Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια.

Όπως σας έλεγα και χτες σήμερα φάγαμε παστίτσιο που έφτιαξα για δύο μέρες.

Αγγελίνα_2 είπε:

Χθες τελείωσα τα Χριστούγεννα του Πουαρώ και ξεκίνησα το Crooked House. Αντί να κάτσω να κάνω κανένα φαΐ....:oops: Αλλά δεν φταίω εγώ, ειλικρινά! :cool::lol:

Αγγελίνα μου δε λέω να μη μαγειρεύεις καθόλου, αλλά αυτή η πνευματική τροφή είναι σημαντικότερη από πολλά καλά φαγητά. Ευτυχώς που έχεις την πεθερά σου και αξιοποιείς με τον ωραιότερο τρόπο το χρόνο σου.

DEL είπε:

Εφτιαξα και ζύμη για να ανοίξω φύλλο για τυρόπιτα αλλά κοριτσια το φύλλο ήθελε να με εκδικηθεί!!!Δεν άνοιγε το ρημάδι με τπτ.Κάτι μάλλον έκανα λάθος.Από τα νεύρα μου το έδωσα μία στον κάδο και πήγα στο ψιλικατζίδικό και πήρα σφολιάτα και την έφτιαξα τελικά την τυρόπιτα.

Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, όλες έχουμε πετάξει και ζυμάρια και φαγητά και γλυκά. Να πω σε όλες σας κορίτσια, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλετε ζύμη έτοιμη, μπορείτε να παραγγέλνετε από το φούρνο της γειτονιάς την προηγούμενη μέρα, (εγώ από την απόδειξη είχα το τηλέφωνο και με το όνομά μου παρήγγελνα) να σας το κρατήσει για την επόμενη. Στοιχίζει όσο το 1κ. ψωμί και μπορείτε να πάρετε και περισσότερο απ' όσο χρειάζεστε να το έχετε στο ψυγείο. Να ρωτήσετε μόνο πόσες μέρες κρατάει στο ψυγείο. Μ' αυτό θα φτιάξετε πίτσα, πενιρλί, λουκανικοπιτάκια, τυρομπουκιές και ό,τι άλλο φανταστείτε. Ψωμί μη φτιάξετε γιατί δεν κερδίζετε τίποτα, το ψήνει ο φούρνος για σας, ενώ εσείς θα έχετε πληρώσει το ζυμάρι όσο κάνει η φραντζόλα και θα πληρώσετε και το ρεύμα στην κουζίνα.

Σημερα δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.Νιώθω λές και μου έχουν βάλει πέτρες στο στήθος και δνε μπορώ καθόλουνα αναπνέυσω

Λίτσα μου, αυτό που περιγράφεις είναι άγχος. Το έχω πάθει κι εγώ και μου περνάει κάθε φορά που τελειώνει αυτό που με αγχώνει. Δε ξέρω να σου πω τεχνικές να σου περάσει, ίσως όμως να βοηθούσε, αν κυκλοφορούσες στο σπίτι με γουόκμαν που να έχεις λίγο δυνατά απαλή μουσική, η οποία θα σε κάνει λίγο να χαλαρώνεις και να μη σκέφτεσαι πολύ αυτό που σε αγχώνει.

smartaki09 είπε:
Καλημερα σας κοριτσια τι κανετε?

Μπράβο βρε Σμαρτάκι είσαι μεγάλη καρδιά.

dwraki είπε:

Κοριτσακια σημερα δεν μαγειρευω,ο καλος μου θα μας βγαλει εξω για φαγητο .....σημερα εχω γεννεθλια....Ναι,ναι.......μεγαλωωωνωωωω:tongue::tongue::tongue:

Να τα εκατοστήσεις Δωράκι μου και από 'δω και πέρα να έρχονται μόνο χαρές.

eleni2008 είπε:
Άσε Λιτσάκι, ήρθε και σ'εμένα αυτός ο κόμπος... Εσπασε το δόντι μου και το απογευμα πάω στον οδοντίατρο...:-(:sad::-(

Αααααααααα βοήθειααααα

peristeraki είπε:
η εβιρι;

Κούκου ταααα, να τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν γερνάει. Ξεμωραίνεται και παλινμπαιδίζει.

peristeraki είπε:
Κορίτσια αυτό με τα δόντια είναι δράμα

Δυο φορες είχα πρόβλημα και τις δυο κατέληξα σε γναθοχειρούργο!!

