Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα σας κουκλες.Καταφερα να διαβασω τα πιο πολλα που εχετε γραψει αφου ελειπα τοσες μερες.Μαμουλα μου να σου ζησει η ανιψουλα σου να ειναι γερη και καλοτυχη.ΑNNA4 πολυ χαρηκα με τα νεα σου να προσεχεις το μπεμπακι σου.LinakiOZ περαστικα σου.Maria-elpida καλο ταξιδι και καλα να περασετε.Εviri μου πως παει το τρεξιμο?Φιλακια σε ολες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπερααα...τι μου κανετε?μπηκα και δεν ειναι καμια σας μεσα:-(σημερα φαγαμε μαυροματικα φασολια και μπακαλιαρο.ξυπνησα πολυ αργα.χθες βγηκα με την αδερφουλα μου και τον ξαδερφο μου.ειχε πανηγυρι στο χωριο.εριξα κατι χορους....ειχαν τον σαφετη:P:p:p:p:p:pξεδωσα.αχ...αυτα μου αρεσουν στα χωρια.περιστερακι μου τι κανεις?????καλα φεφη η ανηψια σε τρελανε,ε??:D:D:Dδωρακι μου πολυχρονη....να τα εκατοστησεις...υγεια να εχεισ πανω απ ολα κι εσυ και η οικογενεια σου και ολο χαρες....αγγελινα δεν ξερω αν το βρηκες τελικα αυτο που σου ειπα.αν βρεις κατι πες μου.κουφετακι μου σε ηθελα...μιας και εισαι απο την μανα σαλονικη το σαβ\κο θα ερθουμε με κατι φιλους 2ημερο και θελουμε να μεινουμε ενα βραδυ εκει.εχεις κατα νου κανενα καλο ξενοδοχειο οικονομικο κοντα στο κεντρο?δεν θελουμε πολυτελειες και τετοια...αν ναι στειλε μου πμ....:):)αχ ξεχασα καμια?δεν θυμαμαι καθολου...αααα ξεχασα.εκοψα απο τον κηπο μασ κατο χρυσανθεμα και τα εφερα κομοτηνη...κοριτσια μοσχοβολαει ολο το σπιτι....τι ωραιο πραγμα τα λουλουδια...καλε τι με επιασε?εχω μια μερα να μπω και δεν βαζω γλωσσα μεσα....σταματαω σταματαω.....φιλακια:-D

ωραιες μυρωδιες!!!!!μαρεσουν και μενα τα χρυσανθεμα:wink:

Άννα, πάντα γερή να ακούγεται η καρδούλα. Με το καλό να αξιωθείς να το κρατήσεις στα χέρια σου το νινί!

Δωράκι, χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!

Φαίη, διαβασα...αν θέλεις το συζητάμε σε πμ.

Περιστεράκι, πολύ χαίρομαι που βρίσκω μία co-fan! Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω δει τα dvd με τη Joan Hickson (νομίζω) ως Miss Marple. Τα περισσότερα μου άρεσαν πάρα πολύ. Να φανταστείς, είχα γραφτεί στο επίσημο φόρουμ, που ίδρυσε ο εγγονός της, και έκανα reviews των βιβλίων! :rolleyes: Κανένα dvd με τον Poirot δεν μου έχει αρέσει, από τα λίγα που είδα. Ο μόνος σοβαρός Πουαρώ που υπήρξε στα χρονικά, για μένα, ήταν ο Piter Ustinov. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου είναι το A pocket full of rye - στα ελληνικά, κυκλοφορεί ως Ένα άλλοθι για τρία εγκλήματα. Κια το Κρυφό Αγκάθι είναι πολύ καλό, επίσης. Εκείνα που με φρίκαραν τελείως, σα να παρακολουθούσα θρίλερ, ήταν το Ατελείωτη Νύχτα και το Οι άγγελοι δεν φλυαρούν. Αναφέρομαι σε αυτά που ξεχωρίζω πέραν των κλασσικών, Έγκλημα στο Νείλο, Ποντικοπαγίδα κλπ. Εσύ ποια προτιμάς?

