Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!

Αννακι μου χαρηκα πολυ για τα νεα σου!! Ξερεις ποσο!!! σαν να ειμαι και εγω μαζι σου παλι εγκυος βρε!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω για σημερα θα κανω κατι πολυ προχειρο, φευγουμε το μεσημερι για Αθηνα, εχει ο αντρουλης κατι δουλειες και τσουπ και εγω!

θα συναντηθω και με τις μανουλες Ιουνιου, ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

βροχερή καλημέρα σήμερα.είστε όλες καλά?εγώ μετά την ταλαιπωρία που πέρασα(ρήξη τυμπάνου και στη συνεχεια οξεια μεση πυωδης ωτίτιδα) είμαι καλύτερα, τελείωσα με την αντιβίωση αλλά μερικες φορές δεν ακούω καλά:rolleyes:κουφάλογο θα καταντήσω αν δεν το φροντίσω εγκαίρως.....

σήμερα έχω βγάλει κοτόπουλο να ξεπαγώσει αλλά δεν έχω αποφασίσει πως θα το μαγειρέψω.....

υ.γ βλέπω είμαστε αρκετές στο κλαμπ του διαβάσματος:cool:

Καλημέρα κούκλες!!

Τι κάνετε;

Σήμερα θα φτιάξω κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και ρυζάκι.Κάποια από εσάς το είχε φτιάξει πρόσφατα και μου άρεσε σαν ιδέα.

Ξύπνησε το πρωί ο περιστεράκος μου, τον τάισα και κάναμε χουζουράκι μαζί, σαν πιτσουνάκια και κοιμήθηκε το γλυκούλι μου και δεν ήθελα να ξεκολλήσω από δίπλα του.

Αμα τον γιο τον λένε μαμάκια, την μάνα του πώς να την λένε άραγε;

Μαρία καλή ταξίδι και καλή αντάμωση με τις διαδικτυακές φιλεναδίτσες.

Αγγελίνα μου τα πιο πολλά βιβλία της Κρίστι τα είχα διαβάσει πολύ παλιά.Βέβαια κατά καιρούς δανείζομαι κάποια από την βιβλιοθήκη και τους κάνω ένα φρεσκάρισμα.Αμα μου αρέσει κάτι, μετά από καιρό έχω την συνήθεια να το ξαναδιαβάζω.

Αυτό που θυμάμαι πως μου άρεσε πολύ είναι "Οι Δέκα Μικροί Νέγροι"

Από την σειρά του BBC με τη Μις Μαρπλ δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία.Ολες μου άρεσαν πολύ.Ασε που η ταινία "Στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο"με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ που βασίζεται σε ιστορία της Μις Μαρπλ έπαψε να μου αρέσει, όταν είδα τη μεταφορά της ιστορίας από το BBC

Από την σειρά με τον Πουαρώ κάποια dvd μου αρέσουν και κάποια όχι και τόσο.Ορισμένες ιστορίες έχουν την διάρκεια ταινίας κι είναι πιο προσεγμένη η απόδοσή τους από τις 45λεπτες.Μου αρέσει κι αυτός ο Πουαρώ πολύ, ίσως επειδή τον έχω συνηθίσει.Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι πολύ καλός και σε άλλες ταινίες.Φυσικά ο Πίτερ Ουστίνωφ είναι αξεπέραστος.

Σαν ιστορία μου αρέσει πολύ και το "Εγκλημα στο Οριαν Εξπρες", η κινηματογραφική του μεταφορά, γιατί σε βιβλίο δεν το έχω διαβάσει.

