Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αυτά παθαίνω κι εγώ όταν ξεκινάω δίαιτα

ψάχνω συνταγές για ένα σωρό σκ@τ@κι@

εφτιαξε η Μαρία την Κυριακή και της είπα να μας βάλει την συνταγή, αλλά δεν θα το πήρε χαμπάρι

πριν μέρες είχε φτιάξει η Αννια

και μια εύκολη συνταγή που δεν την έχω κάνει είναι στο "Συνταγες από σπίτι"

ο αντρας μου μεχει ζαλισει να του φτιαξω!!!ωρες ωρες κανει σαν γκαστρωμενη!!!!αμα του κολλησει κατι.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σωστά άκουσες

γιατί το έκανε, δεν έχει ακουστεί

αλλα κι αυτά που ξέρω δεν μπορώ να τα γράψω

θα σου στείλω πμ

τρομερο, ανατριχιασα!!!δεν το ακουσα καθλου!!!:(

Καγκλι μου δεν τα βλέπω τα τούρκικα, όχι εκ πεποιθήσεως αλλά γιατί δεν μπορώ!!Αν ξεκινήσω να βλέπω κάτι και μια μέρα εχω δουλειά και δεν δω την συνέχεια σχιζοφρενιάζω

Μια σειρά βλέπω (Ζωή της άλλης)κι έχω ήδη χάσει 4 επεισόδια και θα τα δω στο web

Τα μαυρομάτικα τα σουρώνεις μετά το βράσιμο και πριν τα ενώσεις με το σπανάκι...Δεν είναι σούπα, όπως τα ρεβύθια με το σπανάκι

Καλή επιτυχία!!

και ργω μονο τη ζωη της αλλης βλεπω. κατα ταλλα τιποτα αλλο δεν εχει ενδιαφερον.

καλημερα, καλημερα, καλημερα....τι κανετε???η δικια μου μερα ξεκινησε στις 06,10. η μικρη μου ξυπνησε μες στην ορεξη και στο κεφι, αφου ειχε κοιμηθει απο τις 8, και ηθελε να διαβασουμε τα γουρουνακια και την σταχτοπουτα!!!!:P:pγια σημερα εφτιαξα φακες και για αυριο εχω στο προγραμμα μακαρονια με κιμα.μεκεινα τα κρουασαν καμμια????θα γεννησει ο αντρουλης μου:D:D:D!!!!θα τα πουμε αργοτερα...φιλια

Καλημέρα!!

Σήμερα δεν μαγειρεύω, γιατί υπάρχουν πολλά μπιφτέκια από χθες κι ο περιστέρης μου που νοικοκυρευόταν πάλι και μου έκανε την κουζίνα βιλαμπάχο, έφτιαξε μακαρονάδα για να φάνε 10 βλάχοι!!Οποτε φαγητό υπάρχει

ο αντρας μου μεχει ζαλισει να του φτιαξω!!!ωρες ωρες κανει σαν γκαστρωμενη!!!!αμα του κολλησει κατι.....

Ο άντρας σου θα γεννήσει μαζί με τον δικό μου!!

Με μπρίζωσες με αυτά τα κρουασανάκια, που μέρες θέλω να τα φτιάξω και μιας και δεν έχω μαγείρεμα θα τα βάλω μπρος

Εχω και το ειδικό αλεύρι

Συνταγή έχει ο "τσελεμεντέ"μου δυσκολούτσικη, αλλά θα δοκιμάσω αυτή που σου είπα χθες από το "συνταγές από σπίτι"που είναι απλή

φαιη το κοριτσάκι κανονικά

Χθες κοιμήθηκα με τις κότες!!Ξάπλωσα να νανουρίσω το βλασταράκι μου και στο τέλος με κοίμησε αυτό

Τα λέμε αργότερα κορίτσια

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ στα down μου σήμερα...

Δεν ξέρω αν το ακούαστε κάπου, αλλά το Σ/Κ ενας 71χρονος πατέρας στα μέρη μου έβαλε στο αυτοκίνητο τα δυο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 χρονών, κορίτσι κι αγόρι αντίστοιχα κι αυτοκτόνησε στουκάρωντας σε έναν τοίχο(;κάτι τέτοιο)

Το κοριτσάκι κι αυτός είχαν ακαριαίο θάνατο και το αγόρι μάλλον θα μείνει παράλυτο

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει για το θέμα και δεν στηρίζεται σε αρλούμπες αλλά -όπως όλα δείχνουν -σε πραγματικότητα με έχει σοκάρει πραγματικά

Το γεγονός είναι πρώτο θέμα σε πολλά μπλογκς και ακουσα και στο fb

στείλε μου π.μ.

