Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

η μικρή μου μπουτούλω-ανεψιά- είναι πολύ καλή, ήσυχη. μαμ, κακά κ νάνι!

αλλά η μεγάλη ανεψιά...από τη μεγάλη χαρά, της χτενίζει τα μαλλιά όσο κοιμάται, της φοράει παπουτσάκια όσο θηλάζει...κ άλλα χαριτωμένα, τσιτώνοντας τους γονείς της!

πριν λίγο ζητούσε από την αδερφή μου να της φορέσει ένα τιραντέ καλοκαιρινό φόρεμα που θυμήθηκε ότι της αρέσει!

άσχετο, για να ευθυμήσουμε:

πώς λέει το φεφόπαιδο όταν θέλει να πει "δώσ'το" -"το βώσε"

πώς λέει "το θέλω"; -"τί 'ναι α(υ)τό;"

αγαπημένο τραγουδάκι το τίνινοή τίνωνο=τρίγωνο, τριγωνάκι από τα ζουζούνια!

τελευταία επειδή με βλέπει το βράδυ να τρώω τονοσαλάτα ζητάει τόνο, αλλά εγώ της δίνω καρότο κ λάχανο! κακιά μαμά!

τυλί κατσικίσιο τρώμε πολύ, κ χυμό κάλι! μπορεί κ 3 πορτοκάλια την ημέρα. τον αχόρταγο στα πορτοκάλια!

την κυριακή έφαγε για πρώτη φορά μακαρόνια με κιμά κ ενθουσιάστηκε!

φοράει τα κολιέ όλα μαζί! λατέρνα φτώχεια κ φιλότιμο!

κάθε βράδυ μετά το μπάνιο για να της στεγνώσω τα μαλλιά, κόψω νύχια, της δίνω όλα τα κοκολάκι κ γίνεται του αξεσουάρ η φιέστα! τύφλα να έχει ο τρύφωνας!

χαχαχα! Η μικρή άπαιχτη με το μωρό! Την καταλαβαίνω όμως γιατί εκείνη είναι μικρούλα και το έχει δει σαν παιχνίδι. Εδώ η κόρη μου που είναι 11 και όταν γεννηθηκε ο αδερφός της του φερόταν σαν κούκλα. Σε σημείο που με εκνεύριζε....

Όσο για την κόρη σου είναι όλα τα λεφτά...;)

Λουσού από τις λίγες βλέπω....Έτσι και η δικιά μου έβαζε τα κολιέ μου και γυρνούσε στο σπίτι, και κοιταζόταν στον καθρέφτη και χόρευε...Και πολλές φορές τα έπαιρνε όταν έλειπα από το σπίτι και όταν πήγαινα να φορέσω κάποιο τα έβρισκα δεμένα ....κόμπο:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

.πριν λιγο καιρο ειδαμε κατι τρειλερ απο κατι θριλερ με πνευματα(με βαλανε με το ζορι ενω ξερουν οτι εχω θεμα)και τωρα οποτε μενω μονη μου φοβαμαι και δεν μπορω να κοιμηθω...........θυμιατισα λιγο αλλα και παλι.κοριτσια ειναι φυσιολογικο ομως σε αυτην την ηλικια να φοβαμαι τοσο?

Μια από τα ίδια Φαίη μου...

Κι εγώ φοβάμαι!!!:rolleyes:

Και καλα κανεις που δεν το κανεις και περνας χρονο με το κοριτσακι σου αυτες οι στιγμες δεν ξαναερχονται και ειναι πολυτιμες.

Εννοείται!!!

Δεν τις χαλαλίζω με τίποτα αυτές τις στιγμές!

Απλά χθες έτυχε αυτό και φυσικά με βοήθησε το μωρό μου!!!