Εκτός από την σειρά του BBC εχω και 3 ταινίες με τον Ουστινωφ -Πουαρώ

Κάποια στιγμή θα βγάλω τα dvd να δω τους τίτλους και θα σου γράψω ποια ιστορία μου άρεσε πιο πολύ

βροχερή καλημέρα σήμερα.είστε όλες καλά?εγώ μετά την ταλαιπωρία που πέρασα(ρήξη τυμπάνου και στη συνεχεια οξεια μεση πυωδης ωτίτιδα) είμαι καλύτερα, τελείωσα με την αντιβίωση αλλά μερικες φορές δεν ακούω καλά:rolleyes:κουφάλογο θα καταντήσω αν δεν το φροντίσω εγκαίρως.....

σήμερα έχω βγάλει κοτόπουλο να ξεπαγώσει αλλά δεν έχω αποφασίσει πως θα το μαγειρέψω.....

υ.γ βλέπω είμαστε αρκετές στο κλαμπ του διαβάσματος:cool:

Καλημέρα Linaki,περαστικά!Ωρέ τι έπαθες;

Κάποτε διάβαζα πολύ

Τωρα δεν προλαβαίνω

Αν όμως ξεκινήσω ένα βιβλίο και "κολλήσω"δεν το αφήνω μέχρι να το τελειώσω

Από αυτά που μου αρέσει να κάνω είναι το αγαπημένο μου

Καλημέρα!

Χθες πήγα τελικά οδοντίατρο και μόλις το είδε έφριξε...

Μου το έκλεισε προσωρινά και την Παρασκευή θα πάω για τα άγρια!!!

Για σήμερα έκανα κοτόπουλο γιουβετσάκι!

Άρρωστοι πάλι (ή μάλλον όχι πάλι αλλά ακόμη) με κάτι... μην με ρωτήσετε τί ... βαρέθηκα και να τα γράφω και να τα ζω και να τα σκέφτομαι...

Υπομονή.... Σκέψου ότι έχεις πολλές συνπάσχουσες!!!!:P:p

και μετά λέω "Βρε μπας και είσαι και λίγο αχάριστη ???? Μικρά παιδάκια έχεις, θα αρρωστήσουν" και δώσ΄του και κάνω και τον σταυρό μου και λέω και κάνα Πάτερ Ημών...

Ετσι.... Και Δόξα το Θεό να λέμε που είναι περαστικά...

δουλειές, ομοιοπαθητικός (με σκλάβωσεεεεεεε:rolleyes:), κ πάλι δουλειές!

περαστικά. άουτς! εγώ αύριο πάω. ελπίζω να μου πει ότι πάμε καλά κ τελειώνουμε...;)

Τι έγινε τελικά; Τι σου είπε ο ομ/κός;

Όπως σας έλεγα και χτες σήμερα φάγαμε παστίτσιο που έφτιαξα για δύο μέρες.

Εσύ συνεχίζεις να με τυραννάς για δέυτερη μέρα και ένα κομματάκι δεν στέλνεις προς τα εδώ!!!!:tongue::tongue:

μπηκα να σας γραψω πως ολα καλα με το μπεμπακι,η καρδουλα σουπερ!!!!φιλακια σε ολες!!!!

Μπράβο Αννούλα!!!!!

Έτσι να συνεχίσετε και σε 32 εβδομάδες να δεις το μπεμπάκι σου κατάγερο!!!

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις καλα,πηγα το πρωι στον γιατρο που με χειρουργησε να δει την τομη γιατι απο τον φλεβαρη που εκανα το χειρουργειο η μιση και παραπανω ειναι κοκκινη πρησμενη και με τρωει και ποναει μερικες φορες..Παω για χηλοειδη λεει(τι ειναι αυτο ωρε?:confused:)και θα ξαναπαω αυριο να με δει πλαστικος χεσε μεσα δηλαδη,ευχομαι να φτιαξει γιατι ειναι πολυ αντιαισθητικο και εκτος αυτου με ενοχλει....

ωχχχχ.... Ελπίζω ότι είναι να είναι ανώδυνο Ιωαννίτσα!