Πολλες ειμαστε νταουν σημερις η μου φαινεται;:confused::confused::confused::confused:

Κι εγω μια απο τα ιδια.........

γιατί καλή μου;

Καλησπέρα

fefi βίσμα προσωπικά δεν έβαλα ποτέ δεν είχα κιόλας, ο κλάδος μου απλά είχε πέραση ένα φεγγάρι τώρα και σε μας γίνανε δύσκολα τα πράγματα.Για να κάνω τα 12ωρα όμως έκανα χιλμ. καθημερινά και ειδικά την πρώτη χρονια που δεν είχα δίπλωμα εφευγα απο τις 11 και γύριζα σπίτι 5:30.

Κορίτσια και γω διαβάζω πολύ αλλα πιο ελαφρά Μαντά Τραυλού κλπ. κλπ. Με ηρεμεί πολυ.

Καλό απόγευμα φιλάκια πάω για να δω τούρκικο. Αλήθεια το βλέπετε;

αναφερόμουν σε γαλλικούδες κάγκλυ μου. συγνώμη, δεν θυμόμουν ειδικότητα.

κ εγώ βλέπω τούρκικο στο μέγκα.

αν κ έχω μικρασιατική καταγωγή δεν χαλιέμαι. μου αρέσει η γλώσσα κ τα ήθη, έθιμά τους.

φεφουλα πηγα το καλοκαιρι σε 1πλαστικη χειρ.εδω στην περιοχη μου κ μου ειπε να το αφησω για 3-4μηνες μηπως φυγει(πηγα αρχες ιουνη)αφου δεν εφυγε πηγα στο κατ στον γιατρο που με χειρουργησε κ αυτος με εστειλε σε ενα πλαστικο στο κατ να με εξετασει,μετα την αφαιρεση μου ειπε ειναι δυσκολο εως σπανιο να ξαναβγει

να ξεμπερδέψεις γρήγορα μια κ καλή.

fefi οντος θελω καπωςς τα πραγματα γυρω μου βεβαια ποτε δεν ειναι κ με πιανει ανχος ομως το χω καταλαβει κ το πολεμαω,εχω αλλαξει αρκετα τα τελευταια 2χρονια.

όλα όσα ανέφερες είχαν έναν παρονομαστή, το άγχος!

εύχομαι να είσαι γερή!

ύπνος, διατροφή κ νερό!

καλημερα, καλημερα, καλημερα....τι κανετε???η δικια μου μερα ξεκινησε στις 06,10. η μικρη μου ξυπνησε μες στην ορεξη και στο κεφι, αφου ειχε κοιμηθει απο τις 8, και ηθελε να διαβασουμε τα γουρουνακια και την σταχτοπουτα!!!!:P:pγια σημερα εφτιαξα φακες και για αυριο εχω στο προγραμμα μακαρονια με κιμα.μεκεινα τα κρουασαν καμμια????θα γεννησει ο αντρουλης μου:D:D:D!!!!θα τα πουμε αργοτερα...φιλια

γλύκα η κόρη!

άπαιχτος ο συζυγάτος!

Καλημέρα!!

Χθες κοιμήθηκα με τις κότες!!Ξάπλωσα να νανουρίσω το βλασταράκι μου και στο τέλος με κοίμησε αυτό

Τα λέμε αργότερα κορίτσια

τα ίδια κ εγώ. χόρτασα ύπνο, αγκαλιές κ χαδάκια!

φιλιά κόρες!

τζα πριν λιγο ηρθα σας δαιβασα αλλα τα ξεχασα ολα μονομιας τα νεα μου η τομη ειναι υπερτροφικη και μπορει να φταιει η ο οργανισμος μου που παραγει πολυ κολαγονο(ναι για αυτο ειμαι φισκα στην ραγαδα:mad:)η μια παρτιδα με ραμματα που ειχανε τοτε τους δημιουργησε τετοια προβληματα..Στις 23/12θα κανω ενα μικρο χειρ.με τοπικη αναισθησια δηλαδη θα μου αφαιρεσει την παλια τομη και θα με ραψει ξανα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Annia μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην αντιμετωπίσεις ξανά πρόβλημα

Ο θείος σου πώς τα πάει;

καλημερουδια ομορφες!!!!καλε γιατι εχθες καποια κοριτσακια ηταν νταουν?α δε θελω τετοια,ελα να ανεβαινουμε χιχιχιχι!!!!!

περιστερακι η ιστορια με τον πατερα κ τα παιδακια με αφησε αφωνη..μα πως το εκανε...δε ξερω δεν μπορω ουτε να το καταλαβω ουτε καν να το σκεφτω.......

