Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!σημερα θα φαμε κοτοπουλο ψητο με βραστα λαχανικα κ σαλατα,τυρι,κ μια φετα ψωμι!

Μαρακι χαιρομαι που περναστε τελεια,με το καλο να μας ξαναρθεις χιχιχι!!!!!!!αντε τωρα κ στην δικη μας συναντηση!

stafroditi2353 περαστικα!!!!Δωρακι θα τα πουμε απο κοντα την παρασκευη!!!!

σε ολα τα κοριτσακια φιλακια πολλα!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

αφροδιτακι θα στην στειλω μολις γυρισουμε, την εχω στο δικο μου λαπτοπ την συνταγη.

Αννακι κατεβα εσυ Αθηνα να ανεβω και να μαζευτουμε, σε κανα φαγαδικο προφανως!!! χιχιχιχ!!

Καλημέρα φιλενάδες;

Τι κάνετε;

Συμπερθερούλα Μαρία χαίρομαι που περνάτε όμορφα στην Αθήνα.Γράψε μας την συνταγή για τα κρουασάν.Στο είχα ξαναγράψει, αλλά με τέτοιο πανικό μηνυμάτων πού να το δεις;

Αφροδίτη, δεν τα έφτιαξα τα κρουασάν...Για να μην τα φάει.Αντ' αυτών έφτιαξα νηστήσιμο κέικ που είναι διαιτητικό, έγραψα χθες και πώς το έφτιαξα.

Η μέρα ξεκίνησε με αρκετές δουλίτσες...

Εχω να φτιάξω φαγάκι του μικρούλη μου, κοτόσουπα.Χθες του είχα ψαρόσοπυα, τελικά το τσακίζει το ψαράκι

Για εμάς δεν ξέρω ακόμα

Τα λέμε αργότερα

αφροδιτακι θα στην στειλω μολις γυρισουμε, την εχω στο δικο μου λαπτοπ την συνταγη.

Αννακι κατεβα εσυ Αθηνα να ανεβω και να μαζευτουμε, σε κανα φαγαδικο προφανως!!! χιχιχιχ!!

εγω λεω να ρθετε το καλοκαιρακι θεσσαλονικη να δειτε κ το μπεμπε κ να μπορω να φαω ελευθερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!κ χαλκιδικη βολευει :tongue::tongue::tongue:!!!

9892a30fbd.png

καλη μου περιστερο!

συγνωμη που δεν την εβαλα, δεν θυμαμαι να το ειδα..

θα τη βαλω το απογευμα..

καλα γνωρισα και τον αλλο γαμπρο χτες, κουκλος!

ξανθος δεν ειναι και ο δικος σου?

το βλεπω να παιρνει ξανθο αντρα η δικια μου η ξανθομαλλουσα!

Διαφημίσεις

πολυ καλη ιδεα θα το τρελανουμε στα φιλια και στα χαδια το στρουμφομωρακι μας!!!!

και εμεις την καραμελιτσααααααααα!!!σας φιλω ολες παω να ετοιμαστω ο καλος μου θα με παει για ψωνια χιχιχιχι!!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κερνάω καφέ. Τώρα μόλις γράψω το μήνυμα θα πάω να ζυμώσω ψωμί και το μεσημέρι μετά το σχολείο θα τηγανίσω ψάρι (παιδιά βρήκα παγκάσιους) μαζί με το μπρόκολο και βραστές πατάτες που έμειναν από χτες.

Το άλλο με τη φάβα σας το είπα; Πάω που λέτε σε ένα σούπερ να ψάξω φάβα. Άφαντη, δε βρήκα πουθενά, σκέφτηκα ότι, θα έχει τελειώσει. Πάω στο άλλο σούπερ που βρισκόταν απέναντι από το πρώτο και τυχαία ακούω κάποιες Ελληνίδες ηλικίας γύρω στα 50 να μιλάνε και τις ρωτάω, αν ήξεραν πώς τη λένε τη φάβα στα γερμανικά για να την ψάξω. Μου λένε λοιπόν, "φάβα; τι είναι αυτό;" τότε τους λέω κι εγώ, "ααααα πόσα χρόνια λείπετε από την Ελλάδα;" και μου είπαν 25 περίπου. Εεεεεε δικιολογούνται να έχουν ξεχάσει τη φάβα, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι, δεν την ήξεραν. Καλά ως έφηβες και παιδιά δεν έτρωγαν φάβα στην Ελλάδα; Τελικά, ήρθαν μαζί μου στο διάδρομο με τα όσπρια για να δουν σε περίπτωση που τη βρω πώς είναι η φάβα.

Μωρε οχι απλα επικοινωνει...μας πουλαει και μας αγοραζει,το καρδουλινι μου.....Τεμπελιαζει ομως....

