Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σκέτη ταλαιπωρία δηλαδή βρε Ιωάννα. Άντε τουλαχιστον να ξεμπερδέψεις με την επόμενη μικροεπεμβασούλα και να ησυχάσεις...

Κουφετάκι μου αυτά βλέπουμε και κάνουμε τον σταυρό μας που είμαστε καλά! Ο Θεός να φιλάει τώρα τα παιδάκια του και να δώσει δύναμη στην μανούλα τους να τα μεγαλώσει....:-(

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

eyxaristo κοριτσι μου αλλα μην ασχολεισε χροοονια παει η βαλιτσα με ψιλοδιαφορα(ελκος σπαστικη κολιτιδα ρινιτιδες)δεν ασχολουμε πλεον κ τοσο στο μυαλο μου γτ βαρεθηκα.εσυ πως εισαι?ασε με και εφυγε ενας φιλος πατερας 3ων παιδιων σημερα κ αυριο θα παμε να τον αποχαιρετησουμε.:(
Πως να ειμαι Koufetaki προσπαθω αλλα ειναι δυσκολο αλλα δεν με νοιαζει για μενα,με νοιαζει γι αυτους τους γονεις που υποφερουν.Καλο παραδεισο για τον φιλο σας κριμα να αφησει 3 παιδακια απο τι εφυγε?Απο σπαστικη κολιτιδα υποφερω και εγω και αυτο το διαστημα ειναι σε εξαρση και πινω συνεχεια φαρμακα.

Καλησπέρα !!!

Διάβασα αρκετά πράγματα, αλλά συγκράτησα ελάχιστα ...

ω τί πρωτότυπο !!!!:rolleyes:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην Linaki-Oz και στην Annia... εύχομαι γρήγορα να ανακάμψετε κοριτσούδες !

Φέφη μου,

ΚΙ εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική περί ομοιοπαθητικών ... χωρίς όμως να έχω προσωπική πείρα. Το γράφω έτσι, θεωρητικά. Σίγουρα θα είχα πολλούς συνδυασμούς αν μάλιστα ήταν να εφαρμόσω κάτι στα παιδιά ιδίως... από την άλλη, εάν μπορείς να βρεις την χρυσή τομή, που λέμε, μεταξύ κλασικής ιατρικής - ομοιοπαθητικής και να κάνεις συνδυασμό (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι εφικτό) τότε, ναι, προσπάθησέ το !

Για σήμερα,

Έχω κρατήσει φακές από χθες. Ελπίζω να τις φάει ο συζυγίτος μου και να μην μου τις φέρει "καπάκι" επειδή έχουμε και λογοθεραπεία οπότε δεν θα προλάβω να μπει κατσαρόλα...

τζα πριν λιγο ηρθα σας δαιβασα αλλα τα ξεχασα ολα μονομιας τα νεα μου η τομη ειναι υπερτροφικη και μπορει να φταιει η ο οργανισμος μου που παραγει πολυ κολαγονο(ναι για αυτο ειμαι φισκα στην ραγαδα:mad:)η μια παρτιδα με ραμματα που ειχανε τοτε τους δημιουργησε τετοια προβληματα..Στις 23/12θα κανω ενα μικρο χειρ.με τοπικη αναισθησια δηλαδη θα μου αφαιρεσει την παλια τομη και θα με ραψει ξανα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Αμαν τι ταλαιπωρια ειναι αυτη δλδ αν σου κανει αλλη τομη σου εγγυαται οτι δεν θα εχεις το ιδιο προβλημα?Γιατι αν ειναι θεμα οργανισμου το ιδιο δεν θα αντιδρασει και με την καινουρια τομη?Περαστικα βρε κοριτσι μου.

fefi είσαι μπαξες!!Καλέ πώς έκανες παράθεση σε τόσα μηνύματα χωρίς να μπερδευτείς;

2-3 βάζω και στραβώνομαι

δεν θέλω να χάσω ούτε ένα μηνυμά σας. μου είστε πολύτιμες!

Ε ε έρχεται!!!! Αυτό το μήνα όλοι θα έχουμε μείωση λόγω της 2ης μείωσης του αφορολογήτου... Μόλις το έμαθα και είμαι μεσα στην τρελλή χαρά!:mad:

φτιάξε με κι άλλο!:rolleyes:

φεφακι μου δεν εχω ιδεα απο ομοιοπαθητικη αλλα ελπιζω να βρειτε την καλυτερη δυνατη λυση και το φατσουλινι σου και να σταματησει να ταλαιπωρειται και οπωσ κι εσυ το ιδιο....