.εβαλα μια κοτουλα απο την γιαγιακα μου να βραζει.θα κανω κοτοσουπα και το αλλο μισο κοτοπουλο θα το βαλω στο ταψι με ρυζακι.αλλη μυρωδια κοριτσια η κοτουλα απο την αγορασμενη.μοσχοβολαει το σπιτι ολο.....:):):)αντε αντε ξυπνηστε κι εσεις να τα πουμε

Αλλο πράγμα φαίη....

Αυτή τη νοστιμιά δεν την βρίσκεις πουθενά!!!

θα συναντηθω και με τις μανουλες Ιουνιου, ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Ωραίααααα!!! Να περάσεις πολύ όμορφα Μαράκι!

Αμάν βρε κορίτσι μου.... Πως το έπαθες;

Περαστικά σου!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Linaki,περαστικά!Ωρέ τι έπαθες;

Κάποτε διάβαζα πολύ

Τωρα δεν προλαβαίνω

Αν όμως ξεκινήσω ένα βιβλίο και "κολλήσω"δεν το αφήνω μέχρι να το τελειώσω

Από αυτά που μου αρέσει να κάνω είναι το αγαπημένο μου

σε καταλαβαίνω γιατί ούτε και εγώ προλαβαίνω και έτσι πολλές φορές ξενυχτώ για να τελειώσω ένα βιβλίο....'ασε που πλέον έπαψα να τα αγοράζω και ξετινάζω την δημοτική βιβλιοθήκη

;);)

Αμάν βρε κορίτσι μου.... Πως το έπαθες;

Περαστικά σου!

μην γελάσεις....

έριξα φυσιολογικό ορό με πίεση στη μύτη για να ξεμπουκώσω και από την πίεση εσπασε το τύμπανο και βγήκε από το αυτί....:(

η αδερφή μου λέει εσένα όλες οι τρύπες σου επικοινωνούν τελικά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην γελάσεις....

έριξα φυσιολογικό ορό με πίεση στη μύτη για να ξεμπουκώσω και από την πίεση εσπασε το τύμπανο και βγήκε από το αυτί....:(

η αδερφή μου λέει εσένα όλες οι τρύπες σου επικοινωνούν τελικά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην ακουω για τα αυτια...εδω κ δυο μηνες το ενα βουλωνει ξεβουλωνει πηγαινω σε γιατρο κ κανω θεραπεια και υπομονη,γτ το επομενο ημα αν δεν ξεβουλωσει τελικα ειναι το σωληνακι.κλ γινετε ρε κοριτσι μου να πηρες το τυμπανο στο χερι!!!!πα πα!!!ανατριχιασα,περαστικα σου βρε κοριτσαρα!

σημερα θα κανω κεφτεδακια κ πατατες τηγανιτες παραγκελια απο τον μεγαλο γιο τι να καμω η μανα

921477wc2fyvv2y2.gif

μην γελάσεις....

Αμαν αμαν αμαν...:confused:

ΝΑ προσεχω που βάζω φυσιολογικό ορό στη μύτη του μπούλη μου

Και να επιδιώκες τέτοια επιτυχία δεν θα είχες!!:lol:

μην γελάσεις....

Πλάκα κάνεις!!!!!!

Από τον φυσιολογικό ορό;;:shock::shock:

Η αδερφή σου έγραψε!!!! χαχαχαχα!!!!

σημερα θα κανω κεφτεδακια κ πατατες τηγανιτες παραγκελια απο τον μεγαλο γιο τι να καμω η μανα

Καλημερούδια κουφετού!!!

Ετοιμάσου καλέ! Θα έρθω να σε παραλάβω!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα όλη μέρα.

να σας γράψω λίγα καθέκαστα από τα δικά μας νέα κ μετά ξαναδιάβάζω τα δικάσας.

ομοιοπαθητική: ένα ψιλοσοκ.

για τα εμβόλια μας είπε να τα σταματήσουμε για ένα διάστημα μέχρι να ανακάμψει η Χρύσπα.