Τη μια για να κανω εξαγωγή δυο φρονιμήτες

Και την άλλη για να μου βάλει βίδα για νέο δόντι...Εχασα ένα μετά από σφράγισμα, μετά από απονεύρωση, σπάσιμο...Στοίχησε κι ο κούκος αηδονι

Μπροστά στην καρεκλα του γναθοχειρουργου, αυτή του οδοντίατρου είναι πολυθρόνα για χαλάρωση

Σας ανατρίχιασα,ε;

Μετά την ανατριχίλα, λιποθύμησα, συνήλθα και γράφω. (υπερβολές λέω μην το πιστέψετε).

love4four είπε:

Άρρωστοι πάλι (ή μάλλον όχι πάλι αλλά ακόμη) με κάτι... μην με ρωτήσετε τί ... βαρέθηκα και να τα γράφω και να τα ζω και να τα σκέφτομαι...

Μη στενοχωριέσαι Μεταξάκι, όσο είναι χειμώνας, αυτά θα τα έχετε, αρκεί να μην είναι τρανταχτά. Περαστικά σας να είναι.

Φεφάκι τι κάνεις; Νομίζω πως μυρίζεις μωρουδίλα. Τι ωραία, να 'χα τη χάρη σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ΑΝΝΑ4 είπε:
καλημερουδιααααααααα ομορφουλες!δεν σας διαβαζω γιατι αμα πεσει το ματι στα φαγητα μου ερχετε ενα ανακατωμα αστα να πανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!ομως σ'αγαπωωωωωω!καπου σα να επεσε το ματι μου οτι η Φεφη εχουν γεννητουρια,να σας ζησει η νεα ζωουλα,παντα γερη κ παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!

Δωρακι εσυ δεν εχεις το τηλ της Αρετουλας,κανενα νεο απο την εγκυουλα μας δεν ειχαμε?

σας φιλω ολες,ξαναρχισαν τα ανακατεματα,αλλα δεν πειραζει το σπορι να ναι καλα κ ας γινω ενα με τα χαλια αχαχαχαχαχαχαχα!

όλες μου οι ευχές να γεννήσεις με το καλό ένα γερό πανέμορφο μωρό!

ευχαριστώ για τις ευχές.

όλες όσες μου ευχηθήκατε για την αδερφούλα μου! υγεία κ αγάπη στα σπίτια σας!

stafroditi2353 είπε:
καλημερα και απο μενα!!!οντως γραψατε πολλα!!!ιωαννα ολα να πανε καλα και ελπιζω καλυτερα μετα το χειρουργιο. δωρα καλο ταξιδι και καλα να περασετε. και εγω νοστλαγω την περιοδο που ειχε το μπιζελακι μου στην κοιλια μου (τοτε ηταν πραγματικο μπιζελακι) και κλωτσουσε, την στιγμη που γεννηθηκε(τι συγκλονιστικη στιγμη οταν την ειδα!!!!, δεν θα την ξεχασω ποτε). αραγε κοριτσια αν κανουμε δευτερο παιδακι θα νιωθουμε τα ιδια???δεν ξερω τωρα ολαειναι συναρπαστικα και πρωτογνωρα!!!λενε βεβαια οτι δεν ξεχωριζεις τα παιδια και καθενα ειναι διαφορετικο. μη με βρισετε γιαυτο που θα πω-αλλα εγω εχω δοθει ολοκληρωτικα στην μπουμπου μου, που δεν νομιζω αυτη τη στιγμη οτι μπορω να μοιρασω την αγαπη μου....
ίδιες απορίες έχει κ ο φέφος κ χειρότερα...
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Ελένη μου η Κωνσταντίνα την έχει δει μαμά νο2! Αυτό είναι καλό βέβαια μέχρι ένα σημείο γιατί εκείνη το παρακάνει. Τον υπερπροστατεύει και αυτό δεν είναι καλό:confused::confused::confused:

Μην κλάψει ο Χρήστος, μην μαλώσει κανείς τον Χρήστο, μην αφήσουμε καθόλου μόνο του τον Χρήστο......