κ εγώ αυτό θέλω.

με το καλό να γίνεις μανούλα!

που ειναι η περιστερο??????κανουμε διαιτα ε?:Dθες στηριγμα?ξεκιναω κι εγω απο αυριοοοοοοοο............πηγα να βαλω το τζιν και δεν μπορουσα να αναπνευσω....φοραω κυριως φορεματα και ενιωθα μια χαρα....πηγα να βαλω το στενο και θα πεθαινα απο ασφυξια.......επαθα σοκ......ερχονται και χριστουγεννα....δεν θα παρουμε 3-4 κιλακια?αχ παναγια μου...θα βαλω τα κλαματα...

πονάει αυτό το θέμα.

προς το παρόν θέλω να μασάω συνέχεια. από γλυκό σε αλμυρό κ μετά γλυκό κ πάλι αλμυρό..κοκ!

είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

κάποιον θα δαγκώσω, αν κάνω δίαιτα! άσχετο που την χρειάζομαι!

χάνω εύκολα βάρος, αλλά δεν το παίρνω απόφαση.

δεν είμαι στα καλύτερά μου...:mad:

Αχ εγώ κιλά έχω 2 ακόμα αλλά διάθεση καμμία.Απλά προσέχω να διατυρούμαι σε αυτά που έχω χάσει.Το έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

ασε μας ρε λίτσα. μια χαρά κοριτσάκι είσαι!

Φεφάκι μου φοιτητριούλα ε???χαχαχαχα

Σημερα το πρωί μια μαμά στον παιδικό δεν πίστευε ότι έχω κόρη σχεδόν 7 χρονών.

όντως!

Αχ πόσο μα πόσο βαριέμαι στη δουλειά σήμερα

εγώ δεν θέλω να δουλέψω...να τρέξω τις υποθέσεις όταν μου φέρονται τόσο...

:mad:

Επίσης πήγε η πεθερα μου να πάρει το μικρο από τον παιδικό ο οποίος πάλι έκλαιγε σήμερα και είχαν χάσει ένα παιδάκι.Ειχε φύγει από την αιθουσα και το ψάχνανε στον όροφο.Ευτυχώς που η εξωπορτα ήταν κλειδωμένη.Καθόλου δεν μου αρέσει αυτός ο παιδικός μα καθόλου.Ειναι πολυ βλαμμένες αυτές και μου το έλεγαν και μέσα μου πίστευα ότι ήταν υπερβολη.Ουφ πολύ στεναχωρήθηκα σήμερα.Με τις κωλοαπεργίες στάσεις και ότιδήποτε άλλο το παιδί ακόμα δεν έχει συνηθίσει και μόλις πάει να συνηθίσει σταματάει και πάλι φτου και από την αρχή.Σήμερα βρήκα μια μαμά και είπαμε να μαζευτούμε να πάμε στο δήμο.Αντε να δώ πότε θα γίνει γιατί εχω πάρα πολλά παράπονα.Εχω την υποψία ότι δεν ασχολούνται με τα παιδιά καθόλου.Γμτ παίζεις με ψυχολογίες παιδιών και τόσο μικρών.Αι σιχτίρ θα τους βάλω φούντο.

Σόρυ αλλά τα έχω πάρει άγρια σήμερα

μαζί σου. ανατρίχιασα!:(:mad:

Χάσανε το παιδί;Μα πού έχουν το μυαλό τους;

Φέφη μαυρομάτικα με σπανάκι=ευκολάκι

Μουλιάζεις τα φασόλια για κανένα 10λεπτο και παραπάνω αν τα αφήσεις ΟΚ.Τα άφησα πάνω από ώρα και μια χαρά ήταν

τα βράζεις για κανένα μισάωρο

σωτάρεις κρεμμυδάκι φρέσκο ή ξερό, μαραίνεις και το σπανάκι, βάζεις μαϊντανό, άνηθο, προσθέτεις τα μαυρομάτικα, βράζουν λίγο όλα μαζί, ρίχνεις και ντοματούλα

ωραίο φαγάκι γίνεται

είχα την τιμή και την χαρά να συμφάγω με τον σύζυγο περιστέρη

μου ακύρωσαν και κάτι ώρες

θα περάσουμε οικογενειακώς το απόγευμα να κυνηγάμε το θεριό το ανήμερο...