Μετά κάναμε και κρεμούλα γιωτης φραουλίτσα που ήθελε!!!:P

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μπονζουρρρ....ντομπρε ουτρα.....καλημερα.....:D:D:D:Dκοριτσια ξυπνησα πριν λιγο:oops::oops::oops::oops::oops:κοιμηθηκα 5 και μιση....πριν λιγο καιρο ειδαμε κατι τρειλερ απο κατι θριλερ με πνευματα(με βαλανε με το ζορι ενω ξερουν οτι εχω θεμα)και τωρα οποτε μενω μονη μου φοβαμαι και δεν μπορω να κοιμηθω...........θυμιατισα λιγο αλλα και παλι.κοριτσια ειναι φυσιολογικο ομως σε αυτην την ηλικια να φοβαμαι τοσο?για σημερα εχει κοτοσουπα απο εχθεσ.μονο να την αυγοκοψω θελει.....οτι φαω σημερα και αυριο...παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου στη διαιτολογο...αν κι εχω προγραμματα διατροφης απο παλια εχω την αναγκη να με επιτηρει καποιος.........ελπιζω να μην πανε χαμενα τα χρηματα.........εσεις τι μου κανετε?:D

ντόμπρε ούτρα! μαθαίνω όσο ζω!

κ η αδερφή μου είχε φοβίες το βράδυ. δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί μόνη.

ακόμα το έχει!

πολύ καλά έκανες που θυμιάτισες! εμένα δεν με αφήνει ο φέφος! ο φέφος κ ο έξω από εδώ φοβούνται το λιβάνι!

πολύ καλά έκανες κ έκλεισες ραντεβού.

η επιτήρηση πιάνει συν το ότι δίνουμε λεφτάκια που δεν θέλουμε να πετάμε!

κ το 20άρικο την εβδομάδα είναι λεφτά!

χαχαχα.....δεν υπαρχει η μικρουλα σου......χυμο καλι λεει......:P:p:pαυτο με τα κολιε σαν να μου θυμιζει εμενα στα νιατα μου.στα 4 δηλαδη που εβαζα κολιε τακουνι και νιβεα για κραγιον....φεφακι σε παρακαλω δωσ τησ ενα φιλακι.........αληθεια η μικρη σου πωσ φερεται με το καινουριο μελοσ της οικογενειας?

στα παπούτσια δεν κάνει διακρίσεις...φοράει εξίσου τα δικά μου κ του μπαμπά της. έχει πολύ πλάκα πώς ισορροπεί στις παντόφλες του φέφου που φοράει 44-45!

η μικρή μου δεν έχει έρθει σε επαφή με το μικρό.

εδώ εγώ την είδα μία φορά, την 1η μέρα.

θέλω να πάω την Κυριακή.

είναι με μυξούλες κ βήχα, δάκρυα στα ματάκια η Χρύσπα κ δεν ρισκάρω την υγεία ούτε του μωρού ούτε της αδερφής μου που ως λεχώνα είναι ευαίσθητη!

αλλά όσες φορές της λέω για το μωρό της νονάς...μου φέρνει την μπέμπα κούκλα της, νομίζοντας ότι πρόκειται για παιχνίδι-δώρο, αφού μου λέει νουνά τούτα, φου!

Χαχαχα απαιχτη η κορη σου η πιο ωραια ηλικια ειναι που ακομη δεν μπορει να μιλησει καθαρα ειναι ολα τα λεφτα.Και που φοραει ολα τα κολιε τι ωραια εικονα καλε.Ξεκαθαρισες τα πραγματα με πεθερα και καλα εκανες ετσι για να μην γινονται απωθημενα.

αυτό ήθελα. αν κατάφερνα να τα πω κ πιο γλυκά θα ήμουν αρχηγόπουλο.αντίθετα τα έλεγα με ένταση, που πάντα αφαιρεί από το δίκιο κ την αλήθεια πόντους!