μου είπε ότι το παιδί δεν αντέχει τόση χημεία κ απόδειξη ότι από μηνών δεν ανεχόταν μωρομάντηλα, κρέμες για ευαίσθητη περιοχή, μόνο πλύσιμο κ ελαιόλαδο, εναλλάξ με νισεστέ όταν είχαμε θέμα.

μου είπε ό,τι είχα παρατηρήσει στο παιδί, δηλαδή ότι μετά τα εμβόλια κ δη τα πολλαπλά το ανοσοποιητικό της Χ έπεφτε, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει.

για το αντίστοιχο του mmr μου είπε ότι το ότι σήκωσε υψηλό πυρετό μετά από μέρες ήταν φυσιολογικό κ καλή ένδειξη!

ήταν αντίθετος ιδίως με το αντιγριπικό που κάναμε! έφριξε!

μου είπε ότι η Χ έχει θέμα συγκέντρωσης γιατί δεν στεκόταν πουθενά.

συγνώμη, αλλά ποιό δίχρονο κάθεται ακίνητο;

η Χ ήθελε να τα πιάσει όλα, να πάει παντού!

η Χ μου ζητάει χυμό πορτοκάλι περισσότερο από νερό, βγάζει καλτσάκια κ κυλιέται ξυπόλυτάν στο μάρμαρο...δεν της αρκούν τόσα χαλιά!

όταν ανεβάζει πυρετό κ αναγκαζόμασταν να δώσουμε αντιβίωση, μου είπε ότι ήταν λογικό κ επόμενο να δακρύζουν τα ματάκια της κ εν συνεχεία να τσιμπλιάζουν, για να εκτονωθεί η ποσότητα τοξινών.

τα λέω απλοϊκά, όπως τα κατάλαβα.

τρίζει δοντάκια από το ζόρι.

βλέπει εφιάλτες.

νωτίζονται τα καλτσάκια της, ιδρώνει στον αυχένα κ το κεφάλι, όταν κοιμάται. (αυτά από τη στιγμή που παίρνουμε το σίλικουμ εξαφανίστηκαν).

έχει χάσει κάπως την όρεξή της (επανήλθε τώρα η όρεξη).

παρατήρησα κόκκινα μαγουλάκια, αλλά με ξηροδερμία, ιδίως στο πρόσωπο, σαν χαρτί!

της πήρα μια φυτική κρέμα, χθες την έβαλα. αν είναι καλή θα σας την γράψω.

τα εμβόλια του είπα είναι υποχρεωτικά από το υπουργείο,

μου είπε ότι θα έπρεπε να μας ενημερώνουν για τις παρενέργειες, αλλά δεν το κάνουν για κερδοσκοπικούς λόγους.

όταν άκουσε ότι μόνο με πονστάν πέφτει ο πυρετός της Χ...γούρλωσε μάτια!!

μου είπε ότι έχουμε δρόμο...αλλά όταν του εξήγησα ότι ο σύζυγος δεν νομίζω να συμφωνεί με την προτροπή του για τα εμβόλια...μου εξήγησε ότι καλό θα ήταν να κάναμε οι τρεις μας μια κουβέντα κ να αποφασίσουμε με τον φέφο τί θα κάνουμε, για να μη χάνει το χρόνο του, ούτε κ εμείς κ πολύ περισσότερο να μην πετάμε τα λεφτά μας.

περιττό να σας πω τί άκουσα από πεθερό, σύζυγο!!!!!!!

κ ακόμα ακούω!

άντε από τον φέφο να ακούσω. μπαμπάς είναι. από τον πεθερό μου όμως;

ένα βήμα πριν γίνουμε βίδες!

σας έπρηξα, αλλά αυτά ζω!

πίνουμε κατσικίσιο γάλα όλυμπος, τυρί κατσικίσιο-απαγόρευση αγελαδινού γάλακτος.

απαγόρευση ζάχαρης, όχι ότι έτρωγε γλυκά το παιδί...