ο μικρός λυσομανάει κανονικότατα

μένουμε σε μεζονέτα κι έχουμε βάλει προστατευτικό μεταλλικό πορτάκι στην σκάλα

όλο εκεί πάει και πιάνεται και κάνει σαν γοριλάκι σε κλουβί...

θέλει να τραβάει το σκοινάκι από μια ρόμαν κουρτίνα που έχω στο χωλ που βγάζει στην ταράτσα μας, πότε θα μας έρθει κουρτίνα κολάρο, θα δείξει

θέλει να φτάσει τα κλειδιά που κρέμονται από τις πόρτες

ξύνει τα νυχάκια του στους τοίχους

πέφτει κάτω και τρώει την μοκέτα

και ενώ του εχω τα μισά τουβλάκια στο πάτωμα να παίζουμε, αυτός πάει κι ανοίγει το κουτί να βγάλει και τα υπόλοιπα

κι είναι μόλις 11 μηνών!χθες τους κλείσαμε

σε ένα μήνα γιορτάζουμε και τα πρώτα μας γενέθλια

γερά να είναι κ δεν πειράζει να παιδευόμαστε!

eyxaristo κοριτσι μου αλλα μην ασχολεισε χροοονια παει η βαλιτσα με ψιλοδιαφορα(ελκος σπαστικη κολιτιδα ρινιτιδες)δεν ασχολουμε πλεον κ τοσο στο μυαλο μου γτ βαρεθηκα.εσυ πως εισαι?ασε με και εφυγε ενας φιλος πατερας 3ων παιδιων σημερα κ αυριο θα παμε να τον αποχαιρετησουμε.:(

τί λες βρε παιδί μου. είσαι πολύ αγχώδης, τελειομανής, νομίζω.

καλό παράδεισο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. κουράγιο στη μάνα κ τα παιδιά!:-(

τζα πριν λιγο ηρθα σας δαιβασα αλλα τα ξεχασα ολα μονομιας τα νεα μου η τομη ειναι υπερτροφικη και μπορει να φταιει η ο οργανισμος μου που παραγει πολυ κολαγονο(ναι για αυτο ειμαι φισκα στην ραγαδα:mad:)η μια παρτιδα με ραμματα που ειχανε τοτε τους δημιουργησε τετοια προβληματα..Στις 23/12θα κανω ενα μικρο χειρ.με τοπικη αναισθησια δηλαδη θα μου αφαιρεσει την παλια τομη και θα με ραψει ξανα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

συγνώμη αλλά πολύ δεν κράτησε αυτό; την άνοιξη δεν είχες κατι αντίστοιχο;

στον ίδιο πας συνέχεια; μήπως να αλλάξεις γιατρό;:confused:

περαστικό να είναι κ γρήγορα!

Δίαιτα?

Από την στιγμή που φεύγω από το σπίτι μου στις 8 το πρωί και γυρίζω στις 5 και έχω μόλις 4-5 ώρες για να κάνω δουλειές που κάτω από κανονικές συνθήκες σου τρώνε μία μέρα, το τελευταίο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι δίαιτα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να πρωτομαγειρέψω για μένα τα διαίτης ή για τους υπόλοιπους το κανονικό φαγητό??

σε ό,τι έγραψες...προσυπογράφω!

Καλησπέρα !!!

Φέφη μου,

ΚΙ εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική περί ομοιοπαθητικών ... χωρίς όμως να έχω προσωπική πείρα. Το γράφω έτσι, θεωρητικά. Σίγουρα θα είχα πολλούς συνδυασμούς αν μάλιστα ήταν να εφαρμόσω κάτι στα παιδιά ιδίως... από την άλλη, εάν μπορείς να βρεις την χρυσή τομή, που λέμε, μεταξύ κλασικής ιατρικής - ομοιοπαθητικής και να κάνεις συνδυασμό (δεν ξέρω καν αν αυτό είναι εφικτό) τότε, ναι, προσπάθησέ το !