Eviri, καλή μου, σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια, έχεις πολύ καλή ψυχή. Βέβαια τα συγκεκριμένα αναγνώσματα προσφέρονται μάλλον για απόσπαση προσοχής και διασκέδαση, παρά για κάτι σοβαρότερο...αλλά ευτυχώς, διαβάζω πολλα άλλα ακόμα. :cool: Η πεθερά μου όλο το καλοκαίρι λείπει στο χωριο, οπότε η οικογένεια τρώει απ' τα χεράκια μου. Και το ίδιο θα γίνει και από την Πέμπτη, που θα το σκάσει πάλι το πεθεροζεύγος...θα σας ζητάω ιδέες!

καλα μαγειρεματα τοτε γεματα δημιουργικοτητα!!!:-)

καλημερα...σημερα σηκωθηκα πρωινη πρωινη.ξυπνησα απ τον αντρα μου 6 και τεταρτο...να κανω δουλειες και καλα γιατι εχω εξωτερικες δουλειες μετα αλλα νυσταζω.θελω να χουχουλιασω στο κρεβατι.για σημερα εχει 2 φαγητακια.εβαλα μια κοτουλα απο την γιαγιακα μου να βραζει.θα κανω κοτοσουπα και το αλλο μισο κοτοπουλο θα το βαλω στο ταψι με ρυζακι.αλλη μυρωδια κοριτσια η κοτουλα απο την αγορασμενη.μοσχοβολαει το σπιτι ολο.....:):):)αντε αντε ξυπνηστε κι εσεις να τα πουμε

μμμ...στειλε ενα πιατακι και σε μας...καλες δουλειες

:mad::x:x:x:x:x

Εγραφα, έγραφα,έγραφα και όταν πήγα να ποστάρω τσουπ με πέταξε έξω.......ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ:confused::confused::confused::confused:

Τέλος πάντων.....

Περαστικά σε όσες είστε αρρωστούλες ή έχετε άρρωστα τα τέκνα. Υπομονή...

Φεφάκι θα συμφωνήσω με την Ελένη σχετικά με τους ομοιοπαθητικούς. Οι περισσότεροι είναι απόλυτοι ως προς την κλασική ιατρική με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τους ασθενείς τους και να μην γίνεται και σωστή δουλειά.

Κορίτσια χθες ανακοίνωσαν στην δουλειά του άντρα μου ότι τους μειώνουν τον μισθό κατά 10%. Σημειωτέον πως πριν 1,5 χρόνο τους είχαν μειώσει τις ώρες που δουλευουν με ανάλογη μείωση μισθού. Που θα πάει αυτη η κατάσταση δεν ξέρω. Εμάς ακόμη δεν μας έχουν κόψει κάτι αλλά το βλέπω να έρχεται:confused::confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!

Αννακι μου χαρηκα πολυ για τα νεα σου!! Ξερεις ποσο!!! σαν να ειμαι και εγω μαζι σου παλι εγκυος βρε!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω για σημερα θα κανω κατι πολυ προχειρο, φευγουμε το μεσημερι για Αθηνα, εχει ο αντρουλης κατι δουλειες και τσουπ και εγω!

θα συναντηθω και με τις μανουλες Ιουνιου, ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

καλο δρομο και καλα να περασετε:wink:

βροχερή καλημέρα σήμερα.είστε όλες καλά?εγώ μετά την ταλαιπωρία που πέρασα(ρήξη τυμπάνου και στη συνεχεια οξεια μεση πυωδης ωτίτιδα) είμαι καλύτερα, τελείωσα με την αντιβίωση αλλά μερικες φορές δεν ακούω καλά:rolleyes:κουφάλογο θα καταντήσω αν δεν το φροντίσω εγκαίρως.....

σήμερα έχω βγάλει κοτόπουλο να ξεπαγώσει αλλά δεν έχω αποφασίσει πως θα το μαγειρέψω.....

υ.γ βλέπω είμαστε αρκετές στο κλαμπ του διαβάσματος:cool:

περαστικα κοριτσακι..

:)

Καλημέρα κούκλες!!

Τι κάνετε;

Σήμερα θα φτιάξω κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και ρυζάκι.Κάποια από εσάς το είχε φτιάξει πρόσφατα και μου άρεσε σαν ιδέα.