Αννια να το κανεις να ξεμπερδευεις μια κ καλη!!!!

stafroditi2353 τι ομορφα που περασατε με τα παραμυθακια!!!!

κουφετακι καλο παραδεισο στον φιλο σας,δυσκολες στιγμες...

σμαρτακι τι να πει κανεις,τι να ευχηθει σε αυτους τους γονεις...να στε καλα να τους βοηθατε...

Εβιρι που εισαι?

τι αλλο δεν θυμαμαι,γι αυτο φιλια σε ολες!

α σημερα θα φαμε μακαρονια μαυρα με κυμα,σαλατα κ τυρακι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Είμαι πολύ στα down μου σήμερα...

Δεν ξέρω αν το ακούαστε κάπου, αλλά το Σ/Κ ενας 71χρονος πατέρας στα μέρη μου έβαλε στο αυτοκίνητο τα δυο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 χρονών, κορίτσι κι αγόρι αντίστοιχα κι αυτοκτόνησε στουκάρωντας σε έναν τοίχο(;κάτι τέτοιο)

Το κοριτσάκι κι αυτός είχαν ακαριαίο θάνατο και το αγόρι μάλλον θα μείνει παράλυτο

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει για το θέμα και δεν στηρίζεται σε αρλούμπες αλλά -όπως όλα δείχνουν -σε πραγματικότητα με έχει σοκάρει πραγματικά

Το γεγονός είναι πρώτο θέμα σε πολλά μπλογκς και ακουσα και στο fb

Βρε περιστεράκι μου δεν την είχα ακούσει την είδηση. Ο άνθρωπος μάλλον είχε τρελλά οικονομικά προβλήματα για να οδογηθεί σε μία τέτοια πράξη. Τι κρίμα για τα παιδιά του πρώτα άπό όλα που δεν φταίγανε σε τίποτα:-(

Όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε απόγνωση και δυστυχώς νομίζω ότι έρχονται χειρότερα:(:(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Βρε περιστεράκι μου δεν την είχα ακούσει την είδηση. Ο άνθρωπος μάλλον είχε τρελλά οικονομικά προβλήματα για να οδογηθεί σε μία τέτοια πράξη. Τι κρίμα για τα παιδιά του πρώτα άπό όλα που δεν φταίγανε σε τίποτα:-(

Όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε έχει οδηγήσει πολύ κόσμο σε απόγνωση και δυστυχώς νομίζω ότι έρχονται χειρότερα:(:(

Αγγελική μου δεν είχε τρελά προβλήματα οικονομικά είχε τρελά μυαλά!!!

Ασε...

Θα σου στείλω πμ

σωστά άκουσες

θα σου στείλω πμ

Τώρα το διάβασα ότι ίσωσ και να ξέρεις. Αν δεν βαριέσαι στείλε μου πμ.

Σήμερα θα φάμε αρακά με πατατούλες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Περιστερακι σοκαριστικα κριμα για τα παιδια ισως ειχε καποιο ψυχολογικο?ANNA4 καλα το νινακι σου? Fefi μαμουλα μου τι κανεις? Η κορουλα σου πως τα παει?Η μικρη ανιψουλα σου? Εviri που εισαι? Εγω για σημερα εκανα ρεβυθια.

Καλημέρα!!!

Για σήμερα έκανα σπανακόριζο για την Λουκία, μακαρονάδα με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος για τον χάμπι, κι εγώ θα φάω γίγαντες!

del πολύ χύμα μου φαίνεται ο σταθμός βρε κορίτσι μου. Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να αφήσω το παιδί μου εκεί. Όπως και η Ελένη δεν μετανιώνω καθόλου που έστειλα το παιδί μου σε ιδιωτικό κι ας μου στοίχισε....

Δεν μου περίσευαν αλλά προτίμησα να τα κόψω από αλλού προκειμένου το παιδί μου να έχει την προσοχή που του πρέπει...

Έτσι είναι Αγγελική μου... Μπορεί να ζορίζομαι αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

.Στις 23/12θα κανω ενα μικρο χειρ.με τοπικη αναισθησια δηλαδη θα μου αφαιρεσει την παλια τομη και θα με ραψει ξανα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανατρίχιασα!!!!!

Με το καλό Ιωάννα μου!

σωστά άκουσες

θα σου στείλω πμ

Στείλε και σ'εμένα!

Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που έκανε....

καλημερουδια ομορφες!!!!καλε γιατι εχθες καποια κοριτσακια ηταν νταουν?α δε θελω τετοια,ελα να ανεβαινουμε χιχιχιχι!!!!!

α σημερα θα φαμε μακαρονια μαυρα με κυμα,σαλατα κ τυρακι!!!

Αννούλα πως πάνε οι ανακατωσούρες;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...