αυτό θα κάνω κ αν βγει, καλώς! αλλιώς θα σώσουμε τα ευρώπουλα μας! 100 η πρώτη επίσκεψη!

Για σήμερα,

Έχω κρατήσει φακές από χθες. Ελπίζω να τις φάει ο συζυγίτος μου και να μην μου τις φέρει "καπάκι" επειδή έχουμε και λογοθεραπεία οπότε δεν θα προλάβω να μπει κατσαρόλα...

φιλιά κάντυ μου!

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ στα down μου σήμερα...

Δεν ξέρω αν το ακούαστε κάπου, αλλά το Σ/Κ ενας 71χρονος πατέρας στα μέρη μου έβαλε στο αυτοκίνητο τα δυο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 χρονών, κορίτσι κι αγόρι αντίστοιχα κι αυτοκτόνησε στουκάρωντας σε έναν τοίχο(;κάτι τέτοιο)

Το κοριτσάκι κι αυτός είχαν ακαριαίο θάνατο και το αγόρι μάλλον θα μείνει παράλυτο

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει για το θέμα και δεν στηρίζεται σε αρλούμπες αλλά -όπως όλα δείχνουν -σε πραγματικότητα με έχει σοκάρει πραγματικά

Το γεγονός είναι πρώτο θέμα σε πολλά μπλογκς και ακουσα και στο fb

Καλησπέρα

Εμείς σήμερα φάγαμε μακαρόνια με κιμά. Αυτο το φαγητο θα το φάμε στανταράκι μια φορά την εβδομάδα το ζητάει το αγόρι μου.

peristeraki θα κάνω τα μαυρομάτικα όπως είπες σου έχω εμπιστοσύνη.

del έχασαν παιδί αν είναι δυνατόν.

annia με το καλό να κάνεις την επέμβαση.

fefi βίσμα προσωπικά δεν έβαλα ποτέ δεν είχα κιόλας, ο κλάδος μου απλά είχε πέραση ένα φεγγάρι τώρα και σε μας γίνανε δύσκολα τα πράγματα.Για να κάνω τα 12ωρα όμως έκανα χιλμ. καθημερινά και ειδικά την πρώτη χρονια που δεν είχα δίπλωμα εφευγα απο τις 11 και γύριζα σπίτι 5:30.

Κορίτσια και γω διαβάζω πολύ αλλα πιο ελαφρά Μαντά Τραυλού κλπ. κλπ. Με ηρεμεί πολυ.

Καλό απόγευμα φιλάκια πάω για να δω τούρκικο. Αλήθεια το βλέπετε;

st5Bp2.png

Καλησπέρα

Εμείς σήμερα φάγαμε μακαρόνια με κιμά. Αυτο το φαγητο θα το φάμε στανταράκι μια φορά την εβδομάδα το ζητάει το αγόρι μου.

peristeraki θα κάνω τα μαυρομάτικα όπως είπες σου έχω εμπιστοσύνη.

Με κολακεύεις!!

Καλό απόγευμα φιλάκια πάω για να δω τούρκικο. Αλήθεια το βλέπετε;

Καγκλι μου δεν τα βλέπω τα τούρκικα, όχι εκ πεποιθήσεως αλλά γιατί δεν μπορώ!!Αν ξεκινήσω να βλέπω κάτι και μια μέρα εχω δουλειά και δεν δω την συνέχεια σχιζοφρενιάζω

Μια σειρά βλέπω (Ζωή της άλλης)κι έχω ήδη χάσει 4 επεισόδια και θα τα δω στο web

Τα μαυρομάτικα τα σουρώνεις μετά το βράσιμο και πριν τα ενώσεις με το σπανάκι...Δεν είναι σούπα, όπως τα ρεβύθια με το σπανάκι

Καλή επιτυχία!!

Είμαι πολύ στα down μου σήμερα...

