Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

1 hour ago, little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καταρχάς 2η μέρα μετά την ετ το σκυλάκι μας είχε παράξενη συμπεριφορά, ήταν ανήσυχο και ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα μου, δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι κάτι  αλλά το πήραμε ως καλό σημάδι.

Στον πρώτο υπέρηχο που έκανα φαινόταν σαν να είναι σε ένα σάκο τα μωρά, ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν είναι καλό, εκεί ξεκίνησα να ψάχνω λίγο παραπάνω και βρήκα πως ένα έμβρυο ανάλογα τη μέρα που διασπάται προκύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, αν διασπαστεί 4η με 8η μέρα είναι μονοχοριακα αλλά σε σάκους, τα δικά μου χωρίζονται από μια μεμβράνη που άργησε να φανεί στον υπέρηχο. Να φανταστείς έτσι προκύπτουν τα σιαμαια που η διαίρεση γίνεται μετά τη 13η μέρα και είναι ατελής!!

• Χαχα 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

να ' μαι πάλι...

με το ένα χέρι γράφω και με το άλλο κρατώ το λατρευτό μου τερατίδιο γιατί έχει ήδη βγάλει το περιεχόμενο των μισών συρταριών στο πάτωμα και δεν θέλω να βγάλει και τα υπόλοιπα

τελικά έφτιαξα αρακά με πατατούλες και διάφορα λαχανικούλια

απλωσα κι ένα πλυντήριο με τα ρούχα του μικρού

τεμάχισα και κάτι κρέατα...μπλιαχ...κι ένα κοτόπουλο για το παιδί δυο φορές μπλιάχ

επίτηδες θα μου το κάνει ο περιστέρης...

τα έφερε ολόκληρα από τον χασάπη για να το κόψει η μαγείρισσα όπως θέλει

τι να πω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

.....

μακαρι να ηταν 20αρικο......30αρι ειναι το δεκαπενθημερο....και αυτο με εκπτωση απο το φοιτητικο το πασο.........δουλεια να γινει και δεν τα λυπαμαι γιαυτον τον λογο...συνηθως χανω ευκολα.....οταν την κανω σωστα φθανω και 4 κιλα την εβδομαδα......αλλα τα βαζω και ευκολα απ οτι βλεπω τελικα......φεφακι τι εγινε με την πεθερα σου?ψαχνω να βρω τι εγραψες και δεν το βρισκω

Και λίγα δίνεις ! Η δικιά μου παίρνει "φιλική τιμή" υποτίθεται 30άρι την εβδομάδα παρακαλώ !!!! Βέβαια, εδώ και κάνα μήνα την σταμάτησα επειδή με την μετακόμιση των γραφείων (στη δουλειά) δεν προλαβαίνω πλέον να πάω... θα πρέπει να έχω και τα 2 παιδιά μαζί... κλπ κλπ

τα κορίτσια είναι η χαρά της μάνας! η συνέχειά μας.

τα αγόρια...αν κ δεν είμαι ειδική...νομίζω είναι το καμάρι του μπαμπά περισσότερο, ως συνέχειά τους.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο το φύλο του παιδιού ΑΛΛΑ το ίδιο το παιδί !!!

Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τώρα πχ ο Νικόλας είναι στην φάση, μάλλον, του οιδιπόδειου κορίτσια... το τί Σ' αγαπώ πολύ πέφτει, τί χαϊδεμα... δεν λέγεται ! Ναι... σε σημείο που γύρισε και είπε στον πατέρα του "Δεν σ' αγαπώ - όχι εσύ, μαμά μου! " ενώ τον αγαπάει και κάνουν πράγματα μαζί... και στεναχωρέθηκα, τον πήρα δίπλα αγκαλίτσα και του εξήγησα ότι δεν είναι σωστό να λέει δεν σε αγαπώ στον μπαμπά του γιατί κι εκείνος στεναχωριέται...

Η άλλη πάλι δεν πιάνεται βρε παιδιά ! Είναι η χαρά της ζωής με το σκέρτσο της με το νάζι της ακόμα και με τα καπρίτσια της !!!