Ξύπνησε το πρωί ο περιστεράκος μου, τον τάισα και κάναμε χουζουράκι μαζί, σαν πιτσουνάκια και κοιμήθηκε το γλυκούλι μου και δεν ήθελα να ξεκολλήσω από δίπλα του.

Αμα τον γιο τον λένε μαμάκια, την μάνα του πώς να την λένε άραγε;

Μαρία καλή ταξίδι και καλή αντάμωση με τις διαδικτυακές φιλεναδίτσες.

Αγγελίνα μου τα πιο πολλά βιβλία της Κρίστι τα είχα διαβάσει πολύ παλιά.Βέβαια κατά καιρούς δανείζομαι κάποια από την βιβλιοθήκη και τους κάνω ένα φρεσκάρισμα.Αμα μου αρέσει κάτι, μετά από καιρό έχω την συνήθεια να το ξαναδιαβάζω.

Αυτό που θυμάμαι πως μου άρεσε πολύ είναι "Οι Δέκα Μικροί Νέγροι"

Από την σειρά του BBC με τη Μις Μαρπλ δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία.Ολες μου άρεσαν πολύ.Ασε που η ταινία "Στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο"με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ που βασίζεται σε ιστορία της Μις Μαρπλ έπαψε να μου αρέσει, όταν είδα τη μεταφορά της ιστορίας από το BBC

Από την σειρά με τον Πουαρώ κάποια dvd μου αρέσουν και κάποια όχι και τόσο.Ορισμένες ιστορίες έχουν την διάρκεια ταινίας κι είναι πιο προσεγμένη η απόδοσή τους από τις 45λεπτες.Μου αρέσει κι αυτός ο Πουαρώ πολύ, ίσως επειδή τον έχω συνηθίσει.Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι πολύ καλός και σε άλλες ταινίες.Φυσικά ο Πίτερ Ουστίνωφ είναι αξεπέραστος.

Σαν ιστορία μου αρέσει πολύ και το "Εγκλημα στο Οριαν Εξπρες", η κινηματογραφική του μεταφορά, γιατί σε βιβλίο δεν το έχω διαβάσει.

Εκτός από την σειρά του BBC εχω και 3 ταινίες με τον Ουστινωφ -Πουαρώ

Κάποια στιγμή θα βγάλω τα dvd να δω τους τίτλους και θα σου γράψω ποια ιστορία μου άρεσε πιο πολύ

καλημερα, καλημερα, καλα μαγειρεματα και μην απελπιζεσαι σχετικα με χθες. σημερα ειμαι αισιοδοξη για μια νεα αρχη στη διατροφη!!!θα τα καταφερουμε συμφορουμιτισσα!!!:)

Καλημέρα!

Χθες πήγα τελικά οδοντίατρο και μόλις το είδε έφριξε...

Μου το έκλεισε προσωρινά και την Παρασκευή θα πάω για τα άγρια!!!

Για σήμερα έκανα κοτόπουλο γιουβετσάκι!

Ετσι.... Και Δόξα το Θεό να λέμε που είναι περαστικά...

Τι έγινε τελικά; Τι σου είπε ο ομ/κός;

Εσύ συνεχίζεις να με τυραννάς για δέυτερη μέρα και ένα κομματάκι δεν στέλνεις προς τα εδώ!!!!:tongue::tongue:

Μπράβο Αννούλα!!!!!

Έτσι να συνεχίσετε και σε 32 εβδομάδες να δεις το μπεμπάκι σου κατάγερο!!!

ωχχχχ.... Ελπίζω ότι είναι να είναι ανώδυνο Ιωαννίτσα!

Αλλο πράγμα φαίη....

Αυτή τη νοστιμιά δεν την βρίσκεις πουθενά!!!

Ωραίααααα!!! Να περάσεις πολύ όμορφα Μαράκι!

Αμάν βρε κορίτσι μου.... Πως το έπαθες;

Περαστικά σου!

ελενη τι ναπω???περαστικα και ανωδυνα ναναι:(!!!ο οδοντιατρος ειναι

το χειροτερο μου!!!

