Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

fefi μου ο φέφος είναι θησαυρός!!Ξέρει και να σιδερώνει!!Ο δικός μου δεν ξέρει ρε γμτ!!

Οσο αφορά τα περί φόβου εμένα στις ταινίες μου αρέσει το μυστήριο κι όχι ο τρόμος.Εκ παραδρομής τις λέω θρίλερ, αλλά δεν είναι

Αυτά που αναφέρει η φαίη ούτε κατά διάνοια να τα δω.Μα κι εσύ τι αφήνεις να σου δείχνουν;Απαπα

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χάθηκα λίγο λόγω των υποχρεώσεων και λόγω των πολλών ωρών που ήμουν έξω την Τρίτη, συν δουλειές, συν διάβασμα κλπ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους τα κορίτσια που με αναζήτησαν.

Έφτιαξα παραγγελιά του συζύγου που ήταν μπρόκολο και βραστές πατάτες με συνοδεία φάβας. Ενώ χτες μου ζήτησε τορτελόνι η κόρη και δεν της χάλασα χατίρι. Το βραδάκι είχα ψήσει σφολιάτες με σκέτη φέτα για ευκολία για να τελειώσω τα πακέτα που πήρα και να υπάρχει λύση στο κολατσιό του σχολείου.

Λινάκι, να γράφω δυνατότερα για να μ' ακούς καλύτεραααααααα; Περαστικά στο αφτάκι σου.

Φέφη, αυτό που λες με τον ιδρώτα της Χ. στο ύπνο το είχε και η δική μου. Φέτος μάλλον έχει ελαττωθεί. Η παιδίατρος μου είχε εξηγήσει ότι, είναι καύσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πολύ γέλασα με τον τρόπο που τα λες, για τη λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο και για το ξύρισμα της νύφης.

Σμαρτάκι, μιας και ρώτησες για το τρέξιμο, είναι στον ίδιο ρυθμό ακόμη και με κουράζει. Για το μουσακά συμφωνώ με τα κορίτσια που έγραψαν ότι, γίνεται το ίδιο νόστιμος, με διαφορετική γεύση, σίγουρα πολύ ελαφρύς και πιο υγιεινός. Θα προσθέσω ότι είναι και πιο ξεκούραστος, γιατί δε χρειάζεται να είμαστε πολύ ώρα ορθοστασία στο τηγάνι. Εγώ τα λαδώνω με πινέλο τα λαχανικά στο φούρνο.

Περιστεράκι, όχι βιλαμπάχο αλλλά βιλαμπάχαλο στην έκανε την κουζίνα ο σεφ.

Φαίη ο φόβος σου στα θρίλερ ειδικά αυτά που έχουν μεταφυσικό περιεχόμενο είναι απολύτως φυσιολογικός. Ο άντρας μου να δεις πώς φοβάται. Εξάλλου, νομίζω ότι, ο περισσότερος κόσμος φοβάται να τα βλέπει. Εγώ αντιθέτως, είμαι φανατική των θρίλερ, ιδιαίτερα με περιεχόμενο μεταφυσικό. Ο λόγος που τα βλέπω είναι επειδή μου κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο. Έχω μάθει από μικρή να τα βλέπω ακόμη κι όταν ήμουν μόνη στο σπίτι, χωρίς φώτα, ή ξαπλωμένη στο κρεβάτι κι αμέσως μετά έπεφτα για ύπνο, χωρίς να τα βλέπω σαν εφιάλτη, ποτέ μα ποτέ. Ίσως επειδή, δεν τα αφήνω να με υποβάλλουν. Δηλαδή, το έργο δεν το ζω σαν πραγματικότητα, αλλά πάντα έχω μέσα στο μυαλό μου ότι, αυτό είναι ένα ανθρώπινο σενάριο κι όχι κάτι πραγματικό.

