Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Που να βλέπατε καμάρι η κόρη μου το Σάββατο το βράδυ. Πήγε σε ένα πάρτυ και εκεί είχε μία κλόουν που έβαψε τις δεσποινίδες με ένα πολύ ωραίο σχέδιο στο μάγουλο. Ήρθε και γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της! Μέχρι που μου ζήτησε να κοιμηθεί με το σχέδιο στο μάγουλο....

τι γλυκια!!!να σου ζησει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δωράκι μου μην ανυσηχείς για τον μικρούλη σου. Θα λυθέί η γλώσσα του όταν θα είναι ο καιρός του. Πάρε παράδειγμα την love που ο γιός της πήρε μπρός κι αυτός αργούτσικα...

Κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του.

και εγω το πιστευω αυτο. καθε παιδι εχει διαφορετικη αναπτυξη σωματικη, λεκτικη..μην αγχωνεσαι

Καλησπέρα. :)

Σήμερα είχαμε φακές και πατάτες γιαχνί - για να ε'ιμαι και μια φορά εντός θέματος! :lol: Αυριο κοπόπουλο κοκκινιστό. Τελικά δε θα φύγει η πεθερά, αλλά σήμερα έρχεται η μανούλα μου και θα μείνει τουλάχιστον ως την Κυριακή! Ευκαιρία να ασχοληθώ με τη ντουλάπα μου και να κανω και κανένα μαγειρικό πείραμα, όσο θα παίζει με τα εγγόνια της! Είμαι χαρούμενη, πολύ! :D

Τις τελευταίες μέρες, έχω μια ενεργητικότητα, άλλο πράγμα. Συνήθως σέρνομαι. Έχω κολλήσει και τρώω καθε απόγευμα καρύδια με μέλι, λέτε να είναι από κει? Γιατί κάτι άλλο δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητά μου.

Φέφη, ενδιαφέρουσα εμπειρία ο ομοιο. Να σου πω, με αυτα που έχω διαβάσει, δεν με ξένισε ιδιαιτερα κάτι από αυτά που σου είπε. Αφού μαλιστα αργεί και το επόμενο εμβόλιο, δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. Αυτό με τον πυρετό δεν κατάλαβα. Πέφτει μόνο με πονστάν, το ντεπόν δεν της τον ρίχνει καθόλου δηλαδή? Μην ξεχνάμε και πως δεν είναι όλοι οι πυρετοί ίδιοι. Άλλο από ίωση, άλλο από λοίμωξη.

Δωράκι, κι δικός μου ο μικρός λίγα λέει, πολύ λίγα. Αλλά είμαι μαθημένη από τον 1ο, τσαμπα ανησυχούσα...τώρα τον παρακαλάω να σταματήσει. Γλυστρίδα! :lol:

Να πω κι ότι το φύλο δεν παίζει ρόλο, κατά την άποψή μου. Θα ήθελα να είχα και ένα κοριτσάκι, βέβαια, αλλά δεν τα αλλάζω τα παληκάρια μου με όλες τις κόρες του κόσμου! Η μάνα είναι μάνα, τέλος.

Με τα θρίλερ έχω κι εγώ τεράστιο θέμα, ιδίως αυτά που πρωταγωνιστούν παιδιά ή έχουν να κάνουν με κακά πνεύματα κλπ. Μάλλον φταίει που είδα τη "Λάμψη" με τον Τζακ Νίκολσον στο δημοτικό...κι επίσης το γεγονός ότι πιστεύω, οπότε ξέρω ότι το κακό υπάρχει και δε με διασκεδάζει διόλου η υπενθύμισή του!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα

Σήμερα δεν μαγείρεψα νηστεύω απο λάδι ο αντρούλης είχε απο χτες.

φαιη περυσι βλέπαμε πολλες ταινίες και κάποα στιγμη παιρναμε με ιους εκτός απο το Ζωντανός θρύλος που ήταν τέλειο όλα τ' άλλα με το καιρό μου δημιούργησαν πολλές φοβίες έκοψα το σπορ και επανήρθα.

περιστεράκι θα γράψω τη συνταγή όταν βάλεις είπαμε σου έχω εμπιστοσύνη. Σοκ αυτό που έγαψες με το πατέρα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν θες στείλε μου π.μ.

φεφη χειροκροτώ το καμάρι σου μου άρεσε πολυ αυτό που έγραψες αν δεν είχες τη μικρή θα ήσουνα φτωχή. Σου εύχομαι να πλουτίσεις κι΄άλλο.

Μπράβο σου που τα είπες στη πεθερά και μγενικά σε όλες όσες μιλάτε και βάζετε όρια. Εγώ γιατί δεν μιλάω; Γιατι σκάω; Οχι ότι εχω σοβαρό πρόβλημα αλλα κάποιες φορές καταπιέζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω.