Γιατί βρε Φέφη ???? Δεν είναι η χαρά της μάνας να καμαρώνεις το αντράκι σου ντυμένο στην πένα ?????:wink:

Τα παιδιά μας ό,τι και να είναι συνιστούν ούτως ή άλλως την συνέχειά μας.

...............

Ρε κοριτσακια.....να σας ρωτησω...

Ο μικρος μου ειναι 28 μηνων....

ενω τα καταλαβαινει ολα,ακομα λεει λιγες λεξουλες....

κι οταν του τονιζω πως να πει κατι τσαντιζεται.

Το νερο (πχ) που το ζηταει ως "γκουχ γκουχ" του λεω:πες νεροοοο

κ εκεινος μου κουναει αρνητικα το κεφαλι και φωναζωντας:μαμαααααα... μου λεει με νευρο "γκουχ γκουχ"

Ξερει τα παντα...τα χρωματα,τους αριθμους μεχρι το 10,τα ζωα,μας δειχνει ποσο χρονων ειναι και ποσα παιδακια εχει η μαμα με τον μπαμπα...(με τα δακτυλακια του...) και πολλα πολλα αλλα....

Αλλα στην ομιλια τεμπελιαζει παρα πολυ...να ανησυχω;

Δωράκι,

Σου γράφω λίγο καθυστερημένα η αλήθεια είναι...

Επειδή έχω μπει κι εγώ στο τρυπάκι και το έχω ψάξει/ έχω τρέξει πάρα πολύ θα κρατήσω 2 πράγματα από αυτά που λες.

Το 1ο είναι ότι ΝΟΗΤΙΚΑ το παιδί φαίνεται ΟΚ πχ αν εκτελεί εντολές

το 2ο ότι όντως κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό... οπόταν προς το παρόν δεν υπάρχει εμφανής λόγος ανησυχίας...

ΕΓΩ όμως θα σου πρότεινα να έκλεινες ένα ραντεβού με αναπτυξιολόγο. Ούτως ή άλλως τα ραντεβού τους αργούν τραγικά, να υπολογίζεις ότι θα σας δει μέσες-άκρες σε ένα 5μηνο-6μηνο και το παιδί τότε θα έχει κλείσει τα 3 ήδη...

Δεν ξέρω. Σε αυτά είμαι επιφυλακτική και Νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα, στην δική μας την περίπτωση, εάν πχ ο Νικόλας είχε ξεκινήσει πριν από ένα 6μηνο την λογοθεραπεία !

........βασικα.....και κυριωσ τσαι........οταν εκανα μονο διαιτα εχανα 3-4 κιλα την εβδομαδα.οταν επινα και ενα λιτρο τσαι καθε μερα εφτασα τα 5,5.ναι ναι........και οχι υγρα.τα περισσοτερα ηταν λιπος......

Φαίη μου,

Χρόνια και ζαμάνια που κάνω παρέα με τις δίαιτες δεν έχω χασει ποτέ τα κιλά που λες σε μια εβδομάδα.... 5,5 κιλά ?????? και πώς ξέρεις ότι ήταν λίπος ???? και όλο αυτό λόγω του τσαγιού ??????

Εν κατακλείδι, να προσέχεις πώς χάνεις τα κιλά. Πολλές φορές κάνουμε κακό στην υγεία μας... και το "θετικό" αποτέλεσμα έχει αρνητικότατες συνέπειες.......... :wink: φιλικά στα γράφω !

άννια, για τον φαρμακοποιό που λέγαμε εδώ...πήρα κρέμα κ αφρόλουτρο για το φεφόπαδο, τάχα πιο φυσική, πιο αγνή...ενώ ήμουν ευχαριστημένη με τα άλλα που είχα. ήθελα το καλύτερο.

λοιπόν...μου πέταξε σπυράκια στο σώμα της.

ρωτάω τυχαία στο σύλλογο φαρμακοποιών...και μου λένε ότι έχει φάει τις καταγγελίες απανωτές, όπως κ τα πειθαρχικά της ζωής του, λόγω απατης. βάζει κρέμες της πλάκας σε συσκευασίες βιολογικές, χειροποίητες...ληγμένα καλλυντικά σε συσκευασίες άλλες...