Δωράκι, για την ομιλία του παιδιού, θα συμφωνήσω με όσα λέει η Φέφη, αυτό που χρειάζεται είναι να του μιλάς διαρκώς σαν να μιλάς σε έναν ενήλικο. Να μην τον διορθώνεις παρά μόνο αραιά και πού και φυσικά μη νομίζεις ότι έχει κατώτερη νοημοσύνη, επειδή ακόμη τα λέει με το δικό του τρόπο. Πολλά παιδάκια αργούν και ειδικά τα αγόρια, όπως λένε. Αυτό όμως, πολλές φορές γίνεται απλώς πεισματικά, από μέρους των παιδιών και δε σημαίνει ότι, δεν καταλαβαίνουν. Εξάλλου ο δικός σου, αποδεικνύει ότι έχει πλήρη αντίληψη και εξυπνάδα με αυτά που μας γράφεις, αλλά εγώ διακρίνω ότι είναι και πολύ πεισματάρης. Εεε;

Επίσης, για το τσάι που είπατε, ο άντρας μου όταν έκανε δίαιτα έπινε ένα μεγάλο φλυτζάνι κάθε απόγευμα πράσινου τσαγιού με φύλλα μέντας μέσα (έτοιμο στο κουτί), τον βοήθησε μαζί με δίαιτα να χάσει ευκολότερα τα κιλά. Τον ακολούθησα κι εγώ. Τέσσερις μέρες άντεξα, την πέμπτη μέρα του είπα ότι δε ξαναπίνω. Δε μου αρέσει το τσάι σαν ρόφημα, ποτέ δε μου άρεσε, γι' αυτό και δε το άντεχα. Φανταστείτε ότι έπινα στις 18:00 το απόγευμα και μέχρι τις 24:00-01:00 που έπεφτα για ύπνο, είχα ακόμη τη γεύση του τσαγιού στη γλώσσα, παρόλο που μέχρι τότε όλο και κάτι ακόμη θα έτρωγα ή θα έπινα.

Τέλος, να σας ρωτήσω τι απέγινε με τον πατέρα που αυτοκτόνησε με τα παιδιά του; Το είδα σαν τίτλο στο ίντερνετ αλλά δεν άνοιξα να δω την είδηση.

fefi μου ο φέφος είναι θησαυρός!!Ξέρει και να σιδερώνει!!Ο δικός μου δεν ξέρει ρε γμτ!!

Οσο αφορά τα περί φόβου εμένα στις ταινίες μου αρέσει το μυστήριο κι όχι ο τρόμος.Εκ παραδρομής τις λέω θρίλερ, αλλά δεν είναι

Αυτά που αναφέρει η φαίη ούτε κατά διάνοια να τα δω.Μα κι εσύ τι αφήνεις να σου δείχνουν;Απαπα

ισως ειναι ο μοναδικος αντρας αυτος κ ο μεσαιος μου αδερφος,να τους κανουμε κερινα ομοιωματα κ να τους βαλουμε στης μανταμ τισο το μουσειο!!!αυριο θα κανει λαχανοντολμαδες η μανουλα μου οποτε δεν μαγειρευω!!!περασε η σημερινη μερα κοριτσια πολυ δυσκολη,περασε ομως.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Δώρα μην αλλάζεις ό,τι αποδίδει, λειτουργεί καλά. σοφό γνωμικό του φέφου.

σου το λεώ για το κατσικίσιο, αφου το παιδί το πίνει μια χαρά το αγελαδινό.

βέβαια τα να δοκιμάσεις δεν βλάπτει κ εξάλλου αν ψάξεις στο γκούγκλ θα δεις πολλά ωφέλη του κατσικίσιου σε σχέση με το αγελαδινό. όπως κ για το τυρί.

Ο δικος μου πινει απο 600 εως 800 γρ την ημερα.Εγω του δινω ολυμπος βιολογικο και του αρεσει πολυ....οταν δεν βρησκω του δινω το φαρμα κουκακι που ειναι επισης πολυ καλο γαλα.
Καλησπέρα. :)

Σήμερα είχαμε φακές και πατάτες γιαχνί -]Τις πεθυμησα..θα τις τιμησω καμια μερα....[/b] για να ε'ιμαι και μια φορά εντός θέματος! :lol: Αυριο κοπόπουλο κοκκινιστό. Τελικά δε θα φύγει η πεθερά, αλλά σήμερα έρχεται η μανούλα μου και θα μείνει τουλάχιστον ως την Κυριακή! Ευκαιρία να ασχοληθώ με τη ντουλάπα μου και να κανω και κανένα μαγειρικό πείραμα, όσο θα παίζει με τα εγγόνια της! Είμαι χαρούμενη, πολύ! :D

Τι καλα....να χαρεις την μανουλα σου καλη μου......

