Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

τα κορίτσια είναι η χαρά της μάνας! η συνέχειά μας.

τα αγόρια...αν κ δεν είμαι ειδική...νομίζω είναι το καμάρι του μπαμπά περισσότερο, ως συνέχειά τους.

Ναι καλα.....

Ως μανα αγοριου,λοιπον, σας λεω οτι δεν εχει να κανει με το φυλλο του παιδιου.

Η μανα ειναι παντα μανα.....

κι εγω ειμαι στο φουλ ξετρελαμενη με τον γιοκα μου....:P:p:p:p:p

Δεν εχω ιδιαιτερη διαφορα απο του μπαμπα του....(στην συμπεριφορα..λεω...)

Ειναι το καμαρι και τον 2....:P:p:p;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δωράκι μου μην ανυσηχείς για τον μικρούλη σου. Θα λυθέί η γλώσσα του όταν θα είναι ο καιρός του. Πάρε παράδειγμα την love που ο γιός της πήρε μπρός κι αυτός αργούτσικα...

Κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εγραψα ενα ποστ κι εκεί που ήμουν έτοιμη να το υποβάλω, τσουπ με βγάζει έξω από το σύστημα και πάει...

Θα σας γράψω τα βασικά...

Αγγελική και φέφη γελάω με τις λουσούδες κόρες!Ειδικά η μικρή φεφουλίνα θα εχει τρομερη πλάκα

Φαίη μπράβο που πας σε διαιτολόγο για τα 2-3 κιλάκια.Ετσι πρέπει να κάνω κι εγώ, αλλά σκέφτομαι τα λεφτά, για τον λόγο ότι ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω, αλλά δεν το τηρώ.Χρειάζομαι έναν Μάο-Μάο με ένα βούρδουλα να με κοπανάει μέχρι να στρώσω

Ο μικρός μου συνεχεια τρώει σήμερα και δεν τον προλαβαίνω...Και μετά το φαϊ ήρθε το χε.....που όπως ήταν αναμενόμενο ήταν μεγαλειώδες και δεν έμεινε τίποτα όρθιο!!!

Τον έπλυνα από κορφή μέχρι νύχια και τον έδωσα στον παππού του να κοιμηθούν αγκαλίτσα να κάνω καμιά δουλειά

Διαφημίσεις

Εφτιαξα και ένα υγιεινό γλυκό

Κέικ νηστησιμο με αλεύρι Ολικής

Χωρίς αυγά, με λάδι, πορτοκάλι, κανέλλα, γαρύφαλλο, ζάχαρη, ξυσμα λεμονιού

Η συνταγή είναι πάνω στη συσκευασία του Γιώτης Ολικής που φουσκώνει μόνο του

Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν ότι εβαλα ζάχαρη μαύρη και ότι δεν χρησιμοποίησα όλο το αλεύρι, γιατί με την δοσολογία που έγραφε στα υλικά βγηκε το μείγμα λίγο πηχτό

Το έψησα σε μικρά φορμάκια

Εφτιαξα και γλάσο μαύρης σοκολάτας

Καλό πρέπει να βγήκε

Δεν δοκίμασα ακόμα

Εγραψα ενα ποστ κι εκεί που ήμουν έτοιμη να το υποβάλω, τσουπ με βγάζει έξω από το σύστημα και πάει...

Θα σας γράψω τα βασικά...

Αγγελική και φέφη γελάω με τις λουσούδες κόρες!Ειδικά η μικρή φεφουλίνα θα εχει τρομερη πλάκα

Φαίη μπράβο που πας σε διαιτολόγο για τα 2-3 κιλάκια.

ποσα?2-3?χαχα....μακαρι να ηταν τοσα.πηγα και ζυγιστικα πριν σε ενα φαρμακειο........επαθα σοκ............σοκ ομως.....δοκιμασα κι αλλα παντελονια...και κατι πενσιλ φουστες που ειχα.....και δεν κλεινουν τα φερμουαρ....ειχα καιρο να τα δοκιμασω........απο την παρασκευη ξεκιναμε κανονικα.....σημερα θα παω σουπερ μαρκετ να προμηθευτω τα βασικα.....και κυριωσ τσαι........οταν εκανα μονο διαιτα εχανα 3-4 κιλα την εβδομαδα.οταν επινα και ενα λιτρο τσαι καθε μερα εφτασα τα 5,5.ναι ναι........και οχι υγρα.τα περισσοτερα ηταν λιπος......

οταν εκανα μονο διαιτα εχανα 3-4 κιλα την εβδομαδα.οταν επινα και ενα λιτρο τσαι καθε μερα εφτασα τα 5,5.ναι ναι........και οχι υγρα.τα περισσοτερα ηταν λιπος......

τι τσάι;πράσινο;

μήπως να αρχίσω να πίνω κι εγώ;

μακάρι να έχανα τόσο εύκολα τα κιλά

κανονικά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά

ο περιστέρης με βρίζει γιατί βρίσκει το νούμερο υπερβολικό

ας χάσω 6-8 να νιώσω καλύτερα καιβλέπω...