Βέβαια, βάζει κι εκείνος το χεράκι του γιατί την λατρεύει και της το δείχνει, οπότε η κόρη μου λιώνει! Όταν επιστρέφει η Κωνσταντίνα από το σχολείο εκείνος με το που την βλέπει τρέχει στην αγκαλιά της. Δεν το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό, παρά μόνο σε εκείνη. Ε, πως να μην γίνεται αλοιφή μετά αυτή????

τί ωραία εικόνα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Περιστεράκι καλά έκανες που πήγες βόλτα με το μικράκι σου! Θα το χάρηκες ιδιαίτερα φαντάζομαι που του ψώνισες. Εγώ πάντως όταν ψωνίζω για τα παιδιά μου το χαίρομαι περισσότερο από όταν ψωνίζω για μένα!

το ίδιο παθαίνω κ εγώ.

annia είπε:
κοριτσια μου ολα καλα με τον θειο του αφαιρεσανε τον ογκο μαζι με το μισο πνευμονα αλλα ολα καλα,θα τον στειλουνε για βιοψια(τον ογκο)και θα ακολουθησει θεραπεια αχ τι καλα σε ευχαριστω θεουλη μου

η παναγιά μαζί του. ας γίνει το θέλημά Του!

koufetaki είπε:
xaxaxaxaxa!!γτ ωρε απο κουφετο εγινα χατζηγιαννακης?ναι γλυκο μου περιστερακι 3 εχω 17,15,κ4μιση.η 15 απο το σαββατο μαλλωνει με μια φιλεναδα γτ της την επεσε ενα παλικαρακι κ τον ηθελε η αλλη,κ απο χτες το βραδυ εμπλεξα γτ μου ζητησε την βοηθεια μου κ περναμε ωρες στο φατσαμπουκ να προσπαθουμε να λυσουμε τις διαφορες τους ο μεγαλος παει ερχετε μου ειπε οτι μαρτιο θα πανε 7ημερη κ θελει 500ε περιπου.....ο μικρος ελα να παιξουμε κ εγω τα προλαβαινω ολα .....οσο μπορω,κλ ειναι υπεροχα γερα να ναι παναγια μου κ ολα τα παιδακια του κοσμου.καλε το κουρκουτι που περισεψε απο τα σνιτσελ(γαλα αυγα)τα ανακατεψα με μανιταρια πλευρωτους(μου φερνει κιλα ο αδερφος μου)κ τα πασπαλισα με φρυγανια στον φουρνο κ 5λεπτα πριν τα βγαλω εριξα μοτσαρελα,κορες θεικο εγινε.

είσαι θεά!

να σου ζήσουν!

Eviri είπε:
Φεφάκι να σας ζήσει το γούτσου γούτσου της οικογένειας, να είναι γερή και καλότυχη πάντα.

ό,τι καλύτερο για την οικογένειά σου. είσαι ήρωας!

stafroditi2353 είπε:
να σας ζησει φεφη!!!!:):):)ναναι γερη και καλοτυχη. να την χαιρεστε!!!!

τα καλύτερα σου εύχομαι. υγεία, αγάπη στην οικογένειά σου.

peristeraki είπε:
Καλημερα μαγειρισσες μου ομορφες!!

Σήμερα αργησα να ξυπνησω, γιατί αργησε και το καμαρι μου κι ειμαι ακόμα χωρις καφέ και δεν εχει ανοιξει ο μάτης!!

Λεω να φτιαξω εκείνες τις πατατουλες γιαχνί που τις μελεταγα από χθες και υπάρχουν και χωριατικα αυγουλάκια για καμια ομελετα.

Να σας ζησει φεφη μου η μποτουλομαγουλιτσα η γουτσου γουτσου!!Να είναι γερή και τυχερή

υγεία κ αγάπη αδερφούλα!

eleni2008 είπε:
Καλημέρα!!!