Άλλος ένας τρόπος για να δεις διαφορά στην ομιλία του παιδιού είναι η παρέα με άλλα παιδάκια που θα έχουν λίγο μεγαλύτερη ηλικία για να μιλάνε μαζί του. Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, αν όμως υπάρχει κάποιο γειτονάκι ή συγγενείς που μπορείτε να κάνετε παρέα θα τον οφελούσε πάρα πολύ.

καλημερα μαγειροφιλεναδιτσες!

φιλακια!!!!!

Φιλάκια Μαράκι, χαίρομαι που περάσατε καλά.

τι κανετε???εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. ξυπνησα κατα τις 3, η μικρη ητανε μπουκωμενη, της εριξα ορο και εκανε μια ωρα να συνελθει απο το κλαμα. εγω ειχα καουρες στο στομαχι-ε βεβαια η κρεπαλη αυτα κανει. επισης με μουδιαζει το αριστερο μου χερι-λετε να παθω καμμια καρδια:confused:???

Περαστικά Αφροδίτη, να σε ρωτήσω μήπως αυτές τις τελευταίες μέρες έριξες βάρος στο αριστερό σου χέρι σηκώνοντας κάτι ή μήπως έτριψες έντονα κάτι; Πολλές φορές το χέρι μουδιάζει γι' αυτό το λόγο. Άλλες φορές πάλι μουδιάζει εξαιτίας του αυχένα. Έχεις πρόβλημα μήπως με τον αυχένα σου; Η καρδιά έχει κι άλλα συμπτώματα που το πιο πιθανό είναι να μην τα έχεις επειδή δεν τα αναφέρεις.

Φιλάκια κι από μένα Αννούλα.

καλημερουδιαααα:D.....εβιρι κερνας καφε?περιμενε με....πεταγομα ι γερμανιαααα.......:D:D:D:Dκοριτσια δεν μαγειρεψα τιποτα.....και δεν εβγαλα να ξεπαγωσει και τιποτα.θα κανω καμια μακαροναδα.......δωρακι επιτρεπετε να μου πεις εδω μεσα απο που το πηρατε????στελνω πολλα φιλακια σε ολες.....

Καλημερα κοριτσουδια,και εγω εχθες περασα μια ασχημη νυχτα πηγα να ξαπλωσω γυρω στη μια και με επιασε ενας πονος πολυ εντονος στον δεξι ωμο και πηγαινε μεχρι την πλατη κοριτσια σφαχτης σηκωθηκα και εβαλα counterpain και καπως ηρεμησε τωρα εχω μια μικρη ενοχληση.stafroditi περαστικα και σε σενα η μικρη σου πως ειναι σημερα?Fefi μαμουλα μου ειδες οταν μιλας ολα μια χαρα.Σιδερωνει ο Φεφος? καλε εισαι τυχερη μπραβο εμενα δεν το γνωριζει το σπορ,γενικα δεν γνωριζει ολα τα σπορ που αφορουν το σπιτι.Maria-elpida καλα να περνατε.Koufetaki παει περασε και αυτο.Eviri μου δεν εχει φαβα η γερμανια να σου στηλουμε εμεις κοριτσι μου.Για σημερα εφτιαξα μοσχαρι με χυλοπιτες που μετα το γυρισα στο φουρνο με διαφορα τυρια απο πανω εκανε μια ωραια κρουστα και εγινε πολυ νοστιμο.Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

Διαφημίσεις

fefi μου ο φέφος είναι θησαυρός!!Ξέρει και να σιδερώνει!!Ο δικός μου δεν ξέρει ρε γμτ!!

είναι αστέρι!;)

κ τώρα που το θυμήθηκα...

φαίη οι φίλοι σου έχουν πρόβλημα κορίτσι μου, όχι εσύ! πρέπει να το καταλάβεις! αυτοί ίως το ξέρουν ήδη κ παίρνουν χαρά από την τρομάρα σου! άει στο καλό τους!

ανωμαλία μου φαίνεται να ευχαριστιέσαι με φρίκη, αγωνία, ταραχή...:confused:

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χάθηκα λίγο λόγω των υποχρεώσεων και λόγω των πολλών ωρών που ήμουν έξω την Τρίτη, συν δουλειές, συν διάβασμα κλπ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους τα κορίτσια που με αναζήτησαν.

Έφτιαξα παραγγελιά του συζύγου που ήταν μπρόκολο και βραστές πατάτες με συνοδεία φάβας. Ενώ χτες μου ζήτησε τορτελόνι η κόρη και δεν της χάλασα χατίρι. Το βραδάκι είχα ψήσει σφολιάτες με σκέτη φέτα για ευκολία για να τελειώσω τα πακέτα που πήρα και να υπάρχει λύση στο κολατσιό του σχολείου.