για να δούμε μούτρα σήμερα το απόγευμα που θα πάμε να πάρουμε το φεφόπαιδο...σήμερα θα φανεί αν σηκώθηκε μπαϊράκι. θα έχει προηγηθεί επεξεργασία με πεθερό,

στο τέλος ξυρίζουν τη νύφη...:rolleyes::lol:

χαχαχα! Η μικρή άπαιχτη με το μωρό! Την καταλαβαίνω όμως γιατί εκείνη είναι μικρούλα και το έχει δει σαν παιχνίδι. Εδώ η κόρη μου που είναι 11 και όταν γεννηθηκε ο αδερφός της του φερόταν σαν κούκλα. Σε σημείο που με εκνεύριζε....

Όσο για την κόρη σου είναι όλα τα λεφτά...;)

Λουσού από τις λίγες βλέπω....Έτσι και η δικιά μου έβαζε τα κολιέ μου και γυρνούσε στο σπίτι, και κοιταζόταν στον καθρέφτη και χόρευε...Και πολλές φορές τα έπαιρνε όταν έλειπα από το σπίτι και όταν πήγαινα να φορέσω κάποιο τα έβρισκα δεμένα ....κόμπο:rolleyes:

ευτυχώς ακόμα δεν ανακάλυψε τα δικά μου κοσμήματα.

κολιέ της έχω τα δικά της από το πρενατάλ, με χρωματιστές μπίλιες, χοντρές, που κρέμονται σε κορδέλα για ασφάλεια! μεγάλη χαρά! σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

τα βάζει όλα μαζί κ μετά καμαρώνεται, τα βγάζει, τα κουνάει κ μετά ξανά τα ίδια!

μόνο την αλυσίδα του σταυρού μου έκοψε, γιατί συνήθιζε όταν ερχόταν αγκαλιά μου να μου δίνει το σταυρό να τον φιλήσουμε, τραβώντας όμως άτσαλα...κάποια στιγμή πρέπει να αγοράσω αλυσίδα! κρίμα γιατί είναι λευκόχρυσος, δώρο της μαμάς μου κ της γιαγιάς μου για το πτυχίο μου.

θα αργήσω να αγοράσω, δυστυχώς.

τελικά διαπιστώνω ότι οι περισσότερες κόρες είναι λουσούδες κ μπιρμπιλούδες! τί καλά!

αν δεν είχα την Χ στη ζωή μου θα ήμουν φτωχή!:cool:

όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά!;)

Που να βλέπατε καμάρι η κόρη μου το Σάββατο το βράδυ. Πήγε σε ένα πάρτυ και εκεί είχε μία κλόουν που έβαψε τις δεσποινίδες με ένα πολύ ωραίο σχέδιο στο μάγουλο. Ήρθε και γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της! Μέχρι που μου ζήτησε να κοιμηθεί με το σχέδιο στο μάγουλο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια Φαίη μου...

Κι εγώ φοβάμαι!!!:rolleyes:

Ευτυχως δεν ειμαι η μονη...ειχα αρχισει να ανησυχω.........νομιζα οτι ηταν υπερβολικο γιατι ολοι οι φιλοι μας τρελενονται και συνηθωος εγω χαλαω τα βραδυα τρομου....:confused::confused::confused:δεν πειραζει...καλα τουσ κανω

ντόμπρε ούτρα! μαθαίνω όσο ζω!

κ η αδερφή μου είχε φοβίες το βράδυ. δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί μόνη.

ακόμα το έχει!

πολύ καλά έκανες που θυμιάτισες! εμένα δεν με αφήνει ο φέφος! ο φέφος κ ο έξω από εδώ φοβούνται το λιβάνι!

πολύ καλά έκανες κ έκλεισες ραντεβού.

η επιτήρηση πιάνει συν το ότι δίνουμε λεφτάκια που δεν θέλουμε να πετάμε!

κ το 20άρικο την εβδομάδα είναι λεφτά!