Η Λουκία έχει από χθες έναν γαϊδουρόβηχα και δεν την έστειλα σήμερα...

Για σήμερα έκανα μακαρονάδα με σάλτσα τόνου.

Είμαι σίγουρη πως είναι έτσι αλλά δεν μπορεί το μυαλό μου να το συλλάβει γιατί δεν το έχω ζήσει!

Τα πιο τέλεια κουφέτα!!!

Να φανταστείς όταν κάναμε τις μπομπο της βάφτησης έιχα φάει από όλες τις γευσεις!!!!:tongue::tongue:

Να σας ζήσει η αναρχομπουτουλω!!!!!:D:D

Γερό να είναι και να την καμαρώσετε κοπελάρα!!!

Κι εγωωωωωωωω!!!!!!

Μπου χου χου!!!!:-(:sad:

υγεία, αγάπη κ με το καλό να κάνετε κ άλλη ομορφιά!

stafroditi2353 είπε:
ειναι 19 μηνων.μαφηνει, δεν μπορω να πω!!!ειναι πολυ ησυχη και καλοβολη και με ακουει. της δινω ενα καθαρο ξεσκονοπανο και κανουμε μαζι δουλειες:)!!!ασε που ειναι και νοικοκυρα-οτι βρισκει κατω, το παει σκουπιδια:-D!!!τοχει δει παιχνιδι με τα σκουπιδια!!τις προαλλες ψαχναμε ενα dvd και το βρηκαμε στα σκουπιδαι!!! το σαββατο την αναλαμβανει ο αντρας μου για να κανω δουλειες, να ριξω χλωρινες, κλπ...:(:(
έτσι, έτσι!
  DEL είπε:
Ευχομαι τα καλύτερα για τον άνθρωπο.

Το να ψωνίζεις στα παιδιά είναι τέλειο.Τα τουβλάκια είναι λατρεμένο παιχνίδι!!!Καλά κάνεις και δείχνεις βιβλία.Δυστυχώς δεν το κάνουν πολλοί γονείς.

Ωραίο και αυτό!!!Μια χαρούμενη άρρωστη!!!Μα δεν είσαι άρρωστη!!!!!ΕΊΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!Τέλεια!!!!

Ωραίο το σουφλέ.Στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!Μια από τα ίδια!!!

Να σας ζήσει η μπουμπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάντα γερή και καλότυχη να είναι!!!Πω πω νταρντάνα!!!!

Ελενάκι περαστικά στη μικρούλα σου.

Εβιράκι ελπίζω να είοαι καλύτερα σήμερα!!!!

Καλημερούδια και από εμένα.

Σημερα αποφάσισα να είμαι λίγο πιο χαλαρή στη δουλειά γιατί δεν αντέχω άλλο κορίτσια.

Εφτιαξα ρεβύθια εχθές το βράδυ θα ανοίξω και σαρδελίτσα κονσέρβα!!μιαμ μιαμ

Ο μικρός ενώ ξεκίνησε πάλι παιδικό και τα πηγαίναμε τέλεια πάλι κάνουν κατάληψη για 2 μέρες.Το παιδί μου έχει γίνει μπαλάκι και δυστυχώς δεν βλέπω κινητοποίηση από τους άλλους γονείς για να κάνουμε κάτι.Εχω εκνευριστεί απίστευτα από εχθές και θέλω να πάρω στο δήμο να αρχίσω να βρίζω.Πάμε για διάλυση βλέπω.

Τέσπα αυτά τα νέα μας

φιλιά πολλά

υγεία κ αγάπη κ στην οικογένειά σου λίτσα μου. ό,τι επιθυμείς!

φαιη.κ είπε:
φεφουλα μου να σας ζησει το καινουριο μελος της οικογενειας σας....να ειναι δυνατο γερο και καλοτυχο...:D

μερσί. καλό πτυχίο, υγεία κ αγάπη κ με το καλό να κάνετε πολλά μπεμπέ!

manoutita είπε:
Καλημερα κι απο μενα,δυσκολευομαι να συντονιστω μαζι σας,ειστε και πολλες ζωη να'χετε και τοσα νεα καθημερινα,οποτε που να προλαβω.......που θα παει ομως θα τα καταφερω σιγα-σιγα.