τί να πω. τύχη;

με την πρώτη ευκαιρία θα του τις πάω να τις φάει. κ δεν θέλω λεφτά...θα πάρω συμβατικά φάρμακα!

αυτά είναι !!!!! Εννοείς ότι είναι εντελώς κομπιναδόρος ο φαρμακοποιός ???? Ήμαρτον Θέε μου !:confused: Τί άλλο θα σκεφοτύν για να εξαπατήσουν/οικονομήσουν ??????

και εμεις την καραμελιτσααααααααα!!!σας φιλω ολες παω να ετοιμαστω ο καλος μου θα με παει για ψωνια χιχιχιχι!!!!!

Καλά ψώνια !!!

Εμείς για σήμερα μπιφτεκάκια στον φουρνο με πατατούλες !

love 4 you...εχεις δικαιο σε αυτο που λες αλλα δεν νομιζω να ειναι στεριτικη αυτη που κανω.μολις κανω τα μακαρονια θα σας βαλω ενα πλανο μιας ημερας να μου πειτε κι εσεις την γνωμη σας....εμενα προσωπικα με βοηθαει πολυ το τσαι...οχι η κουπα ομως...πινω ενα δυο μπουκαλια......παντα εχανα ευκολα.και τα εβαζα ακομη ευκολοτερα.....δεν ξερω γιατι.ξερω οτι ειναι λιπος γιατι μου κανει λιπομετρηση και τεστ μεταβολισμου

Και λίγα δίνεις ! Η δικιά μου παίρνει "φιλική τιμή" υποτίθεται 30άρι την εβδομάδα παρακαλώ !!!! Βέβαια, εδώ και κάνα μήνα την σταμάτησα επειδή με την μετακόμιση των γραφείων (στη δουλειά) δεν προλαβαίνω πλέον να πάω... θα πρέπει να έχω και τα 2 παιδιά μαζί... κλπ κλπ

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο το φύλο του παιδιού ΑΛΛΑ το ίδιο το παιδί !!!

Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τώρα πχ ο Νικόλας είναι στην φάση, μάλλον, του οιδιπόδειου κορίτσια... το τί Σ' αγαπώ πολύ πέφτει, τί χαϊδεμα... δεν λέγεται ! Ναι... σε σημείο που γύρισε και είπε στον πατέρα του "Δεν σ' αγαπώ - όχι εσύ, μαμά μου! " ενώ τον αγαπάει και κάνουν πράγματα μαζί... και στεναχωρέθηκα, τον πήρα δίπλα αγκαλίτσα και του εξήγησα ότι δεν είναι σωστό να λέει δεν σε αγαπώ στον μπαμπά του γιατί κι εκείνος στεναχωριέται...

Η άλλη πάλι δεν πιάνεται βρε παιδιά ! Είναι η χαρά της ζωής με το σκέρτσο της με το νάζι της ακόμα και με τα καπρίτσια της !!!

Γιατί βρε Φέφη ???? Δεν είναι η χαρά της μάνας να καμαρώνεις το αντράκι σου ντυμένο στην πένα ?????:wink:

Τα παιδιά μας ό,τι και να είναι συνιστούν ούτως ή άλλως την συνέχειά μας.

Δωράκι,

Σου γράφω λίγο καθυστερημένα η αλήθεια είναι...

Επειδή έχω μπει κι εγώ στο τρυπάκι και το έχω ψάξει/ έχω τρέξει πάρα πολύ θα κρατήσω 2 πράγματα από αυτά που λες.

Το 1ο είναι ότι ΝΟΗΤΙΚΑ το παιδί φαίνεται ΟΚ πχ αν εκτελεί εντολές

το 2ο ότι όντως κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό... οπόταν προς το παρόν δεν υπάρχει εμφανής λόγος ανησυχίας...