Χτες το βράδυ ο άντρας μου χτύπησε απο βλακεία (σαν μωρό) στο κεφάλι και έκανε μια ωραία πληγή. Και μετά ειχαμε μίρλα.

Αυτά δεν θυμάμαι άλλα, φιλάκια

st5Bp2.png

γράφω γράφω κ χάνονται!

ό,τι θυμάμαι: φαίη μου τσαμπουκαλέψου με την πάρτη σου.

η μικρή μου δεν ντρέπεται καθόλου, παρεμπιπτόντως!

Δώρα μην αλλάζεις ό,τι αποδίδει, λειτουργεί καλά. σοφό γνωμικό του φέφου.

σου το λεώ για το κατσικίσιο, αφου το παιδί το πίνει μια χαρά το αγελαδινό.

βέβαια τα να δοκιμάσεις δεν βλάπτει κ εξάλλου αν ψάξεις στο γκούγκλ θα δεις πολλά ωφέλη του κατσικίσιου σε σχέση με το αγελαδινό. όπως κ για το τυρί.

Διαφημίσεις

ειχα μαθημα στις 3 και καναμε διαλειμμα και την εκανα...δεν αντεχα αλλο....εσεις?θα κανετε τιποτα το απογευμα?κοριτσια ενα χριστουγεννιατικο δεντρο 1.80 με 2 μετρα ποσο κανει πειπου?πανω απο 70-100 ευρω?

μπηκα στα γρηγορα και θα απαντησω στην φαιη τωρα που θυμαμαι....Εχετε λεροι μερλιν πουθενα κοντα???εχει δεντρο με 20-30Ε τα 2μετρα,εφυγα γιατι ξυπνησε ο ταλιμπαν θα μπω αργοτεραααα

:-D

και εγω δεν τα μπορω καθολου,αγριευομαι.γενικα ομως εχω φοβιες. δεν μπορω να κοιμηθω μονη μου και φοβαμαι και το βραδυ οταν ειμαι μονη στο σπιτι:(κακο αλλα δεν μπορω αν το αποβαλλω..

μερικες φορες φωναζω καμια φιλη μου και κοιμομαστε μαζι αλλα και παλι δεν μπορω να το κανω συνεχεια γιατι το επομενο πρωι γυρναει ο αντρασ μου και δεν θελω....δεν ειναι ανετος....

γιατι βρε τι εχει το κατσικισιο?απο 2 χρονων μας εδινε η μαμα μου γιατι δεν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα να περνουμε σκονη....κι οταν εννοω κατσικισιο εννοω απο τις κατσικουλες του παππου.....ετσι ηταν στα χωρια.το μονο που της ειχε πει η παιδιατρος ηταν να το βραζει παρα πολυ καλα....ισως γιαυτο πηραμε υψος και οι δυο μας

Διαφημίσεις

και εγω δεν τα μπορω καθολου,αγριευομαι.γενικα ομως εχω φοβιες. δεν μπορω να κοιμηθω μονη μου και φοβαμαι και το βραδυ οταν ειμαι μονη στο σπιτι:(κακο αλλα δεν μπορω αν το αποβαλλω..
Καλησπέρα

Σήμερα δεν μαγείρεψα νηστεύω απο λάδι ο αντρούλης είχε απο χτες.

φαιη περυσι βλέπαμε πολλες ταινίες και κάποα στιγμη παιρναμε με ιους εκτός απο το Ζωντανός θρύλος που ήταν τέλειο όλα τ' άλλα με το καιρό μου δημιούργησαν πολλές φοβίες έκοψα το σπορ και επανήρθα.

περιστεράκι θα γράψω τη συνταγή όταν βάλεις είπαμε σου έχω εμπιστοσύνη. Σοκ αυτό που έγαψες με το πατέρα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν θες στείλε μου π.μ.

φεφη χειροκροτώ το καμάρι σου μου άρεσε πολυ αυτό που έγραψες αν δεν είχες τη μικρή θα ήσουνα φτωχή. Σου εύχομαι να πλουτίσεις κι΄άλλο.

Μπράβο σου που τα είπες στη πεθερά και μγενικά σε όλες όσες μιλάτε και βάζετε όρια. Εγώ γιατί δεν μιλάω; Γιατι σκάω; Οχι ότι εχω σοβαρό πρόβλημα αλλα κάποιες φορές καταπιέζομαι να κάνω πράγματα που δεν θέλω.

Χτες το βράδυ ο άντρας μου χτύπησε απο βλακεία (σαν μωρό) στο κεφάλι και έκανε μια ωραία πληγή. Και μετά ειχαμε μίρλα.