Αννια περαστικα στο θειο σου και ευχομαι καλα αποτελεσματα,μακαρι να βοηθησει η θεραπεια.

Φεφη να σου ζησει η ανιψουλα,να τη χαιρεσαι.

Ελενη2008 περαστικα στη Λουκιτσα σου.

Καπου πηρε το ματι μου οτι μιλουσατε για παιχνιδια,παντως πολυ ωραια εκπαιδευτικαι και λιγου τυπου "παλιακα" εχει στην ΑΝΕΜΗ.Βλεπε,σβουρες,κουκλοσπιτα,διαφορα ξυλινα,ειναι πραγματικα κουκλιστικα,εγω χαζευω οποτε πηγαινω.

Σημερα φτιαχνω φακες για την οικογενεια,εγω μαλλον θα βοσκησω βραστα λαχανικα με κοτατζ...........

ό,τι επιθυμείς μανού μου! υγεία κ αγάπη!

maria-elpida είπε:
καλο μεσημερι και απο μενα, ειχα την θεια μου εδω για κεφεδακι και δενε χω διαβασει τιποτα...

Καλε ειμαστε πολλες ζωη να εχουμε!!!!! και δεν προλαβαινομαστε!!!!

θα κανω φακιτσες σημερα,

α! να μας ζησει το καινουριο ανηψακι!!!!

να είστε γεροί, αγαπημένοι κ οι 3, κ με το καλό να κάνετε κ άλλη γλύκα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Γκρρρρρρρρ!

Εγραφα ένα κατεβατό απαντήσεις και την ώρα που ετοιμαζόμουν να το ποστάρω κόπηκε η σύνδεση:mad::mad::mad::mad:

Λοιπόν θα σας γράψω τα βασικά...

Σήμερα τρώμε φασολάκια με πατατούλες και φέτα.

Φεφάκι να σου ζήσει η επαναστάτρια ανηψούλα σου!

DEL ένας από τους κυριότερους λόγους που έστειλα την μικρή μου σε ιδιώτικο παιδικό ήταν για να μην βρίσκομαι προ δυσάρεστων εκπλήξεων κάθε λίγο και λιγάκι. Ζοριζόμασταν με τα δίδακτρα αλλά τουλάχιστον ξέραμε τι μας γινόταν....

Αφροδίτη στο σουφλέ εγώ βάζω μπόλικα τυριά που λιώνουν και κρέμα γάλακτος.

φαιη η ιδέα που σου έδωσε η Ελένη δεν είναι καθόλου άσχημη. Γιατί δεν δοκιμάζεις σε ένα σημείο του τοίχου κι αν δεν σου αρέσει τότε άλλαξε χρώμα.

υγεία κ αγάπη, να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

peristeraki είπε:
Επιτελους μετά από δυο ωρες λιβανισμα μπήκε το τσουκαλι στη φωτια.Εβαλα και μανιταρια.

Εκανα πόση ώρα να ψιλοκοψω τα υλικά, να καθαρισω πατατες, να φτιαξω το ψαρι, να απλωσω πλυντηριο, να ταϊσω την φρουτοκρεμα τον μπουλη που όλη την ωρα είναι μαμαμαμαμαμα και δεν στεκεται πουθενα όταν βλεπει να απομακρυνομια, να πλύνω στο χερι και τα καινουρια ρουχα να μην τα φορεσει ετσι το παιδι...Μπάφιασα..

Και τωρα που γραφω στην γιαγια του τον πηγα, γιατί θα έφτανε απόγευμα και το φαι δεν θα είχε μπει στην κατσαρολα

Εχω και κάτι νευρα με τον περιστερη!!Χθες τον ταραξα στην κρεβατομουρμουρα!!Κοιμηθηκαμε μαλωμενοι, αλλά το πρωί τα ξαναφτιάξαμε...Ειχα και αυτό!