μακαρι να ηταν 20αρικο......30αρι ειναι το δεκαπενθημερο....και αυτο με εκπτωση απο το φοιτητικο το πασο.........δουλεια να γινει και δεν τα λυπαμαι γιαυτον τον λογο...συνηθως χανω ευκολα.....οταν την κανω σωστα φθανω και 4 κιλα την εβδομαδα......αλλα τα βαζω και ευκολα απ οτι βλεπω τελικα......φεφακι τι εγινε με την πεθερα σου?ψαχνω να βρω τι εγραψες και δεν το βρισκω

το ντόμπρε ούτρα πάντως μου θύμισε κωστάλα!!!!

καλή αρχή φαίη μου! κ μη ξεχνάς ότι είσαι γυναικάρα έτσι κ αλλιώς! λίγες έχουν τόσο όμορφο πρόσωπο! κ δεν θέλω χαζά ευχαριστώ. αλήθεια λέω.

Διαφημίσεις

Που να βλέπατε καμάρι η κόρη μου το Σάββατο το βράδυ. Πήγε σε ένα πάρτυ και εκεί είχε μία κλόουν που έβαψε τις δεσποινίδες με ένα πολύ ωραίο σχέδιο στο μάγουλο. Ήρθε και γελούσαν μέχρι και τα αυτιά της! Μέχρι που μου ζήτησε να κοιμηθεί με το σχέδιο στο μάγουλο....

Μωρέ ψυχούλα μου.. Εμένα μ'αρέσει αυτό! Είναι η φυσιολογική ακολουθία της ηλικίας!

τα κορίτσια είναι η χαρά της μάνας! η συνέχειά μας.

τα αγόρια...αν κ δεν είμαι ειδική...νομίζω είναι το καμάρι του μπαμπά περισσότερο, ως συνέχειά τους.

Το αυτό!!!!

4Suap3.png

αυτό ήθελα. αν κατάφερνα να τα πω κ πιο γλυκά θα ήμουν αρχηγόπουλο.αντίθετα τα έλεγα με ένταση, που πάντα αφαιρεί από το δίκιο κ την αλήθεια πόντους!

για να δούμε μούτρα σήμερα το απόγευμα που θα πάμε να πάρουμε το φεφόπαιδο...σήμερα θα φανεί αν σηκώθηκε μπαϊράκι. θα έχει προηγηθεί επεξεργασία με πεθερό,

στο τέλος ξυρίζουν τη νύφη...:rolleyes::lol:

Ειναι δυσκολο να το κανεις πιο γλυκα σε πνιγει το δικιο.Ξυδακι αν εχουν μουτρα θα τους περασει ειναι στην μεση το φεφοπαιδο.

το ντόμπρε ούτρα πάντως μου θύμισε κωστάλα!!!!

καλή αρχή φαίη μου! κ μη ξεχνάς ότι είσαι γυναικάρα έτσι κ αλλιώς! λίγες έχουν τόσο όμορφο πρόσωπο! κ δεν θέλω χαζά ευχαριστώ. αλήθεια λέω.

:oops::oops::oops::oops: ντεπομαι....(που θα ελεγε και η μικρη σου)

Αγγελική μου δεν είχε τρελά προβλήματα οικονομικά είχε τρελά μυαλά!!!

Ασε...

Θα σου στείλω πμ

Κι εγω θελωωωωωω.

καλά έιμαστε κοράκλα μου!

εγώ έχω πάθει ανοσία στις λαλακίες της εργοδοσίας, η Σύσα λέει το επίθετό της πολύ χαριτωμένα-το έχει τσλαπατήσει- έχει επανακτήσει την όρεξή της! επιτέλους!Πολυ χαρηκα...

το πρωί ζήτησε κ 2ο μπουκάλι γάλα-κατσικίσιο!Ελαααα,ειναι τοσο νοστιμο;Μηπως να το τολμησω;

ούτε με το αγελαδινό δεν το έχει ξανακάνει!

εγώ χθες πήγα για δόντι-συνεχίζουμε.Περαστικα συμπεθερουλα μου καλη.

