Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Βρε περιστεράκι μου δεν την είχα ακούσει την είδηση. Ο άνθρωπος μάλλον είχε τρελλά οικονομικά προβλήματα για να οδογηθεί σε μία τέτοια πράξη. Τι κρίμα για τα παιδιά του πρώτα άπό όλα που δεν φταίγανε σε τίποτα:-(

Όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε απόγνωση και δυστυχώς νομίζω ότι έρχονται χειρότερα:(:(

Ετσι ειναι ακουω σχεδον καθε μερα για αυτοκτονιες ανθρωπων που το κανουν αυτο για να γλυτωσουν τα χρεη απο την οικογενεια,βεβαια τα μμε δεν αναφερουν τιποτα.

Ελενη καλα παμε με τις ανακατωσουρες,σταθερα μια φορα την ημερα,τουλαχιστον,εχουμε εξαγωγη χιχιχιχι!!!!

Χαίρομαι, χαίρομαι!!!!;)

Οι εξετάσεις όλες καλές;

Ετσι ειναι ακουω σχεδον καθε μερα για αυτοκτονιες ανθρωπων που το κανουν αυτο για να γλυτωσουν τα χρεη απο την οικογενεια,βεβαια τα μμε δεν αναφερουν τιποτα.

Τα παιδάκια τι φταίγανε όμως;

Σου έστειλα!!

Κάνε χωρο στο νου να χωρέσει και τα υπόλοιπα...

Ευχαριστώ... Πάω να το δω!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

πάρε κι εσύ ένα πμ

κι αμα αποδειχτεί ότι αυτός το έκανε για χρέη θα κάτσω να με μαστιγώσετε!!

Καλημέρα!!!

Για σήμερα έκανα σπανακόριζο για την Λουκία, μακαρονάδα με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος για τον χάμπι, κι εγώ θα φάω γίγαντες!

3 φαγητα κοπελα μου χαρας το κουραγιο σου.

Έχω μείνει μακάκας....:shock::shock::shock:

Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο κτήνος και κανείς να μην κάνει τίποτα....

Σε τι κόσμο ζούμε ρε γμτ;

Κι αυτά τα παιδάκια τι χρωστάνε; Γιατί δυστηχώς δεν είναι και η μοναδική περίπτωση...:-(:sad:

4Suap3.png

3 φαγητα κοπελα μου χαρας το κουραγιο σου.

Έχω τρέλα με την μαγειρική!:D

Μπορώ να μπω στην κουζίνα το πρωί και να βγω το βράδυ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί στερούμαι κι άλλες ώρες το κοριτσάκι μου..

4Suap3.png

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Περιστερακι σοκαριστικα κριμα για τα παιδια ισως ειχε καποιο ψυχολογικο?ANNA4 καλα το νινακι σου? Fefi μαμουλα μου τι κανεις? Η κορουλα σου πως τα παει?Η μικρη ανιψουλα σου? Εviri που εισαι? Εγω για σημερα εκανα ρεβυθια.

καλά έιμαστε κοράκλα μου!

εγώ έχω πάθει ανοσία στις λαλακίες της εργοδοσίας, η Σύσα λέει το επίθετό της πολύ χαριτωμένα-το έχει τσλαπατήσει- έχει επανακτήσει την όρεξή της! επιτέλους!

το πρωί ζήτησε κ 2ο μπουκάλι γάλα-κατσικίσιο!

ούτε με το αγελαδινό δεν το έχει ξανακάνει!

εγώ χθες πήγα για δόντι-συνεχίζουμε.

είχε προηγηθεί ένα μίνι ξεκαθάρσιμα στην πεθερά για τα θέματα στα οποία αποφασίζουμε εγώ κ ο φέφος μόνο κ ότι πέραν της γνώμης των παππούδων, μια, δυο, τρεις, δεν δέχομαι κουβέντα ούτε έμμεσες προσβολές ούτε κιχ!.- έλειπε βέβαια ο πεθερός που κυρίως ανακατευόταν κ πετούσε μαργαριτάρια. την πλήρωσε η πεθερά μου, που είχε μπροστά μου τουλάχιστον πιο ήπια στάση.

περνάμε κατά τα άλλα φάση έντονης προσκόλλησης στη μαμά.

Καλημέρα!!!

Για σήμερα έκανα σπανακόριζο για την Λουκία, μακαρονάδα με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος για τον χάμπι, κι εγώ θα φάω γίγαντες!

χρυσοχέρα!

κ η Σύσα σπανακόρυζο τρώει σήμερα από την πεθερούλα μου.

Έτσι είναι Αγγελική μου... Μπορεί να ζορίζομαι αλλά έχω το κεφάλι μου

Διαφημίσεις

η μικρή μου μπουτούλω-ανεψιά- είναι πολύ καλή, ήσυχη. μαμ, κακά κ νάνι!

αλλά η μεγάλη ανεψιά...από τη μεγάλη χαρά, της χτενίζει τα μαλλιά όσο κοιμάται, της φοράει παπουτσάκια όσο θηλάζει...κ άλλα χαριτωμένα, τσιτώνοντας τους γονείς της!