Κι όχι τιποτε άλλο, χαλασε και το νυχι και θελει ξεβαμα...

θεά!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??εμεις καλα,πηγα το πρωι στον γιατρο που με χειρουργησε να δει την τομη γιατι απο τον φλεβαρη που εκανα το χειρουργειο η μιση και παραπανω ειναι κοκκινη πρησμενη και με τρωει και ποναει μερικες φορες..Παω για χηλοειδη λεει(τι ειναι αυτο ωρε?:confused:)και θα ξαναπαω αυριο να με δει πλαστικος χεσε μεσα δηλαδη,ευχομαι να φτιαξει γιατι ειναι πολυ αντιαισθητικο και εκτος αυτου με ενοχλει....

Δωρακι μου χρονια πολλα πολυχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει θα προσπαθησω τωρα απολαμβανοντας ταυτοχρονα ενα γιαουρτακι προσπαθω να κοψω το βραδυνο γιατι παλι πηρα 2κιλα:rolleyes:

:-D

εγω αννια δυο φορες εκανα αποστημα πανω στην κτ μου.ενα εσωτερικο ραμμα δεν αφομιωνοταν.1η φορα στο εξαμηνο κ την 2η πανω στον χρονο.κ φαγουρααα κ πονο.ας ειναι κατι τετοιο παρα χηλοειδης γτ ειναι ταλαιπωρια απο οτι διαβασα στο ντερνετι πανω πανω τωρα.

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω εκανα εγχειρηση ομφαλοκηλης,ειναι περιπου 5εκατοστα τα 2εκ της τομης ειναι μια πολυ λεπτη γραμμη ασπρη ολο το υπολοιπο ειναι κοκκινο και πρησμενο

:-D

annia είπε:
εγω εκανα εγχειρηση ομφαλοκηλης,ειναι περιπου 5εκατοστα τα 2εκ της τομης ειναι μια πολυ λεπτη γραμμη ασπρη ολο το υπολοιπο ειναι κοκκινο και πρησμενο

ωχ!κ εγω εχω ομφαλοκυλη ομως ο γιατρος μου πε αφου δεν ποναει κ δεν πεταγετε τπτ να την αφησω για μετα τα 40....αυτο ει ναι καλο αρθρο http://www.plastic-surgery.gr/ReconstructiveSurgery/ScarRevision/index.el.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα τι κανετε???εμεις ειχαμε παει σενα φιλικο σπιτι, παιξανε τα παιδι και περασε το απογευμα. ουτε σιδερωσα . ενα πλυντηριο εβαλα ακομη και εφτιααξα φασολακια για αυριο. σας φιλω. παω για μπανιο και νανι....:)

καλησπερααα...τι μου κανετε?μπηκα και δεν ειναι καμια σας μεσα:-(σημερα φαγαμε μαυροματικα φασολια και μπακαλιαρο.ξυπνησα πολυ αργα.χθες βγηκα με την αδερφουλα μου και τον ξαδερφο μου.ειχε πανηγυρι στο χωριο.εριξα κατι χορους....ειχαν τον σαφετη:P:p:p:p:p:pξεδωσα.αχ...αυτα μου αρεσουν στα χωρια.περιστερακι μου τι κανεις?????καλα φεφη η ανηψια σε τρελανε,ε??:D:D:Dδωρακι μου πολυχρονη....να τα εκατοστησεις...υγεια να εχεισ πανω απ ολα κι εσυ και η οικογενεια σου και ολο χαρες....αγγελινα δεν ξερω αν το βρηκες τελικα αυτο που σου ειπα.αν βρεις κατι πες μου.κουφετακι μου σε ηθελα...μιας και εισαι απο την μανα σαλονικη το σαβ\κο θα ερθουμε με κατι φιλους 2ημερο και θελουμε να μεινουμε ενα βραδυ εκει.εχεις κατα νου κανενα καλο ξενοδοχειο οικονομικο κοντα στο κεντρο?δεν θελουμε πολυτελειες και τετοια...αν ναι στειλε μου πμ....:):)αχ ξεχασα καμια?δεν θυμαμαι καθολου...αααα ξεχασα.εκοψα απο τον κηπο μασ κατο χρυσανθεμα και τα εφερα κομοτηνη...κοριτσια μοσχοβολαει ολο το σπιτι....τι ωραιο πραγμα τα λουλουδια...καλε τι με επιασε?εχω μια μερα να μπω και δεν βαζω γλωσσα μεσα....σταματαω σταματαω.....φιλακια:-D

Άννα, πάντα γερή να ακούγεται η καρδούλα. Με το καλό να αξιωθείς να το κρατήσεις στα χέρια σου το νινί!