ΕΓΩ όμως θα σου πρότεινα να έκλεινες ένα ραντεβού με αναπτυξιολόγο. Ούτως ή άλλως τα ραντεβού τους αργούν τραγικά, να υπολογίζεις ότι θα σας δει μέσες-άκρες σε ένα 5μηνο-6μηνο και το παιδί τότε θα έχει κλείσει τα 3 ήδη...

Δεν ξέρω. Σε αυτά είμαι επιφυλακτική και Νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα, στην δική μας την περίπτωση, εάν πχ ο Νικόλας είχε ξεκινήσει πριν από ένα 6μηνο την λογοθεραπεία !

Φαίη μου,

Χρόνια και ζαμάνια που κάνω παρέα με τις δίαιτες δεν έχω χασει ποτέ τα κιλά που λες σε μια εβδομάδα.... 5,5 κιλά ?????? και πώς ξέρεις ότι ήταν λίπος ???? και όλο αυτό λόγω του τσαγιού ??????

Εν κατακλείδι, να προσέχεις πώς χάνεις τα κιλά. Πολλές φορές κάνουμε κακό στην υγεία μας... και το "θετικό" αποτέλεσμα έχει αρνητικότατες συνέπειες.......... :wink: φιλικά στα γράφω !

λοιπον για πρωι μου βαζει η κουλουρι θεσ\νικης η φετα με βιταμ και μαρμελαδα η δημητριακα η μια φετα κεικ..το καλο ειναι οτι δεν με βαζει να μετραω ποσοτητες οπως μια αλλη που πηγαινα πολυ παλια.πχ μου λεει βαλε δημητριακα και γαλα μια κανονικη μεριδα.η παλια μου ελεγε 250ml ακριβως γαλα... δεκατιανο2 μπαρες δημητριακων η χυμο με ενα κουλουρακι η μια μπανανα.μεσημερι εχω π.χ τραχανα.με τυρι μια φετα ψωμι και τυρι.απογευμα 3 φρουτα.και βραδυ η δημητριακα η μπριζολα με σαλατα και ψωμι η κοτοπουλο με μανηταρια...και μια φορα την εβδομαδα με αφηνει κ τρωω γυρο και γλυκο.το καλοκαιρι παγωτο.2 καφεδες την ημερα με μια κουταλια ζαχαρι και μου ειπε οτι σαλατες μπορω να τρωω απειρες οσο θελω οτι ωρα θελω....αρκει να προσεχω το λαδι.μανηταρια επισης.και πιπεριες.απεριοριστα.και 1 ποτο την εβδομαδα..μου επιτρεπει ακομη και τονο κονσερβα αρκει να τον στραγγγιζω λιγο...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.κοριτσια το ξερετε οτι η παλια που πηγαινα μου εβαζε οριο στη σαλατα.πχ μεσημερι μπριζολα ψωμι και 1 μετρια ντοματα με 1\3 αγγουρι......αν ειναι δυνατον...σας ζαλισα

Η πλήρης εξόντωση σήμερα, όπως κάθε μέρα, για να τα προλάβω όλα

Ειλικρινά δεν αντέχω!

Η μόνη μου ψυχαγωγία και ξεκούραση είναι να μπω στο φόρουμ να πω καμιά κουβέντα

Χθες βράδυ καταφέραμε κι είδαμε ενα dvd με τον περιστέρη, μια κοινωνική ταινία που έχει προταθεί και για 4 Οσκαρ, Notes on a scandal , ο τίτλος.Ωράιες ερμηνείες κι ωραία σκηνοθεσία, αν και το θέμα ήταν κάπως σκληρό

φαίη θα συμφωνήσω κι εγώ με την κοπέλα που έγραψε ότι τα 5,5 κιλά είναι πολλά για μια εβδομάδα.Οι διαιτολόγοι θεωρούν ιδανική απώλεια 0,5-1 κιλό την εβδομάδα και το πολύ 1,5 αν το άτομο είναι παχύσαρκο.