Τις τελευταίες μέρες, έχω μια ενεργητικότητα, άλλο πράγμα. Συνήθως σέρνομαι. Έχω κολλήσει και τρώω καθε απόγευμα καρύδια με μέλι, λέτε να είναι από κει? Γιατί κάτι άλλο δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά μου.

Δεν αποκλείεται

Δωράκι, κι δικός μου ο μικρός λίγα λέει, πολύ λίγα. Αλλά είμαι μαθημένη από τον 1ο, τσαμπα ανησυχούσα...τώρα τον παρακαλάω να σταματήσει. Γλυστρίδα! :lol:

Να μην ανησυχω δλδ....

ειχα μαθημα στις 3 και καναμε διαλειμμα και την εκανα...δεν αντεχα αλλο....εσεις?θα κανετε τιποτα το απογευμα?κοριτσια ενα χριστουγεννιατικο δεντρο 1.80 με 2 μετρα ποσο κανει πειπου?πανω απο 70-100 ευρω?

Εμεις περυσι πηραμε ενα με 30 ευρω περιπου και ηταν 1.80...

κ τώρα να απαντήσω στα περί φόβου...ξανά.

αυτή τη φορά ελπίζω να σταλεί.

δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε σκοτάδια ούτε πνεύματα ούτε το κακό, γιατί ξέρω τί είναι πιο δυνατό, η αγάπη κ δη η αγάπη του Πατέρα μας.

πολλά χρόνια κοιμόμουν μόνη μου σε ξένη πόλη, ...

προσευχούλα κ ησυχία στην ψυχή μου.Κι εγω κανω πολυ προσευχουλα...δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ αν δεν προσευχηθω,δεν βαλω λαδακι σε ολους μας και δεν σταυρώσω με προσευχουλα τον θησαυρουλι μας....

θρίλερ αρέσουν στον φέφο.

θεωρώ μαζοχισμό να παρακολουθώ φρίκη.Επισης.....

έχω δει στο παρελθόν...αλλά προτιμώ την ηδονή του φαγητού, του έρωτα, ...απλά πράγματα!

γεια σου συμπεθερα..... ταυτίστηκα...παλι.

όσο για τα πεθερικά δεν είμαι για έπαινο. στο παρελθόν έχω πάρει τα 3 μ, τώρα προσπαθώ να μην ξίνω τις παλιές πληγές, είναι βαθειές κ δεν έχουν κλείσει εντελώς.

βοηθά η ύπαρξή τους όμως στο να προστατεύω την οικογένειά μου!!!!!

τελικά όλα καλά το απόγευμα που πήραμε το φεφόπαιδο. δεν υπήρξε συνέχεια.ολα καλα λοιπον.......;);)

με τη δουλειά μου άλλ 'αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα!

αυτά θυμάμαι.

μόλις χτύπησε ένα τσουπωτό χοιρινό σουβλάκι η μικρή, όπως κ μια μεγάλη μπουκιά λουκάνικο χωριάτικο. Ο δικος μου δεν τρωει καθολου κρεας.....μονο σε κιμα και αλεσμενο....το τρωει.Οπως επισης δεν τρωει καθολου γλυκα-σοκολατες...ειναι της υγιεινής διατροφης...:lol:μοσχομύριζαν! έφαγα κ εγώ. τα έφερε ο μπούλης μου, μαζί με πιπεριές γεμιστές της μαμάς μου, με τεμαχισμένα κοτόπουλα για κατάψυξη για φεφόπαιδο κ για εμάς.

ήδη πήρα από πεθερούλα σπανακορυζάκι για μένα για τη δουλειά. οπότε μαγείρεμα για μένα το ΣΚ.

σιδέρωσε ο φέφος σήμερα τα ρούχα του φεφόπαιδου, κατά το θέλημά του. δεν χαλάω χατήρια!