Αυτά δεν θυμάμαι άλλα, φιλάκια

εμενα με πιεσανε να δω καποια με εξορκισμους και πνευματα π.χ παρανορμαλ ακτιβιτι και τετοια και εφθασα σε σημειο να παω να με διαβασει παπαας...ειχα σοβαρο προβλημα.....για ενα χρονο ημουν καλα μεχρι τον αυγουστο που εγινε παλι το ιδιο...ελπιζω με τον καιρο να μου φυγει ξανα....θα σου ακουστει τρελο αλλα απο κλεφτες δεν φοβαμαι....απο αυτα φοβαμαι

κ τώρα να απαντήσω στα περί φόβου...ξανά.

αυτή τη φορά ελπίζω να σταλεί.

δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε σκοτάδια ούτε πνεύματα ούτε το κακό, γιατί ξέρω τί είναι πιο δυνατό, η αγάπη κ δη η αγάπη του Πατέρα μας.

πολλά χρόνια κοιμόμουν μόνη μου σε ξένη πόλη, ...

προσευχούλα κ ησυχία στην ψυχή μου.

θρίλερ αρέσουν στον φέφο.

θεωρώ μαζοχισμό να παρακολουθώ φρίκη.

έχω δει στο παρελθόν...αλλά προτιμώ την ηδονή του φαγητού, του έρωτα, ...απλά πράγματα!

όσο για τα πεθερικά δεν είμαι για έπαινο. στο παρελθόν έχω πάρει τα 3 μ, τώρα προσπαθώ να μην ξίνω τις παλιές πληγές, είναι βαθειές κ δεν έχουν κλείσει εντελώς.

βοηθά η ύπαρξή τους όμως στο να προστατεύω την οικογένειά μου!!!!!

τελικά όλα καλά το απόγευμα που πήραμε το φεφόπαιδο. δεν υπήρξε συνέχεια.

με τη δουλειά μου άλλ 'αντ' άλλα της παρασκευής το γάλα!

αυτά θυμάμαι.

μόλις χτύπησε ένα τσουπωτό χοιρινό σουβλάκι η μικρή, όπως κ μια μεγάλη μπουκιά λουκάνικο χωριάτικο. μοσχομύριζαν! έφαγα κ εγώ. τα έφερε ο μπούλης μου, μαζί με πιπεριές γεμιστές της μαμάς μου, με τεμαχισμένα κοτόπουλα για κατάψυξη για φεφόπαιδο κ για εμάς.

ήδη πήρα από πεθερούλα σπανακορυζάκι για μένα για τη δουλειά. οπότε μαγείρεμα για μένα το ΣΚ.

σιδέρωσε ο φέφος σήμερα τα ρούχα του φεφόπαιδου, κατά το θέλημά του. δεν χαλάω χατήρια!

εγώ έπλυνα πιάτα, κατσαρόλα, τάπερ, τα σκούπισα κ σε λιγάκι θα πλύνω φεφόπαιδο.

φαίη μου αυτό είπα, ότι το κατσικίσιο έχει πολλά ωφέλη στην υγεία μας, σε μικρούς κ μεγάλους.

όμως λόγω μυρωδιάς προτιμούν οι περισσότεροι της εβολ. τώρα δεν βγάζει. σε λίγο καιρό πάλι.

εμείς παίρνουμε κατσικίσιο όλυπμπος που το πίνει η Χ χωρίς πρόβλημα.

κ εγώ έπινα στο χωριό μου αγελαδινό από αγελάδες συγγενών. άλλο πράγμα! πολλά κιλά! ευωδίαζε!

αλλά δεν ψήλωσα ρε γμτ!

στο θέμα της ομιλίας Δώρα μου, να επαναλαμβάνεις σωστά τις λέξεις κ θα τις πει όποτε νιώσει έτοιμος. αντιλαμβάνεται κ επικοινωνεί, άρα μην ανησυχείς. χαϊδεύονται! τα ίδια κ η νυφαδιά σου.

άννια, για τον φαρμακοποιό που λέγαμε εδώ...πήρα κρέμα κ αφρόλουτρο για το φεφόπαδο, τάχα πιο φυσική, πιο αγνή...ενώ ήμουν ευχαριστημένη με τα άλλα που είχα. ήθελα το καλύτερο.

λοιπόν...μου πέταξε σπυράκια στο σώμα της.

ρωτάω τυχαία στο σύλλογο φαρμακοποιών...και μου λένε ότι έχει φάει τις καταγγελίες απανωτές, όπως κ τα πειθαρχικά της ζωής του, λόγω απατης. βάζει κρέμες της πλάκας σε συσκευασίες βιολογικές, χειροποίητες...ληγμένα καλλυντικά σε συσκευασίες άλλες...

τί να πω. τύχη;

με την πρώτη ευκαιρία θα του τις πάω να τις φάει. κ δεν θέλω λεφτά...θα πάρω συμβατικά φάρμακα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...