είχε προηγηθεί ένα μίνι ξεκαθάρσιμα στην πεθερά για τα θέματα στα οποία αποφασίζουμε εγώ κ ο φέφος μόνο κ ότι πέραν της γνώμης των παππούδων, μια, δυο, τρεις, δεν δέχομαι κουβέντα ούτε έμμεσες προσβολές ούτε κιχ!.- έλειπε βέβαια ο πεθερός που κυρίως ανακατευόταν κ πετούσε μαργαριτάρια. την πλήρωσε η πεθερά μου, που είχε μπροστά μου τουλάχιστον πιο ήπια στάση.

Πολυ καλα εκανες.Καλο ειναι να ξερει ο καθενας μεχρι που τον παιρνει κ ποιος ειναι ο ρολος του!!!!

περνάμε κατά τα άλλα φάση έντονης προσκόλλησης στη μαμά.

Μια απο τα ιδια....;)

μπονζουρρρ....ντομπρε ουτρα.....καλημερα.....:D:D:D:Dκοριτσια ξυπνησα πριν λιγο:oops::oops::oops::oops::oops:κοιμηθηκα 5 και μιση....πριν λιγο καιρο ειδαμε κατι τρειλερ απο κατι θριλερ με πνευματα(με βαλανε με το ζορι ενω ξερουν οτι εχω θεμα)και τωρα οποτε μενω μονη μου φοβαμαι .

....κι εγω το ιδιο....αγριευομαι απιστευτα!!!!!....και δεν μπορω να κοιμηθω...........θυμιατισα λιγο αλλα και παλι...κι εμεις θυμιατιζουμε συχνα πικνα....με ηρεμει παρα πολυ!!!.κοριτσια ειναι φυσιολογικο ομως σε αυτην την ηλικια να φοβαμαι τοσο?για σημερα εχει κοτοσουπα απο εχθεσ.μονο να την αυγοκοψω θελει.....οτι φαω σημερα και αυριο...παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου στη διαιτολογο...αν κι εχω προγραμματα διατροφης απο παλια εχω την αναγκη να με επιτηρει καποιος.........ελπιζω να μην πανε χαμενα τα χρηματα.........εσεις τι μου κανετε?:D

Ευχομαι να χασεις οσα κιλακια θελεις ευκολοτατα..;)

Φεφη,γελασα απιστευτα με την Σ και την ανεψουλα σου....:lol::lol::lol:

Μα τι παιδι διαμαντι εχεις;Τι νυφη θα κανω εγω....;

Αννουλα μου,πολυ χαιρομαι που εχεις εμετους....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εβιρακιιιιι που εισαι καλο μου;

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα;

Ρε κοριτσακια.....να σας ρωτησω...

Ο μικρος μου ειναι 28 μηνων....

ενω τα καταλαβαινει ολα,ακομα λεει λιγες λεξουλες....

κι οταν του τονιζω πως να πει κατι τσαντιζεται.

Το νερο (πχ) που το ζηταει ως "γκουχ γκουχ" του λεω:πες νεροοοο

κ εκεινος μου κουναει αρνητικα το κεφαλι και φωναζωντας:μαμαααααα... μου λεει με νευρο "γκουχ γκουχ"

Ξερει τα παντα...τα χρωματα,τους αριθμους μεχρι το 10,τα ζωα,μας δειχνει ποσο χρονων ειναι και ποσα παιδακια εχει η μαμα με τον μπαμπα...(με τα δακτυλακια του...) και πολλα πολλα αλλα....

Αλλα στην ομιλια τεμπελιαζει παρα πολυ...να ανησυχω;

Και οσο για τις φοβίες...κι εγω φοβάμαι πολυ να μεινω μονη βραδυ....και να κοιμηθω μονη...μπρρρρρρρ ανατριχιαζω.Ο παραμικρος θορυβος με κανει να πετάγομαι....κοινός ειμαι χεζακλου!!!!!χαχαχαχαχαχαχα....

Για σημερα εχω φτιαξει κοτοσουπα με ντοπιο κοτοπουλακι και κανελονια γεμιστα με κιμα και μπεσαμελ.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...