Δεν ξέρω αν το ακούαστε κάπου, αλλά το Σ/Κ ενας 71χρονος πατέρας στα μέρη μου έβαλε στο αυτοκίνητο τα δυο του παιδιά ηλικίας 14 και 11 χρονών, κορίτσι κι αγόρι αντίστοιχα κι αυτοκτόνησε στουκάρωντας σε έναν τοίχο(;κάτι τέτοιο)

Το κοριτσάκι κι αυτός είχαν ακαριαίο θάνατο και το αγόρι μάλλον θα μείνει παράλυτο

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει για το θέμα και δεν στηρίζεται σε αρλούμπες αλλά -όπως όλα δείχνουν -σε πραγματικότητα με έχει σοκάρει πραγματικά

Το γεγονός είναι πρώτο θέμα σε πολλά μπλογκς και ακουσα και στο fb

πριν το ακουσα?γιατι να κανει κατι τετοιο και κυριωσ γιατι να παρει και τα παιδια μαζι?εγω ακουσα για αυτοκτονια:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

φεφουλα πηγα το καλοκαιρι σε 1πλαστικη χειρ.εδω στην περιοχη μου κ μου ειπε να το αφησω για 3-4μηνες μηπως φυγει(πηγα αρχες ιουνη)αφου δεν εφυγε πηγα στο κατ στον γιατρο που με χειρουργησε κ αυτος με εστειλε σε ενα πλαστικο στο κατ να με εξετασει,μετα την αφαιρεση μου ειπε ειναι δυσκολο εως σπανιο να ξαναβγει

:-D

πριν το ακουσα?γιατι να κανει κατι τετοιο και κυριωσ γιατι να παρει και τα παιδια μαζι?εγω ακουσα για αυτοκτονια:confused::confused::confused:

σωστά άκουσες

γιατί το έκανε, δεν έχει ακουστεί

αλλα κι αυτά που ξέρω δεν μπορώ να τα γράψω

θα σου στείλω πμ

κοριτσια τα φωτα σας!!!εχουμε καμμια συνταγη για κρουσανακια???

αυτά παθαίνω κι εγώ όταν ξεκινάω δίαιτα

ψάχνω συνταγές για ένα σωρό σκ@τ@κι@

εφτιαξε η Μαρία την Κυριακή και της είπα να μας βάλει την συνταγή, αλλά δεν θα το πήρε χαμπάρι

πριν μέρες είχε φτιάξει η Αννια

και μια εύκολη συνταγή που δεν την έχω κάνει είναι στο "Συνταγες από σπίτι"

Σκέτη ταλαιπωρία δηλαδή βρε Ιωάννα. Άντε τουλαχιστον να ξεμπερδέψεις με την επόμενη μικροεπεμβασούλα και να ησυχάσεις...

συμφωνω ασε μην το σκεφτεσε αφου ηρθαν ετσι τα πραματα κανε την μικρο επεμβαση να ξεμπερδευεις να μην ταλαιπωρεισε αλλο.

Κουφετάκι μου αυτά βλέπουμε και κάνουμε τον σταυρό μας που είμαστε καλά! Ο Θεός να φιλάει τώρα τα παιδάκια του και να δώσει δύναμη στην μανούλα τους να τα μεγαλώσει....:-(

ετσι ετσι!!!!!σκεφτομαι την γνωριμια τους το πως εμεινε εγκυος στο 1ο ενταξει αλλα ονειρα αγωνα χαρα κ μετα τπτ.θα τα καταφερει η φιλεναδα μου ειναι δυνατη.

Πως να ειμαι Koufetaki προσπαθω αλλα ειναι δυσκολο αλλα δεν με νοιαζει για μενα,με νοιαζει γι αυτους τους γονεις που υποφερουν.Καλο παραδεισο για τον φιλο σας κριμα να αφησει 3 παιδακια απο τι εφυγε?Απο σπαστικη κολιτιδα υποφερω και εγω και αυτο το διαστημα ειναι σε εξαρση και πινω συνεχεια φαρμακα.

το ξερω κοριτσι μου οτι οι γονεις ειναι τωρα κλ στην δικια σας κατασταση πραγματικα δεν ξερω τι να πω,ομως ο χρονος απλα κ η ζωη σου δινουν σιγα σιγα κουραγιο να πορευτεις.ο φιλος μας ειχε διαγνωστει με καρκινο στον εγκεφαλο τυπου μπαντερφλαϊ ο οποιος δεν ηταν θεραπευσιμος

fefi οντος θελω καπωςς τα πραγματα γυρω μου βεβαια ποτε δεν ειναι κ με πιανει ανχος ομως το χω καταλαβει κ το πολεμαω,εχω αλλαξει αρκετα τα τελευταια 2χρονια.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...