Δωράκι θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι με την ανάπτυξη του παιδιού.Θεωρώ ότι κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό.Και χωρίς να υποβαθμίσω τον ρόλο των αναπτυξιολόγων και των λογοθεραπευτών στις πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις, πιστεύω ότι κατά διαστήματα βγαίνουν διάφορες "μόδες"που τρελαίνουν τους γονείς.Δηλαδή ο περιστέρης που μίλησε 3 χρονών τι πρόβλημα είχε;Τα είπε όλα μαζεμένα!!Ουτε καν μπαμπάλισε και νόμιζαν τα πεθερικά μου ότι είναι αυτιστικό το παιδί.Και τότε δεν υπήρχε και η ενημέρωση η σημερινή.Ακούω μαμάδες με παιδάκια 2 και 3 ετών που τρέχουν στους λογοθεραπευτές γιατί τα παιδάκια τους δεν λένε καλά το ρ ή ψευδίζουν.Το βρίσκω υπερβολικό.

Διαφημίσεις

Μακάρι οι διαιτολόγοι εδώ να έπαιρναν τόσο λίγα χρήματα!!

Πριν πέντε χρόνια έπαιρναν 40 ευρώ την εβδομάδα!!Δεν νομίζω να έχει πέσει η τιμή...

Μια γνωστή μου πήγαινε τότε να χάσει ελάχιστα κιλά και την παρακολουθούσε για ένα εξάμηνο, μιλάμε!!Κάθε εβδομάδα την υποχρέωνε να πηγαίνει!!

Το έβλεπα σαν μεγάλη κοροϊδία

Και το πρόγραμμα ήταν πολύ αυστηρό...Της το άλλαζε κάθε εβδομάδα και η αλλαγή ήταν πχ αντί για φασολάδα, φακές κι αντί για αχλάδα, μήλο

Κι έπαιρνε και τα 40!!Sorry αλλά έτσι είναι πεταμένα λεφτά

Η συγκεκριμένη γνωστή μου με ύψος 1.70 και 70 κιλά ήθελε να χάσει κάποια κιλάκια.Δεν ήταν καθόλου παχιά, πραγματικά και η διαιτολόγος την έφτασε στα 57 κιλά!!Είχε γίνει σαν χτικιό, δεν της πήγαινε καθόλου και επειδή είχε και μια κάποια ηλικία έγινε χάλια και στο πρόσωπο.Ολοι της έλεγαν να σταματήσει κι η διαιτολόγος επέμενε...Αν είναι δυνατόν

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??Εμεις εδω στον αγωνα,ψαχνω για δουλεια αλλα δυστυχως δεν βρισκω τιποτα :(....Μας ηρθε το χαρατσι σημερα η πρωτη δοση 239Ε +200ε το σημα για το αυτοκινητο..Χτες εκανε ο καλος μου μια πατεντα για το τζακι δεν τραβαει το μαμημενο και ολο το ντουμανι το φερνει μεσα,τραβηξε 2μετρα ακομα την καμιναδα αλλα τιποτα ετσι θα παρουμε ηλεκτρικο καπελο σημερα εχμ αλλα 200ε απο εκει +120Ε το πετρελαιο αφηστε θα παρω φορα καμια μερα και θα φουνταρω απο το μπαλκονι....Ο μικρος 2μερες τωρα με εχει τρελανει βγαζει 2δοντια μαζι και ταλαιπωρειτε το παιδακι μου.....Και στο θεμα μας τωρα σημερα εκανα παππουτσακια :D

:-D

Παπουτσάκια μελιτζάνες;

Εμείς το πληρώσαμε χθες το χαράτσι, γιατί σήμερα έληγε

Βαθιά πληγή η χαρατσιά...479 ευρουλάκια(και το ρεύμα μέσα)πήγαν υπέρ πίστεως

Η πρώτη δόση...