πριν λίγο ζητούσε από την αδερφή μου να της φορέσει ένα τιραντέ καλοκαιρινό φόρεμα που θυμήθηκε ότι της αρέσει!

άσχετο, για να ευθυμήσουμε:

πώς λέει το φεφόπαιδο όταν θέλει να πει "δώσ'το" -"το βώσε"

πώς λέει "το θέλω"; -"τί 'ναι α(υ)τό;"

αγαπημένο τραγουδάκι το τίνινοή τίνωνο=τρίγωνο, τριγωνάκι από τα ζουζούνια!

τελευταία επειδή με βλέπει το βράδυ να τρώω τονοσαλάτα ζητάει τόνο, αλλά εγώ της δίνω καρότο κ λάχανο! κακιά μαμά!

τυλί κατσικίσιο τρώμε πολύ, κ χυμό κάλι! μπορεί κ 3 πορτοκάλια την ημέρα. τον αχόρταγο στα πορτοκάλια!

την κυριακή έφαγε για πρώτη φορά μακαρόνια με κιμά κ ενθουσιάστηκε!

φοράει τα κολιέ όλα μαζί! λατέρνα φτώχεια κ φιλότιμο!

κάθε βράδυ μετά το μπάνιο για να της στεγνώσω τα μαλλιά, κόψω νύχια, της δίνω όλα τα κοκολάκι κ γίνεται του αξεσουάρ η φιέστα! τύφλα να έχει ο τρύφωνας!

μπονζουρρρ....ντομπρε ουτρα.....καλημερα.....:D:D:D:Dκοριτσια ξυπνησα πριν λιγο:oops::oops::oops::oops::oops:κοιμηθηκα 5 και μιση....πριν λιγο καιρο ειδαμε κατι τρειλερ απο κατι θριλερ με πνευματα(με βαλανε με το ζορι ενω ξερουν οτι εχω θεμα)και τωρα οποτε μενω μονη μου φοβαμαι και δεν μπορω να κοιμηθω...........θυμιατισα λιγο αλλα και παλι.κοριτσια ειναι φυσιολογικο ομως σε αυτην την ηλικια να φοβαμαι τοσο?για σημερα εχει κοτοσουπα απο εχθεσ.μονο να την αυγοκοψω θελει.....οτι φαω σημερα και αυριο...παρασκευη πρωι εκλεισα ραντεβου στη διαιτολογο...αν κι εχω προγραμματα διατροφης απο παλια εχω την αναγκη να με επιτηρει καποιος.........ελπιζω να μην πανε χαμενα τα χρηματα.........εσεις τι μου κανετε?:D

αλλά η μεγάλη ανεψιά...από τη μεγάλη χαρά, της χτενίζει τα μαλλιά όσο κοιμάται, της φοράει παπουτσάκια όσο θηλάζει...κ άλλα χαριτωμένα, τσιτώνοντας τους γονείς της!

πριν λίγο ζητούσε από την αδερφή μου να της φορέσει ένα τιραντέ καλοκαιρινό φόρεμα που θυμήθηκε ότι της αρέσει!

τελευταία επειδή με βλέπει το βράδυ να τρώω τονοσαλάτα ζητάει τόνο, αλλά εγώ της δίνω καρότο κ λάχανο! κακιά μαμά!

τυλί κατσικίσιο τρώμε πολύ, κ χυμό κάλι! μπορεί κ 3 πορτοκάλια την ημέρα. τον αχόρταγο στα πορτοκάλια!

κάθε βράδυ μετά το μπάνιο για να της στεγνώσω τα μαλλιά, κόψω νύχια, της δίνω όλα τα κοκολάκι κ γίνεται του αξεσουάρ η φιέστα! τύφλα να έχει ο τρύφωνας!

χαχαχα.....δεν υπαρχει η μικρουλα σου......χυμο καλι λεει......:P:p:pαυτο με τα κολιε σαν να μου θυμιζει εμενα στα νιατα μου.στα 4 δηλαδη που εβαζα κολιε τακουνι και νιβεα για κραγιον....φεφακι σε παρακαλω δωσ τησ ενα φιλακι.........αληθεια η μικρη σου πωσ φερεται με το καινουριο μελοσ της οικογενειας?

Χαχαχα απαιχτη η κορη σου η πιο ωραια ηλικια ειναι που ακομη δεν μπορει να μιλησει καθαρα ειναι ολα τα λεφτα.Και που φοραει ολα τα κολιε τι ωραια εικονα καλε.Ξεκαθαρισες τα πραγματα με πεθερα και καλα εκανες ετσι για να μην γινονται απωθημενα.

Έχω τρέλα με την μαγειρική!:D

Μπορώ να μπω στην κουζίνα το πρωί και να βγω το βράδυ, αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί στερούμαι κι άλλες ώρες το κοριτσάκι μου..

Και καλα κανεις που δεν το κανεις και περνας χρονο με το κοριτσακι σου αυτες οι στιγμες δεν ξαναερχονται και ειναι πολυτιμες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...