εγώ έπλυνα πιάτα, κατσαρόλα, τάπερ, τα σκούπισα κ σε λιγάκι θα πλύνω φεφόπαιδο.

Κι ο καλος μου κανει οικειοθελώς δουλειες στο σπιτι......

στο θέμα της ομιλίας Δώρα μου, να επαναλαμβάνεις σωστά τις λέξεις κ θα τις πει όποτε νιώσει έτοιμος. αντιλαμβάνεται κ επικοινωνεί, άρα μην ανησυχείς. χαϊδεύονται! τα ίδια κ η νυφαδιά σου.

Μωρε οχι απλα επικοινωνει...μας πουλαει και μας αγοραζει,το καρδουλινι μου.....Τεμπελιαζει ομως....

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χάθηκα λίγο λόγω των υποχρεώσεων και λόγω των πολλών ωρών που ήμουν έξω την Τρίτη, συν δουλειές, συν διάβασμα κλπ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους τα κορίτσια που με αναζήτησαν.

Μας ελειψες εβιρακι μας....

Δωράκι, για την ομιλία του παιδιού, θα συμφωνήσω με όσα λέει η Φέφη, αυτό που χρειάζεται είναι να του μιλάς διαρκώς σαν να μιλάς σε έναν ενήλικο. Να μην τον διορθώνεις παρά μόνο αραιά και πού και φυσικά μη νομίζεις ότι έχει κατώτερη νοημοσύνη, επειδή ακόμη τα λέει με το δικό του τρόπο. Πολλά παιδάκια αργούν και ειδικά τα αγόρια, όπως λένε. Αυτό όμως, πολλές φορές γίνεται απλώς πεισματικά, από μέρους των παιδιών και δε σημαίνει ότι, δεν καταλαβαίνουν. Εξάλλου ο δικός σου, αποδεικνύει ότι έχει πλήρη αντίληψη και εξυπνάδα με αυτά που μας γράφεις, αλλά εγώ διακρίνω ότι είναι και πολύ πεισματάρης. Εεε;

Ακριβως οπως τα λες ειναι.

πολυ πεισματαρης...αν δεν θελει,που να χτυπιεσαι κατω δεν θα στο πει...

Να φανταστεις οτι την μικρη μας ανεψουλα την λενε Ελενα....μια μερα στα ξαφνικα μου λεει :"μαμα...ενενα" Εγω δεν καταλαβα και ο κουνιαδος μου μου λεει:Ελενα ειπε.....Μπαααα του λεω...δεν ξερει να το πει....

Πεταγεται ο μικρος και με νευρα μου λεει:Μαμαααααα ΕΝΕΝΑΑΑΑΑ δειχνοντας μου την μικρη.....:shock: Οποτε απλα δεν θελει....σε ολα τα αλλα ,οχι οτι ειναι παιδι μου, αλλα ειναι αστερι!!!!!!!:P

Κοριτσακια,ακομα να κοιμηθω......

Καθομασταν και μιλουσαμε με τον καλο μου.....

ο οποιος πηγε να ξαπλωσει πριν απο 5 λεπτα......και τωρα ροχαλιζει.....:confused:

Μα πως το κανουν αυτο......:confused: εγω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω τοσο ευκολα;

Λοιποοοοον,παω να βαλω τον μικρο στον υπνοσακο και να την πεσω κι εγω...

εχουμε πολυ πρωινο ξυπνημα αυριο.

Ααααα,Αυριο ερχεται και η μανουλα μου.....

Ο μικρος μες την τρελη χαρα.....

σημερα ολη μερα στην πορτα ηταν και φωναζε :ντιαντιααααα......χαχαχαχαχααα!!!!

Φιλια σε ολες.

Καλο μας ξημερωμα κοριτσακια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα μαγειροφιλεναδιτσες!

σας εχασα κανα δυο μερες, γιατι δεν προλαβαινα να πολυμπω.

περναμε πολυ ωραια στην Αθηνα και η κορη μου ειναι πολυ καλη και ησυχη, χτες ειχαμε και την μαμαδομωροσυναντηση και ηταν τελεια!!