απαγόρευση σε ξηρούς καρπούς.

μου δικαιολόγησε τον εμετό στο ψάρι...έγινε μετά από πολλαπλό εμβόλιο. όντως, ενώ πριν το έτρωγε χωρίς εμετό.

κατά τα άλλα στη δουλειά πάλι αλλαγές...μέσα σε 8 μέρες άλλαξαν πλάνο 3 φορές!

ούτε τραβεστί να ήταν το εργασιακό μου καθεστώς!:rolleyes:

το έχω ρίξει στην ασύστολη μάσα!

μάκια μούκια!

μην ακουω για τα αυτια...εδω κ δυο μηνες το ενα βουλωνει ξεβουλωνει πηγαινω σε γιατρο κ κανω θεραπεια και υπομονη,γτ το επομενο ημα αν δεν ξεβουλωσει τελικα ειναι το σωληνακι.κλ γινετε ρε κοριτσι μου να πηρες το τυμπανο στο χερι!!!!πα πα!!!ανατριχιασα,περαστικα σου βρε κοριτσαρα!

ωχ......περαστικά και σε εσένα γιατί ο πόνος στα αυτιά είναι φόρητος.....βέβαια δεν ακούς και είσαι στην κοσμάρα σου αλλά έχει και αυτό τα μειονεκτίματα του:tongue::tongue:

Αμαν αμαν αμαν...:confused:

ΝΑ προσεχω που βάζω φυσιολογικό ορό στη μύτη του μπούλη μου

Και να επιδιώκες τέτοια επιτυχία δεν θα είχες!!:lol:

μην ανησυχείς για το μωράκι σου....δεν είανι και τόσο συνιθισμένο αυτό που έπαθα και το τύμπανο το είχα ξανασπάσει πριν χρόνια από πλυ βήχα που πνίγηκα με μια τσίχλα.......

χαχαχαχα νούμερο ε?

Πλάκα κάνεις!!!!!!

Από τον φυσιολογικό ορό;;:shock::shock:

Η αδερφή σου έγραψε!!!! χαχαχαχα!!!!

ναι η μουλάρα:tongue::tongue:

εγώ πόναγα και αυτή τα καρφιά της....:lol::lol:

καλημερα όλη μέρα.

να σας γράψω λίγα καθέκαστα από τα δικά μας νέα κ μετά ξαναδιάβάζω τα δικάσας.

ομοιοπαθητική: ένα ψιλοσοκ.

για τα εμβόλια μας είπε να τα σταματήσουμε για ένα διάστημα μέχρι να ανακάμψει η Χρύσπα.

Σκέφτηκα ότι θα γίνει χαμός με φέφο και μετά το διάβασα παρακάτω κι επιβεβαιώθηκα

μου είπε ότι το παιδί δεν αντέχει τόση χημεία κ απόδειξη ότι από μηνών δεν ανεχόταν μωρομάντηλα, κρέμες για ευαίσθητη περιοχή, μόνο πλύσιμο κ ελαιόλαδο, εναλλάξ με νισεστέ όταν είχαμε θέμα.

μου είπε ό,τι είχα παρατηρήσει στο παιδί, δηλαδή ότι μετά τα εμβόλια κ δη τα πολλαπλά το ανοσοποιητικό της Χ έπεφτε, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνει.

για το αντίστοιχο του mmr μου είπε ότι το ότι σήκωσε υψηλό πυρετό μετά από μέρες ήταν φυσιολογικό κ καλή ένδειξη!

ήταν αντίθετος ιδίως με το αντιγριπικό που κάναμε! έφριξε!

Πολλά παιδάκια είναι σαν την ανηψούλα μου κι έχουν ευαισθησία κι αλλεργίες στα χημικά

Το ίδιο έχω ακούσει και για τα εμβόλια

Εμείς με τον μπούλη δεν είχαμε ποτέ τέτοια, αλλά εάν...Πώς θα έπειθα τον περιστέρη να πάμε σε ομοιοπαθητικό, πες μου!

