!!!να της χαρεις με την οικογενεια σου.

περιστερακι τι κανεις???την αλλη φορα και εγω θα χρησιμοποιησω τη συνταγη του κλασικου κεικ. μεχρι που γεμιζεις τις θηκες???η συνταγη ελεγε εως τη μεση και φουσκωσε μεχρι εκει που τελειωνει το χαρτακι. δεν θα επρεπε να βγει και πιο πανω???τα γεμιζεις με κουταλακι η με κορνε???επισης το γλασσο πως το φτιαχνεις???

και συνεχιζω...

οι υπολοιπες εχετε ασχοληθει με cupcakes???ποια ειναι η διαφορα με τα muffins???

περιστερακι το βρηκατε το βιολογικο μοσχαρι η ακομη στην αναζητηση ειστε???του περασε του πεεριστερη η υστερια:D:D????

φεφη τι κανεις???η Συσα???πως ειναι το δαχτυλακι της???

σορυ αν ξεχασα καμμια. φιλακια σε ολες και καλο υπολοιπο κυριακης...

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια

Χτες έκανα χοιρινά φιλετάκια στη γάστρα με πατατές τηγανιτές και σήμερα μοσχάρι με κριθαράκι.

del και fefi με πολλη χαρά να σας πάρω μαζί μου στο φεγγάρι.

eviri πολυ ωραίες εικόνες, θέλω μαγικά και παραμυθένια Χριστούγεννα τώρα. Με το καλό να έρθει και η κορούλα σου κοντά σας.

maria- elpida ωραία τα ονόματα που θα δώσεις στη μικρή. Με το καλό.

peristeraki για πες για την ταινία θέλω να δω μια ρομαντική τι παίζει να στείλω την αγάπη μου το απόγευμα να πάρει και φυσικά να την δω μόνη μου. Επίσης μοσχάρι για το μικρό απο χωριό δεν βρίσκετε ή και αυτά δεν είναι ελεγμένα και δεν είναι αγνά;

φαίη το είδα το δέντρο σου στο fb πολυ ωραίο Καλά Χριστούγεννα να έχετε.

del έτσι να είναι όλα τα Σ/κ σας ήσυχα και ξεκόυραστα.

stafroditi εγω όταν κάνω σε φορμάκια τα γεμίζω σχεδόν μέχρι πάνω αφήνω πολύ λίγο. Και γω συνταγή κέικ κάνω εξάλλου υπάρχουν τόσες γεύσεις κέικ που μια χαρα γίνονται.

ΑΝΝΑ4 μεγειά το πρώτο σας ρουχαλάκι με το καλό να το φορέσετε.

Χτες το βράδυ βγήκαμε για ποτάκι ήπια 3 δεν μέθυσα αλλά ανέβηκε πολλή η διάθεση μου και γέλασα πολύ.

Καλό απόγευμα

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας όμορφα κορίτσια!

Μπήκα λίγο να δω τα νέα σας και μετά θα συνεχίσω τις δουλειές.Τι κακό κι αυτό;

Αφροδίτη μου, τα φορμάκια τα γεμίζω μέχρι τη μέση και φουσκώνοντας το κέικ βγαίνει ακόμα πιο πάνω.Εφτιαξα και σήμερα και χρησιμοποίησα αλεύρι για τσουρέκι, που μου είχε μείνει από το Πάσχα.Πολύ ωραία βγήκαν, άλλη υφή, διαφορετική από του κλασικού κέικ

Γλάσο φτιάχνω με κουβερτούρα και γάλα ή κρέμα γάλακτος.Αν πάρεις τα δάκρυα σοκολάτας γράφει πάνω πώς φτιάχνεται.

Μουσκάρι ακόμα δεν βρήκαμε!Στο χωριό δεν εκτρέφει κανένας, γιατί δεν τους συμφέρει από οικονομικής άποψης.Υπάρχουν μόνο κάποια ελευθέρας βοσκής, αλλά αυτοί που τα έχουν δεν τα δίνουν σε κρεοπωλεία και τα πουλάνε ολόκληρα.Τι να το κάνω ολόκληρο μοσχάρι;

Μαράκι πολύ ωραίο το όνομα Ελπίδα!

Φαίη μου ποτέ δεν την έχω τηγανίσει την πέρκα.Πάντα στο φούρνο την φτιάχνω σε ταψάκι με σχάρα ψητή και την συνοδεύω συνήθως με βραστά λαχανικά και πατάτα βραστή ή ψητή στο αλουμινόχαρτο

Αννούλα πολύ συγκινητική η εικόνα με τη μαμά σου και το ρουχαλάκι του μωρουλινιού.Πάντα χαρές!!

εβιρυ τι ομορφες εικονες!!!!εχεις και αλλη κορη μεγαλυτερη που μενει ελλαδα??

Ναι Αφροδίτη μου, η μεγάλη είναι 19 ετών και σπουδάζει στην Αθήνα, γι' αυτό δεν είναι μαζί μας.

και συνεχιζω...

οι υπολοιπες εχετε ασχοληθει με cupcakes???ποια ειναι η διαφορα με τα muffins???