φυσικα δυο μερες τωρα μαγειρευει η καλη μου η κουμπαρα, πιτσα και κοτοπουλο με πατατες φαγαμε...

Επισης να σας πω πως χτες καναμε σαλατα με κοτοπουλο και η κουμπαρα μου εκανε μια φοβερη σος, να σας την πω:

μουσταρδα, λαδι λιγο, μελι πολυ καλο ανατακαμα και ειναι τελεια!

λοιπον καλη μερα να εχουμε ελπιζω να ειστε ολες καλα, θα τα πουμε απο το σπιτι το απογευμα...

φιλακια!!!!!

κ τώρα να απαντήσω στα περί φόβου...ξανά.

αυτή τη φορά ελπίζω να σταλεί.

δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε σκοτάδια ούτε πνεύματα ούτε το κακό, γιατί ξέρω τί είναι πιο δυνατό, η αγάπη κ δη η αγάπη του Πατέρα μας.

πολλά χρόνια κοιμόμουν μόνη μου σε ξένη πόλη, ...

προσευχούλα κ ησυχία στην ψυχή μου.

θρίλερ αρέσουν στον φέφο.

θεωρώ μαζοχισμό να παρακολουθώ φρίκη.

έχω δει στο παρελθόν...αλλά προτιμώ την ηδονή του φαγητού, του έρωτα, ...απλά πράγματα!

όσο για τα πεθερικά δεν είμαι για έπαινο. στο παρελθόν έχω πάρει τα 3 μ, τώρα προσπαθώ να μην ξίνω τις παλιές πληγές, είναι βαθειές κ δεν έχουν κλείσει εντελώς.

βοηθά η ύπαρξή τους όμως στο να προστατεύω την οικογένειά μου!!!!!

τελικά όλα καλά το απόγευμα που πήραμε το φεφόπαιδο. δεν υπήρξε συνέχεια.

με τη δουλειά μου άλλ 'αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα!

αυτά θυμάμαι.

μόλις χτύπησε ένα τσουπωτό χοιρινό σουβλάκι η μικρή, όπως κ μια μεγάλη μπουκιά λουκάνικο χωριάτικο. μοσχομύριζαν! έφαγα κ εγώ. τα έφερε ο μπούλης μου, μαζί με πιπεριές γεμιστές της μαμάς μου, με τεμαχισμένα κοτόπουλα για κατάψυξη για φεφόπαιδο κ για εμάς.

ήδη πήρα από πεθερούλα σπανακορυζάκι για μένα για τη δουλειά. οπότε μαγείρεμα για μένα το ΣΚ.

σιδέρωσε ο φέφος σήμερα τα ρούχα του φεφόπαιδου, κατά το θέλημά του. δεν χαλάω χατήρια!

εγώ έπλυνα πιάτα, κατσαρόλα, τάπερ, τα σκούπισα κ σε λιγάκι θα πλύνω φεφόπαιδο.

και εγω εχω θεμα με πεθερικα. εχουνε γινει πολλα στο παρελθον, τα οποια οσο και να προσπαθεις, δεν ξεχνιουνται!!!οποτε κραταω μια μικρη αποσταση και μια επιφυλακτικοτητα παντα

κάγκλυ μου ευχαριστώ για την ευχή. μακάρι.

αφροδίτη η μικρή είναι γεννημένη 9/10/09, 25 μηνών κ κάτι...

η δική σου;

η δικη μου 19 μηνων. ναναι γερες και να τις καμαρωνουμε. μαρεσε αυτο που ειπες, οτι θασουν φτωχη αν δεν την ειχες. θα συμφωνησω. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις το μπιζελι μου και σκεφτομαι ποσο νοημα απεκτησε απο τοτε που γεννηθηκε!!!

Ο δικος μου πινει απο 600 εως 800 γρ την ημερα.Εγω του δινω ολυμπος βιολογικο και του αρεσει πολυ....οταν δεν βρησκω του δινω το φαρμα κουκακι που ειναι επισης πολυ καλο γαλα.

Εμεις περυσι πηραμε ενα με 30 ευρω περιπου και ηταν 1.80...

Κι ο καλος μου κανει οικειοθελώς δουλειες στο σπιτι......

