Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ευχαρίστως.Ολοι οι καλοί χωράνε όπως λέει και η γιαγιά μου.

οκ, έγινε..εμείς τα παστάκια ειμαστε πολλοί καλοί μαζί!!!!χιχιχιχιχιχ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σημερα εκανα μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα για αυριο ομως!:rolleyes:

Και ψαροσουπα για τον θησαυρο μου!!!!!!!!

παστακια την σοκολατοπιτα την εχω λιγουρευτεί,θα την κανω για το χριστουγεννιάτικο τραπεζι!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια δεν είναι τίποτα η σοκολατόπιτα! Και πηγαίναμε και την πληρώναμε χρυσή! Με λίγο παγωτάκι βανίλια ε;μην ξεχνιόμαστε!σλουρπ!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα! Η συμπεθέρα μου έχει δίκιο, η σοκολατόπιτα είναι πανεύκολη, άσε που αν πάρεις το κολάι δεν χρειάζεται ούτε μίξερ. Κι εγώ την ίδια συνταγή κάνω και βγαίνει μούρλια. Η μόνη διαφορά που έχει η δική μου είναι ότι το γλάσο το κάνω με κρέμα γάλακτος και κουβερτούρα και βγαίνει παχύ παχύ και γυαλιστερό.

Α, και αν και ξημερώματα, έχω αποφασίσει τι θα φτιάξω σήμερα. Σήμερα λοιπόν θα την πέσουμε στα έτοιμα. Έχουμε κάτι γνωστούς στην Κρήτη στους οποίους είχε πάει επίσκεψη η πεθερά την προηγούμενη εβδομάδα. Μου έστειλε λοιπόν η κοπέλα μια κατεψυγμένη κρεατόπιτα κρητικιά. Δεν έχω ιδέα τι είναι, πώς γίνεται κι αν είναι νόστιμη, αλλά θα την ψήσω για να ανακαλύψω!!!

Φιλάκια και καλημέρες!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Τπτ ευτυχώς! Μπριζόλα με πατάτες από χθες για μένα και κριθαρόσουπα για το σύζύγο. Άρχισε πάλι τη νηστεία:mad::(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!σημερα ειχαμε απο χθες ρολο κοτοπουλο με πατατουλες κ διαφορες σαλατες,αχ να ναι καλα το χθεσινο τραπεζι κ μια χαρα την γλυτωσα!!!!

Σεβουλα ειδες που τα καταφερες,αχ θανατος οι λαχανοντολμαδες κ εμενα ο αντρουλης να μην θελει ουτε να τους δει!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!σημερα ειχαμε απο χθες ρολο κοτοπουλο με πατατουλες κ διαφορες σαλατες,αχ να ναι καλα το χθεσινο τραπεζι κ μια χαρα την γλυτωσα!!!!

Σεβουλα ειδες που τα καταφερες,αχ θανατος οι λαχανοντολμαδες κ εμενα ο αντρουλης να μην θελει ουτε να τους δει!!!!!!

τέλειοι οι λαχανοντολμάδες. τέλεια και τα σαρμαδάκια, με αμπελόφυλλο εννοώ. αυτά θα φάμε αύριο. έκαν μπόλικα. και μπεσαμέλ με το ζουμί τους. κόλαση. έλα να φάμε τουγκέδερ!!!!!:)

Αρετή, έχεις πλάκα.:)

Λευκή, μια χαρά η πίτα.:cool:

την σοκολατόπιτα θα την κάνω μέσα στην εβδομάδα. σήμερα είχα σίδερο, σκούπα, σφουγγάρισμα,/// παιχνίδι, δεν προλάβαινα.:oops:

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Σήμερα θα φάμε το μπριαμάκι που μας έμεινε από εχθές, θα φτιάξω και πουρέ και το βράδυ θα φάμε λιθρινάκια με πατατούλες και σαλάτα μαρούλι!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μακαρονάκι κοφτό με ψεύτικη σάλτσα. Παστάκια, χαρά στο κουράγιο σου να μαγειρεύεις 2 φορές την ημέρα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κοριτσάκια! Συκωτάκια με ρύζι και τάρτα με πράσσο, μανιτάρια και τυριά για μας σήμερα...

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

καλημερα,σημερα το κρυο ειναι τσουχτερο οποτε μια γιουβαρλοσουπα ειναι το καλυτερο!!!!!αχ Σεβουλα εισαι λιγο μακρια....αλλα σε ευχαριστω για το καλεσμα κ ανταπδιδω!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα.....αννα σημερα οντως τσουζει το κρύο......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

σημερα μονο για τον μικρο μου θησαυρο θα μαγειρεψω.....κοτοπουλακι με χυλοπιτακι.(εμεις εχουμε μακαρονια για το μεσημερι,το βραδυ καμια σαλατουλα!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...