μου είπε ότι η Χ έχει θέμα συγκέντρωσης γιατί δεν στεκόταν πουθενά.

συγνώμη, αλλά ποιό δίχρονο κάθεται ακίνητο;

η Χ ήθελε να τα πιάσει όλα, να πάει παντού!

Κανένα!!Μια χαρά είναι το παιδί, όπως κάνουν όλα τα δίχρονα!!

η Χ μου ζητάει χυμό πορτοκάλι περισσότερο από νερό, βγάζει καλτσάκια κ κυλιέται ξυπόλυτάν στο μάρμαρο...δεν της αρκούν τόσα χαλιά!

όταν ανεβάζει πυρετό κ αναγκαζόμασταν να δώσουμε αντιβίωση, μου είπε ότι ήταν λογικό κ επόμενο να δακρύζουν τα ματάκια της κ εν συνεχεία να τσιμπλιάζουν, για να εκτονωθεί η ποσότητα τοξινών.

τα λέω απλοϊκά, όπως τα κατάλαβα.

τρίζει δοντάκια από το ζόρι.

βλέπει εφιάλτες.

νωτίζονται τα καλτσάκια της, ιδρώνει στον αυχένα κ το κεφάλι, όταν κοιμάται. (αυτά από τη στιγμή που παίρνουμε το σίλικουμ εξαφανίστηκαν).

Παιδεύεται το μικρουλάκι, μωρέ κι είναι κρίμα...

έχει χάσει κάπως την όρεξή της (επανήλθε τώρα η όρεξη).

παρατήρησα κόκκινα μαγουλάκια, αλλά με ξηροδερμία, ιδίως στο πρόσωπο, σαν χαρτί!

της πήρα μια φυτική κρέμα, χθες την έβαλα. αν είναι καλή θα σας την γράψω.

τα εμβόλια του είπα είναι υποχρεωτικά από το υπουργείο,

μου είπε ότι θα έπρεπε να μας ενημερώνουν για τις παρενέργειες, αλλά δεν το κάνουν για κερδοσκοπικούς λόγους.

όταν άκουσε ότι μόνο με πονστάν πέφτει ο πυρετός της Χ...γούρλωσε μάτια!!

μου είπε ότι έχουμε δρόμο...αλλά όταν του εξήγησα ότι ο σύζυγος δεν νομίζω να συμφωνεί με την προτροπή του για τα εμβόλια...μου εξήγησε ότι καλό θα ήταν να κάναμε οι τρεις μας μια κουβέντα κ να αποφασίσουμε με τον φέφο τί θα κάνουμε, για να μη χάνει το χρόνο του, ούτε κ εμείς κ πολύ περισσότερο να μην πετάμε τα λεφτά μας.

περιττό να σας πω τί άκουσα από πεθερό, σύζυγο!!!!!!!

κ ακόμα ακούω!

άντε από τον φέφο να ακούσω. μπαμπάς είναι. από τον πεθερό μου όμως;

ένα βήμα πριν γίνουμε βίδες!

Καλά ξεμπερδέματα

σας έπρηξα, αλλά αυτά ζω!

πίνουμε κατσικίσιο γάλα όλυμπος, τυρί κατσικίσιο-απαγόρευση αγελαδινού γάλακτος.

απαγόρευση ζάχαρης, όχι ότι έτρωγε γλυκά το παιδί...

απαγόρευση σε ξηρούς καρπούς.

μου δικαιολόγησε τον εμετό στο ψάρι...έγινε μετά από πολλαπλό εμβόλιο. όντως, ενώ πριν το έτρωγε χωρίς εμετό.

κατά τα άλλα στη δουλειά πάλι αλλαγές...μέσα σε 8 μέρες άλλαξαν πλάνο 3 φορές!