Δεν είμαι βέβαιη, αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι τα μάφινς είναι πιο μαλακά κι αφράτα από το κέικ. Μπορεί να κάνω και λάθος, γιατί στην ουσία ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει απόλυτα τη διαφορά τους.

Με το καλό να έρθει και η κορούλα σου κοντά σας.

Σ' ευχαριστώ Κάγκλυ μου.

γειά σας μαγειροφιλενάδες μου.

κάγκλυ τελικά σου έστειλα π.μ. για φ.μπ; ή το ξέχασα το χρυσόψαρο;

το είδα το δέντρο σας φαίη, όμορφο!

σήμερα έκανα τη φασολάδα για αύριο κ μεθαύριο.

κ εγώ θέλω 3 ποτηράκια, βισάντο! ή λικεράκι, πάντως κατι σε γλυκό!

εβίρι μου, περιμένουμε φωτό. με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου.

μαρία, το ελπίδα είναι όμορφο όνομα. μου αρέσει πάρα πολύ! κ μπράβο σου που τιμάς κ τη μανούλα σου. τα σέβη μου στον άντρα σου.

αφροιτούλα μια χαρά είναι το δαχτυλάκι της σήμερα.

κόρες σε όλες μάκια. ζητάει μαμ. έφυγα!

γεια σας κοριτσακια,

γυρισα απο την μαμα, περασαμε ωραια, αρνακι κοκκινιστο με κριθαρακι ειχε το μενου..

Εβιρακι χαρηκα που ειναι μια χαρα το παιδι, μπραβο και με το καλο να την ερθει στη Γερμανια..

Φεφακι μου δεν το εχουμε αποφασισει το ονομα οριτσικα, χαιρομαι που σας αρεσει θα δουμε...

απλα θελουμε να τιμησουμε την μαμα μου αλλα δεν μας πολυαρεσει το Εφη και σκεφτομαστε οτι αν την φωναζουμε Ελπιδα μηπως της κακοφανει..

ο αντρουλης θελει τον γιο για να βγαλει τον μπαμπα του..

Διαφημίσεις

eviri πραγματικά πολύ αστείο το βιντεάκι.Γέλασα με την καρδιά μου!Καλέ τι πεινάλας είναι αυτός!Χειρότερος και από τον περιστέρη που βρίσκεται τώρα στην κουζίνα και μεγαλουργεί..

Ωιμέ!Τι θα βρω πάλι το πρωί...

Πριν λίγο φούρνισα και το αυριανό μας φαγάκι, ρεβύθια στο φούρνο

Πρώτη φορά το φτιάχνω

Θα πάω για ύπνο, καθότι είμαι όρθιο πτώμα

Κι ελπίζω να κλείσει κι ο περιστέρης τον φούρνο πριν πέσει για ύπνο για να μην κάψουμε όλο το οικοδομικό τετράγωνο

Καληνύχτα ζουζούνες!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μπήκα να σας πω ότι τα κόλλυβα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία! Δεν έχει μείνει ούτε σπόρι! :D Κουφετάκι, χίλια ευχαριστώ για τη συνταγή. Έβαλα και ρόδι και γίνανε αριστούργημα, μέχρι και στον άντρα μου αρέσανε, που δεν τα τρώει.

Η πεθερά μου έλειπε σε μια κηδεία (όλο ευχάριστα εμείς πάλι σήμερα :cool:) και της άφησα ένα μπωλάκι πάνω στο τραπέζι της. Έρχεται πάνω το απόγευμα και μου λέει "μπράβο νύφη, ωραία τα κόλλυβα" και της απαντάει ο άντρας μου "εντάξει, μάνα, κι εσένα τέτοια θα σου κάνει". :lol: Μας πιάνει όλους ένα νευρικό γέλιο...τι να σας πω! Να κατουρηθούμε κοντέψαμε!

Πέρα από κόλλυβα, σήμερα φάγαμε και βραστό. Ωραίο το ΣΚ με τη μανούλα μου, τα παιδιά την είχαν επιθυμήσει πολύ. Άντε καλή μας εβδομάδα.

Άννα, η δική μου μάνα και η πεθερά μου σιδέρωναν τα μωρουδιακά στο πρώτο μου και τα τραγουδούσαν.

Το Ελπίδα μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα, παρεμπιπτόντως.

Εβιρι, πήγα να ανοίξω το βίντεο και μου κολλάει. :confused: Είναι αργά, σας φιλώ και πάω για ύπνο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημερουδια,σημερα το μενου εχει φασολακια!!

εβιρι θεικο το βιντεακι,αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Αγγελινα να εισαι γερη να τα φτιαχνεις καθε χρονο,καλα αυτα τα μακαβρια αστεια εχουν συμβει σε ολες τις οικογενειες,κλασσικη αξια χιχιχι!!!!!

Μαρια ειπες αρνακι κοκκινιστο με κριθαρακι????φτου σου,δε με λυπασαι καλε αχαχαχα!!!

φιλια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

KALHMERA ΟΥΚΛΙΤΣΕς!ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!α ειδα την ταινια τα στρουμφακια,καλε πολυ με αρεσε τη συστηνω ανεπιφυλακτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...