Διαφημίσεις

μην ακουω για τα αυτια...εδω κ δυο μηνες το ενα βουλωνει ξεβουλωνει πηγαινω σε γιατρο κ κανω θεραπεια και υπομονη,γτ το επομενο ημα αν δεν ξεβουλωσει τελικα ειναι το σωληνακι.κλ γινετε ρε κοριτσι μου να πηρες το τυμπανο στο χερι!!!!πα πα!!!ανατριχιασα,περαστικα σου βρε κοριτσαρα!

σημερα θα κανω κεφτεδακια κ πατατες τηγανιτες παραγκελια απο τον μεγαλο γιο τι να καμω η μανα

καλημερα. ωραια παραγγελια ο γιος σου!!!το καλυτερο μου!!!:)

καλημερα όλη μέρα.

να σας γράψω λίγα καθέκαστα από τα δικά μας νέα κ μετά ξαναδιάβάζω τα δικάσας.

ομοιοπαθητική: ένα ψιλοσοκ.

για τα εμβόλια μας είπε να τα σταματήσουμε για ένα διάστημα μέχρι να ανακάμψει η Χρύσπα.

μου είπε ότι το παιδί δεν αντέχει τόση χημεία κ απόδειξη ότι από μηνών δεν ανεχόταν μωρομάντηλα, κρέμες για ευαίσθητη περιοχή, μόνο πλύσιμο κ ελαιόλαδο, εναλλάξ με νισεστέ όταν είχαμε θέμα.

μου είπε ό,τι είχα παρατηρήσει στο παιδί, δηλαδή ότι μετά τα εμβόλια κ δη τα πολλαπλά το ανοσοποιητικό της Χ έπεφτε, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει.

για το αντίστοιχο του mmr μου είπε ότι το ότι σήκωσε υψηλό πυρετό μετά από μέρες ήταν φυσιολογικό κ καλή ένδειξη!

ήταν αντίθετος ιδίως με το αντιγριπικό που κάναμε! έφριξε!

μου είπε ότι η Χ έχει θέμα συγκέντρωσης γιατί δεν στεκόταν πουθενά.

συγνώμη, αλλά ποιό δίχρονο κάθεται ακίνητο;

η Χ ήθελε να τα πιάσει όλα, να πάει παντού!

η Χ μου ζητάει χυμό πορτοκάλι περισσότερο από νερό, βγάζει καλτσάκια κ κυλιέται ξυπόλυτάν στο μάρμαρο...δεν της αρκούν τόσα χαλιά!

όταν ανεβάζει πυρετό κ αναγκαζόμασταν να δώσουμε αντιβίωση, μου είπε ότι ήταν λογικό κ επόμενο να δακρύζουν τα ματάκια της κ εν συνεχεία να τσιμπλιάζουν, για να εκτονωθεί η ποσότητα τοξινών.

τα λέω απλοϊκά, όπως τα κατάλαβα.

τρίζει δοντάκια από το ζόρι.

βλέπει εφιάλτες.

νωτίζονται τα καλτσάκια της, ιδρώνει στον αυχένα κ το κεφάλι, όταν κοιμάται. (αυτά από τη στιγμή που παίρνουμε το σίλικουμ εξαφανίστηκαν).

έχει χάσει κάπως την όρεξή της (επανήλθε τώρα η όρεξη).

παρατήρησα κόκκινα μαγουλάκια, αλλά με ξηροδερμία, ιδίως στο πρόσωπο, σαν χαρτί!

της πήρα μια φυτική κρέμα, χθες την έβαλα. αν είναι καλή θα σας την γράψω.

τα εμβόλια του είπα είναι υποχρεωτικά από το υπουργείο,

μου είπε ότι θα έπρεπε να μας ενημερώνουν για τις παρενέργειες, αλλά δεν το κάνουν για κερδοσκοπικούς λόγους.

όταν άκουσε ότι μόνο με πονστάν πέφτει ο πυρετός της Χ...γούρλωσε μάτια!!

μου είπε ότι έχουμε δρόμο...αλλά όταν του εξήγησα ότι ο σύζυγος δεν νομίζω να συμφωνεί με την προτροπή του για τα εμβόλια...μου εξήγησε ότι καλό θα ήταν να κάναμε οι τρεις μας μια κουβέντα κ να αποφασίσουμε με τον φέφο τί θα κάνουμε, για να μη χάνει το χρόνο του, ούτε κ εμείς κ πολύ περισσότερο να μην πετάμε τα λεφτά μας.