ούτε τραβεστί να ήταν το εργασιακό μου καθεστώς!:rolleyes:

το έχω ρίξει στην ασύστολη μάσα!

Τρώγε για να αντέξεις!Δεν θα καταπιεστείς κιόλας

μάκια μούκια!

Φέφη αδερφούλα μου τα διάβασα αυτά που γράφεις πολύ προσεκτικά κι ένα έχω να πώ...Δεν εχω και ιδέα περί ομοιοπαθητικής...

Αφού το παιδάκι έχει ταλαιπωρηθεί τόσο ακολουθώντας τα κλασικά και καθιερωμένα, γιατί να μην γίνει και μια δοκιμή των οδηγιών του ομοιοπαθητικού για κάποιο διάστημα;Τι θα πάθει;

Εντάξει, με το θέμα των εμβολίων δεν ξέρω τι θα έκανα.Μάλλον δεν θα τον άκουγα σε αυτό

Πόσο συχνά κάνουν σε αυτήν την ηλικία τα παιδάκια;Αν δεν κάνουν κάθε μήνα, ίσως να μπορέσετε να εφαρμόσετε κάποιες από τις συμβουλές του χωρίς να μπείτε στο δίλημμα αν θα διακόψετε τα εμβόλια ή όχι

Φέφη συμφωνώ σε πολλά με αυτά που σου είπε, όχι όμως στα εμβόλια και στις υπερβολές τους!

Εχω κάνει ομ/κή στην Λουκία και το ώφελος ήταν ελάχιστο...

Εχω ταλαιπωρήσει το παιδί γιατί με τις ωτίτιδες που έκανε προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω ομ/κά για να γλιτώσουμε την αντιβίωση και ουσιαστικά το μόνο που έκανα ήταν να παρατείνω την τυραννία του γιατί στο τέλος πάντα καταλήγαμε στην κλασική ιατρική....

Ωσπου βρήκα έναν ιερέα που είναι ομ/κός και μου εξήγησε κάποια πράγματα..

Ηταν ο μόνος που είπε πως την δυτική ιατρική την αποδεχόμαστε. Η ομ/κή δεν είναι άμεσα αντιμετωπίσιμη θεραπεία. Είναι πρόληψη και βοηθάει να περάσουμε κάτι πολύ πιο ελαφρυά... Δεν είναι πανάκεια!

Όταν τον άκουσα να μου λέει όχι στις ακρότητες, έμεινα!

Η τέλεια λύση είναι η συνεργασία κλασικής και ομ/κής!

Γι'αυτό προσοχή και μην πιστέψεις στο 100% αυτά που σου λένε!

4Suap3.png

καλημερουδια!!!!!!!!σημερα η μανουλα θα μου κανει ψαρακια ψητα κ σαλατουλα κ ισως κ χορτα βραστα!

Φεφη μου δεν εχω ιδεα απο ομοιοπαθ αλλα να σου πω σε ενα μικρο παιδακι εγω θα πηγαινα με την ιατρικη κ οχι με φυτικα σκευασματα...εννοω οτι με τιποτα δεν θα καταργουσα(εστω κ για λιγο τα εμβολια),αλλα παλι δηλωνω ασχετη με αυτην την επιστημη οποτε απλα σου λεω πως το σκεφτομαι.κ να σου πω κ κατι εμενα οτι αυτος σχολιασε ως αρνητικο στην Χ. εγω το βρισκω απολυτως φυσιολογ,ποιο δηλ 2χρονο καθεται ακινητο σε νεο χωρο....τελος παντων η συμβουλη μου ειναι να παρετ μαζι με τον μπαμπακα σας τη καλυτερη αποφαση για την μικρη σας κουκλιτσα!!!

Maraki καλα να περασετε κ καλη ανταμωση με τα κοριτσακια!!!!!αντε μακαρι το καλοκαιρι αν ερθετε προς τα μερη μας να συναντηθουμε κ εμεις!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...