εμας με το ρευμα ειναι 450Εασε περιστερακι,ακουσα οτι 2/12 θα γινει δικαστηριο για αυτο το θεμα????ναι παππουτσακια μελιτζανες με κιμα και μπεσαμελ για σημερα μιαμ

Δωρακι για την ομιλια που λες ουτε εμενα μιλαει πολυ λεει ελαχιστα και αυτα μισα:Dπαντως συμφωνω με την μεταξια οτι το θεμα της ομιλιας το κοιταμε μετα τα 3(βεβαια και εγω αγχωνομαι γιατι η κορη μου μιλουσε καθαρα απο 12μηνων)αλλα το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο;)

Διαφημίσεις

εμας με το ρευμα ειναι 450Εασε περιστερακι,ακουσα οτι 2/12 θα γινει δικαστηριο για αυτο το θεμα????ναι παππουτσακια μελιτζανες με κιμα και μπεσαμελ για σημερα μιαμ

Γίνει δεν γίνει δικαστήριο, πολύ το φοβάμαι ότι θα ισχύσει το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" :evil:annia μου

Φαίη,

ΌΧΙ, τώρα που διάβασα τί σου έχει γράψει μια χαρά φαίνεται το πρόγραμμα που ακολουθείς ! Μην σου πω ότι είναι μάλιστα και υπερ-αρκετά δλδ !

Ε τότενες να το δοκιμάσω κι εγώ αυτό με το τσάϊ βρε παιδί μου μπας κια γυρίσει αλλιώς ο τροχός που λένε ! Τί είδους τσάι ? αυτά τα έτοιμα τα ροφήματα ή φτιάχνεις το κλασικό και απλά το πίνεις κρύο ???? (άσχετη ε χμμμ ναι, γεννημένη Βρετανίδα ένα πράγμα )... χα χα

Κι εμείς σήμερα πλερώκαμε την ΔΕΗ (440)... αααχ πόσο πολύ το 'φχαριστήθηκα ουουου!!!

Άννα,

Υπομονή. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε ! Ο θείος πώς πάει ????

Περιστεράκι,

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το θέμα λόγος/ομιλία κλπ κλπ έχει γίνει και λίγο της μόδας. ίσως φταίει η υπερ-πληροφόρηση... διαβάζουμε κι εμείς οι σημερινές μαμάδες τόσα πράγματα μέσω Internet πχ που πολλές φορές προκαλούν και "ζημιά" αφού το κάθε παιδί είναι διαφορετικό κι έχει τους ρυθμούς του !

Προσωπικά θεωρώ ότι στα 2 ένα παιδί είναι μικρό για να ξεκινήσει θεραπεία... ΟΚ, μην φανταστείς : σε αυτές τις ηλικίες ΌΛΑ γίνονται υπό μορφή παιχνιδιού ! Κι εγώ αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου πώς γίνεται... δεν θα το πίστευα ! Είναι βέβαια να πέσεις και στον επαγγελματία τον σωστό ! Όλα παίζουν ρόλο ! Η αλήθεια είναι πως εκεί που πάμε εμείς το 90% είναι αγοράκια πάντως .... τυχαίο ? Δε νομίζω !

Μεταξακι μου καλα ειναι ο θειος χτες ειχε μονο λιγη δυσπνοια και εκανε βρογχοσκοπηση παλι...Α βλεπω και εσεις τρελα ποσα στο χαρατσι ε???μονο το χαρατσι η και το ρευμα μαζι??Δεν ξερω εγω εχω απελπιστει παντως με τοσα εξοδα,εφυγα να φαω τωρ απου κοιμουνται τα ζουζουνια μου και να σιδερωσω

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Διάβασα τα μυνήματά σας, έγραψα απαντήσεις και κατά την διάρκεια του ποσταρήσματός, έκπληξη:wink:, με πέταξε έξω.

Λοιπόν δεν θα το σχολιάσω γιατί συγχύζομαι:rolleyes::rolleyes:

Σήμερα τρώμε ότι φάγαμε και χθες, δηλαδή αρακά με πατατούλες.

peristeraki και annia, εμάς δεν μας ήρθε ακόμη η ΔΕΗ με το χαράτσι,αλλά έχουμε αποφασίσει να μην το πληρώσουμε. Είναι εντελώς παράνομο όλο αυτό και γι΄αυτό πολύς κοσμός κινείται νομικά και έχει αρχίσει να δικαιώνεται.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...