Λινάκι, να γράφω δυνατότερα για να μ' ακούς καλύτεραααααααα; Περαστικά στο αφτάκι σου.

:lol:

Φέφη, αυτό που λες με τον ιδρώτα της Χ. στο ύπνο το είχε και η δική μου. Φέτος μάλλον έχει ελαττωθεί. Η παιδίατρος μου είχε εξηγήσει ότι, είναι καύσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου. :cool:

Πολύ γέλασα με τον τρόπο που τα λες, για τη λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο και για το ξύρισμα της νύφης.

ισως ειναι ο μοναδικος αντρας αυτος κ ο μεσαιος μου αδερφος,να τους κανουμε κερινα ομοιωματα κ να τους βαλουμε στης μανταμ τισο το μουσειο!!!αυριο θα κανει λαχανοντολμαδες η μανουλα μου οποτε δεν μαγειρευω!!!περασε η σημερινη μερα κοριτσια πολυ δυσκολη,περασε ομως.

είναι είδος υπό εξαφάνιση...

έχω συλλεκτικό κομμάτι σπίτι μου!

λαχανοντολμάδες μανούλας! σλουρπ!

γιατί ρε κορίτσι;:confused::(

Ο δικος μου πινει απο 600 εως 800 γρ την ημερα.Εγω του δινω ολυμπος βιολογικο και του αρεσει πολυ....οταν δεν βρησκω του δινω το φαρμα κουκακι που ειναι επισης πολυ καλο γαλα.

ερώτηση: πόσες φορές την ημέρα του δίνεις γάλα;

η Χ έπινε στα καλά της το αγελαδινό 240 κατά μέσο όρο, πρωί κ 240 το βράδυ.

τώρα με το κατσικίσιο...280 το πρωί κ 400-500 το βράδυ!

Κι ο καλος μου κανει οικειοθελώς δουλειες στο σπιτι......

μοιάζουν κ οι συμπέθεροι!όλα καλά!

Ααααα,Αυριο ερχεται και η μανουλα μου.....

Ο μικρος μες την τρελη χαρα.....

σημερα ολη μερα στην πορτα ηταν και φωναζε :ντιαντιααααα......χαχαχαχαχααα!!!!

Φιλια σε ολες.

Καλο μας ξημερωμα κοριτσακια.

να την καλοδεχτείς κ να περάσετε όμορφα με την ντιαντιά!

καλημερα μαγειροφιλεναδιτσες!

σας εχασα κανα δυο μερες, γιατι δεν προλαβαινα να πολυμπω.

περναμε πολυ ωραια στην Αθηνα και η κορη μου ειναι πολυ καλη και ησυχη, χτες ειχαμε και την μαμαδομωροσυναντηση και ηταν τελεια!!

φυσικα δυο μερες τωρα μαγειρευει η καλη μου η κουμπαρα, πιτσα και κοτοπουλο με πατατες φαγαμε...

Επισης να σας πω πως χτες καναμε σαλατα με κοτοπουλο και η κουμπαρα μου εκανε μια φοβερη σος, να σας την πω:

μουσταρδα, λαδι λιγο, μελι πολυ καλο ανατακαμα και ειναι τελεια!

λοιπον καλη μερα να εχουμε ελπιζω να ειστε ολες καλα, θα τα πουμε απο το σπιτι το απογευμα...

φιλακια!!!!!

φιλιά να περνάτε τέλεια! αγκαγιά στην καραμελίτσα!

και εγω εχω θεμα με πεθερικα. εχουνε γινει πολλα στο παρελθον, τα οποια οσο και να προσπαθεις, δεν ξεχνιουνται!!!οποτε κραταω μια μικρη αποσταση και μια επιφυλακτικοτητα παντα

όπλο η αγάπη! κ δη η αγάπη στον άντρα σου κ ειδικότερα μπροστά τους!

δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι πια αυθόρμητη, αλλά τώρα έχω στο μυαλό μου για τί είναι ικανοί!

η αλήθεια είναι μία, αλλά μπορεί να ειπωθεί με πολλές παραλλαγές! ;)

η δικη μου 19 μηνων. ναναι γερες και να τις καμαρωνουμε. μαρεσε αυτο που ειπες, οτι θασουν φτωχη αν δεν την ειχες. θα συμφωνησω. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις το μπιζελι μου και σκεφτομαι ποσο νοημα απεκτησε απο τοτε που γεννηθηκε!!!