περιττό να σας πω τί άκουσα από πεθερό, σύζυγο!!!!!!!

κ ακόμα ακούω!

άντε από τον φέφο να ακούσω. μπαμπάς είναι. από τον πεθερό μου όμως;

ένα βήμα πριν γίνουμε βίδες!

σας έπρηξα, αλλά αυτά ζω!

πίνουμε κατσικίσιο γάλα όλυμπος, τυρί κατσικίσιο-απαγόρευση αγελαδινού γάλακτος.

απαγόρευση ζάχαρης, όχι ότι έτρωγε γλυκά το παιδί...

απαγόρευση σε ξηρούς καρπούς.

μου δικαιολόγησε τον εμετό στο ψάρι...έγινε μετά από πολλαπλό εμβόλιο. όντως, ενώ πριν το έτρωγε χωρίς εμετό.

κατά τα άλλα στη δουλειά πάλι αλλαγές...μέσα σε 8 μέρες άλλαξαν πλάνο 3 φορές!

ούτε τραβεστί να ήταν το εργασιακό μου καθεστώς!:rolleyes:

το έχω ρίξει στην ασύστολη μάσα!

μάκια μούκια!

φεφη καλημερα, εχω πασει σοκ και εγω!!!στα περισσοτερα ειναι σαν να βλεπω το παιδι μου!!!θα ξαναπας???το σκεφτομαι και εγω σοβαρα, αν και εμπιστευομαι πλεον τυφλα την παιδιατρο μας, η οποια ειναι λιγο κατα και μου ειπε αν θελω να δοκιμασω αλλα δεν θα εχουμε και μεγαλα αποτελεσματα. οσο για τον εμβολιασμο, θεωρω οτι ειναι το μοναδικο που πρεπει να γινεται συστηματικα. καλο κουραγιο

Μαγειροκοριτσα για δωστε μου τα φωτα σας.Μου ζητησε ο γιος μου μουσακα τον οποιο τον αποφευγω λογω τηγανιτων,γινεται τις πατατες και τις μελιτζανες να τις ψησω αντι να τις τηγανισω? και αν ναι το εχετε δοκιμασει ειναι το ιδιο νοστιμο?

:confused::confused:

:mad::x:x:x:x:x

Εγραφα, έγραφα,έγραφα και όταν πήγα να ποστάρω τσουπ με πέταξε έξω.......ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ:confused::confused::confused::confused:

Τέλος πάντων.....

Περαστικά σε όσες είστε αρρωστούλες ή έχετε άρρωστα τα τέκνα. Υπομονή...

Φεφάκι θα συμφωνήσω με την Ελένη σχετικά με τους ομοιοπαθητικούς. Οι περισσότεροι είναι απόλυτοι ως προς την κλασική ιατρική με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τους ασθενείς τους και να μην γίνεται και σωστή δουλειά.

Κορίτσια χθες ανακοίνωσαν στην δουλειά του άντρα μου ότι τους μειώνουν τον μισθό κατά 10%. Σημειωτέον πως πριν 1,5 χρόνο τους είχαν μειώσει τις ώρες που δουλευουν με ανάλογη μείωση μισθού. Που θα πάει αυτη η κατάσταση δεν ξέρω. Εμάς ακόμη δεν μας έχουν κόψει κάτι αλλά το βλέπω να έρχεται:confused::confused:

:-(:-(κουραγιο!!!ολοι στη ιδια μοιρα ειμαστε. που θα φτασει αυτο δεν ξερω!!!

Μαγειροκοριτσα για δωστε μου τα φωτα σας.Μου ζητησε ο γιος μου μουσακα τον οποιο τον αποφευγω λογω τηγανιτων,γινεται τις πατατες και τις μελιτζανες να τις ψησω αντι να τις τηγανισω? και αν ναι το εχετε δοκιμασει ειναι το ιδιο νοστιμο?

εγω δεν τα τηγανιζω ποτε. τα κοβω σε φετες και τα βαζω λιγο στο γκριλ να παρουν χρωμα και μετα στο ταψι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...