Δωράκι, χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!

Φαίη, διαβασα...αν θέλεις το συζητάμε σε πμ.

Περιστεράκι, πολύ χαίρομαι που βρίσκω μία co-fan! Έχω διαβάσει πάρα πολλά και έχω δει τα dvd με τη Joan Hickson (νομίζω) ως Miss Marple. Τα περισσότερα μου άρεσαν πάρα πολύ. Να φανταστείς, είχα γραφτεί στο επίσημο φόρουμ, που ίδρυσε ο εγγονός της, και έκανα reviews των βιβλίων! :rolleyes: Κανένα dvd με τον Poirot δεν μου έχει αρέσει, από τα λίγα που είδα. Ο μόνος σοβαρός Πουαρώ που υπήρξε στα χρονικά, για μένα, ήταν ο Piter Ustinov. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου είναι το A pocket full of rye - στα ελληνικά, κυκλοφορεί ως Ένα άλλοθι για τρία εγκλήματα. Κια το Κρυφό Αγκάθι είναι πολύ καλό, επίσης. Εκείνα που με φρίκαραν τελείως, σα να παρακολουθούσα θρίλερ, ήταν το Ατελείωτη Νύχτα και το Οι άγγελοι δεν φλυαρούν. Αναφέρομαι σε αυτά που ξεχωρίζω πέραν των κλασσικών, Έγκλημα στο Νείλο, Ποντικοπαγίδα κλπ. Εσύ ποια προτιμάς?

Eviri, καλή μου, σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια, έχεις πολύ καλή ψυχή. Βέβαια τα συγκεκριμένα αναγνώσματα προσφέρονται μάλλον για απόσπαση προσοχής και διασκέδαση, παρά για κάτι σοβαρότερο...αλλά ευτυχώς, διαβάζω πολλα άλλα ακόμα. :cool: Η πεθερά μου όλο το καλοκαίρι λείπει στο χωριο, οπότε η οικογένεια τρώει απ' τα χεράκια μου. Και το ίδιο θα γίνει και από την Πέμπτη, που θα το σκάσει πάλι το πεθεροζεύγος...θα σας ζητάω ιδέες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημερα...σημερα σηκωθηκα πρωινη πρωινη.ξυπνησα απ τον αντρα μου 6 και τεταρτο...να κανω δουλειες και καλα γιατι εχω εξωτερικες δουλειες μετα αλλα νυσταζω.θελω να χουχουλιασω στο κρεβατι.για σημερα εχει 2 φαγητακια.εβαλα μια κοτουλα απο την γιαγιακα μου να βραζει.θα κανω κοτοσουπα και το αλλο μισο κοτοπουλο θα το βαλω στο ταψι με ρυζακι.αλλη μυρωδια κοριτσια η κοτουλα απο την αγορασμενη.μοσχοβολαει το σπιτι ολο.....:):):)αντε αντε ξυπνηστε κι εσεις να τα πουμε

καλημερα καλημερα σε ολες τις γλυκες μαγειρισσες!!!τι κανετε???εγω δουλεια , κανονικα!!!!χθες βραδυ εφτιαξα περκα στο φουρνο ψητη και εβαλα και λιγες πατατες για να φαει το μπιζελι μου το απογευμα. εγω με σαλατα θα τ φαω, ειπαμε διατροφη!!!!το απογευμα θα παω κομμωτηριο:Dαπιστευτο????ποτε δεν βρισκω χρονο για τετοια και οποτε παω μετα ειμαι με την ψυχη στο στομα!!!αυτα. φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...