σμουτς! να μας ζήσουν τα κορίτσια! πώς την λένε;

καλημερα, καλημερα σε ολες τις μαγειρισσες. τι κανετε???εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. ξυπνησα κατα τις 3, η μικρη ητανε μπουκωμενη, της εριξα ορο και εκανε μια ωρα να συνελθει απο το κλαμα. εγω ειχα καουρες στο στομαχι-ε βεβαια η κρεπαλη αυτα κανει. επισης με μουδιαζει το αριστερο μου χερι-λετε να παθω καμμια καρδια:confused:???

περαστικά στην πριγκίπισσα! άει μαρή που σκέφτηκες την καρδιά! κούραση, πιάστηκες από ρεύμα, βάρος που σήκωσες, κοιμόσουν μονόπατα, ..

μαρήηηηηηηηηηη μήπως όσο οδηγούσες άνοιξες το παράθυρο κ κάπνιζες;;;;

φιλακια και καλη και ηρεμη μερα να εχουμε!!:D

εκανα και εγω κρουασανακια την κυριακη, αλμυρα και γλυκα.

εγω εβαλα απο πανω γαλα και τα εψησα αντι για 30 λεπτα 20 και εκλεισα τον φουρνο και τα αφησα μεσα.

απλα δεν θελουν πολυ ψησιμο γιατι σκληραινουν.

καλα τα αλμυρα εγιναν κολαση..

φτου σου. στην αδερφούλα τίποτα;

καλημερουδια!!!!σημερα θα φαμε κοτοπουλο ψητο με βραστα λαχανικα κ σαλατα,τυρι,κ μια φετα ψωμι!

μάκια, καλά ψώνια!

Καλημέρα φιλενάδες;

Τι κάνετε;

Η μέρα ξεκίνησε με αρκετές δουλίτσες...

Εχω να φτιάξω φαγάκι του μικρούλη μου, κοτόσουπα.Χθες του είχα ψαρόσοπυα, τελικά το τσακίζει το ψαράκι

Για εμάς δεν ξέρω ακόμα

Τα λέμε αργότερα

μάκια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κερνάω καφέ. Τώρα μόλις γράψω το μήνυμα θα πάω να ζυμώσω ψωμί και το μεσημέρι μετά το σχολείο θα τηγανίσω ψάρι (παιδιά βρήκα παγκάσιους) μαζί με το μπρόκολο και βραστές πατάτες που έμειναν από χτες.

καλημέρα εβίρι μας!

άξια νοικοκυρά! κ εγώ έναν σκέτο ελληνικό φυσικά με ελάχιστο γαλατάκι!

Το άλλο με τη φάβα σας το είπα;

ούτε εγώ έφαγα ποτέ ούτε οι γονείς μου. ευελπιστώ κάποια στιγμή να πάρω να κάνω για όλους μας!

Άλλος ένας τρόπος για να δεις διαφορά στην ομιλία του παιδιού είναι η παρέα με άλλα παιδάκια που θα έχουν λίγο μεγαλύτερη ηλικία για να μιλάνε μαζί του. Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, αν όμως υπάρχει κάποιο γειτονάκι ή συγγενείς που μπορείτε να κάνετε παρέα θα τον οφελούσε πάρα πολύ.

σωστή! όπως πάντα!

καλημερουδιαααα:D.....εβιρι κερνας καφε?περιμενε με....πεταγομα ι γερμανιαααα.......:D:D:D:Dκοριτσια δεν μαγειρεψα τιποτα.....και δεν εβγαλα να ξεπαγωσει και τιποτα.θα κανω καμια μακαροναδα.......δωρακι επιτρεπετε να μου πεις εδω μεσα απο που το πηρατε????στελνω πολλα φιλακια σε ολες.....

τί έχεις να κάνεις σήμερα;

κορούλα μου, τρέχουν τα σάλια μου... τί ωραίο φαγάκι!

περαστικά σου κ γρήγορα.

κόρες σας αφήνω να κάνω κ καμιά δουλειά.

ναι, είναι καλύτερα να μιλάς κ ας παρεξηγείται η συζήτηση, παρά να κάνεις την κότα κ να παρεξηγείται η σιωπή σου! τουλάχιστον δεν έχεις απωθημένα!

κορούλα μου, τρέχουν τα σάλια μου... τί ωραίο φαγάκι!

περαστικά σου κ γρήγορα.

κόρες σας αφήνω να κάνω κ καμιά δουλειά.

ναι, είναι καλύτερα να μιλάς κ ας παρεξηγείται η συζήτηση, παρά να κάνεις την κότα κ να παρεξηγείται η σιωπή σου! τουλάχιστον δεν έχεις απωθημένα!

εγω η χαζη ακομα δεν βρηκα τι εγινε με την πεθερα σου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...