Μωρε οχι απλα επικοινωνει...μας πουλαει και μας αγοραζει,το καρδουλινι μου.....Τεμπελιαζει ομως....

Κοριτσακια,ακομα να κοιμηθω......

Καθομασταν και μιλουσαμε με τον καλο μου.....

ο οποιος πηγε να ξαπλωσει πριν απο 5 λεπτα......και τωρα ροχαλιζει.....:confused:

Μα πως το κανουν αυτο......:confused:και εγω την ιδια απορια εχω!!!!εγω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω τοσο ευκολα;

Λοιποοοοον,παω να βαλω τον μικρο στον υπνοσακο και να την πεσω κι εγω...

εχουμε πολυ πρωινο ξυπνημα αυριο.

Ααααα,Αυριο ερχεται και η μανουλα μου.....με το καλο να την δεχτεις

Ο μικρος μες την τρελη χαρα.....

σημερα ολη μερα στην πορτα ηταν και φωναζε :ντιαντιααααα......χαχαχαχαχααα!!!!

Φιλια σε ολες.

Καλο μας ξημερωμα κοριτσακια.

καλημερα καλημερα

Διαφημίσεις

καλημερα μαγειροφιλεναδιτσες!

σας εχασα κανα δυο μερες, γιατι δεν προλαβαινα να πολυμπω.

περναμε πολυ ωραια στην Αθηνα και η κορη μου ειναι πολυ καλη και ησυχη, χτες ειχαμε και την μαμαδομωροσυναντηση και ηταν τελεια!!

φυσικα δυο μερες τωρα μαγειρευει η καλη μου η κουμπαρα, πιτσα και κοτοπουλο με πατατες φαγαμε...

Επισης να σας πω πως χτες καναμε σαλατα με κοτοπουλο και η κουμπαρα μου εκανε μια φοβερη σος, να σας την πω:

μουσταρδα, λαδι λιγο, μελι πολυ καλο ανατακαμα και ειναι τελεια!

λοιπον καλη μερα να εχουμε ελπιζω να ειστε ολες καλα, θα τα πουμε απο το σπιτι το απογευμα...

φιλακια!!!!!

καλα να περνατε και καλη επιστροφη

καλημερα, καλημερα σε ολες τις μαγειρισσες. τι κανετε???εγω δεν κοιμηθηκα καθολου καλα. ξυπνησα κατα τις 3, η μικρη ητανε μπουκωμενη, της εριξα ορο και εκανε μια ωρα να συνελθει απο το κλαμα. εγω ειχα καουρες στο στομαχι-ε βεβαια η κρεπαλη αυτα κανει. επισης με μουδιαζει το αριστερο μου χερι-λετε να παθω καμμια καρδια:confused:???

σημερα μακαρονια με κιμα θα φαμε. περιστερακι η συνταγη για τα κρουασαν σου πετυχε???εμενα οχι. δεν εβαλα αυγο απο πανω και μαλλον τα εψησα πιο πολυ αποτι επρεπε και εγιναν λιγο σκληρα. η επο,ενη παραγγελια ειναι εκμεκ κανταιφι. του ειπα ομως οτι θα το φτιαξω τα χριστουγεννα. τωρα πρεπει να κανω διαιτα. αυτα!!!φιλακια και καλη και ηρεμη μερα να εχουμε!!:D

εκανα και εγω κρουασανακια την κυριακη, αλμυρα και γλυκα.

εγω εβαλα απο πανω γαλα και τα εψησα αντι για 30 λεπτα 20 και εκλεισα τον φουρνο και τα αφησα μεσα.

απλα δεν θελουν πολυ ψησιμο γιατι σκληραινουν.

καλα τα αλμυρα εγιναν κολαση..

εκανα και εγω κρουασανακια την κυριακη, αλμυρα και γλυκα.

εγω εβαλα απο πανω γαλα και τα εψησα αντι για 30 λεπτα 20 και εκλεισα τον φουρνο και τα αφησα μεσα.

απλα δεν θελουν πολυ ψησιμο γιατι σκληραινουν.

καλα τα αλμυρα εγιναν κολαση..

γραψε τη συνταγη αν μπορεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...