αυτός είναι ο αρχικός μου στόχος και δεν μπορω να τον πετυχω γμτ:confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σήμερα δεν μαγειρεύω, γιατί υπάρχουν πολλά μπιφτέκια από χθες κι ο περιστέρης μου που νοικοκυρευόταν πάλι και μου έκανε την κουζίνα βιλαμπάχο, έφτιαξε μακαρονάδα για να φάνε 10 βλάχοι!!Οποτε φαγητό υπάρχει

Ο άντρας σου θα γεννήσει μαζί με τον δικό μου!!

Με μπρίζωσες με αυτά τα κρουασανάκια, που μέρες θέλω να τα φτιάξω και μιας και δεν έχω μαγείρεμα θα τα βάλω μπρος

Εχω και το ειδικό αλεύρι

Συνταγή έχει ο "τσελεμεντέ"μου δυσκολούτσικη, αλλά θα δοκιμάσω αυτή που σου είπα χθες από το "συνταγές από σπίτι"που είναι απλή

φαιη το κοριτσάκι κανονικά

Χθες κοιμήθηκα με τις κότες!!Ξάπλωσα να νανουρίσω το βλασταράκι μου και στο τέλος με κοίμησε αυτό

Τα λέμε αργότερα κορίτσια

ειδες αμα ειναι νοικοκυρης και μαγειρας ο αντρας σου!!!!:P

Καλημέρα!!!

Για σήμερα έκανα σπανακόριζο για την Λουκία, μακαρονάδα με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος για τον χάμπι, κι εγώ θα φάω γίγαντες!

Έτσι είναι Αγγελική μου... Μπορεί να ζορίζομαι αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ανατρίχιασα!!!!!

Με το καλό Ιωάννα μου!

Στείλε και σ'εμένα!

Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που έκανε....

Αννούλα πως πάνε οι ανακατωσούρες;

μπραβο σου , 3 φαγητα!!!!αξια μαγειρισσα!!!

καλά έιμαστε κοράκλα μου!

εγώ έχω πάθει ανοσία στις λαλακίες της εργοδοσίας, η Σύσα λέει το επίθετό της πολύ χαριτωμένα-το έχει τσλαπατήσει- έχει επανακτήσει την όρεξή της! επιτέλους!

το πρωί ζήτησε κ 2ο μπουκάλι γάλα-κατσικίσιο!

ούτε με το αγελαδινό δεν το έχει ξανακάνει!

εγώ χθες πήγα για δόντι-συνεχίζουμε.

είχε προηγηθεί ένα μίνι ξεκαθάρσιμα στην πεθερά για τα θέματα στα οποία αποφασίζουμε εγώ κ ο φέφος μόνο κ ότι πέραν της γνώμης των παππούδων, μια, δυο, τρεις, δεν δέχομαι κουβέντα ούτε έμμεσες προσβολές ούτε κιχ!.- έλειπε βέβαια ο πεθερός που κυρίως ανακατευόταν κ πετούσε μαργαριτάρια. την πλήρωσε η πεθερά μου, που είχε μπροστά μου τουλάχιστον πιο ήπια στάση.

περνάμε κατά τα άλλα φάση έντονης προσκόλλησης στη μαμά.

τι καλη που ειναι !!!!σκετη γλυκα και ειδικα οταν μιλανε!!!να την χαιρεσαι φεφουλα μου!!!ποσο ειναι τωρα?? και δικια μου τρελενεται να φοραει τακουνια, κολιεδες, κλπ. αφου οταν βαφομαι, ερχεται και περιμενει να της πω:θες να σου βαλω κραγιον??ναι, ναι απαντα και μετα καμαρωνει!!!

καλα εκανες και τα ξεκαθαρισες με πεθερικ. εγω να δω ποτε!!!ουτε με το καλο ουτε με το κακο καταλαβαινουν:confused:

μπονζουρρρ....ντομπρε ουτρα.....καλημερα.....:D:D:D:Dκοριτσια ξυπνησα πριν λιγο:oops::oops::oops::oops::oops:κοιμηθηκα 5 και μιση....πριν λιγο καιρο ειδαμε κατι τρειλερ απο κατι θριλερ με πνευματα(με βαλανε με το ζορι ενω ξερουν οτι εχω θεμα)και τωρα οποτε μενω μονη μου φοβαμαι και δεν μπορω να κοιμηθω...........θυμιατισα λιγο αλλα και παλι.κοριτσια ειναι φυσιολογικο ομως σε αυτην την ηλικια να φοβαμαι τοσο?για σημερα εχει κοτοσουπα απο εχθεσ.μονο να την αυγοκοψω θελει.....οτι φαω σημερα και αυριο...παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου στη διαιτολογο...αν κι εχω προγραμματα διατροφης απο παλια εχω την αναγκη να με επιτηρει καποιος.........ελπιζω να μην πανε χαμενα τα χρηματα.........εσεις τι μου κανετε?:D

και εγω δεν τα μπορω καθολου,αγριευομαι.γενικα ομως εχω φοβιες. δεν μπορω να κοιμηθω μονη μου και φοβαμαι και το βραδυ οταν ειμαι μονη στο σπιτι:(κακο αλλα δεν μπορω αν το αποβαλλω..

Και καλα κανεις που δεν το κανεις και περνας χρονο με το κοριτσακι σου αυτες οι στιγμες δεν ξαναερχονται και ειναι πολυτιμες.

οντως!!!ποσο γρηγορα μεγαλωνου, δεν παιρνεις χαμπαρι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...